A CM-re készülődve reggelizés közben nézzétek meg a tavalyi felvonulásról készített videómat. :) A tartalomból:

  • 80000 bringás
  • utolsó kör egy stéher futamból a Millin
  • emelés a holland nagykövettel
  • "Dudálj, ha szeretsz minket!"-re reagáló autósok
  • sok-sok helikopternek integető sötétzöldpólós
  • emelések a sárga villamosoknak :)

Na most van ez a műsor, amit másfél millióan néznek hetente. van benne a mi Hajós Andrásunk, aki újra kitett magáért:)
Hír volt a 80 ezres felvonulás, és a végére még egy pár perces beszélgetés kanyarodott ki a dologból, amiben elmondta a Hajós, hogy bizony van egy pálya, amit Millenárisnak hívnak, és ugyebár le akarják bontani...

itt meglesheted:

és még a Gálvölgyi is kedves volt:)

biciklisek özönlenek mindenhonnan

A jelenlegi állás szerint 24 helyről indulnak csillagtúrák a Critical Mass startjához Budapestről, és az agglomerációból.
Ha csatlakozol egy ilyenhez, úgy érezheted magad, mintha az egész város egy nagy CM lenne, az összes jó tulajdonságával együtt:) És még biztonságosabban is tudsz eljutni a starthoz. A csillagok listáját megtalálod itt.

A dologra pedig ráteszünk még egy lapáttal:  tovább »

Frissítve: Hoppá, még találtunk 10 L-es, 10 S-es, és 2 XXL-es rendezői pólót. Jelentkezzetek bele!

A Critical Mass idén is elmaradna, ha nem találnánk 350 lelkes aktivistát, aki rendezőként segíti a felvonulást. Tudod, azok a zöld pólósok a menet elején. Eddig 320-an vállalták, így még 30 jelentkezőre van szükségünk. A feltételek és tudnivalók az alábbiak:

 tovább »

Terjeszd a Critical Mass hírét elküldhető, otthon nyomtatható, felvagdosható képekkel, szóróanyagokkal, plakátokkal.
Te is készítettél? Küldd be!
Te is szórnád? Nyomtasd ki, vágd fel, vidd magaddal mindenhová!
Itt mindet megtalálod. A hivatalosakkal kezdünk, de ha küldesz be hozzászólásban mást is, azzal folyamatosan bővítünk. Nagy segítség, ha külső helyre linkelsz, mert a lapunk egyre túlterheltebb.

HIVATALOS BUDAPESTI:  tovább »

24 helyről!

Bocs, ezt a linket elrontottuk!
A 2009 április 19-ei csillagtúrákat itt találod:
http://criticalmass.hu/blogbejegyzes/20090408/boruljon-biciklibe-budapes...
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kevesled a CM-et? Szeretnéd, ha mindenhol csak biciklisek lennének? Hát akkor keresd a csapatokat, vagy szervezz te is egyet!
A csillagtúra lényege, hogy a Critical Mass kiindulópontjához (ápr. 20., 16:30, Deák tér) szervezett menetek indulnak a város különböző pontjairól. Ez azért nagyon jó, mert így sokkal több közös vonulós, mosolygós élmény jut mindenkinek. Találkozhatnak az egy helyen élők, és ha olyan a szervezés, lehet, hogy még az önkormányzatnak is megmutathatjátok magatokat! A menetekbe családdal kapcsolódók biztonságosabban közelíthetik meg a startot, és ami a legnagyobb, ellepik Budapestet a bringások!

Ezen az oldalon megtalálod a hozzád legközelebb eső közös indulás adatait. Nem látod a kerületedet a listán? Hát hajrá, szervezz egyet! Ez pedig nem jelent problémát a nagy CM szervezésében sem! Állj össze a barátaiddal, gondoljatok ki egy helyet, időpontot és útvonalat, és küldjétek be ide: csillagtura@criticalmass.hu - itt mindent leegyeztetünk, és ezután a te csillagod is fent lesz a listán, mely egyre nagyobb, és rég túlnőtte Budapestet!

Terjeszd! pethodavid csinált szuperjó csillagtúrás szóróanyagot. Tedd ki, ragaszd ki minél több helyre!

A TELJES LISTA:  tovább »

Szia Mindenki!

Aki 08-03-28-án a Szódában személyesen vállalt feladatot, de nem kapott tőlem e-mailt (azaz valahogy mégis kimaradt a listáról) azt kérem, hogy a "kapcsolat" fülecske használatával és "CM 20080420 feladatok - nem kaptam listát" címmel küldjön nekem levelet.

15 nap múlva CM!
Aki esetleg még nem tudta teljesíteni a vállalt feladatot, azt kérem, hogy SOS tegye meg a szükséges lépéseket.  tovább »

Megint közbejött aminek közbe kell... :)
A városligeti nagy réten (napozó rét) Rendőrnap van huszadikán, és 17 óra körül már vége lesz, de még csomagolják a felszerelést.
A környéken kétségbeesetten sétálgatva ráleltünk a Király dombra, és azonnal kisimult a homlokunk. Nem is értjük miért nem eleve ide terveztük. Elképesztő huzatú hely, sűrűbben leszünk, de még elférünk. Térben emelünk, felülről fotózunk, szép lesz!
Itt a rét: itt :)

Valami furcsa nevű szerző (ki lehet?:) írt egy cikket a MOHA című ingyenes egyetemi, főiskolai lapba, amit kb. 60000 példányban terjesztenek országszerte. Egy másik cikk is megjelent ebben a számban, ami futárságról, Milliről, sportról szól.

Imígyen szól a CM cikk:  tovább »

Keresem azt az illetőt, aki a csillagtúra és a CM kapcsán vállalta, hogy Ecser, Maglód, Gyömrő, Pécel környéket plakátolja és szórólapozza. Jo lenne ha fel tudnánk venni a kapcsolatot. Tavaly én "szerveztem" egy csapatindulót Maglódról Pécelen keresztül a XVII-be. Jó lenne ezt idén is megtenni és szervezésben és a terjesztésben is segédkeznék... Egy szónak is 100 a vége ( :D ) vegyük fel a kapcsolatot