Lefoglalva - Kitiltva!

A Kamaraerdei Szabadidőpark Kiskirályság aktivistái lefoglalták, illetve kitiltották a gyalogos, kerékpáros és lóforgalmat a köztulajdonban levő Susulyka utca erdei aszfaltos szakaszon. Ez az egyetlen használható gyalogos és kerékpáros útvonal a Kamaraerdei út és Kőérberek között amellyel a környéken lakó emberek megközelíthetik a Budaörsi Repülőtér melletti élelmiszerboltot. A 41-es villamos sínpályája mellett nincs járhattó út. Az útszakasz két betonfelerősitésü masszív acélsorompóval lett ellátva, alatta nem fér el egy kerékpár huzavona nélkül. Idős ember a bozotos kátyún keresztül csak üggyel-bajjal, testi épsége kockáztatásával érhet célba. A sorompó nem környezetvédelmi céllal épült, mivel tehergépkocsibehajtás a Kiskirályság területére itt történik. Tehát csak ők! Ki adta el nekik a közutat? Vagy csak úgy hip-hop elfoglalták?
(a múlt században egy szélhámos a Rottembiller utca faburkolatát adta el)

Goldsein

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
magwas képe
magwas
1 v, 2008-07-20 23:55

Kéne valamit csinálni ezekkel. Biatorbágyon a piros turistajelzésre építkezett rá egy kiskirály.
(Amúgy a pátyi önkormányzat egyszer sikeresen eladott néhány közutat egy vállalkozónak. Pedig az törvényesen nem tehető meg. Lehet hogy ez is így kezdődött.)

Asszem ez a figura tulajdoni lap kikéréssel kell kezdődjék.
Tud valaki könnyen tul.lapot kikérni úgy, hogy a helyrajzi számot sem tudjuk, csak a térképen meg tudjuk mutatni?

A belvárost pedig le kell zárni.
--
a bátor kommutátor

Hotyhogy képe
Hotyhogy
2 h, 2008-07-21 00:28

Bár én csak jógász vagyok, találtam valamit itt:

http://www.ugyved.hu/ingatlanjog.php

"A tulajdoni lap

[...]

A tulajdoni lap I. része az ingatlan következő adatait tartalmazza:

[...]

b) az ingatlan helyrajzi számát..."

Hotyhogy ?!
Ellenőrizetlen
Dogtor
Politologológus
Jógász-Lyogalkotó
Igazságügyi kórbonctanszagérző
Esztészta
Világatya
Főmesterpolgár

lalle képe
lalle
3 h, 2008-07-21 06:42

Lehet kérni, hrsz azonositást kell kérni. Ehhez tudnod kell h természetben hol helyezkedik el az illetö ingatlan, és fizetned kell 800 ft-t.
Vagy vhol neten is meg lehet nézni de ezt csak hallomásból tudom....:)

radirpok képe
radirpok
4 h, 2008-07-21 16:31

Ejnye.
Sorompó eddig is volt kettő, de mellette azért el lehetett férni. Ehhez képest mi változott?
Na majd este lecsekkolom.

csviktor képe
csviktor
5 k, 2008-07-22 10:23

Hehe. Egyszer még amikor nem költöztem fel Budapestre, egy vas megyei faluban egy odaköltöző ketseg vassorompóval zárta le az egyik fő földutat. Második éjjel ellopták, lefűrészelték a sorompót, rendőrség, 10000 Ft-os kár, másnap újra odahegesztettek egy sorompót. Persze ezt is ellopták, aztán a csávó rájött, hogy hova tehet lakatot. Mondjuk azóta már el is költözött, mert hasonló jólnevelt módon akart beleugatni a falu ügyeibe, a jóravaló emberek meg megmondták neki, hogy agyonverik kapával-kaszával, ha nem takarodik minél messzebbre :)

Szóval most akkor vinni kell vasfűrészt, vagy állandóan őrzik a dolgot, vagy nem értem, mi a gond?

----------
Tekertél már éjjel Budapesten?