Szóval a kérdés adott, egyre több embernél láttam, hogy a bringáját a nevén szólította. Tetszik, hogy nem csak én vagyok ilyen dinka: )
És érdekel, hogy milyen (egzotikus?) nevek is születtek a bicókhoz.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
flyerz képe

Álljon itt akkor először

Álljon itt akkor először az én hű biciklim neve, mégpedig úgy hívják, hogy Zsuzsi: )
Ha mérges vagyok, akkor Zsuzsa. Az olyan komoly, és akkor magába száll: )

2
vazsu képe

Ehh, ez nálunk is így van.

Ehh, ez nálunk is így van. Ha apukám Zsuzsának szólít engem, akkor tuti vmi rosszul sült el... :)

3
GriN képe

Nemes egyszerűséggel

Nemes egyszerűséggel Gringa :)

GriN

4
gex képe

carlos olimpia a becses

carlos olimpia a becses neve.

5
dova képe

Az egyik Drótcsacsi a

Az egyik Drótcsacsi a másik a Paripa, csak hogy meg tudjam őket különböztetni.
Drótcsacsinak nagy füle van(széles kormány nagy csomagoknak) és érző szíve. Korát sem tudom, baráromtól megörökölt 28-as tanyabájk.
Paripa pedig egy Trek 7300Fx a maga pajkosságával. :)

Dova
...aki tuti kevesebbet szellent, mint Botka László autója!

6
gyorkos képe

Az elektromosomra az van

Az elektromosomra az van írva Sellő. Ez lett a kínai bringának a neve a forgalmazó szerint. Nekem tetszik. Ő az én szerelmetes sellőleánykám.
A montimnak pedig nincs neve. "Kék bicikli", "a monti" ilyenek. Az unokahugicám után van egy ritkán használt neve is: "Rendőrbicikli"
--
Fővárosi Zöldszámok (VIK): 06-80-220-220 és 06-80-330-330 (Fővárosi Közterület-felügyelet)

Elveszett, megrongálódott közúti jelzőtáblák és a járműforgalom irányítására szolgáló fényjelző készülékek meghibásodásának bejelentése: 06 1 210 05 73

7
Nuvanda képe

Nem vagy egyedül! A régiek

Nem vagy egyedül!
A régiek nevét már csak kódként használom, a mostaniaktól meg túl szemérmesek, hogy mindenki megtudja a nevűket. Na jó, a piros paripa én vagyok. :-)

8
sol képe

Törpi, a méreten aluli

Törpi, a méreten aluli országúti, szemem fénye, és Maja, a butasárga monti. Régesrégen a bakancsnak és a bőrkabátnak is volt neve :)

9
Thor81 képe

stanley, ja, hogy nem arról

stanley, ja, hogy nem arról van szó?:PPPP ops

10
Névtelen képe

"Eszem f'sszom megáll!"

"Eszem f'sszom megáll!"

11
Hubor72 képe

Scotty a becses neve az

Scotty a becses neve az oútimnak.

12
Hubor72 képe

Scotty a becses neve az

Scotty a becses neve az oútimnak.

13
Tibor_Nesze képe

az én első cangimat egy

az én első cangimat egy baráttól vettem. futárbringa volt, a neve Klári

Most pedig egy pözsót rakok: Mocsok a neve, mert néha nagyon koszos, de van, hogy Piszoknak hívom egy gyors hajrát követően.

14
Ziyaretci képe

Az előzőt Briginek

Az előzőt Briginek hívják. De őt már bátyámnak adtam, ezért kicsit megorrolt rám és így monstanság keveset beszélünk. A mostanit fantáziadúsan Trixinek neveztem el, mivel Trek gyártmány.

15
Szilu képe

A montimat Wagner Úr-nak

A montimat Wagner Úr-nak hívom, de néha megtévesztésből Brigittának is. Az oúti még nem kapott nevet, de nem sokára elkersztelem őt is.

Szilu

16
Szeby képe

Az enyémnek konkrét neve

Az enyémnek konkrét neve nincs, de biciklinek sose hívom. Ha szóba jön, mindig úgy mondom: "Lóval vagyok." A 'drótszamarat' kikérem magamnak, meg a lovamnak is. Mégiscsak egy Classic Nedao! ;)

-----------
I'm
taking a ride
with my best friend...

17
Kánaán képe

Az enyéimnek asszony adta a

Az enyéimnek asszony adta a neveket, Jancsi, (neuzer courier DT)mert kék és szerinte nem illett rá női név, a Mali outim meg Juliska lett, hogy illjen a két név egymáshoz
////
Nincs ki mind a négy kerekem...elég 2 is.
Kék Courier DT, borosta és verejték. Megismersz?

18
NévtelenLrdr képe

Reba, a vörös hegyrakó

Reba, a vörös hegyrakó hardtail amazon

Kék Villám, a városrakó fixi

valamint Benoe Benoevics, első 26"-os bringám (Benőke) váztörés utáni közvetlen szellemi utódja és leszármazottja (agyváltós-csomagtartós acél túra/igavonó tank)

19
Ágó képe

Hehe, végre! Szerintem

Hehe, végre! Szerintem alap, h nevük van. Én még simogatni meg napoztatni is szoktam őket. Nekem van Desztiné Rozika, R2D2, Sushi Károly és Kuki Williams. Egynek nincs neve, mert az nem az én tulajdonom, csak használom. De akkor leírom, ami volt még, RIP: Papillon és Csigusz. Ismerek még egy Arankát meg egy Teklát.

20
steerio képe

Emese nekem akkor is Emese.

Emese nekem akkor is Emese. :)

21
alterego képe

Es most azt, hogy a

Es most azt, hogy a micsodatokat hogy hivjatok. Raaj-ta!

(A cimbol erre kovetkeztettem, bocanat)

22
Thor81 képe

Thor81 8 sze, 2008-08-06

Thor81 8 sze, 2008-08-06 09:34

stanley, ja, hogy nem arról van szó?:PPPP ops

már lelőttem, csak nem esett le :)

23
Lathor képe

Szegény Stanley, mivel

Szegény Stanley, mivel lőtted, hogy le se esett :D

24
Thor81 képe

ez jó:)))) hehehe

ez jó:)))) hehehe

25
Thor81 képe

2x

2x

26
steerio képe

Ja, az Krull, a harcizom.

Ja, az Krull, a harcizom.

27
kóbor képe

a drága Malvin:

28
PPet képe

oúti: Herkules (márka

oúti: Herkules (márka miatt)
monti: Gyorshetes (de csak a színe miatt, piros-kék)

29
Györgyi képe

ezt meg minek küldte be 2x

ezt meg minek küldte be 2x

30
Györgyi képe

a montim: zsolti. a puch:

a montim: zsolti.
a puch: szerelmem.
norberté: félvér.
zsömié:ropié.
.....................................................
Bringával megyek. - No para! Normális tevékenység!

31
RottenBéla képe

Az enyémeket Bélának

Az enyémeket Bélának hívják, és sorszámot kapnak, mint a királyok. Most a VII. és VIII. Bélát nyűvöm....

32
Gida képe

a regi kona nunumat "kona

a regi kona nunumat "kona puna"nak hivtam.
a mostani bicomat meg nem neveztem el, de megszokasbol vasparipa. de szerintem lesz ennel jobb is.

gida

33
Pirosbicikli képe

Kispiros :)

34
Csöre képe

Hmm hmmm... ismerős

Hmm hmmm... ismerős gépezet:)

http://www.whiplash.blogol.hu

35
Pirosbicikli képe

Már vártam mikor veszed

Már vártam mikor veszed észre :D

36
Wilika képe

Ez nagyon szép! (és

Ez nagyon szép! (és aranyos :) )
o_O :)

37
Pirosbicikli képe

Köszönöm :) És ő is

Köszönöm :) És ő is köszöni, egész belepirult :D

38
steerio képe

Vöröööös

Vöröööös Csepeeel.
Bocs. :)

39
p-mann képe

A Vörös Csepel az én

A Vörös Csepel az én téli/esőbringám :P

40
limpinproli képe

A Merida fitnesz az Dzset,

A Merida fitnesz az Dzset, mert fekete (jet-black).
A monti az Csiroki, mert Caprine Cherokee.
Az outi meg Kendács, mer eleve összegubizott alkatrészekből lett összekendácsolva, aztán mikor sikerült szigszallaggal rögzíteni az első lámpát, na akkor végleg.

41
addisz képe

Bár nem vagyok híve az

Bár nem vagyok híve az anglicizmusoknak, valamiért az én kis aranyomnak (trekking) a Goldie nevet adtam. Azóta a négyéves lányom Kisgoldie-nak hívja a sajátját :).

42
ASD képe

Sebestyén (Sebi) - városi

Sebestyén (Sebi) - városi SS, mali outi váz
Higgins - ultiméjt túragép, Ridgeback Horizon

43
Zsurmi képe

Ha már nevet kell adni

Ha már nevet kell adni nekik:
Drágaszág (cross bicó túrára) és kicikém (skatulyázhatatlan városi).

Stipistop!

-
Zsurmi

44
Pontagy képe

én az enyémet a

én az enyémet a rápakolászott matrica alapján egyszerűen az "Afrika" névvel illettem, vagy csak "Roncsom". Egy házilag összerakott, kellemesen gyors monti, mindenhova azzal megyek.

45
Vid képe

Érdekes ez a topikicím,

Érdekes ez a topikicím, már azt hittem nem bringára vonakozik.

46
Lathor képe

Te is a háziállatra

Te is a háziállatra gondoltál ugye :)

47
lord képe

Háziállat, ez de komoly

Háziállat, ez de komoly poén :)
Bevetem ma este, de psszt.

48
Wilika képe

Bevetésre viszed a

Bevetésre viszed a háziállatod? juj! :P

49
lord képe

Egyébként a mostanit

Egyébként a mostanit Kiscsacsinak hívják, az előző Báránykám volt (a báránybőrös ülése és a szelídsége miatt elsősorban), azelőtt Cicus volt.
Basszus, most, hogy belegondolok, én nem nem is értem, mi ez a fixáció háziállatokkal :))

50
Névtelen képe

sok bringánk közül

sok bringánk közül háromnak nem tudom a típusát,
1. az egyiket elneveztem "Terminátor"-nak, mert igen nehéz nagy darab és nem nagyon lehet megállítani ha beindul, "Ő" egy igazi veterán háború előttinek saccolom,
2. van egy monti, még nincs neve, de lehet, hogy "Telós" lesz mert a másik kettőnek nincs telója de a matricáik szerint van nevük,
3. egy MÉH-ből mentett kemping, igen lepukkant, érdekes formájú a váza, nem volt szivem ott hagyni, még nem is használjuk, de ha nem tudom meg a típusát, el kell nevezni mert van egy másik kempingünk is, Csepel "Csillag".

51
Wilika képe

Az én drága Everton-omra

Az én drága Everton-omra az Erika név ragadt a számból. :)
(a laptopom meg Abigail (Abigél), mert első gépem, tehát "A" (a következő talán Bianka lesz, ha lesz olyan))

52
lujka képe

Volt a Hintó, mert akkora

Volt a Hintó, mert akkora volt és mert olyan rettentő kényelmes volt azokkal a hatalmas kerekeivel.
Most meg van a Kicsikém.
A tárolóban áll a Zsiráf, akit SkyGézán keresztül szereztem, és itt Lujka Zsírfaja 24-eseként híresült el éshát persze mindenki félreolvasta.
És nagyon remélem, hogy a közeljövőben egyrészt lábra áll a Zsiráf (de semmi konkrét terv), másrészt beszerzésre kerül a Minimállat (ez már inkább körvonalazódik).

- Ms. Critica "Lulu" Lujka -
Forgass!
*CMS* RABIC

53
flyerz képe

Kösz mindenkinek a

Kösz mindenkinek a válasz(oka)t, jókat mosolyogtam: )

54
Hemü képe

Holló. Néha Szedán,

Holló. Néha Szedán, Cirkáló... :-)

_______///Hemü\\\________
\ Ezüstmúlt Kapitány. Érted. /

55
devnyúl képe

hát a monti az A monti (: a

hát a monti az A monti (: a baráti kör már tudja ez mitjelent, néha vasparipa amikor meg tráfás hangulatba vagyok akkor előfordul az Őrületes bringagép (:
van még egy csepel touring (acéltank), avagy A cirkátor (:

--
be water my friend (x

56
ses képe

Legjobb barátom Förgi az

Legjobb barátom Förgi az amerikai származású fekete oúti, és a mindig hű hétvégi hegyekben használt Prometheus MTB...

57
hbb képe

Kedvenc fixim neve:

Kedvenc fixim neve: Zsírszegény Jász

58
yociweb képe

Muter Gepida Mundo-ja: a

Muter Gepida Mundo-ja: a Pöpec

Barátosné 36éves narancs peugeot outi-ja: Agatha

Meridám: a Vas (leginkább, ha nyűgös)

Saját outim: "a Pözsó", de még nevesítése alatt áll, ugyanis vitát képez a neme, ami a névválasztást erősen befolyásolja...

>> Soha ne fuss olyan szekér után, amire még téged is felvennének. Inkább tekerj utána! <<

59
vérlepke képe

napsugár gáz, de rá

napsugár
gáz, de rá ragadt :)
--------------------
előre, illéri-illéri, előre

60
Wilika képe

Neeem, ez tök aranyos.

Neeem, ez tök aranyos. :)

61
Hmaci képe

Outim: Suri (Sursee) Montim:

Outim: Suri (Sursee)
Montim: Drágám (Merida)

---------------------------------------------------

Én megrakom, Te meg tekered és mindketten szívunk;-)

62
newmodelakos képe

a trekkingem neve:Maggie ;)

a trekkingem neve:Maggie ;)

63
AttentoRedaz képe

Az én csacsim matt fekete

Az én csacsim matt fekete monti nagy fehér betűkkel, annyira Man In Black hangulata van, hogy a neve egyszerűen csak: "B"

64
neverdie képe

Amelyik et mindenap

Amelyik et mindenap használom ő Bázis (Authot Basic)
A veterán ( Csepel Úttörő) pedig 1forintosnak hívom mert 1forintért vettem a vázat ő itt is fennt van!

65
ghilea képe

A vázra festett név után

A vázra festett név után a montim Hurrikán, de mivel ez túl hosszú, beceneve Szél vagy Szellő. Ha nagyon jót mentem vele, akkor Kicsikém (jó sok neve létezik :) ). Hasonló okok miatt az outim Sas (de sajnos ő megérett a cserére, mivel nem sikerült belenőnöm, értsd túl nagy a váz, úgyhogy (nem) fizetett hirdetés következik: akinek van egy jó kis outija, aminek kicsi a váza, az keressen meg, hátha segíteni tudunk egymáson - bár imádom és vérző szívvel válnék meg tőle, de muszáj lesz :( )

66
Ilona képe

A mostanság használatos

A mostanság használatos mások szerint "katonai zöld" , homlokcsövön kígyó matricás fixim: Sziszkó

Sajnos autó által törött narancssárga Csepel versenyem : FaCsepel (Favorit villa, Csepel váz)..de szerintem a csavarodott villa csere után is marad a név, hisz csakis arra hallgat :D

67
magwas képe

Igazából az enyémeknek

Igazából az enyémeknek nem nevük van, csak valahogy meg kell őket különböztetni.

Zöldutas: női csepel outi, őt szoktam zöldutazásra, utánfutóhúzásra, meg cuccos túrákra használni.

Pólóbringa: az a favorit/Pajtibá fixi, amelyikkel kb két héttel ezelőttig jártam minden nap. Most valami 36/18 az áttétele, és a Millin várja hogy mikor pólózunk már végre.

Fixikém: a fényvisszaverős színű favorit/Pajtibá fixim

Spéci: a legújabb szerzemény, egy Specialized Langster. Annyira új, hogy még rá sem ültem, mert össze kell rakni. Na megyek is szerelni.

A belvárost pedig le kell zárni.
--
a bátor kommutátor

68
rasztacsubi képe

egy szörnyen sebes outi

egy szörnyen sebes outi fekete szürke nagyon szögletes és szokatlan vázcsövekkel, furcsán hajlított koskormánnyal: Triszta vagy egyszerűbben ÓÓÓ-ZUMM

biciklisek mindennap

69
addisz képe

Olyan megható ez a topik

Olyan megható ez a topik :). Árad belőle a szeretet.

70
candy képe

Ehh, lassan regelni

Ehh, lassan regelni kéne...

Eddig nagyrészt az 'az a szar' volt a név.
Csepel ranger fully volt a csepel, esetleg a tank, vagy a kamion, főleg az összteló meg a nagy hajlított kormány okán, illetve csodálatos teszkóbájk pedig a teszkós névre hallgatott. Remélem kedden meglesz már végre új vas, azt még nem tom hogy fogom hívni, de valszeg lesz olyan fantáziadús, mint az eddigiek : )

71
mcysh képe

Bicó, a feleségem nevezte

Bicó, a feleségem nevezte el így.
===
Ss, bagaboo, puhacomb. Igen, engem hagytál le tegnap.

72
mcysh képe

Azóta már Ujbi van. Azt

Azóta már Ujbi van. Azt hiszem, Luj a névadó.
===
bácsi a biciklin

73
-ogre- képe

ez újmagyarul az új

ez újmagyarul az új bicikli? :)

74
mcysh képe

Kapcs ford! :-) === Köbüki

Kapcs ford! :-)
===
Köbüki a biciklin

75
newmodelakos képe

az én új szerelmem(raleigh

az én új szerelmem(raleigh trekking) neve:csoki:))
ezt elsősorban a barnásmetál szinének köszönheti.

76
bonnie képe

Nincs mindnek neve. Van

Nincs mindnek neve. Van például az Öregúr, aki akár Ernőbá is lehetne (tőle vettem, 5esszeh-nek megfelelő menyniségű vörösborért, miután levágátk a lábát és a bringa ílymódon feleslegessé vált ;)).
Aztán van egy kék obicikli (a név szintén utal a beszerzési forrásra).
Van most egy Matrix Whirlwind outira épített név nélküli agyváltós városi gép.
Múlt héten szereztem egy alu monti vázat, ami a homloktábla helyén egy E betű díszeleg. Vszeg fog kapni egy !-et,valamint a keresztségben a "meglehetős bicaj" nevet.
bonnie

77
Wilika képe

Pálya OB-n Merényi

Pálya OB-n Merényi Dániellel szenteltesd fel! :)

78
Zeinstein képe

az én decathlon b'twin

az én decathlon b'twin outim neve Béta.
egyrészt a b'twin névből, másrészt meg mert még át lesz alakítva, vagy lecserélve, addig meg csak amolyan béta-verzió.

79
Chubby képe

Dec. 7. óta nekem is

Dec. 7. óta nekem is olyanom van, és a Neogenezis nevet kapta. A montim pedig évek óta doktor Ótszamár. :)

-----------------------------
MKKP-média,
Tandem

80
wackor képe

Pista. ez a neve.

Pista. ez a neve.

81
magwas képe

Az alkatrészei is

Az alkatrészei is Istvánok, ugyi?

A belvárost pedig le kell zárni.
--
a bátor kommutátor

82
Encsi képe

Nekem az egyik Muci, a

Nekem az egyik Muci, a másik Narmith :P

83
KésmárkiM képe

Csatabringa és Új

Csatabringa és Új bicikli

Elismerem, utóbbi nem túl fantáziadús. Ráadásul nem is új már, de valahogy rajta maradt. Ha lesz még újabb, akkor az a Legújabb bicikli nevet fogja talán kapni.

Csatabringa amúgy egy kb. 20 kilós MTB, alaposan felszerelve. Ő volt az első.

84
Lathor képe

A tiédet hogy

A tiédet hogy hívják?-tól eljutottunk az Ő volt az első-ig, tiszta kamaszbuli :D

85
dezso képe

A vén csataló Ödönke,

A vén csataló Ödönke, igazi kőbicikli (semnem könnyű, demég Stone Safari "márkájú" is). A zújnak egyelőre nincs neve, Ilonának valószínűleg nem fogom hívni.

86
Dr. Opout képe

Egyetlen , és eleddig

Egyetlen , és eleddig minden bajban hűséges, sokat tapasztalt szerelmem, egy 93-as, szempukkasztó-rózsaszín Bianchi monti, a z őt megillető Bianka kisasszony nevet viseli, egyike azon kedves nőknek, akik szeretik, ha rájuknehezedik hetvenhat kilóm...:D
Az ősszel a családba lépő outinak nem tudom még, mi lesz a neve, de esélyes a Spuri, vagy a nemesen egyszerű Gyász névre, majd meglátjuk, milyen lesz a természete...de a szerelmünk közé nem állhat!:D

87
31312891 képe

Régi ütött-kopott

Régi ütött-kopott bringáimnak mindig tudtam jó neveket, ám a karbon országútimra valahogy egyet sem találtam. (Már vagy egy éve.) Olyan személytelennek érzem annak ellenére, hogy imádom. Lehet, hogy semmitmondó név kéne neki. (pl.:John Clay - Bár ez is lepattanna róla.)

88
Krisi képe

Nem szoktam elnevezni

Nem szoktam elnevezni használati tárgyakat, de amíg fél évet kinn tanultam Belgiumban, akkor beszereztem egy oldtimer retrobringát, aminek a gyári neve Gazelle Impala volt, ezek után mindig Impalának hívtam.

89
kelsey képe

Én a Zsivány néven

Én a Zsivány néven gondolkodok, mert egy Gitane outiról van szó. Néha "árányparipa", mert hogy aranyszínű. Még nem igazán döntöttem még... :)

90
lajhár képe

A montit SUV-nak hivom,

A montit SUV-nak hivom, mivel dontoen azzal is varosban megyek. Aztan van az egysebi, meg a Moser, aki lehet meg outi, vagy kek.
(allati kreativ, mi??)

Ádám

91
Szeby képe

Az új családtagunk egy

Az új családtagunk egy Gepida 100-as folding. Az Egér becenevet kapta. Aki látott már igazi foldingot, tehát egy felnőtt biciklit 16-os (!) kerekekkel, az nem kérdezi, miért... :)

-----------
I'm
taking a ride
with my best friend...

(Gepida 100-as folding, gyökkettővel... :)

92
kétkerekű.mazsola képe

Dzsondó (John Doe) -

Dzsondó (John Doe) - akárhogyan is próbáltam elnevezni, nem jutott eszembe semmi frappáns, úgyhogy ezért kapott "nincs neve" nevet... :)

702

93
Zizz71 képe

Eddig nem volt neve az én

Eddig nem volt neve az én kicsikémnek, de Chubby bevállalta a keresztapuságot, így mától van neki :)

~~~~~~~Greenpeace :)

Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
trek 3700 zöld-fehér-virágos-láthatatlan

94
Marton Jean képe

marylin... legalább olyan

marylin... legalább olyan szép mint m.monroe volt.
De "titkos" összefüggés is van hogy ezlett a neve, aki ügyes kitalálja!

95
mcysh képe

Ez olyan rejtvény, mint ami

Ez olyan rejtvény, mint ami a tévében szokott lenni a nímandhírek végén? Óriási nyeremények várnak önre, ha kitalálja, mi van az avatáromra írva?
===
bácsi a biciklin

96
Marton Jean képe

sajnos nemnyert kedves MCYSH

sajnos nemnyert kedves MCYSH de a szokásos Mónika show-d után ujra tippelhetsz, de nem jársz rossz helyen :D:D:D!

97
Wilika képe

... _________________________

...

98
Komótos képe

Kirké Ő látható a

Kirké

Ő látható a képemen.

És azért, mert varázslatos és szexi. Ja és mert sárga, de én sem tudom, ez pontosan hogyan is...

99
ping képe

:) hermina, a régi sárga

:)

hermina, a régi sárga női hauser monti,
és lila... a lila outi, tudom, ez utóbbi rettentő fantáziadús, kedves párom mindenképpen erőltetné az étienne nevet, mert méd in fransz, de az férfinév, úgyhogy az nem lehet :)

100
Makakk0 képe

Az enyém csak hófehér

Az enyém csak hófehér jaguár. A dalból. //Fehér magellan polaris

101
petiz képe

nekem a téli bringám neve

nekem a téli bringám neve Winterwheel.

Jövünk Amszterdam, jövünk, felzárkózunk!

kerekparosklub.hu/eszak-pest

102
gyozo képe

Csenge Outi, mindig

Csenge

Outi, mindig csilingel ha nem tetszik neki, hogy zötyögős részen rakjuk.

103
Wilika képe

Bianka is

Bianka is ilyen.

104
-ogre- képe

én érdemben nem adtam

én érdemben nem adtam nevet egyiknek sem, bár egy időben volt ebből gond. szerencsére valahogy mindegyiknek olyan lett a stílusa, amilyen gyárilag a neve.
a Metró az nehéz csepel, megy magától.
a winorám a Kék bicikli. nehéz körülírni, így maradt ez.
aztán lett a fekete női bicóm, ami sokáig favorit volt, de Eska lett belőle (sosem volt favorit, csak nem tudtam).
negyedikként jött a Sprint, amit addig építgettem, míg haladós városi nem lett.
aztán jött a Pukk-om, egy öreg puch jungmeister.
utoljára jött az igazi Favorit (róla nincs kép, mert méltatlan állapotú a festése), a túrabringám.
ekkor jött elő a probléma, hogy van két kék színű, két fekete, van két csepel, meg két favorit. már nem volt egyértelmű a színkód vagy a márka. úgyhogy ezek lettek.
ezek után megígértem, hogy nem lesz több (már négynél egyszer megszegtem), de most vacillálok, mert építettem egy ooollyan szép aranyszín brinyiglit, hogy ihaj. el kéne adnom, de még addig szeretnék vele menni 1 keveset. :)

105
zso-fi képe

jó nehéz montim:

jó nehéz montim: Traktor...átmegyek vele mindenen:)

106
Cso képe

még mindig nem tudtam

még mindig nem tudtam előállni egy jó névvel, ami nekem is meg neki is tetszene... sokat gondolkoztam a Kék-villámon, mert nagyon szép kék s megy, mint a villám (bár mióta van egy hátsó tengely törésem azóta nagyon kell rakni, hogy kicsit is megmozduljon), de mivel nagyon filózom azon, hogy tavasszal átfújatom valami nagyon szép zöldre ezért lehet, hogy nem a legmegfelelőbb lenne a névválasztás... de gyakorta hívom Kislánynak, s ha rossz napja van, akkor pedig egy Hisztis-Kú#va...

---------------------------------------------------------

Cso! on the road...

Please don't hit me!

107
Cso képe

közben én is tettem fel

közben én is tettem fel Kék-Villámrol 1-2 képet (az első azaz első képem rola, még kb csak 5-10 perce volt az uj szerelmem, a másik pedig már "teljes" felszereltségben)

Cso! on the road...

Please don't hit me!

108
lord képe

(Cso, offolnék veled arról

(Cso, offolnék veled arról a pultról, ami az 1. képen látszik a háttérben.)

109
Cso képe

mail-elj rám! (ez de

mail-elj rám! (ez de hülyén néz ki leirva, bár kiejtve is kissé nyelvtörős, szóval irj rám egy e-mailt)

Cso! on the road...

Please don't hit me!

110
Tibor_Nesze képe

Szeretném nektek bemutatni

Szeretném nektek bemutatni Pirikét.

111
Komótos képe

Basszus, ez a Pirike de

Basszus, ez a Pirike de gyönyörű....

112
Komótos képe

a brakeless fixik szexik...

a brakeless fixik szexik...

113
-ogre- képe

ez ha jól látom, mindenek

ez ha jól látom, mindenek előtt egy braker kontra :P

114
Tibor_Nesze képe

igen, ő kontrás. ha

igen, ő kontrás. ha belejövök megpróbálom a fixit is, de kizárólag fékekkel

115
bringasalsa képe

Ő Kamilla. Neki még

Ő Kamilla.

Neki még nincs neve. Talán Ottó vagy Samu lesz.

Két lábbal vagy két keréken, négy lábbal vagy négy keréken?

116
Cso képe

Kamillával már

Kamillával már találkoztam = ) de amikor az outit emlitetted azt mondtad, hogy ő Ottó, akkor most mijahejzet??

Cso! on the road...

Please don't hit me!

117
bringasalsa képe

Először ez a név ugrott

Először ez a név ugrott be. De napokig csak gondolkodtam, hogy vmiért mégse jó az Ottó. Nem tudom. Ezt érzem. A Samu se az igazi. Talán majd, ha ismét nyergében lehetek, megsúgja. Lehet, hogy ő lesz Névtelenke?

118
Cso képe

még mindig jobb helyzetben

még mindig jobb helyzetben vagy, mint én... nem hívhatok egy tavasztól valószínűleg zöld bringát Kék-Villámnak...

Cso! on the road...

Please don't hit me!

119
bringasalsa képe

Addig Kék-Villám. Utána

Addig Kék-Villám. Utána Zöld-Villám. Na? Mit szólsz? Esetleg Zöld-Csoda?

120
Cso képe

vagy marad Kislány, meg

vagy marad Kislány, meg Hisztis-Khm...

Cso! on the road...

Please don't hit me!

121
Kalapácsos képe

A városi:Isten Nyila Az

A városi:Isten Nyila
Az országúti:Fekete Atomcsapás

Bocs:)

Gondolkodj el ezen!

122
Marton Jean képe

http://picasaweb.google.com/M

http://picasaweb.google.com/MattKepek/MikulSAlleycat2008#527699698853403...

Készült már róla jobb kép is csak most ez volt kéznél!
Ő Marylin...

123
Tibor_Nesze képe

téged meg az előző képen

téged meg az előző képen láthatunk?

124
zsoltee képe

Hehe, pont ilyennek

Hehe, pont ilyennek képzeltem :D

Zsoltee

125
Cso képe

róla is biztos készült

róla is biztos készült már jobb kép is... = )

Cso! on the road...

Please don't hit me!

126
mcysh képe

Odamentél

Odamentél fényképezkedni?
===
bácsi a biciklin

127
Marton Jean képe

igen énvagyok az előzőn!

igen énvagyok az előzőn! Én csak mint lelkes érdeklődőként voltam ott,Matt bácsi ragaszkodik hozzá hogy mindenkit lefényképezzen,én mondtam hogy nemkell...

128
é képe

a montim Magnum volt,

a montim Magnum volt, amolyan ferráripiros merida. A fekete outim Roncsika, mert momentán darabokban van, de a rendes neve A Borg, mert egy igazi mutáns a galaxis másik végéből.

129
x-fegyver képe

a borg nem mutáns, hanem

a borg nem mutáns, hanem félig szerves, félig gép (a biokibernetikus implantátumok miatt),humanoid faj.
agresszív és technicista társadalom:)
ismerős:)?

-----------------------------------------------
"Vajon amikor kimászom, a seggemet vagy a farkamat illik odadugni?"

130
Gabika képe

egyiket traktornak hívják,

egyiket traktornak hívják, másikat pinának a harmadiknak nincs neve.
-------------------------------
Gabcsi

131
Tomacher képe

Az enyém Boomy

Az enyém Boomy :-)

------------
Life is Random

132
Szlartibartfaszt képe

Az én szép narancssárga

Az én szép narancssárga puch-omat Rókának híják:)

133
TarkaBarkasz képe

Mindhárom piros...(a

Mindhárom piros...(a negyedik, vaspözsó Rozsdás volt, de meghalt)..a többi már csak Kecske...

134
Badar képe

Az oreg turabringam La

Az oreg turabringam La Signora nevre hallgat, a `76-os peugeot outim Simba, az uj tutifranko turagepem Paula, a "kek monti" pedig Felho.
Szamomra szinte kotelezo, hogy nevuk legyen!

135
Mr.Saint képe

Én csak Paripámnak

Én csak Paripámnak hívom... bár... Rita van ráírva... szóval, ő az én Ritám... Hűségesebb, mint akiről elneveztem...

136
mókus képe

Hát az első városi

Hát az első városi csattogó, az 'Matild' lett, mert női vázas volt és baromi öreg. Ő már nincs közöttünk.Reumás lett a hátulja, és egy költözésnél már nem vittem magammal.RIP
A második hasonló városi kategória, ezt a lomisoktól vettem Zalában a 'Kismatild', ő már azért zsengébb jószág(1980körüli), egy fehér Ktm brinyó. Aztán a hegyi kecske az 'kutya', mert Kona Dawg.
Most készülök venni egy új városi outi rohangálóst, szerintem maradok a Kismatild névnél, valahogy nagyon tetszik. Kiderül.

137
Tomacher képe

Íme elkészült az új

Íme elkészült az új városi csapatós. Admirálisnak hívják

------------
Life is Random

139
mókus képe

Ma örökbe fogadtam egy

Ma örökbe fogadtam egy városi vadászt. Egy 75-ös évjáratú Peugeot. 'Pierre' névre kereszteltem.

Íme ő: http://picasaweb.google.hu/milleiboros/Bringa#5302763129064357778

140
Gabika képe

Pözsóknak mindig is

Pözsóknak mindig is tetszett a geoja, tök jó városi egysebit lehetne belőle készíteni. :)

a bigtétényi kerékpáros bandita

141
-ogre- képe

szedj szét és rakj össze

szedj szét és rakj össze egy pözsót. szépnek szépek, de egy normális alkatrész nincs rajtuk. :(

ogreflikker

142
Gabika képe

tudom sajnos, elég csak a

tudom sajnos, elég csak a nyergcsőre vagy a monoblokkra gondolni. :(

143
mcysh képe

A méret vagy a minőség a

A méret vagy a minőség a problémás?
===
bácsi a biciklin

144
Gabika képe

méret, semmi nem szabvány

méret, semmi nem szabvány rajta .

145
mcysh képe

Pontosítok: azt tudom, hogy

Pontosítok: azt tudom, hogy a méret problémás. Viszont érdekel, hogy egyébként milyen minőségűek az alkatrészei.
===
bácsi a biciklin

146
Gabika képe

nekem volt egy pözsó

nekem volt egy pözsó outim, minőségre teljesen jó volt.

147
mcysh képe

Köszi! (És igyál egyet az

Köszi! (És igyál egyet az egészségemre! :-)
===
bácsi a biciklin

148
Gabika képe

Nincs mit (akkor ezt most

Nincs mit
(akkor ezt most neked iszom :D)

149
lunática képe

Holdsugár <3

Holdsugár <3

150
bg képe

El Speedo az egysebi és

El Speedo az egysebi
és Ezüstnyíl a fixi

<< gergø >>

151
Oversize Load képe

Monsieur Montecuccoli az

Monsieur Montecuccoli az igáslovam (Schwin MTB)
Fekete Rémség (néha Nyugger) a túrázó (Kalkhoff trekking)
Menekülő Óriás a tartalék montim, ha M. M. nincs hadra fogható állapotban (Giant Escaper MTB)

152
szemi képe

Első monti(Caprine): Zoé

Első monti(Caprine): Zoé (ellopták)
Első outi,amit szét futárkodtam és ami puch volt:Kloé (R.I.P.)
Mostani monti: Ida
Új melós outi(Peugeot): Treff Hetes (Krisztoforó, vagy kinek a lova után)
KÉszülő szabadidő bicaj(Motobechan, vagy mi):Blues Mobil (The blues brothers design van tervben)

153
Tibor_Nesze képe

szia szemi! nem is tudtam,

szia szemi! nem is tudtam, hogy így írod a neved. A Treff Hetesre készítek jó dizájnt! ok?

154
szemi képe

Nagy leszel akkor:) JA és

Nagy leszel akkor:) JA és csinálj már egy küllő kártyát azzal a bizonyos kártyával!:)

155
bertz képe

Az előző montim foltos

Az előző montim foltos névre hallgat (tesómnak adtam), a mostani indián.
A készülő outim pedig a puding nevet kapta.

156
peet képe

A montim neve felirat

A montim neve felirat szerint Galaxy, én mégis inkább Lélekvesztőnek hívom.

Az outim pedig Gepárd. Néha Baby-nek becézem, amikor megdícsérem, pl.: ügyes voltál Baby [+paskolás], vagy együtt érzek vele "bocs Baby!", esetleg odalépek neki "gyerünk Baby!"

Védd magad!
----------------------------------------
Kék-fehér Simplon outi, piros csíkos bukó, rettentő kék kesztyű, lámpa a sisakon.

157
antitodo képe

Az outim neve "Satanico

Az outim neve "Satanico Pandemonium" polgári nevén "Esmeralda" mert iszonyatosan gyors :)), a cross neve pedig, "Trabant" mert strapabíró.

http://criticalmass.hu/files/Satanico%20Pandemonium2_tn.jpg
---
xxx
Run Forrest, run!

158
XaB képe

(Nincs téma)

159
XaB képe

Szigorúan anyakönyvi

Szigorúan anyakönyvi nevén tartom számon és az nem más mint a szépen csengő:
Dancelli Supercorsa Champione'd Italia
egyedi széria volt anno trikolór festéssel Dancelli mester tiszteletére.
(Masson az Andrási-Hősök jobbra kanyarodáskor pózoltam vele szervezőként ha látta valaki...) :)

XaB

zöld-fehér-piros Dancelli
Supercorsa, sárga sisak.
hátszelet! ragmeg!
***kevés fék, sok tapasztalat :)***by jady

160
shutruk képe

Hű társamat Ellának

Hű társamat Ellának hívják, mert ez fejezi ki azt a gyengédséget, amit Ella felém áraszt. Szeretem.

----

Zöld Mali Cobra

161
keleman képe

:) Az enyém "Virág" néven

:)
Az enyém "Virág" néven fut!

A fékerőre "HŐHE VIRÁG" felkiáltással tudok rásegíteni.

***Élő szövet a fémvázon*** :)

162
Nirhu képe

az enyémet már akkor

az enyémet már akkor elneveztem mikor még meg se volt, mégpedig Emmettnek. amúgy minden tárgyamat elnevezem ami fontos nekem, pl a telefonom Sándor. vagy a számítógépem Ernő. stb.
szeretem Emmettkét, szép piros. ^^

163
Névtelen - Jeremy képe

Hát az enyém biza Szörny,

Hát az enyém biza Szörny, de ha egyszer eljutok az újrafestésig, akkor Mary Anne lesz a becses neve:)

164
vazsu képe

Sokáig nem volt neve, de

Sokáig nem volt neve, de most szombaton múzeumok éjszakáján bizony kitöltöttem egy cetlit egy sorsoláshoz, ám nem csak az én nevemet kellett ráírni, hanem az övét is. Mivel az 'adjunk neki nevet' kampánynak nem volt értékelhető eredménye a baráti társaságban (béla, mi?), hirtelen felindulásból odaírtam az első megnevezést, ami eszembe jutott...
Nem sokkal később a sorsolásnál már tudtam, hogy jó lesz ez így, mivel más szájából is jól hangzott:

'a bringa neve: BRINGA'

Így lett neve hűséges társamnak, és így nyert nekem egy szuper kis naptárat! :D

165
Icehill képe

Egyszerüen Kislány

Egyszerüen Kislány :)
Lehet mondani neki, hogy gyrünk Kislány és olyankor még a szél is megfordul :)

166
Frajti képe

Ahogy az aláírásomban is

Ahogy az aláírásomban is szerepel, Scotty a becses neve. Drágám is néha, no meg főleg szerelmem.

Eltulajdonított elődjét Mozartnak hívtam...

A telefonom pedig Samuel Junior, édesapja Szemi. :)

1. Forza AS Roma per sempre!
2. Scott Contessa 50, kedvesen csak Scotty drágám :)
3. Fehér Specialized Air Force 3 bukó :)

167
marla képe

Wow, most nagyon köszi

Wow, most nagyon köszi annak, aki felhozta ezt a fórumot újra, mert így ide írhatom!

Zooey.
Egyrészt ez után: http://en.wikipedia.org/wiki/Franny_and_Zooey
Másrész utána: http://nevver.tumblr.com/post/53322883/hey-thats-my-bike
Harmadrészt meg azért, mert amikor még a névadási mizéria közepén lecsökkent a lehetőségek száma 2-re (Zooey és Trillian), akkor haver kaja közben megkérdezte, hogy rálátok-e onnan, ahol ülünk Zooeyra. És ahogy kimondta máris tökéletes volt neki.

---------------------------------------
ha ideírom, hogy lila ffi outi peugeot akkor fogtok látni ám?

168
adamekp képe

Akkor tehát a párja

Akkor tehát a párja Arthur/Arthoolia vagy Martin lenne?

169
marla képe

Egy ideig Pegazus volt, de

Egy ideig Pegazus volt, de változnak az idők... Nehéz ilyen színnel megfelelő párt találnia.
Mondjuk egy Martint engedélyeznék neki. Kinek hívják így?

---------------------------------------
ha ideírom, hogy lila ffi outi peugeot akkor fogtok látni ám?

170
Puding képe

Én a Moseremet Mesének

Én a Moseremet Mesének hívom. Egyrészt a névadás elvárás is volt, másrészt könnyebb megkülönböztetni. És amikor rajta ülök, az tényleg mint egy álom, így a legtöbb napom Mesés!

171
Árnyékcickány képe

Na, akkor beszállok én is

Na, akkor beszállok én is :)
Amikor megtudtam, hogy lesz outim, felkértem a külsős nővéremet, meg a fogadott bátyámat (Drótmanó), akitől vettem, hogy adjanak neki nevet. Így lett Yankee Moonfire, de így nem lehet szólítani, szóval becenéven lett Dália (mivel a Moonfire egy dália fajta).
Az öreg montim Margaret, Gerald Durrell, a kedvenc írom nővére után.
Minyon pedig anyu öreg Csepel Lady-je, ez a név pattant ki a fejemből, mikor rendbeszedés után kipróbáltam (rendbeszedés közben csak "grrr-morr"-nak szólítottam :))

--------------------------------
Függőágy, koktél, homokozólapát!

172
alisca képe

PiciBici illetve Bicike vagy

PiciBici illetve Bicike vagy Mamacikli (ő a kismama-biciklim)
alisca

--------------------------
'Let the force be with you!'

173
Axelos képe

Enyém egyszerűen knoxi

Enyém egyszerűen knoxi csak=D
-------------------------------------------
Narancssárga KTM Knoxville

174
Fly képe

Elso gepem Lizike volt meg a

Elso gepem Lizike volt meg a 80as evek kozepen (noi vazas Csepel Tihany)
Aztan jott a Szurke Villam (Csepel City 24-bol jansikolt varosi vadasz)
Jelenlegi elso szamu kerom a szine miatt Piroska lett (nejem Sarikanak hivja, mivel sarga)
Es Traktor, a montim. Ot ugy kaptam egy kolleganomtol, amikor Piroska ideiglenesen ellopasra kerult. Az allapotarol csak annyit, hogy olben kellett hazavinnem...aztan honapokig vele jartam mindenhova, majd egy autoval tortent talalkozas utan ismet szerelhettem. Jelenleg sincs teljesen kesz... De ot nem kozlekedesi cellal tartom, hanem ugymond "buli"-biconak...
Volt meg Monti, akit elloptak...

175
kakaós ufó képe

Az enyém a Hömpi Dömpi

Az enyém a Hömpi Dömpi nevet kapta,hivatalosan és nyűgösebb napjain pedig Hömper Dömper-tekintettel a méreteire és a súlyára...főleg amikor lépcsőn föl-le kell közlekedni vele=) Az élettársát Medárnak hívják,nála Dromedár volt a kiinduló pont,de van még a társaságban Leonidasz,Brümhilda és Klári Bryan=)

176
ua képe

STELLA, a kicsit felpimpelt

STELLA, a kicsit felpimpelt ribancpuch.
and i'm lovin it (her)!

:]

>>> phreeq.flickr <<<
>>>> kraft.blog <<<<

177
rit képe

Az országúti Moser: édes

Az országúti Moser: édes szerelmem, kicsikém - nem kell mondani miért, a KTM trekking: Trek vagy Shrek, pedig nem is szörny...a legújabb városban szaladgálós Hauser szerzeményem pedig: Nagyi, még kosara is van:-)

Fekete Moser v.
Sötétkék double disc KTM
Piros Hauser

178
opika képe

Az én drágám Chester!

Az én drágám Chester! Ugyanis... clubman márkájú és a csodálatos szóösszetételből, a clubManChesterből született a név. Egyébként nem vagyok Manchester drukker. :)

nothing compares to the simple pleasure of a bike ride.

179
peet képe

Stanley, mint a

Stanley, mint a villanyfúró, hehehe.

180
felder87 képe

úúú, a címből nekem is

úúú, a címből nekem is ez ugrott be:)

181
Pölcse75 képe

Az enyém Gizi. Ettől

Az enyém Gizi.
Ettől vagyok én Zizi. :-)

-------------------
Szürke sárga RANGER

182
Icarus képe

Egyiket Shiro-nak (siró-nak

Egyiket Shiro-nak (siró-nak ejtendő és japánul fehéret jelent) a másik készülés alatt álló pedig Tsubasa (tcubasza-nak ejtendő és szárnyat jelent és így Ikarosznak végre meglesznek a szárnyai is)

183
tatabike képe

Egyiket kontrásnak,

Egyiket kontrásnak, másikat országútinak. Már ha bringákról van szó.
Ha meg konkrétan 'A tiédet hogy hívják?' a kérdés, erről a feleségem tud bővebben nyilatkozni...

:D

Gépsárkányaim - Cserebere cuccok

184
Sápa-tag képe

Stanley :)

Stanley :)

185
candy képe

A karbon egysebi az Karbon A

A karbon egysebi az Karbon
A városi, őrültmagas az Hőscincér, vagy Velocipéd
A váltós Nakita monti az Nakita
Az országúti az vagy Országúti, vagy KTM
Az RWC ősmonti pedig Ősmonti

Volt meg a Troger márkájú, Trógernek becézett darab is, de ő már csak vázszett formájában van köztünk : (

Blogom: http://wunderbike.postr.hu/, tömegközlekedés is not an option.

186
Flicka képe

Fülöp, aki világoskék

Fülöp, aki világoskék KTM Strada. :)

Flicka

187
NyilasMisi képe

Zsömle ;)

Zsömle ;)

188
ZsZs képe

Az össztelós monti

Az össztelós monti Piroska,
a Merida Speeder Hófehérke,
ha meglesz a strapa-városi Csótánynak fogják hívni... :)

189
Zsül képe

.

.

190
pill képe

A paripám, a fekete-króm

A paripám, a fekete-króm monti, Lujza névre hallgat.
Van még egy már erősen megfakult, de még mindig gyanúsan neon-narancssárga egysebességes városi igavonóm is, amire névajánlatokat fogadok :)

191
Icarus képe

Igavonorol eloszor nekem az

Igavonorol eloszor nekem az Igor jutott eszembe :-D

192
dűne képe

a mindennapokban Jani - a

a mindennapokban Jani - a vagány (merthogy tényleg nagyon janizós outi). teljes nevén Sebespataki János, álá Bach (merthogy mégiscsak egy komoly idős keró)

193
Vid képe

Oh megint e nemes

Oh megint e nemes fórum.
Tényleg van ugye az az olasz bringamárka... valaki, aki esetleg birtokol egyet nyilatkozhatna a nevéről.

194
Gilran képe

Kispaci egy caprine cherokee

Kispaci egy caprine cherokee (aliasz mócsing) aki mindent kibír többek közt engem is, Nagypaci v. Nagylány egy KTM Velvet trekking

Gilran a térképész

195
Zsül képe

Végülis csak elneveztem a

Végülis csak elneveztem a Moseremet.Mostantól hivatalosan is az Öreg néven szólíttatik.

"Ez kérem nem teremsport!"