Szeretnék a használtan vásárolt 2 személyes gyerek utánfutómhoz csatlakozót, vagy más néven adaptert szerezni, ami az utánfutót köti a bicajhoz. Ez az a hátsó tengelyre szerelt csonk, amin van egy lyuk.

A vaterán van egy, de ezt csak végső esetben venném meg, mert elég drága: http://sport.vatera.hu/kerekparozas/kerekparos_kiegeszito_felszereles/ke...

Ez már olcsóbb: http://bikybike.hu/product/tartalk-adapter-bicikliutnfuthoz/

Viszont nem válaszolnak az ímélekre, nem veszik fel a telefont és a fészbukos oldaluk sem frissült hónapok óta.

A google nem nagyon ad ki más találatot. Lehet, hogy rossz szóra keresek. Franc tudja.  tovább »

Úgy néz ki, hogy a holnapi CM-en nem lesz olyan ismerős, rokon, családtag, akire rá lehetne bízni 4 hónapos kislányunkat, ezért kénytelenek leszünk kivinni őt a felvonulásra. (Más kérdés, hogy fel sem merült bennünk, hogy ne vigyük ki magunkkal, csak hát ugye a drámai felütés miatt volt szükség a bevezetésre)

A probléma ezzel a következő. Nem tudom, hogy ezt megtehetjük-e szabályosan, úgy, hogy ne kelljen őt gyerekülésbe ültetni, amit - mivel még nagyon kicsi, és nem tudja magát tartani - nem bírna ki a gerince.  tovább »

Egy haverom lőtte ezt a fotót, gondoltam megér egy bejegyzést a CM-en.

Pár éve tagja vagyok a kerékpáros klubnak. Elsősorban a vasúti kerékpárszállítási kedvezmény miatt, másodsorban a felelősségbiztosítás miatt fizettem be magam. Az első tagdíj befizetése után több mint egy hónappal postázták a kártyámat, de akkor ezen nem agyaltam, hiszen persze-persze, időbe telik, amíg átfutnak a rendszeren az adatok, meg megszámolódik a pénzem, aztán lenyomják a kártyát, iktatják, áthelyezik, pecsételik, ellenőrzik, postázzák, stb. Aztán szűk egy évvel később (11 hónap) még az érvényesség lejárta előtt utaltam a következő évi tagdíjat is, rövidesen kaptam egy visszaigazoló mélt, hogy megérkezett a pénzem.  tovább »

Tegnap elmentem szavazni, természetesen biciklivel. a szavazókör előtt letettem a bringát, rajta volt a lámpám, amit pár napja vettem, gondolkodtam, hogy levegyem-e róla, de végül rajtahagytam, úgyis csak egy perc lesz az egész. Bemegyek, igazolványt mutatom, szavazólapot kapom, ikszelek, uránba bedobom, és már jövök is ki.

Így is lett. az új lámpámat ennyi idő alatt is sikerült valakinek ellopnia. Kurvára ki vagyok már ezen az országon akadva, hogy itt tényleg mindent ellopnak, ami nincs lebetonozva. Bocs, ami le van betonozva, azt is. Szóval elegem van.

Egy percre mentem csak be. Közben meg azt is tudom, hogy én vagyok a hülye.

Le kellett volna vennem azt a lámpát.
Pedig még eszembe is jutott.  tovább »

Fél éve lopták el az előző Heavy Tools-omat, most pár napja a hosszú hétvégén betörtek etyeki házamba, és elvitték az azóta vásárolt padlizsán-lila színű Heavy Tools HT Comp (azt hiszem) 1994-es gyártmányú mountain bike-omat.

Shimano XT-vel, Első Rock Shox teleszkóppal, és elég feltűnő neonsárga Magura hidraulikus fékekkel volt szerelve.

Alvázszáma: A4030968

Elég ritka típus, én még fotót sem tudtam róla találni, szóval aki ilyet lát, az azonnal hívja a rendőrséget, vagy értesítsen engem!

Magyar Dávid
06 20 283 5101

Előre is köszi a segítséget!

Ezt a képet Barcelonában csináltam pár hete. Az átlag bringás egy lakattal, az előzékenyebbek két lakattal zártak, de ez a jóember nem bízta a véletlenre...

Ez a jóember két dolgot választott meg rosszul. A biciklizéshez elfogyasztott alkohol mennyiségét és a barátait. Egy sincs közülük, aki segítene neki. Az is igaz, hogy nagyon nem feszélyezi őt az, hogy kiröhögik. A videó végén egészen belejön, és már nem küzd a megmásíthatatlan ellen, hanem mutatványozik a népek szórakozására.

http://www.youtube.com/watch?v=GeHl9z2Zl-w

fekete lufik

A szmog elleni direkt akciók egyik jövőbeni centruma formálódik a Facebookon, BüdiPest Akciócsoport néven. Ha benned is buzog a tettvágy, ha te sem tudod már tétlenül nézni a városi légszennyezettség borzalmas szintjét, akkor lépj be, és vegyél részt a munkában.

Egyelőre csak a tagtoborzási fázisban tart a csoport, de ha eléria 2.000 főt, akkor meghírdetik az első akciót.

Miért éppen 2.000 fő?  tovább »

Mondjuk ha még nem ültem volna biciklin, és ebből a rajzfilmből szeretném megtudni, hogy milyen lehet bringázni, akkor lehet, hogy nem is ülnék rá soha...