Pénteken tájékoztatunk.
Friss blogbejegyzések
- Autómentes nap Szarajevóban
- Nightride – 2011.02.11.
- Orosháza kerékpáros baleseti térképe 2011
- Új szelek pirosozás ügyben
- Sisak vs kard
- Mi kell vajon a szmogriadó elrendeléséhez?
- A bring a bag táska rögzítése
- Bringázás a jégveremben
- Agyérgörcsöt kapok a kazettáktól, avagy FAC Michelin helyett Fuck Michelin!
- 2012.02.08 Szeged Rókusi krt. kerékpárral a hóban 1080p
Aktív fórum témák
- Szeretnél érteni a bicikli szereléshez?Kérdezz, érdeklődj!
- Szerelések (kisebbek, nagyobbak) XXI.
- Worst of eszosztas
- robot izék (itt jelezd, ha találtál!) III.
- XB3 (HVZ) Sputnyik alkatrészeket honnan?
- V-fék vs. Tárcsafék... Mechanikus vs. Hidraulikus
- Most olvastam, érdekel? VIII.
- Sisakkamerás videók II.
- Nyitható váz
- Láttalak ám! XXXII. ;-)

Pénteken 17 órára várom azokat akik Pesten és Budán képesek arra, hogy kapualjakba, portákra felragasszák, beadják az április 22-i kerékpáros felvonulással kapcsolatos tájékoztatókat.
Találkozó helye: Platános.
Kb: 8-12 segítőre van szükség a 500 db szóróanyag terítéséhez.
A helyszínen mindent megbeszélünk.
Ha esetleg gyorsan megleszünk, akkor palacsinta party nálam!
Térképes plakátot vigyek?
phorvath
Kerékpáros KRESZ
Hogyan ne üttessük el magunkat
Csak azt az anyagot rakjuk ki, amit én viszek. Természetesen akinek van ereje és ideje más a felvonulással kapcsolatos szóróanyagot kihelyezni, azt tegye bátran.
Monjuk külön palacs nem jár érte. :)
Sajna mégse tudok menni, mint ahogy azt ígértem. Egy ismerősöm bicóját teszem forgalomképessé péntek délután... hogy vasárnap már jól ki is próbálhassa :)
----------
...akrat icob, icoB
3:-O
RABIC - LE AZ ÚTRA!
Egy picinyég több lelkesedést kérek, mert a meló imidzsformáló hatású!
Az elmúlt évben rengeteg helyeslő visszajelzést kaptunk onnan, ahova kiraktuk a tájékoztatókat. Nem mellékesen CM részvételre is buzdít a tájékoztató.
Lehet jelentkezni itt és lehet jönni Platános péntek 17 órára.
Én megyek.
Hová szeretnél szórni egyébként? Gyakorlatilag az egész városba lehetne.
A Város időben kap értesítést. A Slágeren már ma elhallatszott a vasárnapi felvonulás.
Az értesítendő rész rajta van a szóróanyagon.
Döbrentei tér, Attila út, Alagút utca, Clark Á. tér, József A. utca és az Andrássy út egy része.
Látszólag a pesti oldalon van több meló, de a Clark Á. térnél a Fő utca egy része is kap értesítőt kb. a Francia intézetig no meg a rakparti lakóházak is.
Fontos, hogy a pesti oladalon főleg az Andrássy úti vasárnap is működő boltok, szórakozóhelyek, intézmények kapjanak a tájékoztatóból.
Nem kell más csak valami ragasztószalag v. rajzszög illem, oszt jónapot.
Én jönnék, csak nem biztos, hogy tudok...
*CMS*
A lelkesedesed elragado, oszinteseged csodalatra melto! :D
*CMS*
Ropy, bocs, ha félreérthető voltam...
akartam menni, de mivel nincs nekem két életem, és kettős ügynök sem vagyok:), nem mentM.
Phorváthnak azért köszi a hívást!
alla cool
"Vivere non est necesse, biciklare necesse est!"
főoldalra!
Ettél már aszaltszilvás ropy féle retro palacsot?
Érezted már a ribizlilegvár illatát a frissen sült tejszínes palacsban.
Nem jössz pénteken plakátolni, nem is fogod megtapasztalni az érzést.
Ne hagyd, hogy becsapjanak a külvilág illatai.
Mondogasd magadban plakátolás közben 10x, 20x, 100x! ropypalacs, ropypalacs..., és az álmod teljesül!
Egyél lángost, világos! :)
Hát ha mindez olyan finom és minőségi, mint a MÉZ, amit prezentáltál nekem a múltkor...nem fogok ellenállni!
(Tényleg, egy "salátalevéllel" még lógok)
alla cool
"Vivere non est necesse, biciklare necesse est!"
ööö szerinbtem ráérek és tökmozgásingerem lesz 5 óra felé szóval állok sztem a feladat elé egykérdés: az emlitett "platános" merre????????? (lehet amatör a kérdés demég nemvagyok tulotthonos itt a társaságban...) :) és hát a palacsinta is elég ösztönzőleg hat :P
A "Platános" az Erzsébet híd után az alsórakparti felhajtónál van. Ott megy el a bringaút a Krisztina tér irányába a Tabán alján. Ott fogunk felkanyarodni 22-én az Attila útra.
3-an voltunk gyikocák, de megragtuk Budát!
Holnap Pest most pedig yóság, palacs hegyek.
Ha túl vagy a palacson, akkor nézz rá az útinformra, írtam neked yó sokat! Ja úgy néz ki, koliban is palacs téma lesz hamarosan :D
Zsoltee
Ha túl vagy a palacson, akkor nézz rá az útinformra, írtam neked yó sokat! Ja úgy néz ki, koliban is palacs téma lesz hamarosan :D
Zsoltee - akinek a linkes aláírását nem szeresse a renccer
Aki kihagyta sajnálhatja! Volt diós-mézes, aszaltszilvalekváros-mézes és juharszirupos palacsinta.
phorvath
Kerékpáros KRESZ
Hogyan ne üttessük el magunkat
A juharszirupos nagyonjó! Imádja a család!
mmmmm rámlett parancsolva hogy csak jót irhatok szóval isteni volt a palacsinta :)))) de egyébként meg télleg fenomenális volt a fentebbb olvasható variációktól dobtam egy hátast szóval köszönjük ropy :D
u.i.: a haver után barátnőmhöz gumiztam szóval Andrássy ma már felejtős mert itt asszem engem le fognak kötni :P szóval azmajd holnap, jaés a villogót is köszi majd alkalomadtán minél előb visszajuttatom!!
idesanyám kapott a kocsijára a döbrentei utcában az irodjánál:)
látta hogy épp akkor ment vki arra. nagyok vagytok!
Kellene még 2-3 ember a József A. utca és az Andrássy út megrakására.
Ma (szombat) 1/2 1-re aki tud jöjjön a Lánchíd pesti hídfőjéhez.
Van még néhány szakasz amit meg kell rakni tájékoztatóval.
Jól jönne a segítség!
Akkor pont Egyetem, sajnálom!
Üdvözlet Mindenkinek!
Nagyon jó volt Veletek lenni megint, már alig vártuk. Tavalyelőtt voltunk először, azóta családi program lett.
Köszönet a rendezőknek és a szervezőknek a sok-sok munkát!
Csak néhány kritikai észrevételt engedjetek meg:
Nagyon jó volt, hogy nem álltunk meg, és jó tempóban haladhattunk. Jó ötlet volt a PeCsa melletti rét is, és az is, hogy maradjunk együtt!!!!
De, mi már 5 órakor beértünk, és nagyon sokat kellett várni. Kulacs kiürült, ebéd lecsusszant, de sehol nem találtunk WC-t, vagy kézmosó-helyet. Azt mondtátok, várjunk. De nem történt semmi. Jó, a lajtos kocsinál megtöltöttük a kulacsot. Viszont éhesek is voltunk - kaja sehol. Azt hiszem nagyon sok zsíros kenyér elfogyott volna. Így csak egy-két árus szaladt át a Lizséből perecet árulni. Kb. 10 perc alatt eladtak mindent. A jégkrémért is egy csomót kellett menni. Mozdulni pedig alig mertünk, mert azt gondoltuk, lesz valami. Dobosok kellenének még a végére is, meg zene. A társaság kiváló, végre valami más miatt jönnek össze az emberek... de annyira fel vagyunk pörögve, hogy várjuk, még, még, még...
A MÁV viszont nem alkalmazkodott. Mi Diósdról jöttünk, de sokan jöttek Százhalombattáról is. Kerékpárszállító vagon nyista, ingyen szállítás nyista, harcias kalauz hölgy: max. kettő elöl, kettő hátul. (Hátul már eleve öt volt, mi ketten elfoglaltuk az elejét) Déliben még plusz négy, aztán Kelenföldön újabb négy kerékpár, immár az egész vonatot elfoglaltuk - amúgy csak mi voltunk az utasok. Kalauz hölgy idegbeteg. Mi röhögtünk kínunkban.
üdv,
Nincs mese, lépnem kell. Szeptemberben nem leszek rendező, inkább szendvicseket fogok árulni.
Zsoltee
meg bünticédulát a vonaton :)
---
!úgyis megdöglünk mind!
Sziasztok!
A szervezők közül meg tudna keresni valaki minél előbb a zoltan.peto@gmail.com címen? Fontos! Sürgős!
Köszönöm.