Nem tudom, hogy védő angyalom ma mennyit gájázott értem odafenn, de tuti megizzadhatott..
Elősször reggelről türköl le egy belsőégésű vacak a piros lámpa előtt 150m-el, mert ő igyekszik.. Szó nélkül elnegedtem, de a hátsó lőkhárítója erősen lökdösődésre kínálta magát :) Majd komótosan mellé, elé szeretnék húzódni jobbról, mire a mögöttem jobbra a velem egy vonalban elkanyarodó sávban fél kocsival hátrébb satuznak.. Távolság kb 80-120cm közt volt, azt láthatta gondolta, hogy én is inkább jobbra mint egyenesen.. De nem. Megijedt.. Őszintén sajnálom, ezúton is bocsánat az autós társadalom ilyen figyelmes tagjainak!
Majd nap végén járdaszigetről komótosan gurulós gyalogos zöld lámpa, reflexből satufék és járdán megálltam, mikor egy kék autó erős tempóban át hajtana a zebrán (neki jobbkanyar) Mindenesetre megállt, néztünk egymásra, mint a moziban, talán Ő még feszültebb lehetett, mert nekem le sem esett az eset (most sem) csak most gondolkodom rajta.. Akár áttolós is lehetett volna, most nem innen írnék, hanem a balesetiről..
Figyelem, türelem és te is megérkezel...
Figyelem, türelem és te is megérkezel...
- A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

Hát igen, a közlekedés veszélyes üzem. De annál kevésbé, minél több bringa van az utakon.
"Majd komótosan mellé, elé szeretnék húzódni jobbról"
Ebben viszont te voltál a hunyó. Ne előzz jobbról. Soha.
A belvárost pedig le kell zárni.
--
a bátor kommutátor
Meglehet. Piros lámpánál és álló forgalomnál jobbra a szélére húzódni bűn?? Gyakorlatilag, csak a kocsi orr vonalába szerettem volna fel zárkózni, hogy lásson :)El ne üssenek a gyorsan hajtók, mert nagyobb ívben tudom olyankor az utam folytatni balra, mint ők...
Tiszta levegőt a fővárosba!
Jogosan feltetelezhette, hogy savot akarsz valtani.
Sáv váltáskor az első dolgom a helyzet felmérés, ha lehet kontaktus vezető, vagy legalább a mancsom lóbálása.. ezek, mivel eszemben sem volt.. elmaradtak. Bocsee :((
Tiszta levegőt a fővárosba!