Itt a nyolcadik!
Nem maradtam le:-)
És itt nosztalgiázhatsz a hetedikben:
http://criticalmass.hu/forum/20090212/lattalak-am-vii

Sokan írtátok, hogy későn szereztek tudomást az akciókról és felvonulásokról. Ezentúl bármikor feliratkozhatsz a riadóhiradóra. Így időben értesülhetsz mindenről ami különösen fontos...
Itt a nyolcadik!
Nem maradtam le:-)
És itt nosztalgiázhatsz a hetedikben:
http://criticalmass.hu/forum/20090212/lattalak-am-vii

Az oldalon fellelhető tartalmakat és a Criticalmass-t a következő emberek készítik.
Az oldalt a ninja fejleszti Drupal-al, a lipilee adminisztrálja, a Solid rajzolja, a Dejahu teszi fel a netre.
Basszuskalács :D Nem
Basszuskalács :D Nem sikerült borsot törnöm az orrod alá. Olyat szabad, hogy a tizenharmadikat kisajátítom magamnak? *.*
-----------------------------
Kelet-Pest-média,
Tandem,
Chubby
Előzményeket is, plíz
Előzményeket is, plíz ;)
Kelet-Pest-média,
Tandem,
Chubby
Mi ma este láttuk Küküt a
Mi ma este láttuk Küküt a Toldiból, ahogy az ott lévő bringatárolókat látja el matricával. Csápoltunk a kirakatból, de szerintem nem esett le neki, hogy kik vagyunk.
Ez úton üzenem, hogy előtte onnan jöttünk el, ahonnan ő is :D
--------------------------------
Függőágy, koktél, homokozólapát!
Meg volt lepődve, és
Meg volt lepődve, és tényleg azt sem tudta kik verik a kirakatot belülről, inkább gyorsan ragasztott és ment tovább... :)
Lépj be a SZAKszervezetbe! :)
Éljen-éljen, Vitéznek
Éljen-éljen, Vitéznek sikerült! :D
De ma vágre:D
Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
trek 3700 zöld-fehér-virágos-láthatatlan
Persze, mert szóltam, hogy
Persze, mert szóltam, hogy ne bambulj :)
Nem bambultam, de azért köszi ;)
:-(
........................
Formaharc és sci-fi.
Őt én is. Ezek szerint
Őt én is. Ezek szerint téged is láttalak. ugyanitt ugyanekkor Grin suhant el csodaszép nightriderjén
Light in the night..
G®in
http://www.flickr.com/photos/grin00/
http://www.imeem.com/grin00
Körszakáll és
Körszakáll és bukó?
Grin-t nem láttam, vagy nem figyeltem.
........................
Formaharc és sci-fi.
Én az átkelőnél
Én az átkelőnél ücsörögtem a bringámon bukó és körszakáll nélkül, és azon gondolkodtam, hogy elővegyek-e még matricát a hátimból, vagy menjek már haza végre :)
........................
Formaharc és sci-fi.
Akkor te voltál a fekete
Akkor te voltál a fekete hajú lány?
........................
Formaharc és sci-fi.
Valami nekem is. :) 3ad
Valami nekem is. :) 3ad magaddal voltál, ha jól emlékszem.
Light in the night..
G®in
Ma 2 után valamivel a Lehel
Ma 2 után valamivel a Lehel úton előztem egy futár srácot. Szép világoszöld Bianchi, SPD, szemüveg, ezüst sisak, hátán U-lakat. Bocs, hogy olyan váratlanul az arcodba köszöntem. :)
-dupláztam-
-dupláztam-
Negyed háromkor a Dob
Negyed háromkor a Dob utcánál jött szembe egy Bon. Ni!
adamekp, a rabic. cyclechic, a blog.
És előtte, vagy utána a
És előtte, vagy utána a Rákóczi úton ment, és leszállt a bringáról a Nagydiófa utcánál, és tolta tovább. Vajon te láttad előbb, vagy én? És mi egymást miért nem láttuk???
Ez már kész kémhálózat, az ember simán lebukhat, ha rosszban sán... izé gurul. :-)
Spycycle... :) A "követés"
Spycycle... :) A "követés" gomb után még csodálkozol? :DD
Light in the night..
G®in
21:00 Bajcsy-Andrássy
21:00 Bajcsy-Andrássy kereszteződés. Túloldalt egy montis srácnak intettem, ő meg hatalmasat biccentett. Ezért éremes tekerni hótfáradtan a randa sötét pesti éjszakában.
Az ilyen biccentések közül a naaagy motoros-bringás páros a kedvencem, különösen, ha a motoros a kezdeményező. :)
_ _ _ _ _
Trek 4900 piros-fekete-ezüst
...azért király, hogy
...azért király, hogy ilyen jó má' az idő. Alig győzők biccenteni a sok kollégának / biccenteni + mosolyogni a kollegináknak! :)
-----------
Mt 22:37
(Gepida Reptila 300, fekete sisak, tükörrel)
Apropó sisaktükör! Vegyetek ti is! Nagyon jó!
Bringa Expón Mk-os toborzó
Bringa Expón Mk-os toborzó csapat.
Üdv. újra!
És szóljatok a rendezőknek, hogy eszméletlenül hangos a muzsika.
Ma sulizódtam,
Ma sulizódtam, autózódtam, de Pécel MO körforgalom felől Bp-re érkező szakállas valaki, láttalak ám! Nagyon úgy tűnt, végtelenül nagy összeveszésben voltál a széllel, ami persze nem hátultól jött.
Nem sokkal később Maglód irányból érkező leányzót csekkoltam, én akkor épp ismét elhagytam a várost :)
Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ma New Model aki Ákos-ék
Ma New Model aki Ákos-ék mögött mentem a Margit körút budai részén egy picit (előtted volt még egy pirosbicajos leányzó meg előtte még egy srác). Aztán szintén titeket az expon a divatbemutatón.
........................
Formaharc és sci-fi.
Én is láttalak ám, a
Én is láttalak ám, a szemem sarkából :o))) Jazzpeta vezette kiscsapatunkat :o)) végre látott engem is valaki :o)
Én nem néztem hátra :(
Én nem néztem hátra :(
hoppá lebuktunk:))) ezek
hoppá lebuktunk:)))
ezek ott elöl taposták vadul, émmeg a nagy áttételemmel, követő üzemmódban gurultam utánuk. persze mire fegyorsultam volna jött vmi piros:))
legközelebb köszönj már rám, és akkor én is vésem h nézel ki.:)
Gondoltam, hogy rád
Gondoltam, hogy rád ordítok, hogy SZIA ÁKOS!!, de akkor ti mentetek balra a hídra fel, én meg tova egyenesen.
Téged látlak sokszor, legközelebb üdvözöllek! :-) Fekete trekking piros csomagtartó táskával, vagy sárga outi, no meg egy fekete bukó. Ez a rövid ismertetőm. :-D
........................
Formaharc és sci-fi.
Jó neked, hogy ilyen
Jó neked, hogy ilyen könnyen felismerhető vagy :o))) Nekem spec több bringám van használatban, egyedül a mókás zoknijaimról meg a piros sisakomról lehet megismerni, lassan a táskáimat is cserélgetni fogom :oDDD
És akkor reggel megy a
És akkor reggel megy a tanakodás a szekrény előtt, hogy melyik biciklihez melyik táska passzol jobban?
Nem! Melyik táskához
Nem! Melyik táskához melyik bicikli! ____________________________________________
Biciklim van és nem félek használni!
Az MK Belváros tagja, akik divatosan bringáznak...
És igen, van annyi
És igen, van annyi bringám, hogy táskához válasszak ;o))))
Neeem... mindent szépen az alapoktól kell felépíteni... ruhák-táska-bicikli, miegyéb ;o)
Köszi a ragdmeg-et a
Köszi a ragdmeg-et a Jászai téri McD. elől hajnali fél 1kor. Rám fért, hogy kitartson az erő a Bem Moziig:)
Salud y pedal!
szerintem egy részeg srác
szerintem egy részeg srác kiabált a haverjának, mikor rádnézett: ragmeg. de eltekertél, így nem tudott megrakni... bár ez is erőt ad, mint mikor azt mondja valaki, MAMA:D
Ugyanezen a helyen, majdnem
Ugyanezen a helyen, majdnem azonos időpontban én egyszer azon gondolkodtam el, hogy most "ragmeg" vagy "r'oaggymeg" volt az amit felém kiáltottak? :D
Salud y pedal!
te milyen szemtelen
te milyen szemtelen vagy:)
szombat éjszaka egy révén minden bizonnyal ittas volt. mint ahogy nekem sem a fáradtság miatt kellett az erő:)
a Mama-s hasonlatot viszont nem értem...
Salud y pedal!
a mars a marsra c. filmben
a mars a marsra c. filmben volt. úgy tudott erőt gyűjteni a mafla főhős, hogy a bajba került társa mondta neki, hogy "segíts mamaaaa":D
"te milyen szemtelen
"te milyen szemtelen vagy"
Szerintem még megvan mindkét szeme, ha el tudta olvasni, amit írtál neki, és még válaszolt is rá ;)
Kelet-Pest-média,
Tandem,
Chubby
próbáltad már egy
próbáltad már egy szemmel?:P
Salud y pedal!
Olvasgattam-olvasgattam,
Olvasgattam-olvasgattam, aztán hirtelen szemet szúrt ez a komment. (ho-ho-ho)
Addig járatjuk itt verbális korsóinkat jelképes kutakra, míg meg nem jelenik Prof.Dr. Hotyhogy, és bevezeti a vizet... vagy vérszemet kap és idecitálja szép magyar nyelvünk összes, látószervvel kapcsolatos kifejezését.
:)
-----------
én valakinek ezt az
én valakinek ezt az alkotmány#bajcsytól a nyugati felé félúton a jobb oldali járdán kiáltottam :)
Ma a Wesselényin: Oversize
Ma a Wesselényin: Oversize Load, utána Jazzpeta. Utána lehet, hogy Boci, de lehet, hogy csak egy udvarias, Bocira hasonlító bringás, aki visszaintegetett, mert nem akart csalódást okozni, hogy hiába óbégatok.
Kék Mali (Vitéz talán, de biztos innen valaki, mert NightRide-ról ismerős volt) 10 után nem sokkal - ő délnek a Gellért tér felé a hegy előtt, én északnak gurultam haza az egyetemről az ott még járható bringagyalogon az út túloldalán (természetesen utána már lementem a Döbrenteire, stb.). Még így a sávokon keresztül is szemkontakt és szinkronbólintás. Láttuk egymást :) A Margit híd budai hídfője alatti binga- és gyalogzebránál meg végre nekem is osztottak matricát, és a kedvemért még a zacsiból is elő lett kotorva egy narancssárga :)
-----------------------------------------------------
Ezüst Merida + fekete bukó + gyönyörű Bagaboo @ papics.eu
Tőlem kaptad :) szia
Tőlem kaptad :) szia megint!
Akkor ezért voltál olyan ismerős! :)
Éljenek a vidám színek!
_ _ _ _ _ _ _ _ _
anonim idealista
10-kor Malvin már a
10-kor Malvin már a wellness-üdülésén volt a szerelőmnél, szóval valószínűleg nem én voltam.
Talán Bios?
Most esett csak
Most esett csak le...Délelőtt 10 vagy este?:)
Mert délelőtt jártam arra...
hát én mentem azon a
hát én mentem azon a helyen akkor és bólintottam is át valakinek, kb minden leírásod-szerű emlékeim szerint, akkor innen is: háccél! :)
www.myspace.com/loudsociety
Na akkor innen is ragmeg ;)
Na akkor innen is ragmeg ;) A helyzet az, hogy a bicaj volt nagyon ismerős, mire az arcig jutottam volna, már nem látszott, pedig téged még fel is ismerlek :D
Én téged láttalak
Én téged láttalak hajszál pontosan 10 után valamennyivel az ELTE bringatárolójában. A bagaboo volt ismerős, kicsit le is állt a szerkezet, hogy jól megbámuljon, aztán észbe kapjon, hogy késésben van.... :D
Most néztem utánad (a táskád után), rémlett, hogy egy "Karácsonyi bagaboo-m" című bejegyzésnél láttam. :)))
Vááá, láttak!!! Király
Vááá, láttak!!! Király :D Legközelebb integess ;)
Nem tudom, hogyan
Nem tudom, hogyan reagáltál volna, ha tök idegenül és mindenféle bicajos kinézet nélkül kezdek csápolni :D
Legközelebb már bicajjal leszek... :D
Én lettem volna
Én lettem volna megtisztelve, hogy csápolnak nekem :D
Én is láttam egy kék
Én is láttam egy kék Malit és talán Biost rajta, a Károly körúton. Ő elfordult az Erzsébet-híd felé, míg én tovahaladtam a Szabihíd irányába, de végig jócskán lemaradva. Mindez ma, kedden, délelőtt 10 és negyed 11 körül történt. __________________________________________________
én voltam az, a popim
én voltam az, a popim nevében is elnézést, hogy nem szúrt ki! :D haladtam nagyon melóba a gellérten át (ahol valszeg papicspeter látott) a ZP felé, úgyhogy ha kiszúrlak sem tudtam volna megállni trécselni. akkor ilyen távlatokból is: ragmeg anyó! :)
www.myspace.com/loudsociety
Fél 12 körül egy
Fél 12 körül egy térdgatyás, kéksisakos biciklis fiú toppant be a Moszkva téri Vöröskeresztes "irodába". :)
Nem tudom, hogy ezt a
Nem tudom, hogy ezt a "Láttalak ám" rovatot kellene-e a továbbiakban engedélyezni a Critical Mass oldalon. Túlságosan is azt a látszatot kelti, hogy a biciklisták csak bicikliznek, és nincs is rendes munkahelyük és iskolába sem járnak, hanem tekernek fel-alá egész nap és egymást szpottolják a városban...:-))))))
miért, nem így van?:P én nagyon ritkán látok ismerőst, de én csak munkaidő előtt és után bringázok:)
Illetve vannak akiknek a
Illetve vannak akiknek a munkájuk a bringázás, és vannak akik a munkahelyük/iskolájuk ablakából sasolják a bicikliseket... :)
Esetleg más lehetőség?
Munkanélküli biciklisták,
Munkanélküli biciklisták, akik így próbálják a lakásrezsit csökkenteni.:-)
"Nem nyúl a fékhe', nem nyúl a fékhe'!"
Egy újabb negatív
Egy újabb negatív sztereotípiát alkottál a bringásokról, grat!:D:D:D:D
Munka és iskolakerülőek:P
Ez megoldható,ha annyira csúnya és jelentéktelen a bringád,hogy kuttya nem vesz észre,valamint úgy öltözöl fel hozzá,mint egy idióta....nekem bevált:DHelyzet van :D
És az a rengeteg autós meg
És az a rengeteg autós meg gyalogos nap közben? :) Biztos nekik sincs. :):)
Light in the night..
G®in
Oversize Load a Nagykörtén
Oversize Load a Nagykörtén fél kilenc háromnegyed kilenc között. __________________________________________________
Ma reggel 8 tájt Lánchíd
Ma reggel 8 tájt Lánchíd úttest Budáról Pestre.
Elöl Zöldhátizsák versenytempóban porzik elfele, csak a hűlő nyomát érem. Mögötte Sárgabringa haladós tempóban utána. Leghátul magam-magam, szénné fényvissza-matricázott kék paripámon csakmegneizzadjunk tempóban, komótosan.
Még egy kicsit melegszik az idő, és több bringa lesz a Lánchídon, mint autó. Ahogy ez ugye kívánatos is lenne.
www.6efutas.hu
Szegény Wilikát
Szegény Wilikát megijesztettem a Margit-szigeten kb egy órával ez előtt... :D
Csak arra kapta fel a fejét, hogy egy szembetekerő nagyon nézi...
A-HA! szóval te
A-HA! szóval te voltál.
Nem vagyok én ijedős, a körúton is csak annyit mondtam magamban ma a centizőkre, hogy "hunccutt vagy te löaccciii!" :D
Csak nem tudtam ki vagy. :D
Épp maszk nélkül bringáztam, de azt hiszem, hogy utoljára... a hídra kiérve meg is bántam rögtön, hogy nem vettem fel a maszkom induláskor.
2x gyönyörű: Tegnap
2x gyönyörű:
Tegnap reggel egy gyönyörű zöld Eska Unicycle-t láttam lelakatolva a Király utcán. Azért írom ide, mert majdnem biztos, hogy Ogre építette. Hátrafordított vágott koskormány, ilyet mástól még nem láttam.
Ma reggel 1/4 9 körül gyönyörű trackstand az Erzsébet-Róna sarkon. Messziről láttam, de mintha Wackor lett volna. A liget felé tartott.
===
bácsi a biciklin
ehhe, akkor megis te voltal
ehhe, akkor megis te voltal :) filoztam is, csak nem volt rajtad a sarga? buko, es nem voltam biztos.
| blog | budapestbikepolo | budapest fixed gear |
Toltam a bringát a Róna u.
Toltam a bringát a Róna u. járdán, a feleségemet kísértem a földalattihoz. Ragmeg!, ez bennem maradt, most kimondom.
===
bácsi a biciklin
ez a stílusjegy valóban
ez a stílusjegy valóban rá vall...:))
én a millis vetítésen láttam ezt a csodát.
kéne indítani innovációs bringaépítő nívódíjat, és ott Ogre komoly eséllyel indulna az aranyért- mint azt tegnap ki is beszéltük ... a háta mögött:DD
en egeszenegeszen durvan sok
en egeszenegeszen durvan sok bringast lattam keddtol a varosban. Ahol egesz telen egyedul vartam a zoldet, most baromi sokan eloztek meg es hajtottak at a piroson...
gida
Pár napja valaki aztat
Pár napja valaki aztat kiáltotta, hogy ragmeg lujka a Mogyoródin, amíg áthaladtam egy keresztben (talán Róna u.)
Enyim a megtiszteltetés, neked meg a háccél! :)
- Ms. Critica "Lulu" Lujka -
*CMS* RABIC
MK - KP: titkárnő
"Bármit lehet csinálni bután, de nagyobb az örömfaktor, ha értesz is a dolgodhoz."
kösz a ragmeget a
kösz a ragmeget a Tabánnál, ment vissza az ökölcsóválás, nem tudom mennyire látszott a susnyástól ;)
Ja, remélem, nem feléd ment a troll fehér pulóverben, akivel 2 perccel utánad a Kacsánál "beszélgettem".
Aztán Hidegkútra felfelé menet, Hűvösvölgytől még picit visszább beelőzött egy másik kedves leányzó, vékonka kerekekkel. Köszöntünk is.
Aztán úgy este f7 felé a Mammutnál annyi-annyi bringást spottoltam, hogy ki se férne ide...
A nap zárásaként pedig Addisz.
(Bár ez így nem ér sztem... :P )
-----------
A matricát tőlem kaptad,
A matricát tőlem kaptad, és szívesen!
Trollokra is csak a széles mosolyommal tudok reagálni, az ellen nincsenek fegyvereik! :)
_ _ _ _ _ _ _ _ _
anonim idealista
Mintha Áront láttam volna
Mintha Áront láttam volna 5 után átsuhanni a Nagymezőn. Messze voltam, hogy lásson. De tesóm reklamált, ha lát se mindig szokott köszönni:P
Salud y pedal!
Én nekem sosincsen fogalmam
Én nekem sosincsen fogalmam sem, hogy kiket látok, de látok embereket. Ma pl. talán zöld felsőben a Baross utca#Körútnál egy lányt Bagabooval, meg mellettem egy srác fixivel és talán klipsszel.
És továbbá, nagyon nagyon köszönöm annak a lelkes ifjonci lelkületű kollégának, aki ma a Szabó Ervin előtt parkoló, kerítésre lakatolt metálarany (vagymilyen) színű outim fékbovdenje alatt hagyott nekem egy CM matricát, nagyon megörültem neki, köszi szépen, azóta fent virít vázon!! :))
Üdv! A srác
Üdv!
A srác valószínűleg én voltam.
Főleg, ha fekete volt a bringa.
Dns
most, hogy így
most, hogy így utánagondolok, a lány lehet, hogy én voltam, mert zöld felsőben voltam aznap, bicajjal és barna bagaboos táskám van. És montim. :)
Péntek kora délután
Péntek kora délután (négy körül) rámbiccentettél a Bartókon. Láttalak ám, és vissza-bicc, csak akkor lassú voltam reagálni!
Szia!
_ _ _ _ _ _ _ _ _
anonim idealista
Györgyi és Norbi az
Györgyi és Norbi az Árpád Fejedelem útján, szentendrei hév mellett ma délelőtt 11:20 körül rakták észak felé.
próbáltam a sínek másik oldaláról ragmeget ordítani de nem hiszem, hogy hallottátok :))
Bordó Trek 970-es srác Zöld Sisakban.
nem
nem hallották.
.....................................................
Bringával megyek. - No para! Normális tevékenység!
Ma GriN-t a vígadó tér
Ma GriN-t a vígadó tér fele menni, én onnan jöttem párnacsatáról:D
Bukta. :) Vigadtam is
Bukta. :) Vigadtam is nagyot, mikor észrevettem a láncba ágyazódott tollakat. Erzsébet hídon vettem észre, majd nekiálltam tollászkodni. :DDD
Light in the night..
G®in
Riksás Chubby a Roosevelt
Riksás Chubby a Roosevelt téren. Versenyben voltam, azért nem álltam meg dumálni, de a látványotok új erővel töltött fel a Budai eltévedések után:-)
El sem hiszem, hogy valaki látott. No hát szombaton én is sok mindenkit láttam a riksámról, Vitézt is, amint a Lánchídról száguldott le. Örülök, hogy új erővel töltöttünk fel, illetve a nagy köszönésed lehet az oka, hogy hirtelen nekem is jutott egy fuvar :D
Kelet-Pest-média,
Tandem,
Chubby
Akkor a profitból kérek
Akkor a profitból kérek részesedést 8)
Pedig meglehet ;) Ott is
Pedig meglehet ;) Ott is jártam ám.
Kelet-Pest-média,
Tandem,
Chubby
/me bocsánatot kér attól
/me bocsánatot kér attól a sráctól, akibe majdnem belementem tegnap du. az árpádhíd kanyarjában.
tényleg nem figyeltem, tiszta bamba vasárnapi bringás voltam, juj.
:) písz
asszem az én voltam, no
asszem az én voltam, no para:)
Ma menedzsmentről hazafelé
Ma menedzsmentről hazafelé tekerve 12:45 körül az 513. utcán (Rákoskeresztúr) köszönt rám egy biciklis postás egy ragmeggel. Háccelet neki munkában is!
Kelet-Pest-média,
Tandem,
Chubby
Tegnap a Népszigeten
Tegnap a Népszigeten láttam egy férfit, piros bringával, amin elöl-hátul volt a vázhoz hegesztett rácsos csomagtartója (olyasmi, mint a postásbringákon). Elöl egy kislány ült rajta, hátul pedig a délutáni gyereklegeltetéshez szükséges eszközök (kismotor, homokozóvödör, stb) voltak.
Nekem is ilyesmi kéne, de sztem nekem csak előre kéne a csomagtartó, és kicsit könnyebb bringát szeretnék, mint a postásoké :)
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Reggel 7 óra felé Baross
Reggel 7 óra felé Baross utcán sárga montis lány (nagyon pörgetett), U lakat hátsó villához rögzítve, előtte pedig egy outis fazon haladt szép kék mezben, melynek hátán egy egy hajtó tárcsa - lánc - hajtott tárcsa volt.
Én meg egy furgonban utaztam, a bicikli meg a csomagtérben.
"Én meg egy furgonban
"Én meg egy furgonban utaztam, a bicikli meg a csomagtérben." -> Úristen, elraboltak?! :D
Elraboltak, és munkára
Elraboltak, és munkára kényszerítettek.
De hogy este ne gyalog kelljen a munkából hazajutnom, a bringát is velem rabolták.
Emberséges rabszolgatartók.
Tegnap, Calcutta Trio alatt
Tegnap, Calcutta Trio alatt (marczinál) a bringatárolóban egy fekete I amsterdam matricás trekking, első kerék nélkül lezárva.
Azt hiszem, László János
Azt hiszem, László János fél kettő körül a Bajnok utcában. Hishíján elé léptem, gyalog jöttem vissza az irodába, világoskék pántos felsőben, hosszú hajjal, nagy "jó napot kívánokkal" :D
Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Reggel fél kilenckor a
Reggel fél kilenckor a Szerémi bringagyászon utánfutós bringás szemből a trófea előtti átkelőhely előtt hagytál nekem tíz centit az oszlop és az utánfutód közt átsuhanni. Kicsit óvatosan a szerelvényekkel, ha nem tudod a kiterjedésedet, gyakorolj bójákkal. :)
Pénteken (2009-04-03)
Pénteken (2009-04-03) délután a Vágány u-i benzinkút melletti zebráknál megszólított egy úriember, megdicsérte a bringámat (köszi!). Kicsit beszélgettünk, ő egy monti-félével volt, valami régebbi járgány volt, elől egy nagy faláda (!) tele virággal (!) (nárcisz, talán, az a sárga...), hátul is egy nagy láda, abban azt hiszem nem volt virág, de frankón áruszállított bringával. Azt mondja, neki is volt egy cinelli váza, versenyzett is, de mára kihízta, és így is, ha nem bringázik, akkor csak hízik, pedig a gerince is beteg, azért csak tekeri, mint a mellékelt ábra mutatja.
Szombaton egy piros pólós srácra köszöntem rá a Reitteren (három körül), egy ss bringával volt (de nem fixi), sisak nélkül, Újpest irányában, a Futár utcán kanyarodott le, asszem, jobbra. Fehér volt a váza, ha jól láttam. A bringának, nem a srácnak.
Pénteken szintén a Vágány utcán, már vissza irányban hét után egy lány is rámköszönt, sisakban, szemüveggel. Személyleírást nem tudok adni, de helló innen is.
Szerintem az idősebb
Szerintem az idősebb versenyző úriemberrel már én is találkoztam kétszer, egyszer mikor matricát osztottam a Népligetnél, akkor nekem is mesélt arról hogy korábban versenyzett és a bringa is stimmel, aztán később gyalog voltam a Ferenciek terénél, és ahogy az északi oldalon mentem lefelé az alujáróba, látom ott áll egy virágos stand, és mögötte biciklis barátunk. Kért még egy matricát a lányának. :)
'One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them'
ejj, ejj, a bringázz a
ejj, ejj, a bringázz a munkába kampányba be szép lett volna egy ilyen fotó! :~)
Newmodelakos, ugye téged
Newmodelakos, ugye téged láttalak tegnap délután a Stefin ?
Köszöntem valakinek egy szia Ákost és utána elbizonytalanodtam, hogy tényleg te voltál-e...
Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
műxik a
műxik a telepátia....:)))
úgy látszik egy hullámhosszon buherálunk:DDD
Köszönet az elbűvölő
Köszönet az elbűvölő mosolyért :). Tudod, velem (is ) chateltetek a múltkor, mikor élő adás ment a Millin :D.
Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jáááá... télleg... nekem
jáááá...
télleg...
nekem akkor csak így odatolták Steerék a laptopt, oszt nem naon voltam képben h hogyis műxik az egész.
aztán hazamentem, és megnéztem a neten énis amint brummognak a jégen a mocik.
És te jobban felismerhető
És te jobban felismerhető vagy az avatarodról :) :)
Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nagy csomó bringással
Nagy csomó bringással bólogatunk a hungárián az egressy-nyosi híd között.
És tegnap a Stefánián 1/2 5 felé rámköszönt egy elbűvölő mosolyú hölgy kék/tükiz felsőben 'Szia Ákos'-sal.
háát nem is jutottam szóhoz...viszont félórán át vigyorgottam...
Ki is voltál?
láttalak ám:))
Aztán a naplementében
Aztán a naplementében tegnap leültem a műjég előtt egy padra.
komoly tömeg jött-ment:)
többek közt egy Izskiris Istók, és Áron.
valszeg halkak voltak a ragmegek, melyeket utánuk küldtem, mert nem reagáltak...
Ma a Jókai utcában láttam
Ma a Jókai utcában láttam azt a fiút, akivel egész ősszel a Lánchíd környékén találkoztunk. Munkahely váltás miatt nem járok már arra, de úgy látszik ő erre dolgozik. Most már tuti, hogy türkíz outija van.
Illetve ma a munkahelyem biciklitárolójában láttam egy gyönyörű türkízzöld Bianchit. Régen ez volt a kedvencem.
Salud y pedal!
tippelnék: esetleg Pedál?
tippelnék: esetleg Pedál?
Úgy hívják a tulajt?:)
Úgy hívják a tulajt?:) vagy biciklis filmeket sorolsz fel, amit együtt láttunk?:P
Salud y pedal!
felteszem ez költői
felteszem ez költői kérdés volt:PPPPPPPPPPPPPPPPPP
együtt?? lehet h én emlékszem rosszul...?;o)
igen, neki van néhány ilyen jellegű bianchija..., bár futárkodni nem hiszem h használja... az ilyen csajozós bringa, meg persze az új -,pardon megújított - pályagépe.
jah, nem...ez valami
jah, nem...ez valami irodistáé lehet. :)
egy teremben, pontosítottam:P
Salud y pedal!
micsoda irodaista... a
micsoda irodaista...
a pontositas nagyvonalusagrol arulkodik.
ebben a temaban en ugy latszik vmiert(?) nem tudtam ilyen lenni...:)
az ő becses neve
az ő becses neve véletlenül nem róbert, és lakik a wesselényiben? nála jártam bringássapiért, a falak és a föld is tele gyönyörű türkiz bianchi gépekkel. meg adott hasonló színű ajándékkulacsot. nagy arc!
>>> phreeq.blog.hu <<< /énblog/
>>> phreeq.flickr <<< /képblog/
>>> kraft.blog.hu >>> /zeneblog/
akire Én gondolok az
akire Én gondolok az Pista.
Pedál Bianchi Pista:)))
úgy látszik népszerű nálunk ez a türkiz(húmosmindjártkapokkispofámrahogynemtudomapontosnevétennekabianchiszínnek) árnyalat...:))
mondjuk bianchi zöld?
mondjuk bianchi zöld?
legyen az inkább celeste
legyen az inkább celeste kék. :P
celeste az biztos..a kéken
celeste az biztos..a kéken és a zöldön még vitatkozhatunk :P
Wackor az a rózsaszín fixi az a tiedé volt tegnap? kurtára tetszett.
kisebb lenne, még el is
kisebb lenne, még el is boltolnám veled :)
Salud y pedal!
botrány, nem? bianchija
botrány, nem?
bianchija van, oszt nem használja....
bezzeg én már az ideiglenes kinézetű - még oúti - dancellimen gurulok tennap este óta:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nem véletlenül Campagnolo
Nem véletlenül Campagnolo Pista?
láttam egy Zsolteet a
láttam egy Zsolteet a Móriczon. :)
Kalapos lány ma 2x, először jöttszembe a Gotham Corvinus Hotel előtt, később a Harmincad utcánál várta a zöldet, mikor elsuhantam előtte a Petőfis Ándor utcában. Másodszor már nem köszöntem, csak mosolygás.
www.6efutas.hu
Tü osztotta kedvesen és
Tü osztotta kedvesen és lelkesen a matricát a Margit-híd budai lábánál a rakpartos bringaizé lámpás átvezetésénél.
----------------------
Az időjárás változó a kerékpározás állandó.
Talán Mariann ma este
Talán Mariann ma este Erzsébet hídtól a Gellért felé. Téged láttalak-e?
Salud y pedal!
ehh fake.... Lemásolták a
ehh fake....
Lemásolták a frizurádat tudode?:-)
AMúgy sem rémlett a fehér bandázs a gyöngyörű outidról...
és remélem leopárd mintája sem volt:)
Salud y pedal!
Mekis, láthattalak 11:40
Mekis, láthattalak 11:40 körül a Margit körúton a a sínek között piros bukóban?
===
bácsi a biciklin
Pedig tökre
Pedig tökre hasonlított
még a bagabúja is olyasmi volt.
Ma reggel 7:45 körül,
Ma reggel 7:45 körül, keleti p.u. és a Blaha között, magas srác, outi,spd,hátizsák, hátul ezüst sárvédő. A nagy koncentrációban meglepődtem hogy rámköszöntél, én is vissza, de ha nem hallottad akkor innen is üdv. :D
Üdvözlöm azt a montis
Üdvözlöm azt a montis fiatalembert, akivel tegnap reggel negyed 9 környékén gurultunk végig a Hungárián Népliget felé, egy elég rossz lámpasorozattal. Öröm volt ismét együtt tekerni egy ismeretlen bringáspajtással.
Továbbá üdvözletem minden arrafelé guruló bringásnak, akikkel nap, mint nap találkozom, és sohasem köszönnek vissza.
Tiszteletem annak az idős, ittas állapotú Úrnak, akivel éjjel, éjfélkörül hazafelé tartva a Népligetnél találkoztam. Bitang részeg volt, eszméletlen megpakolt kerékpárral, cik-cakkban közlekedő, majdnem le kellett mennem az útról, hogy ne ütközzünk.... De legalább lelkesen köszönő: "Szép estét kisasszony"...
Viszont kívánom, remélem épségben hazaért....
általában előre és vissza- is köszönök.
Nagy örömömre egyre többen köszöngetnek vissza is.
Lassan megszokják h ez normális dolog.
egy kis közösségépítés ugye:))
szép napot-kék eget,
sok mosolyt-hátszelet,
Ákos ;o)
Úgy legyen :o) Én mindig
Úgy legyen :o) Én mindig azt érzem, hogy tök fölöslegesen lettem bólogatós kutya :oDDDD De legalább tegnap visszabólintott egy versenybringás srác :o)
Vagy csak engem nem néz senki komoly bringásnak????? :oSS Vagy mindenki fél tőlem ;o)
Valahogy így vagyok én is,
Valahogy így vagyok én is, már nem bológatok senkinek, mert alig akad valaki, aki visszaköszönne, elég hülye érzés, viszont mindenkinek örömmel köszönök, aki észre vesz. MInt ahogy néhány napja a lágymányosi híd pesti oldalán egy helyes DH-s srác hatalmas mosollyal az arcán köszönt, üdítő érzés volt, hogy a fiatalság észrevesz :))
Ha véletlen szemkontaktus
Ha véletlen szemkontaktus adódik, én mindig bólintok.
Persze lehet, hogy egyesek ezt kifejezetten támadásnak veszik, amíg maszkban tolom.
Akkor nem fogok kilátni
Akkor nem fogok kilátni :O
:D
"Nem nyúl a fékhe', nem nyúl a fékhe'!"
Tegnap negyed hat körül
Tegnap negyed hat körül Sinya és Kükü a Körúton, Kükü utánfutóval, a Királyról jöttek és az Oktogonon dobtak egy illegál balost.
Ma reggel Wackor az Erzsébeten. Amióta Betti negyedórával később indul munkába, két-háromnaponta látom ott, úgyhogy ezt most írom le utoljára.
===
bácsi a biciklin
az új bicójával
az új bicójával volt?
tennap láttam millin(az új bicóját): csinos darab!
Wackor: gratula! bátor választás volt... :)
nana´! ez lett a nyari,
nana´! ez lett a nyari, varosi mindenes.
Te leszel a feny az
Te leszel a feny az ejszakaban:DDD
Nem biciklin, de láttam egy
Nem biciklin, de láttam egy Ninját és partnerét. Ki is szolgáltam őket, nehogy éhen maradjanak :)
---
Bikers, we set our own rules!
Na...ha Ti nem láttok
Na...ha Ti nem láttok engem,akkor én meg juszt se TITEKET...pedig ma Sinya rakta neki, egy forgószékben de bizonyám!
Ágó tegnap este fél hét
Ágó tegnap este fél hét körül a Király utcában, a szép, virágos biciklijén.
Tegnap este 18:30 körül
Tegnap este 18:30 körül Árpád híd budai hídfőnél, hosszú hajú srác, kék mali ironman-nel, kék felnivel (ha jól láttam vuelta), nagyon szép a bicód! (anno nekem is ilyen vázam volt).
Ma reggel, Blahától a Petőfi híd felé egy montis srác, szétmatricázott montival és klipszben! Én voltam aki a hatalmas túrazsákkal hajtott! Jól raktad!
Leírásból azt hinném
Leírásból azt hinném Vitéz, de ebben az időben talán már a MBH-nál voltunk. :)
Tuti, hogy Vitéz volt. Vagy
Tuti, hogy Vitéz volt. Vagy biciklivel együtt klónozták.
Kelet-Pest-média,
Tandem,
Chubby
Margít híd volt
Margít híd volt az:-)
Amúgy minden stimmel;)
láttam ám! ;)
Aztán láttam GriN bácsit is akivel megraktuk Margitot, aztán kitekertünk a gödörhöz, és ott szétváltunk
Aztán szokásos járdázásba kezdtem volna a lánchídon, de a likot ahol fel szoktam mászni a járdára, lezárták, ezért inkább az úton mentem, minek következtében még Tomcat-et is láttam egy villanásig, a járdán állni bringájával.
GriNbácsi azt mondta, hogy
GriNbácsi azt mondta, hogy nem valószínű, de nem is zárkózott el maximálisan.
Salud y pedal!
Amúgy meg náh,
Amúgy meg náh, hülyeségeket gondolsz/félreérted :P
Matt a Roosevelt téren. Raktad Berci kék tesójának ÁM!:-)
én a villamossínen kísértem a 6É csapatát.
- ideiglenesen - Szürke Trek 990-es srác Zöld Sisakban.
Otthon voltam. Mi lett a
Otthon voltam. Mi lett a bordó Trekkel?
===
bácsi a biciklin
Egyre több fake-Mcysh van a
Egyre több fake-Mcysh van a városban...már múltkor is csak látni véltek:-)
===
bácsi a biciklin
:D:D Who is the
:D:D
Who is the Coon?
:D:D
Valakit látok minden reggel
Valakit látok minden reggel Giant biciklivel a tatabányai vonaton (ami fél8ra ér kelenföldre). Tele CM-es matricákkal :) Üdv!
Az én vagyok :-) És Te
Az én vagyok :-) És Te szoktál néha leszállni Börsön?
nem, énis kelenföldön, a
nem, énis kelenföldön, a nyomodban (bár csak mostanában kezdtem bringával bejárni).
Akkor Te vagy azzal a
Akkor Te vagy azzal a piros-ezüst outival? Szintén CM matricákkal? (Asszem többen nem vagyunk azon a vonaton...) Ha igen, akkor ma láttalak!!! :-)
igen :D énis láttalak
igen :D énis láttalak téged ;)
Megvagy Ákos! (Épp
Megvagy Ákos! (Épp anyámat tanítottam a városi biciklizésre, most volt a Városligetben a leçon deux.)
erre tippletem, mikor
erre tippletem, mikor meg-láttalak ám- Benneteket!
Arra gondoltatok már, hogy
Arra gondoltatok már, hogy mi lesz ezzel a topickal a CM után? :-) Láttalak ám... :-)
Pénteken délután ment
Pénteken délután ment előttem egy srác, fekete-sárga deuter zsákkal és lila mezben, a bringa hátsó sérvádőjén CM matrica volt. A Reittertől a Podmaniczky utcán végig.
Péntek éjjel zsoltee,
Péntek éjjel zsoltee, kpeter és harmadik társuk a Móricztól a Moszkva térig a lábaikon (mint a bogarak) futva, mögöttük Ypse két keréken.
Aztán ugyanezen az útvonalon Ypse és kpeter (immár bringával) vissza is...
Dilisek ezek a [britek] bringások, én mondom!
www.6efutas.hu
Szciklon és gyerkőce 5
Szciklon és gyerkőce 5 perce a Lónyayban Kálvin tér felé suhanva .
Hátszelet.
Hehe, ezek tényleg mi
Hehe, ezek tényleg mi voltunk. Előtte Nuvanda a Ferenc téren. __________________________________________________
A csudába megelőztél: Én
A csudába megelőztél: Én is láttalak ám! :-)
Zeo húzott el előttem
Zeo húzott el előttem hazafelé, míg én várakoztam a lámpára a Kelemen Lászlóból kifelé. :)
Láttalak ám! :)
Mit kerestél te arrafelé, ha illendő a kérdésem? Csak nem hegyet másztál?
---
Bátyámuramnál voltam
Bátyámuramnál voltam látogatóba. :)
---
Vizslasd
Vizslasd szorgosan!
Hegymenetben a bringajárdán cammogok, völgymenetben az úttesten. A Kelemen Lászlóig szoktam a Hűvösvölgyin előfordulni.
www.6efutas.hu
mi párommal Hidegkútig
mi párommal Hidegkútig szoktunk menni Zuglóból/belvárosból/Kelenföldről
alisca
--------------------------
'Let the force be with you!'
GriNt láttam átvillanni a
GriNt láttam átvillanni a Gödör szélén.
Tulajdonképpen a bringát ismertem meg a "Ez itt az én bringám 2."-ből... :-)
---
Allez, allez!
Pihenő szakasz, egyensúly
Pihenő szakasz, egyensúly gyakorlatokkal, szlalomozással. :)
Light in the night..
G®in
Asszem sürgősen
Asszem sürgősen változtatni kell a bringámon. :D Mindenki panelkerékpárosnak néz így. :D
---
Zöld Mali Cobra, csörgő fém hátsó sárvédővel.
az milyen? :D amúgy igen,
az milyen? :D
amúgy igen, sürgősen változtatni kéne, mielőtt még szétszakad :O
Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A panelbringás különös
A panelbringás különös ismertetőjegyei:
- télen berakja a kamrába a biciklit, és időnként befőttet, lekvárt, oldal szalonnákat tárol a csomagtartón.
- a kerékpár utal a panellakó vallásos életvitelére, mivel sok esetben csak a Szentlélek tartja egyben. (Ez nálam a kotyogásnál érhető tetten)
- a kerékpáros öltözéke inkább hasonlít egy gyalogoséra, aki leütött egy egy bringást, majd elkötötte a drótszamarat.
- óriási önbizalommal megy mindenfelé, hátha akad még olyan elvetemült ember, mint ő.
- meglepődik, amikor szembesül a ténnyel, hogy az emelkedőn felfelé az izmai tejsavat kezdenek termelni.
- csodálkozik, hogy reggel egy alvásnak a nem létező ablaknak dőlve komoly következményei lehetnek egy gyalogossal/aluljáróval/kereszteződéssel/kanyarral/oszloppal való találkozás során. Tehát fel kell ismernie, hogy ez bizony nem BKV.
- csodálkozva visszabólint, amikor egy, az övénél némileg jobb járművel rendelkező kerékpáros ráköszön/bólint.
- csodálkozik, amikor ő teszi ezt meg mások felé, hogy milyen kevés ember viszonozza.
Forrás: Encyclopedya Galactyca
---
Zöld Mali Cobra
Lehetek tiszteletbeli
Lehetek tiszteletbeli panelbringás?
_ _ _ _ _ _ _ _ _
anonim idealista
Üdv soraink közt
Üdv soraink közt :)
----
Zöld Mali Cobra
Engem is érdekel, Shutruk:
Engem is érdekel, Shutruk:
Kik a panelkerékpárosok?
-----------
CM-túrás hordánk egy
CM-túrás hordánk egy részével mentünk ma egyet, és valahol Újpesten kiszóltak egy autóból, hogy: "Háccelet a CM-túrának!" Tök jó volt. Napsugár mondta, hogy ki volt, de nem ugrik be..
Én voltam! Vicces volt a
Én voltam!
Vicces volt a felismerés: Apám azt mondja, nézd már mennyi biciklis. Mondom ja, tök jó. Nézem, az ott egész olyan, mint Napsugár. Jéé, hát ez Napsugár! Jéé, hát ez a CM túra zászló! Jéé, akkor ezek a CM túrások! => Hátszelet a CM túrának! :)
szeretném megkérni, hogy vonuljon be egy nyugodt rétre, mert senki se kiváncsi a bokorra aggatott ruháira se...
lol honnan tudod, lehet, h
lol
honnan tudod, lehet, h valaki kiváncsi ;)
(nagy a zisten állatkertje)
én tegnap lehettem szép
én tegnap lehettem szép látvány, hagyományőrző ruhába mentem locsolkodni bringával :) mivel lovam nincs.. a bringa is megteszi ;)
---------------------------------
Észak Pest.
Na ja :o) Vasparipa :oDDD
Na ja :o) Vasparipa :oDDD (és nem, nem drótszamár ;o) )
Lehet, hogy gyerekkoromban
Lehet, hogy gyerekkoromban túl sok Karl May-t olvastam, de a vasparipa nem a vonat (mozdony)?
www.6efutas.hu
De, igazad van :o)) Reggel
De, igazad van :o)) Reggel van még, na :o)
Bevallom, én tavaly
Bevallom, én tavaly ilyenkor legényruhában, kalapban anyám kocsiját vezetgettem faluról-falura. :D
http://img235.imageshack.us/img235/9533/72326297.jpg
én budára, ő pestre.
Tegnap nagyon-nagyon sok
Tegnap nagyon-nagyon sok bringást láttunk Szentendre menet.
Meg vicces biszikliutat, és kipróbálhattam a cyclocross-t is :D
http://picasaweb.google.hu/wilika87/EuroCycloCross2009HusvetHetfo?feat=d...
Igen jól áll egyébként a legénység.
- Ms. Critica "Lulu" Lujka -
*CMS* RABIC
MK - KP
"Join the joyride!"
na nehogymár te alkottad az
na nehogymár te alkottad az automatikus ragozást?
de ezexerint eljutottál szententrébe...
Hétfőn autóval mentünk
Hétfőn autóval mentünk Tatabányára és vissza, közben rengeteg bringást láttunk. Gyermek (7) jobbhátul ült, és ellesve tőlem az okosságot kikiabált sok bringásnak.
Megbeszéltük, hogy az "ragmeg", és nem "ragbe". :-)
De az áléálé a jó, könnyen és jól kiabálható.
---
Allez, allez!
"ragbe" XD kis
"ragbe" XD
kis huncut
---
Allez, allez!
És honnan tanulja?
És honnan tanulja? :D
---
Allez, allez!
Ismerős (ötszörös)
Ismerős (ötszörös) nagymamától idézek:
"Ha a gyerek elkezd csúnya szavakat felszedni, ideje sürgősen beadni óvodába. Azonnal lesz mire fogni, hogy hol tanul ilyeneket a gyerek."
www.6efutas.hu
gyorstüzelő?! www.6efutas.h
gyorstüzelő?!
www.6efutas.hu
Ma reggel 7:40 körül a
Ma reggel 7:40 körül a Váci úton északnak Újpest-városkapunál egy srác:
világoskék-sárga Bagaboo villogóval, outi nagy lifegő sárvédő-toldásokkal, CM mez (?).
Nagyon ismerős, de mégis ki vagy? :)
Én bocira tippelnék, de
Én bocira tippelnék, de akkor vagy késésben volt, vagy későbbre ment dógozni.
Öööö, bocsánat, 6:40.
Öööö, bocsánat, 6:40. Így már Boci stimmel.
az én vagyok bezony. minden
az én vagyok bezony. minden nap :)
de most már tényleg lesz 7:40 is, mert páros heteken csak 8-ra fogok járni.
Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
3:-O
Kb 40 perce a
Kb 40 perce a Lánchídtól,Bonnie gurult előttem, majd mögöttem, aztán hagyott le a Gellért előtt nem sokkal ugyanis épp autóval voltam.
http://www.whiplash.blogol.hu
Egy nagyon kedves Rita nevű
Egy nagyon kedves Rita nevű fixissel láncoltuk össze a tegnapi zápor alatt paripáinkat a tilosban (Sparban belül egy kilincshez a Batyin). Láttalak ám!:-)
És odaértem félre a Borárosra:-)
_______///Hemü\\\________
\ Ezüstmúlt Kapitány. Érted. /
Hm? kicsit konkrétabban
Hm?
kicsit konkrétabban légyszi:-)
Hétfőn László Jánost Dobogókőn. Mindketten kerekek nélkül. :-)
Hogy érted? A László is
Hogy érted? A László is meg a János is kerekek nélkül? :-p
Mind keréktelenek voltunk,
Mind keréktelenek voltunk, még az unokák is. Mármint Jánoséi! :-)
Hétfőn én is
Hétfőn én is Pilisszentkeresztre mentem, bár nekem kint volt mindkét kerekem :D Népszerű hely :)
Kelet-Pest-média,
Tandem,
Chubby
Ja, egész télen nem
Ja, egész télen nem láttam annyi embert a Pilisben, mint hétfőn. Mondjuk a zöme kiment autóval enni. Én ezért jobb szeretem a ködös, esős napokat, mert akkor ezek otthon maradnak.
wilika hn a batyin
wilika hn a batyin ratka...
...el a cuccait épp a pénztárnál a sparban.
e?
Heeej, ki voltál?
Heeej, ki voltál? :)
tényleg, a batyin láttam még egy zöld bagabút, sárga hangyócával.
Achso! Akkor láttalak
Achso! Akkor láttalak ám!
Halihó, respro-s, zöld
Halihó, respro-s, zöld CM-pólós srác, szembe a csaba utcán, délelőtt. Ki voltál?
Ezt mindennap ideírjuk
Ezt mindennap ideírjuk majd? :)
A héten már nem találkozunk, de jövő héten akkor meginterjúvollak!
Hé,én! Láttalak reggel a
Hé,én! Láttalak reggel a Maserati szalon kirakatüvegében....:)....Ki vagy? Me láttam,hogy eléggé kivagy..:D...Másnaposan tekerni a felkelő szán sugarai közt...mmmm....:)....Bocs az offé
Ideális környezet az ismerkedéshez
Celebspotting! Hétfőn,
Celebspotting!
Hétfőn, Szentendrén láttam a Pa-dö-dö egyik tagját.
Azt hiszem a Falusi Mariannt.
Bringaúton pakolta neki.
Jah, pont jött velünk
Jah, pont jött velünk szembe, mikor elhagytuk a terepet. Akkor ezek szerint akár egymást is láthattuk volna.
szerintem nem szégyen, és
szerintem nem szégyen, és te sem érzed annak. ha szégyennek gondolnád, nem tetted volna meg, és pláne nem mondtad volna bele a nagy nagy internetbe.
Amúgy engem sosem lát
Amúgy engem sosem lát senki....itt valami nem stimmel:D....lehet,hogy szellem vagyok,mint Nikól Ködmön az Odaátban?...:D
ne aggódj, engem sem lát
ne aggódj, engem sem lát senki, kivétel az egyetlen newmodelákos, aki azonnal át is költözött egy másik útvonalra :))
Akit meg én látok, az
Akit meg én látok, az nincs is. Hiába is írom. :-(
Akkor ő egy
Akkor ő egy látomás??
Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ez nem jutott eszembe, de
Ez nem jutott eszembe, de most, hogy így mondod, hogy én látom, leírom, és aztán nem jelentkezik -- lehet, hogy tényleg nincs is, és akkor én halucinálok? :-)
Sőt, ez komoly filozófiai
Sőt, ez komoly filozófiai problémákat vet fel, ha továbbgondoljuk, mert ha engem sem látnak (nem írják le, hogy láttak), akkor lehet, hogy én sem létezem! :-)
Ez és a Föld napja a
Ez és a Föld napja a nemmel ami nincs most a két legegzisztencialistább topik most.
Hát igen, akiket én látok szinte minden reggel (félnyolc-háromnegyed körül), azok sem léteznek :)). Ma reggel láttam egy fejkendős-sisakos-sisaklámpás srácot a lágymányosinál, pont előttem állt a lámpánál, igaz, őt most először. Minden reggel velem szemben jön egy pár a budai oldalon, a petőfi hídnál szoktunk összefutni, a fiún általában a sárga dominál, a lányon merida színek, egy másik lányból pont annyi látszik mint dobozosból az avatarján, a maszk teljesen eltakarja az arcát, akár ő is lehet. Délután félöt körül, a lágymányosiról jött le egy vörös hajú lány outival, sisak nélkül, piros-fehér-asszemkék mez és naci, reggelente, és néha délután a szabadkikötő uton, szintén lány, piros-fehér-zöld, vagy zöld-fehér-pirosban, és még egy srácot is gyakran látok maszkban, sárga szemüvegben, és szintén kék-piros mez-naci szerelésben. Hát ez volt a mai termés, és még sokakat civil öltözékben
azok a zöld
azok a zöld szemek(kékesek:P) elég rendesen szkennelnek:))
a hír igaz csak nem
a hír igaz csak nem egészen...
jelenleg hontalan rómais vagyok zuglói elegáns száműzetésben amíg lakható lesz a lakom a rómain, és akkor majd újra amarra gurulok.
pici türelem.
ha én bírom 2 hónapja, akkor...;o)
csak nem lakásfelújítasz?
csak nem lakásfelújítasz? nekem tavaly ősszel kellett találnom egy zugot, amíg a fejetetején állt a lakásom
Ma este egy Ubit a Szilágyi
Ma este egy Ubit a Szilágyi Fasornál lévő bicikliúton. Két bringát is tolt.
Tegnap reggel meg egy helyes lányt a Margit-hídon, Pest felőli oldal vége, aki hatalmasat biccentett :)
---
Celebspotting! Én Winklert
Celebspotting! Én Winklert láttam kedd este a piros MX-5-ben! Vagy ő itt nem annyira népszerű? :)
Amúgy ma hajnalban becsapódott mögém egy országútis arc sunyin a stréherbe, ezúton üdvözlöm, legközelebb nem én megyek elöl :)
az milyen "sunyin"
az milyen "sunyin" becsapódni ?
Te amikor bestéherezel a busz mögé, akkor előre szólsz a sofőrnek, hogy: héló, engedj be, mert ha nem akkor tollak !?
VMike és az észbontóan
VMike és az észbontóan gyönyörű fixije, a Lánchíd lábánál 5 körül.
Tegnap este fél nyolc felé
Tegnap este fél nyolc felé Tabántól a Borárosig előzgettük egymást egy outis lánnyal. Zöld-piros Filutás Sport(?) mezben volt. Én siettem volna, de mindig elakadtam a piros lámpáknál, ő (biztos rendszeresen használt, kiismert útvonal) a lámpák ritmusában. Végül beálltam mögé: az ember tanuljon az okosabbtól.
Így utólag is: ragmeg! :-)
www.6efutas.hu
Este hétkor az Alagúttól
Este hétkor az Alagúttól az Erzsébettérig rövidhajú lány, de ő járdázott, és erőszakosan csöngetett a gyalogokra, ejnye :-(
Közben megjött a montenbájkon mobiltelefonálva járdázó fickók szezonja is, ilyenből több volt a kiskörtén.
Aztán Kiskörtén leelőztem egy csikoszoknis lányt hosszúhajjal, amikor visszaelőzött, akkor visszamosolygott (najó, vissza- nélkül, én nem szoktam mosolyogni, csak biccenteni).
Hazafelé pedig a Márvány hídon szembe fiú dinamós-hagyományos bringán, csomagtartón mögötte sikongató lány.
És még rengetegen :-)
A kiskörtén
A kiskörtén csütörtökön háromnegyed egy körül durván sok bicajos volt, pont egy pirosnál álltam, amikor egy gyönyörű lány állt be mellém, zöld holland stílusú biciklijével. Amikor elindultunk, nem is előztem meg, pedig nagyon kényelmes tempót ment. Aztán a nagy dugóban ő inkább a járdát választotta, én meg elszlalomoztam a kocsik között :( Kár hogy nem volt nálam elöl fényképezőgép, pedig lekaptam volna a cyclechic.hu-nak.
"Közben megjött a
"Közben megjött a montenbájkon mobiltelefonálva járdázó fickók szezonja is, ilyenből több volt a kiskörtén."
Az enyhítő körülmény, ha a bicikliúton telefonál valaki?
----
Zöld Mali Cobra
én a belsősávban
én a belsősávban szoktam:)
Nem tudom, hogy mi volt ma a
Nem tudom, hogy mi volt ma a Margithíd Budaihídfőnél, de reggel egy csodaszép outis hölgyet láttam, délután meg egy meseszép mountinbájkos leányt.
Jó dolog ez a tavasz :)
Én meg tegnap reggel
Én meg tegnap reggel Dél-Buda Daunaparti bringaúton készítettem elő maradék 30 matricámat osztogatásra, de a gumi beakadt a gombomba, és az egész pakk szétszóródott az úton :)
No és akkor arra gurult egy biciklin dohányzó fiatal punk, Exploitedes gatyában, és leszállt, és segített összeszedni, és utána még jó tekerést is kívánt.
Köszi még egyszer.
Egy öreg (de még élő) punk.
helló annak a srácnak, aki a kiskörúton, meg a dob utcában ma reggel 10 körül előttem ment...jó volt követni...;)
Csütörtök este
Csütörtök este nyóckerben nyóckor a Keleti főbejáratánál egy tündérszép lány andalgott fehér piros moserével, fekete naciban, valami fehér-pirosos bukóval a zsákján lovat a vállára kapván le a pénztárnál tovatűnt.
Üdv a HPajtinak, akivel
Üdv a HPajtinak, akivel röviden dumáltunk tegnap (04.17.péntek) a Vörösvári úti SZTK-nál.
-----------
Vörös Colnago a szegedi
Vörös Colnago a szegedi pályaudvaron. Legszívesebben hatalmas ragmeget kiáltottam volna neked, de rájöttem hogy autóban ülök mint a tulkok.
Gyönyörű bringád van, feldobtad a napomat a val.szám után:-)
---------------------------------
Észak Pest.
én is
én is ;)
+1 ;)
+1
;)
Vááá, ti szervezők kik
Vááá, ti szervezők kik rámköszöntetek az MTA megetti kanyarban, míg filmeztem... kik voltatok? :$ :$ :$
:) Bezony... Malvin is magas
Bezony...
Malvin is magas meg a gazdája is
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Krisztát mi is láttuk, és
Krisztát mi is láttuk, és meg is etettük palacsintával. ^_^
Na, ez egy remek CM volt,
Na, ez egy remek CM volt, köszönöm szépen! :-)
Sokezer jöttszembe az Erzsébet hídon.
---
Allez, allez!
Te táskád virít az egyik
Te táskád virít az egyik képemen? :D
http://picasaweb.google.com/lh/photo/UICt9ozM8MdyVRoTVOhapQ?feat=directlink
---
Allez, allez!
Hejj, lattam sokmindenkit!
Hejj, lattam sokmindenkit! Kossz, hogy eljottetek! :)
11:20kor Swaen a Damjanich
11:20kor Swaen a Damjanich utcában belváros felé rakta.
Még egyszer Ragmeg :)
EZ jól esett
EZ jól esett srácok!!!!!Köszönjük egymásnak és a szervezőknek!!!!KÖSZI :)
http://vandemo.mindenkilapja.hu/
Jó volt, szép volt,
Jó volt, szép volt, köszi!!!