Szórólap autósoknak

Készítettem egy szórólapot az autósok tájékoztatására térképpel, a CM útvonalával és elkerülő utakkal. Van plakát és szórólap méretben is. Nyomtassátok és terjesszétek, hogy minél több autóshoz jusson el, és minél kevesebb autós álljon a dugóban!

Plakát (a4): pdf ps gif.
Szórólap (4 db. az a4-es lapon): pdf ps.

Érdemes parkolóautomatákra is tenni és forgalmas csomópontokban is osztogatni. Ha valaki nem tud nyomtatni, szóljon, és adok szórólapot.

A Budapesti benzinkutak (nem teljes) listája megtalálható itt, javaslom, hogy mindneki válasszon egy kerületet és vigyen plakátot és szórólapot a benzinkutakhoz.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Hedgehog képe
Hedgehog
1 cs, 2007-04-12 02:36

benzinkutakhoz is lehetne szórni

CM -mez gyártás-3.
Süni
www.fabiano.hu

phorvath képe
phorvath
2 cs, 2007-04-12 13:30

Köszi Süni!

Hogy ez nekem nem jutott eszembe! Sokat problémáztam azon, hogy hol lehet elérni a legkönnyebben az autósokat, mi az a hely, ahol minden autós jár. Így jött a parkolóóra. A benzinkút viszont nem jutott eszembe. Pedig volt már autóm. Látszik, hogy nem fogyasztott sokat. :-)

Szóval a benzinkutakhoz vigyen mindenki, az a legjobb hely!

RoGeR képe
RoGeR
3 cs, 2007-04-12 08:24

Nagy vagy!

Amúgy az autósok szempontjából jó időpontra esik a CM. Rövid hétvége miatt remélhetőleg elmarad a vasárnapi őrület, és nem okozunk akkora felfordulást.
És talán a rövid hétvége azt is jelenti, hogy sokan leszünk. Nagyon sokan.

anusi képe
anusi
4 cs, 2007-04-12 11:20

Hoppá, ez nagyon jó!!!
Nyomtattam is egy rakással, ma ki is teszem jó sok helyre:)
Köszönet

phorvath képe
phorvath
5 cs, 2007-04-12 13:32

Szerintem koncentrálj a benzinkutak pénztáraira! Az a leghatékonyabb, ha otthagysz egy plakátot és egy rakás szórólapot.

phorvath
Kerékpáros KRESZ
Hogyan ne üttessük el magunkat

phorvath képe
phorvath
6 cs, 2007-04-12 15:15

Frissítettem. Most már ékezetesek az utcanevek a térképen. :-)

phorvath
Kerékpáros KRESZ

phorvath képe
phorvath
7 v, 2007-04-15 23:34

A Shell kutakhoz nem érdemes menni, ott nem hagyják kitenni a szórólapot. A Mol és OMV kutaknál viszont rendesnek tűntek.

dobákpeti képe
dobákpeti
8 h, 2007-04-16 01:30

Balfaszok...
Miért, ha nem tehetjük ki, talán nem lesz felvonulás szerintük?
Egyébként szerintem ne általánosítsunk. Holnaptól én is viszem a kutakra, meg a szévédőkre ezeket a szórólapokat. Ha útba esik egy Shell, azért megpróbálom azt is... Hátha.

dobákpeti
"Get up, stand up! Stand up for your right!"

phorvath képe
phorvath
9 h, 2007-04-16 16:01

Lehet, hogy a 2. aktivistától már elfogadják, mert látják, hogy ez nekünk fontos, nekik meg jó. :-)

A budapesti Shell, Mol és OMV kutak listáját feltettem a fórumindító bejegyzésbe, ha ez segít.

CM rendezőként esetleg érdekelne az autósok tájékoztatása? Tavaly a Budai alsó rakparton (a Lágymányosi és a Petőfi híd között) feltorlódtak az autók, mert a rendőrök a Petőfi híd alatt zárták le a rakpartot. Egy ismeretlen sráccal eltekertünk a Lágymányosi hídig, és a lejárónál lezártuk a rakpart bejáratát, így sok autóst megkíméltünk az értelmetlen várakozástól. Ezt kellene idén is megcsinálni, de profibb módon. Tájékoztató szórólapot már csináltam, még valami nagy táblákat kellene gyártani.

phorvath
Kerékpáros KRESZ

anusi képe
anusi
10 h, 2007-04-16 16:23

Egy nevenincs kútba vittem be plakátot a Deákon. A csávó ül bent, nemérti... Miazzaa Criticalmass?? Mi..milyen napon? Föld napja. ja, aha, biztos.
Nocomment:)
De kirakta:-P

phorvath képe
phorvath
11 sze, 2007-04-18 13:01

Ma este 6 MHB. Aki kér, annak adok autós szórólapot.

phorvath képe
phorvath
12 p, 2007-04-20 01:00

Ma este megszórtam az Adrássy út belső részén (Bajcsy és Oktogon közötti) részén parkoló autókat.

phorvath
Kerékpáros KRESZ

Merida képe
Merida
13 k, 2007-04-24 09:56

2007.04.26 csütörtök
Kossuth Rádió, Napközben 9:00-től !
Egyik téma: Autósok vs. bringások.
Nosza, emberek, emeljük meg a rádió hallgatottságát !
Kéne úgy 50 ezer sms…

bogi képe
bogi
14 k, 2008-04-08 14:21

Sziasztok!
Most találtam egy nagyon jó kis webáruházat, ahol kempingezés, táborozás és természetjárás kellékei kaphatóak széles választékban. Kemping sátrak, hálózsákok, kemping főzők, gumimatracok, párnák, takarók, kempingszékek, hűtőtáskák, hűtőboxok. Ezenkívül a kerti partik nélkülözhetetlen főszereplői: a lávaköves grillek.
Valamint álcahálók és takarófóliák, ponyvák. 25000 Ft felett ingyenes házhozszállítás.
Kempingfelszerelés
http://www.mindentkapni.hu/?pcat_id=1067

Krisztab. képe
Krisztab.
15 k, 2008-04-08 14:52

Upd: Áh, mindegy, ahogy elnézem, rutinos spammer cég :(

http://forum.mconet.biz/hu/hu/viewtopic.php?f=193&t=11109#wrap

bori:

Miért nem írod ezt:

"Sziasztok!
Mi egy nagyon szimpatikus vállalkozás vagyunk, akik webáruházat üzemeltetünk. Ha kempingfelszerelés, ilyesmi kell, hozzánk forduljatok!

Biciklistáknak 20% kedvezmény!"

És mondjuk mindezt az OFF topikba, máris nem lenne irritáló...

*CMS*

_~o
_-\<,_
(_)/ (_)