A kaposvári felvonulást is hétvégére időzítjük és azért a későbbire, mert ekkor egy két napos bringás programsorozat kerül megrendezésre. Ebbe integráljuk a tavaszi felvonulást, mert hát tömeg tömeget vonz:)
Részletek hamarosan..
Felvonulunk 2008. április 27-én, Kaposváron
- A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

Tavalyi 'Méz Fesztivál'-ba rakni is jó ötlet volt :)
Kaposváron hány órakor, és hol startol a CM??
Plakátot már láttam...
én még nem láttam se plakátot, se hirdetést, se semmit csak itt ezt a pár sort... mi is lesz az a 2 napos bringás esmény, és MIKOR startol a szokásosnál (kb:60 fő) legalább kétszer akkora tömeg?
Sziasztok!
Ha valaki tud valamit a kezdési időről, az legyen kedves ragadjon tollat, mert így még az a pár ember sem tud ott lenni, aki tényleg szeretne.
Kösz!
27-én 14:30-kor a Kalmár parkolóból (városháza mellett). Lementem megnézni, trial verseny van.
Kalmár parkoló? Az melyik? A stop shop építkezésnél? Vagy a régi mozinál? Vagy a távolsági busz pu végénél?
És mi az útvonal?
És miért nem lehet tudni semmit????
Hol vannak a felfestések, a plakátok??
távolságinál
14.30 a legjobb időpont az egynapos hétvégén, pont mikor elszundizna a tömeg a vasárnapi ebéd után, hajtás pajtás, azért ott leszünk...
tényleg van plakát, kettő is: a kalmár parkolóban, jól eldugva, talán rajtam kivűl még észre is vette valaki az A5.ős méretü fecniket...a következőt nekünk méltatlankodóknak kéne szerveznünk azt hiszem, mert félek ez így nem lesz igazán tömeg, csak egy kisbanda.... azért kerekezzetek mindig kocsikázás helyett...BLESS
Gondolom a trial verseny szervezése elvitte az erőt... Na, nem mintha erről egy árva plakátot láttam volna valahol.
Igazából azt nem értem, ha kellene segítség, miért nincs itt a honlapon feldobva a kérés?
Ha nem is CM, akkor legalább egy jó hangulatú tekerés legyen...
plakát hiány ellenére is egész jól sikerült!!!!
szinte sokan voltunk, hurrá!!
a kigyózó útvonal kiválló őtlet egy ilyen kis városban!
kár,hogy még így ilyenkor is több autóssal találkozhattunk mint bicajossal....
nagyon nagy volt az útvonal, köszi!
Én úgy 100 bringást számoltam :)
Nagyon jó volt egész..^^
+az :P
képeket mikor,hol lehet majd megnézni? =)