Pénteki feladat!

Pénteken tájékoztatunk.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
ropy képe
ropy
1 k, 2007-04-17 16:19

Pénteken 17 órára várom azokat akik Pesten és Budán képesek arra, hogy kapualjakba, portákra felragasszák, beadják az április 22-i kerékpáros felvonulással kapcsolatos tájékoztatókat.
Találkozó helye: Platános.
Kb: 8-12 segítőre van szükség a 500 db szóróanyag terítéséhez.
A helyszínen mindent megbeszélünk.

Ha esetleg gyorsan megleszünk, akkor palacsinta party nálam!

phorvath képe
phorvath
2 k, 2007-04-17 17:04
ropy képe
ropy
3 k, 2007-04-17 17:42

Csak azt az anyagot rakjuk ki, amit én viszek. Természetesen akinek van ereje és ideje más a felvonulással kapcsolatos szóróanyagot kihelyezni, azt tegye bátran.
Monjuk külön palacs nem jár érte. :)

boci képe
boci
4 sze, 2007-04-18 06:20

Sajna mégse tudok menni, mint ahogy azt ígértem. Egy ismerősöm bicóját teszem forgalomképessé péntek délután... hogy vasárnap már jól ki is próbálhassa :)

----------
...akrat icob, icoB
3:-O

RABIC - LE AZ ÚTRA!

ropy képe
ropy
5 sze, 2007-04-18 16:24

Egy picinyég több lelkesedést kérek, mert a meló imidzsformáló hatású!
Az elmúlt évben rengeteg helyeslő visszajelzést kaptunk onnan, ahova kiraktuk a tájékoztatókat. Nem mellékesen CM részvételre is buzdít a tájékoztató.
Lehet jelentkezni itt és lehet jönni Platános péntek 17 órára.

phorvath képe
phorvath
6 sze, 2007-04-18 16:29

Én megyek.

Hová szeretnél szórni egyébként? Gyakorlatilag az egész városba lehetne.

ropy képe
ropy
7 sze, 2007-04-18 17:20

A Város időben kap értesítést. A Slágeren már ma elhallatszott a vasárnapi felvonulás.
Az értesítendő rész rajta van a szóróanyagon.
Döbrentei tér, Attila út, Alagút utca, Clark Á. tér, József A. utca és az Andrássy út egy része.
Látszólag a pesti oldalon van több meló, de a Clark Á. térnél a Fő utca egy része is kap értesítőt kb. a Francia intézetig no meg a rakparti lakóházak is.
Fontos, hogy a pesti oladalon főleg az Andrássy úti vasárnap is működő boltok, szórakozóhelyek, intézmények kapjanak a tájékoztatóból.
Nem kell más csak valami ragasztószalag v. rajzszög illem, oszt jónapot.

Krisztab. képe
Krisztab.
8 sze, 2007-04-18 16:46

Én jönnék, csak nem biztos, hogy tudok...
*CMS*

Perillustris képe
Perillustris
9 sze, 2007-04-18 18:34

A lelkesedesed elragado, oszinteseged csodalatra melto! :D

> Az úton parkolni luxus! Kerékpársávot a körútra!

Krisztab. képe
Krisztab.
10 sze, 2007-04-18 21:42

:P

*CMS*

alla cool képe
alla cool
11 szo, 2007-04-21 00:25

Ropy, bocs, ha félreérthető voltam...
akartam menni, de mivel nincs nekem két életem, és kettős ügynök sem vagyok:), nem mentM.
Phorváthnak azért köszi a hívást!

alla cool
"Vivere non est necesse, biciklare necesse est!"

aron képe
aron
12 sze, 2007-04-18 16:56

főoldalra!

ropy képe
ropy
13 cs, 2007-04-19 16:09

Ettél már aszaltszilvás ropy féle retro palacsot?
Érezted már a ribizlilegvár illatát a frissen sült tejszínes palacsban.
Nem jössz pénteken plakátolni, nem is fogod megtapasztalni az érzést.
Ne hagyd, hogy becsapjanak a külvilág illatai.
Mondogasd magadban plakátolás közben 10x, 20x, 100x! ropypalacs, ropypalacs..., és az álmod teljesül!
Egyél lángost, világos! :)

alla cool képe
alla cool
14 p, 2007-04-20 02:31

Hát ha mindez olyan finom és minőségi, mint a MÉZ, amit prezentáltál nekem a múltkor...nem fogok ellenállni!
(Tényleg, egy "salátalevéllel" még lógok)
alla cool
"Vivere non est necesse, biciklare necesse est!"

fecske képe
fecske
15 cs, 2007-04-19 23:11

ööö szerinbtem ráérek és tökmozgásingerem lesz 5 óra felé szóval állok sztem a feladat elé egykérdés: az emlitett "platános" merre????????? (lehet amatör a kérdés demég nemvagyok tulotthonos itt a társaságban...) :) és hát a palacsinta is elég ösztönzőleg hat :P

Névtelenropy képe
Névtelenropy (nem ellenőrzött)
16 p, 2007-04-20 05:37

A "Platános" az Erzsébet híd után az alsórakparti felhajtónál van. Ott megy el a bringaút a Krisztina tér irányába a Tabán alján. Ott fogunk felkanyarodni 22-én az Attila útra.

Névtelenropy képe
Névtelenropy (nem ellenőrzött)
17 p, 2007-04-20 20:29

3-an voltunk gyikocák, de megragtuk Budát!
Holnap Pest most pedig yóság, palacs hegyek.

zsoltee képe
zsoltee
18 p, 2007-04-20 21:11

Ha túl vagy a palacson, akkor nézz rá az útinformra, írtam neked yó sokat! Ja úgy néz ki, koliban is palacs téma lesz hamarosan :D

Zsoltee

zsoltee képe
zsoltee
19 p, 2007-04-20 21:12

Ha túl vagy a palacson, akkor nézz rá az útinformra, írtam neked yó sokat! Ja úgy néz ki, koliban is palacs téma lesz hamarosan :D

Zsoltee - akinek a linkes aláírását nem szeresse a renccer

phorvath képe
phorvath
20 p, 2007-04-20 22:25

Aki kihagyta sajnálhatja! Volt diós-mézes, aszaltszilvalekváros-mézes és juharszirupos palacsinta.

phorvath
Kerékpáros KRESZ
Hogyan ne üttessük el magunkat

adamekp képe
adamekp
21 szo, 2007-04-21 00:27

A juharszirupos nagyonjó! Imádja a család!

fecske képe
fecske
22 p, 2007-04-20 23:26

mmmmm rámlett parancsolva hogy csak jót irhatok szóval isteni volt a palacsinta :)))) de egyébként meg télleg fenomenális volt a fentebbb olvasható variációktól dobtam egy hátast szóval köszönjük ropy :D

u.i.: a haver után barátnőmhöz gumiztam szóval Andrássy ma már felejtős mert itt asszem engem le fognak kötni :P szóval azmajd holnap, jaés a villogót is köszi majd alkalomadtán minél előb visszajuttatom!!

aron képe
aron
23 p, 2007-04-20 23:43

idesanyám kapott a kocsijára a döbrentei utcában az irodjánál:)
látta hogy épp akkor ment vki arra. nagyok vagytok!

ropy képe
ropy
24 szo, 2007-04-21 07:17

Kellene még 2-3 ember a József A. utca és az Andrássy út megrakására.

ropy képe
ropy
25 szo, 2007-04-21 11:07

Ma (szombat) 1/2 1-re aki tud jöjjön a Lánchíd pesti hídfőjéhez.
Van még néhány szakasz amit meg kell rakni tájékoztatóval.
Jól jönne a segítség!

vaandor képe
vaandor
26 szo, 2007-04-21 11:44

Akkor pont Egyetem, sajnálom!

Diósdi képe
Diósdi (nem ellenőrzött)
27 k, 2007-04-24 15:57

Üdvözlet Mindenkinek!
Nagyon jó volt Veletek lenni megint, már alig vártuk. Tavalyelőtt voltunk először, azóta családi program lett.
Köszönet a rendezőknek és a szervezőknek a sok-sok munkát!
Csak néhány kritikai észrevételt engedjetek meg:
Nagyon jó volt, hogy nem álltunk meg, és jó tempóban haladhattunk. Jó ötlet volt a PeCsa melletti rét is, és az is, hogy maradjunk együtt!!!!
De, mi már 5 órakor beértünk, és nagyon sokat kellett várni. Kulacs kiürült, ebéd lecsusszant, de sehol nem találtunk WC-t, vagy kézmosó-helyet. Azt mondtátok, várjunk. De nem történt semmi. Jó, a lajtos kocsinál megtöltöttük a kulacsot. Viszont éhesek is voltunk - kaja sehol. Azt hiszem nagyon sok zsíros kenyér elfogyott volna. Így csak egy-két árus szaladt át a Lizséből perecet árulni. Kb. 10 perc alatt eladtak mindent. A jégkrémért is egy csomót kellett menni. Mozdulni pedig alig mertünk, mert azt gondoltuk, lesz valami. Dobosok kellenének még a végére is, meg zene. A társaság kiváló, végre valami más miatt jönnek össze az emberek... de annyira fel vagyunk pörögve, hogy várjuk, még, még, még...
A MÁV viszont nem alkalmazkodott. Mi Diósdról jöttünk, de sokan jöttek Százhalombattáról is. Kerékpárszállító vagon nyista, ingyen szállítás nyista, harcias kalauz hölgy: max. kettő elöl, kettő hátul. (Hátul már eleve öt volt, mi ketten elfoglaltuk az elejét) Déliben még plusz négy, aztán Kelenföldön újabb négy kerékpár, immár az egész vonatot elfoglaltuk - amúgy csak mi voltunk az utasok. Kalauz hölgy idegbeteg. Mi röhögtünk kínunkban.
üdv,

Perillustris képe
Perillustris
28 k, 2007-04-24 23:15

Nincs mese, lépnem kell. Szeptemberben nem leszek rendező, inkább szendvicseket fogok árulni.

> Az úton parkolni luxus! Kerékpársávot a körútra!

zsoltee képe
zsoltee
29 k, 2007-04-24 23:50

És matricát ;)

Zsoltee

becherpig képe
becherpig
30 sze, 2007-04-25 02:33

meg bünticédulát a vonaton :)

---
!úgyis megdöglünk mind!

123zed képe
123zed
31 p, 2007-09-21 20:54

Sziasztok!

A szervezők közül meg tudna keresni valaki minél előbb a zoltan.peto@gmail.com címen? Fontos! Sürgős!

Köszönöm.