Bocsánat, hogy megint én nyitom, de van egy roppant érdekes jelenség, amit a bevezetőben leírnék. Ez a topik rég túlnőtt már azon a kezdeti ötleten, amiért csinálam az elsőt. Számomra nagyon érdekes, és szimpatikus jelenség alakult itt ki, egész pontosan az, hogy emberek már azt is megemlítik, ha egy vadidegen nem köszön nekik vissza. Ez a Láttalak ám-os dolog egy sokkal erősebb közösségi topik lett, mint amire valaha is számítottam, csak így tovább! :)
Friss blogbejegyzések
- Autómentes nap Szarajevóban
- Nightride – 2011.02.11.
- Orosháza kerékpáros baleseti térképe 2011
- Új szelek pirosozás ügyben
- Sisak vs kard
- Mi kell vajon a szmogriadó elrendeléséhez?
- A bring a bag táska rögzítése
- Bringázás a jégveremben
- Agyérgörcsöt kapok a kazettáktól, avagy FAC Michelin helyett Fuck Michelin!
- 2012.02.08 Szeged Rókusi krt. kerékpárral a hóban 1080p
Aktív fórum témák
- Szerelések (kisebbek, nagyobbak) XXI.
- Worst of eszosztas
- robot izék (itt jelezd, ha találtál!) III.
- XB3 (HVZ) Sputnyik alkatrészeket honnan?
- Szeretnél érteni a bicikli szereléshez?Kérdezz, érdeklődj!
- V-fék vs. Tárcsafék... Mechanikus vs. Hidraulikus
- Most olvastam, érdekel? VIII.
- Sisakkamerás videók II.
- Nyitható váz
- Láttalak ám! XXXII. ;-)

Akkor jovo penteken lassuk egymast! :~)______________________________
Zonder Fiets Ben Je Niets
Mint a LÁ IV-ből kiderült, Attentonak nem tudtam segíteni tegnap (11.21. péntek) reggel a Lánchídnál. :( Sorry!
Rövidddel azután a Gellért téri járdagyásznál nagyot bólintottunk egy baseballsapkás kollégával.
-----------
Mt 22:37
Amúgy pedig:
A r'n'r az nem egy tánc
A munka az nem szégyen
És a bringasáv az nem parkoló!
(Kék Olimpia Stockholm, esetleg Csepel Kempó, fekete Balance sisak, tükörrel)
Apropó sisaktükör! Vegyetek ti is! Nagyon jó!
: ) A fél CM tábor látott engem szerencsétlenkedni a Lánchídnál?
Kösz még 1* mindenkinek, aki megált.
Vigyázzatok, sávközépen rakjátok, az út széle glatt jéggé van fagyva
biciklis sapka és miegymás:
http://www.flickr.com/photos/26128532@N06/
itt már esett a hó is.
Amúgy merre van az az itt? :D
Olvastam, hogy Kispesten is esett.
Jelentem, itt Újpest északi részén, Dunakeszi Auchan mellett is szállingózott előbb, de már vége. :(
http://people.inf.elte.hu/proof88
Széchenyi-hegy - Svábhegy. kb 10 perces ciklusokban váltja egymást a szikrázó napsütés és a hóvihar. néha nem tudnak megegyezni, akkor szimultán nyomják.
ez megy egész nap. durva; már unom.
visszaraktam a nyári gumikat.
Ma reggel láttam Horváth Gusztáv helybéli alkoholistát. A Czuni kocsma felé rakta nyélen egy foszöld kempingen. Nem köszönt vissza....:D
Basszus...hol vagytok bringások?:(
Én épp meleg otthonomban főzőcskézek :). Majd hétfőn láthatsz, ha hiányzom :)
Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
trek 3700 zöld-fehér-virágos-láthatatlan
Merre?:)
Ha nem lesz hó, akkor XVII-kertől a VI.-ig 7 és 8:30 között. (Kerepesi- Mogyoródi - Stefánia -Városliget- Bajza u . ami a belvárosi részt illeti)
Zita
Nocsak, Kerepesi lett a Bánki Donátból? :) Vagy csak a térséget próbáltad behatárolni? :-o
-----------------------------
MKKP-média,
Tandem
Igen, csak határolódni próbáltam :). Jájj, esik a hó, meg minden,nem örülök neki, és nincs hangulatom leírni az összes sok-sok utcát még egyszer, amerre császkálok :)
Zita
ahhoz képest, hogy a hóvihar lefújt az útról, ma is sokan voltak!
többen köszöntek a békásmegyer-szentendrei duna melletti bringaösvényen, aztán még néhányan pomázról csobánkára menet is:)
u.i. a fejlámpa hóesésben nagyon rossz, csak a havat látod tőle.
Úgy általában, a hűvös/hideg időben is sokan vannak mostanában az utakon. Mármint bringások.
-
Zsurmi
legalább megmarad az illúzió, h. látsz valamit : )
Kükü Tahi-Göncöl sarok? sötét volt...
Bizony, épp a készülő (khmmm...) bringautat nézegettem, és a milliós reklámtábláját. :)
--------------------------------
Lépj be a SZAKszervezetbe! :)
egy pár hópihe talán szerdán is volt már a hegyen.
csodálkoztam is nagyokat:)
biciklis sapka és miegymás:
http://www.flickr.com/photos/26128532@N06/
Tegnap áron a Komárom felől jövő vonaton.
Disclaimer: azért volt rajtam futárzsák, mert pénteken betekertem a melóba, majd a hétvégére itthagytam a bringát, és ma azzal fogok hazamenni..
bonnie
na ja az eléggé vicces volt basszus:)
és én meg hogyan néztem már ki:)
*
www.criticalmass.hu/lakat
http://kerekparosklub.hu/eszak-pest
*
*
*
Üdvözlöm azt a mosolygós fiút, akivel a Duna parton - a bringaúton, már majdnem Szent Gellért téren találkoztunk reggel f9 és h9 körül. Egy pillanatra elfelejtette velem, hogy hétfő van. Gyere holnap is! :)
Salud y pedal!
Fekete outis srác zöld bagabooval a Ráckevei héven kifelé reggel 5:40 körül.. Láttalak ám .. :)
Bordó Trek 970-es srác Zöld Sisakban.
Szépen kivilágított havasi harcos a Szentmihályin az Asia Centernél 16:10-kor.
kb négy ember fél órával ezelőtt a lánc híd-mechwart liget szakaszon havas bringán :P egy közülük setét, öngyilkos hajlamú.
hóban tekerni vicces élmény volt :)
-kislány a sárga bringán
Reggel 8, nyugati, bringa vs feketemerci üvöltözés: láttalak, rendszám a keróinfón :)
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
hp a kerepesin befelé, majd ugyanaz a hp az aréna tescoban 17:00 körül
szia ping! téged láthattalak az andrásin? pontosabban a kodály köröndnél? emlékszem egy sárga bringás lányra, láncvédő elem is sárga volt, meg talán barna haj? húhh min. másfél hete volt, ha nem több!
nem, mert amúgy ha nincs hó, akkor egy lila outival járok... pedig már örültem, hogy egyszer engem is lát valaki :)
Tegnap este 9 korul a Bartok Belan 2 fixis rakta a Moricz fele.
Persze fogalmam sincs,h ki kicsoda:).
Ma en is raprobalok a jegre...
Udv mindenkinek.
Tegnap délután 3 felé a Budagyöngyénél lehajtott fülű usanka + nagy vigyor jött szembe a sűrű havazásban.
Viszontvigyor, integetés megvolt, még vidámabban haladtunk tovább.
- - - - -
December 12. - 2 éves a 6É Futás!
www.6efutas.hu
Rasztacsubi a szabihídnál humán véghajtású járószerkezeten, illetve előtte egy másik tag bicajjal a BME ká épületénél velem szemben, aki fülig érő mosolyal (biztos viccet hallott még régebben ebben a hidegben :D) biccentett vissza :)
Láttam egy alacsony srácot fekete kabátban a lábaival a földön, mint a bogarak a Csörsz utcán felfelé telefonálva, de azóta sem ugrik be a neve, csak az,h vicceseket szokott mondani....
bonnie
5.30, Cinkotai út, sisaklámpás kolléga.
Ma áttekertem a fél városon de csak futárokat láttam (Svábhegy - Óbuda - Csepel - Moszkvatér - fogas)
+ a BMF-en sem volt nehéz üres biciklitartót találni, mintha kicsit megcsappant volna az állandó kétkerekű létszám :)
Kicsit megkésve: hétfőn a hóesésben 18-18.30 között Gellért tértől Margit-híd felé, úttesten ketten párommal, bringajárdáról hatalmas "Ragmeg"-et kaptunk, ezúton is köszi, nagyon jól esett, mondhatni szívet melengető érzés volt :D (sajnos nem láttam, kitől, sötét volt, meg szemem-szemüvegem-mindenem hóval teli :))).
alisca
--------------------------
'Let the force be with you!'
Láttam ma 17:50 körül a Városmajor úton egy Dart Wilikát maszkban (nem merem leírni mivel közlekedtem épp) :S
Zöldkártyanélküli sokkocsis Ifával? :D Azért szégyelled ennyire? :D
:D
Jesszus! A hajad is csokira leborotváltad gondolom. :D
láttalak ma téged kedves futár , akinek nevét sztem illene már tudnom; ma nem aláírtam a fuvart, hanem épp bicósbaöltözve elhagytam a Bajnok 13. hatker fedélzetet, amikor találkoztunk, te be én kifelé..Zita
Végre nyélen:
Balázs, Wackor, szépfehérfixi a Hősöknél, és igen, titeket is láttalak lámpátlan gyászok a Ligetben, de csak alig :)
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
na itt sem voltam meg. :) Kriszta az uj bringajaval. :)
| blog | budapestbikepolo |
Új bringa? Képet :)
Nem teljesen új, a karambolos rózsaszín barbibringa most lett kész. Pajtibácsi hajlította vissza a vázat és a villát, Lajos építette föl. Kapott új féket, kormányt, stucnit, kereket, bandázst, sárvédőt.
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Tegnapeste Erzsébet kirnő útján, ahol találozik a Nagy Lajos kirúrral egy tallBike. 23'20" körül. Mekkora voltál! Kétkerékpárnyi.
Ma reggel Mr. Coffein. Vajszínű zsák, kávébarna ripsz, ugynailyen színből pedig a koffeinmolekula rávarrva. Sosem mentem még 29-et a Mészároson felfelé, kb a sínig bírtam az iramot....
bonnie
Na az én volnék.
Bocs, hogy úgy elhúztam, de késésben voltam + reggel volt és alacsonyan lehetett a koffein szintem.
A táska meg sötét citromsárga ha szabad kérnem :)
Az enyém is alacsonyan volt, csodálkoztam is,h addig tudtam tartani a tempót :P
bonnie
veled már én is találkoztam :)
jó fél éve (végül is jobb később, mint soha:) ) a király utcai éjjel nappali előtt sikerült majdnem összelakatolnom a bringáinkat :)
Láttam ma reggel 7:20 körül egy fiút a Városligetben (Stadionoktól jövet), köszöntünk. Múltkor neki szóltam, hogy tegye feljebb a hátsó villogóját, mert nem látszott, most rendben volt :-)
Margit krt járdáján bonnie :)
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
igen, ácsorogtam ott egy darabig, 2*is..
te hol voltál? a villamoson? ;)
bonnie
jaja :)
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Regel 7 után egy kicsivel a Budai rakparton rakta valaki nagyon az Árpád és a Margit híd között szürke Giant cross bringán. 25-tel vágódott fel a 20 centis padkára, még nekem is fájt. :)
Kék Median trekking, fekete bukó és maszk
Tegnap este 19.45 körül ,a Margit szigeten láttam egy "karácsonyfát"elgurulni mellettem ,aszem valami világos színű dirt bukóban,a Margit híd irányába haladt.Kb.5 piros villogót számoltam meg rajta .Valaki nagyon óvatos!:)
---
Imola
Tegnap este 21.35-kor kettes metróról deákon leszálló syntax bagaboo zsákkal.
Sajnos én is metróval, de jövő héten végre újra két keréken!
alisca
Lány, aki tegnap 22.30 körül a budai bringagyalogon, Batthyánytól csak egy picit délre jött szembe velem, és last-minute biccentett, de a reakciómat már nem láthatta, úgyhogy most bunkónak hisz biztos: *bicc* :S
wilika, keletinél 1 órája kb ugye te voltál a rénszarvas?:D
////
Kék Courier DT, borosta és verejték
Azta!
Kipimpeltem a sisakom, aztán már ennyien látnak! Pedig engem ritkán szoktak látni.
Lehet, hogy hétfőn mechanika ZH-ra is abban kéne bemennem? :D
Cso! on the road...
Please don't hit me!
Nem láttalak ám, hanem láttak engem. Ezt írta egy kollégám emailben:
"Figyelj fantomot láttam reggel, az Unilever előtt volt egy bringás, aki nem a kiépített bringa úton de Váci úton ment és ráadásul pirosan átment a lámpán....pedig nagyon hasonlított rád!" :)))
hf, aki arra fordítja a szabadidejét, hogy az észak-pesti bringásoknak jó legyen
Egy kérdés: Miért kell állandóan új fórumot indítani? Szerintem tök rossz így széttagolva.
hf, aki arra fordítja a szabadidejét, hogy az észak-pesti bringásoknak jó legyen
Azért mert a 300-ik hozzászólás után új lapot kezd, amin viszont az új hozzászólások követése körülményes.
Nem beszélve arról, hogyha mobilról olvasom a CM-et, akkor egy ekkora poszt hatalmas részt harap ki a parányi adatcsomagomból. :P
De Cseya érve méginkább megállja a helyét.
Jómagam :), illetve bátyám is alkotott valamit, mint ötletgazda. :)
Bár ő csak az alkotáson csatlakozott. Délután merre láttad őt/engem? (neki csak egy szolid agancspár kandikált ki a sisakjából, csak az öccse nem bír magával folyton és esik túlzásokba :P) :) (én fél hat körül gurulhattam az Istenhegyiről lefele (el is hagyta szegény szarvas a szemeit, mert azon a nyomi kreppapíron nem ragad meg a cellux rendesen)
Miért? a Rénszarvas a világ legáramvonalasabb, leggyorsabb állata, másképp hogy tudná egy éjszaka alatt körberepíteni a télapót az összes gyerek lakhelye között? :D
(amúgy megnézed, teljesen áramvonalas a cucc. ;) Az agancsok is hátrafele álltak, egyedül akkor volt kellemetlen picit amikor oldalból fújt a szél, de az sem volt vészes. :)
Láttalak ma 14:35-kor a Körúton Blahától a Nyugati irányába, majd kb. negyed óra múlva ellenkező irányba a Nyugati felé . Szürke Magellan biciklivel voltál, fényvisszaverős felsőben, hátizsákkal, esőnadrágban. Ha olvasod, akkor hol lehet olyan vízlepergetős nadrágot kapni???
Flicka
Te bátor ember, aki ma zuhogó esőben nyomattad narancssárga- vörös keróval kifelé a Szentendrein egy nagybőgővel a hátadon: hogy tudsz azzal hátranézni? Esés nélkül?
Várom már, ki visz majd zongorát.
Áron a CM-en.
===
bácsi a biciklin
Én csak brácsát, és inkább a tokom a nagy. :-) A hátranézés már ott is necces, de van tükröm.
Knek a bringáját láttam pénteken lekötve este a körúton? Piros bringa, és a nyeregcső alatti részen spirálba felragasztva az egyautóvalkevesebb matrica.
bonnie
Ma délután deniel gurult a Szürkebegy utcában, majd megállt a házunk előtt. Más, akkor épp itthon élő lénytől hallottam, hogy durván nézett ki rajta a fülvédője (ugye az?), és a hátralapult haja. Dupla kesztyűvel ragta neki, táska is volt a hátán, amiből eleinte a fejlámpáim kerültek elő, de ki tudja, mi minden lehetett nála :)
MKKP-média,
Tandem
üdvözlet annak a vörös hajú csajszinak, aki mindig mosolyog, mikor összetalálkozunk reggel a lánchíd közepén, és ha ez történik akkor nagyon késésben vok a munkából, fél10 magasságában;)
Lánchíd közepén nekem is van egy bringapajtim. Fekete rövid hajú fiú (hidegre tekintettel ma kapucni is volt rajta), és ha jól láttam türkízzöld outi biciklije van. És mi, 9 körül járunk arra, és szintén nagyon késésben a munkából!:)
Salud y pedal!
Olyankor már én is erősen késésben vagyok :D
akkor Ő te vagy? (mert akkor láttalak egyik nap a móriczon is.) vagy te is csak erősíted az inkábbtovábbalszomminthogyidőbenbemenjek táborát?:)
Salud y pedal!
ma reggel újra nyeregbe pattantam, és....
nem sok mindenkit láttam ám..
Rómairól a lágyi hídig ~ 5 kolléga - biccegtetés közepette. az egyikük talán Dorián(itteni nicket nem tok) volt?
Hova tűntek a mosolygós lányok a budai oldalról????????
(pedig ma még a csíbós maszk se vott rajtam, so vigyorgáltam vón ezerrel...)
Magamra veszem, mint az egyik, most a Szeremin nyomulok munkaba meg haza, ugyhogy udv mindenkinek, akivel talalkoztunk, es vigyazzatok a Kondorosi- Epitesz utca kozt felbontottak az utat, kerulni kell.
Én is tekertem befelé ZH-kat írni. Rákoskeresztúrtól a BME-ig 20 km alatt 2 postással találkoztam, meg egy srác járdázott a Petőfin. Hazafelé az esőben jobb volt a helyzet, a Liget téren fél 5 körül mintha LJ és Sinya jött volna szembe, de nem vagyok benne biztos, annál gyorsabban mentem, hogy alaposan felismerjem őket :D
MKKP-média,
Tandem
Zizz71-et ma nem láttam a 16:40-es hatvani vonaton, pedig Kőbányától azt vettem igénybe én is...
MKKP-média,
Tandem
Zizz71 még a keletiben leszállt, mert az új kallerkislány nem értett hozzá, hogy adjon 2000 forintos pótjegy nélkül bringajegyet :(... ezért aztán átcsorgott a 16:50-es sülysápi vonatra, amiről műszaki okokból kb. ötödmagával nem tudott leszállni Rákoskerten, mert nem nyílt a kib...tt ajtó, így kényszerutazott Ecserig :(
Zita
Pedig direkt Kőbányára mentem, és feltekertem a vonathoz, és Rákosligetig kértem jegyet. Ha megvártam volna a következőt, ami még otthonomhoz is közel tesz le (ha kinyílik az a zajtó), akkor ezek szerint láttam volna Zizz71-et. Kár. A kényszerutazást pedig felvettem magamban a listára :P ;)
MKKP-média,
Tandem
:) kíváncsi lettem "a" listára
Zita
Helyesbítek: arra a listára gondoltam, amiken kis címek szerepelnek, és majd ezen címeket részletesebben kifejtve egy egész történetet elküldesz nekem mailben. Ha ezt a levélt megkapom, akkor örülni fogok, meg szavaztatni róla ;)
MKKP-média,
Tandem
figyuuuuuuuuu, erről beszéljünk majd gmail. oksa? puszi :)
Zita
Reggelente szoktam látni egy arcot sárga MALI biciklin nyomulni dél felé a külső Budafokin. Én olyankor észak felé nyomulok fekete MALI (vagy sötétbordó PUCH outi) biciklimen. Ki vagy?
16:00 előtt pár perccel egy (talán) futár az Elektro Profinál a titkársági irodában (Albertirsai út).
Jgergő SISAKBAN!!! az alagútban.
bonnie
:-) Bizony, tél van, csúszik az út, meg a fék is.
Ezexerint biciklin nem sikerült megismerni téged.
A Duna felöli végén jöttem szembe, táskáraszerelt lámpával.
bonnie
Kis párocska felfele a csalogányon, nyuszis bagabúval. Láttalak titeket. :)
Jipííí! :D
a hídon meg csúnyán lehagyott egy fixis(vagy ss-es) kolléga.
(lehet h télleg dúrva az áttétem a ss bicómon, ha már azon a hídra felhajtó (enyhe) emelkedőn így belassulok...
illetve marad még a 'hiba az ön készülékében van' című megoldás is)
52/16on még simán tartható. 52/14en nem annyira, de arról már egy jó éve leszoktam :)
Az 52/16 is ilyesztő. Nem félted a térded?
===
bácsi a biciklin
Na de tanár úr, az 52/16 nem ilyesztő, hanem ijesztő. Ejnye.
Ááááááááábazzzzz! :-( Köszi.
===
bácsi a biciklin
az enyim 52/18
tehák a válasz egyértelmű: erősödnöm kell...
enyimis pont ojan
===
bácsi a biciklin
amoJan? :)
Csőri, Potter, a Kokszos meg az Admirál, mind ma délelőtt.
bonnie
Ma Vitéz vitézkedett a Budafoki út kellős közepén, balról előzve mindenkit. Legalábbis ez a jelenet szakította félbe egy mondatomat matek pótZH után, mikor beszélgettem.
MKKP-média,
Tandem
Igen. Mentem mikró-javítót írni, nem úgy mint egyesek....
Amúgy nem balról kell előzni?:P
Nagyon helyesen tetted, hogy balról előztél, úgy is kell. Mikró javítót meg hogy írhattál a matekjavító után, ha a mikró előbb volt a mateknál? :O
MKKP-média,
Tandem
Jaaa....hogy délután láttál. Épp vágtattam kémszámra:)
Bárcsak hazafelé is ilyen jó lett volna menni:S
engem is lássatok kérlek szépen
igaz, h csak budaörsre járok, amerre a madár se..............
.....................................................
Bringával megyek. - No para! Normális tevékenység!
ok.
mindketten voltatok kb. idén tavasszal a kuplungban MAPEZen egy péntek-szombat estén, nem?
bringás cuccban, a párodon hosszúujjú rockrideres mez.
láttalak ám Titeket...;o)
Tegnap László János rakta neki szorgosan a külső Bartókon Keleföld felé olyan dél körül!
---
Bringasávot a Nagykörútra!
na végre engem is látott valaki! Járom a várost esőben-hóban, csak azért, hogy végre ide is felkerüljek!
Éppen a KTI-be mentünk, hogy a készülő KRESZ-ről beszéljünk, ők készítik. Még az is lehet, hogy valamit elfogadnak a javaslataink közül...
János
Én a szürke Suzukiban láttam nemrég, hátsó ülésen egy HP hátizsákkal :)
MA fél 11 felé a Petőfin egy kék bukós piros outis sráccal összebólintottunk. Láttalak ám!:)
Ma délelőtt 10-kor Newmodel Akos a Szász Károly utcában, valami batár nagy fehér kerékpárszállító tankkal.
Elvitte a talált öreg szürke outit, kapott bocis karamellát jutalmul.
És a raktérben már volt vagy 6 bringa.
Én sajna ma nem (sem) tudok kimenni a Millire, de a szívem veletek, boldog szerelést, egészségetekre!
- - - - -
December 12. - 2 éves a 6É Futás!
www.6efutas.hu
;o)
Én is láttalak ám!
a tank utána még elnyelte Áron bicaját és mégegy felajánlást.
Az a mikulás karamella...
Köszönet minden támogatásért!
sztem lesz még ilyen szerelés mostanság... minden szerda-szombat.
és ilyen autóval összeszedős akció is lesz? ugyanis megint szereztem egy biciklit!:)
Salud y pedal!
eztet én most nem tudom.
és ügyes vagy! gratula!;o)
Pénteken és szombaton előreláthatólag a városban leszek nagy batár tankkal. Ha gondolod, és dobsz vmi elérhetőséget, elviszem a millire
Pali
Máma reggel egy álmoshős Erorrka egy régi vörös csepelen, utána Ildikó és férje egy másik régi csepellel, EvaTessza szülei egy csodaszép női városival, Krisi fenn a hegyen egy elképesztő halom monti és outi cuccal, Zsurmi egy zöld hibátlan motnival, KoBold72 a szürke outival, Áron kamerával, Szter az első montijával... aztán csomó mindenki a Millin, de az már biztos nem ér.
Örülök, h láttalak ám Titeket!
bazz koma te aztán szkennelsz rendesen! :D holnap millin.
www.myspace.com/loudsociety
most már értem a mai kérdésedet.
öö...ha megnézed igazából ennek van némi áthallása a gébicsben található bicajokkal. Egyébként nem tudnék így emlékezni a...múlt szombati... szállítmányra:)))
elsuhanás közben ilyen pontosságú bicajleírást nem tudnék adni;o)
(megfejtés:a tagok a múlt heti felajánlók, a paripák pedig a felajánlott darabok)
Egy sárga fixi a lovin. Kicsit meglepődtem.
Amúgy a mai első rohanás befutója:
1)Passion
2)Narancsvirág
3)Látomás
Ha megragtam volna, 2szából 2negyven lett volna. De maradok a drótos-lovaknál.
Ha minden igaz, akkor Vaandor: 12:45, Árpád híd pesti hídfő.
"Bringáznál inkább Te is, Rezső!"
Mai termés: battyogtam a szoksásos BME-Déli távot gyalogkakukk.
A rakparton nem messze a FerencJóska-hídtól Vitéz igyekezett a 10.15-ös előadásra vagy zh-ra a Műegyetem felé, majd pár percre rá mintha Áron előzött volna egy négytengelyes betonkeverőt a belső (busz)sávban...
---
Bringasávot a Nagykörútra!
Még a gondolat is sért hogy azt feltételezted rólam, hogy előadásra mentem:P
ilyenek azok a hétfő reggeli angol órák...
és mintha még rád is köszöntem volna:)
*
Ma egy halom bringást láttam. Csak az estiekre emlékszem :) Volt valaki 17 óra körül két erős fényű első lámpával a Dagály előtt (én mentem északnak, ő délnek), volt bólintás is, engem ma este egy elég erős folyamatos, és mellette egy közepesen erős villogó fényről lehetett megismerni. Aztán már a patak mellé fordulva egy telefonáló futárszerű (narancssárga zsák, csíkos zokni) bringás mellett mentem el, hátra is intettem neki hogy megköszönjem hogy a "szuper széles" bringaúton elengedett a lámpám fényét látva... Ja, és reggel volt valaki akit a Margithíg budai hídfőjénél levő "aluljárónál" értem be és majdnem a Moszkváig mentem mögötte (mert nem mentem át a piroson...), aki lecsöngetett minden gyalogost. Ejnye-bejnye... Ja, és ugyancsak egy futár nézte premier plánból a Várfok Vérmező sarokról, ahogy kiköptem a tüdőmet és eltekertem fel a Vérmezőn miután végigdöngettem az Alkotás-Krisztina kombót ;) A szembeszél meg monnyon le!
-------------------------------------------------
Ezüst Merida, fekete bukó, bordó/szürke TNF táska
http://papics.eu/
Ma hazafelé majdem kiheréltem magam, úgyhogy egy darabig nem tudok integetni reggel a budai Dunapart bringásainak. Pedig már kezd kialakulni néhányakban a visszaköszönési hajlam. :)
Mivel szoktál Te integetni? :)
Naaa bocs,ne haragudj nem lehetett kellemes érzés!:(
---
Imola
:D
-------------------------------------------------
Ezüst Merida, fekete bukó, bordó/szürke TNF táska
http://papics.eu/
Hát, igen, az a fránya oszlop nagyon rossz helyen volt. :))
tegnap délután varázslatosan szép, (asszem) lilatáskás hölgyemény a szerémi bringagyászon. kezitcsókolom
(bocsánat, én csak a női bringásokat nézem)
(te miket láttam én ma meg tegnap az info parkban... ó lyály. bár egyikük sem volt bringával és én is csak átszaladtam az egyetemre kávézni egy pajtival Malvin nélkül, ám ez nagyon hasznos döntésnek bizonyult, ugyanis estem volna olyat pofára bicajjal, hogy csak na)
jajj nem szabad nézelődni, mindig oszlop a vége
http://wilika.hu
Kínából.
:)
- Ms. Critica "Lulu" Lujka -
Forgass!
*CMS* RABIC
MKKP - titkárnő
Onnan küldi a maffiózó, kétajtós szekrényeit. :D
nekem is hasonló élményem volt ma reggel,ez a bólintás világnapja? :)
Üdv annak a srácnak, akivel reggel megraktam a Budafokit. Nem is gondoltam volna, hogy 42/16-tal ki tudom tekerni a 45-öt. :Ddd
-------------------------------
Gabcsi
Az saccra olyan 137-es pedálfordulat. Ez még egysebivel is szigorú, 175-ös hajtókarral főleg. Mennyi ideig ment ez? :)
Kedves szőke hölgyemény, fehér outival, rajta katicabogaras csengettyű. Tegnap (12.09) nálunk jártál a Lónyay utcai Copyban, posztert nyomtatni. Láttalak ám! ;)
(Én fehér pólóban, szemüveg, szakáll)
-----------
Amúgy pedig:
A r'n'r az nem egy tánc
A munka az nem szégyen
igen ma ez ilyen bólogatós reggel volt.
részemről miután tooljutottam a budai parti bringagyász lánc-Erzsi közötti szakaszán és elérkeztem az akadálypálya kicsúcsosodását jelentő vizes...pardon jeges(vizes)árok-fekvőrendőörs kombóhoz meglepődtem.
kihajtok a vizesből tekerek egy izmosat(előtte ugye lassítottam) és egy helyben maradtam. szemből jövő mosolygós barna lánnyal összenéztünk, én megvontam a vállam, miszerint hát következőre csak elindul majd... és lőn csoda végül elindultam.
ja kérem a jég az csúszik...
Ma reggel jó kis biciklis tömeg volt a Délinél a Moszkva felé 9óra tájékában, 3-an nyomtuk ebben a cudar hidegben, üdv nektek.
Meg a fekete- narancssárga bagaboo-s láthatóságimellényes fixis srácnak is üdv, akivel megraktuk délután a motorossávon a margit híd és a Széna tér közt.
Te kapkodós szöszke, aki a városmajori templom előtt majdnem megajtóztad a 128-as buszt;
Láttalak ám! ;)
---------------------------------------------------------
Cso! on the road...
Please don't hit me!
Srác, akinek a szél árnyékában mentem szinte a Stadionoktól a Lurdy Házig a (gyalog)bringa úton.
Azt a kürtöt pedig plíz ne a gyalogosok ellen használd. :(
Szegények...
Fehér fixi, lila sárvédővel kedden a technoweltben...
ma (12.12.) Goldmann téri menza alatt 12kor srác, nem láttam ki lehetett, mert csak azt a gyönyörű zöld puchot tudtam nézni, amivel volt. körút Baross utca 12:10kor Petőfi hid fele pajtás kék-fehér bringán...
Cso! on the road...
Please don't hit me!
Bicajos a Petőfin, Buda felé ma negyed ötkor. Láthatósági, gyerekülés, prizma, mind jó saras, szürke, nó lámpa (ejnye-bejnye!)és tekert át a hídon ebben az örületben kb. 15-el a külső sáv legszélén. Hmm...szentem lámpa nélkül, tizenöttel, szürkületben, hát... járda? (Rosszat mondtam?)
Ádám
Buda felé elfáradok feltekerés közben, sokáig emelkedik a híd, nagy szél esetén balra-jobbra dőlök, ehh. Amúgy nem én voltam és kb én is 15-tel mentem volna, ha ellenszél van. :/ Persze nekem mindig van lámpám.
Nem volt szembeszél. Lámpával lehet a hidon dülöngélni, nem a sebességgel van a bajom, de azért lámpa nélkül szentem mehetne a hidjardan, ha ugyse siet. Vagy meginkabb vegyen lampat. Amugy semmi gond az izi rajderekkel, csak vilagitson, ha gyors, ha lassu.
Ádám
Megyeri híd is álom. Jó hosszú, kellemesen csúszos, mindig (szembe)szeles, és emelkedik... Rádásul már 26-nél komolyan kell gépészkedni, hogy magad alatt tartsd a gépet, olyan varacskos a bicikliút rajta.
-----------------------------------------
Kék Median trekking, fekete sisak
Azon a hídon csak 3-szor mentem át oda-vissza, de nagy bajom nem volt vele. Emelkedik, de jó hosszan és kicsit. A Petőfi számomra a rémálom, utálom mint a .....
Tegnap láttam Cador Ridát 160-as RPM-el a Szilágyin. Ragmeg Rida!
Szombaton kora este (17 óra után nem sokkal) bogármód sétáltam a barátnőmmel a Soroksárin a Boráros felé, és ekkor láttalak, kedves ügyes fiatalember, aki egymagad utaztál két biciklivel. Az egyiket tekerve, a másikat magad mellett tolva, majd befordultál a Dandár utcába. Azért néztem ezt a produkciót olyannyira, mert mikor én próbálkoztam hasonlóval, kis híján kiheréltem magam egy szerencsétlen megállással... Ennél azért gyakorlottabbnak tűntél :)
MKKP-média,
Tandem
ma (12.15.) olyan 13 körül Mester utca-körút sarok lámpánál nagyon megcsodáltam egy gyönyörű zöld puchot (gyalogosan voltam...)
Cso! on the road...
Please don't hit me!
Ma reggel 7 előtt pár perccel a budai Rakparton a Szépvölgyi út HÉV megállónál egy srác észak felé valami sötét színű cross/outi átmeneten. Csak hátul villogtál, ejnye! Alig-alig, de azért láttalak. :)
-----------------------------------------
Kék Median trekking, fekete sisak
Reggel 7 előtt pár perccel első lámpa nélkül ?! Ehh! Ma még nappal is borongós idő volt. Továbbra sem értem az embereket, miért nem lehet legalább egy rohadt első villogót felrakni a bringára!
Ma reggel a szokásos kollégák szemből a budai bringaizén, egy elragadó mosolyú Hölgy a Szabi híd előtt, rá 15 méterre egy maszkos Leány(Ő nem szokott bólogatni, viszont finom parfümöt használ), majd Ropy a petőfi hídnál.
ooo..köszönöm a bókot a mosolyom nevében:)
én köszönöm.
rám ragad, oszt úgy maradok.
és az jó nekem:)))
szép napot!
Lágymányosin mész tovább? Mert akkor találkoztunk, a szakállad miatt gondoltam, hogy te lehettél. Ha te voltál, akkor sárga szemüveg? 8 után kicsivel?
igen, és valszeg én lehettem.
egy kékfehér raleigh egysebis, kékfehér mez, barna gatyó, és ami a legjellegzetesebb a szürke sisak tetjin egy 70 ledes retinaszaggató lézerfáklya.(azt azért csak hazafele égetem)
a szemcsim ilyen piros keretű, mostanság leginkább átlátszó lencsével hordom - mivel a tél okán homályzonában/setétben közlekedem oda-vissza
arcról lehet h emlékeznék Rád, bár bevallom mostanság a nagy áttételem/zsenge lábaim(a megfelelő rész aláhúzandó) miatt a hogyanmegyekfelahídra játékra öszpontosítok ott reggeltájt...
Szerintem már túl lehettél ezen a játékon, már nem az emelkedős rész volt. Köszöntünk is egymásnak. Na majd holnap figyelek.
aha.
akkor jó, csak előferdül h az emelkedőn picit másfelé jár a fejem(tüdőkapacitásnövelés konkrétan:)
A hídről lejőve merre haladsz tovább? Szoktam látni egy sisaklámpás srácot a híd alatt a vízművek felé haladni, és valószínűleg este is őt látom, bár csak a vakító fény látszik a belőle, amiután néhány métert vakon teszek meg :) ha te vagy, ténylyeg retinaszaggató a lámpád. Ugyanitt szoktam látni reggelente egy szomorúan baktató lányt, szintén a vízművek felé haladva, aki néhány hete még bringán ült, nyilván a bringája után fáj a szíve
Ahogy átérek a hídon lerombolok a lépcsőn, át a hévsineken, és azon a bekötőúton(foggalmamsincsmianeve) tovább déli irányba a vituki telepére.
asszem én leszek az.
Igyekszem azért az útra fókuszálni a fotonáradatot...
meg szoknom kell h nem szabad fejfordítva ránézni emberekre, mer kiesik a szemük.
a lány: nem narancssárga kabátos? rövidebb, barna, illen kleopátroid frizuval(mármint nyakban rövidített.... nemértek a frizuradivathoz na)? Ha igen, akkor Ő a kolléganőm és egy ezüstszínű női városival tolja. és el tudom képzelni h amikor nem bicajjal jön, akkor inkább szomorkás...
Akkor téged szoktalak látni, és igen, valószínűleg a kolléganődet. SAjnos ma nem bringával jöttem, mert össznépi karácsonyi hangulat van itt, és nem akartam ezek után bringával haza menni, de legközelebb majd jó nagyokat lengetek, és tudod, hogy én vagyok :)
én ma idénre letettem a lantot, de januártól majd hegyezem a szemem:))
jó neked, én még keddig bejárok, szomorú kolléganőd, ma jó hangulatban volt, rám is mosolygott, talán felismert a sár alatt, én meg nagyot köszöntem neki :)
tegnap értelemszerűen belinkeltem neki az itteni csevelyt:)))
úgy tűnik, hogy én csak szellemeket látok, mert senki sem ismer magára...
Cso! on the road...
Please don't hit me!
Kijövök a Luongóból, oldom le a bringámat a támaszról, rám szólnak hátulról: "Na, átvetted a trikót?" Hátranézek, hogy ki az, hát egy fehér szakállas ember. Se rénszarvas, se bicikli nem volt vele, úgyhogy egy pillanatig hezitáltam, de valószínűleg László János volt. :-)
===
bácsi a biciklin
na szép, Luongóban voltál, de a kártyádért nem ugrottál be egy utcával odébb....
alisca
Hát persze, hogy én! És azért bicaj nélkül, mert van az a távolság, amire már az se jó: a szomszád utcából jöttem.
Jó tekerést és keresést
János
ma(12.16.) szódában futár olyan 13:25 körül... láttalak ám!
Cso! on the road...
Please don't hit me!
Reggel 7 fele bambultam at a Petofin buda fele, es lehagytt egy montis csoka. Bealltam moge, de sajnos csak a Budafoki utig tolta nekem a szelet.
Azert ez is feldobta a reggeli munkabamenetelt
Ma (12.16.) délután fél egy előtt egy mosolygós, bukósisakos leányzó a Nádor utcában köszönt. A járdáról. Utána még inkább mosolyogva újult erővel nekiindult, sajnos továbbra is a járdán. 3 után pedig a Könyves Kálmán krt#Gyáli út bicikliszigetén egy hosszú hajú láthatósági kabátos fiatalember gondolta, hogy rátámaszkodik mellettem a lámpára, de majdnem letépte az egészet. Vigyázzatok a szerencsétlen lámpákkal! Láttalak ám titeket! ;)
MKKP-média,
Tandem
ma(12.16.) 18:08:50kor Papp László BS Aréna mellett a Stáfánián a nagy piros kapu másik oldalán voltam, de hallottalak ám!!!
Cso! on the road...
Please don't hit me!
Tegnap, vagyis hétfőn ki voltál, aki a Lánchídon raktad meg 5óra felé nyélen (és lámpa nélkül) Pest felé?
Ma meg láttam egy arcot a 69-es vili vonalán rövidnadrágban! Aztakurva!
Ember! Nem kötekedésből mondom, de ha 40 éves korodban is be akarod hajlítani a térdeidet és nem akarsz fasza titán protézist, akkor legalább egy térdmelegítőt vegyél fel! :)
Ma 11:30 körül láttam egy futár fiút Újpesten a sulimban (KRE-ÁJK B épület) egy gyönyörű ezüst Ironman bringával!gondolom ő éppen dolgozott... de tisztára feldobta a napom, köszönöm neki!:) "Láttalak ám!":)
Áron tegnap 11:30 és dél között a nyugatinál
MKKP-média,
Tandem
tanúsítom, intézted a keletpesti nagybevásárlást!
*
ja, ő a boltba is bringával megy.. ;-)
Forgass!
*CMS* RABIC
MK-KP: titkárnő
Konkrétan be a boltba is?
üdv adamekp
Mindenhova bringával, mindenhova GPS-szel. :D
Forgass!
*CMS* RABIC
Igazán megtisztelő, hogy ezt állítod, örülnék, ha többet lenne igaz, mint nem igaz :D Bár a mindenhova GPS-szel, az stimmel. Ha megjelenik egy új geoláda, arra ugrani kell :) Ha bicikli is van hozzá, tuti siker :D
MKKP-média,
Tandem
ma bringáslányoké (is) volt a világ, meg az én figyelmem főleg. a nagykörtére láttam rákanyarodni egyet egy sráccal a rákócziról a kocsisor elejére a keleti felől (én is így szoktam balrát rakni ott), ők nem intettek vissza, bár abban sem vagyok biztos, hogy észlelték az intést a kereszt túloldaláról. a következő leányzó a podmaniczkyn jött a dózsa felől, kb az izabella utcánál lehettünk, amikor intettem neki szemből és ő vissza. rakta neki szorgosan, így nem volt időm megfigyelni kiféle-miféle, vagy hogy mit lovagol meg, de hát egy ilyen (országúti+leányzó+ragmeg+viszontköszönés) alapból feldobja a kedvem, szal jelezném, hogy láttalak ám! :)
ugyanezen az útvonalon 22h és 23h között mintha Bocit láttam volna elsuhanni - legalábbis amennyit sikerült leszkennelnem egy elsuhanó bagabooból, meg a jellegzetes színű felsőből.
!má kalattál ,akrat icoB icoB
:)
JA! és az üllői-feransz körte sarkánál induláskor marcee (?) jól rámfütyült este 8 és 9 közt, biztos kiszúrta a küllőkártyákat. :) láttalak ám. és sorry, de olyan sután intettem, amiért pár országgal arrébb konkrétan jól megagyalnának (victoria, kézfejjel kifelé). nemtuttam mit intsek, píszt, vagy natúrt, ezért lett a hibrid. :D
Egy perce, aranyos, csillagos sapis Runner-futár lányka az idodánkban. Segítettem neked kikeresni a megfelelő küldeményt :D
Zita
Te édesen mosolygó lány, 11 környékén észak fele, a Margit híd után... ^_^ Sajnos az én mosolyomat nem mutathattam, mert a maszkom elrejtette. :) De láttalak ám! :)
ma 1230 körül a törökvesz elejenel egy koszosfeher susogos, makkoscipos hajtaspajtas gyerekbukosisakban, favorit jellegû (keskeny) kormányáról lógott a loncsos betekerô, roncsnak tûnt a bringája és szemmel láthatólag nem esett neki jól az emelkedô de nem állt be mögém. láttalak és kicsit sajnáltalak.
A reggeli zuhé ellenére is 3 szaktás parkolt a Sportuszoda elött a szigeten.
Remélem ők is szétáztak ;)
-------------------
ma is jo ido van tekereshez
Ma 4 bringást láttam befelé jövet, Egy bringafutárt a Nagyiccei hév megálló környékén, egy kisgyermekét oviba szállítő hölgyet az Örs felé, még egy hölgyet a Mogyoródin és egy idősebb urat a Stadionoknál....24 km / 4 bicós, nem sok.
Zita
Hó elején, mikor egyetemre mentem (R.keresztúr-Jászberényi-Kőbányai út-Népliget-Lágymányosi híd-BME), a 20 km alatt egyetlen biciklissel sem találkoztam. Se futár, se senki. Elég lehangoló volt.
MKKP-média,
Tandem
Zizz71 kb. hány óra körül voltál a Mogyoródinál?
és 24km-t bicózol a munkahelyedre?
nem áztál rommá ma? :(
---
Imola
Kővirág Soron (XI. ker), piros outis lány. Nyugi mind2-ket beterített vízzel az a fasz buszos. :)
a bigtétényi kerékpáros bandita :)
Zizz, veres péter úton szoktál menni?
Hella, inkább csak a bringaizéjén, de ott mindenap (ha melózok) :)
Zita
Olajzöld, sárvédős fixi(/SS?) BME előtt délelőtt ;-) láttalak! szép bringa és bírta az esőt..
Olyan kevés ma a bejegyzés itt.. mindenkinek jól jönnének a profi és olcsó cuccok, igaz? szétáztam, brrr
kulcsszavak : kona lava dome samu arpad sorry zold
Sárga gumis országútis (talán fixi volt, már nemtom) fekete-narancssárga bagaboo-s bukósisakos esőben is megrakós biciklis: láttalak ám a Zichy Jenő utcában este 7 felé!
(én kocsival voltam, épp kiscsaládomat vittem színházba)
Reggel meg Wilikával láttunk egy esernyős arcot, na ő is kemény volt! Szerintem délután is láttam a Széna térnél, de az lehet, hogy egy másik esernyős biciklis ember volt.
Mostanában is háromszor utaztam HÉV-vel az Ösről pár megállót, és már az első alkalommal is feltűnt ott a végállomáskorláthoz lakatolt fehér Peugeot bicó.
Kié közületek?
Zita
Az a bringa nemtudom kié,lehet de nemtudtam még olyan korán,vagy olyan későn ottlenni hogy nelett volna ott,nem is tudom mióta lehet ott pedig egy gerinc lakattal van odarakva!Még amikor leesett az első hó akkor is ott fázott, hazavinném a meleg garzsába hogy oda jöjjöén érte a tulaj,ne ott magányoskodjon...:( :D (nemtolvaj vagyok)
Ma 2 körül Fegyvernek és Kunhegyes között félúton láttam egy éltes szántóvetőt feltehetően a nagyapja bringáján ragta az esőben rendíthetetlenül. És visszaköszönt :)) Tanuljatok, sumákok :P
ugyanakkor, ugyanott (illetve már kb a mester utcától vagy az üllői úttól folyamatosan) egy srác fekete kétsebességesen, csupasz fekete kormány, első kerékagynál a küllők között egy kicsi rózsaszín műanyag labda, hátsó flip-flop. a wesselényinél beskideltél várakozni,én meg befékezgettem magam balra kanyarodni.
cool a géped!
aztán a váci utcától nem messze egy lánnyal törtük az utat a szembeegyirányú forgalmi helyzetben, ahol senki nem érteete, mi van, csak mi ketten.
meg még kb 4-en, suhanás közben.
üdv mindenki!
szasza
----->0-0<-----
Remain cleated!
Bringán utazom: klassz! nagyon klassz! sőt: first class!
A duda figyelmeztető, nem pedig nevelő eszköz!
ELTEker
Dybi tegnap kora délután a Nagymező utcai bringaboltnál.
dec 28-án éjjel 11:15 körül a XIV. kerületben a késmárk utcában innen jött valaki velem szemben? -8 fok durva volt :)
Álmomban vendégségben voltam valahol, amikor Bios toppant be (kattogott a kövön a stoplija), hóna alatt egy hatalmas konyhai kenyértartóval (azzal a negyedhenger alakú, redőnyös félével), amiből valami hihetetlen erős süteményillat áradt.
Szóval (álmomban) láttalak ám! :D
Bringasávokat budapestre!
megmodom én neked: sajttorta. bios abban egyelőre verhetetlen, de mcysh készül egy újabb mérkőzésre, valaki meg palacsintát ígérget már mióta.... ;-)
Forgass!
*CMS* RABIC
eloszlatnám a kételyeket: házi space-cookie volt a tartóban (mer én meg tudok olyat sütni álmomban), wililaci attól álmodik ilyen szépeket. :D
lui: sajttorta a fülednek a cimpája hej! túrótorta az (merthogy az édes Mauni és kis hazánkban oly ritka az édes-sajtos étek, na meg a ricotta az egyesek szerint savótúró, mások szerint meg sajt... de ha már itt tartunk, hívnád-e a tiramisut sajtos desszertnek?) és örök átok annak fejére, aki babiloni zűrzavart kevert a sajt és túró nemzetek közti fordításában! :)
Tegnap Ubi a Csóványos oldalán, közel a Foltán kereszthez. Mindketten gyalog, remélem ez is ér. :-)
ma reggel egy kokemény férfi Budafokon, a Tóth József utcánál, traktorral, sapka meg sál nélkül szöszmöszmackóban. tiszteletem, remélem nem fagytál meg.
Tegnap egy laza Ötkerület-Péceli ex-szovjet rakétabázis-Ötkerület túrát dobtunk a barátommal. Összesen 5 bicajossal találkoztunk, ezekből ketten Pest és Pécel határában, az M0-ás aluljáró előtt csöngettek, meg köszöntek, míg mi félre voltunk állódva :) Kicsit késve kapcsoltunk a visszaköszönéssel, mert épp telefonáltunk. De hali :)
Jó húzós idő volt tegnap is. De nem messze onnan még egy futó kolléga is volt, aki félmeztelenül adta elő a mínusz ötben, hát néztünk!
Mi voltunk Hápival. Kicsi a világ!
A félmeztelen idióta meg ismerős, a házunk előtt is szokott futni, épp a mai nap emlegettem. Nyáron azért beöltözik rendesen.
Nahát :) Sajnos a bicajodat se "láttam ám", pedig azt megismertem volna :D
Mondjuk gondoltam, hogy elég heavy userek lehettek, akikkel aznap találkoztunk, ezért is említettem meg itt, és lámlám. Ti hova mentetek?
Az a futó arc akkor eléggé fordítva lehet bekábelezve. :DDD
Csak egy rövid Rákoskeresztúr - Pécel - Nagytarcsa - Naplás-tó - Rákoskeresztúr kör volt.
félmeztelen barátunk ma a is előfordult Naplás tónál :)
Zita
És én még hogyhogy nem találkoztam azzal az elvetemült emberrel?
MKKP-média,
Tandem
Az elmúlt pár napból:
A legpirosabb orr:
ma reggel egy kedves leányzón a Budafokin kifele, járdán, neki a teszkó után.
A legszőrösebb pofa:
27-én a Vérmező csücskénél, pirosas kabátos vadember
A legtitokzatosabb szempár:
ma reggel MHB-nál, ennyit engedett látni magából a hölgy :)
Üzenem annak a versenybiciklis csókának, aki 5 perce Budaörsön jobbról kikerült, miközben jobbra indexeltem, hogy ez nem járja! Nem véltelenül raktam ki az indexemet, ezzel a jobbra kanyarodási szándékomat jeleztem. Ilyenkor vagy balról kerüljön, vagy sehonnan! Aranysárga Peugeot 206SW-vel voltam.
Csak akkor várhatjuk el, hogy partnernek tekintsenek az utakon, ha úgy is viselkedünk, ahogy ez minden közlekedötöl elvárható. Az ilyen alapvetö szabályok tiszteletben tartása alapvetö a harmonikus egymás mellett éléshez!
Amúgy, ha "mezei autós" lennék, és nem biciklis, nagy ívben tojtam volna az egészre, különösebb veszélyhelyzet nem keletkezett (bár ha nem kísértem volna figyelemmel a tükörböl, egy fasza kis jobb horog azért még belefért volna), de igencsak bántja a csörömet, hogy tojnak a fejemre. Szóval ha indexelek, tessék tiszteletben tartani! Mindenkinek!
csak a legvégén jöttem rá, hogy te autóval voltál. :)
Forgass!
*CMS* RABIC
csak a legvégén jöttem rá, hogy te autóval voltál. :)
Forgass!
*CMS* RABIC
Nem baj, a fiúk általában ismerik az autótípusokat, így a célszemély is valszeg magára ismer :) Még rá is duddantottam, meg letekertem az üveget, és ordítottam, hogy "balról kell elözni a jobbra indexelöt!" - bár nem tudom, ebböl mit hallott meg.
Lehet, hogy azt: "Majd jól kell lelőni a jobban közlekedőt!".
üdv adamekp
Ma, 16óra felé srác a Nagy Lajos# Erzsébet Kirné. sarkán a Plus-nál.
Sajnos én gyalogosan, és mentőre várósan, hölgy futott át az úton, a kocsmából, autó rádudál (alig fékez) pár méteren múlt... és amikor felért a járdára összeesett. Majd egy jó 20 percet vártam a mentőt egy másik emberrel. Kb. 3,4 ember jött oda megkérdezni segíthet-e valamit, és a Biciklis srác, tisztelet neki.
Üdv. és BUÉK :)
vidám bringáslány a szerémin, az enyémnél nagyobb mosollyal. mondjuk csősálban voltam, de azért biccentettem
Tegnap (01.02.péntek) du 3 óra tájt piros dzsekis kollégával köszöntünk az Árpád hídon; Te Budára, én Pestre menet.
-----------
Amúgy pedig:
A r'n'r az nem egy tánc
A munka az nem szégyen
Hélló, kolléga, én valék.
Éppen a 7 híd túra elnevezésű tekergőzést találtam fel, melóból ellógva, mert nem volt mit csinálni :))
http://wilika.hu
Összevarrtad a várost?
az első minimalmassom volt, élmény.
Nagyon be voltam szarva. :)
Forgass!
*CMS* RABIC
ma egyetlen bringást sem láttam, csak kiskinaiakat a józsipiacnál, de az ugye nem számít:)
Balesetes társunk (majd beszámol ő, ha akarja (de szerencsére jól van)) bringáját hoztam haza, mikor Mcysh bácsi ért utol az Andrássyn, hogy rámköszönjön, aztán a Széna térig együtt raktuk.
(a lánchídon majdnem megvolt az első SPD-s esésem)
Egy teljes percig tépelődtem, hogy kinek kell köszönnöm, mert a sisak egyértelműen Wilikára wallott, a biciklit viszont társunk (akit ezek szerint nem szabad megnevezni) alól ismerem. Azán úgy döntöttem, hogy sisakot ritkábban ad kölcsön az ember, mint bringát.
Egyébként végül nem Hűvösvölgy lett, hanem Normaf-Jánoshegy, az én kis szentem remekül vizsgázott a jeges-havas extrém körülmények között.
Nagy vagy, W, hogy segítettél Neki szorult helyzetében!
===
bácsi a biciklin
Mittomén, hogy szabad-e vagy sem a nevét mondani, csak gondoltam nem akarom kikürtölni, hogy mi történt, majd ő. (úgyértem, nem tiltotta, de nem is kért meg rá)
Mondjuk tény, tüchtig kleine SS-Fahrrad a bringád. :)
Az meg hogy elhoztam... hát, most nagy kaland. Örömmel tettem. Amúgy is segített nekem, meghát, ezért vagyunk kommjuniti szerintem. :)
Lánchídon ma megvoltál.
Huhh, és nem is emlékszem rá, jó gyors lehetett.
Amúgy nem. :$
(nálad volt fényképezőgép?)
píszlávjuniti.
Forgass!
*CMS* RABIC
Nekem sikerült összetörnöm magam, éjjel csorogtam a margit hídi "vasútállomás" peronján, ahol keresztezni kellett egy sor hosszában futó macskakövet. Nem láttam, de a macskakő szélén úgy ki volt vájódva a beton, mint egy villamossínnél. Bringa beleragadt én meg jobbra repültem egyet.
Nem lett volna gáz (20 alatt mentem) ha nem nyújtom ki a kezem. Így egy törött gyűrűsujj és rögzítő titáncsavar lett a vége :( Sebaj, négy hét és ismét mehetek (bicajnak semmi baja nem lett, még eltekertem vele dokihoz).
Jobbulást!
===
bácsi a biciklin
gyógyulj!
és ettől még legközelebb is merd kinyújtani a karod, ha szeretnél valamit. :)
Forgass!
*CMS* RABIC
Jobbulást!
És basszus, felháborító az a bringaút, a hév-megállóban levő "fekvőrendőrrel" együtt. Nem szeretnél panaszt benyújtani, vagy ilyesmit? Hiszen az út minősége miatt sérültél meg, 8 napon túl, stb.
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Hivatalosan (nincs leszedve a tábla) az nem bringaút, hanem jelenleg járda (peron). Ezért nem is tehetek panaszt.
Ellenben kétlem, hogy a máv emberei szabályosan húzták volna fel a buckákat. Az biztos, hogyha picit jobban leszek, kimegyek 80kg szárazcementtel és befoltozom azt amiben eltaknyoltam. Márcsak demonstráló jelleggel is.
Viszont a többihez nem értek (buckák bontása -> légkalapács?, bontószerszámok), de szívesen segítek a terület "rendezésében", elvégre illegális útakadályt elbontani csak nem illegális :)
Utána már tényleg kérek egy rabic-os emailcímet :D Viszont most még ki kell találnom mi legyen a 25 szétszedett adománybringával az albérletemben, mert én épp nem tudom összerakni :S
Igen, a bringákkal mindenképp kellene kezdeni valamit..
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Na velem ilyen nem nagyon történhet meg, mivel ott nyélen szoktam rakni, mivel a Bécsi út felé megyek tovább.
Amúgymeg jobbulást :)
Miből vannak a buckák?
aszfalt.
kéne azzal tenni vmit.
még ősszel írtam h t@k@m tele, h ahogy átadták az összekötőt, eccerűen levonultak mávék a terepről.
van ez a két fekvőrendőr cucc, meg az idegesítő táblák h bringaútnak vége...
feltételezem h ilyen helyzetben illik helyreállítani az eredeti állapot.
aurghhhhh............
Az aszfaltot elég nehéz eltúrni nagyobbfajta szerszámok nélkül. Előbb megvárnám az illetékeseket.
Amúgy meg kell egy generátor meg egy 10 kilós bontókalapács.
Pénteken vizsgám van, utána nagyon szívesen segítek összerakni a bringákat a Te koordinálásoddal.
Ha jövő hét pénteken is lesz még szükség, szerintem én is vállalkoznék (addig kötnek a vizsgák :( )
Hááát... :/
írj ki bikekitchent, és m1ünk. a múltkor mentem volna, csak 2 biciklivel nehéz. még vacilálok, de vihetek 1 pár montikereket sportcontacttal, 5ös maillard racsnival (a legelső bringámon van, de lehet, hogy átalakítom).
Jobbulj meg.
nemsokára meglátogatlak.
és ezt veheted fenyegetésnek is!
;o)
16.30 fele Qkac-ot felismertem a Kerepesin az eszméletlenül látható narancssárga mellényéről:D
jé, engem is látnak:D nem gondoltam volna, hogy ez is eljön egyszer, főleg, hogy ma nem láttam egy bringást sem megint:)
(Lehet, hogy most égek be a kritikán aluli arc-név párosítási képességemmel?)
Szilveszter napján Áron új (Andrejtől frissen kapott) pormaszkkal az orrán a Jászainál, én gyalog családdal.
Együtt vártuk a zöldet, közben boldog BÚÉKolás.
- - - - -
2008-01-09
6É Futás 3. évfolyam, 1. kiadás
www.6efutas.hu
Nem tudom ki volt, olvassa-e, de fősuliról jöttem el gyalog, és a Róna utcai kereszteződésben mentem el mögötte (még gondolkoztam is, hogy ragdmegezzek-e, de végül nem tettem), majd folytattam az utazásomat metro-combino comboval és a Szentistván krt-on megláttam még1szer, miközben hagyta el a vilit. Nem mentem valami gyorsan, de azért a srác se volt lassú:-)
(Piros kabciban volt, piros bukóval, és zöld montin rakta neki, vázon fekete u).
Utólag is: ragdmeg!
---------------------------------------------------
Én megrakom, Te meg tekered és mindketten szívunk;-)
Ma reggel 8-kor láttam kikanyarodni az Andrássyra egy rózsaszín sárvédős lányt sárga tatyóval a Nagymezőről. A sárvédő alapján Szabógyörgyi? :) Én gyalogosan voltam, ráadásul fagyit ettem, szal semmiképp nem bicajjal, meg ráadásul csak a hátát láttam, úgyhogy nem ezer :)
Jó is ilyen időben a fagyi.
Az eladó csaj is érdeklődött, hogy melegem van-e?
Mondtam, hogy ja, meg most legalább nem fog elolvadni a fagyi. Néhányan az utcán kiröhögtek. Ezt betudom a gyaloglás hátrányának :) Bár lehet, hogy kesztyűben fagyizni tényleg röhejes?? :D
Miért lenne röhejes? Neked jó, másnak meg mi dolga vele?
Ádám
enyhén skizoid sztem.
Sztem köze nem volt a fagyihoz a kérdésnek.
A hölgy felajánlotta, hogy a meleg üzlethelységben esetleg alább adhat ruháiból ... ez magas labda volt, csak nem lett leütve. Azt kellett volna mondani, hogy igen, levenném a ruháimat. XD
1: van célszemély, akinek levessem a ruháimat, nem vagyok rászorulva holmi eladónőkre :D
2: megdonáccban nem vetkőzik épeszű ember = minél rövidebb az ottartózkodás, annál jobb. Ez válasz New Mode Lakosnak (bocsi, de mióta az egyik topikban asszociációs verseny volt, nem bírok mást olvasni a nevedből :DD), szóval nyilván ilyenkor a 10 000 000 C°-os pite, meg a tea jobban fogy ott, mint az általam kért termék :)
Ez válasz New Mode Lakosnak (bocsi, de mióta az egyik topikban asszociációs verseny volt, nem bírok mást olvasni a nevedből :DD)
Azért kicsit szelídítettél az eredeti New Mode Lakatos-on.
:-)
- - - - -
2008-01-09
www.6efutas.hu
mosmég nevettek, de még néhánccor elmenek Jazzpetához bicajszerelőtovábbképzésre, és télleg lakatoskodni is fogok.
(már nézegettem Kruger mester magasbicaj heggesztgető blogját is!)
Az nálam is a favban van :-)
a bigtétényi kerékpáros bandita
jóvan aztat nem tudtam h mekkiben történt az eset.
vmi télen-nyáron fagyizóra gomboltam...
és mivel a dessewffy-nagymező sarkon laktam tizenpár éveig, el is kezdtem pörgetni a fejem h hol a csudába van ott ilyen hely.
ez a talány is megoldódott...:))
Jaja, mikor legutóbb szimpla cukrászdában érdeklődtem fagyi után, azt mondták, próbáljam az üzleten kívül :D
ma egy kukásmellényes úriember mögé szegődtem gyászon népstaditól ajtósi dürerig, aki ugye ajtósi ajtós straight out of nürnberg (kövezzetek, ha tévedek). outi, ss elöl 42t, kukásmellény, bagaboon egyledes, nyeregcsövön 3mas villogó (meg i8s fájdult a szemem jól közös utunk során). mikor ajtósin én balra mentem, tapló módon nem köszöntem.
a bicód viszont kerreg csúnyán, csinálj vele valamit, mert nem jó így. igaz, nekem bekoszolódott a fékpofám, és elrettentő volt az is, de megoldottam.
bevallom marhamód dolgozik bennem a kíváncsiság h menet közben millen módszerrel számoltad le a 42 fogat...???
vagy a válasz a 'rutin meg az évek' lesz?
tipp. kis lánckerék elöl-hátul (ezt a pirosnál állva láttam), pedálfordulat és sebességből ítélve 42/14. :)
hmmm....ez igen.
riszpekt brotha!
na, asszem erre mondja az angol h you live and learn.
köszönöm a felvilágosítást!
Tegnap 2 körül a Sugár T-nél állt egy narancs-zsákos futárfiú. :)
Kíváncsiskodom, hogy kinek látom minden nap a fekete fixijét a Bartók ház garázsában, bringapólós matricával?
Üdv
Tippelnék: Wackor?
On nyert! :)
hello, en volnek. mar engem is furdalt a kivancsisag, kie az a szurke paripa odalenn. eddig nem volt. most jottel oda dolgozni?
Folyatása kövezik!
üdv adamekp
Na azért a 300 legyen ki.
Csak hogy adamekp javíthasson a statisztikáján a VI. részben.
Muhaha.
- - - - -
2008-01-09
www.6efutas.hu