Már rég gondolkodtam egy ilyen topikon, amelyben megemlíthetjük, ha látunk valaki ismerőst innen a fórumról. Persze utolsó péntek, Milli, meg CM nem ér, csak ha nem megbeszélten futunk össze valakivel.
Így elkerülhetők a többi topikban újra és újra előforduló "nem téged láttalak itt és itt?" jellegű offolások :)
Ha már van ilyen fórumtéma, akkor meg bocsi :)

Elsőnek mondanám
Elsőnek mondanám Rasztacsubit ma 2 körül a Szabihídnál :)
Képzeljétek, találkoztam
Képzeljétek, találkoztam Petával és nem volt nála bicikli!
pedig egy jóféle város- és lejtőgyalázó óriással szokott járni.
megbeszéltük hogy a Szabi-hídon nem leszállni szoktunk hanem rollerezni, meg vannak az olyanok akik szétrepítik a gyalogosokat olyan gyorsan tépnek át a rámpán.
Petának még mindig nagyobb a szakálla mint a haja:)
biciklisek mindennap
nem vagyok benne biztos,
nem vagyok benne biztos, hogy cm lako volt (de multkor mintha pont egy hasonlo emberke/paripa paros bringaeltunesere lett vna riasztas itt) az illeto vagy sem, de ma lattam egy raszta haju sracot a keletinel 4 korul, egy piros outival szelte a foldi dimenziokat
Ma Hubik Tibi a Reiteren
Ma Hubik Tibi a Reiteren fél 9 körül.
Tegnap reggel gruppetto feiratú kolléga háromnegyed nyolc körül a Róna utca-Korong sarkán...
ma reggel láttam magamat a
ma reggel láttam magamat a tükörben, meg munkába menet egy csomó kirakatban:) húúú de jó fej vagyok:P
http://celtic-city81.myminicity.com/ind
téged láttalak tegnap
téged láttalak tegnap reggel a kiskörúton. bonnie
:) az lehetséges, mivel
:) az lehetséges, mivel arra szoktam nyomulni reggel, duán meg a túoldalon:)
en kb. 3 hete a nuvandat
en kb. 3 hete a nuvandat lattam a szimplaban, de nem tudtam, h honnan ismerem, ezert annyira bamultam (es kozben porgott az agyam, hogy de honnan, honnan, ki ez???), hogy a kettonk kozott ulo pasi felreertette: hevesen udvarolni kezdett. En meg csak amikor legkozelebb jottem a cm honlapra jottem ra, h nem ismerem a nuvandat, csak itt lattam a hozzaszolasait. :))))
gida
Úristen! Van vhol egy
Úristen! Van vhol egy ikertestvérem! :-)
(sajnos én otthon ülhettem, és tanulhattam éppen)
Elgondolkodtam, hogy vki az én fizimiskámmal járja a várost és lányokkal szemezget. Én meg majd kapok otthon a fejemre. :-)
Kinézetem: piros sisak, piros felső, fekete nadrág, fekete szandál, piros-fekete járgány. Ha nem így nézek ki, akkor az nem én vagyok! :-)
...kedvenc íród neve? - -
...kedvenc íród neve?
- - - - -
6É futás
Következő járat indulása: július 11.
www.6efutas.hu
a te fizimiskasod nem
a te fizimiskasod nem szemezgetett velem, meg en sem vele, elgondolkodoan, aztan idegesen (hogyenhogylehetekilyenhulyememoria?!!!) tekintgettem. csak hat a kozbenulo pasi dekodolta ezt rosszul.
es amikor szorakozohelyen ulsz, akkor is sisakban es jarganyban vagy?
gida
te nem sisakban szoktál
te nem sisakban szoktál sörözni?? de ciki:PPP pfffff.....
http://celtic-city81.myminicity.com/tra
de béna, látod...én még
de béna, látod...én még a bótba is bringával megyek be, a kormányra teszem a kosarat, h nehogy ne ismerjen fel vki. hát igen. sörözni meg csak bringán ülve, ez alap.
.....................................................
Bringával megyek. - No para! Normális tevékenység!
szep nagy bolt lehet.
szep nagy bolt lehet. :)))
gida
ha kicsi akkor is bemegyek,
ha kicsi akkor is bemegyek, legfeljebb nem forgok sokat :D
nem, nem, en rajottem!!!
nem, nem, en rajottem!!! lehet, hogy tudsz repulni, es akkor a pultok felett repulsz!!! ((((:
(:nekem az nagyon tetszene:)
gida
Szégyenlem magam a
Szégyenlem magam a fizimiskám helyett! Én biztosan szemeztem volna veled! :-)
Nem vagyok az a nagy szórakozóhely látogató, sörözni meg öööö bicajjal járok.
Közben elgondolkozta, hogy lenne e esélyem felismerni téged, ha nem szemüveggben kék háttér előtt látnálak... nem hiszem. Kéne írni Sinyának, hogy a kis képek legyenek nagyíthatóak.
a kis képek nagyíthatók:
a kis képek nagyíthatók: firefox + image zoom kieg:)
Cégem nem támogatja a
Cégem nem támogatja a firefoxot :-)
A kis képek felbontása kicsi, nem? Tehát felismerésre - mint az én esetem bizonyítja- nem alkalmasak.
akkor portable
akkor portable firefox:)))
hát azért ne vegyél rá méret, hogy ebből nem ismernek fel:) : http://noob.hu/07/0704/kep.JPG
csinájjad csak meg az
csinájjad csak meg az enyimet is nagyban.
szép e vagyok rajta.
egy hölgy szépsége nem a
egy hölgy szépsége nem a fájerfokszos imidzszúmtól függ:P
http://noob.hu/07/0704/kep2.JPG
Idézhettél volna a
Idézhettél volna a varázstükörtől. (kihagyva a Hófehérkés részt)
Már egy éve le akarom
Már egy éve le akarom cserélni ezt a képet, most megerősítettél ebben az elhatározásban. :-)
neeeee! hat ki fogok akkor
neeeee! hat ki fogok akkor felrefelismerni???
gida
Őrizz meg a
Őrizz meg a memóriádban!
A CM-es lányokban amúgy csalódtam, Dobozos is beigért egy ölelgetést az áprilisi CM-re, én meg csak vártam, vártam... :(
Remélem ez nem fog megismétlődni, és ha újból felismersz, majd szemezel velem. :-)
ihihih, h oruljon a
ihihih, h oruljon a nuvandaaltergo, meg a nuvanda csaja is. ((((: s aztan maj beirom ide, h szemeztem a nuvandaalteroval!
es ha dobozos igert, mier vartal? odamegy: jottem a jussomer! s olel. (:
gida
én annál félénkebb
én annál félénkebb vagyok :-)
Ha komoly dolog lesz a szemezgetésből, remélem kapok az esküvői tortából! :-)
ha felenk, hat felenk, pedig
ha felenk, hat felenk, pedig olelni jo, szerintem.
ha komoly lesz belole sem lesz eskuvo, ezt megigerem. de mivel a legjobb tortarecept birtokosa en vagyok, sutok neked (meg a csajodnak) egyet. (:
es mos mar felek, hogy utalnak bennunket itt.
ezer millio bocsanat az extremoffert!!!
gida
Pont ez nem off itt :P
Pont ez nem off itt :P
(: gida
(:
gida
A tortáért bármilyen
A tortáért bármilyen mennyiségű utálatot kibírok! :-)
Ha ma mégsem egyhelyen söröznénk, hozd el a beígért tortám a szeptemberi CM-re. (több csalódást már nem bírok ki!) :-)
titkos csaladi recept,
titkos csaladi recept, mandula, nincs benne liszt, es nagyon finom. tobb cukrasz kunyeralta mar a receptet. (:
szeptemberben pedig meleg van es olvad, ezer maj gyorsan fel kell falni, felteve, h a 80 ezres tomegben kevesen hasonlitanak rad. ((((:
s ha nem egy helyen sorolunk, hat nem egy helyen sorolunk. en meg minnnig nem tudom, h melyik helyen leszek, de a legjobb az eselyes, mer lehet padon henyelni, vagy a szimpla, esetleg a godor. (:
gida
Hogy könnyen megtalálj:
Hogy könnyen megtalálj: zöld poló és piros CM figurás sisakdísz lesz rajtam. De a kedvedért csinálok vmi "ide a tortát" molinót is. :-)
hat ez lehetett a baj. en
hat ez lehetett a baj. en piros sisakot, piros felsot, fekete nadragot es fekete szandalt kerestem piros-fekete jargannyal. mer aszontad, h nem ebben vagy, akkor megin az alteregodat latom. osszezavarsz. lehet, tenyleg ez a molino lesz a legjobb!
gida
Csak hozd nyugodtan azt a
Csak hozd nyugodtan azt a csodaíz tortám, én meg majd felismerlek/felismertetem magam.
ihihih, latom, orokbefogadad
ihihih, latom, orokbefogadad mar a tortat.
de hat azer hozomra tortat vinni eleg kockazatos...
gida
Mennyire lehet ezt az izet
Mennyire lehet ezt az izet elvekonyitani?
Landswirtschaftsausstellungen
Jó kérdés, lassan
Jó kérdés, lassan kiderül...
p r ó b a
p
r
ó
b
a
ez moki! En is pont erre
ez moki! En is pont erre gondoltam!!! (:
gida
Majd akkor kapsz külön
Majd akkor kapsz külön kérelmet a CM előtt a tortára mindenféle általad kért adattal, hogy ne legyen semmiféle kockázat.
(szerintem bármennyi tortát hozol, a szervezők biztos szívesen elpusztítják)
barmilyet sajnos nem tudok,
barmilyet sajnos nem tudok, csak olyan finomasat. (:
sakkor varom a kerelmet, a kulont!
gida
ajjajjj, olyan fontos, hogy
ajjajjj, olyan fontos, hogy dupla. :(
gida
Nuvanda, most annyira nagy
Nuvanda, most annyira nagy vagy, hogy meg sem nyitja a gyapotszedőgép a képedet.
- Ms. Critica "Lulu" Lujka -
Forgass!
*CMS* RABIC
Neked a képed is kicsi.
Neked a képed is kicsi. :-)
(nagyban túl pixelesnek találtam magam)
Csendben jegyzem meg, hogy
Csendben jegyzem meg, hogy pl te is felpakolhatnád azt a képet ide, ami wiwen is van, mert ugyan nem nagyobb a felbontása, mint annak, amit itt láthatunk rólad ( :))), de felismerhetőbb lennél még úgy is :P
A vukosra gondolsz? :D És
A vukosra gondolsz? :D
És amúgy meg te beszélsz? :P
Kellene képet csináltatnom liszenszhez is. Ha szép leszek szerdán, akkor lefotóz valaki a millin?
És akkor itt is cserélek, egye fene. :)
Forgass!
*CMS* RABIC
Nem, a Luj címüre :) A
Nem, a Luj címüre :) A vukos alapján te felismernéd magad? :D
Én meg nem tudok más képet felrakni magamról, ami megfelelő módon kihangsúlyozza a huligán kinézetemet, és ötvözi a kerékpáros énemmel 8)
csittpisssz!!! sazotthoniak?
csittpisssz!!! sazotthoniak? (:
debiztos, peeeersze, szemeztunk volna, mer biztos felreertetted volna te is, ha latod, hogy bamullak, en, a csuditunderszep. :)
a kek hatteret eztan a biztonsag kedveer viszem, hatha egyszer sorozol sisaknelkul is, s akkor a szemuvegem is leveszem.
gida
Akkor csak halkan súgom
Akkor csak halkan súgom meg, hogy általában hosszasan a bicajoslányok ööö ... szóval hátúlról tudom megnézni őket. Szemezni nemigen tudok velük, mert nincs fixim, így csak leejtőn tudok tolatni(szemezni). :-)
Vajon mi van a szemüveg mögött? Hétfőn sörözni megyek (azotthonimiattnemárulomelhova), majd leveszem a sisakom és sasolok, ki szemez velem! :-)
Nahát, csak óvatosan, még
Nahát, csak óvatosan, még az otthonira is szemet vet a végén valaki. :)
Mindazonáltal mindketen gyertek szerdán a Gébicsbe, lehet ottan szemezni a málnát.
Forgass!
*CMS* RABIC
Te most kerítesz?
Te most kerítesz? :-)
(várni kell szeptemberig, míg legálisan találkozgathatok biciklislányokkal négyszemközt matricaosztogatás ürügyén)
Nem, én a Gébicset
Nem, én a Gébicset reklámozom. :)
Forgass!
*CMS* RABIC
gebics jo, tetszik, de a
gebics jo, tetszik, de a szerdam tobbnyire foglalt. ):
gida
Szóval csak az
Szóval csak az alteregóimmal szemezgetsz? :-)
szemezgetek en barkivel ha
szemezgetek en barkivel ha gyumolcsre vagyok ehes es van eleg cseresznye/meggy.
meg akkor is, ha nem ismerem fel - tok helyesen - az ismeretlent. (:
gida
hat igen, az problema lehet,
hat igen, az problema lehet, ha valaki biciklizes kozben sorol es kozben meg lanyokat nezeget hatulrol. ja, hat igy nagyon nehez szemezni. ezt elismerem.
a szemuveg mogott (vaoooo!) a szemem van, meg a fel arcom. (:
hetfon en is sorolni fogok, de en sem monnnom meg, h hol (szerintem a szimpla/godor/kertemtengely), mer en meg utanozo majom vagyok. de mind1 is, mer en olyan helyre nem megyek, ahol soroles kozben is biciklizni kell es csak sisakban lehet bemenni (meg piros felsoben es fekete szandalban). (-;
gida
Akkor hétfőn közös
Akkor hétfőn közös sörözés.
(a többit majd új topikba írjuk)
"elso kethelyentorteno amde
"elso kethelyentorteno amde megis kozos sorozes" cimmel? (:
gida
na, és engem ki látott???
na, és engem ki látott??? bár tudom én egy szarfaszú köcsög vagyok, a 0 forint értékű csatabringámmal...
a bicikli nem SPECIÁLIS, hanem természetes, ÉN nem fogok integetni a tanyabájkon nyomuló nagyinak, tedd azt, írd föl őt is, de ajánlanám, inkább az autósokra meg az útra figyelj, mikor fognak elütni, ha a haverokat csekkolod folyamatosan...
te mitől sérültél be
te mitől sérültél be ennyire?
bonnie
éveimtől,
éveimtől, tapasztalataimból...........
Abból tudhatnád, hogy a
Abból tudhatnád, hogy a bringán figyelsz. Állandóan. 360 fokban. Észreveszed a havert tehát. De megláthatod akár piros lámpánál is.
Ez itt egy szórakoztató jellegű topic, mert mi szeretünk ilyesmit csinálni. Meg például ismerkedni is.
Akkor térjünk a tárgyra:
Szerda:
Varju kétszer az Andrássyn este 7-8 között, ebből egyszer volt kontakt. Zappa percekkel később nagy benga motoron az Operánál, kontakt szintén volt, vidáman pöcögtette dudáját a férfi.
Ma:
Déli-Milli-Nyugati vonalon semmi, de egy ismeretlen számháborús hős az MK előtt parkolt sárga (tehát ellenséges!) táblás fekete harci paripájával!
More to come..
Hmm...bár asszem,
Hmm...bár asszem, kifejlődött már az a +1-2 érzékem, ami kell, meg perzse a FullHD szem és fül is befigyel, de mégis állandóan visszatérő problémám, h bringázás közben minden gyalogot/bringást/autót db-db részletességgel észlelek csak ...másnap meg jönnek az "ottvoltam-integettem-nemláttál?"-ok...:|
Mit lehetne tenni?
Ilyen néha velem is
Ilyen néha velem is megesik... A fő problémám nekem is hasonló, ami valószínűleg azért van, mert olykor bizony mindent csak kikerülendő tárgynak látunk. Összemosódott foltok, amiknek jobb nem neki menni.
Nekem a a tempón való határozott visszafogás szokott segíteni! :DD
Így nem csak holmi foltok meg csíkok az emberek! :DDD
Life is bettah on 00 wheelz...
G®in
hagyjad azt a kerékpárt
hagyjad azt a kerékpárt fehérkém!!
*
www.criticalmass.hu/lakat
http://kerekparosklub.hu/eszak-pest
Tegnap Boci, aztán külön
Tegnap Boci, aztán külön Réka a Marggit krt-on.
Ma SzabóGyörgyi és Norbijúzer a Bajcsy-ALkotmány keresztjében.
Forgass!
*CMS* RABIC
huh, remélem nem csináltam
huh, remélem nem csináltam semmi kétbalkezes lábas dolgot akkor éppen :)
http://szabogyorgyi.blogspot.com/
Épp arra figyeltem föl,
Épp arra figyeltem föl, hogy milyen szépen megy odaát két bicillista. Mondok, jéé, azért az ritka, hogy valaki szemlátomást ilyen körültekintő legyen...
És, mondok, jéé, csaj. Jéé, hát ezek ők!
Aztán pijjogtam, meg kajabáltam, dehát ragtátok nekije helyesen.
Forgass!
*CMS* RABIC
Rövidlátó vagyok baszki
Rövidlátó vagyok baszki :D
Zsoltee
fu, mostanában nagyon nem
fu, mostanában nagyon nem látlak :Ddd
-------------------------------
BLOG / EMAIL
Amatőr pályakerékpáros licencel rendelkező bigtétényi kerékpáros bandita :P
Szeráj teraszán
Szeráj teraszán ültünkben éjfél és egy között Pedállal egy őrült riksás Áronra lettünk figyelmesek. Kapott egy daliás "RAGMEG!"-köszöntést, amiről az utasai azt hitték, nekik szól. :)
Es jol megragtak Aront?
Es jol megragtak Aront? :~DD
megrakták a
megrakták a zsebemet:)
*
Te voltál?:) Lehet,hogy a
Te voltál?:)
Lehet,hogy a Bajcsyn is jártál a bringa úton?Mert ha igen, akkor téged előztelek meg az Arany J utcai metró megállónál!
---
Imola
hát a bajcsyn nem hiszem,
hát a bajcsyn nem hiszem, hogy bringautaztam volna, biciklivel se nagyon szoktam :)
*
Na, akkor tényleg őt
Na, akkor tényleg őt láttam riksával még a cseh sörfesztiválkor a Városháza téren.
Rettegéssel tölt el engem
Rettegéssel tölt el engem ez a blog! :)
Khmmm... Nem is tudom, hogy kérjem... Ha valaki véletlen látna engem valahol, akkor legyen szíves, és ne írjon arról ide. Tudjátok... diszkréció... kompromittáló helyzet... objektív házasság meg párkapcsolat, khömm, köhömm...
Ó, nem, nem az, hogy füllentésen kapnának rajta valakik akik innen tudnák meg, hogy éppen hol voltam valójában egy adott időpontban, pedig úgy tudták, hogy valahol máshol voltam!
Hotyhogyot láttam ma a Lüktető Vulvához címzett belvárosi mulató előtt kiszállni egy járdán parkoló, rokikártyás, futballpálya méretű limuzinból, aminek elejét vér, ruhafoszlányok és a karosszériába ékelődőtt kerékpáralkatrészek díszítették. Társaságát két nagymellű, hiányos öltözékű szőke nő és egy hiányos öltözékű Hagyó Miklós alkotta. Amikor elhaladtam mellette, Hotyhogy a bal kezével épp egy aranygyűrűt csúsztatott a zsebébe, jobb kezével pedig orrát törölgette, amihez furán szipogott is. Mielőtt belépett volna a klubba, hirtelen előkapta revolverét és lelőtt három apácát, egy terhes vak kisnyugdíjast és egy kisebb csoport árvagyereket.
Kicsit morcos vagyok rá, mert nem köszönt vissza.
Pont ettől féltem! Most,
Pont ettől féltem! Most, hogy kiteregettél mindent, öri hari! :)
De érdekes, hogy ennyire részletesen én se emlékszem... Totálkáros lehettem, és a leírásod élvezetesebb is lehet, mint a kómában átélt dekadens kicsapongásom! :)
Politologológus
Esztészta
Világatya
Főmesterpolgár
LOL! -- Fővárosi
LOL!
--
Fővárosi Zöldszámok (VIK): 06-80-220-220 és 06-80-330-330 (Fővárosi Közterület-felügyelet)
Elveszett, megrongálódott közúti jelzőtáblák és a járműforgalom irányítására szolgáló fényjelző készülékek meghibásodásának bejelentése: 06 1 210 05 73
ROTFL! üdv adamekp
ROTFL!
üdv adamekp
Egy nagymellű Hagyó
Egy nagymellű Hagyó Miklós? ;-)
:))))))) Ötös. -----------
:)))))))
Ötös.
-----------
I'm
taking a ride
with my best friend...
Ma reggel Viktormaci
Ma reggel Viktormaci Csepelen! :~DDD
+1 - - - - - - - - - - -
+1
- - - - - - - - - - -
BRINGASÁVOT MINDEN ÚTRA!
erre jó ez a bejegyzés, ilyen és ilyen sisak, ruha, bici, te voltál az ??????
és már ismerjük is egymást :)
http://szabogyorgyi.blogspot.com/
Én biztos fogok köszönni!
Én biztos fogok köszönni! Mindenkinek köszönök, akivel sikerül szemkontaktust teremteni. És nekem is jólesik, ha köszönnek!
===
Optikai futár: ss, bagaboo, puhacomb. Igen, engem hagytál le tegnap.
Ez jó, de épp tegnap
Ez jó, de épp tegnap tapasztaltam, egy olyan laza 30 km-es városban keresztbe-kasul bringaboltközi korzózás közepette,
h annyian vagyunk már, h kicsit olyan lenne, mint Amszterdamban mindenkinek köszönni :P...természetesen ha rámköszön vki, viszonzom, ill. az év kevésbé "sűrű"- és a tér kevésbé életbiztosítás részeiben szembejövő hardcore-abb arcokkal is megvan az összebiccentés :) (Nem mintha magamat közéjük sorolnám-én egyszerűen csak tekerek, mert az nekem jó...)
Ma reggel kipróbáltam,
Ma reggel kipróbáltam, hogy mindenkire ráköszönök. Az eredmény: kb. negyven szembejövőből három visszaköszönés, és még egyszer ennyi visszanézés/biccentésféle. A többieknek biztos nem volt olyan a kedve, vagy nem szeretnek idegeneknek köszönni :-)
===
Hmm...a kísérlet fele már
Hmm...a kísérlet fele már megvan, akkor most ugyanezt Amszterdamban légyszíves! ;)
vagy mindenki kérjen
vagy mindenki kérjen karácsonyra a nyuszitól olyan szép bagaboo-t, ami a Györgyinek, Bonnie-nak, nekem, és még sokaknak van, és tegye egyedivé, vagy nevesítse a nickjével, ahogy mi tettük, és akkor arról fel tudjuk ismerni egymást, mint ahogy engem is fel lehet a szép zöld "postástáskám"-ról:))
igen. jók a névreszóló
igen. jók a névreszóló zsákok, csak kár, hogy szemből nem látod :-D
Boci
----------
...akrat icob, icoB
3:-O
Én hajtom a biciklit, a bicikli hajt engem.
majd énnekem nemsokára az
majd énnekem nemsokára az lesz a tiszta fehér táskámon, h
anyádat is elütnéd ?
csak a konyharuhába, amire ezt vázlatoltam az egyik kollégám beletörölte a kezét. azóta nem volt kedvem vele bajlódni újra.
hehe:P http://celtic-city81.m
hehe:P
De akit megelőzöl, az
De akit megelőzöl, az látja ;)
-----------------------
1%
Én szoktam köszönni:
Én szoktam köszönni: szemkontakt után kicsi biccentés.
Általában a sisakosok visszaköszönnek, bár az outisok gyakran nem. Biztos, mert én (csak?) trekkel járok...
- - - - - - - - - - -
BRINGASÁVOT MINDEN ÚTRA!
igen és az igazán nagy öröm, amikor meló miatt (nem ez az öröm...) minden reggel kábé ugyanakkor, ugyanott mész, és csak azért is odabiccentesz minden reggel, majd (individiumtól függően) lassan megtörnek és 1-2-5-6-7 héttel később arra leszel figyelmes, h visszaköszönnek!
amúgy figyelni a szembejövőket minden reggel márcsak azért is érdemes, mert pl. nekem van pár arc, akivel a hol találkozom szembe velük miatt mindig tudom akttuálisan mekkora késében vagyok...
...::: az élet mixelve szép!!!
hallgasd te is:
http://jurijs-stash.mypodcast.com
Évek óta minden reggel
Évek óta minden reggel látok egy srácot, régi ismerősként üdvözöljük egymást, fogalmam sincs ki lehet, általában kékes cuccokat hord, a bukója is kék, valahol a Belgrád rakpart és CSepel között szoktunk összefutni, talán ide is bejár... a másik egy elég mókás fickó, ezerrel teker hatalmas csomagokkal, túl magasan ül, de szemmel láthatólag egyáltalán nem zavarja, hogy alig ér le a lába a pedálig
Én tegnap hazafelé
Én tegnap hazafelé elzúztam szélvész mellet, rá is köszöntem, de nem vagyok biztos benne, h megismert :-)
Tomi.
Ma az Árpád-híd pesti
Ma az Árpád-híd pesti felhajtójától nem messze, a bringabolt előtt összefutottam Bringáscsaj70-el. Tutti-frutti új CM póló volt rajta! :) Gyorsan be is mutatkoztunk egymásnak. Egy élmény volt! ;)
Kacsa delutan Szabadkikoto uton.
Hm. Elképzelhető, hogy
Hm. Elképzelhető, hogy vele futottam össze nemrég a BSI előtt és még megeszmecseréltük a bringalopási szokásokat is?
Majszól.
Sajnos nagyon kevés embert
Sajnos nagyon kevés embert ismerek innen személyesen, cserébe van egy történetem. Pár napja taxival keltem át a városon és a barom túl közel ment egy cangáshoz, mire én reflexből, hogy "Vigyázzon XXX-ra!", ő meg csodálkozva, hogy "Ismeri?"
Nem ismertem mondjuk, személyesen nem, csak a bagabooja elárulta.
Átcikázott a fejemen, hogy a Nagy Bringázni Általános és Normális Ügy szempontjából az a jobb, ha perszét válaszolok (kevés a bringás, ismerjük egymást, ugyanakkor összetartunk, mint a taxisok, ehhe), vagy az, ha letagadom. Mit nem latolgat egy aktivista stresszhelyzetben, nem?
És így szóbaelegyedtünk és onnan, hogy akadályozzuk a forgalmat röpke 2o perc alatt eljutottunk oda, hogy neki is miért jó a bicikli és végül önmagát is meglepve megadta a számát, hogy feltétlenül szóljak neki a következő CM előtt, úgy szervezi a műszakját, hogy jöhessen. A fiával. Láttatok már egyszerre sóvár és hitetlenkedő kifejezést valaki arcán? Néha jó taxizni és éljen a bagaboo.
:) Sztem ez megérne 1
:)
Sztem ez megérne 1 blogbejegyzést...szvsz az ilyen apró részletekért érdemes élni :)
Ja és sztem jól tetted, h rávágtad, h persze - az már úgyis látszik, h nem amiatt van, h csak olyan kevesen lennénk, hogy...
Tegnap sok jó embert
Tegnap sok jó embert láttam a Millin.
+ SzabóGyörgyiszerelémt a
+ SzabóGyörgyiszerelémt a Tétényin tegnap négy felé. :)
:D ..........................
:D
na, megtört a jég... eddig
na, megtört a jég...
eddig csak a "Doriáncsaja" jellegű megnevezések votlak, most először hallok olyat,h a pasit kapcsolja vki a csaj nevéhez :D
bonnie
akkor most büszke vagyok
akkor most büszke vagyok magamra :)
Csak a bukósoknak és
Csak a bukósoknak és lámpásoknak köszönök.
Bunkó-e vagyok? :)
http://kep.tar.hu/norbonc
akkor ezt csináld : Szia !
akkor ezt csináld :
Szia ! Vegyél lámpát !
Szia ! Vegyél bukót !
Szia ! Vegyél lámpát és bukót !
Ja, és ezzel bosszantana
Ja, és ezzel bosszantana köszönés helyett, amikor szembejön, mivel nyáron nagy a meleg, és az egybefüggő izzadtságfüggöny nem az esetem. Ráadásul világosban a lámpáim is Ábrahám nemlétező fiában vagynak... Én általában szokok köszönni annak, aki hajlandó észrevenni, és nem okoz másoknak életveszélyt. Utóbbiaknak inkább beszólok.
Valamivel este 8 előtt
Valamivel este 8 előtt Kisgé elkerékpározott előttem a Fiastyúk utcán, tőlem egy laza 10 méterre. Rikkantottam felé egy ragmeget, amire a füle botját sem mozdította, valószínűleg azért, mert fülhallgató volt abban.
Ellenben engem ügyesen
Ellenben engem ügyesen kiszúrt Buksi, pedig a szemközti sávban ragta, én meg a járdán toltam.
Fagyi. :)
Forgass!
*CMS* RABIC
Pedig Buksi nem sokat
Pedig Buksi nem sokat vacakol, nagytányér-kónuszon rombol előre az úton. :)
ja, tönkre is teszi ezzel a
ja, tönkre is teszi ezzel a nagytányérját...
bonnie
én ma sok mindenkit
én ma sok mindenkit láttam, de nem tom névhez kötni őket, csak táskához:P
ma délután 17.45 körül
ma délután 17.45 körül hf-et láttam, Újpest városkapunál. asszem :) nagyon rakta a Vácin a forgalomban, nem vett észre. :)
Ma du. jöttél a keszi osanból, én meg fuvaroztam anyámat meg az övét. Annyira rádköszöntem, hogy majd' belehajtottam az árokba.
üdv adamekp
megvolt
megvolt :)
Szoktam arra járni és a bringaútról már rég leszoktam. :)
---
Ez a zén oldalam
Tegnap este a Deakon...
Tegnap este a Deakon... Soroljam? :~DDD
akikre emlékszem és ott
akikre emlékszem és ott voltak a Deákon:
Anja, Alteregó, Árnyékcickány, Málna, Napsugár, Annulus, Drótmanó, Blao, Kacsa66, Rabbi, Syntax Error és még vagy öt-hat ember, a CM-levlistáról, meg egy csomó sör és az emberek számával megegyező bicaj + szerénytelenségem.
+1 riksa, es nem az
+1 riksa, es nem az Aron.
Zita
Patak most kanyarodott az
Patak most kanyarodott az Apor Vilmoson a hegy felé sisak nélkül.
Pedig a héten eyszer sem láttam ebédnél, már azt hittem,h szabadságon van (itt dolgozik a szomszédban).
bonnie
Kedden kifelé mentünk
Kedden kifelé mentünk Vácra ótóval, jött szembe egy Kükü teljes díszben (sapka, bukó, pajtazsák).
Ma reggel, az Italbolt
Ma reggel, az Italbolt előtt Kalapácsfejű Dzsoni.
Szépen, egyenes derékkal csinálta! ;)
Értem én a
Értem én a kujonságot:)
Te érted? Nem?
a szobabiciklis
Tegnap láttam 1
Tegnap láttam 1 borzasztóan csinos lányt a Margit híd budai hídfőnél, és kérésére elmondtam neki, hogyan jut el a János kórházig bringaúton.
Remélem, sikerült odatalálnod. :)
Most este Kacsa a Margit
Most este Kacsa a Margit szigetnél riksával.
+1 asszem brit csávó a Holdudvarban, akinek gyász lakatja és király bringája volt, de nem mertem kioktatni, hogy az ide nem lesz elég :(
*CMS* viridis
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
érdekes szitu, én így
érdekes szitu, én így hogy szembejön épp nem sok embert ismerek meg, viszont általában aki um. "komolyabb" cangásnak néz ki, annak köszönök (tapasztalat-bukótlan, kesztyűtlen, stb hétvégi bicajosok vagy nem köszönnek, vagy ami még jobb hülyének néznek). 10% visszaköszön. ami a legjobb. egy hét alatt kb 1 embernek kell visszaköszönni, a többivel én kezdeményezek :-)
valaki engem is észrevehetne már... kék bukó piros-fehér-zöld csíkokkal a szélén, piros-fehér-zöld a villa bal ága, piros kesztyú; 4 lámpa meg egy bandzsa kék vizilóduda elől, hátul teljes felszereltségben 6 piros villogó (alapesetben 2), meg néha futószöveg. nem vagyok elég feltűnő...? :D
Tehát köll egy bringasáv a körútra
ne tévesszen meg a
ne tévesszen meg a látszat. szerintem rólam elég kevesen gondolnák az úton, hogy nap mint nap ragom.
tudod, szoknya, spagettipántos, két copf, semmi különös.
kesztyű nincs. bukó van.
Forgass!
*CMS* RABIC
nemtom, a magam részéről
nemtom, a magam részéről se bukó, se kesztyű, csak lámpák, meg ilyesmi van, de ha bringást látok köszönök neki. Meg elengedem, ha szemből jön, kitérek. Sok ismerős van.
Ja, tegnap este Blao zúzott el mellettem, és intett, köszönt rám, mikor mentem a Mszigetre, ő meg onnan jött :D
(tapasztalat-bukótlan,
(tapasztalat-bukótlan, kesztyűtlen, stb hétvégi bicajosok vagy nem köszönnek, vagy ami még jobb hülyének néznek)
bár a személyleírás illik, én köszönök!
mint ma annak a srácnak, aki a soroksárin jött velem szembe, kék harci díszben országútin.
(tapasztalat-bukótlan,
(tapasztalat-bukótlan, kesztyűtlen, stb hétvégi bicajosok vagy nem köszönnek, vagy ami még jobb hülyének néznek)
bár a személyleírás illik, én köszönök!
mint ma annak a srácnak, aki a soroksárin jött velem szembe, kék harci díszben országútin.
Ezentúl köszönök a
Ezentúl köszönök a karácsonyfáknak is ;)
-----------------------
1%
Egy efféle karácsonyfát
Egy efféle karácsonyfát egyszer láttam késői órán a Huszti út környékén. Nem láttam belőle semmit a nemkevés szembejövő foton miatt, de vidáman ráköszöntem. Nem te voltál?
ritkán járok arra,
ritkán járok arra, mégritkábban sötétben, sztem nem én voltam...
:) egy copf - két copf,
:) egy copf - két copf, spagettipánt nálam is, de szoknyában nem szokom :) és még ott van legalább 10 évnyi különbség :), de bringázni jó :).
piros fekete bukó - fehér virágos bicó - idétlen zöld Jameson ír whiskey-s hátizsák
Zita
egy copf - ket copf..nincs
egy copf - ket copf..nincs copf, majdnem kopasz vagyok :)
vajszinu dirt buko, piros feher balance ekson, hatul szigoruan harom darab borsodi so:rkullo :)
[ tegnap ket kollega a koruton valahol az oktogon fele pirosnal beallt mogem, es azt hiszem tetszett nekik. Kacsa: sztem szabadalmaztatni kene :] ]
Mi az a sörküllő? Jó ez
Mi az a sörküllő? Jó ez a téma - kíváncsi vagyok, a korábbi Nuvanda-Gida akciónak azóta van-e folytatása :)
Mostantól én is mindenkinek köszönök!!! :D
sorosdobozbol kivalo
sorosdobozbol kivalo kullokartyat lehet taposni...
viridis.hu
:~DDDD Egyet elhagyott a
:~DDDD Egyet elhagyott a David tegnap. Bar, ahol lejottunk, meg csoda, hogy csak egyet.
viszont nagy-hideg hegyrol lefele jovet a harombol egyet az 45 -os tempo es a kockako talalkozasa kivett, a masodikat egy satufek, a harmadiktol pedig a ket szep kezem kozul a jobbik tavolitott el.. :D
de holnap este reunion@kopaszi gat..ugyhogy lesz uj so:rkullom, szerintem. :)
Az első sörrandi nem jött
Az első sörrandi nem jött össze, de ez ne tántorítson téged el!
de tudtam,h ebből is
de tudtam,h ebből is ismerkedős topik lesz :P
bonnie
Majd' mindegyik topik
Majd' mindegyik topik ismerkedős lesz egy idő után. ;-)
Vagy csak azok, ahova én írok? :D
Forgass!
*CMS* RABIC
Képzelem a bicaj vs. autó
Képzelem a bicaj vs. autó és a járdán vagy bringaúton topikokat... :-p
üdv adamekp
inszinuacio. kikkkkerem!!!
inszinuacio. kikkkkerem!!! (:
amugy soha nem mernek ilyen helyen, tenyleg! :(
gida
A bicajos lányok ilyen
A bicajos lányok ilyen félénkek? :-)
Pedig lehetne ilyenekkel ismerkedni: Eljössz egy körre? Ha feljössz, megmutatom a bicajom. :-)
a bicajos lanyok is lehetnek
a bicajos lanyok is lehetnek felenkek. Kimittudja ki van itten egy-egy avatar (mos tanultam ezt a szot!!! es ugyes majom vagyok, rogton hasznalom : ) mogott. az eletben konnyu donteni, h kivancsi vagyok-e valakinek a bringajara.
gida
Elképzeltem: Rakom nyélen,
Elképzeltem: Rakom nyélen, mikor mellémér egy biciklislány, végigmér (izzadt test, erőlködéstől meggyötört arc, nyikorgó koszos bicikli) majd könnyedén tovalibben. :-)
Mert azt nem is merem elképzelni, hogy az életben a félénk bicajos lány kedvesen leszólít és meghív egy málnaszörpre. :-)
A Gébicsben isteni a
A Gébicsben isteni a nagymálna, ajánlhatod bátran bármelyik kedves lánynak, aki aztán látván, milyen úriemberrel hozta össze a sors, biztos vissza is hív. ;-)
Forgass!
*CMS* RABIC
Lujka a Gébics hivatalos
Lujka a Gébics hivatalos reklámarca. :-)
Már hónapok óta tervezem a lejárást, de vhogy mindíg közbejön vmi. Talán nyáron összejön. Ám látom, rögtön hoznom kell magammal egy másik embert is. :-)
Hát, csak hivatásos ne
Hát, csak hivatásos ne legyek... ;-)
Én is voltam így ezzel, aztán egyszercsak elkezd összejönni, ha eléggé akarod. Tudod, a meghívásoknál is így megy ez.. ;-)
A másik ember, hmm... segít vagy ront a meghívások gyakorlásában? :)
Forgass!
*CMS* RABIC
majnem jol kepzeled! az
majnem jol kepzeled! az eletben a felenk (a nemfelenk is) bicajos csaj kedvesen jelez a fiunak, mire a fiu leszolitja es meghivja egy malnaszorre. (:
a bodzaszor pedig hatarozottan jobb, mint a malna.
gida
a medvének van
a medvének van málnaszőre:P
http://celtic-city81.myminicity.com/
A bamba fiúk kedvéért: A
A bamba fiúk kedvéért:
A kedves jelzés csengetés? kézmozdulat? fütty? széles mosoly? cuppanós száj?
(a lószőr is jó, nemcsak a málnaszőr) :-)
ha olyan bamba a fiú, akkor
ha olyan bamba a fiú, akkor lehet, h a talpraesett jány eccerűen kidobja elé a bringát, azt ahogy esik, úgy puffan........
Most már tudom, ha nőnemű
Most már tudom, ha nőnemű vezető üt el, akkor csak ismerkedni akar. :-)
kedves jelzes minden lehet:
kedves jelzes minden lehet: csengetes, integetes, hazakiseres (eddig az volt a legmokasabb, amikor utanamtekert egy srac es elkerte a mailcimemet), a szeles mosoly, hat az mindig, koszones, kerdes (merre mesz?). szerintem ilyenkor minden er. (:
loszort pedig igyon mas. (=:
gida
már csak a loszar maradt ki
már csak a loszar maradt ki :)
mailcímet? én csak
mailcímet?
én csak káromkodtam, amikor először találkoztunk, de azóta is felemlegeted ha meglátsz valahol:)
*
a biciklislányokban az a
a biciklislányokban az a jó, hogy nem rettennek meg az izzadtságtól (főleg, ha utána azért lezuhanyzol:) meg a téli sok réteg ruhától:)
*
http://www.kislexikon.hu/insz
http://www.kislexikon.hu/inszinuacio_inszinualas.html
ezt szeretem az internetben, minden jól feltett kérdésre tudja a választ.
és bárki bármilyen furcsa szót használ[egészségére!]nem esek ki a pixisből.
találkoztama magashegyi úton egy biciklissel akinek maxxxi riszpekt hogy naponta megrakja AZT felfelé!!!
és nem sokára hatvan lesz mint elárulta.
koszonom! (: gida
koszonom! (:
gida
én sokmindekinek
én sokmindekinek köszönök, sokan visszaköszönnek és senkitnemismerek :) de köszönök.
Respect a reggeli
Respect a reggeli mátyásföldi felhőszakadás ezüstmagellánhajós túlélőjének!
A közegviszonyok miatt nem gurultam köz-el köszönni, lemaradva és utólag marad ez a hsz. Megúsztuk!
kulcsszavak : kona lava dome samu arpad sorry zold
Thort ma reggel is láttam,
Thort ma reggel is láttam, de most a roosewvelt (mindenki válogassa ki magának a amegfelelő karaktereket) téren.
miért jó a sétálóutca felől jönni?
bonnie
nem tom:P ez a
nem tom:P ez a perverzióm:)) bazilikánál bemegyek, azt ott kijövök, és milyen jól kijövök, ha bemegyek:P mint a skálametró reklámban:)
ma ott a rúzvelten majdnem kaptam 1 taslit a 105ös tükrétől, mert ugye hogy hajtasz be az akadémiára, ha nem mész be a buszsávba?:PP
jössz a Kiskörtén és hol
jössz a Kiskörtén és hol mész be a bazilikához?
bonnie
bajcsynál a bazilika
bajcsynál a bazilika mellett, és szép nyugdíjastempóban kigurulok a rúzveltre, azt ha kell vmi kaja, akkor ott az október6ban bent a zrínyi mellett kisbótolok. meg néha olyan szíp pincérjányok pakolásznak kifelé a zrínyiben...
reggel, ha nem felejtem el,
reggel, ha nem felejtem el, kipróbálom. a Bajcsyn van vmi legál átkelési lehetőség, vagy illegálba tolod?
bonnie
a bajcsy andrássyra
a bajcsy andrássyra kanyarodósávjáról a paulay ede után fordulok rá balra keresztbe szabálytalanul a zebra mellet lévő "kerékpárizé" folytatására, azt a nagyonszuper elkerített karámban elgurulok a bazilikáig:) nem szívok annyi szmogot a józsef attillán legalább.
http://www.gmap-pedometer.com
http://www.gmap-pedometer.com/?r=2058414
jól értem?
bonnie
ez az:)) nekem a gugli nem
ez az:))
nekem a gugli nem engedte hogy átmenjek a zebrán:P
mert utvonaltervezővel
mert utvonaltervezővel cináltad, nem a kézzel kattintgatóssal :)
bonnie
jaja:( annyit kattingattam
jaja:( annyit kattingattam már ma, hogy kiment az agyambó, de végre mindjárt fejront, azt gurulhatok haza:)))
Nekem is ez a bevált
Nekem is ez a bevált módszer. A Rooseveltnél busszal eddig még nem akadt összetűzésem, de szimpatikusan ráhúzós taxissal már jópár. A József Attila meg csúcsban elég gáz, este bevállalható Lánchidastól, Alagútastól.
engem eddig csak a nagyobb
engem eddig csak a nagyobb tehergk-k/buszok akartak likvidálni:) vhogy biztos elgondolkodtatja a személyautósokat, hogy azért 30al 120kiló nekiesik a kocsi oldalának....
Hát, nem vagyok az a
Hát, nem vagyok az a kifejezett zerge alkat én sem, de valahogy a csajok csípőbőségtől és sebességtől függetlenül nem elég elrettentőek az autósok számára. Biztosan azt gondolják, hogy amúgy is puhára esnék :-)
legtobbszor azt gondolom, h
legtobbszor azt gondolom, h csak szimplan figyelmetlenek es akarnokok a vezetok. de neha azert ugy latom en is, mintha vadasznanak. :(
ma engem is igyekezett a kalvinon leszoritani egy auto, egeszen lassan csinalta, annyira, hogy csodalkoztam en is, a munkasok meg tatott szajjal bamultak a dolgot. a lampa, amihez ment, termeszetesen piros volt. (:
gida
Vasárnap a Károly körút
Vasárnap a Károly körút balra kanyarodó sávjában dudáltak rám vagy 50 méteren keresztül, miközben anyukámat emlegették, hogy miért a sáv közepén megyek...
1. nem a sáv közepén mentem, hanem a jobb széle felé, de csak annyira, hogy balról ne vigyenek el az egyenesen haladók.
2. a lámpa piros volt, én is 30-ról lassítottam
3. a járdasziget után szabálytalanul megelőzött a kettős záróvonalon
4, mikor a balra kanyarodó sáv 2 részre oszlott, és én a Dohány utca felé menőben mellé kerültem (nem szabálytalan előrecsorgás, ő egy sávval balra volt tőlem), még akkor is fröcsgött. Na ekkor köszöntem meg neki szépen, udvariasan, hogy ilyen előzékeny... A taxisok egyébként rendszersen leszorítgatnak, vagy bevágnak elém egy gyors bal kanyarra. Ha tudnám, miért...
én elég elrettentő
én elég elrettentő vagyok:P
kár, hogy ezek szerint
kár, hogy ezek szerint reggelente pont egymással szemben közlekedünk, különben én is elmanővereznék az elrettentő szélárnyékodban :-)
:)))
:))) jöhetsz:P
Oké, a kedvedért gyorsan
Oké, a kedvedért gyorsan átköltözöm valahová a Dob utca környékére, és akkor a Hercegprímásig együtt mehetünk :-)
nem érdemlem én azt
nem érdemlem én azt meg:P
amúgy meg nem is a dob környékén lakom:P
na kipróbáltad a
na kipróbáltad a bazilikát?:)
ott mentem mögöttetek a
ott mentem mögöttetek a Dob utcától kezdve :D
http://keroutinform.freeblog.hu/archives/2008/07/09/Uj_utvonal/
bonnie
tényleg??? nem vettelek
tényleg??? nem vettelek észre:S miért nem ordítottál egy nagyot, azt ijedtemben elestem volna:P
tényleg átmentünk a piroson a rócsild előtt:'(((
az az igazság, hogy mióta a haver/kolléga 1 hete utánam jön, azóta még rá is figyelek, mert ő még nem igazi vérbeli úttestentekerő, aztán elbasszák nekem, meg sisakkal is nyúzom, hogy vegyen, de balf@sz....
akkor te mögötte bujkáltál?:P arra a csajra emlékszem aki velünk jött át a bajcsyn, és tényleg akkor ért a rúzvelthez, mikor mi.
a rendőr meg félig az úton állt, és lóbálta a botját... a robogósról szót sem ejtek...:S
hát a kis utcák keresztbe nem a legjobbak, mondjuk én néha ott megállok boltolni, de ezt már mondtam:) holnap meg lehet hogy mi próbáljuk ki a józsefet, hagy szokja a haver a forgalmat. nem mer forgalomban tekerni, ha nem velem jön leviszi az astoriánál a bringát az aluljáróba:P
pont azért maradtam
pont azért maradtam csendben,h lássam, hogy hogy cináljátok, ha azt hiszitek,h nme figyel senki :P
szvsz ha a srác most kezdi tanulni a forgalmat, akkor pont nem kéne piroson átmászkálni (meg utána sem, különben soha nem fognak egyenrangúnak tekinteni minket a dobozosok).
bonnie
te kis kukkoló:PP pont most
te kis kukkoló:PP
pont most mondtam neki, hogy észrevette e, hogy piroson mentünk át.
erre asszongya hogy persze, sőt még kiabált is nekem (amit nem hallottam) hogy ne álljak meg:P nem baj, most megmostam a fejét:P
:P bonnie
:P
bonnie
már megígérte, hogy
már megígérte, hogy fizetéskor vesz sisakot.:)
jáááájj ma kipróbáltuk
jáááájj ma kipróbáltuk a józsef a-t:) kellemes volt:) üres volt végig, és a tegnapi jány (aki velünk együtt kelt át a bajcsyn) mögött tekertünk szélárnyékban, és látványnak sem volt utolsó:)))
és ma megyünk sisakot venni:)
:) én ma időban jöttem,
én ma időban jöttem, ezért csak a főnökömmel találkoztam az utolsó sarkon. persze ő autóval volt, ezért ez itt off :)
ha végig úton akartok haladni, akkor a Király utcai lámpánál dobjatok egy balost, és nem kell a zebrán bénázni (ezek a bringa(gyalog)utak legveszélyesebb pontjai.).
igaz, a hotel előtti szakaszon szar az aszfalt, de ahogy elnéztelek benneteket nem 10bar-on rongyoltok :)
bonnie
én ma kiraboltam a
én ma kiraboltam a princesst a kálvinon, úgyhogy késtünk picit:P
holnap kipróbáljuk azt a hotel előtti részt:) hát az a 10bar az 4,5:P
kalvin??? en is arra jarok
kalvin??? en is arra jarok minden aldott reggel!
gida
én is:P 7:30 körül
én is:P 7:30 körül szoktam strihelni az új otp előtt, várom a pótkocsit, az megrakjuk a kiskörte új crosspályáját:P
na mos megprobalom
na mos megprobalom haramadjara. (: Szoval, nekem a 7.30 meg nagyon korai, en 9-10 kozot szoktam menni.
Egy hetig szabadsagon voltam, es hat elkepeszto a kiskorut. nem nagyon talaltam az utat!
gida
hát én is inkább járnék
hát én is inkább járnék 9-10re:)
pénteken jöttem utoljára a kiskörtén, de szánalmasan szar volt, úgyhogy legközelebb, már kecskemétin petőfin, fogok menni.:)nem tudom mikor lesz a legközelebb, de majd beszámolok:)
http://celtic-city81.myminicity.com/sec
tökjó mostmár minden szó
tökjó mostmár minden szó kilóg, mi van, ha minuszba megy a doboz szélessége? :D
akkor még az is kilóg, ami
akkor még az is kilóg, ami nincs:)
----------------------------------------------------
akkor ez most elvileg el fog
akkor ez most elvileg el fog fogyni...
akkormostezbiztoskifoglógni?
akkormostezbiztoskifoglógni?
azutolsó3milimétertmostmár
azutolsó3milimétertmostmártúlszárnyalom:-)
Esakkomivan?
Esakkomivan? :~))
Ma reggel majdnem belém jött oldalról egy előttem össze-vissza kacskaringózó hölgy a Bigtétényből Budafok felé menő kerékpárúton, miközben megelőztem. Sajnos szólt a zene a fülében, így nem igazán hallotta ahogy megdicsértem :P
Ilyenkor a megfelelő
Ilyenkor a megfelelő hangerővel kibocsátott "Gyááá" hangeffektus szokott segíteni :)
tegnap Réka illegálkodott
tegnap Réka illegálkodott az okt.23 járdáján, zenét hallgatva, bukó nélkül.
bonnie
na megcináltam a blogomba h
na megcináltam a blogomba h a képre kettyintve ide jussanak a bringástársak.
monnyuk a volt szihológia tanárom, aki olvassa a blogom.
Srác a gyönyörű
Srác a gyönyörű narancssárga outiddal, már másodszor futottunk össze a Horvát kert sarkán lévő bicajos zebránál. Ha notebookkal tekerek, én is pont ilyen narancssárga Samsonite hátizsákot hordok. :-)
Bonnie-t (Kama3 csaját :D)
Bonnie-t (Kama3 csaját :D) láttam ma a Récseiben :P
:) én meg az Fgábor
én meg az Fgábor csajának pasiját ;) azt hittem utána áttolod az arcod a Millire, de csak most esett le,h nem tetted.
bonnie
Mikor találkoztunk, akkor
Mikor találkoztunk, akkor a hónom alatt volt az új Sidi Genius 5-ös cipellőm, amit a Récseiben vettem. Sajna lokpedálom még nem volt hozzá, így sürgősen le kellett lépnem, hogy beszerezzek egyet. :(
gyenge duma, kapható az a
gyenge duma, kapható az a Gébicsben :P
bonnie
Tudom, tudom, nem egészen
Tudom, tudom, nem egészen érvényes hozzászólás (legalábbis ebben a topikban), de egy nagyon szimpatikus, előreengedő gesztusomat széles vigyorral és hangos köszönömmel honoráló Pajtás fiúval találkoztam ma az Árpád hídon, kb. déltán fél 3-kor, napsütésben, Buda felé haladva.
És az ilyesmi olyan jóóó kedvet csinál :).
A Westend bringaparkolojaban (a Nyugati pu bejaratanal) szokott allni egy gyonyoru retro bringa. Tipikus libakergeto design, antikolt vaz(atomrozsda az egesz). Elso DORZSFEK hagyomanyos rudas mozgatoszerkezettel, esos idoben nejlonzacsi az ulesen. Az osszhatast nemileg rombolja az elso femkosar, illetve a muanyag bevonatu hajtokarok. Kozepcsapagy ekesrol negyszogesre cserelve, korprofilu U-lakattal lezarva.
Ha raismersz bringadra jelentkezz. Ha lehet mindig melledlakatolok am egy szinten retro zold/rozsda szinu libakergetovel, amin ciril betus UKRAJNA felirat talalhato. Szeretnem az ekes kozepcsapagyam en is modernizalni, mert lotyog. Eszmet cserelhetnenk egy korso sor tarsasagaban.
Gabor
Ma a Lövőház utcában
Ma a Lövőház utcában látta megy srácot, aki a Pengőről érkezett és a trafikba tért be kb. 2 percre. Neki üzenem: Én a cukrászda előtt fagyiztam. Letámasztottad a bringádat (Nem, nem lakatoltál!) Bementél a trafikba. Közben lestem, mert 2 perc alatt kb. 15-en mentek arra. Épp senkinek nem kellett a bringád... Marczi felé tekertél el, ezért nem tudtalak megszólítani. Legközelebb legalább az ócska sodronyodat használd!!! (De inkább cseréld U-lakatra!)
Egyébként Széna tér-Újpest oda-vissza alatt mindenkinek köszöntem, kb. 2 visszaköszönést kaptam....
Ismerőst nem láttam. (De lehet, hogy Perillt mégis, de csak 5%, hogy ő volt.)
=======
_Petya_
foto | lap
keReket fel!
Ma negyed 9 kor szerintem
Ma negyed 9 kor szerintem Bocit előzgettem a "Budaikörúton", a Mom Park - Déli - Moszkva szakaszon.
Persze ő mindebből mit sem vehetett észre, mert én ezúttal a belső sávból, dobozból (utasként) néztem ahogy rakja a buszsávot.
Csak úgy repítette a lejtőn az elől-hátul túratáskás bicaj!
láttalak a volton
láttalak a volton hehehhe
meg sokmindenki mást, de sok részre halványan emlékszem csak jéé
*
Oktogonnál láttam egy
Oktogonnál láttam egy outis családot, apa teker, egyik gyerek elől, másik a háton, az asszony meg a csomagtartón.
Remélem egyszer én is követhetem ezt a példát.
ma alig láttam
ma alig láttam valakit.
1)alig jöttek szembe
2)akik igen, azok jellemzően egyirányú utcán lámp anélkül
3) láttam egy csávót, az volt a hátára írva,h punks not dead
bonnie
nem is tudom miért, hiszen
nem is tudom miért, hiszen -7 ágra sütött a nap:)))
sokmindenkit láttam,
sokmindenkit láttam, sokmindekinek köszöntem...
Találkoztam így estefelé
Találkoztam így estefelé egy jánnyal, akinek ez illetve vmi hasonló volt a hátán. Azé volt jó, hogy jöttél mert valaki vezetett illetve hajtott végre és nagyon jól esett. köfi
ja, és az Erzsébet Knén voltunk
holnap változtatok a
holnap változtatok a reggeli útvonalon, mert egyre jobban elpofátlanodtak a kiskörtés sávfoglalások:( várom hogy végre a villamossínt is lezárják:)
http://www.gmap-pedometer.com/?r=2087883
merre tervezed? bonnie
merre tervezed?
bonnie
ottan a link:) de amúgy a
ottan a link:) de amúgy a kecskemétin végig, petőfi, erzsébet tér.:)
mer' annyi linked van, hogy
mer' annyi linked van, hogy észre se venni, hogyha eggyel több. az alagutat jól meggondoltad?
bonnie
szerinted
szerinted gáz?:S
mostmár kapsz
mostmár kapsz levegőt?
mer' akkor nem annyira ;)
bonnie
otthon hagytam a lovat, mert
otthon hagytam a lovat, mert meló után bringanélküli málháslovat fogok játszani:P de akkor majd hétfőn szívok egy kis "hegyilevegőt" azt beszámolok:P
Reggel elég szar tud lenni
Reggel elég szar tud lenni az alagút. Én olyankor csak gurulok, meg próbálok minél kevesebbszer levegőt venni, mielőtt elérném a Clark Ádám teret. Már be is terveztem egy Respro beszerzését.
az igen, a Reáltanodától
az igen, a Reáltanodától egészen a Clarkig?
vagy nem olvastad a korábbiakat, és te az Attila meg a Clark közötti alagútról beszélsz? ;)
Figyelem a hozzászólás kacsintós smile-t tartalmaz! Kéretik a további tartalmát ennek fényében kezelni!!!!!!
bonnie
A további tartalmát?
A további tartalmát? ;)
===
"azon kívüli" törni
"azon kívüli"
törni magyar.
bonnie
hihihi:) ez jó volt:) én a
hihihi:) ez jó volt:) én a kiskörtétől fogok csak gurulni a rúzveltig:) délre be is érek:)
:) thx! már kellett vmi +
:) thx!
már kellett vmi + feedback, mert megkaptam,h a fórumon is arrogáns bunkó vagyok.
bonnie
nm;) szerintem vannak itt
nm;) szerintem vannak itt nálad 1000x bunkóbb emberek, meg sem közelíted őket:)
ok, szóval még van hova
ok, szóval még van hova fejlődnöm :D
vagy fejlövnöm kéne inkább?!
bonnie
Én minden reggel pont
Én minden reggel pont szembe süvítek Thorral ezen a szakaszon (Alagút, Lánchíd, Akadémia, néha Bazilika). De pártolom, hogy olyan rendezési tervet készítsünk, hogy minden út lejtsen. Szerintem fura térgörbületekkel, féreglyukakkal és egy rakás kvantumfizikussal biztosan sikerül :-)
ma megraktam a
ma megraktam a kecskemétit:) az is szépen fel van szedve, legalábbis az egyik fele:S jó teli van kátyúkkal, mint minden... az alagút csúcsszuper volt:) száguldoztam lefelé a buszsávban:) de amúgy nekem fekszik, mert végig lehet illegálkodni a buszsávban:) időben kb ugyanannyi volt, mintha a kiskörtén mentem volna:)
a karolyi kert felol, h az
a karolyi kert felol, h az egyetem terre fordul az ember, akkor megszunt a balrakanyarodas. tokre megdobbentett!
gida
ilyenen már meg sem
ilyenen már meg sem lepődöm:) naponta változik minden:) csak az árkok állandóak:)
tegnap delutanra mar a
tegnap delutanra mar a hazbol alig birtam kijonni. (((:
gida
igazolt távollét:) tök
igazolt távollét:) tök buli:)
úgyis itt az olimpia, reggel egy kis távolugrás, majd biciklizés:)
a "haz", az a munkahelyem,
a "haz", az a munkahelyem, igy igazolt bentlet. (:
gida
:(((( akkor
:(((( akkor visszaszívom:)))
nem kell, mer igazandibol
nem kell, mer igazandibol nagyon szeretem a munkahelyemet. (:
gida
én rendszeresen tolom ott,
én rendszeresen tolom ott, egy idő után elegem lett, h vagy az astoria vagy a márc. 15 tér felé kell a fél világot megkerülni.
tapasztalatom, h ha egyenes mész be/fel a petőfi s.-ba, akkor az nem para. alapvetően a hídra fel sem, de azért a bal oldali sávban hamarabb kezd el rátelepedni az autós közlekedő társ a dudájára, h ezzel is jelezze, mennyire örül, h még ezt, a biciklisták által annyira nem frekventált útvonalat is megoszthatja veled.
...::: az élet mixelve szép!!!
hallgasd te is:
http://jurijs-stash.mypodcast.com
Heki tegnap a
Heki tegnap a Hegedűs#Radnóti keresztben, negyedik emeleti ablakból, csujjogatásos, üdvözléses, integetős.
Aztán meg Milkát spottoltam fél éjfél körül, amint a Szerájnál lakatolt. Ő jött, mi (Szandra, Dorián, Kacsa) épp mentünk. Köszönős, pár szót váltós.
Pénteken (?) Keletinél
Pénteken (?) Keletinél órjás futárember rajzolt körül, majd kérdezte, mér nem rakom neki keményebb fokozatban. Mer papírkutya vagyok, azér :) Egyébként kissé érezte a térgyem a zalacsonytátrai gyaloglejtmenet.
Már miért feltétlen
Már miért feltétlen papírkutya az, aki pörget? Azt mondják, a tapasztalatlanabb bringások tekernek magasabb fokozatban, mint kéne. Aztán megfájdul a térdük és/vagy megtalálják az ideális kadenciájukat.
Aki tényleg tud pörgetni, az meg minden, csak nem papírkutya.
(Feltételezem ugyanis, hogy azért szótított meg így, mert mind a sebességed, mind a kadenciád magas volt. :))
A kadenciám magas volt, a
A kadenciám magas volt, a sebességem kevésbé (mivelhogy pirostól indultam). Egyébként igen, szeretek pörgetni; a honvédségnél a fizikai alkalmasságin (ahol valamiért szobabiciklit kellett tekerni, és nem futni) a néni frászt is kapott, hogy hogy fogok én negyed órán keresztül 120-as csapásszámmal tekerni. Simán.
Há indulni nem is hosszú
Há indulni nem is hosszú fokozattal kell, ha kellenek a térdeid 60 évesen is. Elmondásod alapján megvédelek, bár a tartósan 120 haladáshoz nem túl effektív, de remek szálkásító edzés és jót tesz a térdnek is.
Részemről 42/16 for life, és itt is fejezem akkor be az offolást. :)
ma nem sok mindenkit láttam
ma nem sok mindenkit láttam :D
1. egy bolondos bácsit még otthon a XVII. kerben , igaz ő csak tolta a bicót...
2. egy férfit a Peterdy vagy a Dembinszky utcában, már nem tudom pontosan...ő tekert, akárcsak szerénységem ;)
Zita
Háromheti megfigyelés
Háromheti megfigyelés eredménye: kb. 10-15% sikeres szemkontaktus és köszönés/fejbiccentés. Montisoknál alacsonyabb, outisoknál magasabb az arány, ez, gondolom, természetes. Meglepő módon futároknál a legmagasabb, kb., mittudomén, negyven-ötven százalékos. (Azért meglepő, mert őket nem napi 1-2 órára eszi ki a fene az utcára, mint engem.) Minden köszönésért ezúton köszönet!
===
Ss, bagaboo, puhacomb. Igen, engem hagytál le tegnap.
Végre tudok egy rendes
Végre tudok egy rendes ontopic hozzászólást is írni: ma délután jégergő az Astoriánál. A táskáján lévő nyúlról ismertem meg, ami egyben az avatárja is. Jó sokáig keresgéltem a táblázatban, mert mondta ugyan a felhasználónevét, de hazáig elfelejtettem.
===
Ss, bagaboo, puhacomb. Igen, engem hagytál le tegnap.
Alátámasztom, nem
Alátámasztom, nem valótlanság. Az Astória egyre magasabb földtúrásai között bukdácsoltunk éppen, nem éppen hegyi terepre való bringákkal.
Akkor én most híres vagyok, hogy megismert valami :-)?
híres vagy.
híres vagy. :)
mindenképp.
még én is tudom, ki vagy. ;-)
Forgass!
*CMS* RABIC
Épp Győrbe tekertem a
Épp Győrbe tekertem a Fehérvárin, normális bringaút híján az úton, viszonylag jó, 35-40-es tempóban, mikor egy outist láttam szembejönni, földöntúli mosoly, ( :D ) ilyen bringás-féle ült az arcán, valamint integetett, mondom de ritka az ilyen, jó ilyet látni a sok kocsmából kikanyargós alkoholusta után, ennek örömére visszaintettem, de már húztunk is el tovább, jöttek az autókk :D
Gondolom leirom, hátha olvassa :D
Üdv! Ki volt az aki a
Üdv!
Ki volt az aki a Gyáli út#Könyves Kálmán krt-nál a gyáli úti bringasávon álldogált a bringáján ülve nagyon feltűnő zöld színű CM pólóban. Én éppen ott vettem az e-bike-ommal nagy íves kerülőt az úttesten a bringasáv irányába ténfergő gyalogosok mellett és furcsa kifejezéssel néztél rám, miközben csendben köszöntem Neked. :-)
--
Fővárosi Zöldszámok (VIK): 06-80-220-220 és 06-80-330-330 (Fővárosi Közterület-felügyelet)
Elveszett, megrongálódott közúti jelzőtáblák és a járműforgalom irányítására szolgáló fényjelző készülékek meghibásodásának bejelentése: 06 1 210 05 73
Bonnie ma reggel a
Bonnie ma reggel a Wesselényi utcában... én engedtelek előre a lámpánál, hogy ne az autók között kelljen kerülgetned, ahogy gyökkettővel rakom...
:) bonnie
bonnie
Ma reggel a Margit híd
Ma reggel a Margit híd budai hídfőjénél jött szembe egy morclány, hát nem köszöntem, mert ugye a csajok csak néznek előre mereven/zavartan. Azért szemkontaktus megvolt, fejemen default bringás-vigyor, erre ő formált egy hellót a szájával. :-D
Puszi!
Ehh, de mákos vagy, rám
Ehh, de mákos vagy, rám csak mosoly max, hellorol álmodni sem merek, sok a zárkózott ember :D
én pedig egyszerűen gyáva
én pedig egyszerűen gyáva vagyok...lámpánál megállva, még el merek rebegni egy sziát, de a szembejövőknek nem merek köszönni, mert az eddigi próbálkozásaimat is elbénáztam és úgy érzem hülyének néztek. Ja, és rám nem köszönget senki :( :(. szóval, ha valaki akár csak rámbólint a Rákoscsaba-Rákosliget-Cinkota-Mátyásföld-Zugló-VI. ker utvonalamon, tuti nem leszek morci, sőt!! :D naná, hogy viszaköszönök :) Zita
Ne légy gyáva! Én is az
Ne légy gyáva! Én is az voltam, mert - bár régóta bicajozom - viszonylag kevesen köszöntek rám az utakon, ezért féltem kezdeményezni, de egy ideje boldog-boldogtalannak köszönök (na jó, ez kissé túlzás), sokszor valóban viszonzatlanul, de amikor valaki mégis kedvesen visszamosolyog, biccent az olyan jóóóó tud lenni!
Szóval bátorság, hajrá!
Köszi a bíztatást :), szóval, ma kaptam egy hellót egy fiútól a Mogyoródin, remélem ő is hallotta, hogy visszaköszönök, előtte találkoztam és beszélgetem valakivel, aki Óbudára ment épp dolgozni.... Kerepesin előttem suhant el a férfi, akivel együtt szoktunk vonatozni, reggel épp gondoltam rá, amikor átkeltem a síneken (hellóóóó, kiabáltam utána, de nem hallott a menetszéltől). Eztán köszönve megelőztem valakit, akivel újra találkoztam a Városligetben és szép napot kívántunk egymásnak, végül és nem utolsósorban köszöntem egy srácnak a Városligeti fasor, Bajza u. kereszteződében, aki visszaköszönt :).
Bátor lettem (?) hajrá! :):)
Zita
Látod, ennél klasszabb nem
Látod, ennél klasszabb nem is lehetne a kezdet :)!
És igen, bátor vagy!
Én is 17-ből járok, de teljesen más irányba. Hegyről megyek a helikopteren, majd kisebb utcákon (gyászberényin már megjártam). Ha látlag ígérem kapsz valami köszönés félét. Így is igyexem, minden szembejövőnek kalimpálni, integetni, köszönni, de legalább biccenteni (amennyiben eséssel végződne a kalimpálás:D). Kb. minden 5. köszön vissza, illetve azok akik nem kocabiciklisek (bocsánat ha valakit megsértettem).
------------------
(\__/)
( O.o)
(> < )
This is Bunny. He looks like an owl but he's still a bunny.
Copy him to your signature to help him on his way to world domination!
:) kösziii, egyébként
:) kösziii, egyébként már egész jól belejötem a köszöngetésbe...az egyirányból járással meg csak az a gond, hogy ritkán kerülünk SZEMBE :D
... Hegyről valszeg én is másfelé járnék be, ha arra laknék
szép napot mindenkinek :)
..igen, tudom, Láttalak ám :) II-ben a helyünk
Láttam egy 60-65-ös
Láttam egy 60-65-ös férfit a Tétényin, outival rakta neki nyélen.
ez az élet baszki :D
-------------------------------
BLOG / EMAIL
Amatőr pályakerékpáros licencel rendelkező bigtétényi kerékpáros bandita :P
múltkor a fehérvári úton
múltkor a fehérvári úton a benzin kútnál futottam össze kerékpumpálás közben egy 60as öregúrral, aki mesélte, hogy lenyúlták a pözsóját, és most tescos szaron rakja, mert nem bír meglenni bringa nélkül, és viszi majd a városmajorba ahol becseréli outira, mert az az igazi neki:)))
Ma reggel fél 7 körül az
Ma reggel fél 7 körül az Üllői út+ Könyves Kálmán krt.kereszteződésénél a Népliget irányában láttam "Valakit" aki még a volánbusz pályaudvarnál megelőzött és megköszönte ,hogy jobbra lehúzódtam.Utána a kereszteződésben nem jutott át a hármas lámpánál,megállt és tekingetett hátra felém! :)
---
Imola
Kedves bicós leány
Kedves bicós leány köszönt rám és egy kolégámra a Szentmihályin, ma 20:10 körül. Még a hullafáradt hazamenős, beszélgetős tempó mellett is meglepett, épp hogy tudtam viszonozni a gesztust!
-----------------------
1%
http://keroutinform.freeblog.
http://keroutinform.freeblog.hu/archives/2008/07/29/Szentmihalyi/
zöld libbenős szoknya, tarka csini felső, nagy bukó, két copf? ;-)
úúúúgy szerettem volna régóta, hogy valaki engem valahol spottoljon! :D
Forgass!
*CMS* RABIC
Igenbizony! Még mondtam is
Igenbizony! Még mondtam is kolégámnak, hogy szerintem te voltál az, de mivel csak az avatarodat ismerem, így nem mertem ide kiírni!
Az a baleset gyász volt, nem győztük radarozni a szilánkokat...
-----------------------
1%
:)))) Na, akkor majd
:))))
Na, akkor majd legközelebb ,ajd gyere oda és modjad, hogy te vagy te. :)
Én nem radaroztam, vakmerően keresztüljöttem.
Forgass!
*CMS* RABIC
veled mindenki csak
veled mindenki csak balesetkor találkozik a szentmihályin?:P
*
és tényleg! - Ms. Critica
és tényleg!
Forgass!
*CMS* RABIC
ma reggel megitn Thor
ma reggel megitn Thor mögött stéhereztem.
ember, nézz már idönként hátra ;)
bonnie
na mögöttem lehet,
na mögöttem lehet, óvodáscsoportokat simán elbújtatok a hátam mögött:) szólj, azt megyünk a rába ringre;)
erzsébet tér - rúzvelt szakaszon??:P
az a baj, hogy mikor hátranézek, akkor a szemem a szemüveg oldalán tud csak kilesni, ahol már nincs üveg, és mivel nem látok jól messzire így meg van lőve az arcfelismerő szoftverem:(
máskor ha megállok sorolj be mellém, és felismerlek, persze csak ha feladod a 3 m2-es szélárnyákot:P :P
és ma reggel megint:)
és ma reggel megint:) vagyis akkor vettelek észre, mikor lefordultam az akadémiára, és hátranéztem, akkor fordultál rá a hídra:)meg még egy srác is jött ott bukó nélkül mögötted lemaradva.
jaja! tudsz róla, hogy ment
jaja!
tudsz róla, hogy ment a villogód?
bonnie
igen köszi:)) a
igen köszi:))
a ferencieknél kapcsoltam be, hogy azért csöppnyi alkatom ellenére észrevegyenek a föld alatt:)
pont azt vettem észre én
pont azt vettem észre én is,h csak árnyékban látszik.
bonnie
én is csak árnyékban
én is csak árnyékban látszom:P
a villogódról beszélek,
a villogódról beszélek, teeeeeee! :D
egyébként hová lett a kollégád?
bonnie
tudom:PPPP tudni kell róla,
tudom:PPPP
tudni kell róla, hogy nagy focista, és mikor edzésre megy akkor nem jön bringával, és a köcsög még mindig nem vett sisakot, úgyhogy ne is jöjjön velem....:)