Angol verzió

T. CM,
Kedves fórumozók,

Egy nemzetközi egyetemen dolgozom, ahol diákok nagyrésze nem beszéli a magyar nyelvet, viszont elég sokan közlekednek kerékpárral. Egy ideje már reklámozom nekik a közlegő felvonulást, viszont szeretnének több infót kapni a dologról. Azt gondoltam, hogy egyszerűen a honlapra iránytom az érdeklődőket, de sajnos az angol verzió alatt csak a múlt áprilisi felvonulásról vannak információk, pedig a következő vonulás jövő szombaton lesz.
Nem lehetne frissiteni azt az oldalt, hogy a budapesten tanuló sok külföldi egyetemista és turista is kaphasson információkat?
Köszönettel,
Fintagy

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Perillustris képe
Perillustris
1 sze, 2007-09-12 18:53

Jo otlet, megcsinalod?

Fintagy képe
Fintagy
2 sze, 2007-09-12 21:19

Holnapra irok egy frisitett hirt az idei vonulassal kapcsolatban amit ide kiteszek es a CM illetekes publikalhatja az angol oldalon. Gyakorlatilag elegendo lesz majd kicsit atfogalmazni a tavalyi verziot. A lenyeg az, hogy az itt elo kulfoldiek infot kaphassanak arrol, hogy mikor es hol lesz ill milyen utvonalon a jovoheti CM.

critical mass képe
critical mass
3 cs, 2007-09-13 00:04

Nagyon nagy vagy! Köszi

Fintagy képe
Fintagy
4 cs, 2007-09-13 12:21

Sziasztok,

Megírtam a hírt, remélem tetszik. Nem túl hosszú, de informatív és szerintem minden lényeges elemet tartalmaz.
Az érkezés időpontját saccoltam csak, ha nem valós akkor át kell javítani. Ha ki szeretnétek valamivel egészíteni szóljatok. A CM céljaival tapasztalatom szerint a külföldiek tisztában vannak, de amúgy az angol oldalon kicsit legördítve nagyon profi és alapos információkat lehet találni.

CM demonstration on 22 September, 2007

Critical Mass Budapest bike ride starts at Pázmány Péter walkvay at 4:00 p.m. celebrating International Car Free Day, regardless the weather.
You are invited to enjoy the safety and comfort ride on the car free main roads of Budapest where the Mass gathering together.

Details:

Meet at 3:30 to 4:00 p.m. at Pázmány Péter sétány
Start at 4:00 p.m.

Approximate Arrival at 17:00 p.m. to Heroes’Square

Not only bicycles but any other type of human powered vehicles like rollerskates are welcome!

Come out, bring your friends and families and enjoy the ride with us!