Hol tudok szerezni 2007-es CrMass pólót?
Előre is kösz a választ!
st.storm@gmail.com
póló
- A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges
Hol tudok szerezni 2007-es CrMass pólót?
Előre is kösz a választ!
st.storm@gmail.com
Az oldalon fellelhető tartalmakat és a Criticalmass-t a következő emberek készítik.
Az oldalt a ninja fejleszti Drupal-al, a lipilee adminisztrálja, a Solid rajzolja, a Dejahu teszi fel a netre.

Nem tudom, hogy lesz-e. Múltkor kérdeztem Küküt, de elfelejtettem, hogy mit válaszolt.
CM -mez gyártás-3.
Süni
www.fabiano.hu
Tavaly ősszel volt póló, de akkor meg minek, azt nem tudom...
Amúgy most nem az lesz, hogy az őszi lesz a póló? Úgy pótlásképp.
De ha nagyon kell, akkor rendelj meztet Sünitől.
üdv adamekp
ősszel csak rendezői készült nemdebár?
azt meg újrafelhasználjuk.
majd utána lesz, létszámmal
sorszamozott? :D
:b
:))))
--
--
--
"az úton parkolni luxus!" "haladnánk!"
télleg, legyen a mostani olyan, mint amilyen nem lett a tavaly tavaszi emlékpóló háta, pedig... :(
szóval szabadságszobrot a pólóra!
+ ami nekem még naggyon tetszett, az a ZöFi "Vissza a 2üteműhöz" szórólapjáról a "Fordíts a világon!" grafika. na olyan pólót is csináljatok :)
Lécci a 2007-es földi halandó (nem szervezői)póló "megszerezhetőségéről" legyen majd riadóhíradó!
Ezer kösz!
NAGGGGGGGYON jó volt ma!
SZerintem is baromijó volt+ És tényleg jöhetne majd egy riadóhíradó a "mezei" pólókról hoyg hogy lehet hozzájuk jutni!
KöszI!
sziasztok szerettnék érdeklődni hogy polot lehet e utólag venni? vagy ez hogy működik? rendelésre? köszi előreis a segítséget.
Csak utólag. Figyeld az oldalt, iratkozz fel a riadóhiíradóra!
emmostan alszik?
(nembaj, csak le ne maradjak...)
Tényleg! Egy hónap eltelt és semmi hír... Nekem is fura...
-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-
Bringatárolót a Nyugatiba!
Szóval, vannak azok a régi képek, amik ha jóltudom régebbi CM-es reklámanyagokon voltak. Mint pl az amelyiken egy lámpa van, a pirosban az autó, a zöldben a bringa.
Az szerintem az egyik legjobb találmány!!!
Én nagyon szeretnék olyan pólót, amin ez van...
És az jutott eszembe, hogy CM-en kívül is lehetne bringáspólókat gyártatni, csak ehez persze vállalkozó szellem kell. Meg szerveződés, meg előzetes anyagiak meg ilyenek...
De a kerékpárosklubnak nincsen valami saját boltja, irodája, vagy akármilye, amiben árulnak is ezt-azt?
Tökjó lenne ha lehetne ilyeneket kapni.
Ez a póló pl egy jó szöveggel remek bringáskampány lehetne minden nap, amikor a CM is messze van még...
Hello.Nekem is nagyon tetszenek a pólok.(főleg az amelyikre ki volt írva h mikro hányan voltunk és tavalyra oedig egy tank volt rajzolva!ez votl a hátán.nekm ez baromra tetszik)Ha valaki tud helyet ahol lehet venni az írjon lécci MSN-en vagy e-mailban!
MSN:timtom1991@msn.com
e-mail:timtom1991@freemail.hu
fontos lenne!köszi
Nagyon szívesen vennék mi is pólókat, szükség lenne vagy 4-5 pólóra. Ha valaki tudja esetleg hol lehet venni, vagy tud szerezni,az kérem szóljon!
Nagyon kedves lenne tőle!
emailom: cica_naci@hotmail.com
köszi! jó bringázást!
Sziasztok!
Szeretnénk venni 2 db CM pólót, amit sajnos tudom a vasárnapi CM-en már nem viselhetünk a párommal, de talán a következőn igen. Régóta vágyunk rá, kérlek segítsetek, hol tudjuk és hogyan beszerezni!!!
Előre is köszönöm!!!
Sziasztok!
Szeretnénk venni 2 db pólót, amit sajnos tudom a vasárnapi CM-en már nem viselhetünk a párommal, de talán a következőn igen. Régóta vágyunk rá, kérlek segítsetek, hol tudjuk és hogyan beszerezni!!!
Előre is köszönöm!!!
Ja az email címem: majoroskriszti@gmail.com
írtam.