KunZol képe

Április 30-án: I bike Miskolc

Hamarosan itt az első I bike Miskolc bringás felvonulás!

És már itt a pontos menetinfo:
http://kerekparosmiskolc.net/2016/04/i-bike-miskolc-menetinfo/

Ne maradj le róla!

pzsoltix képe

Kecskemét - Európai Autómentes nap program és Kerékpáros felvonulás

Európai Autómentes nap 2013.

2013. szeptember 22. (vasárnap) - Kecskemét, Kossuth tér

Alább olvashatóak a kecskeméti autómentes nap tudnivalói az ingyenes tömegközlekedésről a kerékpáros felvonulás útvonaláról, a programokról.

Mi külön sátorral készülünk, keressétek a Magyar Kerékpárosklub sátrát. Örülünk mindenkinek, aki ellátogat hozzánk, esetleg be is segít a sátornál. Érdekes és hasznos programokkal készülünk, valamint a kerékpárt is átnézik szakavatott embereink. A kerékpáros felvonulás után sorsoljuk a túráinkon résztvevők között a kerékpárt és vásárlási utalványt.
Ha tudsz segíteni nekünk (pl. szórólap osztás, felvonulás biztosítás, jelezd a kerekparosklub K kecskemeten.hu címen). Köszönjük!

- 10.30 – 15.50 óráig regisztráció a kerékpáros felvonulás résztvevőinek  tovább »

Az adománypólóban :)

Amikor megtudtam, hogy április 22.-én lesz a már jól ismert kerékpáros felvonulás, akkor már érlelődött bennem a gondolat, hogy életemben először ott leszek eme remek eseményen.

Ráhangolódás  tovább »

Arra gondoltam, hogy szervezhetnénk egy minicriticalmasst, teljesen szabályosan közlekedve, de bazi elegánsan. Fiúk minimum öltöny-nyakkendő, szép cipő, de inkább szmoking, csokornyakkendő, lányok pedig kis (nagy) estélyi, kalap, szép frizura.
Jó időben kellene csinálni, performance jelleggel, de valahogy sajtózni. Nem kellene sok ember, 15-20,de szerintem feltűnő lenne. Igaz, megvárnám vele, míg feltakarítják a téli síkosságmentesítőt az utakról.
Mi a véleményetek?

*Copyright by Voiceman

szaisztok

Az jutott az eszembe ,hogy mi lenne akkor ha csinálnák kerékpár felvonulást a BKV sztrájkkor, hogy megmutassuk az autósoknak hogy MINDEN ÚT BRINGAÚT .