Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
Györgyi képe

phűűű, thor, behányok,

phűűű, thor, behányok, milyen az a folyt here ?
olyan lucskos ződ, vagy miről kell itt beszélni, amira ott utalsz ?
.....................................................
Bringával megyek. - No para! Normális tevékenység!

2
Thor81 képe

igen, ez itt az urológus

igen, ez itt az urológus topic:)

"Szomorú vasárnap jött meg a folyásom
Hétfőre bedagadt mind a két tojásom..."

3
Hotyhogy képe

Valaki belerúgott a

Valaki belerúgott a lágytojásba. :)

Az én titulusaim hosszú listája nem groteksz.

4
aron képe

boci nem mentél ma 1

boci nem mentél ma 1 körül az újpesti rakparton?

*
www.criticalmass.hu/lakat

http://kerekparosklub.hu/eszak-pest

5
Krisztab. képe

Jöttszembe ma

Jöttszembe ma délelőtt:

-Ismeretlen HP a Trófeánál Erzs. kirné lukától nem messze, a bringáján dobozzal

-Buppapa utánfutóval a Ligetben

- Zerge a Dessewffyn

*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

6
Zizz71 képe

Ma ismét találkoztam azzal

Ma ismét találkoztam azzal az illetővel, akivel már köszöngettünk néhányszor utunk során :). Ma jól elbeszélgettünk és megtudtam tőle, hogy ő is a XVII. kerületből jár dolgozni, csak nem a VI. kerbe, mint én, hanem a III.-ba . Ugyanis ő Filutás Árpád , a Kerék utcai kerékpárszaküzlet tulajdonosa, az egykori versenyző :D :D.

A Hungáia-Stefi kerszteződésben, nagyon lelkesen köszöntött egy valaki, és még integetett is utánam. Köszi, nagyon jólesett :)

Szép napot mindenkinek :D

7
bonnie képe

tegnap este 7környékén

tegnap este 7környékén Gyurci bácsi (KSI) az M3-on kifelé.
ja, autóval :D
bonnie

8
Ágó képe

Tudjátok, hova ment? A

Tudjátok, hova ment? A váci khba, mert tnap egy szemből előző kiba*tt állat elsodorta a lányát, miközben edzettek. Az előtte menő fiúk beugrottak az árokba, de Bogit elsodorta a zállat. Persze cserbenhagyás, de szerencsére elkapták. Bio jól van relatíve, egész jól megúszta, de 2 héttel ob előtt ez egy versenyzőnek különösen nagy csapás. A Filu meg nagy stéher legenda, de ejnye-bejnye, múltkor sisak nélkül teketrgett a pályán. Reméljük azért, mert indul vmin:)

9
bonnie képe

hallotam előtte Ibitől

hallotam előtte Ibitől :(
bonnie

10
Györgyi képe

a jóqrwanyját az

a jóqrwanyját az ilyennek.
Gyurcibá egy isten, a fiam nem győzi dicsérni, imádják a kölkök.
jaj, mielőbbi gyógyulást a leánynak...

11
Zizz71 képe

Elmebeteg idióta,

Elmebeteg idióta, megérdemelt volna inkább egy megtermett kamiont is szemből kapni! (mármint a cserbenhagyó)

12
ice-man képe

Ha valaki egyedül megy és

Ha valaki egyedül megy és elsodorják azon már meg se lepődök, engem is néztek már így levegőnek. De 4 biciklis egy sorban... 3 embert már be kell jelenteni a rendőrségen:P
Mielőbbi gyógyulást.

------------------

(\__/)
( O.o)
(> < )
This is Bunny. He looks like an owl but he's still a bunny.
Copy him to your signature to help him on his way to world domination!

13
Tibor_Nesze képe

péntek(080808), estefelé,

péntek(080808), estefelé, bonnie, városliget, pecsa után(nekem), pecsa elött (neked). egy kis bringással, én bukó nélkül. hali innen is!;-)

14
bonnie képe

hello! azt hittem, az Ede

hello!
azt hittem, az Ede volt, de valami miatt nem akart összeállni a kép.
bonnie

15
Tibor_Nesze képe

:-)

16
bonnie képe

juteszembe, miről lehet

juteszembe, miről lehet engem szemből felismerni?
bonnie

17
KoBold72 képe

Szigorú napszemüveg +

Szigorú napszemüveg + sármos mosoly kombó?
(Múltkor a Clarkon csak a táskafelirat segített, utólag, de akkor még eléggé reggel volt nekem.)

- - - - -
6É futás
Következő járat indulása: szeptember 12.
www.6efutas.hu

18
bonnie képe

előre is fogok akkor egy

előre is fogok akkor egy táskát akasztani :)
sármos mosoly? mondj még ilyeneket! ;)
bonnie

19
Thor81 képe

tekerj hátrafelé:)

tekerj hátrafelé:)

20
bonnie képe

nincs fixim... bonnie

nincs fixim...
bonnie

21
Thor81 képe

:( akkor marad a 2

:( akkor marad a 2 táska:)

ma a rúzveltnél a józsef végénél a 16os busz konstatálta, hogy nem férünk el 1 sávban, és bement a belső sávba, biztos kicsi volt neki a szélárnyékom:'(

22
limpinproli képe

Ma szpottoltam Bonnie-t, nem

Ma szpottoltam Bonnie-t, nem volt nehéz, mert nagy betűkkel rá volt írva a táskájára. A 70-es troli végállomásán járdázott el melletünk, lábon másztam a gyermekkel kéz a kézben.

23
bonnie képe

na jó, lassan át lehet

na jó, lassan át lehet nevezni a topikot ;)
tegyük hozzá, hogy ott macskakő van ám, azért járdáztam :D
bonnie

24
limpinproli képe

Nem volt egy csepp

Nem volt egy csepp szemrehanyas sem, elfertunk szepen. Ha az outin jarok arra, van hogy en is megjardazom a szakaszt.

25
bonnie képe

igyekeztem nem zavarni

igyekeztem nem zavarni :)
bonnie

26
yociweb képe

Keresem azt a nagyon-nagyon

Keresem azt a nagyon-nagyon csinos Pajtás-futárleányt, aki tegnap (2008.08.13) a TNT Expressz-hez vitt csomagot és nem tudta hol van a recepcio, mert a diszpécserablakon át nézett be hozzánk:) (tehát még sose járt nálunk:) Mennyire csini csaj volt! Jó lehet a Pajtásnál dolgozni, mert bizony a TNT-nél csak borostás futárok vannak:)

>> Soha ne fuss olyan szekér után, amire még téged is felvennének. Inkább tekerj utána! <<

27
Pannuska képe

Jó, akkor ide is megírom

Jó, akkor ide is megírom :)
Hétvégén szeretett szülővárosomban (a lakosok száma épphogy meghaladja a mindenki-mindenkit-ismer határt) tekergészés közben eljátszottam a nagyfővárosos minden szembejövő bringásnak köszönőst: csókolom, helló, szevasz, hééé Danika!!, jónapot, stb és 100%-os eredmény, naná, hogy mindenki visszaköszönt!!!!! ;))

A vidék, ugye, a vidék... :)

28
alisca képe

Én az Őrségben

Én az Őrségben játszottam ezt a 7végén ismeretlenekkel, és érdekes módon ott is mindenki visszaköszönt. ;)))
alisca

--------------------------
'Let the force be with you!'

29
adamekp képe

Láttam KoBoldot a Szilágyi

Láttam KoBoldot a Szilágyi Örzsén h8-kor? Majdnem kikiáltottam a villamosból h ragmeg.

üdv adamekp

30
Wilika képe

A civilek meg csak néznek,

A civilek meg csak néznek, hogy mit anyázol? :)

31
KoBold72 képe

Hát csak nézzenek is!

Hát csak nézzenek is! :-)

- - - - -
6É futás
www.6efutas.hu

32
KoBold72 képe

Abszolút. Nyugodtan

Abszolút.
Nyugodtan kiálthattál volna. Néha gyalogosan is biccentek a bringásoknak (akik ezt nem értik).

- - - - -
6É futás
www.6efutas.hu

33
alla cool képe

Próbáld ki legközelebb

Próbáld ki legközelebb azt, hogy a Fuss, Forrest, fuss-t kiáltod, ha a Koboldot látod:-)

OFF:Kobold, képzeld, állt előttem a postán egy anyuka a kerekesszékes fiával, akinek a hátára volt írva, hogy STOP Forrest STOP - jajjj, nagyon ledöbbentett!Miközben persze állati ötletes!"ON:

PSS: a Forrest 1ébként egy vagy két R?
Forrest
Forest

asszem

Forest, de ha a magyar helyesírást veszem alapul:
Foreszt:-)

alla cool (criticalmass.hu/lakat)
https://ebank.khb.hu/verseny/enkartyacompetition?fun=card&designid=96bc1...

34
Cseya képe

A nevem Forrest Gump. Az

A nevem Forrest Gump. Az emberek úgy szólítanak, hogy Forrest Gump.

35
AttentoRedaz képe

Tegnap estefelé valahogy

Tegnap estefelé valahogy mindenkinek jobb kedve volt Westend-Diósd útvonalon. A szokásosnál több lány köszönt vissza (szokásos: 0-1 tegnap 4 [óóó az a futárlány a Pozsonyi úton beh csinos volt:))]), a pacákok is nagyobb hévvel biccentgettek. 1 felüdülés volt az út.

36
gyorkos képe

Hogy felismerhessenek: a

Hogy felismerhessenek: a jobb kormányvégen a markolatra felkötöttem a "Bringázz a munkába" kampányon nyert fekete kendőt. Elég feltűnő, ahogy lebeg, bár nem járok az itt sokat szereplő kimondottan forgalmas útvonalakon. Azért hátha valaki lát engem is innen és felismer a kendőről. Kék Hauser monti, vagy elektromos brinya.
--
Fővárosi Zöldszámok (VIK): 06-80-220-220 és 06-80-330-330 (Fővárosi Közterület-felügyelet)

Elveszett, megrongálódott közúti jelzőtáblák és a járműforgalom irányítására szolgáló fényjelző készülékek meghibásodásának bejelentése: 06 1 210 05 73

37
Thor81 képe

ha jó a szemem akkor ma

ha jó a szemem akkor ma malacot láttam 14 körül a bajcsy-andrássynál piros kampányoló:P sapiban:P

38
alla cool képe

ja, a malaszba én is

ja, a malaszba én is belefutottam, minap avgy jó egy hete, ki tudja aztat már?A Campagnioló az fix.
ugratott le a M híd pesti hídfőjénél (amennyire azt az ő cangájával lehet) az autók közé a járdáról, de volt benne annyi mellékvágány azért, hogy észrevett, szal interaktívvá tette egy helló-val az összetalizást!:-)

Ja és Matt-et is láttam távolról vasárnap a Gödörnél...

"Aki haraszt, nem rám szavaz!":D

39
petiz képe

Adamekp-t láttam a Váci

Adamekp-t láttam a Váci úton 18.40-kor, nagyon rakta a CM-szervezős pólójában, és hihetetlen nagy vigyorral előzte ki a 96-os buszt :)

Jövünk Amszterdam, jövünk, felzárkózunk!

kerekparosklub.hu/eszak-pest

40
adamekp képe

Igen, mert hétkor a

Igen, mert hétkor a mokkatéren kellett lennem, 18:30-kor meg még a keszi dekatlonban voltam. A szokásos 20 körüli átlagom helyett lett is 24... :)

üdv adamekp

41
jatravartid képe

tegnap a szentendrei úton a

tegnap a szentendrei úton a kocsik közül kiintegetett nekem egy srác, először azt hittem, be akar szólni, mert a járdán mentem (a következő kocsmába tartottam csak... :) ), bár az ott vagy 5 méter széles. De nem, mert kedvesen mosolygott is mellé :) ezúton mégeccer üdvözlöm, felvidultam tőle!

(ja én szürke meridával rohangászom, 14-es férfiváz, amitől eléggé bmx-szerű) :)

42
mcysh képe

Ha fél és háromnegyed

Ha fél és háromnegyed négy között történt, akkor én voltam.

Szerk.: Beszélek hülyeségeket. Részemről a Keresztúri út. És a járda sem volt 5m széles.

===
Ss, bagaboo, puhacomb. Igen, engem hagytál le tegnap.

43
Zizz71 képe

de legalább kiintegettél

de legalább kiintegettél valakinek? :) :) :P

44
Zizz71 képe

de legalább kiintegettél

de legalább kiintegettél valakinek? :) :) :P

45
mcysh képe

Igen. Rákoskertről

Igen. Rákoskertről jöttem, és ő volt az első biciklista, akit láttam, pedig ez már igencsak a Kerepesi felé volt. Járdán jött szembe, visszaintegetett. Szóval a helyszín kivételével minden stimmelt :-)

===

46
Zizz71 képe

sőt, ha a helyszínt is

sőt, ha a helyszínt is figyelmenkívül hagyjuk, akkor akármi is lehetett :) :)

(hm, lassan eszembe vésem, hogy te vagy a szomszédomból beáró még nem ismerősöm, merthogy tudod, én meg a Rákoscsabáról bejáró még nem ismerősöd valék :) )

47
mcysh képe

Egészen pontosan:

Egészen pontosan: Zuglóból bejáró, Rákoskertben olykor vendégeskedő még nem ismerős :-)

===

48
Zizz71 képe

:) naponta nem találkozom

:) naponta nem találkozom veled Zuglóban is / vagy sem ... oda-vissza, arra jövet-menetelek :)
viszont amik késik, az lehet, nem múlik :D

49
Futárbácsi képe

Az olimpiai mezőnyverseny

Az olimpiai mezőnyverseny során nagyanyám felhívta anyámat, azzal hogy engem lát a tévében. Kiderült, hogy Carlos Sastréval tévesztett össze. (Éppen a sort húzta a meredeken.)

50
. képe

Engem nem

Engem nem látott?

----------------------------------
Valamint autómentes településeket!

51
alla cool képe

Midet tévesztette össze

Midet tévesztette össze vele a nagyid,
ha nem vagyok indiszkrét?:-)
Csak nem a vádlitok egyforma?

52
. képe

Ma 2 körül Ipolydamásdon

Ma 2 körül Ipolydamásdon elment egy sor az úton amíg az ivókútnál ejtőztem(nálam kék outi, hatalmas narancssárga serpa túra hátizsák). Nem tudom kik voltak, de az utolsón volt egy sárga pajti tábla. Mire elkurjantottam volna egy ragmeget messze jártak...

----------------------------------
Valamint autómentes településeket!

53
KoBold72 képe

Hajnalpor, Margit krt. este

Hajnalpor, Margit krt. este 8 tájt.
Gyerekkel, feleséggel - te voltál odabent?

- - - - -
6É futás
www.6efutas.hu

54
hpetya képe

Igen, de új nevem van

Igen, de új nevem van itt... :) Azóta már csekkoltunk. Ugyebár.
===
Petya | foto | keReket fel!

55
jatravartid képe

Thor81, láthattalak az

Thor81, láthattalak az inkednation.com-on? és az ér? :)

56
Thor81 képe

igen:)) hehe:) ér:P én is

igen:)) hehe:) ér:P
én is lecsekkoltalak téged:)

57
sgabe képe

Bocit láttam pénteken

Bocit láttam pénteken útban a Szigetre az Árpád-hídi bejáratnál.

58
Zizz71 képe

láttam valakit:

láttam valakit: kényelmesen bringázott a Bajcsyn és a jobb vállán egy másik biciklit "viselt" :). nem ismerem, de annyira nagyon tetszett a látvány, kár, hogy nem tudtam lefotózni ide....

59
Hotyhogy képe

Igen, láttalak, de nem

Igen, láttalak, de nem tudom ki vagy. Biztos azonban, hogy nem az egyikünk, hanem egy autós vagy.

De akkor is édi vagy, úgy hogy most nem bántásból mondom! :D

http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/7572113.stm

Az én titulusaim hosszú listája nem groteksz.

60
pfm képe

Kedves debreceni

Kedves debreceni cm-szervező-pólós bringás a vonatról, aki éjjel megmutatta a várost a barátnőmnek és nekem, és közben még a nevedet sem kérdeztem meg, és be sem mutatkoztam, köszi az útbaigazítást! :)

(A kirándulás jól sikerült, végül a fellebbviteli bíróságon aludtunk:D)

61
bonnie képe

tegnap a tihanyi

tegnap a tihanyi hajóállomáson egy arc cm-es szervezői pólóban.
bonnie

62
Wilika képe

Köszönöm a nagy

Köszönöm a nagy túrazsákos, maszkos lánynak aki meglátott a Lánchíd alatti alagútban vacillálni, és rámszólt, hogy "erre gyere" :)

Továbbá el kell mondanom, hogy láttam egy ősz bácsit nagyon komolyan tolni görkorival az Andrássyn. :)
(szégyelltem is magam, mert kb. tartotta a tempót, legalábbis még a Batthyányin is viszont láttam igaz, én néha megálltam, meg kerestem az utam)

63
GriN képe

Akkor majd egyszer figyeld

Akkor majd egyszer figyeld meg azt az ősz bácsit, ha összefutsz vele akkor, mikor nem tud úgy haladni, ahogy ő szeretne. Nincs sípszó, ami elég lenne oda. Elég cifrán tud beszélni és szídni mindenkit mint a bokrot. Sokszor összefutok vele itt-ott, de egy alkalommal budán találkoztam vele a lánchídnál hétvégén, amikor a híd maga a tömegnyomor így szezonban. Teljesen fel volt háborodva, hogy nem tud átmenni a hídon rendesen, meg hogy mi a f#nak vannak itt ennyien és pont most. Mondtam neki, úgyis edzés van, ahogy látom, menjen át egy másik hídon. Ragaszkodott a hídhoz valamiért, de hogy végül merre ment, azt nem láttam...

Life is bettah on 00 wheelz...
G®in
http://www.flickr.com/photos/grin00/

64
Wilika képe

Hát... ez bizony

Hát... ez bizony szomorú... :S

65
GriN képe

Lehet csak szar napja volt,

Lehet csak szar napja volt, bár ezt a kétlem.
De mindegy is. OffVER

G®in

66
gyorkos képe

Jó fej lehet az öreg.

Jó fej lehet az öreg. Kár, hogy káromkodik.
By the way, nem ő az, aki síoktató egyébként 'civilben'. Láttam egy videót valamelyik görkoris honlapon egy ilyen idősebb fazonról. Keményen rakja (nem nyélen, hanem a járdán) az biztos.
--
Fővárosi Zöldszámok (VIK): 06-80-220-220 és 06-80-330-330 (Fővárosi Közterület-felügyelet)

Elveszett, megrongálódott közúti jelzőtáblák és a járműforgalom irányítására szolgáló fényjelző készülékek meghibásodásának bejelentése: 06 1 210 05 73

67
GriN képe

Passz. Ilyen jellegű

Passz. Ilyen jellegű infóval nem tudok szolgálni. :)

G®in

68
alla cool képe

de, sztem tuti ő az!bár a

de, sztem tuti ő az!bár a videjón higgadt és kultúrált volt, és sötétben discófényre kapcsolt:-)

69
rafinator képe

dede:D síoktató:D ott volt

dede:D síoktató:D ott volt ma CM-en és kiderült h a szomszédom ismeri :D mint egy UFO úgy tolja.. lába, feje válla mindene villog.. 60 év felett jár már.... állam leesett mikor a srác mondta
------------------------
magyar kártyákkal a küllők közt

70
gyorkos képe

Én is találkoztam vele a

Én is találkoztam vele a CM-en. Kétszer is láttam. Az egyiknél szembe jött a tömeggel és elég veszélyesnek tűnt a mókázása. Tényleg nagyon fiatalos.
--

71
pezse képe

szívesen:)

szívesen:)

72
Wilika képe

Márpedig ennyiszer én nem

Márpedig ennyiszer én nem is kattintottam...

73
Wilika képe

Muhahaa, ez igen!

Muhahaa, ez igen! :)

74
qkac képe

a forgalomban remélhetőleg

a forgalomban remélhetőleg gyorsabban reagálsz a körülötted zajló történésekre:)
---
"A kontrol. A kerékpáros gépét tökéletes ellenőrzés alatt tartsa, a gép mintha részét tenné a lovagnak úgy kell összeforniok."

75
Thor81 képe

holnaptól Keszthelyen lehet

holnaptól Keszthelyen lehet engem láttamozni:P

76
Hotyhogy képe

Pénteken, Kenesén, 2x is.

Pénteken, Kenesén, 2x is. Először a strandi sorompónál, másodszor meg a belső úton az állomás mögött.

Apuka mögött utánfutó biciklis kisgyerek, mögötte kis biciklis kisgyerek, hátul pedig anyuka biciklijén a gyerekülésben kisgyerek.

Én, elöl-kosaras, kék kemping bicajon, vigyorogtam rátok 2x. Anyuka visszamosolygott 2x.

77
mcysh képe

Apuka elolvassa iménti

Apuka elolvassa iménti soraidat. Nem mer rákérdezni az asszonynál, csak magában fortyog, hogy miket csinál anyuka a háta mögött. Anyuka reggel egyedül indul bevásárolni a biciklijén, apuka nem tudja kiverni a fejéből a gondolatot, hogy megint találkoztok, vidáman integettek, meghívod őt egy kávéra, és így tovább. Ettől fogva rémálom minden perce anyuka nélkül. Egy csörgősipkás lesz a három gyerek új apukája, micsoda szégyen... Italhoz nyúl. Megroggyan a házasságuk. Végül anyuka elviszi apukát egy jó párterapeutához. Másfél év alatt kibeszélik a dolgot, számos más régi problémájukkal együtt. Innentől fogva boldogabban élnek, mint valaha. Légy büszke magadra, ezt csak neked köszönhetik!

===
bácsi a biciklin

78
Hotyhogy képe

Büszke vagyok! De nem volt

Büszke vagyok!

De nem volt az romantikus pillantás és mosoly. Már hogy tudnék én egy három gyerekes családanyát elcsábítani egy röpke pillanat alatt? :)

79
alla cool képe

hékás, nem néztél te az

hékás, nem néztél te az utóbbi 20 évben túl sok B-kategóriás filmet!:-)

80
lujka képe

Idei barna emlékpólós

Idei barna emlékpólós srác, akire ráujjongtam asszem ma, de már lövésem sincs, hol.

Lehet, hogy a Mogyoródi-Rákospalotai határút sarkán voltál?
És asszem ma 10 után? Mármint az tegnap volt már.

- Ms. Critica "Lulu" Lujka -
Forgass!
*CMS* RABIC

81
KoBold72 képe

CM szervezői pólós

CM szervezői pólós golléga, Lánchíd pesti hídfőnél, déli járdán jött le a hídról szembe tegnap kora délután.
Vigyor oda-vissza.

- - - - -
6É futás
www.6efutas.hu

82
mcysh képe

László János ér? Ma du.

László János ér? Ma du. 4 körül mentem a feleségemmel az Alkotmány út járdáján, és magyaráztam neki, milyen példaértékű az új biciklisáv, így meg úgy, igyekeztem felmondani, amit itt tanultam, és épp az MK-nál jártam, amikor -- talán a Szemere utcán -- keresztbe elhajtott előttünk, mint egy jelenés. Mint amikor Woody Allennek megjelent a filmrendező a mozipénztárnál.

===
bácsi a biciklin

83
gyorkos képe

Tetszett ez a hasonlat.

Tetszett ez a hasonlat. Ilyen tényleg csak a filmekben szokott előfordulni :)
--

84
mcysh képe

Köszi! Asszem hülyeséget

Köszi! Asszem hülyeséget írtam. Marshall McLuhan jelenik meg, nem a film rendezője. Ez az a jelenet, zseniális.
===
bácsi a biciklin

85
SzCiklon képe

Ő már sztem a

Ő már sztem a celeb-spotting kategóriájába tartozik :-))))

86
alla cool képe

:-D alla cool

:-D

87
Wilika képe

Mondhattok akármit, hogy

Mondhattok akármit, hogy így-meg-úgy biztonságos fülhallgatóval tekerni, de tény, hogyha nem hallom, hogy a villamos épp elém akar kanyarodni a szentjánosnál, és nem továbbmegy, akkor engedek a hátulról jövő MTB-s srácnak (csak azt hallottam, hogy épp megáll a hátamban) és lelépek a sínre.
(srác, pirosas MTB, vastag sodrony, CM matrica, Fülhallgató...)

88
aliscanembejelentkezvebocs képe

Ma 4 és 5 között

Ma 4 és 5 között kék-fekete bringás-cuccban fekete hátizsákkal Trek outival levő srác, nagyon köszönöm, hogy húztál Szépvölgyi-Árpád fejedelem útja saroktól (asszem) egészen a Gellért térig. Ezen az útvonalon még nem jártam, és nagyon jó volt, hogy elsőre felvezetéssel mehettem végig, nem is lassan, és végre nem a Duna-parti gyalogjárdát használtam. :))
Ezentúl is erre megyek!

89
Zeinstein képe

tegnap reggel vonaton

tegnap reggel vonaton narancssárga pulcsis-nadrágos-táskás ember, sötét színű Specialized fixivel volt. jó a biciklid!

90
bonnie képe

A komáromi vonalon?

A komáromi vonalon? Rákérdezhetek Vágóúr? Magwas?
bonnie

91
Zeinstein képe

A komáromin, bizony. És

A komáromin, bizony. És igen! Megvan a garantált bicikli! Magwas a helyes válasz.

92
bonnie képe

ksözönöm, akkro egy olyan

ksözönöm, akkro egy olyan spécit kérnék, mint ami magwasnak is van :)
mondjuk kéket lehet? pontos méretet később mondok ;)
bonnie

93
Zeinstein képe

ilyen bringa csak egy van a

ilyen bringa csak egy van a világon, de ha Magwassal megbeszéled... :)

94
Gida képe

Osszegyujtottem: Mult heten

Osszegyujtottem:
Mult heten integettunk Teklaval (nemtomikor),
Tegnap ejjel (ma hajnalban?: ) steert lattam, a Podmaniczkyn tolta a cangajat es nagyon elmerulten beszelgetett valakivel.
gida

95
Wilika képe

Bátyámmal esett meg, de ő

Bátyámmal esett meg, de ő hasznosan tölti az idejét, nem fórumozik. :D Ezért én írom le.

Szokás szerint kerekezett hazafele a Szilágyi Erzsébet fasoron és többedszer elhajtott egy kis lángosozó mellett, amit mindig nézegetett, viszont eddig sosem állt meg előtte. Viszont most megpillantott egy srácot a bringájával épp lángost venni, ezért úgy döntött, hogy ő is vesz egy lángost, mire befutott még egy ismerőse is biciklivel. :)

96
lujka képe

Egyél lángost, világos?!

Egyél lángost, világos?! :D

Forgass!
*CMS* RABIC

97
kelsey képe

Ma rákiáltottam egy fehér

Ma rákiáltottam egy fehér daewooból egy ragmeget egy emlékeim szerint narancssárga pólós, fixis srácra a szent gellért tér környékén. Nem tudom ki volt, de őt láttam.

Először nem értette, aztán mosolygott.

98
Györgyi képe

minden reggel és este

minden reggel és este találkozom édes kedves integetős tegnap sárga mezes, ma kék, budaörs felé......na ezért érdemes felkelni és dolgozni menni, h Ő integessen nekem............van aki beéri kicsikével is......köszönöm, köszönöm :)

99
jatravartid képe

az Állatkertben láttam a

az Állatkertben láttam a minap (hétvégén?) egy CM-szervező-pólós srácot, igaz, nem biciklivel volt, hanem családdal.. bár én sem, hanem Carlossal, az alpakával sétáltam, ő meg épp a kaktuszárust nézegette. jól megnéztem szegényt, nem nagyon értette, ezúton üdvözlöm :)

100
lovag képe

engem bezzeg sosem lát

engem bezzeg sosem lát senki :) :P

101
Krisztab. képe

Ma reggel II. ker. Rhédey

Ma reggel II. ker. Rhédey uccában arc futárzsákkal és asszonnyal+gyerekkel (neki iskolatáskája volt :) )

Cukik voltatok :)

*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

102
Drody képe

19 körül Moszkván toltam

19 körül Moszkván toltam a verdát, ettem, nézegettem. Épp balra léptem volna, mikor látom, jön a biciklista (szép lassan), mindketten bocsánatkérés, majd jó étvágyat kívánt.

........................
Formaharc és sci-fi.

103
vadosch17 képe

ma 9 előtt, szinéből

ma 9 előtt, szinéből itélve cm szervezői pólós srác, katonazöld futárzsákkal, szürke fixi vagy ss. üllőiről nagykörút, majd át a petőfin, ahol fogta a szelet, de alig bírtam tartani a tempot mert a váltóm szar (így nagytányér kónuszon tolom), petőfi híd után tőlem szevasz, tőle hello,végül láttam hogy ő is a bme-re érkezett. mégegyszer üdv

104
Wilika képe

Hattyú utcai benzinkútnál

Hattyú utcai benzinkútnál a kompresszor szelepe ledobta a csövet, de jött egy srác és segített felpumpálni. Köszi.

105
bonnie képe

f5után az Aporon

f5után az Aporon defektszerelés közben megállt mellettem egy srác, és megkérdezte,h van-e mindenem. szerencsére volt, de a kérdés nagyon jól esett, köszönöm!! rajtad kívül senkinek nem tűnt fel,h egy csaj bütyköl az út szélén.. :)

bonnie

106
lujka képe

Ma 17:30 környékén

Ma 17:30 környékén elhussanni készültem egy éppen lassító bringás mellett (vagy fordítva?) az Istvánon, aztán láttam, hogy a bagaboon felirat, mondok, óóóóó, hát helló, syntax error. Úgyhogy ismerkedős-beszélgettünk jót egészen a Hősökig, naccerű volt.

Forgass!
*CMS* RABIC

107
Ziyaretci képe

Jómagam még augusztus

Jómagam még augusztus 20-án dél tájban üldöztem ezüst Trek montimmal egy országútist (mintha egy Merida Road-ja lett volna) a nagykörúton a Baross utcától egészen az Oktogonig. Szerintem hagyta magát, mert annak ellenére, hogy ellentétben vele én minden lámpánál megálltam, rendszerint a rákövetkezőnél utolértem. (Siettem is, mert kicsit késésben voltam.) Majd az Oktogon előtt a nyeregben hátafordult míg én a pirosban álltam és nem, nem nyilazni készült, hanem mintha nekem mutogatott volna a Milli irányába.

108
Wilika képe

Nem bizti, hogy idevaló, de

Nem bizti, hogy idevaló, de azért mégis:
Moszkván a pirosban állva egy furgonból rámköszönt pár (melós) srác. Hogy ugrattak-e, vagy köszöntek, azt nem tudom, de visszaköszöntem.

Aztán szokás szerint fuldokolva (azért nem mutatom olyan látványosan :) ) tekertem felfele a a Kissvábhegyre, mikor egy öltönyös fazon biztatott, hogy "nyomjad tesó, a végén már csak gurulni kell!" :D Jól esett, köszönöm. :)

109
proof88 képe

Ma Újpesten az Attila és a

Ma Újpesten az Attila és a József Attila utca kereszteződése közelében jött velem szembe egy biciklis, bukóval, napszemüveggel (én is így voltam), és mosolyogva rámbólintot, én meglepődtem kicsit, de remélem látta, hogy visszabólintottam. :) Nem tudom, ki volt, de mindenesetre olyasmi feje volt, mint adamekp-nek az avatarja itt CM-en. :)

110
adamekp képe

Ha kékes-zöldes mez, akkor

Ha kékes-zöldes mez, akkor az én voltam.

üdv adamekp

111
proof88 képe

Na jó, erre már nem

Na jó, erre már nem emlékszem. De Te biztosan rutinosabb megfigyelő vagy - én sárgás-ezüstös bukóban voltam, kék póló, fehér rövid nadrág. :P

112
Bolha képe

én ma láttam a dózsa és

én ma láttam a dózsa és szabolcs utcánál, a piros lámpánál állva fél 3 és 3 között, egy nagyon szimpatikus pajtás fiút, akivel utána még 3szor is egymásra kacsintottunk, asszem mali magician kék váz, és egy csodálatos mosoly, na én Őt szivesen megtalálnám, én voltam a rózsaszin bianchival, buko, napszemcsi.....de jo is lenne ha meglenne.....
asztalostimea kukac gmail pont com

113
lujka képe

hát ez mekkora! srác,

hát ez mekkora!

srác, hajrá! :)

Forgass!
*CMS* RABIC

114
Bolha képe

még mindig keresem...

még mindig keresem...

115
Wilika képe

Játsszuk azt, hogy én

Játsszuk azt, hogy én voltam. ^_^
:D
Najónem. :)

116
mcysh képe

Az alleycat.hu szerintem

Az alleycat.hu szerintem esélyesebb. Aztán rakjátok meg! :-)

===
bácsi a biciklin

117
bonnie képe

reggel jgergő a Győző

reggel jgergő a Győző utcán sisak nélkül.
bonnie

118
lujka képe

J_Gergő, aszontad, veszel

J_Gergő, aszontad, veszel bukót, tisztán emlékszem!

Nem mintha anyukád lennék, bár, ha jól emlékszem, ő is szorgalmazta azt. ;-)

Forgass!
*CMS* RABIC

119
bonnie képe

amíg meg nem, tessék

amíg meg nem, tessék kijönni a Gébicsbe egy közsisakért.
másodszorra nem biztos,h megúszod..
bonnie

120
lujka képe

van neki. Magára nem vette

van neki. Magára nem vette föl most.
Gergő, ha sütök lángost, hmm? :)

Forgass!
*CMS* RABIC

121
bonnie képe

hát akkor adjon magára,

hát akkor adjon magára, különben az aszfalt adja a másikat.!
bocsánat a szar viccért..
bonnie

122
Nuvanda képe

óóó, ha én rólam is

óóó, ha én rólam is így gondoskodnának a jányok, boztos sisaktalan mászkálnék! :-)

123
ice-man képe

Tegnap sikerült

Tegnap sikerült széltibe-hósszába bejárni a várost. Sokminenkit láttam, volt aki vissza intett volt aki meglepődve nézett, hogy "ez meg mit kalimpál itt".
Szal amire emléxem:
Hungárián kb a salgótarjánitól, jött mögöttem egy kisasszony, stefánián a ghost bike-nál ő átment a másik oldalra. Utána a városligetben láttam hajtani, de már nem tudtam utolérni.
Városligetben szembe bicentette egy lány (itt én lepődtem meg, nem szoktam hozzá, hogy megelőznek ezen a téren:D)
Az állatkert után előre engedtem szintén egy hölgyet. Megköszönte aztán leelőztem. Bocsi:D Vágány utcánál fordult el jobbra ha jól emléxem.

Kb ennyi. Ha valakit kihagytam, bocsánat. Ha esetleg láttatok engem szoljatok:D Kék caprine, kék bukó rajta cm matrica hegyek:D

------------------

(\__/)
( O.o)
(> < )

124
lujka képe

Figyi má', te csak

Figyi má', te csak csajokkal találkozol? :D

Forgass!
*CMS* RABIC

125
Bifi képe

Nem, csak a többi Lkerüli

Nem, csak a többi Lkerüli a figyelmét! :D ------------------------------------------------------------------
30 év 2 kerék 0 tapasztalat.

126
ice-man képe

Féltékeny

Féltékeny vagy?:DD

------------------

(\__/)
( O.o)
(> < )

127
lujka képe

Vigyázzá', ma még

Vigyázzá', ma még kihúzod a gyufát, oszt nem kapsz folyós sütit! :D

Forgass!
*CMS* RABIC

128
PPet képe

Ezen a héten majdnem minden

Ezen a héten majdnem minden reggel láttam outival egy srácot, mezben, napszemüvegben, a Stefánia bringa-gyalog úton. Mindig köszöntünk egymásnak. De ma reggel nem láttam, ám hazafelé újra :) a Stefánia- Ifjúság útja kereszteződésben. 13.30 körül.

129
D.Kriszta képe

Ma kora délután defektet

Ma kora délután defektet javítottam a Szabadkikötő úton (már megint), sokan elhúztak mellettem szó nélkül, de köszi annak a lánynak, aki egy női montival volt, és megkérdezte nincs-e szükség segítségre

130
GriN képe

Láttam magamat elsuhanni

Láttam magamat elsuhanni nyélen egy kirakat üvegén, tükröződve valahol, már nem is tudom...
Ha látjátok magamat szóljatok neki, hogy keresem és beszélni akarok velem... (: :)

G®in

131
mcysh képe

Utcasarkon várok

Utcasarkon
várok rám,
félórája
is van tán.

Ám értelmem
fölragyog:
Nem jövök, mert
itt vagyok.

(Weöres Sándor)

===
bácsi a biciklin

132
GriN képe

"A skizofréniával sosem

"A skizofréniával sosem vagy egyedül" :D

G®in

133
lovag képe

OFF: Weöres Sándort én is

OFF: Weöres Sándort én is szeretem!

----------

Puch Mistral SLE! Maszk, szőkés fürtök ;p

134
dezso képe

Tegnap Weöres Sándort

Tegnap Weöres Sándort láttam egy régi oútin a Váli-völgyben. Vagy nem.

135
alla cool képe

Ezek szerint te spanglit

Ezek szerint te spanglit jársz szívni
a természet lágy ölére...:-D

https://ebank.khb.hu/verseny/enkartyacompetition?

136
AttentoRedaz képe

Tegnap este 7:20-kor

Tegnap este 7:20-kor Nyugati téren a felüljáró alatt kanyarodva szembetaláltam magam Drótmanóval. El akartam engedni, de egy roppant rettentő félelmetes fehér dobozos kisteherben ültem, így nem mert átmenni előtem, hiába kajabáltam: Gyere balááááázs!!!

Öt perccel ezután egy fekete táskás leány a hátijával visszaigazította a jobb tükrömet, amit azelőtt egy bokor elállított. Dobott egy Bocs-ot a válla felett, azután jobbra el:)

Ja és még reggel László Jánost, de ez nem ér, mert az MK kapuja előtt.

137
alterego képe

:~DDD "Gyere

:~DDD "Gyere balááááázs!!!" Ezen nevettem.

138
alterego képe

:~DDD "Gyere

:~DDD "Gyere balááááázs!!!" Ezen nevettem.

139
Cseya képe

Ma láttam valakit egy

Ma láttam valakit egy szervezős pólóban félmaratont futni. Vajon kit?

140
lujka képe

Én KoBoldra tippelnék, de

Én KoBoldra tippelnék, de szerintem őt felismered. ;-)

Forgass!
*CMS* RABIC

141
KoBold72 képe

KoBold ezúttal feketében

KoBold ezúttal feketében futott (és izzadt), és csak a váltó 1. szakaszát, mert nincs edzésben.
#641 - Bob és Bobek.

- - - - -
6É futás
www.6efutas.hu

142
Cseya képe

Feketében... Büntibe

Feketében... Büntibe voltál, vagy mi?
Pifut láttam, ha ő volt az a 6É-s láthatóságiban.

143
KoBold72 képe

Nem akartam pamutban futni.

Nem akartam pamutban futni. A fekete futómezem alól nem lóg ki a hasam. Van egy narancssárga is, de az egy számmal kisebb. Vagyok annyira hiú, hogy ha már nem edzek eleget egy kockás hashoz, akkor legalább nem mutogatom.

- - - - -
6É futás
www.6efutas.hu

144
kare777 képe

még mindig meg van aza

még mindig meg van aza rosSzokásom hogy annyira megyek hogy senkit nem látok és engem se
ehe

145
kelsey képe

mert áttöröd a

mert áttöröd a sebességét a fénynek, és akkor előbb érsz oda, mint te magad!

146
mcysh képe

bic=mc2 === bácsi a

bic=mc2
===
bácsi a biciklin

147
GriN képe

Láttam ma egy szépet,

Láttam ma egy szépet, pirosat a soroksári obinál este felé. Nemtom' ki volt, de aranyos nőszemély. :)
Közvágóhíd felől jött, megállt a lámpánál, fent a járdán és telefonált.
Rajtakívül sokakat láttam, volt aki viszont biccentett s volt aki nem.

G®in

148
bonnie képe

nemsoksenki jött ma szembe,

nemsoksenki jött ma szembe, azok is mind lámpa nélkül, pl Szandra, aki Rasp barátnője..
ilyen vaksötétben miért nem lehet világítani?!

bonnie

149
Cseya képe

Figyu, ez itt nem a

Figyu, ez itt nem a "Nemláttalak ám!" topik.

150
Drody képe

32 km alatt kb. 32-en

32 km alatt kb. 32-en jöttek szembe, fele lámpával, fele meg nem.

........................
Formaharc és sci-fi.

151
limpinproli képe

Szombaton amikor indultunk a

Szombaton amikor indultunk a Pilisbe, a bringaúton a Váci úti kereszteződésnél találkozunk egy Rockwell sisakos montis lánnyal, megbeszéltük a piroslámpa sajátosságait.
Mikor délután jöttünk haza, az Árpád híd budai hídfőjénél megint összefutottunk, köszöntünk. :-)

152
Zizz71 képe

nagyon kevés biciklissel

nagyon kevés biciklissel találkoztam ma útközben. egy sráccal együtt ázogattunk a Városligetig, ott aztán lecsatlakoztam róla a Dvorak sétánynál, mert én a Damjanich utca felé tekertem tovább, ő pedig az Olof Palmén folytatta útját...

...az imént pedig itt járt egy bringás futár, barna sapi volt a fején, melynek közepén piros sáv fut. sokszor láttam már itt az irodában ;)

153
PPet képe

Hány óra körül? Mert én

Hány óra körül?

Mert én is láttam ma 8.00 körül egy lányt végig az Erzsébeten, aztán át a ligeten...
Csak én a Városligeti körúton (közl. múz. elött) mentem tovább.

154
Zizz71 képe

én tegnap reggel nagyon

én tegnap reggel nagyon későn, majdnem negyed 10-kor voltam arra ...

155
PPet képe

Hány óra körül? Mert én

Hány óra körül?

Mert én is láttam ma 8.00 körül egy lányt végig az Erzsébeten, aztán át a ligeten...
Csak én a Városligeti körúton (közl. múz. elött) mentem tovább.

156
SzCiklon képe

Én is akkoriban voltam ott,

Én is akkoriban voltam ott, de én az Ajtósiról jöttem. Össze is mosolyogtunk a Hermina sarkán egy másik bringással. Én: Csepel tanyabájk, eltéveszthetetlen katonanadrág, kínai esőkabát fehér színben és sapi, alatta zuhanysapival :-)

157
Ziyaretci képe

Láttam magamat szombat kora

Láttam magamat szombat kora este nem sokkal hét előtt a körút betonján feküdni a Margit-híd budai hídfőjénél, Pestnek tartva.
Számdékomban állt lemenni a rakpartra a tömd a fejed adott pénzért étteremnél, amikor hirtelen a hátsó kerekem úgy kilőtt, hogy a földön fekve a sáv közepe felé csúszva találtam magam - nem sokkal korábban locsolták fel az úttestet a hőséget enyhítendő. Pár lila folt és piszkos mez, de minden rendben, mert szerencsére senki nem akart áthajtani rajtam.
Öröm az ürömben, hogy egy tömött hatos villamos megállót sikerült jól elszórakoztatnom produkciómmal. (:

158
Pec képe

Elszórakoztatni... úgy

Elszórakoztatni... úgy érted, konkrétan kiröhögtek?

--~-P-~-E-~-C-~--
"Never trust a smiling scout!"

159
Ziyaretci képe

Lehet, hogy nem kacagtak fel

Lehet, hogy nem kacagtak fel hangosan, viszont figyeltek rendesen. De az első pillanatban nem is erre koncentráltam, hanem arra, hogy megértsem mit keresek fekve a sáv közepén és hogy gyorsan kimenjek onnan.
Bár amilyen komikus látványt nyújthattam, egy-két apróbb mosolyt nem tartok kizártnak.
Amikor viszont sikeresen félreálltam a járdára, akkor láttam, hogy a tömött megálló jó része felém bámul. Segíteni nem jött senki, de hadd gondoljam azt, hogy azért, mert látták, hogy egyedül is boldogulok. (:

160
D.Kriszta képe

Hasonló élményem volt

Hasonló élményem volt nekem is nemrégiben egy soroksári hévmegálló mellett, amikor az első kerekem megfeneklett egy csatornafedőben, és állal érkeztem a betonba, bár néhány pillanatig nem igazán voltam magamnál (ilyen lehet, amikor kiütnek valakit), de amikor realizáltam szorult helyzetemet, azt láttam, hogy megállóban állók egyemberként bámulnak rám (azt mondták kívülről nagyon durva bukásnak látszott), de azért volt közöttük egyvalaki (ezúton is köszi), aki segített megőrizni az igencsak megcsorbult méltóságom :)

161
Wilika képe

Margitkörtén álltam a

Margitkörtén álltam a pirosban, mikor hátrapillantottam, és valaki köszönt nekem (vagy csak figyelmeztetett, hogy "sárga"?), ám én annyira le voltam kötve a lámpával, hogy véletlen paraszt voltam, és elvétettem visszaköszönni, majd kirobbanva a zöldből, eget rengető 45,9 km/h-s sebességgel lealáztam pár autót.

162
perec képe

azthittem eddigre valaki

azthittem eddigre valaki már ideböki, de úgy látszik csak nekem ilyen szar a humorom:
ma egy csomó mindenkit egyszerre. 18:00-tól, Merlin, jeesz. hehe
meg utána egy srácc, aki a keleti felől jött, én meg a rottenbillerből a keleti felé, és rámköszönt, ha nem láttad/hallottad, hogy én is, akkor _csááá_!

jómunkát a plakátoláshoz, szóráshoz mindenkinek!

->0-0<-
Remain cleated!

163
flyerz képe

de utálom, hogy nem tudok

de utálom, hogy nem tudok ide írni, mert nem ismerek senkit.. mindig egyedül bringázok: ( senki nem lakik erre.. 2naponta egy bringással találkozok (nagykőrösi út)

164
gyorkos képe

Üdv! Ismerem az érzést.

Üdv! Ismerem az érzést. Én is csak néhány bringás arcot ismerek és mindig egyedül bringázok mert felénk sem sok aktív bringás lakik. Errefelé nem túl népszerű közlekedési eszköz úgy tűnik. A Nagykőrösi eléggé kiesik. Én a Gyáli út, Nádasdy utcán nyomom. Sok büdös, randa bádogdobozos száguldozik el mellettem és nagyon kevés bringással találkozom. Beljebb kellene költöznünk?
--

165
Hotyhogy képe

Ismered a Gyáli úti, a

Ismered a Gyáli úti, a Péceli úttól nem messzi, régi gödröt? ;-)

Hotyhogy?!

Feketeöves szakács

166
adamekp képe

Ki ismert fel engem tegnap

Ki ismert fel engem tegnap gyalogosan? Ki köszönt rám piros Trek mezben? Ki evett a bringásreggelimből? Ki aludt még az ágyacsKAMBA?

üdv adamekp

167
Zizz71 képe

ma rengeteg bicóst láttam,

ma rengeteg bicóst láttam, egyik másikkal köszöntünk is egyásnak :) . utam vége felé igencsak tetszett, hogy már nyolcan haladtunk szépen libasorban a Városliget felé a Stefi bringagyalogúton... és egy hölgy már majdnem közénk lépett a kocsijától, de a járda túloldaláról szóltak neki, hogy "maradj csak, VANNAK MÉG!" :) :)

168
Pontagy képe

láttam ma az egyik

láttam ma az egyik "nightrider" srácot (nemtommilyen bringa, de jellegzetes göndör, világosbarna haj, szemüveg) a budai bringagyalogon, és asszem ő is észrevett engem, csak nicket nem tudok hozzá társítani.

ja, meg csomó ismerőst a bringásreggelin, ha ők "érnek" :D

169
D.Kriszta képe

Te mikor jársz a

Te mikor jársz a gyorsforgalmin? lehet, hogy láttalak már

170
steerio képe

Bringásreggeli nem ér.

Bringásreggeli nem ér. Onnan a Nyugati felé tartva viszont spottoltam egy fixis Krisztát a Margit-hídon.

Vicces, mert épp 10 perccel azelőtt ő is szóbakerült (ugyanott dolgozik, mint Ágó ismerőse). Mostanában folyton megtörténik velem, hogy valaki eszembe jut vagy megemlítődik és perceken belül megjelenik. Akkor is, ha adott körülmények között nem kéne számítani rá.

Natalie Portman. Vágjátok Natalie Portmant? Jó színésznő Natalie Portman, nem?

171
kare777 képe

De :D

De :D

172
gyorkos képe

"Natalie Portman. Vágjátok

"Natalie Portman. Vágjátok Natalie Portmant? Jó színésznő Natalie Portman, nem?"

Ez aláírás? Mindegy válaszolnom kell.

Hajaj! Kiváló szinésznő. 37 évesen fülig szerelmes lettem bele, mikor láttam Padme szanátornő szerepében. Aztán persze felébredtem az álomból. Gyönyörű, kivételes szépség. A mosolyát az egyik jelenetben sohasem felejtem.

http://www.youtube.com/watch?v=GlnKH5E6RO4

http://www.youtube.com/watch?v=ohXNfcHwTr8

http://www.youtube.com/watch?v=JdwgKrsnlf8

--

173
Ágó képe

Lattam Steer Lacit kakaot

Lattam Steer Lacit kakaot inni.

174
lujka képe

Váratlan

Váratlan szembék-mellették ma:

Szarek valaki mögött az Andrássyn, ismeretlen pajtilány a Dózsán és Csergő a pajtánál.

Forgass!
*CMS* RABIC

175
GriN képe

Rájöttem miért nem lát

Rájöttem miért nem lát innen soha senki. Sötétben közlekedek és akkor is gyorsan.
Amikor az ide írók többsége már régesrég alszik vagy éppen készül aludni menni. :D
Pedig néha direkt lassítok.... :)
NightRide 4ewa!

G®in

176
Hotyhogy képe

De legyen ám lámpád, ami

De legyen ám lámpád, ami világos, szóval nehogy azért ne lássanak, mert nincs!

A "Vegyél lámpát, világos?" tanulságai szerint legyenek lámpáink! Nehogy egy autósblogon ilyen cím alatt írjanak rólunk: "Nem láttalak ám!" :D

Hotyhogy?!

Feketeöves szakács

177
GriN képe

Abból, hogy ezt írod,

Abból, hogy ezt írod, sejtem, hogy te sem láttál még. Ahogy Hofi mondta : "Látja? Nem látja? Na látja!" :)))

G®in

178
Lathor képe

Ha XI. ker. - Érd este

Ha XI. ker. - Érd este 19-23 közt akkor lehet, hogy láttalak :)

179
GriN képe

egész meleg.. :)) Érd???

egész meleg.. :)) Érd??? Érd felé nagyon hideg :))
És szűkítsünk időben 20-22re. :)

G®in

180
steerio képe

Bike ninja! (Azaz: remélem,

Bike ninja!
(Azaz: remélem, lámpád azért van.:))

181
lovag képe

ma láttam egy helyes szőke

ma láttam egy helyes szőke lányt, az árpád híd pesti hídfőjénél CM-es matricát osztani ;)

-----------------------------------------

182
aziz képe

Zavarba hozol :D :D :D Még

Zavarba hozol :D :D :D Még jó, hogy van nagy sötét napszemüvegem! ;)

183
PPet képe

Ma láttam egy srácot

Ma láttam egy srácot akinek ugyanolyan (vagy hasonló) piros színű "herkules"-e van mint nekem, amin nagyon meglepődtem, mert szerintem nincs sok ilyen bringa Pesten...

Valamint kb. 2 percen belül, 3 hajti pajtis srácot. Akik köszöntek is, nem úgy mint sok más bringás.. :(

184
vadosch17 képe

nekem piros szinű

nekem piros szinű herculesem van, de már nincs semmi márkajelzés rajta. ha igy láttál egy piros herculest akkor én voltam.

185
Pedal of Honour képe

Reggel a Pajta előtt

Reggel a Pajta előtt köszöntem egy outis lánynak aki mellettem lakatolt. Mivel nem sokmindenkit ismerek, csak sejtem, hogy Psychogirl volt...

186
lujka képe

Tegnap szóltam neki, hogy

Tegnap szóltam neki, hogy nézzen ide, de lehet, hogy elfelejtette.

Volt rajta rózsaszín? Mondjuk a bagabooja, rajta a psychogirl felirattal?

Amúgy rég láttalak! :)

Forgass!
*CMS* RABIC

187
Pedal of Honour képe

Szerintem többminden is,

Szerintem többminden is, még tán a hajában is pár tincs...

-Igen, rég de akár 22-én ez változhat is. Jól vagyol? :o)

188
Zizz71 képe

Reggel Filuval találkoztam

Reggel Filuval találkoztam a Veres Péteren, együtt folytattuk utunkat a Mogyoródiig .

189
Wilika képe

Kicsit off, de itt van a

Kicsit off, de itt van a legjobb helye.
Jöttünk haza suliból, felmásztunk az Árpád hídra (itt járdáztunk :$ ) aztán le a Margit-szigetre, ott találkoztunk egy CM-szervezővel aki adott nekünk matricát ^_^ (na ez idevág), után ki a budai oldalra ahol láttunk az út túlfelén egy embert szerelni a bringáját. Láttam, hogy van szerszámosládikája, de azért hátha kell segítség.
Odamentünk, megkérdeztem, hogy boldogul-e, elsőre zavarodottan nézett fel, majd akcentussal, Uhm, sorry, I don't speak hungarian.
Oh, mondom ez nem probléma, angolból penge vagyok. Elmondta, hogy meggyűlt a baja az úttal, és valami bökkenő volt a kerékkel (nem tudtam pontosan kivenni, hogy mi) most akarja visszatenni, de mindig kiugrik (hátsó) a befogásból, úgyhogy mégis hasznosak voltunk mert fogtuk a kereket, míg az öreg ráhúzta a csavarokat.
Nagyon hálás volt. Közben megkérdeztem, honnan jött mégis. Bemutatkozott, Vladimir Bulgáriából. :)
Sok szerencsét kívántunk neki, aztán lecsurogtunk a rakparti útra.
(utána még útba igazítottunk két turistát illetve egy motorost, aki bankot keresett)

190
mcysh képe

Az Árpádon van bringaút.

Az Árpádon van bringaút. Vagy azt nevezed járdázásnak?
===
bácsi a biciklin

191
Wilika képe

Hoppá! :O csakugyan? Mert

Hoppá! :O csakugyan?
Mert mi felmásztunk a lépcsőn, aztán láttuk, hogy szalagkorlát, azon túl meg masszívan húznak az autók.

192
lovag képe

micsoda lovagias tettek...

micsoda lovagias tettek... de inkább lovagina..:) de ezt a szót ne értsd félre :P

193
Wilika képe

Öhm... mi? Mindketten fiúk

Öhm... mi?
Mindketten fiúk vagyunk... vagy mivan? Vagy ló vagina? Dehiszen Ló is fiú, én láttam NightRiding-on.
Teljesen összezavarsz!!!
XD

Amúgy nem lovagiasság, de tök jó volt, hogy örült a fazon, meg utána még váltottunk pár szót, és nagy lelkesen magyarázta, hogy most majd teper fel a hegyre... :D

194
lovag képe

áh már mindegy, már én

áh már mindegy, már én sem tudom :DD

195
GriN képe

Nem láttál hírekben

Nem láttál hírekben mostanában bankrablást? Lehet adtál egy jó tippet neki! :DD

G®in

196
alterego képe

Szia Hajtipajti, aki adtal

Szia Hajtipajti, aki adtal nekem az Infoparkban plakatot, ezer koszonet! :~)

197
Wilika képe

Ha jól nézem az

Ha jól nézem az órarendet, akkor gontar-t láttam ma a Margit híd alatti kalitkában, és egy matricát nyomott a kezembe, aminek én k_rvára örültem. :) (aztán később bátyámnak adtam, mert neki még nem volt, és rámozdult)

198
KoBold72 képe

Délelőtt 11 felé

Délelőtt 11 felé Viking(nek látszó bringás) a Kiscelli utcában, kettő keréken.
Én Nagy Ford Transit volánjánál, négy keréken.

- - - - -
6É futás
www.6efutas.hu

199
pfm képe

szia kedves Luca, a

szia kedves Luca, a bringaláncról! :)

200
LucC képe

Szervusz kedves "pfm"! Én

Szervusz kedves "pfm"!
Én is mintha láttalak volna bringaláncon.. :)

201
KoBold72 képe

Bringalánc ér? Mert ha

Bringalánc ér? Mert ha igen, akkor:
Psychogirl, Matt, Vaandor, Viking, Agár, Meli, Lászlójános, Kükü bácsi...meg mintha Magwast is láttam volna.
Sziasztok!

- - - - -
6É futás
Következő járat indulása: október 10.
www.6efutas.hu

202
Wilika képe

Én meg téged láttalak!

Én meg téged láttalak! :D
(gondolom, hogy nem sokan rohangálnak "kobold" feliratú sisakkal, ugye? :) )
... meg gaze, meg newmode, meg... hű mennyit! :)

203
mcysh képe

Elsuhantál előttünk

Elsuhantál előttünk gyönyörű országútidon, és közvetlenül mögötted suhant egy gyönyörű barna lány! Megdobbant a kicsi szívem: vége Wilika borús napjainak? Mi lesz így a keserédes bloggal?

===
bácsi a biciklin

204
Wilika képe

Lány? Hol? MI?! Arrrgh...

Lány? Hol? MI?! Arrrgh... nemá. Lemaradtam róla.
Meg rólad is.

205
mcysh képe

Kár. === bácsi a biciklin

Kár.
===
bácsi a biciklin

206
Wilika képe

Különben is, miféle

Különben is, miféle lehetetlen butaságokat feltételezel te rólam? :P

207
mcysh képe

Peace! Nem feltételezek

Peace! Nem feltételezek semmit! :-)

A blogodban is meg itt is írtál arról mostanában, hogy mennyire vágysz egy barátnőre. Nem akartam belemászni a lelkedbe! Csak én ilyen drukkolós vagyok, na.

===
bácsi a biciklin

208
Wilika képe

Errrh, tuttam, hogy

Errrh, tuttam, hogy duplázni fog.

209
Wilika képe

Héhéhé, nem támadtam

Héhéhé, nem támadtam neked! :)
Csak mondtam, hogy javíthatatlan optimista vagy. :)
És köszönöm a lelki supportot. :)

210
mcysh képe

jóvanakkor :-) Legközelebb

jóvanakkor :-)

Legközelebb rádkajabálok. Már láttalak egy csomó helyen, egyoldalú szituk voltak, mer' engem csak rövidnadrágban lehet megismerni! :-)

===
bácsi a biciklin

211
Wilika képe

Nemá! Annyiszor

Nemá! Annyiszor találkoztunk már? :O
Az a gyász, hogy én néha az ismerőst sem ismerem meg. >_<

212
GriN képe

Ha lemaradtál volna róla,

Ha lemaradtál volna róla, akkor elötted lett volna és nem mögötted. :D
Vazz. Én mondtam, hogy állítsd be a csillagvizsgálódat a helyes pozícióba. Látod-látod... :D

G®in

213
Zizz71 képe

...mitha Newmodelakos-sal

...mitha Newmodelakos-sal találkoztam volna ma du. 17 körül a Veres P. bringaút vasúti felüljárón túli szakaszon a patak környékén. Legalábbis az illető fizimiskája nagyon hasonló volt az avatarjához.

214
newmodelakos képe

az csak a dublőröm

az csak a dublőröm lehetett...(nemtudtamholyanomisvan:))
közlekedve az avatarom helyett a sisakon levő 'bányászlámpám' segít inkább a beazonosításban. egyébként barna csodaszép raliegh trekkingen tolom.

de, ma fogok arra járni du. 16-18 tájban. kvassai híd-hungária-kerepesi-Őrs-rákosi út-havashalom tér- rákosi út-őrs-római nyomvonalon
:))

215
polka képe

egressy-mexikói sarkán

egressy-mexikói sarkán forgalom irányítást gyakorló rendőröket.
majdnem elütötték egyiküket (járdáról lelépet, az autómeg /a jelzés ellenére /nem állt meg).

216
lujka képe

átköltöztek? :) eddig a

átköltöztek? :)

eddig a mogyoródi-mexikói sarkán gyakoroltak, édesek voltak tényleg.

Forgass!
*CMS* RABIC

217
Krisztab. képe

Ma reggel bringaemelést

Ma reggel bringaemelést láttam a Margit krt-on , egy srác filmezte.

Wilika, nem te emeltél? Olyasmi kendője volt, mint neked :D

Du. pedig: 2 pajti, OP, matricaosztó srác a Margithídnál ("Köszi már van egy pár! Mekkora vagy!"), Galad ("Ragmeg!"), ééééés a Nagykörtén az óriásdugóban maga elé engedett egy busz!

*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

218
Wilika képe

De ééééén voltam!!!

De ééééén voltam!!! :)
Ugye milyen ügyesen emelek? ^_^
Te kiáltottál vissza a kanyar előtt, hogy "RAGMEG"? :)

219
Krisztab. képe

Aha! *CMS* _~o

Aha!

*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

220
Zeo képe

Én meg a srác voltam

Én meg a srác voltam :)

---
Bikers, we set our own rules!

221
bonnie képe

megint láttak JGergőt

megint láttak JGergőt ebédidőben a Böszörményin.
bonnie

222
Szeby képe

Én egy ismeretlen, ám

Én egy ismeretlen, ám nagyon kedves bringás hölgyeményt láttam ma, este 6 körül az Oktogonnál. Valószínűleg új bringám döbbenetes méretű (16-os) kerekei indíthatták arra a széles mosolyra, amivel megajándékozott.Eltűnődtem; ha előbb veszem meg, lehet, hogy előbb házasodom. No de a paripát ugye a nászpénzből vettem. A kör bezárult, Obi Van. - Eképpen szólt a Nagy Gonosz Kávéfőző......

-----------
I'm
taking a ride
with my best friend...

(Gepida 100-as folding, gyökkettővel... :)

223
Zizz71 képe

Grupetto a Veres P-n a

Grupetto a Veres P-n a Nagyicei Hévátjáró magasságában a benzinkút után. (azt hiszem)

224
dezso képe

Az ki az? És engem mér

Az ki az? És engem mér nem látsz? :) Minden reggel és délután/este arra megyek, kinn az úton. Ja, hogy nem tudod, ki vagyok? Affene.

225
Zizz71 képe

Okés, téged biztos

Okés, téged biztos rendszeresen látlak Dezső, csak oly gyorsan haladsz, hogy te úgysem látsz engem , és te sem tudod , ki vagyok. Ismerkedjünk hát: helló, én Zita vagyok :)

Trek 3700 zöld-fehér-virágos

226
dezso képe

Á, nem. Olyan gyorsan csak

Á, nem. Olyan gyorsan csak befele haladok :) Na majd figyelem a virágokat. (Kék Scott országúti, az esetek felében zöld CM mez :)

227
Zizz71 képe

Majd ha kéken-zölden

Majd ha kéken-zölden elsuhansz mellettem, dobok egy hellót :). Virágosan, vörös copfosan :)

228
hajtas_patas képe

nem tudom, hogy ki volt az,

nem tudom, hogy ki volt az, de vki tolta biciklivel a dózsán az andrássy utcai kereszteződésnél (szept.22.=automentes nap 12:00 körül), mire egy ürge a kék kocsijával elkezdte megpakolni hátulról... elöször csak finoman, utána "lájtosan" felöklelte... ergó szándékos volt. valamint mivel mindez busz-sávban történt és a kocsi utána nem tartott jobbra; így nem csak a bicikivel szemben volt szabálytalan...ha a srácnak, aki a biciklin ült tanura van szüksége, akkor ajánlom magam... megvan a rendszám!!! emailt a g.egeto KUKAC gmail-es emailcimre küldj (remélem azt már kitalálod, hogy a gmail után milyen végződés van :D ) szóval ha segíthetek akkor uccu neki... dobj egy mailt... üdv gergő voltam... hajtás patás :D

229
Peta képe

Az előző topikban saját

Az előző topikban saját magam által lefektetett szabályokat lábbal tiporva (CM nem ér... :) megkérdezném, hogy Tibchy volt ott a Bajcsy-Andrássy keresztben szervezőként? Oda ugrottam be segítségnek én is a sárga kukáskabátommal :D, mert nem volt elég rendező.

230
rafinator képe

amúgy ki volt az a nőci

amúgy ki volt az a nőci aki ien zöld világító tölténytárral a testén rohangált? :D
------------------------

231
bonnie képe

h az ikeás

h az ikeás karácsonyfaégőt hívod tölténytárnak, akkor az Csipke/Eszti/Szepi volt.
(nemtom itt mi a neve)

de OFF vagy, ugye azt tudod?!
bonnie

232
Wilika képe

Az veszett jó volt!

Az veszett jó volt! Nagyon-nagyon tetszett! :)
"Egy jó bringás éjjel olyan mint egy karácsonyfa!" És be is tartja rendesen. :)

233
Zeo képe

OFF: Őt mi is láttuk a

OFF: Őt mi is láttuk a Margit hídon :D Volt is nagy integetés, hejehujázás. És ON.

Üdv még Rasztasapis srácnak, akivel Szent Jánosnál is összefutottam még hazafelé.

---
Bikers, we set our own rules!

234
Szepi képe

;)

;)

235
lujka képe

Én ma csak egy

Én ma csak egy gyönyörű-ismeretlen piros Treket láttam az enyém elé kötve a bosnyák pica mellett.

Szimpatikus volt az cm-madricza, az U-lakat és az spd, ezért a maradék idei matricicákból hagytam egyet ott egy remélhetőleg kedves üzenettel, amelyen világítóeszköz vásárlására buzdítottam a vélhtően jó arc tulajdonost..

Forgass!
*CMS* RABIC

236
Wilika képe

Lehet, hogy nagyobb lett

Lehet, hogy nagyobb lett volna az öröm, ha magad hagyod ott. :P ^_^

237
rafinator képe

nade!

nade! :P:P
------------------------

238
lujka képe

Nem vagyok én olyan

Nem vagyok én olyan ráakaszkodós típus... ;-)

Amúgy pedig siettem haza főzni (a piacolás után ugye, pedig alapvetően csak a földhivatalba indultam).

Forgass!
*CMS* RABIC

239
mcysh képe

Hol lakatolsz a

Hol lakatolsz a Bosnyáknál?
===
bácsi a biciklin

240
lujka képe

hát. A földhivatalnál a

hát. A földhivatalnál a lépcső korlátjánál már szinte bérelt helyem van.
A piacra meg bevittem (ftr eddig ez a kedvenc piacom, sokféle, friss, zamatos áru, űltalában kedves, igazi piacos eladóktól), aztán persze kizavartak. Otan... Hát, szemben volt valami korlát. Amúgy szerintem az a hátsó vagy mellékbejárata a piacnak. Utcanevekkel nem tudok sajnos szolgálni, teljes káosz uralkodik a mentális térképemen arról a részről.

Forgass!
*CMS* RABIC

241
lujka képe

hát. A földhivatalnál a

hát. A földhivatalnál a lépcső korlátjánál már szinte bérelt helyem van.
A piacra meg bevittem (ftr eddig ez a kedvenc piacom, sokféle, friss, zamatos áru, űltalában kedves, igazi piacos eladóktól), aztán persze kizavartak. Otan... Hát, szemben volt valami korlát. Amúgy szerintem az a hátsó vagy mellékbejárata a piacnak. Utcanevekkel nem tudok sajnos szolgálni, teljes káosz uralkodik a mentális térképemen arról a részről.

Forgass!
*CMS* RABIC

242
mcysh képe

Én is írkáltam a

Én is írkáltam a Trefort-kertben lekötött bicikliken hagyott cm-matricák hátuljára (ááá, micsoda nominális szerkezeteket tudoook!) ilyesmiket: "Szép bicikli! Zárd erősebb lakattal, hogy el ne lopják! Nézz körül itt: criticalmass.hu/lakat"

===
bácsi a biciklin

243
Borzaska képe

Wow, lehet, hogy akkor

Wow, lehet, hogy akkor tőled kaptam a matricáimat! Köszi!Csütörtökönként mindig az I épület korlátjának lakatolva pihen a Magellanom 10-től 2-ig.
Sajnos, az enyémeken nem volt semmi szívhez szóló üzenet, talán mert U lakattal zárok, és a lámpák slotja is elég egyértelműen látszik?

244
mcysh képe

Vagy tőlem, vagy Árontól.

Vagy tőlem, vagy Árontól. Az i-ben dolgozom, pár napig tettem minden bringára. Meg hűtőmágnest a kollégák autójára. Üzenetet csak a sodronyosoknak írtam.
===
bácsi a biciklin

245
Peta képe

Milyen vicces, hogy az I-be

Milyen vicces, hogy az I-be járók szerint slotja van a lámpának, a Z-be járók szerint meg konzolja :D

246
lujka képe

:D :D :D nem is értem az

:D :D :D

nem is értem az összefüggést. ;-)

Forgass!
*CMS* RABIC

247
mcysh képe

Hát én, bevallom, nem

Hát én, bevallom, nem értem. I=ELTEBTK. Z=BME?
===
bácsi a biciklin

248
Peta képe

Lehet, hogy akkor én

Lehet, hogy akkor én értettem valamit félre... :) A BME-n az I épületbe járnak az infósok, a Z-be meg a közlekesek. :) De ha nem a BME I épületéről volt szó, akkor nem szóltam.

249
mcysh képe

Ja értem. Azt hittem, hogy

Ja értem. Azt hittem, hogy meg kell védenem a bölcsészbecsületet. :-)
===
bácsi a biciklin

250
Zeinstein képe

A Trefort-kertben az ELTE

A Trefort-kertben az ELTE bölcsészkar van, gondolom akkor az I és Z épület is rájuk vonatkozik.
A BME-n is osztogattak amúgy matricát, ezúton is köszönöm annak, aki a H épület előtt parkoló bringákra (így az enyémre is) tett a CM napján!

251
Borzaska képe

Nem rossz, de az ELTE BTK-n

Nem rossz, de az ELTE BTK-n ez nehezen megvalósítható. A helyzet egyébként rosszabb, az I-be főleg a filozófusok járnak. :-)Mi inkább a bringalámpa tartó műanyag izék platóni ideáját próbáljuk megpillantani. :-P

252
Peta képe

"bringalámpa tartó

"bringalámpa tartó műanyag izé"

:)))

253
mcysh képe

Nemröhög.

Nemröhög. Bölcsészzsargon. :-)
===
bácsi a biciklin

254
Borzaska képe

Diplomával tudom

Diplomával tudom bizonyítani a technológia életképtelenségemet. :-)

255
Ypse képe

Már azt hittem sikerült a

Már azt hittem sikerült a bringa klónozásom, de megpillantva a helyszínt, eszembe jutott, hogy mai nap felét a szervizbe töltöttem, így nem én voltam ott.

Mellékesen hol lehet megtekinteni a "bosnyák pica"-t ? ;))))

Bordó Trek 970-es srác Zöld Sisakban.

256
petic képe

köszönet annak a srácnak,

köszönet annak a srácnak, aki megkérdezte, hogy tud-e segíteni, amikor az első defektemmel bajlódtam ma reggel 9 körül a Népliget sarkánál a Kőbányai úthoz közel, nagyon jól esett!
továbbá szoktam látni reggelente egy csopperes bicajon egy kendős srácot, a Hungária bicikliútján, ha korábban indulok, akkor a Hungária-Kerepesi sarkán :-)

257
Wilika képe

Ha nem csalt meg a szemem,

Ha nem csalt meg a szemem, Newmode-bácsit láttam délnek kerekezni a margithíd után amint északnak tartottam suliba.

258
Györgyi képe

engem is lásson már

engem is lásson már valaki............

259
bonnie képe

ne csak vidéken biciklizz

ne csak vidéken biciklizz ;)
bonnie

260
Györgyi képe

voltunk hétvégén

voltunk hétvégén kőbányán is, az számít ?
;)

261
bonnie képe

az már vidék (a

az már vidék (a nagyonnagykörúton kívül) ;)
bonnie

262
lujka képe

HÖMM!!!! Érezzük

HÖMM!!!!
Érezzük mögöttem Kelet-Pest acsargó kutyáit! ;-)

Forgass!
*CMS* RABIC

263
ice-man képe

Acsargó kutya... ez

Acsargó kutya... ez jó:DD

Akarom mondani "wuff-wuff":P

------------------

(\__/)
( O.o)
(> < )

264
proof88 képe

Mikor és merre szoktál

Mikor és merre szoktál járni? :P

http://people.inf.elte.hu/proof88

265
Györgyi képe

amerre a madár seeeeeeeeee

amerre a madár seeeeeeeeee brühühühühühüüüüüü
egyébként erre

266
ucaBob képe

Ma este kb.20h körül

Ma este kb.20h körül Vaandor a Blahánál.
---
Imola

267
vaandor képe

De jó, valaki felismert!

De jó, valaki felismert! :-)

Amúgy épp aznap este vídítottam fel két dél-pesti bringást azzal, hogy a Népligettől kifelé kerestem a Nagyvárad teret*... Nu, hát nekem is vannak fehér foltok innen Óbudáról nézve. Azt jól tudtam, hogy metrómegálló az Üllőin, és hogy a Népliget közelében.
De hazafelé csakugyan a Nagykörtén mentem.

*És nem, nem mentem át rajta keresés közben, mert a Hungária felől érkeztem

268
Sheffy képe

17. kerületből valaki van

17. kerületből valaki van innen? Én a Kodály köröndre szoktam hétköznap bicóval bejárni, meg erre arra a városba, ha van valaki aki szívesen társulna tekerni, az írjon nyugodtan :)

"Kerékpározz úgy, hogy ha autós szemmel néznéd a közlekedésed ne legyen, mit felróhatsz magaddal szemben!"

"A KRESZ egyaránt vonatkozik autósra és kerékpárosra egyaránt!"
-----------------
Magellan Hydra'08

269
Cseya képe

Van bizony, egy egész

Van bizony, egy egész csapat: http://kerekparosklub.org/kelet-pest

270
lujka képe

köszönjük! :) - Ms.

köszönjük! :)

Forgass!
*CMS* RABIC

271
Zizz71 képe

Rákoscsabáról a

Rákoscsabáról a Kodályköröndre :) (pontosabban a Bajnok utcába a mi a Szinyeivel párhuzamos :) )
De te bizonyára a Keresztúri út felé szoktál menni, én meg Bökényföldizek.

Trek 3700 zöld-fehér-virágos

272
rafinator képe

engeeeeem iiiis:D:D:D

engeeeeem iiiis:D:D:D reggelente rákos-patak part, dagály utca, árpád híd.... vki nem jár véletlen arra? ON :P
------------------------

273
aziz képe

max. keresztezzük egymást

max. keresztezzük egymást a népfürdőnél, úgyhogy holnap reggel nagyon figyelj! :D

***gondolkozz globálisan, cselekedj lokálisan***

274
rafinator képe

ez ma nem jött össze...

ez ma nem jött össze... hány fele jársz arra? :P
------------------------
Magellan corvus, matricák, fehér-sárga uvex bukó (rajta CM matri), magyar kártya a kerekeken, háti

275
KoBold72 képe

A Király # Nagymező

A Király # Nagymező kereszteződésben kedden:
Én a Bajcsy felé raktam az úttesten, te keresztbe toltad sétálva. A fejfedő ezúttal más volt, de nem te voltál a csütörtöki dunaparti demón a Halász utcánál elbeszélgetős, ZÖLD KALAPOS mosolygós lány?
Ha igen, akkor láttalak. :-)

- - - - -
október 10. - 6É Retúr
(Oda-vissza, mint Zsákos Bilbó, csak gyorsabban.)
www.6efutas.hu

276
j_gergo képe

Tudom, ebben a topikban

Tudom, ebben a topikban nemér céemet írni. De ugye egy utsó pénteki céemet láttam az Alkotáson elsuhanni ma háromnegyed 8 körül?

Én a Márvány#Alkotás sarkon támasztottam egy közlekedési táblát a zöldre várva, és azon csodálkoztam, hogy hogyan kerül ennyi bringás az Alkotásra, aztán amikor csöngetett is a csapat, gondoltam, hogy ez csak az utsópénteki lehet.

277
Györgyi képe

jó, ennyi gyászok,

jó, ennyi gyászok, kiragtam ezt a getszi bejegyzéset a blogomba is és mégsenem lát senki.
akkor kénytelen leszek egy györgyispottingot cinálni és aki sokat lát engem, az nyer.
ezt akarjátok, mi ?
nyereményéhes népség.

278
Cseya képe

Hát nem is tudom... A ma

Hát nem is tudom... A ma esti Utolsó Péntekin, ahonnan szoktatok integetni, valószínűleg a fürdőszoba tejüvegén keresztül láttam egy meztelen női alakot. Elég gáz hogy így belátni kívülről.

279
petiz képe

igen Györgyi. hehe.

igen Györgyi. hehe. láttalak áááám :)

Jövünk Amszterdam, jövünk, felzárkózunk!

kerekparosklub.hu/eszak-pest

280
Györgyi képe

őőőőőőőő.......a

őőőőőőőő.......a fürdőszobánk nem azon az oldalon van.
péntek este sokáig dolgoztam, nem voltam otthon. ha nem fürdőszoba, de a mi ablakunk és meztelen nő és nem voltam otthon.....hát akkor.....rrrrreszkessss Norbert, vagy mi a fene.
;D

281
Krisztab. képe

Á, biztos csak a Jucika

Á, biztos csak a Jucika volt :)

*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

282
Hotyhogy képe

Ő a Jucika?

Ő a Jucika? :)

http://www.thecheapershow.com/Images/Syx.jpg

Hotyhogy?!

283
Krisztab. képe

nemmm, hideghideg.... *CMS*

nemmm, hideghideg....

*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

284
mcysh képe

Hé, te másik kopasz

Hé, te másik kopasz bagabús, akivel összemosolyogtunk ma este az Erzsébet-Amerikai sarki CBA-ban, mi ütött beléd, hogy sodronnyal zárod azt a gyönyörű viharvert atombringát?
===
bácsi a biciklin

285
Kánaán képe

Wilika Deákon a sorban

Wilika Deákon a sorban aztán szembejött a járdán de tolta a paripáját
////
Nincs ki mind a négy kerekem...elég 2 is.
Kék Courier DT, borosta és verejték

286
Wilika képe

Vagyúgy, szóval te

Vagyúgy, szóval te voltál. :)
Köszi a tippet!
Igaz, sajnos/hálistennek így sem jutottunk be. (sajnos, mert hát azért megnéztem volna PASO és IrieMaffiáékat, meg hát a lányok is szomorúak voltak, és hálistennek, mert ennyi ember között ötletem sincs, hogy mit csináltam volna)

287
Kánaán képe

jaja, én voltam, mi se

jaja, én voltam, mi se mentünk be, pedig már egészen elől voltunk, de ahogy elnéztem a tömeget jeggyel se fértünk volna be, Zagarért és PASOért kár :S////
Nincs ki mind a négy kerekem...elég 2 is.
Kék Courier DT, borosta és verejték

288
Wilika képe

Nemtom, utóbbi időkben

Nemtom, utóbbi időkben csak ska-koncertekre jutottam el, ott meg valahogy sosem volt ekkora seggbekuki, sőt, emlékszem, volt amikor nyugodt szívvel lehetett rugdosni körbe, mert volt vagy 6-7 ember a terepen (mondjuk az sem sokkal szebb, de legalább meg tud mozdulni az ember).
Szóval szokatlan volt ez a hatalmas tömeg. :S ...és nem is kívánkoztam befele, szóval titkon nagy megkönnyebbülés volt mikor a bejárathoz egész közel kerülve kijött a bouncer-bácsi, és elordította magát, hogy nincs több jegy, mindenki mennye' haza!

289
Wilika képe

Wackort spottolhattam a

Wackort spottolhattam a Deákon? Mintha ő lett volna.

290
mcysh képe

fixter-spotting

fixter-spotting :-)
===
bácsi a biciklin

291
rafinator képe

kicsit off leszek,amúgy

kicsit off leszek,amúgy voltál minimal mass-en? :)
------------------------
Magellan corvus, matricák, fehér-sárga uvex bukó (rajta CM matri), magyar kártya a kerekeken, háti

292
Wilika képe

Sajnos épp álomba akartam

Sajnos épp álomba akartam szédülni mikor indulnom kellett volna, így nem kockáztattam meg.
Viszont a másnapi NightRide-on ott voltam.

293
Pedal of Honour képe

Péntek este a BME

Péntek este a BME Áramlástan Tanszék előtt egy bordó Landrider idei CM-és matricával, lakatolva várta a gazdit .... Szevasz!
:o)

294
Sofie képe

Szombaton Pontagyot láttam

Szombaton Pontagyot láttam a Lágymányosi hídon áttekerni, én kocsiban (:-( ). Egyébként engem sem szokott látni senkisem....csinálhatnánk egy találkozót egymásnak, akiket senkisenemlát, hogy jól megnézzük egymást :-)

295
ice-man képe

Engem se nagyon szoktak

Engem se nagyon szoktak látni. Igaz a formámat ismerve csak fél percel maradok le:P De ma megyek be városba szal reszkessen minden szembejövő:D
Szolja he megszervezed a találkozót és jövök:)

------------------

(\__/)
( O.o)
(> < )

296
Nuvanda képe

Engem egyszer láttak, de az

Engem egyszer láttak, de az nem én voltam. Azóta valóban látott az illető, csak én nem őt.

297
bonnie képe

milka meg volt győződve

milka meg volt győződve róla. hogy te igazából a Heki vagy, és követelt tőle valami tortát (?), szegény fiú meg azt sem tudta, mijaza láttalakám..
bonnie

298
Nuvanda képe

Ajjaj, milka, Heki... gáz,

Ajjaj, milka, Heki... gáz, én senkit se ismerek. :-( Rólad is csak (elég erős) tippem van... :-)

299
Gida képe

engem meg egyszer sem

engem meg egyszer sem lattak, de viszont szombat ejjel lattam azt, aki nem te voltal. de most mar tudtam (lattam! : ), h nem te vagy. :)
gida

300
Nuvanda képe

Igyekszem majd látni

Igyekszem majd látni téged... tortával! :-)