Bizonyára sokan hallottatok már a legújabb Geszti-ötletről a Nemzeti Vágtáról. Az esemény akár még érdekes is lehet, bár engem egyenlőre nem nagyon hozott lázba. :)
Viszont a mai index cikket olvasva szemet szúrt az esemény időpontja: szeptember 22. És mivel a helyszín a Hősök tere, gondoltam ideje belevenni a számításokba ezt is az idei útvonal kialakításánál. Meg talán a rendőrségnek is lesz egy két szava a két rendezvény miatti lezárásokhoz.
Néhány részlet van még a Vágta honlapján is: nemzetivagta.hu
Update: Időközben elhalasztották jövő májusra.

Ami engem illet, én inkább a CM-re megyek. :)
Amíg Geszti temetgeti az árkokat, addig Cheya meg Piroch Kata békésen együtt rakják a CM-en. Ennyit erről.
A belvárost pedig le kell zárni.
--
a bátor kommutátor
Egyetértek! Viszont jobb idejében felkészülni rá, hogy más is árokbetemet aznap. És nekem úgy tűnik, aki nem bringás, de szereti az ingyenrendezvényeket, az ott lesz. Az pedig komoly útlezárásokkal jár a környéken.
dobákpeti
"Get up, stand up! Stand up for your right!"
petiBlog
A vágta végén lesz közös lóemelés?
Száguldás, bringa, szerelem, száguldás!
üdv adamekp
Muhah...khm...nyihahahahaha!
Ja, és újabb darab a gyűjteménybe:
Critical Vágta
- - - - -
Következő járat indulása: augusztus 10.
www.6efutas.hu
Ezt én is meg akartam csinálni amikor írtam amit, csak épp nem volt kedvem. De engedelmeddel felhasználtam a szept. 22-ei programajánlóhoz.
upd. nem érdekel hogy mégsenemlesz, sokáig szaroztam ezzel.
Száguldás, bringa, szerelem, száguldás!
üdv adamekp
Majdhalesz akkor nem kell vele vacakolni ;)
...................................................
No para!Normális tevékenység!
http://szabogyorgyi.blogspot.com/
:)))))))))))))))))))))
És majd eltopogathatják az aszfaltot a lelkes nézők,mint az epsomi derby után a gyöpöt? (vagyhol)
No elolvastam a cikket... Rémisztő egy katyvasz ez kérem szépen. Erről az erőlködésről olyan ember jut eszembe, aki nem tudja melyik kezébe sz@rjon és azt hogyan csapja össze.
Le van már foglalva a terület egyébként? Mert ha ott liberálnépnemzeti vágtázni akarnak, akkor ott nem lesz bicikliemelés, csak lószomorítás.
A blogomba írtam, amit gondolok a dologról, mert ide off.
A belvárost pedig le kell zárni.
--
a bátor kommutátor
Már majdnem egy rugóra jár az agyunk...
Megoldjuk.
Mint kromofág a politúrt.
Autómentes Nap = Autómentes belváros.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nyélen rakjad, Ne a járdán!
Ja, én is épp odakapcsoltam. Szerintem beijedtek. :) Hogy mi leszünk többen...
dobákpeti
petiBlog
RTL-n mondták, és tényleg csak jövőre lesz. Legalábbis ha igaz amit mondtak.
No itt van a dologról cikk is: index.hu
Szerintem ez egy csúfos bukta időbeni felismerése, és ügyes pr szöveggel való leplezése. :)
dobákpeti
petiBlog
2008. tavaszán.
Ugye április 22-én?
- - - - -
Következő járat indulása: augusztus 10.
www.6efutas.hu
Én valahol májust hallottam, mint új időpontot, de a hivatalos honlap csak "tavaszt" említ. Meglátjuk.
Nahát elmarad, de kár!
Pedig szép hagyományt alapozhatnánk meg, lócitrommal telerakni a Hősök Terét...
Hogy is van? Cirkuszt és kenyeret a népnek...
Jaj de sok értelmes dologra lehetne azt a néhányszáz milkát költeni. Amúgy szerény véleményem szerint max annyira lenne országimázs emelő mint anno Tony Curtis bácsi gombás lábkörme a pacskerban mikor élőben adták amint kissé kapatosan kikászálódik a gípbül. Valahogy mindíg furcsán végződnek ezek a kezdeményezések...
Én lovas vagyok meg bringás (a ride az ride) szal szerintem ez a nemzeti vágta nem egy rossz de eléggé vad ötlet
hallottam egy pár komoly szakmai véleményt miszerint ez az egész leginkább életveszélyes lesz, bár sokak szerint biztonságos. Én mindenesetre inkább egy helikopterből nézném:-)