Helló lányok!

Ismét szerelünk!
Gyertek jövő vasárnap a Millenáris Velodromra, ahol Anita válaszol az égető kérdésekre (kérdezni sosem ciki:-)) és jó alaposan letakarítjuk a vasparipákat(vagy nem koszos?;-)). A Stefánia köz felőli bejárathoz gyertek, a faháznál lesz a móka. Tehát július 18, 11 óra-Stefánia köz/ Milli / faház!
Várunk szeretettel!  tovább »

Kopnak a fékek? Most mi lesz?
- lányok egyet se féljetek. Az ntnbsz villámok(tatás) segít: gyertek szombaton a Ligetbe, a Nők Lapja rendezvény ökosátrába 11-12 között http://www.nlcafe.hu/noklapja/20100510/nok_lapja_csaladi_hetvege_2010/
Gyorsan megmutatjuk, mi a teendő tavaszi szélben, esőben.
Bicikli?-Szerelem! :-)

Ntnbsz- reloaded

Aki múlt vasárnap lemaradt, jöhet újra Vasárnap 2-től 5-ig, (addigra már kipihentétek a CM-et) az Iparművészeti Múzeum kertjébe. Kezdőket és tapasztaltabbakat is várunk sok szeretettel, felosztjuk az időt, hogy mindenki érvényesülhessen.
Hajrá! ;-)

Ismét női bicikliszerelés!

Ha már tekersz, szerelj is! Most vasárnap 2 és 5 között nélkülözhetetlen alapok nőktől nőknek! Szeretettel várunk az Iparművészeti Múzeumban, a Tükörben a Világ kiállítás keretén belül: http://www.tukorbenavilag.hu/

Téli praktikákat fogunk átnézni, most vasárnap, a Karácsony Sándor u. 22-ben, délután 4-től. A bowdenek, a fékek, a sókárok kerülnek terítékre. Lesz egy játékos áttekintés is, hogy mi micsoda, hol található a cangán...-bevezetésképp.
Gyertek, csak gyertek;)!
http://zofi.hu/projektek/ntnbsz

lányok angyalok

Ismét indul a női bicikliszerelő klub,hivatalosan most vasárnap délután 4-től. Új a helyszín, fel kell avatni a Zöfi irodát/közösségi teret, a VIII.ker. Karácsony Sándor u.22 szám alatt! Várunk mindenkit, lehet hogy a látszat csal, de a tavasz elkezdődött;)
Ezt nézzétek: http://zofi.hu/
Itt van egy pár dolog rólunk, és itt lesz a frissülés:
http://zofi.hu/projektek/ntnbsz
Gyertek!;)

Lányok szereltek, szerelnek, és szerelni fognak!
Azaz már két szezont tud maga mögött a női szerelőklub-ennek örülünk 14-én Szombaton de.11-től a Millin. Jöjjön mindenki, aki kiváncsi ránk- mivel a klub amúgy csajoknak van, most lehet ismerkedni, kedves fiúk. Meg kérdezni, beszélgetni, tekerni, csavarthúzni.
Várunk szeretettel!

A nyári szünet előtt utolsó találkára hív az ntnbsz!
Mondok valamit: a Millin, sőt! várunk mindenkit legyen fiú vagy lány, vagy aki azt se tudja. Szombat 14-én 11-kor jöjjetek csak jöjjetek, lehet dumálni sörözni tekerni egy jót együtt.
C U there

Helló kedves érdeklődők, jó nagy nyáreleji pucolás következik. Hozzon vödröt és kefét, aki tud.
Találkozó most Vasárnap du.4-től a Tűzoltó u. 22-ben, a Reaktor nevű helyen.
Gyertek!

Sok lány biciklizik, de nem túl sok ért a szereléshez- hogy ez miért van, az legyen nyitott kérdés. Az viszont tuti, hogy ami a mindennapos városi használathoz kell, az könnyen elsajátítható. Vagy azt is célszerű tudni, hogy mivel kell szerelőhöz menni.. erről szól a női bringaszerelő klub, ami most már másfél éve fut pár lelkes résztvevővel. Minden cangázó lányt szeretettel várunk, itt nincs ciki kérdés. Azt szeretnénk, hogy rájöjjetek hogy milyen ügyesek vagytok! És ezt más lányok körében, demokratikus hangulatban.  tovább »