Többen felvetették, hogy igényük lenne kerékpáros nadrágra, de nem akármilyenre, hanem Critical Mass-osra.
Mivel mezek már készülnek belőle, ez nem tűnik szokatlan kérésnek.
Viszont egy apró segítséget szeretnék kérni KIZÁRÓLAG azoktól, akik vennének ilyen nacit:
kantáros? vagy nem kantáros?
Ezekre kérem a válaszokat a weboldalon található mail-címre, de CSAK azoktól, akik rendelnének is. És akkor egyúttal küldjétek el az alábbi adatot is, mivel ha érdekel, akkor meg is rendelnéd:
-név (+nickname)
-telefonszám
-darabszám
-méret
-kantáros, vagy kantár nélkül
(a nadrág kérhető lesz az alapbetét helyett, extra-higienikus betéttel is felár ellenében, de erről majd később)
kb 6500 lesz
FIGYELEM!
-Kifejezetten kérem, hogy csak azok írjanak mail-t, akik meg is rendelnék! Belőlük kell minimum 30.
-NE induljon szavazás a fórumban arról, hogy ki milyet szeretne, mert nem azért jött létre, hanem véleményütköztetésre, tapasztalatcserére!
.
.
.

hosszú/rövid változatok?
--
--
--
"az úton parkolni luxus!" "haladnánk!"
--
amit leírok és amit lefotózok
az már mindegy, mert csak árbeli különbség (+900), nem konstrukciós alapkérdés.
CM -mez 5.
Süni
www.fabiano.hu
Akkor én majd csak augusztusban küldök emailt a nadrágról, mert előbb biztos nem rendelek. Viszont ha lassan jön össze a dolog, akkor húzhatsz még egy strigulát, mert szeptember elején igényt tartanék én is egy példányra. Mégpedig rövid, kantár nélküli, és valószínüleg jobbfajta betéttel. Erről tudnál mesélni, hogy mire jó?
Zsoltee
Elvileg ugye alsó nélkül hordandó. Ekkor érik olyan fizikai és kémiai hatások az üleprészen lévő anyagot, amik érezhetők egyrészt fájdalom-, másrészt szag formájában.
No ezek ellen kell a jobb betét.
Persze lehet alsóval is hordani, de vegyük észre, hogy ez nem sokat változtat a helyzeten (:
Munkábajárásra szerintem bármilyen betét jó. Munkára pedig ezüstszálas. De erről majd később.
CM -mez 5.
Süni
www.fabiano.hu
a jó betétest mosni se kell? :)
--
--
--
--
a jóbetétesből ki tudod mosni a seggszagot sokszor.
De tényleg nem olyan hatalmas a különbség. Senki nem fog benne napi 130-150-et menni, eddzeni stb. Aki igen, az mondja meg, hogy amiben most megyeget, abban milyen betét van, csak hogy tudjuk.
CM -mez 5.
Süni
www.fabiano.hu
Arra van esély, hogy a 4. mezkör átvételnél meg lehessen nézni a gatya méreteket ill. a betéteket?
nincs
próbálj fel egy bármilyen bringásnadrágot.
a betétek meg tök ugyanúgy néznek ki, csak a használat során derül ki, hogy a jobb, az jobb. Abból, hogy az egyiken cikk-cakkos a varrás, a másikon meg hullámos, nem lehet rájönni semmire. (:
Természetesen megoldható, hogy éppen legyen nálam egy darab valamilyen (mondjuk ezüstszálas, mert csak olyanom van, ami saját).
CM -mez 5.
Süni
www.fabiano.hu
Elvileg alsó nélkül... gyakorlatilag meg eddig egy ilyen gatyám van és nincs kedvem egész héten abban rohadni és mosni se szeretek naponta :) Viszont elég kényelmetlen alatta a boxer, úgyhogy vmi jobb megoldást kéne találni. Ha vennék egész hétre ilyen gatyát az elég drága móka lenne. Lehet, hogy vmi strech alsógatya kéne inkább. A munkábajárás dolog pedig akkor állja meg a helyét, ha átöltözik az ember. Én pl. amikor suli megyek, akkor nem cserélgetek ruhát, bringás cuccban vagyok ott is.
Zsoltee
jogos...
CM -mez 5.
Süni
www.fabiano.hu
Süni: akkor ez egy alap egyszínű nadrág és rányomva a CM logo + manus vagy lehetséges olyasmit gyártni mint amilyet linkeltem a Cm Mez 5 topicba?
javasolnám a combbetétes nacit, tehát anyagával toldott, mint a legtöbb versenynadrág (ahogyan linkelted:)
CM -mez 5.
Süni
www.fabiano.hu
Ennek örülök. Akkor a design-t eldöntöttük v. majd lesz amilyen lesz? :)
Küldök mailt a felmérés miatt...
az a baj, hogy most még nem merek beleugrani ebbe a kiadásba...
annyi szar jön közbe nekem mindig a pénztárcám világába, hogy az kész... :/
--
--
--
--
Akkor majd a "CM -nadrág ***2***"-nél figyelj! :)
:)
Zsoltee
Engem is érdekel majd a dolog, kantár nélküli, csak a pénz kell hozzá majd...De amugy nincsen különbség gatyaméretek között esetleg? pl.: dechatlon vs. márkás gatya közt? mert akkor majd többet nézek meg nehogy gáz legyen!
De a lányokra is kell gondolni.Amikor betétes izékről meg alsó nélkül hordhatókról beszéltek,mi bugyiban járunk.
...................................................
No para!Normális tevékenység!
majd leszoktok róla :D
--
--
--
--
Én nem hordok alá bugyit.Eddig bevált.
Így praktikus... pont mint miniszoknya alatt :)
Zsoltee
na gyűljetek!
CM -mez 5.
Süni
www.fabiano.hu
Gyűlünk, gyűlünk :) a deca' gatyával már meggyűlt a bajom, 500+ km/4 napra már nincs hitelesítve, na meg az anyag is bomlik már, úgyhogy jó eséllyel én is beszállok, a kulcskérdés ismét az, hogy mikor kell fizetni? Hányan lennénk eddig? Jó lenne, ha még pár hetet várnánk vele, de szeptember végén már tekerhetnék benne.
Zsoltee
simán várunk vele szerintem, már csak azért is, mert elég karcsú a létszám (: kellene még vagy 25-30
CM -mez 5.
Süni
www.fabiano.hu
kantaros.
fekete.
bonnie
nekem
CM -mez 5.
Süni
www.fabiano.hu
Azért még kéne pár ember hej!
(:
CM -mez 5.
Süni
www.fabiano.hu
Én már voltam m-es nem?Vagy nem csak úgy emléxem,de ha nem akkor igen,m-es.
jajaja,imél,írom.
...................................................
No para!Normális tevékenység!
http://szabogyorgyi.blogspot.com/
En is akarok nacit :)
rovidet, kantar nelkulit.
pelenkasat :)
Egyebkent a meretemet meg jol nem tudom.
Asszem L es XL kozott... mindjart irok is egy emailt jol :)
- RockY
En is akarok nacit :)
rovidet, kantar nelkulit.
pelenkasat :)
Egyebkent a meretemet meg jol nem tudom.
Asszem L es XL kozott... mindjart irok is egy emailt jol :)
- RockY
na jó, remélem jövőhéten nem iszom el tokajban az összes pénzem, és marad még egy nacira :)
(hosszú, kantár nélküli, L - de küldtem róla mailt mert úgy a tuti)
--
--
--
--