Ha van valakinek tapasztalata a téli krenyás viseletek terén az léccives írja le mert nekem még nincs, viszont télen is szeretnék bringával közlekedni! Nem szeretnék 100kg ruhát magamra ölteni, mert biztos hogy van ennél jobb megoldás. Bolti dolgok, házi praktikák, egyéni megoldások stb......

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
lujka képe

Ez jól hangozna, ha nem

Ez jól hangozna, ha nem lennék ilyen fázós. Nekem ehhez az időhöz már kell a spéci cucc. Nagy költekezést nem csapok, ezért hóban, fagyban valószínűleg nem fogok tekerni. Bár láthatjuk, a függőség csodákra képes. ;-)

- Ms. Critica Lujka -
*CMS* RABIC

2
zsoltee képe

A pamut felszívja, a polár

A pamut felszívja, a polár elvezeti az izzadtságot.

Szerintem ez hülyeség, ha egyszer a pamut be akarja szívni az izzadtságot, akkor be is szívja, akár milyen szépen kéri tőle a polár ;) a gond pedig ott van, ha megindulsz lefelé, vagy feltámad a szél keményen vagy megállsz és lehúzod a cipzárt, mert akkor frankón lefagy a bőröddel érintkező víztömeg.

Úgyis megizzadsz, ha rakod neki ezt nem lehet elkerülni.

Pontosan. De nem mindegy, hogy ez mennyire kellemetlen, illetve, hogy milyen sokáig tart a kellemetlenség. A "lélegző" ruhák egy bizonyos idő alatt egy bizonyos mennyiségű párát engednek át. Ha ennél többet termelsz, akkor az bent marad a csúcs ruhában is, viszont ha megállsz, akkor viszonylag hamar megszabadulsz a maradéktól.

Zsoltee

3
Gabika képe

ha ilyen idő marad egész

ha ilyen idő marad egész télen mint most a hetekben vlt akkor károly.

csak annyira öltözöm fel, hogy induláskor kicsit fázzak, mert pár perc után már elérem az üzemi hőfokot.

macskanadrág és a sportszár csodákra képes :)

-------------------------------
http://www.photoblog.com/gabber

4
-ogre- képe

milyen sportszárat

milyen sportszárat használsz, ha szabad tudni, mert én is azt hordok, de ha hidegebb lesz, kell vegyek egy jobbat. sztem ez simán nyári cucc, amit használok.

5
Gabika képe

régen a blaszkettőben

régen a blaszkettőben fociztam és onnan elhoztam egy téli sportszárat azzal tolom.

6
feb képe

Tegnap tekeregtem kb egy

Tegnap tekeregtem kb egy orat az esoben: a turakabatom jo meleg (alatta csak polo van) es vizalo; a kapucnit lefogja a minap vasarol sisak, ugyhogy mar a fejmozgassal sincs gond; a kesztyu egy sima nyari motoros kesztyu, vizallo, de nem kulonosebben meleg; a termonadragra pedig egy munkavedelmi nejlongatyat huztam, ami nagyon jol teljesittett.
Viszont a cipom csufosan atazott. Kellene ra kamasli.
Hasznaltok? Tudtak ajanlani?

-------------------
Jo ez a bringasav a nagykoruton, csak ne jarna rajta annyi villamos

7
Mr.Pocok képe

DecathlonBAZZ 990.- teljesen

DecathlonBAZZ 990.- teljesen bevált nekem!
-----------------------
1%

9
bootes képe

Ilyen sisak alá való

Ilyen sisak alá való Biemme sapkát vettem a Decathlonban: http://decathlon.co.hu/HU/product_8040857-26742349/, nagyon jó. Jobb, mint gondoltam. Kényelmes, nem túl meleg, és végre nem fúj a szél a fülembe! Ez utóbbit eddig semelyik sapkám se tudta.

10
zsoltee képe

Kevesebb, mint

Kevesebb, mint feleennyiért, pontosan 2900 Ft-ért mondok neked ugyanilyen jót. 0 fokig kiváló volt a legnagyobb szélben/esőben is, de sztem -5ben se lesz gond :)

Zsoltee

11
bootes képe

Köszi, legközelebb itt

Köszi, legközelebb itt (is) körülnézek. Most sajnos kimaradt a szórásból.

12
Sofie képe

Nekem is Sünitől van és

Nekem is Sünitől van és eddig nagyon bevállt:-)

13
deka_ képe

voltam a deca-ban,

voltam a deca-ban, tévedtem, a márka nem b'tween hanem Biemme
http://www.decathlon.co.hu/HU/product_8040783-26868812/#
ismeri valaki ezt a nadrágot?
van ez olyan jó mint a rockrider?

más...tudja valaki, hogy mi a dekás térdvédő márkája?

üdv

14
bootes képe

(Tapasztalatom nincs, de

(Tapasztalatom nincs, de véleményem igen:)
Nekem nem tetszenek a Decathlonos szélfogós nadrágok, mert a szélfogó anyag szabása a dizájn áldozatául esett. Nem jól takarja a térdemet, pedig pont ez volna a fontos.

A térdvédőjük b'Twin: http://www.decathlon.co.hu/HU/product_5077980-18590936/

15
lujka képe

Tegnap asszem elhagytam a

Tegnap asszem elhagytam a kesztyűimet. brühühü. (Nem is árulom el, hogy kocsival mászkáltunk a belvárosban, azért történhetett az eset.)
Mit vegyek piciny kacsóimra a zord idő ellen?
Legyen szélálló, legyen meleg, gyalogláshoz és bringázáshoz keresem.

Ms. Critica Lujka -
*CMS* RABIC

16
Sofie képe

Én BikeFun windstopper

Én BikeFun windstopper téli kesztyűt hordok és eddig nagyon bevállt, egyszer éreztem csak a hideget kb 1,5-2 óra tekerés után, szeles -5 - -1 fokos hideg között.
Mivel ajándékba kaptam, így sajnos árat és beszerzési helyet nem tudok ajánlani.

17
zsoltee képe

csibó eddig perfekt,

csibó eddig perfekt, esőben még nem teszteltem, csak kétessze :)

Zsoltee

18
lujka képe

duplagondol. Ms. Critica

duplagondol.

Ms. Critica Lujka -
*CMS* RABIC

19
deka_ képe

Mielőtt vásárolnék

Mielőtt vásárolnék mindeképpen kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Ha nem a cathlon, akkor hol lehet még téli öltözéket-elsősorban nadrágot,térdvédőt vásárolni?

köszi:deka

20
zsoltee képe

tchibo, arinyapláza viszont

tchibo, arinyapláza

viszont itt pont az nincs ami neked kell. talán aláöltöző nadrág, de az párban van felsővel. A felső részével elégedett vagyok, de a nadrág nekem elba.. elszabott.
rendes bringás gatyát dekában vettem, legóccsóbb kékterméket 6500-ért, egyelőre ez jónak tűnik (1 hónapja hordom)
térdmelegítőt ügyben még én se döntöttem, ami szóba jöhet nekem:
- teszkóspolár (nem láttam még, csak hallottam hogy jó és óccsó)
- motoros boltból tépőzáras kétezeré'
- egészlábravaló Süni-féle cuccos kicsit többért

néha vannak olcsó és jó cuccok hervisben, lidlben, de ezekhez szerencse kell, hogy kifogd.

Zsoltee

21
addisz képe

Érdekes, a csibós gatya

Érdekes, a csibós gatya valahogy nekem sem jött be. Az anyaga oké, de mintha megnyúlt volna vagy mi. A felsőt viszont nagyon szeretem.

tekerek tovább - addisz

22
zsoltee képe

hosszú a derékrésze, ez

hosszú a derékrésze, ez jó. viszont ha felhúzom teljesen, akkor a vastagabb térdrésze nagyon felcsúszik, nincs jó helyen. a vádlimnál meg sehogy se jó, nem kellett volna annyit tekerni, hogy megnőjjön :D

Zsoltee

23
zsempi képe

xi. ker. daróci úton van 1

xi. ker. daróci úton van 1 sportszerbizományi. ott lehet 5 ropijér' venni aláöltözetet (nadrág+hosszúujjú). én még nem szereztem be, de az ottani szaki azt mondta, h nagyon jó, neki van több is.

24
tibormolnar képe

Én is térdvédő után

Én is térdvédő után kutatok, mert már most érzem, hogy nem tesz jót a hideg (és hogy nem tett jót a tavalyi hideg).

Praktikus okokból kifejezetten olyat szeretnék, amivel a nadrágon kívül lehet a térdet körbetekerni, ideálisan tépőzáras kivitel, mindenképp szélálló, esetleg vízálló és/vagy fényvisszaverős is. Ilyennel találkoztatok valahol?

Zsoltee, amit említesz "motoros boltból tépőzáras kétezeré'", az ilyen? Konkrétan hol láttad? Köszi.

25
p-mann képe

Bocs hogy beleszolok, de

Bocs hogy beleszolok, de terdvedo meg a terdmelegito nem ugyanaz. A terdvedo a koppanastol, a terdmelegito a megfazastol ovja a terdizuletet. Szelallonak meg fenyvisszveronek felesleges lennie, mert praktikus okokbol a borfeluleten hordjuk, es folotte van meg az alaoltozet/cicagatya, meg a nadrag. Nem is vizallo, viszont altalaban neoprenbol van, ami nedvesen (bringasok eseten izzadtan) is melegen tart.

26
tibormolnar képe

Zsoltee, köszi a

Zsoltee, köszi a linket.
P-Mann, OK, akkor pontosítok: Fázik a térdem, és térdmelegítőt keresek. :) Viszont nincs nagyon messze a melóhelyem és ezért különösebben nem szoktam speckó bicajos ruházatot hordani. Elsősorban olyan térdmelegítőt képzeltem, amit kívülről lehet a nadrágra rátépőzárazni - a cél, hogy ne kelljen öltözni/vetkőzni induláskor/érkezéskor...
Vagy ez így hülyeség?

27
p-mann képe

Nekem a terdmelegito

Nekem a terdmelegito kiszedese a nadrag alol nehany masodpercet vesz igenybe, nem hiszem hogy neked nehezebb lenne. Ha mar hidegebb van, az alaoltozet/cicagatya levetelehez meg ugyis le kell venni a nadragot is, az erkezeskor elkerulhetetlen.
Ezek egyebkent nem specko bicajos ruhazati elemek, hanem olyan dolgok, amik az egeszseget orzik, es kenyelmes oket viselni. Specko bringas cucc pl. a Look cipo vagy az idofutamsisak ;)

28
Szász Andrej képe

különösebben nem szoktam

különösebben nem szoktam speckó bicajos ruházatot hordani

Végre egy hasonszőrű alak :)

Ilyenkor ugyan már nem használható, de 0-5°C felett jó az, ha közönséges női harisnyából (ahol nő van, ott ilyen is van, kérj olyat, amin fut a szem) levágsz egy darabot, ketté hajtod, és a nadrágodra húzod kívülről. Ez hozzáigazítja a nadrágot a térdhez, nagyon sokat dob a hőmegtartáson, és segítségével elodázható az aláöltözés/térdvédővel szöszölés. Ez ráadásul akkor is működik, ha már ilyen hideg van, mint most, és elkerülhetetlen a jégeralsó/harisnya, mert azokkal együtt egy térdmelegítő már sok, de így meg pont elég :)

A legolcsóbb (0 Ft) és a legkönnyebb megoldás a piacon. Teljesen levenni ugyanannyira macerás, mint a térdmelegítőt, felvenni viszont egyszerűbb sokkal. :) (Színházban és hasonló helyeken a bokámra szoktam ereszteni, ahol egy befőttesgumi segítségével a nadrág szára alá rejtem. Senki nem veszi észre, mert nem látszik.)

29
zsoltee képe

Majd 10-20 év múlva

Majd 10-20 év múlva kérdezd meg a térdedet, hogy elég volt-e bokánál összehúzni a nadrágot, vagy a szél durván átfújta a nadrágot a térdednél és mégis fázott...

Zsoltee

30
zsoltee képe

Jó hogy kérdezed, még

Jó hogy kérdezed, még sikerült előkotornom az oldalt, voltam olyan ügyes, hogy nem mentettem le :) Nem tudom, hogy ki ajánlotta itt (egy másik téli ruhás topikban), de az akkori kérdésemre még nem reagált. Én rossz szokásomhoz híven még halogattam a vásárlást :D azóta szerváltam egy térdrésznél melegebb aláöltözőt és azt hordtam, de úgy néz ki, hogy ezt a motoros cuccot fogom megvenni. Neoprén anyagú, tehát jó meleg, tépőzáras, tehát elvileg nem csúszik le, ez a lényeg :)
Ja és végül, de nem utolsósorban itt a link.

Zsoltee

31
addisz képe

Húzós áron a Mountexben.

Húzós áron a Mountexben.

tekerek tovább - addisz

32
Eni képe

Mountexbe vettem fundango

Mountexbe vettem fundango aláöltöző naci 6e és bejött.
Lidl-be is vettem múlt héten 1100 pénz és nem jött be.
..........................................................

Légysziii ne szoritsálmárle a nagy bazi kamijonyoddal!!!!!

33
Eni képe

Most kaptam hírlevelet az

Most kaptam hírlevelet az RP-ben dec.8-9-ig aláöltöző naci pulcsival 10e-ről 5e-re leárazva, de csak ezen a hétvégén!

34
wackor képe

5essze a kettő ?!

5essze a kettő ?!

35
Eni képe

Sztem igen, mert a képen is

Sztem igen, mert a képen is egybe voltak és azt írták Under Mix set féláron. Így gondolom a kettő egyben annyi, mert akkor csak jelezték volna, ha külön-külön vannak. Érdemes megnézni.

36
wackor képe

mindenképp. szombat reggel

mindenképp. szombat reggel ott kezdek.

folyt.:

ez nem is igazi aláöltözet. :( félig pamut. én azt hittem, x-static-bol adnak akciósan, de sajna nem.

37
Eni képe

Óhh, bocsi a képhez nem

Óhh, bocsi a képhez nem volt semmi komment, ha tudtam volna! még jó, h nem utaztam innen Hatvanból, mert gondoltam veszek én is. Csak nem volt időm arra menni.

Nagyon sajnálom, hátha szerencséd lesz máshol, az ünnepek miatt sok helyen akcióznak.

38
zsoltee képe

és a csibós ötezerért?

és a csibós ötezerért? az nem pamut, de pont olyan puha és kellemes. megfelelő helyeken vastagított, csak épp vádliban nekem szűk kicsit.

Zsoltee

39
Perillustris képe

Zsolti beszelni fog a CMTV

Zsolti beszelni fog a CMTV 3. adasaban a teli bringazasrol, ugyhogy agyaljatok sokat, hogy felkeszult legyen. :)

Beszervezek egy futart is majd, hogy o hozzategye az egesz napos tekereshez szukseges infokat.

40
pethodavid képe

Nagyvagy! | Blog | Gallery |

Nagyvagy!

| Blog | Gallery | E-mail |

41
kossuth képe

Össze lehetne gyűjteni

Össze lehetne gyűjteni téli ruhadarabokat, kiegészítőket és bemutatni, hogy melyik miért jó, mi az előnye-hátránya (maszk, buff, sima sapka+sál, aláöltöző, térmelegítő), miért kell vigyázni az izületekre, vesére, folyadákutánpótlás télen, ilyenek.

--
kossuth - himmel.hu

42
Perillustris képe

Kb. ez a cel... Az

Kb. ez a cel...

Az alairasodrol jut eszembe, Terez anyas polo... :)

43
kossuth képe

Nekem is eszembe jutott

Nekem is eszembe jutott már, ha minden jól megy, és nem felejtem el, és tudok menni, akkor holnap elviszem mikulásozni, persze csak ha te is jössz oda. :)

--
kossuth - himmel.hu

44
Perillustris képe

Megyek, s koszi, ha elhozod.

Megyek, s koszi, ha elhozod. :)

45
zsoltee képe

szombat Milli? hozok sok

szombat Milli? hozok sok ruhát :) térdmelegítőt hozhatna valaki meg kamáslit, mert ezekben még elmaradásaim vannak...

Zsoltee

46
Perillustris képe

Oke, de majd kimegyunk a

Oke, de majd kimegyunk a Millirol, mert nem akarom elhasznalni nagyon a helyet.

47
Mr.Saint képe

Hirtelen elgondolkoztam a

Hirtelen elgondolkoztam a búvár ruhán... neprén anyaga van, remekül megtartja a meleget és a szélnek is ellenáll :)

48
elfroland képe

Mondtam a kollégámnak hogy

Mondtam a kollégámnak hogy nekem olyan ruha kéne amiben -5ben nem fázok és ha bemegyek egy boltba akkor a plusz 20 fokban sincs melegem. Mondta hogy de hát van ilyen ruha! Szkafandernek hívják. Mondtam neki hogy kösz... :-)

49
-ogre- képe

kipróbáltam farmer alá a

kipróbáltam farmer alá a csibós futógatyát. elég jó. nem csúszkált, sosem hordtam még ilyet, úh furcsa volt, hogy érzem a hideget, de a benntartott meleget is. vagy valami ilyesmi. a térdbélés is egész jó. asszem 4500 volt...

50
Gabika képe

elhiszem, hogy lámer vok,

elhiszem, hogy lámer vok, de mi az a "csibós"? :P

51
zsoltee képe

hát a legtöbb, mi adható

hát a legtöbb, mi adható :D

Zsoltee

52
kossuth képe

A Tchibo-nak van egy üzlete

A Tchibo-nak van egy üzlete az Aréna Plázában, ami alapból egy kávézó, de kétheti váltásban vannak szezonális termékek is, amiknek semmi közük a kávéhoz. Pár hete lehetett mindenféle sieléshez való cuccot venni, többek közt aláöltözőt is egész jó áron.

--
kossuth - himmel.hu

53
Gabika képe

köszönöm a

köszönöm a felvilágosítást

54
p-mann képe

Nem tudom, hany olvaso el

Nem tudom, hany olvaso el most olyan orszagban, ahol van ALDI szupermarket (UK, Iro., Nemeto., talan Ausztria), de: eleg barati aron bringas windstopper felsok, alaoltozet, bringas szemuvegek harom lencsevel. Erdemes benezni!

55
zsoltee képe

Mo-on nincs még? HVG-ben

Mo-on nincs még? HVG-ben sokszor láttam az álláshirdetésüket...

Zsoltee

56
p-mann képe

Nem tudom, en nem vagyok

Nem tudom, en nem vagyok Mo.-on, ugyhogy nem tudhatom :)

57
kossuth képe

Lenni biztosan lesz, nálunk

Lenni biztosan lesz, nálunk otthon Hódmezővásárhelyen már túrják neki a helyet.

--
kossuth - himmel.hu

58
lujka képe

Nem nyitunk egy új topikot

Nem nyitunk egy új topikot véletlenül? Mondjuk a topikgazda? :)

- Ms. Critica Lujka -
*CMS* RABIC

59
Szász Andrej képe

Ha még nem telepítetted

Ha még nem telepítetted fel a lapozót, akkor itt az ideje :)
Van belőle egy újabb változat is, amelyik az új hozzászólásokat megkeresi bármelyik oldalon, csak még nem tettem fel.

60
-ogre- képe

van olyan, hogy az embernek

van olyan, hogy az embernek megfázik a combja? tegnap hülye voltam, és hazafele nem vettem fel alulra a futónadrágot. a jászaitól az ajtósiig szétfagytam, aztán átöltöztem, és utána jó volt, de alantas módon fáj a combom azóta. :(
és ezúton is szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy ne a maga kárán tanuljon, bár az jobban beég az agyba ;)

61
Domee képe

Sziasztok! Nekem is

Sziasztok!

Nekem is egészségügyi kérdésem lenne.
Ma reggel mire beértem, vörös volt a szemem és bent melóhelyen is szúrt, kellemetlen nézni a monitort is. Kérdés hogy ha volt valakinek ilyen tapasztalata mit tett ellene? Sí maszk? Szemüveg nem ér semmit mert be fúj oldalt a szél úgyanúgy. Pedig még csak 0 fok volt, mi lenne -10-ben? Szóval hogy lehet ezt elkerülni?

62
zsoltee képe

pulsafe xc munkavédelmi

pulsafe xc munkavédelmi szemüvegnek akkora a lencséje, hogy szinte soha nem jut be mögé a szél. keress rá a szemüveges topikra, ott sokat írtunk róla...

Zsoltee

63
Domee képe

Kössssz, utána nézek.

Kössssz, utána nézek.

64
Norbi képe

Én síszemüvegen

Én síszemüvegen gondolkodom.Komolyan.
Az tutira véd.

http://kep.tar.hu/norbonc

65
Szász Andrej képe

Ha meg tudod oldani, hogy ne

Ha meg tudod oldani, hogy ne párásodjon, akkor jó. A gyári síelős rések nekem kevésnek bizonyultak, de egyébként hóesésben teszteltem, nagyon tuti. Sajnos a perifériás látást is csökkenti, és a tükröt sem nagyon tudtam hová felszerelni (ilyenkor jó gondolom a sisakos tükör).

66
Stefidzsi képe

Átolvasgattam a

Átolvasgattam a hozzászólásokat, de erről nem találtam véleményt a pamut és a maszk szavakra keresve. Ha mégis akkor elnézést.

Szóval a pamut símaszkról van valakinek valami jó/rossz tapasztalata? Megfelelően melegít, vagy átfújja a szél?
Mert elég jutányos áron találtam ilyet, térdmelegítőből meg ilyet egész pontosan itt.

67
favorit84 képe

szvsz egy gond lehet vele: a

szvsz egy gond lehet vele: a kilélegzett levegőtől párás, nedves lesz, és lassabban szárad meg, mint egy polár. de ha nem mész nagyon hosszan, akkor valszeg jó.

68
Perillustris képe

Már a tavalyi télen is az

Már a tavalyi télen is az AuchanBAZZ! sportosztályán kapható, idén 1290 ft-ba kerülő símaszkot használtam, ám én nem húzom rá a számra, mert megőrülnék tőle.

Így tökéletes.

69
elfroland képe

Vettem ilyan

Vettem ilyan térdmelegítőt.
Így elsőre jónak tűnik de át kell egy kicsit szabnom.
Túl vastagok a pántjai ezért behajlított lábnál hátul összeérnek és ezért gyűrődnek.
Holnap reggel lesz az első teszt...

70
zsoltee képe

Mi a helyzet a holnap

Mi a helyzet a holnap reggellel? :) Én most kihagytam 3 hetet, viszont kedden újra gurulok, és mennék venni pont ilyen térdmelegítőt is. Kíváncsi lennék a tapasztalataitokra! ;)

Zsoltee

71
elfroland képe

Most már Stefidzsit is

Most már Stefidzsit is kérdezheted mert ő is beszerzett egy ilyet. :-)

Nekem jó ez a térdvédő de nem tökéletes.
Jó vastag és meleg. Talán túlságosan is.
Mínusz 9 fokban 15km után teljesen beleizzadtam.
De mivel a szél nem járja át ez nem gond, és a lényeg hogy a térd védve legyen, ez meg teljesül.
Gubanc még hogy a vastagsága miatt viszonylag merev.
Ha nagyon passzosra rakom fel akkor nehéz mozgatni a térdet.
Azt persze figyelembe kell venni hogy motorra és felső rétegnek lett kitalálva.
Legfelülre véve jó lenne de az meg hülyén nézne ki. :-)

72
Stefidzsi képe

Igen most már nekem is van!

Igen most már nekem is van! :)
Bár sajna nekem még nem volt érkezésem kipróbálni, mivel az időjárás és a vizsgák a szobába zártak.
Én legfelül akarom majd hordani, ha lesz rá érkezésem, akkor mindenképpen megírom, hogy mizu.
Ígérem, nem felejtem el! ;)

73
zsoltee képe

Igen, én is a merevsége

Igen, én is a merevsége miatt félek, ugyanis motoros cucc. Ha nem szorítod meg annyira, akkor mi a helyzet? Le akar csúszni és még merev is, vagy akkor már azért elég jó? Lehet, hogy kívül hordva már jó lenne. Amúgy milyen anyag? Neoprén, nem? A maszkom olyan, és kicsit merev, nem a legjobb benne hátranézni, de szerintem elfogadható kompromisszum és a szelet rohadt jól kint tartja.

Zsoltee

74
elfroland képe

Lazábbra véve sem csúszik

Lazábbra véve sem csúszik le és úgy már alig érzhető a merevség.
Viszont így nem is simul úgy a lábra, alul-elöl behajlított lábbal kicsit elál. De ez csak nadrág alá véve tapasztalható, de kívül hordva is teljesen jó.

Mondjuk én már teljesen méretre szabtam az egészet, így már nincs rá semmilyen panaszom. A neopén anyag eggyik nagy előnye. :-)

75
zsoltee képe

köszi, hogy megosztottad

köszi, hogy megosztottad velem ;) még egy kérdés: webshopban rendeltél és átvetted, vagy bementél a boltba? mert két méret van és fogalmam sincs, hogy melyik lenne jó nekem.

Zsoltee

76
elfroland képe

Boltban vettem. Fel lehet

Boltban vettem.
Fel lehet próbálni.
De elég egyszerű: ha kívülre akarod akkor L-XL kell. :-)
És asszem a boltban csak ez az egy méret van mert a térdvédős motoros nadrágra nem is menne rá kisebb.

77
zsoltee képe

Látom te azt az elvet

Látom te azt az elvet vallod, hogy a nagyból még lehet vágni is :)

Zsoltee

78
Norbi képe

:) Ugyanilyen maszkot kaptam

:)
Ugyanilyen maszkot kaptam tegnap a páromtól.Ma fogom tesztelni:)
Este megírom a véleményemet:)
Ugyanilyen térd melegítőt rendeltem tegnap este:)
Arra is kíváncsi leszek.

79
Stefidzsi képe

Te vagy az Én emberem!

Te vagy az Én emberem! Várom beszámolódat a dolgokról! ;)

80
Norbi képe

Nnna.Leteszteltem a

Nnna.Leteszteltem a maszkot.
Ma 16h-kor indultam Budafokról -5 fokban.
17km-t tekertem.Egyáltalán nem fázott sem az arcom,sem a füleim.Pici kellemetlenség,hogy a szájamnál átázott a lehelletemtől,de ezt csak a megállásoknál éreztem.
Kíváncsi vagyok,hogy -10 körül milyen lesz.
Eddig meg vagyok vele elégedve.
A térd melegítőről nem tudok nyilatkozni egyelőre,mert még nem érkezett meg.
Ha eljött az ideje,akkor arról is beszámolok:)

81
Névtelen képe

Bocs, hogy beleszólok,

Bocs, hogy beleszólok, véletlenül tévedtem ide, és láttam, hogy Lujka (?) említette a derékmelegítőt (http://www.hippsy.hu/mire_hasznalhatod_meg.html). Aztán kérdezgettétek, hogy milyen. Nekem fekete kivételével minden színben van már, és nagyon beválik. Jó minőségű, kényelmes, nem izzadok meg benne, ilyesmi. Jógázáshoz, brinyóhoz és irodába is hordom, sz'al multifunkciós darab. :)

82
feb képe

Sonak irtak, hogy hordnak

Sonak irtak, hogy hordnak mazkot, de en meg senkin nem lattam a varosban.
Nincs valakinek kepe rola?

Szerenek en is, de felek, tul brutalul neznek ki :)

-------------------

83
feb képe

Sonak irtak, hogy hordnak

Sonak irtak, hogy hordnak mazkot, de en meg senkin nem lattam a varosban.
Nincs valakinek kepe rola?

Szerenek en is, de felek, tul brutalul neznek ki :)

-------------------

84
addisz képe

Nekem Jézuska hozott,

Nekem Jézuska hozott, mountexes polár símaszkot, nagggyon jó, nem fázott benne tegnap semmim. A sokak által vázolt problémát,a szájnál átnedvesedést én is tapasztaltam, de nem annyira zavaró.
Szerintem vagányul nézek ki, bár egy-két helyen, ahol meg kellett állnom, igen gyanúsan méregettek a gyalogok :).

tekerek tovább - addisz

85
Györgyi képe

maj ha eccer eljössz a

maj ha eccer eljössz a kocsmába újra, na akkor felpróbálnám, mert amit a norbi adott maszkot, azt én nagyon megutáltam, nem lehet gyorsan lerántani a szájról, márpedig fontos lenne, de ha lehúzod a szádról, akkor a szemedre csúszik.

.....................................................
Bringával megyek. - No para! Normális tevékenység!

http://szabogyorgyi.blogspot.com/

86
addisz képe

Okés, legközelebb

Okés, legközelebb elviszem. Szerintem jó, bár még nem próbáltam meg gyorsan lerántani a számról, elképzelhető, hogy ezzel is az történne.

tekerek tovább - addisz

87
Norbi képe

Szerintem mindenki brutálul

Szerintem mindenki brutálul néz ki benne:)
Engem is néznek,mint egy földönkívülit.Maszk,bukó,szemüveg:)
Lényeg,hogy védje az arcot meg a fület:)

88
gyorkos képe

Üdv VörösCsepel! Jó ez a

Üdv VörösCsepel!
Jó ez a topic csak kicsit hosszúra nyúlt már. Nem folytatnád egy másikkal? Mondjuk ilyen címmel: Téli bringás öltözködés #2
Kanuni Sultan Suleyman

89
KPeter nem otthonrol képe

Ma teszteltem új neoprén

Ma teszteltem új neoprén zoknimat hőfok 0,1Celsius a lábamon csak a neoprén zokni és a cipő 1óra 58perc városi tekerés után a lábam egyáltalán nem volt lefagyva csupán kellemesen borzongott a hidegtől ,de ahoz képest hogy zokni nélkül voltam nagyon jó volt.

90
Zsurmi képe

Vettem símaszkot.

Vettem símaszkot. Tschibo/Edusho-s modell, Neopren, tépőzáras. 1 méret. Az Arena-ban lévő boltból. 1500 pénz. Nekem legalábbis nem passzol. Nem kicsi, lecsúszik tekerés de közben az államig. Túrára talán jó (előre/lefele nézve), bringázni nem (előre/felfelé nézve). Jól melegít. A szemüvegem párásodik.

Vettem Respro légző maszkot is. Techo szelep, L-es méret. 10000 pénz. Légzési ellenállás nekem megszokható. Tűrhetően passzol az arcomra (nem párásodik a szemüveg), elég nagy a tépőzáras felület. Nehezebben forgatom a nyakam, ha rendesen illeszkedik. Nekem az orrom gyorsan eldugul enélkül is, de ez szépen elszorítja. Szájon át kell lélegeznem, emiatt gyorsan nedvesedik fél óra használat után már észrevehető, de elviselhető. Ez a reflektoros/fehér modell.

-
Zsurmi

91
Urzul képe

A Decatlonos

A Decatlonos térdmelegítők nekem beváltak, nem csúszik le, (pedig csak simán farmerral hordom) és eddig a legnagyobb fagyban sem fáztak a térdeim. Vettem ott sisak alá való sapit is, olyan sísapka-szerűt amiből csak szeme és az orra látszik ki az emberenek, azt is nagyon ajánlom, szintén bevált. Esőnacit is ott vettem, a legolcsóbbat 3000Ft körül volt, és az is tökéletesen bevált. Egyet ne vegyetek soha ott, kamáslikat, mert szarok!!! Tényleg nagyon hamar szétmentek( nekem a cipzár mondta be elöször az unalmast), és a minuszokban már nem érnek semmit...

92
verofeny1 képe

símaszkban: egy időután

símaszkban: egy időután már, sajnos nekem fázika fejem :-(
campa (kötött) térdmelegítőt: NE vegyetek. melegnek meleg, míg a térdeden van, 20 percel később a sípcsonton már nem sok hasznát vesze(d)m.
kamásli: itt vszínüleg velem van a gond, mert 1óra kint lét után, már fáznak a lábújjaim. pl uccsó péntek

93
feb képe

Hogy neked mennyi bajod van

Hogy neked mennyi bajod van :)

Nem lehe, hogy benned van a hiba?

-------------------

94
Névtelen képe

Én ma vásároltam egy

Én ma vásároltam egy símaszkot....mivel már nagy szükségét éreztem,3-ezerért a dekatlonos 6-ezerhez képest szerintem jól jártam. Viszont a Respro maszkom miatt,egyszer csak arra leszek figyelmes hogy egy rendőrautó megáll mellettem és a közegek veszettül sasolnak...néhány percig néztük egymást aztán gondolom megállapitották hogy nem vagyok veszélyes embertársaimra:D és tovább mentek.

95
Dr. Hannibal Lechter képe

Jó ötlet! Megyek

Jó ötlet! Megyek kerékpárt venni.

96
Tonti képe

Hátha valakinek érdekes

Hátha valakinek érdekes lehet: Az Intersport-ban ha minden igaz van akciós aláöltözet, alsó-felső együtt 3500 talán, 10000 körülről leértékelve.. Ha valaki jár arra, megnézhetné, hogy milyen minőségű cucc lehet, mert a képek meg a leírás (jó nedvszívó?? - bár külföldi boltokban meg légáteresztő, izzadtságelvezetőnek írják..) alapján nem tudom eldönteni, hogy megéri-e elmenni olyan messze érte.. :)

97
feb képe

Kezdem unni a sok oltozest.

Kezdem unni a sok oltozest. Elveszi a bringazas nyujtotta rugalmassagot.
Mire felveszem a nagykabatot, kalucsnit, maszkot, sisakot, kesztyut, elmegy az eletkedvem. Raadasul a ruhaktol nem tudok rendesen tekerni (alul thermonadrag + 1 nadrag, felul polo, pulcsi turakabat). A maszk (csibos) jol melegit, de nehezebb benne a levagovetel.
Ilyenek vannak :(

Lehet, hogy nem kene ennyi ruha, de meg vagyok fazva.

-------------------

98
gyorkos képe

+1 Én akkor sem adom fel. A

+1
Én akkor sem adom fel. A locspocs, eső, nagy hóesés azonnal kapitulálásra kényszerít, de az öltözködéssel kapcsolatos nehézségek nem fognak!!!
Kanuni Sultan Suleyman

99
indy képe

gellért akkor meg ne

gellért

akkor meg ne oltözz fel úgy is jó:)

amúgy meg jobbulást

100
addisz képe

Jaja, elég macera, plusz

Jaja, elég macera, plusz negyed óra indulás előtt és után. Múltkor vásárolni mentem, azt sem tudtam hová tegyem a cuccaimat, amiket lehámoztam magamról...

101
zsoltee képe

A téli bringás

A téli bringás öltözködés már csak ilyen :) Engem most az vígasztal, hogy legalább van hova tenni a sok levetett cuccot: a szép új táskámba :)

Zsoltee

102
Dadic képe

Én vettem polár anyagot a

Én vettem polár anyagot a méter-árusnál, és varrok olyat, amilyet én akarok!
Kb. 60(*1,5 m) cm-es részből kijön 2-3 db maszk!
Anyagköltség 1000 huf :)
Teljesen tuti, hogy fülem-fejem nem fázik!

103
Krisztab. képe

És hol vettél pontosan?

És hol vettél pontosan? Gore-texet nemtod hol lehet kapni?

*CMS*

_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

104
Dadic képe

(BP Teréz Krt. vs Király

(BP Teréz Krt. vs Király utca)
Király utcánál a Pizza Hut- nál mész a Deák felé és balra a 3. v a 4. utca sarkánál találod a bejáratot a boltba!!

Gore-tex nemtom, de szerintem a méterárús boltoknál kellene utánnaérdeklődni, vagy a http://gore-tex.lap.hu/
ból kellene kiindulni!
és http://www.gore.com/en_xx/products/consumer/bikewear/index.html

Egyébként az anyag tényleg jó!!
Mit szeretnél készíteni belőle!?

105
Krisztab. képe

Ok, ezt a boltot ismerem,

Ok, ezt a boltot ismerem, köszi!
esőgatyára gondoltam.

*CMS*

_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

106
Dadic képe

Ha találsz valahol gore-tex

Ha találsz valahol gore-tex anyagot, az engem is érdekellne!:)
THX

107
zerge képe

valoszinűleg nem lehet csak

valoszinűleg nem lehet csak ugy kapni, pedig én is is szeretnék ezt-azt varrni belőle

Who can manufacture GORE-TEX® garments?

Only a limited number of specialist garment manufacturers are licensed to use our fabric in accordance with our strict quality standards. We test every garment design before it is approved for production. We only sell GORE-TEX® fabric for production of approved designs. Plus we guarantee the performance of all finished GORE-TEX® apparel, footwear and accessories, not just the fabric.

So if your garment says GORE-TEX® outerwear on the label, you know it carries the Guaranteed To Keep You DryTM promise, no matter who manufactured it or where you bought it.

108
Krisztab. képe

Én konkrétan innen

Én konkrétan innen gondoltam, hogy lehet venni:
http://wwww.instructables.com/id/Bike-Chaps/

szóval nem muszáj, hogy pont goretex márkájú legyen, de vmi hasonló.

*CMS*

_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

109
Dadic képe

.

.

110
Dadic képe

HIHI Reluxás

HIHI

Reluxás esőnaci!:)
Nem rossz ötlet! Megkértem pár ismerősömet, érdeklődjenek utána!:)
LOL és leírja lépésről lépésre mit csinált!:)
Csak azt nem, hogy hol vette a Gore-Tex-et:)
Make Your self:)

111
zsoltee képe

Logikus is, hogy védik a

Logikus is, hogy védik a hírnevüket. De mi a helyzet a *-tex anyagokkal? Van sok utánzat, valamelyik csak kapható...

Zsoltee

112
Hedgehog képe

Ez nem olyan mint a NIKE

Ez nem olyan mint a NIKE hamisítás NEKI-ként.
Itt egymással versenggő textilipari cégek léptek be a piacra, mert kénytelenek voltak a verseny miatt a "tex" vagy a "wind" anyagok felé nyitni. Ezek nem hamisítványok. Van amelyik rosszabb, van amelyik jobb. Van, aki átvette a technológiát és az olcsó síruházatban, vagy a streetwear-ben van jelen. De van, aki új fejlesztésekkel jobbat csinál a speciális ruházatok területén. (nem a nővérke-köpenyre gondolok, hanem a magashegyi, vagy éppenséggel a bringás ruházatra)
Nyilván itt is van hamisítvány, de a másolás is már erős túlzás, mert ez nem egy copy-zás.
(:
...mellesleg lehet, hoyg nem erről szólt a hozzászólásod most így utólag elolvasva mégegyszer, de most már annyit írtam, hogy inkább beküldöm.
(:

CM -mez 5.
Süni
www.fabiano.hu

113
zsoltee képe

Talán az utánzat erős

Talán az utánzat erős szó volt, kössz a pontosítást ;) én is erre gondoltam amúgy :) Nekem most Rieker-tex bakancsom van, egész jól bevált a nagy hóban, egyszer ázott be, de akkor befolyt a nyelvénél a trutyi :D viszont utána vonatoztam és tökéletesen megszáradt szagtalanul :) Viszont amikor kerestem bakancsot, akkor találkoztam olyan anyaggal, hogy Fashion-tex, na azon csak röhögni tudtam :)

Zsoltee

114
sdd- képe

leírom, mit sikerült

leírom, mit sikerült összehoznom (lentről felfelé, bentről kifelé): alulra egy heavytools technical underwear boxer, egy cicanadrág, duplazokni (melyből egy térdzokni), kötött térdmelegítő, sandstone hiker nadrág, békanyelves bakancs. felül szintén heavytools technical underwear hosszúujjas mez, egy polár pulcsi, sanstone hurricane dzseki, heavytools csősapka, dupla (bőr+cérna) kesztyű.
ezekkel minden gond nélkül tudtam a két ünnep közötti durva mínuszokban közlekedni

115
Tibor_Nesze képe

hali arcok! én a

hali arcok!

én a követekzőket hordom ilyen időben:

dupla zokni,
decathlonos futónaci
hosszú szövetnadrág aránylag vastagabb anyagból, ha enyhébb idő van feltűröm
pamut zenekaros pólók (PUNKS NOT DEAD!!!)
dechatlonos hosszúujjú mez
Kilimanjaro lélegző kabát bélés pulcsival (december közepe óta, addig bélés nélkül)
sima mezei sapka+kapucni
kesztyű: valami nóném, de sport kesztyű tavaly találtam kultiban, ha nagyon hideg van kínai szövetkesztyű alá...

üdv és jó tekerést!

116
Eni képe

Na szal mi dec.19-én

Na szal mi dec.19-én Hatvan-Debrecen távot tekertük volna le Poroszlón technikai okok miatt vonatra szálltunk. A köv. ruhákat viseltem: Hannah aláöltöző felső, rajta hosszúujjú mez, süni féle zöld termomez, Rafiki softshell kabát a vékonyabb polárbéléssel őszi/tavaszi. Alul, fundango alálöltöző naci, termo bicósnadrág kantáros, rávettem egy sherpa lélegzős esőnacit a szél miatt, és sízokni volt rajtam, +RP biciklis kamásli, a cipő salomon túra félcipő. Polár símaszk és a bukó, munkavédelmi napszemcsi sárga lencsés. Zoogie bicóskesztyű windstop. a bicókon egyenként kb.15kg-os pakk. A kezem néha fázott, a talpam is fázott, a csokik megfagytak, megállni max.5perc mert fáztunk, az ivótasakomban a csőbe fagyott néha a lötyi. Ha tekertünk nem volt semmi gond, vagyis a talpam az folyamatosan fázott egy idő után, a kezem az csak néha-néha.

Visszafele 26-án jöttünk, Füzesabonynál vonatra szálltunk , mert nagyon fázott a talpam, na + el is fáradtam. Ám hidegebb volt, mint karácsony előtt, főleg Hortobágy volt durva. Tiszafürednél beültünk egy étterembe enni és melegedni, muszáj volt, mert a szendvicsek is megfagytak + 5 percnél tovább állni = fagyhalál, és éhesek voltunk. Kissé furcsán néztek ránk az étteremben, de még örülhetünk, h nyitva volt, mert a városban ez volt a 10. utunkba eső étterem ami nyitva is volt.

Most vettem egy termo talpbetétet a cipőmbe, de még nem probáltam ki. Az-az a hétvégi mátrai gyalogtúrán bevált -igaz a bakkancsban volt benne -, de bicón cipőbe még nem próbáltam ki.
...........................................................

117
feb képe

Nagyon durvanak hangzik a

Nagyon durvanak hangzik a ruha mennyiseg, foleg alul a 3 nadrag.

En gyakorlatilag 2-ben is alig tudok tekerni, de sajnos nem mehetek thermo biciklisnadragban ugyeket intezni.
Amostani 0..2 fokban mar inkabb marad a sima nadrag (persze rovid tavra, nem Debrecen-Hatvan), jobban megy a tekeres.

-------------------

118
Petya képe

Helló Mindenkinek!!! Sok

Helló Mindenkinek!!!

Sok jót és hasznosat olvastam az oldalon,így gondoltam egy kis plusz infóval én is hozzájárulok.Ha valaki aláöltözetet keres a decathlonban épp kiárusítás van belőlük,a soroksári áruházban,olyan 30-50% körüli engedmény.

119
-ogre- képe

van 1500ért a csibóban

van 1500ért a csibóban vékonyabb, meg vastagabb sízokni, elég jók. múlt héten a vastagabbat hordtam, mert nem mindig kellett a futónadrág a sima alá (ez is jól bevált). ha enyhe lesz az idő, kipróbálom a tesóját is.

120
feb képe

Valamiert leult ez a topic,

Valamiert leult ez a topic, pedig par honapja meg milyen aktiv volt :)

-------------------
ma is jó idő van tekeréshez

121
magwas képe

A Budakeszi Aldiban

A Budakeszi Aldiban óccsóért lehet kapni téli bringás ruhát meg kesztyűt.

A belvárost pedig le kell zárni.
--
a bátor kommutátor

122
D.Kriszta képe

és ma teszteltem is a

és ma teszteltem is a szerzeményeket, egy dzseki áráért teljes téli öltözetet vettem, a lidliben meg vízállókabátot, minden bevált, tegnap még a halászteleki aldiban minden volt, télidzseki, mezek, aláöltözet, kesztyű

123
fori képe

Köszi, hogy szóltál! Már

Köszi, hogy szóltál! Már korábban valaki írta, de ki is ment a fejemből. Tegnap bevásároltam szinte mindenfélből: ru.póló, hu.póló, kabát, naci, kesztyű, esőnaci+kabát. A nacival egy gondom van, hogy pelenka rész rajtam nagyon furán áll, de szerintem ez az én gizdaságom miatt lehet.

124
chmtx képe

A térd védelme az biztos,

A térd védelme az biztos, hogy az elsők között legyen. Én tizenakárhány éve a gimi alatt mindig mindenhova biciklivel mentem, és szartam a világra. Felvettem egy szál farmert, és -20 fokban is abban tekertem. A vége az lett, hogy alig bírtam járni, futni pedig egyáltalán nem. Egy hónapig csak ültem tornaórán a padon, pedig nem voltam puhány.

A másik szerintem az arc, arcüregek, homlok védelme. Erre nekem nagyon bejött a velvártban kapható biciklismaszk. Anyaga neoprén, így télen is hordható. A maszk belsejében valamelyest felmelegszik a levegő, így a tüdőd is jobban jár.

Dávid
www.polopokol.hu

125
gyorkos képe

"A térd védelme az biztos,

"A térd védelme az biztos, hogy az elsők között legyen."
+sok
--
Fővárosi Zöldszámok (VIK): 06-80-220-220 és 06-80-330-330 (Fővárosi Közterület-felügyelet)

Elveszett, megrongálódott közúti jelzőtáblák és a járműforgalom irányítására szolgáló fényjelző készülékek meghibásodásának bejelentése: 06 1 210 05 73

126
AttentoRedaz képe

Most vettem esőre egy

Most vettem esőre egy ilyet:

http://www.lumaxpro.hu/a30983

holnap próbanap, ha nem írok többet róla, akkor bevált.

Divatozóknak: kapható kék, zöld, sárga színekben.

127
NemNorma képe

Helló Nem akarom

Helló

Nem akarom elrontani a kedvedet, de nem lesz jó. Úgy bele fogsz izzadni, és úgy megfázol, mint az állat. Jobban fogsz tocsogni a vízben, mintha fel sem vennéd. Nincs szellőzése, tehát kerékpározáshoz elég meredek, hacsak nem gyökkettővel, nyugdíjas fílinggel nyomulsz.
.
.
NN
.
.
Állat! :D

128
AttentoRedaz képe

Kösz a tanácsot, de nem

Kösz a tanácsot, de nem hagyom elrontani a kedvem :))

A kabát hátul hasított-hálós. Ettöl függetlenül bele fogok rohadni, pont ezért nem hordom majd, csak az annyira, vagy jobban esős napokon, mint a mai volt. Ha meg szakad az eső, majd nem hajtok annyira, főleg, hogy látni is kell valamit.

129
AttentoRedaz képe

.

.

130
asD képe

attól füg mennyire vagy

attól füg mennyire vagy fázós. nekem egy hosszú ujjú póló+pulcsi+vastag farmer combóelég bár nem éppen a békés városi közlekedés a stílusom (dirt tehát +fullface+motoroskesztyű+térdsípcsont protektor)de amúgy motoros bolt> téli enduros öltözékek (DIFI a legjobb) és kész abba soha nem fogsz fázni és könnyű mozogni benne.

131
zoldszem képe

Hogy megvédjem az

Hogy megvédjem az öltözékem, a sárvédő meghosszabbításaként (akár levehetően) sárgumit gyártanék (őszi/téli kollekció, igen-igen hasznos). Gumilemez kellene hozzá, 1 vagy 2 mm vastag. Tud valaki budapesti címet, ahol kaphatnék ilyet ?
google nem volt a barátommm
kulcsszavak : kona lava dome samu arpad sorry zold

132
Törölt felhasználó képe

Én használt autógumi

Én használt autógumi belsőre gondoltam e célból. Azt szerintem ingyen szerezhetsz bármelyik gumistól.

133
guk képe

Kerekemet szeretném

Kerekemet szeretném öltöztetni. Érdemes télire téli gumit tenni a bicóra? Van vmi speckó mintázat? (nem szegecsesre gondoltam). Régi outim van, elöl 20-as, hátul asszem 23-as gumival, semmi puccos cucc. A lényeg hogy városi télben ne szeppenjek meg ha kicsit csúszka az út...

Köszi a tanácsot ha van!

134
zsoltee képe

25-ös vagy 28-as gumi (ha

25-ös vagy 28-as gumi (ha befér!) + rutin + óvatosság

mintának túl nagy szerepe nincs outin, egy kerülendőt tudok (több helyről hallottam): Schwalbe Blizzard nagyon csúszik vizes úton. Az eggyel lejjebbi kategória a Schwalbe-tól viszont nekem bevált elöl (nyár elejétől mostanáig, esőben is)

Zsoltee

135
ltom képe

Én ezt vettem 2.990

Én ezt vettem 2.990 HUF-ért tegnap a Kelo motoros boltban.
http://kelomotor.hu/terdmelegito.html
Telefonos érdeklődésemre a boltos azt mondta, hogy a bringás-futárok tucatszámra vitték, ezért már csak 1db. L/XL-es volt, amit gyorsan le is foglaltam.

Ma reggel ki is próbáltam 9C-fokban 10km távon és nekem bevált. A tépőzár miatt könnyen feltehető-, levehető a nadrágról, de nem csúszik le, rugalmas sztreccs neoprén anyaga van és kényelmes is...

Jó időt, jó tekerést! :)
ltom
Scott 26" MTB (1994)

136
beacska__ képe

Ennek mi a neve magyarul?

Ennek mi a neve magyarul? Hol lehet ilyet kapni itthon?
http://www.mosquito-bikes.co.uk/htdocs/item.php?item_id=1500

137
feb képe

Füles sapka néven keress

Füles sapka néven keress rá!