Segítséget kérnék mindenkitől aki ért hozzá!

Több intézménynél is tapasztaltam (gondolom mindenki így van ezzel) hogy nem megoldott a minimális kerékpártárolás lehetősége sem.
Szeretnék levelet írni több olyan intézménynek akikkel munka-kapcsolatban állunk, hogy oldják meg ezt a problémát. Nem tudom hogy van-e már elfogatott vagy tervben lévő javaslat a kötelező/szükséges kerékpártároló létesítéséről. Nem tudom tudunk-e valamire hivatkozni a levelünkben.
Nálunk annyi szerencsés, hogy EU-s horizontális elvekre (fentarthatóság) tudunk részben hivatkozni két szervezetnél (konkrétan NFU és HEPIH) akiknél napi szinten bosszankodom.

Abban kérnék segítséget, hogy írtatok-e már ilyen témájú leveleket. Átadnátok-e nekem, mindenkinek közös felhasználásra.

Hivatkozni lehetne mindenféle előzményre, főleg kormányzati vagy közeli szervezetek, intézmények esetében (NFT2: KMOP,KDOP,DAOP.NYDOP,ÉAOP,DDOP,KÖZOP és akkor ott van a KEOP 6.1.0/A és B + Bringázz Munkába kampány) szóval szóval én nem vagyok jó levél író, de szívesen közreműködnék, ha elindítanánk egy levél "hadjáratot" a közintézmények használhatóságáért.

Uff szóltam