Sziasztok!
A hétvégén a társasházunk udvarából ellopták kék-fehér Csepel Metro tipusú ffi kerékpáromat. Ismertető jelek: törött jobb oldali váltókar és az elsőlámpa le van konyulva :(
Aki meglátja kérem értesítsen és megajándékozom 5000 HUF-al, illetve végig nézhet egy kihallgatást - esetleg gyorsított eljárás esetén - büntetés végrehajtást is, de nem vagyok efféle. Nyugodtan mentsétek le a telótokba a számom 5000 HUFos jutalom néven:06 70 423 4227 . Remélem meg lesz, de nem fűzök túl sok reményt hozzá. Esetleg hasonló bicajt eladna valaki olcsón, azt megköszönném.
Itt egy kép a szamárról:

http://www.expressz.hu/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=12505431&cid=1677

Igazából nem az értéke volt nagy a bicajnak, inkább a bosszúság ami mardos.
Ui.: Tudom, tudom, hogy ez a lakat szart sem ért rajta, de éppen nem futotta egy 15000 HUFosra, de ígérem legközelebb olyat veszek.... amikor lesz majd megint kecském.

Ím a lopott jószág

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
kare777 képe

Nem minden lakat

Nem minden lakat 15eze....,majd legközelebb.......

2
jenessanyi képe

Lehet kapni 3-5-ért is,

Lehet kapni 3-5-ért is, legközelebb okosabb leszel ;) A paripát sajnálom, saját hibájából tanul az ember.

3
feb képe

Kár érte, nagyon klasszul

Kár érte, nagyon klasszul néz ki.
Mivel a párom bicója is hasonlóan néz ki, nem lesz nehéz megjegyeznem, s látok ilyet valahol, szólok.

Vázszám megvan?

Citadel U lakat 4 ropi körül van

----------------
York napsütése rosszkedvünk telét
Tündöklő nyárrá változtatta át.

4
aa képe

ds

ds