Kedves Lányok és Fiúk!
Vasárnap 10h-kor indul az "Érd Körbe 2007 fővel" az érdi Stop.Shop (koordináták itt: http://www.stop.shop.hu/index.php?menu=30&lang=HU) erre az alkalomra lezárt parkolójából.
A Stop.Shop előtt van Érd nevezetes bringaútszakasza, mely nem több, mint 100m hosszú. Kipróbálását minden résztvevő számára ajánlom. No ezt szeretnénk jól megnyújtani keletre Budapestig, nyugatra Tárnokig, aztán tovább a Velencei tóig. Ehhez nem árt, ha jó sokan vagyunk.
Térkép és további részletek itt: www.erdcenter.hu
Stop.Shop parkoló közvetlenül az Érd alsó vasútállomás mellett van, így könnyen jöhetsz vonattal, de tekerve jobban melegíthetsz.
Szép időnk lesz, jót tekerünk, hogyan hagyhatnád ki? Add tovább és hívd a barátaid!
Várnak az érdi Tekergők!
| Csatolmány | Méret |
|---|---|
| érdkörbe2007.JPG | 925.36 KB |

3 ember biztos lessssssssssz:)))
Akkor már csak 2004 fő kell. :))))
Tekergők
Nagyon kemény ez a plakát!!
fu ez nincs is messze Nagytétényből, remélem ráérek vasárnap.
-------------------------------
http://www.photoblog.com/gabber
:( vasárnap kazánt árulok a BNV-n :(
Na, meséljetek! Megvolt a 2007? :)
- Ms. Critica Lujka -
*CMS* RABIC
Sziasztok!
Szerintem ha 500 volt akkor sokat mondok.
Köszönjük a profi szervezést és lebonyolítást!:o)
jaja. voltunk 5-600-an, jól körbeÉrdtünk :)
kellemes vonulós tempó, semmi izgalom. fincsi volt, köszönjük a szervezést.
Boci
----------
...akrat icob, icoB
3:-O
RABIC - LE AZ ÚTRA!
semmi izgalom?:PPP
hát mi lemaradtunk direkt, mert volt pár naon okos szülő, aki a 7 éves gyerekét 1edül elengedte, és ha mi 3an nem fogjuk közre a menet végén a kissrácot, akkor simán elviszik a kocsik...
bekostolt minket egy kis 6-7 fős csoportot egy bálnamerciskokerócsoport, hogy miért nem libasorban megyünk... persze nem lehetett megértetni velük hogy talán mivel sok kisgyerek volt közöttünk, és ők lavíroztak, mivel az egyensúlyérzékük még nem az igazi, ezért vettük közre őket...
majdnem tettlegesség is volt, csak egy suzukis bevédett minket...
aztán persze a kokerók lespanoltak a polgárőrökkel.....:S
amúgy jó volt, csak nem tetszett hogy a mai szülők ennyire szarnak a gyerekekre, nem ismerik a kreszt, és pont az ilyen eszetlenül bringázók miatt vannak sztereótípiák...
a szervezés: hát, szerintem kevés volt a szervező, meg hiába ment végig mellettünk és szólt rá a gyerekekre, hogy 1 sáv, miután elment, ők ugyanúgy átmentek a szembesávba is...
egyszóval, jó volt, csak picit felbasztam az agyam a felelőtlen szülőkön...
u.i.: észrevettelek ám a táskádról:)
Az ilyenek mellett én sem tudok elmenni rezzenetlen arccal és nyugodt szívvel.
És köszönöm, hogy vigyáztatok rájuk.
- Ms. Critica Lujka -
*CMS* RABIC
hát ilyen adrenalinfröccsből tényleg nem jutott nekem. mondjuk picit több szervező elkelt volna. azt meg én sem értettem, hogy ha valakinek szólnak, hogy maradjon egy sávban, akkor miért kell vissza kimennie a másikba, vagy a másik eset, hogy a túloldalon járdázni kezdett.
a sok ugrabugráló miatt meg igyekeztem középen menni, hogy ha kell (és nemegyszer kellett) tudjak balra menekülni magam és biciklim védelme érdekében. sokan nagyon figyelmetlenül mentek. de ezen nem izgattam most fel magam, mert igyekeztem kiélvezni, hogy nem hajt a forgalom tempója, és nyugodt tempóban "bóklászhatok". lesz elég dolgunk jövő hét végén idegeskedni :D
Boci
----------
...akrat icob, icoB
RABIC - LE AZ ÚTRA!
hát azért remélem, hogy szombaton nem lesz ennyi gyökér:)
majd mi tuskók leszünk. az úgyis a gyökerek fölött van :-D
Boci
----------
...akrat icob, icoB
RABIC - LE AZ ÚTRA!
Következő alkalommal vagy bele kéne írni a kiírásokba, hogy kérjük a szülőket, gyerekeiket csak tapasztaltabb kísérővel vagy felnőttel engedjék el, vagy tényleg több emberrel, jobban fel kell készülni a pesztrálásukra (talán mindkettő).
Az autósok közül meg szerencsére szerintem kevés volt a türelmetlen paraszt - persze egy is sok -, a nagy részük korrekt módon bevárta a sor végét (egyet azért a rendőr szedett ki a sor közepéről a Velencei úton). Reméljük, lassan megszokják a bicikliseket az utakon :)
Ahogy a bicikliseknek is szokni kell még a közlekedést, a sávtartáshoz tényleg elég viszonylag kevés ész. Írjuk ezt a hirtelen jött szabadságérzés rovására.
Én is körbe értem :)
----
A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
Voltak apró hiányosságok, a népség közlekedési kultúrája is hagyott némi kívánnivalót maga után, a felelőtlen szülő témával pedig teljesen egyetértek, de összességében nagyon jó kis rendezvény volt.
És láttam az összefoglalót tegnap az ÉrdTV híradójában, mit mondjak, jó érzés volt. :)