A Kamaraerdei Szabadidőpark Kiskirályság aktivistái lefoglalták, illetve kitiltották a gyalogos, kerékpáros és lóforgalmat a köztulajdonban levő Susulyka utca erdei aszfaltos szakaszon. Ez az egyetlen használható gyalogos és kerékpáros útvonal a Kamaraerdei út és Kőérberek között amellyel a környéken lakó emberek megközelíthetik a Budaörsi Repülőtér melletti élelmiszerboltot. A 41-es villamos sínpályája mellett nincs járhattó út. Az útszakasz két betonfelerősitésü masszív acélsorompóval lett ellátva, alatta nem fér el egy kerékpár huzavona nélkül. Idős ember a bozotos kátyún keresztül csak üggyel-bajjal, testi épsége kockáztatásával érhet célba. A sorompó nem környezetvédelmi céllal épült, mivel tehergépkocsibehajtás a Kiskirályság területére itt történik. Tehát csak ők! Ki adta el nekik a közutat? Vagy csak úgy hip-hop elfoglalták?
(a múlt században egy szélhámos a Rottembiller utca faburkolatát adta el)
Goldsein

Kéne valamit csinálni ezekkel. Biatorbágyon a piros turistajelzésre építkezett rá egy kiskirály.
(Amúgy a pátyi önkormányzat egyszer sikeresen eladott néhány közutat egy vállalkozónak. Pedig az törvényesen nem tehető meg. Lehet hogy ez is így kezdődött.)
Asszem ez a figura tulajdoni lap kikéréssel kell kezdődjék.
Tud valaki könnyen tul.lapot kikérni úgy, hogy a helyrajzi számot sem tudjuk, csak a térképen meg tudjuk mutatni?
A belvárost pedig le kell zárni.
--
a bátor kommutátor
Bár én csak jógász vagyok, találtam valamit itt:
http://www.ugyved.hu/ingatlanjog.php
"A tulajdoni lap
[...]
A tulajdoni lap I. része az ingatlan következő adatait tartalmazza:
[...]
b) az ingatlan helyrajzi számát..."
Politologológus
Jógász-Lyogalkotó
Igazságügyi kórbonctanszagérző
Esztészta
Világatya
Főmesterpolgár
Lehet kérni, hrsz azonositást kell kérni. Ehhez tudnod kell h természetben hol helyezkedik el az illetö ingatlan, és fizetned kell 800 ft-t.
Vagy vhol neten is meg lehet nézni de ezt csak hallomásból tudom....:)
Ejnye.
Sorompó eddig is volt kettő, de mellette azért el lehetett férni. Ehhez képest mi változott?
Na majd este lecsekkolom.
Hehe. Egyszer még amikor nem költöztem fel Budapestre, egy vas megyei faluban egy odaköltöző ketseg vassorompóval zárta le az egyik fő földutat. Második éjjel ellopták, lefűrészelték a sorompót, rendőrség, 10000 Ft-os kár, másnap újra odahegesztettek egy sorompót. Persze ezt is ellopták, aztán a csávó rájött, hogy hova tehet lakatot. Mondjuk azóta már el is költözött, mert hasonló jólnevelt módon akart beleugatni a falu ügyeibe, a jóravaló emberek meg megmondták neki, hogy agyonverik kapával-kaszával, ha nem takarodik minél messzebbre :)
Szóval most akkor vinni kell vasfűrészt, vagy állandóan őrzik a dolgot, vagy nem értem, mi a gond?
----------
Tekertél már éjjel Budapesten?