Szóval a kérdés adott, egyre több embernél láttam, hogy a bringáját a nevén szólította. Tetszik, hogy nem csak én vagyok ilyen dinka: )
És érdekel, hogy milyen (egzotikus?) nevek is születtek a bicókhoz.
Sokan írtátok, hogy későn szereztek tudomást az akciókról és felvonulásokról. Ezentúl bármikor feliratkozhatsz a riadóhiradóra. Így időben értesülhetsz mindenről ami különösen fontos...
Szóval a kérdés adott, egyre több embernél láttam, hogy a bringáját a nevén szólította. Tetszik, hogy nem csak én vagyok ilyen dinka: )
És érdekel, hogy milyen (egzotikus?) nevek is születtek a bicókhoz.
Az oldalon fellelhető tartalmakat és a Criticalmass-t a következő emberek készítik.
Az oldalt a ninja fejleszti Drupal-al, a lipilee adminisztrálja, a Solid rajzolja, a Dejahu teszi fel a netre.
Álljon itt akkor először
Álljon itt akkor először az én hű biciklim neve, mégpedig úgy hívják, hogy Zsuzsi: )
Ha mérges vagyok, akkor Zsuzsa. Az olyan komoly, és akkor magába száll: )
Ehh, ez nálunk is így van.
Ehh, ez nálunk is így van. Ha apukám Zsuzsának szólít engem, akkor tuti vmi rosszul sült el... :)
Nemes egyszerűséggel
Nemes egyszerűséggel Gringa :)
GriN
carlos olimpia a becses
carlos olimpia a becses neve.
Az egyik Drótcsacsi a
Az egyik Drótcsacsi a másik a Paripa, csak hogy meg tudjam őket különböztetni.
Drótcsacsinak nagy füle van(széles kormány nagy csomagoknak) és érző szíve. Korát sem tudom, baráromtól megörökölt 28-as tanyabájk.
Paripa pedig egy Trek 7300Fx a maga pajkosságával. :)
Dova
...aki tuti kevesebbet szellent, mint Botka László autója!
Az elektromosomra az van
Az elektromosomra az van írva Sellő. Ez lett a kínai bringának a neve a forgalmazó szerint. Nekem tetszik. Ő az én szerelmetes sellőleánykám.
A montimnak pedig nincs neve. "Kék bicikli", "a monti" ilyenek. Az unokahugicám után van egy ritkán használt neve is: "Rendőrbicikli"
--
Fővárosi Zöldszámok (VIK): 06-80-220-220 és 06-80-330-330 (Fővárosi Közterület-felügyelet)
Elveszett, megrongálódott közúti jelzőtáblák és a járműforgalom irányítására szolgáló fényjelző készülékek meghibásodásának bejelentése: 06 1 210 05 73
Nem vagy egyedül! A régiek
Nem vagy egyedül!
A régiek nevét már csak kódként használom, a mostaniaktól meg túl szemérmesek, hogy mindenki megtudja a nevűket. Na jó, a piros paripa én vagyok. :-)
Törpi, a méreten aluli
Törpi, a méreten aluli országúti, szemem fénye, és Maja, a butasárga monti. Régesrégen a bakancsnak és a bőrkabátnak is volt neve :)
stanley, ja, hogy nem arról
stanley, ja, hogy nem arról van szó?:PPPP ops
"Eszem f'sszom megáll!"
"Eszem f'sszom megáll!"
Scotty a becses neve az
Scotty a becses neve az oútimnak.
Scotty a becses neve az
Scotty a becses neve az oútimnak.
az én első cangimat egy
az én első cangimat egy baráttól vettem. futárbringa volt, a neve Klári
Most pedig egy pözsót rakok: Mocsok a neve, mert néha nagyon koszos, de van, hogy Piszoknak hívom egy gyors hajrát követően.
Az előzőt Briginek
Az előzőt Briginek hívják. De őt már bátyámnak adtam, ezért kicsit megorrolt rám és így monstanság keveset beszélünk. A mostanit fantáziadúsan Trixinek neveztem el, mivel Trek gyártmány.
A montimat Wagner Úr-nak
A montimat Wagner Úr-nak hívom, de néha megtévesztésből Brigittának is. Az oúti még nem kapott nevet, de nem sokára elkersztelem őt is.
Szilu
Az enyémnek konkrét neve
Az enyémnek konkrét neve nincs, de biciklinek sose hívom. Ha szóba jön, mindig úgy mondom: "Lóval vagyok." A 'drótszamarat' kikérem magamnak, meg a lovamnak is. Mégiscsak egy Classic Nedao! ;)
-----------
I'm
taking a ride
with my best friend...
Az enyéimnek asszony adta a
Az enyéimnek asszony adta a neveket, Jancsi, (neuzer courier DT)mert kék és szerinte nem illett rá női név, a Mali outim meg Juliska lett, hogy illjen a két név egymáshoz
////
Nincs ki mind a négy kerekem...elég 2 is.
Kék Courier DT, borosta és verejték. Megismersz?
Reba, a vörös hegyrakó
Reba, a vörös hegyrakó hardtail amazon
Kék Villám, a városrakó fixi
valamint Benoe Benoevics, első 26"-os bringám (Benőke) váztörés utáni közvetlen szellemi utódja és leszármazottja (agyváltós-csomagtartós acél túra/igavonó tank)
Hehe, végre! Szerintem
Hehe, végre! Szerintem alap, h nevük van. Én még simogatni meg napoztatni is szoktam őket. Nekem van Desztiné Rozika, R2D2, Sushi Károly és Kuki Williams. Egynek nincs neve, mert az nem az én tulajdonom, csak használom. De akkor leírom, ami volt még, RIP: Papillon és Csigusz. Ismerek még egy Arankát meg egy Teklát.
Emese nekem akkor is Emese.
Emese nekem akkor is Emese. :)
Es most azt, hogy a
Es most azt, hogy a micsodatokat hogy hivjatok. Raaj-ta!
(A cimbol erre kovetkeztettem, bocanat)
Thor81 8 sze, 2008-08-06 09:34
stanley, ja, hogy nem arról van szó?:PPPP ops
már lelőttem, csak nem esett le :)
Szegény Stanley, mivel
Szegény Stanley, mivel lőtted, hogy le se esett :D
ez jó:)))) hehehe
ez jó:)))) hehehe
2x
2x
Ja, az Krull, a harcizom.
Ja, az Krull, a harcizom.
a drága Malvin:
a drága Malvin: http://picasaweb.google.com/kobor.adam/Malvin
:)
oúti: Herkules (márka
oúti: Herkules (márka miatt)
monti: Gyorshetes (de csak a színe miatt, piros-kék)
ezt meg minek küldte be 2x
ezt meg minek küldte be 2x
a montim: zsolti. a puch:
a montim: zsolti.
a puch: szerelmem.
norberté: félvér.
zsömié:ropié.
.....................................................
Bringával megyek. - No para! Normális tevékenység!
Az enyémeket Bélának
Az enyémeket Bélának hívják, és sorszámot kapnak, mint a királyok. Most a VII. és VIII. Bélát nyűvöm....
a regi kona nunumat "kona
a regi kona nunumat "kona puna"nak hivtam.
a mostani bicomat meg nem neveztem el, de megszokasbol vasparipa. de szerintem lesz ennel jobb is.
gida
Kispiros :)
Kispiros :) http://lencsibaba.uw.hu/kispiros.jpg
Hmm hmmm... ismerős
Hmm hmmm... ismerős gépezet:)
http://www.whiplash.blogol.hu
Már vártam mikor veszed
Már vártam mikor veszed észre :D
Ez nagyon szép! (és
Ez nagyon szép! (és aranyos :) )
o_O :)
Vöröööös
Vöröööös Csepeeel.
Bocs. :)
A Vörös Csepel az én
A Vörös Csepel az én téli/esőbringám :P
A Merida fitnesz az Dzset,
A Merida fitnesz az Dzset, mert fekete (jet-black).
A monti az Csiroki, mert Caprine Cherokee.
Az outi meg Kendács, mer eleve összegubizott alkatrészekből lett összekendácsolva, aztán mikor sikerült szigszallaggal rögzíteni az első lámpát, na akkor végleg.
Bár nem vagyok híve az
Bár nem vagyok híve az anglicizmusoknak, valamiért az én kis aranyomnak (trekking) a Goldie nevet adtam. Azóta a négyéves lányom Kisgoldie-nak hívja a sajátját :).
Higgins - ultiméjt túragép, Ridgeback Horizon
Ha már nevet kell adni
Ha már nevet kell adni nekik:
Drágaszág (cross bicó túrára) és kicikém (skatulyázhatatlan városi).
Stipistop!
-
Zsurmi
én az enyémet a
én az enyémet a rápakolászott matrica alapján egyszerűen az "Afrika" névvel illettem, vagy csak "Roncsom". Egy házilag összerakott, kellemesen gyors monti, mindenhova azzal megyek.
Érdekes ez a topikicím,
Érdekes ez a topikicím, már azt hittem nem bringára vonakozik.
Te is a háziállatra
Te is a háziállatra gondoltál ugye :)
Háziállat, ez de komoly
Háziállat, ez de komoly poén :)
Bevetem ma este, de psszt.
Bevetésre viszed a
Bevetésre viszed a háziállatod? juj! :P
Basszus, most, hogy belegondolok, én nem nem is értem, mi ez a fixáció háziállatokkal :))
sok bringánk közül
sok bringánk közül háromnak nem tudom a típusát,
1. az egyiket elneveztem "Terminátor"-nak, mert igen nehéz nagy darab és nem nagyon lehet megállítani ha beindul, "Ő" egy igazi veterán háború előttinek saccolom,
2. van egy monti, még nincs neve, de lehet, hogy "Telós" lesz mert a másik kettőnek nincs telója de a matricáik szerint van nevük,
3. egy MÉH-ből mentett kemping, igen lepukkant, érdekes formájú a váza, nem volt szivem ott hagyni, még nem is használjuk, de ha nem tudom meg a típusát, el kell nevezni mert van egy másik kempingünk is, Csepel "Csillag".
Az én drága Everton-omra
Az én drága Everton-omra az Erika név ragadt a számból. :)
(a laptopom meg Abigail (Abigél), mert első gépem, tehát "A" (a következő talán Bianka lesz, ha lesz olyan))
Most meg van a Kicsikém.
A tárolóban áll a Zsiráf, akit SkyGézán keresztül szereztem, és itt Lujka Zsírfaja 24-eseként híresült el éshát persze mindenki félreolvasta.
És nagyon remélem, hogy a közeljövőben egyrészt lábra áll a Zsiráf (de semmi konkrét terv), másrészt beszerzésre kerül a Minimállat (ez már inkább körvonalazódik).
- Ms. Critica "Lulu" Lujka -
Forgass!
*CMS* RABIC
Kösz mindenkinek a
Kösz mindenkinek a válasz(oka)t, jókat mosolyogtam: )
Holló. Néha Szedán,
Holló. Néha Szedán, Cirkáló... :-)
_______///Hemü\\\________
\ Ezüstmúlt Kapitány. Érted. /
hát a monti az A monti (: a
hát a monti az A monti (: a baráti kör már tudja ez mitjelent, néha vasparipa amikor meg tráfás hangulatba vagyok akkor előfordul az Őrületes bringagép (:
van még egy csepel touring (acéltank), avagy A cirkátor (:
--
be water my friend (x
Legjobb barátom Förgi az
Legjobb barátom Förgi az amerikai származású fekete oúti, és a mindig hű hétvégi hegyekben használt Prometheus MTB...
Kedvenc fixim neve:
Kedvenc fixim neve: Zsírszegény Jász
Muter Gepida Mundo-ja: a
Muter Gepida Mundo-ja: a Pöpec
Barátosné 36éves narancs peugeot outi-ja: Agatha
Meridám: a Vas (leginkább, ha nyűgös)
Saját outim: "a Pözsó", de még nevesítése alatt áll, ugyanis vitát képez a neme, ami a névválasztást erősen befolyásolja...
>> Soha ne fuss olyan szekér után, amire még téged is felvennének. Inkább tekerj utána! <<
napsugár gáz, de rá
napsugár
gáz, de rá ragadt :)
--------------------
előre, illéri-illéri, előre
Neeem, ez tök aranyos.
Neeem, ez tök aranyos. :)
Montim: Drágám (Merida)
---------------------------------------------------
Én megrakom, Te meg tekered és mindketten szívunk;-)
a trekkingem neve:Maggie ;)
a trekkingem neve:Maggie ;)
Az én csacsim matt fekete
Az én csacsim matt fekete monti nagy fehér betűkkel, annyira Man In Black hangulata van, hogy a neve egyszerűen csak: "B"
Amelyik et mindenap
Amelyik et mindenap használom ő Bázis (Authot Basic)
A veterán ( Csepel Úttörő) pedig 1forintosnak hívom mert 1forintért vettem a vázat ő itt is fennt van!
A vázra festett név után
A vázra festett név után a montim Hurrikán, de mivel ez túl hosszú, beceneve Szél vagy Szellő. Ha nagyon jót mentem vele, akkor Kicsikém (jó sok neve létezik :) ). Hasonló okok miatt az outim Sas (de sajnos ő megérett a cserére, mivel nem sikerült belenőnöm, értsd túl nagy a váz, úgyhogy (nem) fizetett hirdetés következik: akinek van egy jó kis outija, aminek kicsi a váza, az keressen meg, hátha segíteni tudunk egymáson - bár imádom és vérző szívvel válnék meg tőle, de muszáj lesz :( )
A mostanság használatos
A mostanság használatos mások szerint "katonai zöld" , homlokcsövön kígyó matricás fixim: Sziszkó
Sajnos autó által törött narancssárga Csepel versenyem : FaCsepel (Favorit villa, Csepel váz)..de szerintem a csavarodott villa csere után is marad a név, hisz csakis arra hallgat :D
Igazából az enyémeknek
Igazából az enyémeknek nem nevük van, csak valahogy meg kell őket különböztetni.
Zöldutas: női csepel outi, őt szoktam zöldutazásra, utánfutóhúzásra, meg cuccos túrákra használni.
Pólóbringa: az a favorit/Pajtibá fixi, amelyikkel kb két héttel ezelőttig jártam minden nap. Most valami 36/18 az áttétele, és a Millin várja hogy mikor pólózunk már végre.
Fixikém: a fényvisszaverős színű favorit/Pajtibá fixim
Spéci: a legújabb szerzemény, egy Specialized Langster. Annyira új, hogy még rá sem ültem, mert össze kell rakni. Na megyek is szerelni.
A belvárost pedig le kell zárni.
--
a bátor kommutátor
egy szörnyen sebes outi
egy szörnyen sebes outi fekete szürke nagyon szögletes és szokatlan vázcsövekkel, furcsán hajlított koskormánnyal: Triszta vagy egyszerűbben ÓÓÓ-ZUMM
biciklisek mindennap
Olyan megható ez a topik
Olyan megható ez a topik :). Árad belőle a szeretet.
Eddig nagyrészt az 'az a szar' volt a név.
Csepel ranger fully volt a csepel, esetleg a tank, vagy a kamion, főleg az összteló meg a nagy hajlított kormány okán, illetve csodálatos teszkóbájk pedig a teszkós névre hallgatott. Remélem kedden meglesz már végre új vas, azt még nem tom hogy fogom hívni, de valszeg lesz olyan fantáziadús, mint az eddigiek : )
Bicó, a feleségem nevezte
Bicó, a feleségem nevezte el így.
===
Ss, bagaboo, puhacomb. Igen, engem hagytál le tegnap.
Azóta már Ujbi van. Azt
Azóta már Ujbi van. Azt hiszem, Luj a névadó.
===
bácsi a biciklin
ez újmagyarul az új
ez újmagyarul az új bicikli? :)
Kapcs ford! :-) === Köbüki
Kapcs ford! :-)
===
Köbüki a biciklin
az én új szerelmem(raleigh
az én új szerelmem(raleigh trekking) neve:csoki:))
ezt elsősorban a barnásmetál szinének köszönheti.
Nincs mindnek neve. Van
Nincs mindnek neve. Van például az Öregúr, aki akár Ernőbá is lehetne (tőle vettem, 5esszeh-nek megfelelő menyniségű vörösborért, miután levágátk a lábát és a bringa ílymódon feleslegessé vált ;)).
Aztán van egy kék obicikli (a név szintén utal a beszerzési forrásra).
Van most egy Matrix Whirlwind outira épített név nélküli agyváltós városi gép.
Múlt héten szereztem egy alu monti vázat, ami a homloktábla helyén egy E betű díszeleg. Vszeg fog kapni egy !-et,valamint a keresztségben a "meglehetős bicaj" nevet.
bonnie
Pálya OB-n Merényi
Pálya OB-n Merényi Dániellel szenteltesd fel! :)
egyrészt a b'twin névből, másrészt meg mert még át lesz alakítva, vagy lecserélve, addig meg csak amolyan béta-verzió.
Dec. 7. óta nekem is
Dec. 7. óta nekem is olyanom van, és a Neogenezis nevet kapta. A montim pedig évek óta doktor Ótszamár. :)
-----------------------------
MKKP-média,
Tandem
Pista. ez a neve.
Pista. ez a neve.
Az alkatrészei is
Az alkatrészei is Istvánok, ugyi?
A belvárost pedig le kell zárni.
--
a bátor kommutátor
Nekem az egyik Muci, a
Nekem az egyik Muci, a másik Narmith :P
Csatabringa és Új
Csatabringa és Új bicikli
Elismerem, utóbbi nem túl fantáziadús. Ráadásul nem is új már, de valahogy rajta maradt. Ha lesz még újabb, akkor az a Legújabb bicikli nevet fogja talán kapni.
Csatabringa amúgy egy kb. 20 kilós MTB, alaposan felszerelve. Ő volt az első.
A tiédet hogy
A tiédet hogy hívják?-tól eljutottunk az Ő volt az első-ig, tiszta kamaszbuli :D
A vén csataló Ödönke,
A vén csataló Ödönke, igazi kőbicikli (semnem könnyű, demég Stone Safari "márkájú" is). A zújnak egyelőre nincs neve, Ilonának valószínűleg nem fogom hívni.
Egyetlen , és eleddig
Egyetlen , és eleddig minden bajban hűséges, sokat tapasztalt szerelmem, egy 93-as, szempukkasztó-rózsaszín Bianchi monti, a z őt megillető Bianka kisasszony nevet viseli, egyike azon kedves nőknek, akik szeretik, ha rájuknehezedik hetvenhat kilóm...:D
Az ősszel a családba lépő outinak nem tudom még, mi lesz a neve, de esélyes a Spuri, vagy a nemesen egyszerű Gyász névre, majd meglátjuk, milyen lesz a természete...de a szerelmünk közé nem állhat!:D
Régi ütött-kopott
Régi ütött-kopott bringáimnak mindig tudtam jó neveket, ám a karbon országútimra valahogy egyet sem találtam. (Már vagy egy éve.) Olyan személytelennek érzem annak ellenére, hogy imádom. Lehet, hogy semmitmondó név kéne neki. (pl.:John Clay - Bár ez is lepattanna róla.)
Nem szoktam elnevezni
Nem szoktam elnevezni használati tárgyakat, de amíg fél évet kinn tanultam Belgiumban, akkor beszereztem egy oldtimer retrobringát, aminek a gyári neve Gazelle Impala volt, ezek után mindig Impalának hívtam.
Én a Zsivány néven
Én a Zsivány néven gondolkodok, mert egy Gitane outiról van szó. Néha "árányparipa", mert hogy aranyszínű. Még nem igazán döntöttem még... :)
A montit SUV-nak hivom,
A montit SUV-nak hivom, mivel dontoen azzal is varosban megyek. Aztan van az egysebi, meg a Moser, aki lehet meg outi, vagy kek.
(allati kreativ, mi??)
Ádám
-----------
I'm
taking a ride
with my best friend...
(Gepida 100-as folding, gyökkettővel... :)
Dzsondó (John Doe) -
Dzsondó (John Doe) - akárhogyan is próbáltam elnevezni, nem jutott eszembe semmi frappáns, úgyhogy ezért kapott "nincs neve" nevet... :)
702
Eddig nem volt neve az én
Eddig nem volt neve az én kicsikémnek, de Chubby bevállalta a keresztapuságot, így mától van neki :)
~~~~~~~Greenpeace :)
Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
trek 3700 zöld-fehér-virágos-láthatatlan
marylin... legalább olyan
marylin... legalább olyan szép mint m.monroe volt.
De "titkos" összefüggés is van hogy ezlett a neve, aki ügyes kitalálja!
Ez olyan rejtvény, mint ami
Ez olyan rejtvény, mint ami a tévében szokott lenni a nímandhírek végén? Óriási nyeremények várnak önre, ha kitalálja, mi van az avatáromra írva?
===
bácsi a biciklin
sajnos nemnyert kedves MCYSH
sajnos nemnyert kedves MCYSH de a szokásos Mónika show-d után ujra tippelhetsz, de nem jársz rossz helyen :D:D:D!
... _________________________
...
Ő látható a képemen.
És azért, mert varázslatos és szexi. Ja és mert sárga, de én sem tudom, ez pontosan hogyan is...
:) hermina, a régi sárga
hermina, a régi sárga női hauser monti,
és lila... a lila outi, tudom, ez utóbbi rettentő fantáziadús, kedves párom mindenképpen erőltetné az étienne nevet, mert méd in fransz, de az férfinév, úgyhogy az nem lehet :)
Az enyém csak hófehér
Az enyém csak hófehér jaguár. A dalból. //Fehér magellan polaris
nekem a téli bringám neve Winterwheel.
Csenge
Outi, mindig csilingel ha nem tetszik neki, hogy zötyögős részen rakjuk.
Bianka is
Bianka is ilyen.
a Metró az nehéz csepel, megy magától.
a winorám a Kék bicikli. nehéz körülírni, így maradt ez.
aztán lett a fekete női bicóm, ami sokáig favorit volt, de Eska lett belőle (sosem volt favorit, csak nem tudtam).
negyedikként jött a Sprint, amit addig építgettem, míg haladós városi nem lett.
aztán jött a Pukk-om, egy öreg puch jungmeister.
utoljára jött az igazi Favorit (róla nincs kép, mert méltatlan állapotú a festése), a túrabringám.
ekkor jött elő a probléma, hogy van két kék színű, két fekete, van két csepel, meg két favorit. már nem volt egyértelmű a színkód vagy a márka. úgyhogy ezek lettek.
ezek után megígértem, hogy nem lesz több (már négynél egyszer megszegtem), de most vacillálok, mert építettem egy ooollyan szép aranyszín brinyiglit, hogy ihaj. el kéne adnom, de még addig szeretnék vele menni 1 keveset. :)
jó nehéz montim:
jó nehéz montim: Traktor...átmegyek vele mindenen:)
még mindig nem tudtam
még mindig nem tudtam előállni egy jó névvel, ami nekem is meg neki is tetszene... sokat gondolkoztam a Kék-villámon, mert nagyon szép kék s megy, mint a villám (bár mióta van egy hátsó tengely törésem azóta nagyon kell rakni, hogy kicsit is megmozduljon), de mivel nagyon filózom azon, hogy tavasszal átfújatom valami nagyon szép zöldre ezért lehet, hogy nem a legmegfelelőbb lenne a névválasztás... de gyakorta hívom Kislánynak, s ha rossz napja van, akkor pedig egy Hisztis-Kú#va...
---------------------------------------------------------
Cso! on the road...
Please don't hit me!
közben én is tettem fel
közben én is tettem fel Kék-Villámrol 1-2 képet (az első azaz első képem rola, még kb csak 5-10 perce volt az uj szerelmem, a másik pedig már "teljes" felszereltségben)
Cso! on the road...
Please don't hit me!
(Cso, offolnék veled arról
(Cso, offolnék veled arról a pultról, ami az 1. képen látszik a háttérben.)
mail-elj rám! (ez de
mail-elj rám! (ez de hülyén néz ki leirva, bár kiejtve is kissé nyelvtörős, szóval irj rám egy e-mailt)
Cso! on the road...
Please don't hit me!
Szeretném nektek bemutatni
Szeretném nektek bemutatni Pirikét.
Basszus, ez a Pirike de
Basszus, ez a Pirike de gyönyörű....
a brakeless fixik szexik...
a brakeless fixik szexik...
ez ha jól látom, mindenek
ez ha jól látom, mindenek előtt egy braker kontra :P
igen, ő kontrás. ha
igen, ő kontrás. ha belejövök megpróbálom a fixit is, de kizárólag fékekkel
Ő Kamilla. Neki még
Ő Kamilla.
Neki még nincs neve. Talán Ottó vagy Samu lesz.
Két lábbal vagy két keréken, négy lábbal vagy négy keréken?
Kamillával már
Kamillával már találkoztam = ) de amikor az outit emlitetted azt mondtad, hogy ő Ottó, akkor most mijahejzet??
Cso! on the road...
Please don't hit me!
Először ez a név ugrott
Először ez a név ugrott be. De napokig csak gondolkodtam, hogy vmiért mégse jó az Ottó. Nem tudom. Ezt érzem. A Samu se az igazi. Talán majd, ha ismét nyergében lehetek, megsúgja. Lehet, hogy ő lesz Névtelenke?
még mindig jobb helyzetben
még mindig jobb helyzetben vagy, mint én... nem hívhatok egy tavasztól valószínűleg zöld bringát Kék-Villámnak...
Cso! on the road...
Please don't hit me!
Addig Kék-Villám. Utána
Addig Kék-Villám. Utána Zöld-Villám. Na? Mit szólsz? Esetleg Zöld-Csoda?
vagy marad Kislány, meg
vagy marad Kislány, meg Hisztis-Khm...
Cso! on the road...
Please don't hit me!
A városi:Isten Nyila Az
A városi:Isten Nyila
Az országúti:Fekete Atomcsapás
Bocs:)
Gondolkodj el ezen!
http://picasaweb.google.com/M
http://picasaweb.google.com/MattKepek/MikulSAlleycat2008#527699698853403...
Készült már róla jobb kép is csak most ez volt kéznél!
Ő Marylin...
téged meg az előző képen
téged meg az előző képen láthatunk?
Hehe, pont ilyennek
Hehe, pont ilyennek képzeltem :D
Zsoltee
róla is biztos készült
róla is biztos készült már jobb kép is... = )
Cso! on the road...
Please don't hit me!
Odamentél
Odamentél fényképezkedni?
===
bácsi a biciklin
igen énvagyok az előzőn!
igen énvagyok az előzőn! Én csak mint lelkes érdeklődőként voltam ott,Matt bácsi ragaszkodik hozzá hogy mindenkit lefényképezzen,én mondtam hogy nemkell...
a montim Magnum volt,
a montim Magnum volt, amolyan ferráripiros merida. A fekete outim Roncsika, mert momentán darabokban van, de a rendes neve A Borg, mert egy igazi mutáns a galaxis másik végéből.
a borg nem mutáns, hanem
a borg nem mutáns, hanem félig szerves, félig gép (a biokibernetikus implantátumok miatt),humanoid faj.
agresszív és technicista társadalom:)
ismerős:)?
-----------------------------------------------
"Vajon amikor kimászom, a seggemet vagy a farkamat illik odadugni?"
egyiket traktornak hívják,
egyiket traktornak hívják, másikat pinának a harmadiknak nincs neve.
-------------------------------
Gabcsi
Az enyém Boomy
Az enyém Boomy :-)
------------
Life is Random
Az én szép narancssárga
Az én szép narancssárga puch-omat Rókának híják:)
Mindhárom piros...(a
Mindhárom piros...(a negyedik, vaspözsó Rozsdás volt, de meghalt)..a többi már csak Kecske...
Az oreg turabringam La
Az oreg turabringam La Signora nevre hallgat, a `76-os peugeot outim Simba, az uj tutifranko turagepem Paula, a "kek monti" pedig Felho.
Szamomra szinte kotelezo, hogy nevuk legyen!
Én csak Paripámnak
Én csak Paripámnak hívom... bár... Rita van ráírva... szóval, ő az én Ritám... Hűségesebb, mint akiről elneveztem...
Hát az első városi
Hát az első városi csattogó, az 'Matild' lett, mert női vázas volt és baromi öreg. Ő már nincs közöttünk.Reumás lett a hátulja, és egy költözésnél már nem vittem magammal.RIP
A második hasonló városi kategória, ezt a lomisoktól vettem Zalában a 'Kismatild', ő már azért zsengébb jószág(1980körüli), egy fehér Ktm brinyó. Aztán a hegyi kecske az 'kutya', mert Kona Dawg.
Most készülök venni egy új városi outi rohangálóst, szerintem maradok a Kismatild névnél, valahogy nagyon tetszik. Kiderül.
Íme elkészült az új
Íme elkészült az új városi csapatós. Admirálisnak hívják
------------
Life is Random
Ő L.i.n. Tegnap elött
Ő L.i.n.
Tegnap elött lettem kész vele.
http://www.flickr.com/photos/grin00/3274229431/sizes/l/
http://www.flickr.com/photos/grin00/3277935775/sizes/l/
http://www.flickr.com/photos/grin00/3278759224/sizes/l/
Light in the night..
G®in
http://www.flickr.com/photos/grin00/
http://www.dnbshare.com/download/GrinMixDnFavsno8.mp3.html
Ma örökbe fogadtam egy
Ma örökbe fogadtam egy városi vadászt. Egy 75-ös évjáratú Peugeot. 'Pierre' névre kereszteltem.
Íme ő: http://picasaweb.google.hu/milleiboros/Bringa#5302763129064357778
Pözsóknak mindig is
Pözsóknak mindig is tetszett a geoja, tök jó városi egysebit lehetne belőle készíteni. :)
a bigtétényi kerékpáros bandita
szedj szét és rakj össze
szedj szét és rakj össze egy pözsót. szépnek szépek, de egy normális alkatrész nincs rajtuk. :(
ogreflikker
tudom sajnos, elég csak a
tudom sajnos, elég csak a nyergcsőre vagy a monoblokkra gondolni. :(
A méret vagy a minőség a
A méret vagy a minőség a problémás?
===
bácsi a biciklin
méret, semmi nem szabvány
méret, semmi nem szabvány rajta .
Pontosítok: azt tudom, hogy
Pontosítok: azt tudom, hogy a méret problémás. Viszont érdekel, hogy egyébként milyen minőségűek az alkatrészei.
===
bácsi a biciklin
nekem volt egy pözsó
nekem volt egy pözsó outim, minőségre teljesen jó volt.
Köszi! (És igyál egyet az
Köszi! (És igyál egyet az egészségemre! :-)
===
bácsi a biciklin
Nincs mit (akkor ezt most
Nincs mit
(akkor ezt most neked iszom :D)
Holdsugár <3
Holdsugár <3
El Speedo az egysebi és
El Speedo az egysebi
és Ezüstnyíl a fixi
<< gergø >>
Monsieur Montecuccoli az
Monsieur Montecuccoli az igáslovam (Schwin MTB)
Fekete Rémség (néha Nyugger) a túrázó (Kalkhoff trekking)
Menekülő Óriás a tartalék montim, ha M. M. nincs hadra fogható állapotban (Giant Escaper MTB)
Első monti(Caprine): Zoé
Első monti(Caprine): Zoé (ellopták)
Első outi,amit szét futárkodtam és ami puch volt:Kloé (R.I.P.)
Mostani monti: Ida
Új melós outi(Peugeot): Treff Hetes (Krisztoforó, vagy kinek a lova után)
KÉszülő szabadidő bicaj(Motobechan, vagy mi):Blues Mobil (The blues brothers design van tervben)
szia szemi! nem is tudtam,
szia szemi! nem is tudtam, hogy így írod a neved. A Treff Hetesre készítek jó dizájnt! ok?
Nagy leszel akkor:) JA és
Nagy leszel akkor:) JA és csinálj már egy küllő kártyát azzal a bizonyos kártyával!:)
Az előző montim foltos
Az előző montim foltos névre hallgat (tesómnak adtam), a mostani indián.
A készülő outim pedig a puding nevet kapta.
A montim neve felirat
A montim neve felirat szerint Galaxy, én mégis inkább Lélekvesztőnek hívom.
Az outim pedig Gepárd. Néha Baby-nek becézem, amikor megdícsérem, pl.: ügyes voltál Baby [+paskolás], vagy együtt érzek vele "bocs Baby!", esetleg odalépek neki "gyerünk Baby!"
Védd magad!
----------------------------------------
Kék-fehér Simplon outi, piros csíkos bukó, rettentő kék kesztyű, lámpa a sisakon.
Az outim neve "Satanico
Az outim neve "Satanico Pandemonium" polgári nevén "Esmeralda" mert iszonyatosan gyors :)), a cross neve pedig, "Trabant" mert strapabíró.
http://criticalmass.hu/files/Satanico%20Pandemonium2_tn.jpg
---
xxx
Run Forrest, run!
(Nincs téma)
Szigorúan anyakönyvi
Szigorúan anyakönyvi nevén tartom számon és az nem más mint a szépen csengő:
Dancelli Supercorsa Champione'd Italia
egyedi széria volt anno trikolór festéssel Dancelli mester tiszteletére.
(Masson az Andrási-Hősök jobbra kanyarodáskor pózoltam vele szervezőként ha látta valaki...) :)
XaB
zöld-fehér-piros Dancelli
Supercorsa, sárga sisak.
hátszelet! ragmeg!
***kevés fék, sok tapasztalat :)***by jady
Hű társamat Ellának
Hű társamat Ellának hívják, mert ez fejezi ki azt a gyengédséget, amit Ella felém áraszt. Szeretem.
----
Zöld Mali Cobra
:) Az enyém "Virág" néven
Az enyém "Virág" néven fut!
A fékerőre "HŐHE VIRÁG" felkiáltással tudok rásegíteni.
***Élő szövet a fémvázon*** :)
az enyémet már akkor
az enyémet már akkor elneveztem mikor még meg se volt, mégpedig Emmettnek. amúgy minden tárgyamat elnevezem ami fontos nekem, pl a telefonom Sándor. vagy a számítógépem Ernő. stb.
szeretem Emmettkét, szép piros. ^^
Hát az enyém biza Szörny,
Hát az enyém biza Szörny, de ha egyszer eljutok az újrafestésig, akkor Mary Anne lesz a becses neve:)
Sokáig nem volt neve, de
Sokáig nem volt neve, de most szombaton múzeumok éjszakáján bizony kitöltöttem egy cetlit egy sorsoláshoz, ám nem csak az én nevemet kellett ráírni, hanem az övét is. Mivel az 'adjunk neki nevet' kampánynak nem volt értékelhető eredménye a baráti társaságban (béla, mi?), hirtelen felindulásból odaírtam az első megnevezést, ami eszembe jutott...
Nem sokkal később a sorsolásnál már tudtam, hogy jó lesz ez így, mivel más szájából is jól hangzott:
'a bringa neve: BRINGA'
Így lett neve hűséges társamnak, és így nyert nekem egy szuper kis naptárat! :D
Egyszerüen Kislány
Egyszerüen Kislány :)
Lehet mondani neki, hogy gyrünk Kislány és olyankor még a szél is megfordul :)
Ahogy az aláírásomban is
Ahogy az aláírásomban is szerepel, Scotty a becses neve. Drágám is néha, no meg főleg szerelmem.
Eltulajdonított elődjét Mozartnak hívtam...
A telefonom pedig Samuel Junior, édesapja Szemi. :)
1. Forza AS Roma per sempre!
2. Scott Contessa 50, kedvesen csak Scotty drágám :)
3. Fehér Specialized Air Force 3 bukó :)
Wow, most nagyon köszi
Wow, most nagyon köszi annak, aki felhozta ezt a fórumot újra, mert így ide írhatom!
Zooey.
Egyrészt ez után: http://en.wikipedia.org/wiki/Franny_and_Zooey
Másrész utána: http://nevver.tumblr.com/post/53322883/hey-thats-my-bike
Harmadrészt meg azért, mert amikor még a névadási mizéria közepén lecsökkent a lehetőségek száma 2-re (Zooey és Trillian), akkor haver kaja közben megkérdezte, hogy rálátok-e onnan, ahol ülünk Zooeyra. És ahogy kimondta máris tökéletes volt neki.
---------------------------------------
ha ideírom, hogy lila ffi outi peugeot akkor fogtok látni ám?
Akkor tehát a párja
Akkor tehát a párja Arthur/Arthoolia vagy Martin lenne?
Egy ideig Pegazus volt, de
Egy ideig Pegazus volt, de változnak az idők... Nehéz ilyen színnel megfelelő párt találnia.
Mondjuk egy Martint engedélyeznék neki. Kinek hívják így?
---------------------------------------
ha ideírom, hogy lila ffi outi peugeot akkor fogtok látni ám?
Én a Moseremet Mesének
Én a Moseremet Mesének hívom. Egyrészt a névadás elvárás is volt, másrészt könnyebb megkülönböztetni. És amikor rajta ülök, az tényleg mint egy álom, így a legtöbb napom Mesés!
Na, akkor beszállok én is
Na, akkor beszállok én is :)
Amikor megtudtam, hogy lesz outim, felkértem a külsős nővéremet, meg a fogadott bátyámat (Drótmanó), akitől vettem, hogy adjanak neki nevet. Így lett Yankee Moonfire, de így nem lehet szólítani, szóval becenéven lett Dália (mivel a Moonfire egy dália fajta).
Az öreg montim Margaret, Gerald Durrell, a kedvenc írom nővére után.
Minyon pedig anyu öreg Csepel Lady-je, ez a név pattant ki a fejemből, mikor rendbeszedés után kipróbáltam (rendbeszedés közben csak "grrr-morr"-nak szólítottam :))
--------------------------------
Függőágy, koktél, homokozólapát!
PiciBici illetve Bicike vagy
PiciBici illetve Bicike vagy Mamacikli (ő a kismama-biciklim)
alisca
--------------------------
'Let the force be with you!'
Enyém egyszerűen knoxi
Enyém egyszerűen knoxi csak=D
-------------------------------------------
Narancssárga KTM Knoxville
Elso gepem Lizike volt meg a
Elso gepem Lizike volt meg a 80as evek kozepen (noi vazas Csepel Tihany)
Aztan jott a Szurke Villam (Csepel City 24-bol jansikolt varosi vadasz)
Jelenlegi elso szamu kerom a szine miatt Piroska lett (nejem Sarikanak hivja, mivel sarga)
Es Traktor, a montim. Ot ugy kaptam egy kolleganomtol, amikor Piroska ideiglenesen ellopasra kerult. Az allapotarol csak annyit, hogy olben kellett hazavinnem...aztan honapokig vele jartam mindenhova, majd egy autoval tortent talalkozas utan ismet szerelhettem. Jelenleg sincs teljesen kesz... De ot nem kozlekedesi cellal tartom, hanem ugymond "buli"-biconak...
Volt meg Monti, akit elloptak...
Az enyém a Hömpi Dömpi
Az enyém a Hömpi Dömpi nevet kapta,hivatalosan és nyűgösebb napjain pedig Hömper Dömper-tekintettel a méreteire és a súlyára...főleg amikor lépcsőn föl-le kell közlekedni vele=) Az élettársát Medárnak hívják,nála Dromedár volt a kiinduló pont,de van még a társaságban Leonidasz,Brümhilda és Klári Bryan=)
STELLA, a kicsit felpimpelt
STELLA, a kicsit felpimpelt ribancpuch.
and i'm lovin it (her)!
:]
>>> phreeq.flickr <<<
>>>> kraft.blog <<<<
Az országúti Moser: édes
Az országúti Moser: édes szerelmem, kicsikém - nem kell mondani miért, a KTM trekking: Trek vagy Shrek, pedig nem is szörny...a legújabb városban szaladgálós Hauser szerzeményem pedig: Nagyi, még kosara is van:-)
Fekete Moser v.
Sötétkék double disc KTM
Piros Hauser
Az én drágám Chester!
Az én drágám Chester! Ugyanis... clubman márkájú és a csodálatos szóösszetételből, a clubManChesterből született a név. Egyébként nem vagyok Manchester drukker. :)
nothing compares to the simple pleasure of a bike ride.
Stanley, mint a
Stanley, mint a villanyfúró, hehehe.
úúú, a címből nekem is
úúú, a címből nekem is ez ugrott be:)
Ettől vagyok én Zizi. :-)
-------------------
Szürke sárga RANGER
Egyiket Shiro-nak (siró-nak
Egyiket Shiro-nak (siró-nak ejtendő és japánul fehéret jelent) a másik készülés alatt álló pedig Tsubasa (tcubasza-nak ejtendő és szárnyat jelent és így Ikarosznak végre meglesznek a szárnyai is)
Egyiket kontrásnak,
Egyiket kontrásnak, másikat országútinak. Már ha bringákról van szó.
Ha meg konkrétan 'A tiédet hogy hívják?' a kérdés, erről a feleségem tud bővebben nyilatkozni...
:D
Gépsárkányaim - Cserebere cuccok
Stanley :)
Stanley :)
A karbon egysebi az Karbon A
A karbon egysebi az Karbon
A városi, őrültmagas az Hőscincér, vagy Velocipéd
A váltós Nakita monti az Nakita
Az országúti az vagy Országúti, vagy KTM
Az RWC ősmonti pedig Ősmonti
Volt meg a Troger márkájú, Trógernek becézett darab is, de ő már csak vázszett formájában van köztünk : (
Blogom: http://wunderbike.postr.hu/, tömegközlekedés is not an option.
Fülöp, aki világoskék
Fülöp, aki világoskék KTM Strada. :)
Flicka
Zsömle ;)
Zsömle ;)
Az össztelós monti
Az össztelós monti Piroska,
a Merida Speeder Hófehérke,
ha meglesz a strapa-városi Csótánynak fogják hívni... :)
.
.
A paripám, a fekete-króm
A paripám, a fekete-króm monti, Lujza névre hallgat.
Van még egy már erősen megfakult, de még mindig gyanúsan neon-narancssárga egysebességes városi igavonóm is, amire névajánlatokat fogadok :)
Igavonorol eloszor nekem az
Igavonorol eloszor nekem az Igor jutott eszembe :-D
a mindennapokban Jani - a
a mindennapokban Jani - a vagány (merthogy tényleg nagyon janizós outi). teljes nevén Sebespataki János, álá Bach (merthogy mégiscsak egy komoly idős keró)
Oh megint e nemes
Oh megint e nemes fórum.
Tényleg van ugye az az olasz bringamárka... valaki, aki esetleg birtokol egyet nyilatkozhatna a nevéről.
Kispaci egy caprine cherokee
Kispaci egy caprine cherokee (aliasz mócsing) aki mindent kibír többek közt engem is, Nagypaci v. Nagylány egy KTM Velvet trekking
Gilran a térképész
Végülis csak elneveztem a
Végülis csak elneveztem a Moseremet.Mostantól hivatalosan is az Öreg néven szólíttatik.
"Ez kérem nem teremsport!"