Akkor most indítom én, mert bizony láttalak ám! ;)

Előzmények:
1 2 3

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
GriN képe

Üdv mégegyszer annak a

Üdv mégegyszer annak a jánynak, kivel tegnap este ácsingóztunk a jászai villamos megálló zebrájánál a zöldre várva. :)
Jöttem is, de látszólag nem "erre" a zöldre várt. :D
Nöi gepidával voltál, kiskosárral az elején.
Köszöntem is, bár visszafogottan, meg látszólag nagyon máshol voltál. :))

Life is bettah on 00 wheelz...
G®in
http://www.flickr.com/photos/grin00/

2
Zizz71 képe

Csőri, tényleg veled

Csőri, tényleg veled szoktam néha találkozni a Bajnok centerben? (VI. Bajnok 13. I. emelet iroda). Te a futár és én meg a hosszúhajú, aki aláírja a cetlidet :)

Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
trek 3700 zöld-fehér-virágos

3
Ypse képe

Fekete outis Hölgy szürke

Fekete outis Hölgy szürke nadrágban, sötét sapkában fél kilenc előtt elgurult mellettem a Gellért téren az Erzsébet híd felé.
9 körül mozaik utcánál ismét összetalálkoztunk,Ő még mindig északnak tartott én már délre csorogtam vissza az alsó rakparton.

Csodálatosan fénylő csillag a sötét éjszakában.. :)))

Bordó Trek 970-es srác Zöld Sisakban.

4
Ypse képe

Tegnap este negyed 9 körül

Tegnap este negyed 9 körül Áron Riksával a Gödörnél.

Remélem nem fáztál meg, és voltak emberek a Ráday utcában :))

5
lmariann képe

Én Oversize Load-ot láttam

Én Oversize Load-ot láttam a többi NR-essel együtt szombat este (a többieket nem ismerem). Épp a Toldi moziban várakoztam a Nyomozó című filmre.

6
KoBold72 képe

Ma du. 3 tájt Szilágyin

Ma du. 3 tájt Szilágyin felfelé piros fixis koma, Wilson pántos szemüveggel. (Miért ezt jegyeztem meg?!)

No persze lehagyott szépen,
rakta a szép gépen.

- - - - -
November 14. - 24. 6É Futás
www.6efutas.hu

7
gontar képe

utólag is a kezeit

utólag is a kezeit csókolom annak a gyönyörű fiatal hölgynek aki ma 16:05kor a Fő utcán a Kacsa utcai zebránál olyan csodás mosolyt küldött felém hogy egyből elűzte ezt a komor, szürke hétfő délutánt és vidám napsütéses szombat reggelt hagyott a helyén :) ha jól láttam egy bagaboo táska volt rajta de egyéb részleteket nem sikerült megfigyelnem mert az a mosoly elvonta mindenről a figyelmem :)

8
Em képe

kicsit kései a válasz,de

kicsit kései a válasz,de asszem én voltam :)
hétfő pipa,idő pipa,hely pipa,táska pipa.
üdv igy utólag is :)

ha mégsem,akkor velem tök ugyanez történt csak más emberkével...jódolgokazilyenek

9
gyozo képe

kicsit kései?? de le a

kicsit kései??

de le a kalappal ha emlékszel egy tavaly október végi hétfőn hol voltál. :)

10
Szeby képe

Üdvözletem a vicces kedvű

Üdvözletem a vicces kedvű futárkollégának (Asszem HP voltál), akivel ma (10.29. szerda) fél kettő tájt csináltunk kormánygyakorlatokat az MHB-nál. Szerencséd, hogy jó napom volt! Legközelebb leindexellek és szétcsengetlek! :)

-----------
Metropolis
Has nothing on this
You're breathing in fumes
I taste when we kiss...

(Kék Csepel Camping, fekete Balance sisak, tükörrel)
Apropó sisaktükör! Vegyetek ti is! Nagyon jó!

11
proof88 képe

Ma Árpád-hídon Pest

Ma Árpád-hídon Pest irányban lecsöngetett egy piros felsős, hátul 2 lámpával (1 villogott, 1 konstans fénnyel világított) felszerelt, bukós és szemüveges emberke, el is húzott, aztán a Váci úti felüljáró alatt melléértem, köszöntünk egymásnak vagy ilyesmi, aztán a rendőrpalota melletti parkolóban megint elhúzott. :D Nem tudom, hátha CM-es és olvassa ezt. :D

http://people.inf.elte.hu/proof88

12
Wilika képe

Kobold, spottolhattalak a

Kobold, spottolhattalak a Tímár utcai felüljárón szembeirányba?

13
KoBold72 képe

Mostanában nem, de mivel

Mostanában nem, de mivel Szerencsekártyát húztál, újra dobhatsz!
:-)

- - - - -
www.6efutas.hu

14
gontar képe

az én voltam :) remélem

az én voltam :) remélem nem sikerült túl halkra a visszaköszönésem :)

15
Wilika képe

Téged akkor

Téged akkor többé-kevésbé rendszeresen látlak reggelenként nemde? :)

16
gontar képe

nagy valószínűséggel

nagy valószínűséggel igen :) bár olyankor eléggé kómás vagyok és nem nagyon fogom fel mi van körülöttem :)

17
Ragazza képe

Ma este 7 körül két

Ma este 7 körül két nagyon szép ffi kerékpárt láttam a Toldi mozi előtt pihenni. Vissza is mentem megnézni őket... :-)

18
m a t e képe

Kb.:4 napja gyaláztuk egy

Kb.:4 napja gyaláztuk egy outis kolegával az ótósokat Oktogontól az Erzsi térig nyélen.
Piros bukó, körszakál, fehér bandázs.. erre emlékszem(meg sötét is volt, meg..)
Nagy hajtás volt!

19
dezso képe

Tegnap munkába jövet

Tegnap munkába jövet fölszálltam a gödöllői vonatra, a masinisztának szép Specializált gépe volt. Én a Bökényfölsi útnál kiszálltam.
Éjjel egykor meg a Fehérvári úton ismeretlenek kis csoportjából jött egy "Ragmeg!" felszólítás a túloldalra.

20
Zizz71 képe

Te honnan hova is jársz

Te honnan hova is jársz Dezső? És mikor?
... és ki volt a masiniszta? :D:D

Zita

21
dezso képe

Bélváros-Rákosliget sarka

Bélváros-Rákosliget sarka vonalon közlekedek, meg vissza. Masinisztával eddig nem találkoztam, néha helyet cseréltünk (hogy ne csak egyikünk legyen szutykos, mert eléggé fölcsapott a trutyi).

22
Zizz71 képe

én is arra :)

én is arra :)

Zita

23
pethodavid képe

Tegnap este fél9 körúton

Tegnap este fél9 körúton a Podma-Nyugati körül láttam egy hölgyet a körúton nyélen rakni. Outival volt, sisak nélkül, kivilágítatlanul és a piroon is átment pár helyen.
Innen üzenem, hogy jó lenne, ha kicsit óvatosabban közlekedne... Remélem csak sietett és épp otthon hagyta mindenét bár az se mentség.

| Blog | Gallery | E-mail |

24
tommerman képe

szóljon, aki látott! :)

szóljon, aki látott! :)

25
mcysh képe

Ma délután a Huba

Ma délután a Huba utcából kanyarodott ki két magasbiciklista, elég meggyőző sebességgel. Integettem, kiabáltam, de odafentről én csak egy kis pont lehettem... Utána kérdeztem Pajti bát, de nem tőle jöttek.
===
bácsi a biciklin

26
m a t e képe

Ma este 21h körül

Ma este 21h körül Aquincumon integettem outis kolegának(zöld fényvisszvkkel)
+ mai közös túránkon sok-sok emberkét akiknek kösz, hogy jöttetek..mountainbikeos, fonotthajú, melegítős lányka, neked külön kösz, hogy jöttél! :)

27
D.Kriszta képe

"Ki látott engem?"

"Ki látott engem?"

28
hf képe

Mi értelme van mindig új

Mi értelme van mindig új fórumot indítani?

hf, aki arra fordítja az idejét, hogy az észak-pesti bringásoknak jó legyen

29
dybi képe

Ezer bejegyzést megvárni

Ezer bejegyzést megvárni amíg betöltődik + végiglapozni elég uncsi.

üdv dybi

30
Cseya képe

Mert háromszáz

Mert háromszáz hozzászólás után már nem működik rendesen a friss hozzászólások keresése.
Vagy csak költői kérdés volt?

31
Wilika képe

Azért, mert néha mobilról

Azért, mert néha mobilról is megnézem a fórumot, és drága mulatság, amikor minden komment elküldése után 100-200kb-ot kell betöltenem. :P

32
lujka képe

Én az elsőről szaladtam

Én az elsőről szaladtam le a szeméttel, te éppen fölfelé haladtál, a fordulóban szinte összeütköztünk, de a közlekedési rutin megmentett.

Rajtad ropogós-újnak tűnő bagaboo és ha jól hallottam, SPD, rajtam szintén remekül kopogó cippedli. ja, és futónadrág.

Vicces-e volt így belakni az új kecót a VII. kerületben? :)

- Ms. Critica "Lulu" Lujka -
Forgass!
*CMS* RABIC
MKKP - titkárnő

33
gyozo képe

Ma fél tíz felé a

Ma fél tíz felé a Horváth Mihály tér magasságában a Baross utcán szemüveges lány zöld sálban (outival?)

hahoo!

34
lujka képe

Egy Görög (a bagaboo

Egy Görög (a bagaboo tanúsága szerint) nagy mosolyokkal az Oktogontól az Andrássy egyik piros lámpájáig, amelyen nem tudtam átcsábítani, éljenek az elvhű férfiak! :D

Forgass!
*CMS* RABIC
MKKP - titkárnő

35
ucaBob képe

Helló!-annak a kék outis

Helló!-annak a kék outis srácnak sárga hátival,aki ma reggel kb. fél 9-kor a Kerepesin jött el mellettem párhuzamosan, kifelé a Hungária irányában (én a bringaizén,ő az úton).Intett ,de viszonozni nem is tudtam volna, és egy gyökér még rá is dudált közben,na ő is kapott egy integetést, de a jelentése már nem volt annyira kedves.He-he! :)
---
Imola

36
dezso képe

Ehe-ehe, végre engem is

Ehe-ehe, végre engem is látott valaki :) Akkor be se írom, hogy integettem egy csinos lánynak a Kerepesin.
A gyökér mintha mutatott valamit volna a pláza felé, biztos neki is tetszett Ucabob.

37
Névtelenfgábor képe

csak okosan ám :)

csak okosan ám :)

38
dezso képe

No mér, a Kerepesivel, a

No mér, a Kerepesivel, a gyökérrel vagy ad absurdum Ucabobbal kapcsolatban kell jobban vigyáznom? :)

39
Zizz71 képe

Névtelenfgábor Ucabob 220

Névtelenfgábor Ucabob 220 cm magas és 150 kilogrammos, színizom ketrecharcos pasija, aki még Chuck Norrist is legyőzte, úgy vigyázz !
:)

Zita
ne vegyetek komolyan... :)

40
Lathor képe

Hátratett kézzel :)

Hátratett kézzel :)

41
ucaBob képe

Zizz71-nek és Neked is

Zizz71-nek és Neked is köszi,jót :DDD !
---
Imola

42
Zizz71 képe

nincs mit

nincs mit :)

Zita
trek 3700 zöld-fehér-virágos és láthatatlan =)

43
dezso képe

Ráadásul bicikli helyett

Ráadásul bicikli helyett traktort hajt pedállal. Krhmm. Majd vigyázok :)

44
Gabika képe

Fu, ne is mond tökre ciki,

Fu, ne is mond tökre ciki, hogy 1 hónapja csak azért vettem egy konát a pinarellom és az egysebim mellé, hogy az "életem értelmével" el tudjak oda is tekerni, ahová eddig nem tudtam.

[annyira szégyenli magát, hogy ilyet megtesz valakiért, aki számára fontos :D]

-------------------------------
Gabcsi

45
ucaBob képe

Azért Veresegyházán

Azért Veresegyházán örültél annak a traktornak!A pinarellod és az egysebid, el mehetett volna kekszet kapálni azon a terepen. :D
---
Imola

46
Gabika képe

Jó hogy örülök a

Jó hogy örülök a traktornak, mivel Te jutsz róla eszembe. :)

Na ott a susnyásban ahol Sándor defektet kapott, oda még a trakesz is kevés volt :P

Gabcsi

47
Gabika képe

csáknoriszt csak maga

csáknoriszt csak maga csáknorisz tudja legyőzni...kevés lennék én oda :D

Gabcsi

48
ucaBob képe

Köszönöm a pozitív

Köszönöm a pozitív jelzőt :),de nem hiszem ,hogy én tetszettem volna annak a tahónak,inkább azt szerette volna szerintem,hogy a bringaizén bicózzál :)!
---
Imola

49
mcysh képe

Celebspotting: tegnap

Celebspotting: tegnap rakparkra menet a Király-Körút sarkon az a lány, aki a múltkor megnyerte az alleycatet. Kérdeztem is tőle, nem te vagy az a lány, aki a múltkor megnyerte az alleycatet? De, mondta, én vagyok, és ennyiben maradtunk, mert nem vagyok jó társalgó.
===
bácsi a biciklin

50
lujka képe

Bizos vagyok bennne, hogy

Bizos vagyok bennne, hogy azért nagyon megvidámítottad a napját! ;-)

Ő amúgy psychogirl.

Forgass!
*CMS* RABIC
MKKP - titkárnő

51
Ypse képe

Ma este 20-20:15 között

Ma este 20-20:15 között Áron fehér riksával, Hátán egy aranyos Koala Macival az Operett Színház mellett ?

52
proof88 képe

A francba mán,

A francba mán, emberek!
Engem soha nem lát senki? Én bezzeg látok mindenkit, csak nem tudok róla!
Ma reggel 7-8 óra magasságában ismét az Árpád-hídon mentem Budára, ismét jött szembe sok kis- és nagylány, de megint én voltam a perverz dög, akire úgy kell nézni, mintha most akarnék megrontani valakit!!!
Viszont ma láttam szembejönni egy olyan lányt is, akit már láttam ott, és megnézett, szerintem ő is felismert már. :) És mi történt? Hát pont akkor voltam elbambulva!!! Egyszer bambulok el, persze hogy akkor, amikor sikerülne sziját nyomni! Wehh!
Fekete-fehér Skarpea cross, visszapillantós bukó, láthatósági mellény!
De ne akkor lássatok, ha épp szabálytalankodok suttyomba', jó???????

53
KoBold72 képe

de megint én voltam a

de megint én voltam a perverz dög, akire úgy kell nézni, mintha most akarnék megrontani valakit!!!
Tessék begombolt sliccel tekerni!

Hát pont akkor voltam elbambulva!!! Egyszer bambulok el, persze hogy akkor, amikor sikerülne sziját nyomni! Wehh!
Láttalak ÁM Aktivista (L.Á.M.A.) nyeregben nem bambul!

:-D

- - - - -
www.6efutas.hu

54
Peta képe

Ez a L.Á.M.A. nagyon jó

Ez a L.Á.M.A. nagyon jó :DD

55
Péter [PSP] képe

Először estefelé (16:45

Először estefelé (16:45 körül) is láttam a gimnáziumi tesitanáromat a varsányi Irén utcán nagyon helyesen bukóban, kivilágítva, habár az első villogó kicsit túlságosan is fényes volt :)

17:00 körül a Margitszigeten raktam neki észak felé, amikor látom hogy a lámpafényekben nem csak az én árnyékom látszik... Na, valaki utazik velem. Viszont a kérdéses srác végre jó fej volt, mert úgy a sziget felénél élre állt, és én utaztam a szélárnyékban. Általában csak én utaztatok, szóval ez jól esett. A szigetről én mentem fel az Árpád hídra, ő visszafordult a sziget felé, és jeleztem neki hüvelykujjam felmutatásával, hogy ez jó menet volt!

És ma megtanultam, hogy a Diós árok utcát nem szabad a Svábhegyről lefele választani, bármennyire nem szeretem az Istenhegyi után következő Alkotás utcát. Fél fékpofáimat elkoptattam...

--------------------------------------

"Ezüst Merida, fekete sisak"

56
Vegha képe

Az Alkotással mi a baj ?

Az Alkotással mi a baj ? Szerintem eljesen jól járható.
Viszont Istenhegyi alternatíva engem is érdekelne. A tegnap reggeli nagy ködben megpróbálkoztam a Tündér utcával, de nem túl bíztató. Ekkora párában meg már nincs tapadásom az Istenhegyin.
Marad a fogas... :(

57
Péter [PSP] képe

Ma már semmi gondom nem

Ma már semmi gondom nem volt az Alkotással, csak fel kell venni a megfelelő ritmust, ami multkor nem ment. Istenhegyi nekem csak lefele, "felfele fogasra teszem a bicajt", egyebkent ugy latom nincs alternativaja. Ráadásul az Istenhegyin nagyon jó a burkolat minősége is. Egyebkent a Csillagaszati Kutatointezetbe kozlekedem fel meg le, es felfele nem vallalnam be... Papirkutya vagyok... (pedig nem is)

58
Hemü képe

A Jánoshegyi nem esik neked

A Jánoshegyi nem esik neked útba lefelé? De az fölfelé is viszonylag kellemes.

_______///Hemü\\\________
\ Ezüstmúlt Kapitány. Érted. /

59
Péter [PSP] képe

Nagyon nem :)

Nagyon nem :)

60
dezso képe

Ha van időd meg kedved,

Ha van időd meg kedved, akkor a Zugligeti-Béla király hurokkal sokkal kellemesebb lejtőszög vár, a forgalom is sokkal kisebb.

61
Vegha képe

Szerintem nem olyan vészes

Szerintem nem olyan vészes felfelé Istenhegyi, amikor éjjel 40 perceket kellett várni a pirosra néha inkább azt választottam, minthogy odafagyjak a megállóba. Összességében előbb fent voltam (kőbüfé) végül, mintha a fogassal mentem volna.
Igen, baromi jó az Istenhegyi út minősége, de épp ezért nekem már veszélyes a 20as gumikkal száguldani a párás aszfalton.
....elég ha egyszer csúszik meg 50 km/h fölött.

62
Hemü képe

"elég ha egyszer csúszik

"elég ha egyszer csúszik meg 50 km/h fölött"

Ezen könnyű segíteni. :-)

63
Vegha képe

Nehogy azt hidd... : )

Nehogy azt hidd... : )

64
binary képe

Norbijuzer (vagy a régi

Norbijuzer (vagy a régi táskája?) n7 körül Karolina-Villányi a BAH csomópontig, ahol a pirosnál én megálltam, ő meg fel a járdára. Pedig már örültem, hogy a MOM-prakhoz felfele nem a 139-es busz fogja diktálni a tempót :)

65
D.Kriszta képe

Ma reggel 9 körül láttam

Ma reggel 9 körül láttam egy lányt befordulni a Kecskeméti utcába, teljesen elképedtem, mert azt hittem a rózsaszín bicikli négy éves kor fölött már nem igazán mutat jól, de ez a bicaj nagyon szép volt, igaz csak egy villanásra láttam, mert én is haladtam közben, de első pillanatásra gyönyörűséges volt

66
Krisztab. képe

Hogyne mutathatna jól egy

Hogyne mutathatna jól egy rózsaszín biszikli??? Én ismerek több nagyon szépet is :)

*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

67
D.Kriszta képe

most már én is tudom :))

most már én is tudom :)) csak idáig még nem láttam olyat, ami tetszett volna

68
zlayko képe

Én ma egy rózsaszín

Én ma egy rózsaszín Hajtás Pajtást láttam a Petőfi hídon. Részletes megfigyelésre nem volt időm:)

69
Pucca képe

Ó köszi a biciklim

Ó köszi a biciklim nevében:)
elmúltam már 4 éves, de nyíltan vállalom!

70
Krisztab. képe

Gondoltam, hogy te voltál

Gondoltam, hogy te voltál ;)

*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

71
D.Kriszta képe

tényleg nagyon szépséges

tényleg nagyon szépséges

72
zlayko képe

A gazdáját még sosem

A gazdáját még sosem láttam, de a gépét rendszeresen látom parkolni... Egy piros nyerges és bandázsos fehér fixiről van szó, akinek a váza -ha jól emlékszem, nem is olyan régen- itt-ott kipirult, hogy passzoljon a nyereghez és a bandázshoz:) Ráadásként pedig hátul zöld felnit kapott. Ha olvassa ezt, a gazdája biztos ráismer:) Ma is láttam, szép:)

73
proof88 not logged in képe

Spottoltam és lelőttem ma

Spottoltam és lelőttem ma este 8 körül KAMA3-at az A lerakónál a tehervonat-pályaudvaron. :D

74
bonnie képe

őt nem nehéz észrevenni

őt nem nehéz észrevenni ;)
bonnie

75
proof88 not logged in képe

Én nem láttalak Téged!

Én nem láttalak Téged! :D
Amúgy állítsd át az időzónád a beállításoknál! :)

76
bonnie képe

nehéz lett volna, be volt

nehéz lett volna, be volt húzva a sötétítő (gyk: én itthon voltam eközben;))
bonnie

77
proof88 képe

Hát azt azért gondoltam,

Hát azt azért gondoltam, hogy nem tekerés közben CS-zel. :D
Hogy világos legyen, tegnap egy CS szerveren volt egy olyan ember, hogy KAMA3, gondolom azonos KAMA3-mal, írtam is neki, hogy RAG'MEG!

78
Krisztab. képe

Ez egy új dimenziója a

Ez egy új dimenziója a spottingnak asszem :)

*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

79
bonnie képe

Hát, tényleg nem ártott

Hát, tényleg nem ártott volna elolvasni az eredeti indító postot...
bonnie

80
mcysh képe

"...utolsó péntek, Milli,

"...utolsó péntek, Milli, meg CM nem ér, csak ha nem megbeszélten futunk össze valakivel..." -- Ha erre gondolsz mint indító postra, ebben nem szerepel, hogy a való világban kell történnie a találkozásnak!

Úgyhogy én ezentúl ilyeneket is meg fogok írni: "Tegnap éjjel Pata rettenetesen legorombított, hogy fingom sincs sem a kerékfűzésről, sem a piacgazdaság alapfogalmairól. Verítékben úszva ébredtem." :-)

===
bácsi a biciklin

81
Zizz71 képe

:):) Zita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

:):)

Zita
trek 3700 zöld-fehér-virágos-láthatatlan

82
bonnie képe

Jó, majd csinálunk egy

Jó, majd csinálunk egy Láttalak ám OFF vagy egy Láttalak ám virtualice topikot is, jó? Mert annak semmi értelme, hogy beírom ide, hogy tegnap láttam bonnie-t, meg clyde is vele volt, mindjárt három változatban is, miközben átpakoltam a vhs-eket..

bonnie

83
mcysh képe

Szokott a biciklis Kama3

Szokott a biciklis Kama3 csézni e Kama3 nickkel vagy sem? Ha nem szokott, akkor az van, amit mondasz. Ha szokott, akkor az van, amit a posztoló mond, vagyis bizonyos értelemben mégiscsak találkoztak.

(Ajjaj, megint beléd kötöttem. Nem halogatom tovább, veszek egy sört és kiviszem a Millire.)

===
bácsi a biciklin

84
bonnie képe

Nem szokott CS-zni. Én meg

Nem szokott CS-zni. Én meg kint votlam f7ig, de sör nem jött :( (Persze csak most olvastam,h egyáltalán igérted!)
bonnie

85
mcysh képe

Ott van a söröd a

Ott van a söröd a hűtőben.
===
bácsi a biciklin

86
bonnie képe

Átraktam az itthoniba,

Átraktam az itthoniba, dankesehr!!!!!
bonnie

87
proof88 képe

Nem tudhatod, mert nálam is

Nem tudhatod, mert nálam is rosszabbul játszott, én meg elég ... vagyok! :D Lehet, hogy pont kipróbálta! :D

Egyébként a RAGMEG!-re úgy reagált, h "jaja". :D
Most vagy értette a célszemély, vagy nem. :S

88
bonnie képe

Mivel ugyanazt a gépet

Mivel ugyanazt a gépet használjuk, és a jelzett időpontban én ültem a gépnél, ő meg útban votl a délbudai mk-ból hazafelé, ezért teljességgel kizárt. Csak tudom, együtt élünk, bocs ;P bonnie

89
Lathor képe

Belső hírszerzés :) Már

Belső hírszerzés :)
Már csak azt nem tudjuk van-e egyáltalán CS a gépen :)

90
bonnie képe

Leghatározottabban

Leghatározottabban állíthatom, hogy nincs..
Játszani nem a számítógépen kell, hanem az udvaron, én még így nőttem fel..
bonnie

91
proof88 képe

Bocsi akkor, nem tudtam,

Bocsi akkor, nem tudtam, hogy együtt éltek! :D

92
Szeby képe

Már csak azt nem tudjuk

Már csak azt nem tudjuk van-e egyáltalán CS a gépen :)

Hát...most, hogy kérded...az enyémen pl. csak C meg S van, külön. CS nincs. Dobjam ki? :S

-----------
I'm
Taking a ride
With my best friend...

Mt 22:37

(Kék Csepel Kempó, esetleg Olimpia Stockholm hasonló színben, fekete Balance sisak, tükörrel)
Apropó sisaktükör! Vegyetek ti is! Nagyon jó!

93
bonnie képe

:D bonnie

:D
bonnie

94
lmariann képe

Nemcsak jó idő van, de

Nemcsak jó idő van, de számottevő "Láttalak ám" életérzésben volt részem reggel.
Áron a Bajcsy úttestén 8:48-kor. Fordrászom a József Attila utcában, az árkádok alatt (rendkívül jó késésmérő, ha a Gödörnél találkozunk 15 percet, ha az Árkádok alatt 10 percet, ha a Lánchídon, akkor csak alig fogok késni)! Aztán celebspotting közel a Szabadság hídhoz, ugyanis Karányi Dani jött velem szembe. Végül pedig üdvözlet annak a katicabogár táskás lánynak, akivel 'együtt' bicikliztünk a Deáktól a Kosztolányiig.

95
bonnie képe

Kiabánat az a Karányi

Kiabánat az a Karányi Dani?
Azt tudtátok, hogy régen niemandnak hívták a mostani celebeknek megfelelőket?
bonnie

96
lmariann képe

ha mostanában hallgatsz

ha mostanában hallgatsz Petőfit és Radiocafé-t, akkor azt DJ-zi, hogy My Baby My...

97
KoBold72 képe

Jaaj, ne menj ott az

Jaaj, ne menj ott az árkádok alatt! A Lánchíd irányában remek buszsáv van az Október 6. utcától. (És a Deák-okt6 között is simán elférni az autók mellett/között.)

- - - - -
www.6efutas.hu

98
lmariann képe

igazából ezzel csak az a

igazából ezzel csak az a gondom, hogy ez Lánchíd számomra rossz oldalára visz. Mármint gondolom a jobb oldali járdára. És akkor vagy körbe kell mennem a körforgalomnál vagy pedig lépcsőzni. Akkor inkább árkád, bukkanó, bal oldal!:) de azért köszönöm!

99
dezso képe

Járda? Igaz, hogy tilos,

Járda? Igaz, hogy tilos, de elég sokan mégis az úttesten megyünk át. Eddig keveseknek lett konfliktusuk ebből.

100
lmariann képe

tudom. tudom. alapvetően

tudom. tudom. alapvetően meg vagyok elégedve a járdával. arról nem beszélve, hogy ha az úttesten megyek, tennem kell egy kört, hogy irányt vehessek a szent gellért tér felé.

101
nullistic képe

-off a múltkor egy buszos

-off

a múltkor egy buszos rámhúzta a kormányt a lánchídon, és mikor mégis sikerült kikerülnöm, még rámdudált egy párszor. ja szívás ha az ember 20 tonnát és 10 métert vezet, és sehol nem fér el..
járda ftw

-on

102
Vegha képe

Az a bukkanó veszélyes

Az a bukkanó veszélyes (szerintem legalább 20 cm a padka) nekem sikerült leszoktatnom magam róla. A híd hangulatát meg az adja meg, ahogy előtte belepörögsz a körforgalomba. Pl. a Roosevelt téri elbúbosított buszmegállóban úgy felgyűrték az aszfaltot a buszok, hogy tökéletes sánc lett belőle - becélzod és simán megtámaszt. Minél gyorsabban veszed az ívet annál élvezetesebb : )

103
KoBold72 képe

A körforgalomban nem para

A körforgalomban nem para menni egy kört, sőt!
Úttesten haladva zökkenőmentes, északi járdán haladva a Fő utcai becsatlakozást keresztező zebránál simán rá tudsz kanyarodni.
Az árkádok elején-végén viszont olyan a hely, hogy gyökkettővel haladva sem garantált a gyalogosbarát haladás.
Pedig erre törekszünk, nem? ;-)

- - - - -
www.6efutas.hu

104
lmariann képe

az említett úton mentem ma

az említett úton mentem ma munkába. tényleg gyors volt. értékes perceket mentettem meg, amit egyébként késéssel töltöttem volna. :) köszi!

105
KoBold72 képe

Veled örülök! - - - -

Veled örülök!

- - - - -
www.6efutas.hu

106
KoBold72 képe

Ráduplázott, nézzeme

Ráduplázott, nézzeme gazember!

- - - - -
www.6efutas.hu

107
Györgyi képe

én ma láttam vkit érden a

én ma láttam vkit érden a vonatpályaudvaron, de nem tudom ki volt, de ő is megismert, vagyis láccott rajta, h hú ez a vki ismerős vhonnan.
aztán volt még a gajdov géza, de ő bogármód ragta, nemtom az számit E.

.....................................................
Bringával megyek. - No para! Normális tevékenység!

108
Péter [PSP] képe

Ma olyan 16:50 körül

Ma olyan 16:50 körül láttam három biciklist beszélgetni a Cserhalom utca mentén futó bringaút szélén (Obi melletti részen), egyiküket (láthatóságiban) ziher hogy valamelyik közelmúltbéli NightRide-on már megismertem, de így névre nem tudom ki lehetett, a másik két társát nem láttam, előre is kellett figyelnem. Szerintem ők nem láttak, mert nagyon elmélyülten folyt a diszkurzus.

"Ezüst merida, fekete bukó, normál utcai ruha :)"

109
Ypse képe

Én Semico-ra tippelnék a

Én Semico-ra tippelnék a láthatósági és az Obi miatt, de nem mondom 100%ra..

110
qkac képe

de az obinál lehetett akár

de az obinál lehetett akár obi van kenobi is:D vagy obi van keró-bi (bi-cikli):D

111
Drody képe

Ezúton is köszi annak a

Ezúton is köszi annak a kék-fehér outis srácnak, aki a Margit hídtól végig a budai felső rakparton, egészen a Lágymányosi híd pesti hídfőjéig húzott.
Úgy is késében voltam, így pöccre beértem. :-)

........................
Formaharc és sci-fi.

112
KoBold72 képe

Tegnap este fél hét felé

Tegnap este fél hét felé jött szembe a Moszkva téren, "hegymenetben" az Attila út felől, a Szilágyi felé, szerintem Törzsmókus volt az.

- - - - -
www.6efutas.hu

113
Törzsmókus képe

hehe, sose néztem ezt a

hehe, sose néztem ezt a rovatot, de most véletlenül idetévedtem. csekkoltam a naptárat, tényleg jártam pont arra pont akkor :D

114
dezso képe

Tennap egy futárarc jött

Tennap egy futárarc jött kicsit mögöttem a Bökényföldin, amikor kiállt a szélárnyékból és csúful otthagyott (ilyen eddig még nem volt), megköszönte.
Tennapelőtt a Krúdy Gyula#Nagykörténél álltunk be hárman a lámpához, az utolsónak érkező illendően köszönt: "Jó napot, balesetmentes közlekedést kívánok!"

115
Vegha képe

bonnie a Dohány utcán

bonnie a Dohány utcán 17:20kor.

116
bonnie képe

te voltál a

te voltál a kukásmellényes?
bonnie

117
Vegha képe

nem. autóban voltam. jól

nem. autóban voltam. jól látszol/nézel ki oldalról is ;)

118
bonnie képe

:) köszi! pont ma merengtem

:) köszi! pont ma merengtem azon,h oké, hogy szemből és hátulról látszok, de oldalról vajon mi lehet a helyzet? de akkor megnyugodtam. a táskán lévő fényvisszaverők (felirat, csík az alján, rider on board matrica..) látszódtak?
bonnie

119
Vegha képe

már nem emlékszem. 2 autó

már nem emlékszem. 2 autó is volt még előttem a kereszteződésben is így is elég jól láttalak, szóval no para. a sárga prizmát egyből leirigyeltem : )

120
bonnie képe

a sárga prizma itthoni

a sárga prizma itthoni csinálmány ;)
"Köhém liked küllőkártya"
bonnie

121
Krisi képe

Közel 100% hogy az

Közel 100% hogy az illetékes gyönyörű göndör szőke hajú királykisasszony kinézetű hölgy a fehér Escortból nem olvassa e sorokat, akit ma láttam 5 felé az Alkotás úton a Shell kútnál, (aki miatt majdnem felkenődtem egy közben elém besoroló fehér furgonra) de azért ideírom, hátha :)

Ezúton figyelmeztetek mindenkit, hogy akármilyen szép leány ül egy kocsiban, menet közben NE nézzünk utána, mert balesetveszélyes!

122
qkac képe

kéne indítani egy "nem

kéne indítani egy "nem láttalak ám" topicot is, azokat lehetne beírni, akiket nem láttunk, mert nem használtak lámpát:)

123
ucaBob képe

Háth őőő igen.Én egy

Háth őőő igen.Én egy csomó ilyet ma nem láttam este 6 és 7 között a Mogyoródi-Hungária-Kerepesi és a Rákóczi felé.
---
Imola

124
Vegha képe

de hát akit nem láttál

de hát akit nem láttál arról nem tudsz mit írni. vagy nem ?
talán inkább _nem látszódtál_ lenne a megfelelő

125
qkac képe

biztos nem értetted a

biztos nem értetted a viccet és az iróniát, tuti gyenge poén volt:P

126
Vegha képe

Miért: csak akkor

Miért: csak akkor reagálhatok ilyet, ha nem értettem ? Az elvi kivitelezhetőségen elmélkedtem csak.

127
qkac képe

szmájli nélkül eléggé

szmájli nélkül eléggé kötözködésnek tűnt, de mondjuk leszarom:D

128
-ogre- képe

akkor engem ma nem látott

akkor engem ma nem látott senki dél-fél1 felé az üllőin, pedig még egy kedves autós kiabált is velem, hogy miért nincs lámpám, amire sok káromkodással többször is válaszoltam, hogy van, a hátamon, és van a táskámban is. aztán ő megint nem látott engem, így összesen háromszor küldött melegebb éghajlatra.
így nem csoda, hogy senki nem vett észre, amikor betekertem a városba :)

129
petiz képe

ma hazafelé menet egy

ma hazafelé menet egy autós dudált és integetett. és halvány fogalmam sincs, hogy ki lehetett, de láttalak ám :D

Jövünk Amszterdam, jövünk, felzárkózunk!

kerekparosklub.hu/eszak-pest

130
Loos képe

Ezennel szeretnék megkésve

Ezennel szeretnék megkésve is (mert csak most jutott az eszembe) köszönetet mondani annak a fájternek, aki egy szó nélkül segített egy megkésett futárnak a tempómenésben a Szentendrei úton kifelé Leányfalura.
Nélküled nem ment volna. (Igaz, így is késtem, de nem lett nagy leégés.)
Ríszpekt 1000-rel!!!

131
Vegha képe

7:12kor egy kb. fehér

7:12kor egy kb. fehér színű trekking cangával fiatal néni bevágódott elém a Krisztina térnél, az Alagút végéig bírtam tartani az iramot. Ha olvasod - érdekelne a dzsekid, baromi jól néz ki: asszem full fekete és a széleken (talán gyárilag) varrott sárga reflexcsíkok.
+
8:10kor fekete ruhás+táskás srác ezüst outival Pannónia utcában

132
Zizz71 képe

Kedvesen rám mosolygott egy

Kedvesen rám mosolygott egy srác a Nagymező Andrássy sarkon negyed egy körül; várta, hogy a lámpa zöldre váltson :). Én is mosolyogtam neki. Pedig gyalog voltam épp :), a főzelékfalóba mentem...

Zita

133
dnsdns képe

Tegnap du. 6 körül a

Tegnap du. 6 körül a Gyarmat utcában láttam egy fekete kapucnis pulcsit viselő hölgyet, aki a hellómra -mosolyogva- viszont-hellózott, majd szabálytalanul követett az egyirányú utcában.(nem volt gépkocsi forgalom)
Aztán ma láttam egy rakás bringást, de a bringákra nem emlékszem, az arcokra meg szintén nem, mert gyorsan tekertem.
Aztán a berguson bringabolt előtt találkoztam egy jó arcnak tűnő köszönő bringással.
Majd hazafelé a János utcán a XVI. kerben megelőztem egy tempósan haladó, bukót viselő kerékpáros társat, és ciao-val üdvözöltem.
Aki magára ismer, annak üdv ismét.
Ismertető jegyeim: rövid haj, - szégyellem magamat, de - bukó nélkül, farmer nadrág, mattfekete örökhajtós gép, piros stucnivel, koskormánnyal, nagy fekete futárzsákkal.

Peace All!

134
mcysh képe

Te az a DNS vagy, akivel

Te az a DNS vagy, akivel tavaly ilyenkor elindultunk Gorakához, de Komáromnál a papírkutyábbja visszafordult?
===
bácsi a biciklin

135
dnsdns képe

Aham. Goraka kapitány

Aham.
Goraka kapitány vendéglátását kár lett volna kihagyni.

136
kare777 képe

Tegnap este Steer a Gellért

Tegnap este Steer a Gellért szállónál. Asszem de szerintem igen.

137
jz képe

Vikit tegnap a Billy

Vikit tegnap a Billy Rottenben :)
Köszönöm a kávét és remélem nem áztál meg nagyon haza fele?!

***bukósisakot és lámpát minden bicajosnak***
***szürke bukó/maszk/öreg monti, fekete táska felpókozva***

138
Pontagynembe képe

tegnap este tíz körül a

tegnap este tíz körül a Fővám előtt valaki hangos "ragmeg!" felkiáltással üdvözölt a szakadó esőben, köszönöm neki ezúton is.

139
qkac képe

18:30 egy outis leányzó

18:30 egy outis leányzó és egy srác a margit hídtól a rákócziig.

18:37-kor rózsaszín puch kikötözve a baross-nagykörte sarkán

mi ketten voltunk ypsével

140
Ypse képe

Nagy köszönet a

Nagy köszönet a leányzónak és srácnak az üllői útig felváltva haladtunk a nagykörtén.

18:40-körül Nagykörte és Tompa utca sarkon Trekkinges ? leányzónak még egyszer nagy Szia .

141
petiz képe

köszi neked mégegyszer

köszi neked mégegyszer motoros futár, mikor megálltál segíteni, mikor azt hitted, hogy elestem, de közben csak a lámpámat hagytam el, lefektettem a bringát és visszaszaladtam a lámpa darabjaiért.

142
SzCiklon képe

HP futár srác, együtt

HP futár srác, együtt tekertünk és beszélgettünk a Rákosrendezőtől (ahol negyed óráig tologattak egy szar tehervonatot az orrunk előtt) a Lehel úton a Frangepán utcáig, ahol én lekoccoltam. Ja, a dolog nov. 5-én szerdán történt...

143
Mari képe

"Világítás?!"

"Világítás?!" Hallottalak ám! ;)

Kedves széphangú Fiú!
(Vajon olvasod e fórumot?) Mondanám, hogy Szépfiú, de oda sem mertem nézni, amikor ma 17 óra előtt a Könyves Kálmán és a Hungária közti vasutak alatt próbáltam észrevétlenül, rémsötéten elhúzni melletted. Na meg több klasszul kivilágított bringás mellett.
Tök igazad van, és mélységesen szégyellem magam, hogy lámpa nélkül tekergek.

(1 kis mentegetőzés: Igazából pár hete vettem a kis "Megeszreggelire" Meridát, leginkább hegyenvölgyönát-szerű hétvégi túrákhoz, ami inkább tavasztól lesz... Csak hát... mióta megvettem... nem bírok elszakadni tőle, és munkába is azzal járok. Még esőben sem hagytam otthon, pedig nemhogy lámpám nincs, még sárhányóm se! :D
Amúgy dolgozom az ügyön. Olvasom ezt és hasonló honlapokat, hogy milyen lámpát+egyebeket érdemes venni. Nem akartam a bringavásárláskor venni egy olyat, amit rámsóznak... Meg hát ugye:
Egy rossz időben meghozott jó döntés jobb, mint egy jó időben hozott rossz döntés.

Addig meg továbbra is szégyenkezem, és rá sem merek nézni a világítós bringásokra, és jól összehúzom magam és bújkálok pl a Népligetben, és és és... :(

Viszont! Jártam egyik nap Csepelen, átzúztam a Lámpás utcán... Na ott aztán nem szégyenkeztem, én a sötét. :-) Mert az egy Lámpás utca, vazzítosz! Oda nem kell lámpa, nem?!! Hihi :-)

144
qkac képe

ideiglenesen 2ezerért

ideiglenesen 2ezerért első+hátsó lámpát kapsz szettben. nem egy nagy eresztés, de arra nem pénz, hogy legyen valami kis fényed! utána ráérsz gondolkodni, hogy mi is kéne pontosan! sárhányó is pár ezer, az sem nagy összeg, ha használod egy pár hónapot!

145
Krisztab. képe

Mari! Amíg eldöntöd,

Mari! Amíg eldöntöd, vegyél két kis ledes gyászt az ikeában, meg pár fényvisszaverőt. Ha elcsap egy autó, vagy egy másik bringás neked megy a sötétben, nem fogja értékelni az elméleted!

*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

146
Vitéz képe

Ma 18:20 környékén

Ma 18:20 környékén világos bukós srác outival a terézkörúton. Köszöntünk egymásnak. Egy ideig mögötted mentem, és kétszer is nagyot kellett fékezned, mert lelassítottál a kiálló visszapillantók miatt... Aztán blahánál lehagytalak:-)

147
bonnie képe

Ma reggel megint

Ma reggel megint kergetőztünk a főnökkel. A Lánchíd pesti oldalán megálltam orrot fújni/cipőt kötni, akkro ő rajzolt körbe. Aztán a Clarkon visszaelőztem, majd az Alagútban újra ő került előre, de az Alagút utcai lámpánál megint én voltam a sor elején. Ezt a pozíciót a Márvány utcáig tartottam is, valahol utána előzött vissza (onnantól nem ugyanarra jövünk).
bonnie

148
Gabika képe

Üzenem annak a bukónékül

Üzenem annak a bukónékül montival közlekedő srácnak, akit ma láttam a Fehérvárin, hogy csúnya dolog a zebrán a gyalogok közé berongyolni miközben piros a lámpa.

Gabcsi

149
Borzaska képe

Sztem Vegha-t spottoltam ma

Sztem Vegha-t spottoltam ma reggel 9.15 körül a Lánchídon, Budáról Pest felé. Vagy valaki szintén narancs outival és narancssárga samsonite hátizsákkal nyomja :-)

Ő az úton rakta, én illegálban kommandóztam az északi járdán gyökkettővel.

150
Vegha képe

bingo : )

bingo : )

151
alterego képe

Wheeler PR 2900 infopark

Wheeler PR 2900 infopark elott lattalak.

152
Hemü képe

HÚ DE CIKI!!! Az Egyenes

HÚ DE CIKI!!!
Az Egyenes utcánál vártam ma hajnalban 6 után kicsivel, hogy elmenjen a HÉV, és ráfordulhassak a Kerepesire, és arra gondoltam, hogy hülyén néz ki, hogy a lámpám KITT-et játszik a hátamon, miközben sétálgatok a biciklim mellett, ezért kikapcsoltam. Aztán a belvárosban vettem észre, hogy nem kapcsoltam vissza. Szóval ha láttál egy őrültet a Kerepesi-Stefánia-Andrássy útvonalon mellényben, reflexcsíkos nadrágszárvédővel és egy bazi nagy szürke dobozzal (rajta macskaszem) hátul, de hátsó világítás nélkül, akkor az én voltam.

Reggel a Centenáriumi lakótelepről indulva jóóröggöt köszöntem egy álmosmanónak (tipp: Zaivaldi), miközben elhúztam mellette.
A Kerepesin a hátizsákos (Bagaboo?) kollegával szerintem már találkoztam korábban is. Akkor is jól meghajtott befelé jövet.

153
dnsdns képe

Centi nekem is a start

Centi nekem is a start helyem...
De én sosem ébredek 9 előtt... :)

154
zaivaldi képe

kora reggel? én? legfeljebb

kora reggel? én? legfeljebb álmomban tekerek. :) valaki más volt az.

155
Sofie képe

Reggel Krisztával (Málna)

Reggel Krisztával (Málna) tekertünk egy ideig együtt a Wekerlétől a Stadionokig:-)

156
vizsu képe

Ma reggel Oktogonnál egy

Ma reggel Oktogonnál egy kedves fiú szólt, hogy ha nem a bringaúton megyek, megbüntethetnek 10e Ft-ra. Kedves volt, megköszöntem :-)

És akkor már feltennék egy durva kérdést: Ti sosem mentek át piroson? Mert én sajnos nem bírom ki... Tudom, példamutatás, ilyesmi, és sokszor tényleg most már jól viselkedem, de nem mindig :-(

157
Hemü képe

Nem én voltam. :-) Az

Nem én voltam. :-)
Az Oktogon és a Körönd között nem bringaút van, hanem bringajárda ("gyalog- és kerékpárút"), amit nem kötelező használni. Attól befelé meg biciklisáv, ami viszont kötelező jellegű.
Én már nem megyek át piroson. Régebben előfordult.

158
feb képe

Szerintem rajtad kivul egy

Szerintem rajtad kivul egy bringas sem szokott atmenni a piroson.

Szokjal le rola te is!

159
-ogre- képe

én éjjel a körúton

én éjjel a körúton szoktam átmenni két lámpánál, ha 0 a forgalom, máshol nem.

160
Cseya képe

Én már sosem megyek

Én már sosem megyek át.
Meg a légy szárnyait sem tépdesem.
És kibírom.

161
dezso képe

Valamelyik éjszaka egy

Valamelyik éjszaka egy Teklát láttam a kapunk melletti bolt előtt két biciklivel.
Tegnap reggel egy jól beöltözött fiatal sráccal mentünk kicsit a Kerepesi külső vége környékén.

162
Zizz71 képe

Kerepesi bringaizén a

Kerepesi bringaizén a Közép-európai Egyetem előtt hagyott le egy szép nagydarab, fekete kerékpárosöltözetes bringatárs, én akkor épp megálltam telefonálni. Láttam, többször hátranézett, jövök-e, aztán a Rákos-pataknál ő jobbra ment tovább, én meg egyenesen.
Láttam ám, hogy látott :)

Zita

163
er13a18 képe

"Láttam ám, hogy

"Láttam ám, hogy látott"
újabb topictéma? :)

164
Zizz71 képe

Jó...jó.. de azért úgy

Jó...jó.. de azért úgy kezdődött, hogy én láttam egy biciklist ;)

Zita

165
Wilika képe

Tegnap láttam egy menetrend

Tegnap láttam egy menetrend szerinti newmodelakos-t a margithíd fele, ezúttal a buszból kitekintve, szomorkodva-irigykedve.
(közben leesett végre, hogy ő "new model akos" nem pdeig "new mode lakos" (gázevagyok?))

166
newmodelakos képe

Szia! és láttad az új

Szia!

és láttad az új paripámat?
(kék-fehér egysebis, lefűrészelt-felfordított (á)koskormányos raleigh... asszem márkafüggő lettem:))

és igen a nick uccsó 4 karaktere a keresztnevet, az uccsó három pedig az asztrológiai jegyemet rejti.

(nemvagy:)

167
Peta képe

"(á)koskormány" ROTFL :D A

"(á)koskormány" ROTFL :D

A newmodel pedig merilinmenzonos ihletésű? :DD

168
newmodelakos képe

nem a new model a new model

nem a new model a new model army nevű zkrt hivatott jelölni, akiket régebben ordas módon szerettem.
off
ha vkit érdekel és szereti az érdekes rock zenét, akkor pénteken a ráday klubban lépnek fel. 10 év után végre újra egy klubkoncert idehaza:)
on

169
Cseya képe

Sokáig én is ebben a

Sokáig én is ebben a tudatban voltam.

170
KoBold72 képe

Sehol sem vagy. Én egész

Sehol sem vagy.
Én egész mostanáig New Mode LAKATOSnak olvastam.
Pedig abban a tudatban éltem eddig, hogy nem vagyok diszlexiás...
:-)))

- - - - -
www.6efutas.hu

171
newmodelakos képe

őszinte örömmel tölt el

őszinte örömmel tölt el h hozzájárulhatok a társaság szabadasszociációs gyakorlataihoz.
így derül ám ki h kiben mi is lakik legbelül:DDDDDD

(viccen kívül az elolvasások ccichológusék szerint télleg árulkodnak)

172
Ragazza képe

Tegnap reggel úgy f9-kor a

Tegnap reggel úgy f9-kor a Hősök terén rámköszönt mosolygósan egy másik biciklis lány. Ezúton is üzenem, hogy örültem! :-)

173
Zizz71 képe

egyedül volt? (mert ha egy

egyedül volt? (mert ha egy nála kétszer nagyobb bringás sráccal, akkor én is lehettem... kb akkor jártunk arra és köszöntem is egy lányzónak )

Zita

174
Ragazza képe

úgy láttam, hogy egyedül,

úgy láttam, hogy egyedül, hacsak előre nem tekert a srác. Bukó, fehér(?) vagy világos színű kabát/mellény. Én kék dzseki, sapka, szemüveg...

175
Zizz71 képe

...hát nem, mert míg

...hát nem, mert míg együtthaladunk, ő biz nem hagy el :). Bukó piros-fekete - kis ezüst (v.aluszín)
de megelőlegezek neked egy vidám mosolyt, ami mindig van nálam, ha esetleg tényleg összefutunk :)
Zita

176
m a t e képe

Ma etse, vagy hajnalban (24

Ma etse, vagy hajnalban (24 45körül). Szentendrein gyönyörűséges jelenséget láttam. Világos országútis hölgyemény, szoknyában margit-hídi lehajtóról kanyarodot nagyon trükkösen pont úgy, hogy én azthiggyem, h az útra megy ki és nem a járdára és ezért bunkó módon rövidreszabva búcsúzzak X-fegyver kollegától.. (mondjuk ő megértett..) Persze nem az utat választotta:(

177
Mari képe

Hihi, egy órája a Gubacsi

Hihi, egy órája a Gubacsi streeten intett egy igazi bringásfiú. Ó az a kukás mellény! :-) Karácsonyra meglepem magam egy olyannal. És természetesen lámpát is veszek végre...

178
D.Kriszta képe

Tegnap este félkilenc

Tegnap este félkilenc körül a budaörsi Ikeából hazafelé tartva láttam egy srácot a kamaraerdei emelkedőn felfelé, én kocsiban gubbasztottam, sajnos sehogy sem sikerült a fotelt a hátamra gumipókozni. Nem sokat láttam belőle, de remekül ki volt világítva + fényvisszaverő tuning

179
qkac képe

20:30 drága virágszálam,

20:30
drága virágszálam, láttalak ám, és még jó sok autós látott, de nem hiszem, hogy ez nagy örömükre szolgált. a deáktérnél a legbelső sáv és a középső közti felezőn tekertél, ezzel két sávot is feltartva. sebességed kb 10-15km/h lehetett, mivel a buszsávban haladva a külső íven állva hagytalak. úgy érzem, egyetlen mentséged az lehet, hogy öngyilkossági kísérleted volt, de ha nem, akkor vajon mit kerestél az út közepén?

180
Krisztab. képe

lehet, hogy a

lehet, hogy a kanyarodósávba akart majd besorolni. 20:30-kor olyan sok mindenkit nem tarthatott fel...

*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

181
qkac képe

elég nagy forgalom volt, a

elég nagy forgalom volt, a kanyarodósáv meg vagy száz méterre, ilyen sebességgel gyász volt ott menni...

182
petiz képe

üdv neked bringás, gizda

üdv neked bringás, gizda napellenzős futáros bringás téli sapiban, akit minden reggel látok kápmegyeren velem szembe jönni. (én sárga kabát) ja és üdv neked kápmegyeri ccb-s futár.

183
jurij.ganjov képe

ezúton is köszi a kis

ezúton is köszi a kis piros szivecskét amit ma este fél9 körül kaptam a stucnimra a mom parknál, ameddig óvatlanul a közértben garázdálkodtam :)

...::: az élet mixelve szép!!!

hallgasd te is:
http://jurijs-stash.mypodcast.com

184
Folken képe

Üdv annak a srácnak aki ma

Üdv annak a srácnak aki ma késő délután felajánlotta a segítségét a Békásmegyeri piac mellett a lakótelepen.Ritka manapság az ilyen segítőkész ember!Köszi így utólag is! :) Amúgy csak a lánc dobódott le félig-meddig.Kissé elállítódhatott a váltó.Biztos ezért csinálja néha amikor álló helyzetben visszafele tekerek
..

185
proof88 képe

Nem nagyon értek hozzá

Nem nagyon értek hozzá tapasztalat híján, de ha elállítódott a váltó, akkor van 2 csavar, L meg H jelzésekkel, amiket csavarva szabályozni tudod, hogy a legkisebb és legnagyobb fokozatban mennyire mozdulhasson el a váltó, most ezt nem tudtam jobban megfogalmazni. Ha túlságosan elmozdulhat, ledobhatja a láncot. Ez középen, a hátsó váltót még nem kellett birizgálnom. :/ :D

186
Folken képe

Köszi a tippet!A jövőben

Köszi a tippet!A jövőben hasznomra fog válni! :) De ma délután úgyis megy szerelőhöz a paripa.Kap új hátsó agyat.Majd szólok nekik hogy állítsák is be ha már ott van.

187
bios képe

kimaradt innen, de én is

kimaradt innen, de én is nagyon szépen köszönöm a kis szívecskét Malvin nevében is, amit kb két hete kaptam a stucnijára. leszedtem, mert nem volt szívem hagyni elázni / elkoszolódni és bevallom férfiasan először Valakire gondoltam, hogy ő lehetett, így eltettem biztos helyre az emlékes ládikóba. aztán a 3amagyar blogon láttam, hogy más is kapott pont ugyanilyet, ekkor vált világossá számomra, hogy ez egy kedves bringásgerilla, nem tudom miért kaptam, de persze sejtem, hogy a bicajom külsejének köszönhetem. :)

www.myspace.com/loudsociety

188
kóbor képe

a te szerelmed is Malvin?

a te szerelmed is Malvin? :)

189
bios képe

óóóó. :) Malvin Egy és

óóóó. :) Malvin Egy és Örök, de persze csak nekem, a név bár nem gyakori, kénytelen vagyok elismerni mások jogát is hozzá ezek szerint. :)

az enyém egy csinos (de még hogy!) csupakék Mali Ironman. az egyértelmű volt, hogy ha megszemélyesítem az iránta érzett szeretet kapcsán, akkor pacivá avanzsálom és a Malihoz közeli női név adta ki a Malvint / Malvinát. így ő teljes nevén Funky Malvin, a duhaj kanca, aki közben már nem is duhaj, egészen jólneveltté vált a sok elegáns nagykörtés ügetés (hehh inkább vágta..) során. :)

TeMalvin milyen?

190
kóbor képe

http://picasaweb.google.com/k

http://picasaweb.google.com/kobor.adam/Malvin_J#
de már a nyereg mondjuk nem ilyen. 89-es KTM váz, meg az adalékok :)
ejj, én is azt hittem, hogy Malvin csak egy van, dehát örömmel osztozom, most hogy kiderült a druszája is szép, ezáltal méltó a névre :)
háccelet!

191
mcysh képe

Láttam én ezt a bringát a

Láttam én ezt a bringát a rakparkon? Meglepődtünk, hogy mennyire hasonlít az enyémre? Még mindig tetszik nekem?
===
bácsi a biciklin

192
kóbor képe

így van, ő volt az. az

így van, ő volt az.
az utolsóra te tudod a választ... :)

193
mcysh képe

Még a cm-matrica is majdnem

Még a cm-matrica is majdnem ugyanott van. :-)
===
bácsi a biciklin

194
er13a18 képe

195
bios képe

ejj de rendben van ez is! :)

ejj de rendben van ez is! :) az enyém itten van e

ha valamiért csak az album jön be, akkor 117es kép ;)

háccél oda is, ragmeggel sürgetve

196
kóbor képe

jajjdeszép ő is, egyem a

jajjdeszép ő is, egyem a szívét :)

197
Vegha képe

Eléggé dekoratív

Eléggé dekoratív példány! viszont szerintem nem illenek hozzá ezek a felnik, inkább alacsony profilút tennék rá, több hangsúlyt kapna a fényezés.

198
Vegha képe

Csütörtök reggel 8:10

Csütörtök reggel 8:10 körül a Blahán egy hölgyemény narancs outival (szerintem egy picit nagy neki), futárzsákkal járdáról az autók közé sorolt.
Csütörtök reggel 8:30kor a zorczy téren egy kolléga fekete outival (króm támvillával) a Barosson befelé.
és szintén tegnap 10:00 körül a XV.ben Kolozsvár utca Rekettye utca sarkán egy csodaszép indigókék outival az esőben egy szép szál legény.

199
breki képe

Azt hiszem az nsarga outis

Azt hiszem az nsarga outis holgyemény én voltam, bar azzal azert vitatkoznek, h tul nagy lenne a biciklim. Akkor inkabb en vagyok hozza tul kicsi.

200
Vegha képe

Lehet h. igazad van, csak

Lehet h. igazad van, csak fél szemmel láttalak, de eléggé nyújtózkodósnak tűnt a póz.

201
j_gergo képe

Én tegnap, csütörtökön

Én tegnap, csütörtökön sokmindenkit láttam. Estefelé egy futár jól rám is köszönt a Lánchídra Pestről felkanyarodás közben. Csak ő az álló autósort előzve ment át a hídon, én meg nem akartam két sor bádogdoboz között cikázni, úgyhogy maradt a járda.

Ezen kívül is rengeteg bringás volt, csak nem tudtam mindet megjegyezni majd jegyzetfüzettel-térképpel nyomom legközelebb.

202
Vegha képe

Ma egy csinos néni ment

Ma egy csinos néni ment előttem az alagútban a híd irányába (7:45 körül); vmi világos színű női vázas touring járgány lehetett + fekete kabátka és vállpántos táska és az alagútban végig kendőt tett az arca elé. Hátulról ez is látszott : )

203
sargakutya képe

Az a baj, hogy én kevés

Az a baj, hogy én kevés csinos nénit látok a Fiumei-Orczy-Gyáli utakon. Az sajnos nem olyan útvonal...
Azért minden reggel látok egy kínai srácot bringával, a kormánya két oldalán ételhordókkal, de nem hinném, hogy ő olvassa ezt:)

csasz

204
Mari képe

Hihh, "egy kínai

Hihh, "egy kínai srácot"... már én is láttam 2× a Gyálin. Lehet ugyanazt láttuk. :-) Akkor jól meg van figyelve! :-)
Igaz, én a Gyáli út Könyves Kálmántól a városból kifele vezető felén láttam.

205
sargakutya képe

A Gyálin, Nagyvárad Ecseri

A Gyálin, Nagyvárad Ecseri között engem is lehet látni minden nap

Sárga kutya van a kormányon:)
csasz

206
Szeby képe

A Gyálin, Nagyvárad Ecseri

A Gyálin, Nagyvárad Ecseri között engem is lehet látni minden nap
Sárga kutya van a kormányon:)
csasz

Láttam ám magamat rovat?!?

-----------
Mt 22:37

Amúgy pedig:
A r'n'r az nem egy tánc
A munka az nem szégyen
És a bringasáv az nem parkoló!

(Kék Csepel Kempó, esetleg Olimpia Stockholm hasonló színben, fekete Balance sisak, tükörrel)
Apropó sisaktükör! Vegyetek ti is! N

207
Towncat képe

10:40 Vágány u. -- Dózsa

10:40 Vágány u. -- Dózsa Gy. u. sarok, fekete outi, fehér bandázs, piros futártáska, leányzó napszemüvegben, sisak nélkül. Szia!

208
barb képe

szevasz neked is:) (de nem

szevasz neked is:)
(de nem is fekete hanem nagyonsötétbordó)

209
Towncat képe

És mégis kicsi a világ

És mégis kicsi a világ :-) De legalább a fehéret eltaláltam :-)

210
Lathor képe

Na ha már mindenki csak a

Na ha már mindenki csak a csajokat bámulja :)
9 körül budafokin a lágymányosinál bicikli alapján talán bringasalsa lehetett, talált?

211
ucaBob képe

"Na ha már mindenki csak a

"Na ha már mindenki csak a csajokat bámulja" lehet de azok közül is csak az outisokat,én a meridatraktorral láthatatlan vagyok. :(

---
Imola

212
Vegha képe

tessék rikítani : )

tessék rikítani : )

213
GriN képe

Nem vagy te láthatatlan,

Nem vagy te láthatatlan, csak a sok virslis, nem merészkedik oda, ahol te a traktorral jársz. :D

G®in
http://www.dnbshare.com/download/GreeMixDnFavsno3.mp3.html

214
bios képe

OFF: idézném a bigmekest:

OFF: idézném a bigmekest: trekkingsoviniszta!!! :DD de akkor én mint vérbeli virslis rávilágítanék, hogy ahol mi, virslisek 50 el szakítunk, ott ti pihegve jöttök a cukor 30as tempótokkal teee krinolinos! :D

ON: jövőbelátni ér? mert én látok egy csapat CM-est jóízűt ökörködni nálam vasárnap. :)

215
GriN képe

OFF : Egyszer bringát

OFF : Egyszer bringát cserélünk majd, aztán megnézzük tényleg tudsz-e olyan gyorsan menni. Plussz nekem nincsenek cicaruciaim csak szélfogóernyőm. Megnézném, hogy te mennyit bírnál kitaposni a traktorokból így, kedves bios.cicaruciszószájeti! :DDDD

G®in

216
bios képe

reámbíznád grün

reámbíznád grün herceget? oh ez megható. olyannyira, hogy egye fene vigyed malvint. de van neked spd-d? anélkül nehéz lesz, a rendes pedál asszem már nincs is meg, valami szar volt és kidobtam (amit egyébként kicsit bánok, valakivel tehettem volna jót vele... de azóta semmit nem dobtam ki!)

amúgy elfelejted, hogy 4 év deszkázás és rengeteg rengeteg montizás után lettem a virsli szerelmese, szóval nehogy nagyon elbízd magad. ha nekiállok, lehet hogy dobok még egy ollie-t is ha elég puha a krinolinod. (!!! :DDDD)

cicaruciszoszájeti mi? na majd egy kanál ricottával a szádban szólj be niggerbolha! :DD vasárnap látlak, addig jót ne halljak.

písz

217
GriN képe

Off 2 :A Gringát nem

Off 2 :A Gringát nem féltem tőled, kapott már tőlem eleget eddigi életében, inkább attól tartok, hogy a drága malvinodban tennék kárt. :P

G®in

218
mcysh képe

cicaruciszószájeti hehehe

cicaruciszószájeti hehehe hehhehehehehehehehehehehehehehe :-) beszállok én is, barbiciklista :-) két kis pisis sebváltós :-)
===
bácsi a biciklin

219
dezso képe

Nézzék már, még

Nézzék már, még reklamál :) Na majd jövő héten.

220
ucaBob képe

:))) Te vagy az egyetlen

:))) Te vagy az egyetlen esélyem!
---
Imola

221
Lathor képe

Kikérem magamnak :) nézd

Kikérem magamnak :) nézd meg bringasalsa képét.

222
Zizz71 képe

én pedig minden

én pedig minden körülmények között... :S

Zita

223
Wilika képe

VEGYÉL LÁMPÁT!!!! XD

VEGYÉL LÁMPÁT!!!!

XD :)

224
Hemü képe

Ha velem szembejön egy

Ha velem szembejön egy biciklis, akkor az embert nézem, és fogalmam sincs, hogy mi van alatta. Mármint azon kívül, hogy bicikli. Egyszerűen nem érdekel. Szóval ha ő jön szembe (most már egy nagy, ronda nejlonzacskó is fel van pókozva a doboz elé), és rajta ül Pókember övtáskával, akkor biztos, hogy meg lettél nézve. :-)

225
zaivaldi képe

azt hiszem, már tudom hol

azt hiszem, már tudom hol laksz pontosan. ;)

226
Drody képe

Én már láttalak

Én már láttalak valahol...

........................
Formaharc és sci-fi.

227
Hemü képe

Kerepesi melletti kis utcák

Kerepesi melletti kis utcák - Bánki Donát - Róna - Mogyoródi - Stefánia - Andrássy - Bajcsy

Nem csúcsidőben a Kerepesin megyek a Hungáriáig, utána Stefánia...

228
Drody képe

Kerepesi környéke volt az,

Kerepesi környéke volt az, mögötted mentem egy darabig, aztán el balra. Néztem, milyen klafa dobozod van.

........................
Formaharc és sci-fi.

229
Zizz71 képe

Szoktam látni a Kerepesi

Szoktam látni a Kerepesi környékén valakit ilyen szürke dobozzal, de azon valami feliratok is vannak, olyasmi, "hogy jók az elemeid?, hozd el hozzánk, leteszteljük"...

Zita

230
Hemü képe

Majdnem. Van egy elem

Majdnem.
Van egy elem teszterem, ha gyengének érzed a lámpádat, akkor szólíts le nyugodtan. :-)

231
Zizz71 képe

Szóval te vagy :) Akkor

Szóval te vagy :) Akkor láttalak már jónéhányszor :D

Zita

232
Hemü képe

Oké, ha látsz füttyents.

Oké, ha látsz füttyents. :-)

233
ucaBob képe

Ma reggel kb.9.45-kor nem

Ma reggel kb.9.45-kor nem Téged láthattalak a Mogyoródin bankrablónak öltözve bukóval a fejeden?:)
---
Imola

234
Hemü képe

Nem, sajnos ma nem

Nem, sajnos ma nem bringával jöttem, mert körülményes lett volna.
Bankrabló sapkám is van, de idén még vettem föl. Eddig elég volt a kalózkendő a sisak alatt. :-)

235
bringasalsa képe

Jól esne, ha egyszer engem

Jól esne, ha egyszer engem is látna vki, de a budafokin nem én jártam. Se outival, se montival. :(

Két lábbal vagy két keréken, négy lábbal vagy négy keréken?

236
sbernadett képe

Valaki ma nagyon rakta a

Valaki ma nagyon rakta a Bökényföldin (XVI. ker.) fél 1 körül. Sárga Bagaboo zsákkal és outival. ;-)

237
lujka képe

és nem kelet-pesti

és nem kelet-pesti megbeszélésre jött?! szégyen.

ki volt, jelentkezzen! ;-)

Forgass!
*CMS* RABIC
MKKP - titkárnő

238
Vegha képe

Tegnap este 8:58 CET majdnem

Tegnap este 8:58 CET majdnem csattantam a Kacsa utca folytatásában, Varsányi Irén és Kapás utca sarkán (a sarki bótnál) egy rózsaszín sálas csajjal (fülében persze füles). Ha olvasod (kétlem, mert akkor hordanál lámpát): NEM LÁTTALAK !!

239
KoBold72 képe

A Varsányin elég gyász a

A Varsányin elég gyász a bringaizé.
Helyi lakosként egy ideje átálltam a Duna irányában a Varsányin, de úttesten, a Széna tér irányában a Csalogány utca úttestje használatára.
Simán ajánlom bárkinek, aki képes az út hossztengelyével megközelítőleg párhuzamosan haladni.
:-)

- - - - -
December 12. - 2 éves a 6É Futás!
www.6efutas.hu

240
Vegha képe

óó, köszi! ezt meg fogom

óó, köszi! ezt meg fogom nézni és kipróbálom.
én ált. a Margit krtat szoktam választani, de ha nem kell rohannom a fogashoz, akkor inkább a varsányi szakasz felé lassítok.

241
KoBold72 képe

A leírt útvonal a

A leírt útvonal a dunaparti utakról értelmezendő. Ha a Margi-thídról érkezel, a Margit krt az optimális, kár kerülőt tenni a Cdsalogány felé. Ellenirányban úgyszintén.
Én sokat járok a Lánchídon, ahhoz viszont nagyon jó.

- - - - -
December 12. - 2 éves a 6É Futás!
www.6efutas.hu

242
Vegha képe

én akkor szoktam ezt a

én akkor szoktam ezt a szakaszt használni, amikor Angyalföldről érkezek az Árpád fejedelemről, Margit-híd és onnan a bringaút, de mostanában inkább csalok egy kicsit a Fő utcán és úgy fel a kacsa utca felé.
Amúgy ellenkező irányba (Duna felé) szerinem teljesen jó a körút.

243
newmodelakos képe

asszem az alleycaten kért

asszem az alleycaten kért elnézést Tőled.

244
Vegha képe

ja, azt olvastam én is, de

ja, azt olvastam én is, de úgy rémlik korábbi eset az enyémnél, ráadásul ott meg is történt az aktus.
egyébként mi van az alleycattel ? Azt már hazavágták az újak ? sok a hirdetés meg a nem odavaló.

245
qkac képe

remélem, a nem odavalón

remélem, a nem odavalón azokat érted, akik járdáznak, nem lámpáznak stb, és nem azokat, akik nem nyalják fényesre a "nagyemberek" seggét:D

246
Vegha képe

nem tudom kik számítanak

nem tudom kik számítanak "nagyembernek"
a tartalomra gondoltam

247
bonnie képe

Jozó pénteken az

Jozó pénteken az Oktogon.
bonnie

248
dns képe

Tegnap du. 6 körül még

Tegnap du. 6 körül még mindig látható volt az Erzsébet téren Mata Attila szobrához láncolva egy pár (pontosan 3) bringa.
Ezúton is gratulálok a tulajdonosoknak.
3 méterre a szobortól megtalálható a bringatároló, de lehetőség van még villanyoszlophoz, vagy esetleg fához is láncolni.
Akinek nem inge...

249
Vegha képe

személyes meglátás: U

személyes meglátás: U lakatok voltak? Mert azokkal nem olyan könnyű mondjuk villanyoszlophoz...
azt meg nem tudhatod, h. a parkoló akkor is üres volt-e (tényleg: volt hely?) amikor ők a _szobor_hoz zártak.

250
Peta képe

Ha az oszlopot nem éri át

Ha az oszlopot nem éri át az Ú, akkor Mata Attilát hol? Ilyen darázsderekú lenne? :D

251
szabomikulas képe

Mata Attila a szobrász

Mata Attila a szobrász neve. :D

252
Peta képe

Hát, kultúrálatlan

Hát, kultúrálatlan vagyok, az tény :D Igazán csinálhatott volna már magáról is szobrot :)

253
dnsdns képe

nem figyeltem a zárakat, de

nem figyeltem a zárakat, de véleményem szerint egy szoborhoz lakatolni tahóság... de lehet, hogy nem mindenkinek 1értelmû a térelem szobor jellege... Reggel 9kor és du. 6kor még volt hely. A köztes 9 órával kapcsolatban nincs infom.

254
Vegha képe

erről már volt egy

erről már volt egy méretes vita a kerékagyon

255
Gabika képe

Csekkoltam egy Lacust a

Csekkoltam egy Lacust a Karinthyn. Lábaival a földön, mint a bogarak.
Gabcsi

256
Ziyaretci képe

Szombat este 2140 körül

Szombat este 2140 körül láttam (feltételezhetően) a NájtRájdereket a Bartók Béla úton a Gellért tér és a Bertalan Lajos utca közötti szakaszon, a Móricz Zsigmond körtér irányába haladni.

257
papicspeter képe

A lírás alapján erős a

A lírás alapján erős a gyanú, hogy tényleg mi voltunk :)
-------------------------------------------------
Ezüst Merida, fekete bukó, bordó/szürke TNF táska
sokat írtam regisztrációm előtt Péter [PSP] néven
http://papics.eu/

258
Hemü képe

Boci, Deák, 16:30

Boci, Deák, 16:30 körül.

259
Zizz71 képe

Chubby a hatvani vonat

Chubby a hatvani vonat bringatárolójában ma meló után öt körül. :) Köszi a segítséget és a kellemes társaságot :D:D:D

Zita

260
Chubby képe

Similis simili gaudet

Similis simili gaudet (Hasonló a hasonlónak örül). Nem véletlen, hogy a vonat végében, a tök sötét biciklitárolójában utazom :D Én is hasonlóan sötét vagyok.

-----------------------------
A bicycle can't stand on its own because it is two-tired.
MKKP-média,
Tandem

--------

261
Zizz71 képe

:):) nem iiiiiiiiiiiis vagy

:):) nem iiiiiiiiiiiis vagy sötét :D

Zita

262
Chubby képe

Kikérem magamnak, civilben

Kikérem magamnak, civilben igenis sötét vagyok. Ilyenkor örülök, hogy a fekete ruháimat is hordhatom. Biciklin, a sötétben ez már kevésbé ajánlott.

A bicycle can't stand on its own because it is two-tired.
MKKP-média,
Tandem

263
Towncat képe

~10:00 Ketten a Frangepán

~10:00 Ketten a Frangepán u. és Váci u. sarkán beszélgettek, egy narancs montis (vagy DH?), és egy szürke-ezüst outis úriember, utóbin kék-fehér mez volt, talán piros felirattal, előbbin meg hátizsák, ha jól emlékszem piros.

Nem sokkal később az Alkotmány-Kossuth tér sarkán kék Peugeot-val és futártáskával egy másik úriember, fordult a Kossuth térre.

264
Lunkwill képe

Ma reggel egy fogalmam sincs

Ma reggel egy fogalmam sincs milyen bringán ülő türelmes társunk hátulról rám förmedt, amint éppen egy szembejövő hölgyet engedtem el lassítással egy szűk részen a Gellért tér közelében: "Na!!! Meg is fogunk állni???"
Sajnos a nagy sebességtől nem hallottam válaszát, amikor utána kábé 1 cm/sec különbséggel elsuhant mellettem és közben megkérdeztem, mi nem tetszik. Annyira lekötötte a száguldás, hogy csak mereven előre figyelve tudta kontrollálni a gépet.

265
bonnie képe

Fiúk-lányok, attól, hogy

Fiúk-lányok, attól, hogy tandemmel rakjátok a piros még ugyanúgy piros!!!
Erzsébet-tér, cca 7.50..
bonnie

266
Vegha képe

Pucca 8kor a fogastól

Pucca 8kor a fogastól lefelé a Rege úton ? : )

267
Vitéz képe

Tegnap este nem sokkal 10

Tegnap este nem sokkal 10 óra előtt a Király utcai megállónál egy göndör barna/vörös (nem volt sok fény) hajú szépség suhant el mellettem oútival, a szája előtt sállal. Én egy fekete outival, álltam a járda szélén.
Üdv neked!:)

Nem sokkal utána egy lámpa nélküli srácnak hívtam fel a figyelmét a kivilágíthatatlanságára. Reakciója: "Csak ezért jöttél unánam?"

Ma 10-kor a Blahán egy vörös outis, vörös kabátos,sapkás, szemüveges hölgy nem viszonozta a köszönésem.

268
Pucca képe

Nohát pedig mi nem is

Nohát pedig mi nem is ismerjük egymást, aztán mégis tudod hogy én?
Szép a biciklid:)

biciklis sapka és miegymás:
http://www.flickr.com/photos/26128532@N06/

269
Vegha képe

nem sok rózsaszín bringa

nem sok rózsaszín bringa mászkál hajnalok hajnalán a hegytetőn : )

270
alterego képe

Legyszi ne rakjatok ki tobb

Legyszi ne rakjatok ki tobb CM-es matricat az oszlopokra, megegyeztunk, hogy a cm utan eltuntetjuk, aztan meg mostis ragasztgat valaki, en meg nem gyozom leszedegetni. Nem jo vicc.

271
jszakolczai képe

Minden nap találkozom a

Minden nap találkozom a Megyeri hídon reggel 6:40 körül és visszafelé 15:40 körül egy láthatósági mellényes, szürke trekkinges úriemberrel, de sosem viszonozza a köszönést. :( A többi menetrend szerinti szembejövő úgy látszik, kifagyott.

Kék Median trekking, fekete bukó és maszk

272
Krisi képe

Ma délután 5 felé jól

Ma délután 5 felé jól megraktuk 4-en (vagy csak 3-an? már nemtom, nem néztem hátra) a Körúton a Török utcától a Széna térig a motorossávon, jó volt így egy kis könnyed esti levezetésként :)

273
Vitéz képe

Ma láttam pár, ebben a

Ma láttam pár, ebben a fórumba neddig érdemtelenül hanyagolt, arcot a gellért téren.
Csak hogy ne sírjon a szátok...titeket is látnak :D

274
alterego képe

Nem lattam nehany

Nem lattam nehany szembejovot a Szeremin ma reggel a bokrok miatt. De mar dolgozom az agvago beszerzesen. :~)

275
bios képe

mai nap 15:00 schönherz

mai nap 15:00 schönherz kolihoz közeli postafiók, csinos mosolygós bringáslány sárga sisakban, feketéhez közeli sötétkék szerkóban és nike cipőben mozizta végig, ahogy próbálom lezárni malvint, majd sorbaálltam mögé és együtt nevettünk azon, hogy: "te margit! /postabolt kalitkájából halkan kiszűrődve: igeeeen?/ ez az új gép ilyet ír ki, hogy adjak be valami vonalkódot.. te találkoztál már ilyennel?" :DD

szóval kedves szépen mosolygó: háccél, ragmeg, üdvölzet! :)

276
Wilika képe

Épp jöttem le a házból,

Épp jöttem le a házból, bőrkabát, kalap, nyakmerevítőmet takaró, óriásinak látszó sál, kezemben mate-től kapott felni, és annak GriN bácsi vádliján kovácsoltatott elődje, mikor egy rendesen kivilágított, bringás gurult el előttem a Goldmarkon, sisakban, mezben. Nem tom ki voltál, de nem mertem rád köszönni idegenként, aztán csak később esett le, hogy a két kezemben hurcolt kerék elég erős evidencia bringás létemre, mely már jogos indok a köszönésre. :)
Szóval szia, láttalak ám. :)

277
newmodelakos képe

nyakmerevítő... kimaradtam

nyakmerevítő...

kimaradtam vmiből? történt Veled vmi?

278
Wilika képe

Náh, dehogyis. Csak

Náh, dehogyis.
Csak találtam egy elektronikus zenén alapuló szubkultúrát melyben alapvető kiegészítő a vastag nyakmerevítő.
Sajnos nekem még csak a legolcsóbb, gyógyszertári van, de most gyűjtök egy márkásra. Spéci, mintázott, és akkor nem fognak a bulikban kiröhögni a társak.

279
Zizz71 képe

Ne márrrrrrrrrrrrrr, ilyen

Ne márrrrrrrrrrrrrr, ilyen gyagyaságot :). Kell ezt neked?

Zita

280
mcysh képe

Tök menő. Már én is

Tök menő. Már én is rendeltem egyet magamnak, hogy ne tartsanak beszűkültnek a diákjaim. :-)
===
bácsi a biciklin

281
Wilika képe

Igen Anya! Ezek az én új

Igen Anya! Ezek az én új barátaim! Végre tartozom valahova. Persze igazán csak akkor, ha majd adsz nekem, hogy megvehessem 14990-ért (most akciós, úgyhogy jó lenne, ha minél előbb) a fraktál-mintás nyakmerevítőm.

282
Zizz71 képe

hát, majd meglátjuk, ha

hát, majd meglátjuk, ha jól tanulsz esetleg megemlítem apádnak :)... mutasd csak az indexedet ;)

Zita

283
newmodelakos képe

Jólvan fiam! Akkor apa nem

Jólvan fiam!
Akkor apa nem aggódik Érted...

miért van az h vmi hasonlót vártam...;)

ps.:
Ez a megoldás h nyakmerevítővel elektronikus zenére billegni(a fejbicegtetés illenkor ugye nem játszik)...ez vmi új kerekpopsira gyúró titkos szekta lehet?
hol lehet tagságit váltani?

284
Chubby képe

Atyaég... Engem ki is

Atyaég... Engem ki is tagadna az együttesem, ha legalább egyszer a próbák folyamán nem látnék ki a hajamtól headbang közben, aminek szükséges feltétele, hogy szabadon mozoghasson a nyakam. A ti szubkultúrátokról sem hallottam még, és van egy érzésem, hogy nem is nagyon akarok.

MKKP-média,
Tandem

285
mcysh képe

ajjaj... === bácsi a

ajjaj...
===
bácsi a biciklin

286
Wilika képe

A headbang ősi, állatias,

A headbang ősi, állatias, elavult.
A mi szubkultúránk halad. A nyakmerevítő pedig csakugyan nem csak optikai tuning, hanem az általunk hallgatott elektronikus dallamok merevségét, szabályosságát, gondos megszerkesztettségét sugallja. A táncunkban nagyobb hangsúlyt kapnak a karok, és a lábak, persze azok is "elektronikus szögletességben". Ebben a táncban az ember felfedezi, hogy a korlátok között is milyen szabadságra lel a zene által.

287
bios képe

giziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

giziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDD

made my day, köszönet.

288
Peta képe

Kraftwerket hallgatsz? :D

Kraftwerket hallgatsz? :D

289
lajhár képe

Kraftwerk rules!

Kraftwerk rules! Királyság!Ádám

290
-ogre- képe

erre gondolsz ?

291
Wilika képe

Hasonló! :D Amúgy meg az a

Hasonló! :D
Amúgy meg az a "mi" táncunk! :D
http://www.youtube.com/watch?v=RoLr7oDZbjQ

292
adamekp képe

Ne tedd! Ne vegyél

Ne tedd! Ne vegyél márkásat, már nem divat! Inkább szerezz be SZTK-keretes szemüveget (tetess bele műanyag napszemüveglencsét), meg leharcolt rehabos sétapálcát (a fogantyúját megfelelően kialakítva stricibotnak is megfelel). És akkor máris üdvözlünk a klubban!

üdv adamekp

293
bonnie képe

Boci a Bajcsyn nyélen

Boci a Bajcsyn nyélen sünkabátban cca 5felé.
bonnie

294
Vitéz képe

7 után Rákóczi tér

7 után Rákóczi tér előtt elhúztam egy lila outis lány mellett. Nemköszönt vissza...

295
zlayko képe

Látványosan bringás

Látványosan bringás egyénekből álló 3 fős csoportosulás ma 1/4 12 után az Astoriánál az East-West Business Centernél. Ugyanitt 3 tarka oúti a falnak támasztva:)

296
Krisi képe

Ma jutott eszembe, lehet,

Ma jutott eszembe, lehet, hogy már másnak is előttem, ez esetben ismétlek és elnézést, de napi kérdés:

-Honnan lehet tudni, hogy tényleg hideg van?
-???
-Köszönnek a bringások!

:)

Csak azért írom, mert nyáron és jóidőben sok a biciklis, tele a város kétkerekűvel, akkor még én sem szoktam mindig köszöngetni. De most, hogy beköszöntött a hideg, és csak a hardcore kétkerekűek maradtak, még a motoros futárok is visszaköszönnek!
Szóval kétkerék jó, igazi összetartás :)

297
alterego képe

Naja, mivel riszpekt annak,

Naja, mivel riszpekt annak, aki bicajon marad (hozzatennem, eddig meg nem faztam iden annyira a bicajon, mint gyalogosan szoktam novemberben, szoval vagy meleg van, vagy melegem van. :~)

Vagy meleg vagyok? ;~)

298
lajhár képe

Nekem tegnap kellet

Nekem tegnap kellet elöször fütenem a lakásomban ebben a szezonban. Ez tavaly okt. 11 volt. Ergo tényleg meleg az ősz. Vagy...

Ádám

299
D.Kriszta képe

szerencsés vagy, nálam

szerencsés vagy, nálam fűtenek, ha kell, ha nem. Egyébként tényleg kellemes az idő, bár most egy kicsit csepereg

300
bios képe

"Vagy meleg vagyok" az

"Vagy meleg vagyok"

az íméled géjmél-e? :D