A részletek az MK-nál.
Tudom, hogy eléggé szerteágaznak a kívánságaink, ezért jó lenne, megbeszélnénk, melyik lenne a csajoknak legmegfelelőbb fazon. Akár itt, akár ott.
A pasik eddig ott. :)
A részletek az MK-nál.
Tudom, hogy eléggé szerteágaznak a kívánságaink, ezért jó lenne, megbeszélnénk, melyik lenne a csajoknak legmegfelelőbb fazon. Akár itt, akár ott.
A pasik eddig ott. :)
öhömm.
- Ms. Critica "Lulu" Lujka -
Beugró-petíció
Nézz meg egy adást és írd alá a petíciót, hogy ne szüntessék meg!
*CMS* RABIC
Női, nem galléros (pretty) +1 :)
De szerintem jól fogyna a tökegyszerű, mezei pamutpóló is.
várjá, a pretty konkrétan galléros.
ha nem galléros, akkor spagettipántos vagy ujjas?
Beugró-petíció
*CMS* RABIC
Eh... Mámegin két lépéssel előrébb járt a bucómban a gondolat - konkrétan a gallértalan pamutpólónál -, mint amit az ujjaim bírtak... Szóval gombtalan galléros +1 :) De a sima pamutpólós ötletet is fenntartom.
Pretty pont hogy galléros női! De nem gombos galléros! :)
szerintem kár erre két topik, szét fog esni az info.
ott egyébként már megmondtam a szerintem frankót. bonnie, az önkéntes mérvadó
Olyan rettentő sok csaj nincs itt szerintem, hogy ne tudjuk átmenteni a szükséges infókat.
Ha mégis, akkor meg valahol örülünk. :)
Beugró-petíció
*CMS* RABIC
én a girlre szavazok. rózsaszín. piros.
.....................................................
Bringával megyek. - No para! Normális tevékenység!
http://szabogyorgyi.blogspot.com/
az MK színeiből kiindulva valami kékséges dolog lesz ez szerintem.
Beugró-petíció
*CMS* RABIC
Én a gallértalanra szavazok, mindegy, hogy rövidújjú vagy spagettipántos. :)
Sziavesen hozzaszolnek, de a linkelt oldalon nem latok polorol keszult fotokat. Nade en mar csak ilyen gyoker vagyok.
Koszi.
Beugró-petíció
*CMS* RABIC
Hat ize, nem vagyok tag (pirul), de gondolkozom pontaggyal a Del Budapesten... csak olyan bizonytalan vagyok. Meg keresek mellekallast, es nem tudom amellett mennyi szabadidom lesz,raadasul nincs kedvem a helyi onkormanyzattal szoba allni, mert utalom oket.
Poloban, ami konszolidaltan szexi az johet.
Ellenben én nem szeretném eldönteni, hogy neked melyik a konszolidáltan szexi, kérlek, szavazz.
Beugró-petíció
*CMS* RABIC
Pretty jol nez ki.
A csajokéra gondolsz, a pasikéra vagy úgy általában?
Beugró-petíció
*CMS* RABIC
Sziasztok!
Ugyan nem a témához kapcsolódik, de nem akartam új témát nyitni ezzel, csak azt szeretném megkérdezni, h ti miben tekertek? Olyan ruhában, amiben amúgy is mennétek suliba/munkába vagy vmi játszósban és a suli/munkaruhát viszitek magatokkal vagy tároljátok a célállomáson?
Csomó lányt látok szoknyában meg csinos rucikban tekerni, de én borzasztóan megizzadok. A csinik nem izzadnak? Tekernek ők is veszettül :) Vagy a sok izzadás az edzettlenségből adódik, h nem vagyok hozzászokva a bringázáshoz, mert csak kb egy hónapja kezdtem?
Köszönöm a válaszokat és bocsánat h ide írtam :)
ps: ha tag lennék én is pretty-t szeretnék :D galléros gombok nélkül, nagyon csini :)
Kenyelmes legyen, es ne szoritsa el a hasadat. Az egyenesen undorito amikor a feneke kilog a csipofarmerbol, de ez ritka. A fekete bringasnaci iszonyat jol tud barkin kinezni.
En a munkahelyen atoltozom, igy bringas mezben tekerek altalaban.
Amugy tokmindegy, a buko ugyis tonkreteszi az osszkepet, anelkul meg idiota barom aki elindul. Akar him akar no.
Én is sportos cuccban tekerek, de főleg kényelmi szempontok miatt. Hátizsákban becuccolom a kosztümt, blúzt, stb. van benn vállfám, szekrény, ami kell. Bent öltözöm át. Amúgy ilyen időben szerintem mindenki megizzad, mindegy, mivel közlekedik. Ősszel és koratavasszal előfordul, hogy nem öltözöm, hanem eleve "munkaruhában" tekerek. Olyankor nem igazán izzad meg az ember, hacsak oda nem lép a pedálnak, mert késésben van.
A szoknya egyébként is kicsit cikis lenne a férfivázas bicómon :-)
Köszönöm lányok a választ :) majd valamit nekem is ki kell találni, mert egyelőre játszósban nyomom és az egyetemen nincs nagyon hely, ahol tárolhatám a váltóscuccot, cipelni magammal meg kényelmetlen, de akkor megnyugodtam, h más is inkább a sportos cuccra szavaz :)
Én is sportosban tekerek, bent átöltözök. Szerintem mindenki izzad, csak a mezben mi hamarabb száradunk és nagyobb a komfortérzés. :-)
Jo az ujjatlan galleros. Csak eleg hosszu legyen, a derekam nem tul csabos.
nagy vagyok.(de nem a sisterek legnagyobbika:-)
(most nem úgy, kivételesen:-)
kivagyok.
amúgy vastag legyen és óccó.
LJ beírásán odaát nagyot kacagtam...
(vajh melyiken, mi?)
Lányok azt vegyétek figyelembe, hogy a "girl" típusból csak S(40x53) és M(43x56) méret létezik!