Lyuk a nadrágon

Kedves Mindenki,

Tegye fel a kezét, akinek a nadrágja ott középen ni állandóan kilyukad. A sok bringázástól.

Úgy számoltam, hogy kb. 1000 km-enként kapok egy ilyen nadrágdefektet. Ez elég sűrű, és nem túl gazdaságos.

Lehetne kinevezni egy megerősített anyagú bringásnadrágot.
Van valakinek tapasztalata? Jobb ötlete? Biztos, hogy valaki tudja A Megoldást!

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
norbijúzer képe
norbijúzer
1 k, 2009-04-14 14:40

futárok körében elterjedt és bevált a katonai gyakorló, aminek dupla ülepe és dupla térde van.
a hosszú szár felhajtható, vagy le is vághatod, ha úgy jobb.

nekem kb 1 év után (abból kb fél év futárkodásos használat) szakadt szét pár napja a varrás a seggénél, de megvarrtam, szerintem egy darabig megint bírni fogja.
ja, ez egy amerikai katonai gyakorló, többféle színben kapható és valami 5000ft körül volt - ha jól emlékszem - military boltban a kosztolányinál.

mondjuk 25 fok fölött már inkább csak a sima bringásnacit hordom, mert a plusz nadrágba beleizzadok eléggé.

--
--
--
"az úton parkolni luxus!" "haladnánk!"

norbijúzer képe
norbijúzer
2 k, 2009-04-14 14:41

régebben egyébként nekem is gyakran koptak szét a nadrágok, de volt olyan 3/4-es farmerem is, ami egész sokat kibírt, gondolom anyagminőségtől is függ.

--
--
--

Zizz71 képe
Zizz71
3 k, 2009-04-14 15:01

Felteszem a kezem :) Én is folyton lyukadok ott :) gatyóilag. Először kicsi lyuk, aztán nagy reccsenés és nagy hasadás...

Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
trek 3700 zöld-fehér-virágos-láthatatlan

Wilika képe
Wilika
4 k, 2009-04-14 15:13

...összefutó autókból kilógó csillogó férfitekintetek.

Zizz71 képe
Zizz71
5 k, 2009-04-14 15:31

hihi :) megpróbáltam vizualizálni a "kilógó csillogó férfitekintetet", és valami olyat sikerült , hogy minden autóban Jim Carrey-k ülnek és rugón kilógatják a szemüket (amolyan "Maszk" képzet)

Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

BeMark képe
BeMark
6 k, 2009-04-14 15:12

Nekem szakadt nyeregtől lyukadt ki nadrágom.

er13a18 képe
er13a18
7 sze, 2009-04-15 16:39

nekem is egy rossz nyereg tette tönkre a gatyáimat :(
ki volt érdesedve. de üzletben azt mondták, hogy attól nem lehet. atzán mikor 4 nap alatt lyukadt a következő gatya, elkezdtem kételkedni ebben..

stp1 képe
stp1
8 k, 2009-04-14 15:26

\o
egy ideig varrogatva lett, de inkább legyen szakadt, legalább szellőzik.
egyik gatyám az övtől végigrepedt a térdemig, na akkor dudálgattak néha :)
egyébként teccsó/piaci farmer bringázáshoz, azt legalább nem kell félteni, és nem is drága.

SzCiklon képe
SzCiklon
9 k, 2009-04-14 16:08

Szoknya.

BeMark képe
BeMark
10 sze, 2009-04-15 12:00

skót? :)

tolc képe
tolc
11 k, 2009-04-14 16:09

nem lehet nyeregfüggő a dolog?! esetleg dőlésszög? a kb 2 hónapja használatban lévő nyergem eddig 3 farmeromat ette meg. az előtte jóval hosszabb ideig használt nyergem esetében nem mutatkozott ilyesfajta deviancia. hóógyvanez?

pata képe
pata
12 k, 2009-04-14 17:20

Érdekes, nekem még soha nem lyukadt ki így nadrágom, szövetnadrágban vagy farmerben szoktam bringázni.

Revolutioner képe
Revolutioner
13 k, 2009-04-14 22:00

nekemse. sohase. pedig cangázgatok ám rendesen :) mondjuk. ajánlott a rövidnadrág :D éshát. azzal.... mondom. nekem sohase :)

atomboy képe
atomboy
14 sze, 2009-04-15 00:11

Nekem a farmereim mindig megkopott, aztan kinyukadt. Idestova 2 eve hasznalok katonai gyakorlo nadragot, es simara koptak, de meg mindig nem lyukadtak ki. Max a kulso ulep vallt le, amikor beakadt a nyeregre. Visszavartam, es azota sincs gond.

Mondjuk, orulok, hogy a munkahelyemen belenyugodtak, hogy csak katonai nadragban vagyok hajlando menni dolgozni.

atomboy

boci képe
boci
15 sze, 2009-04-15 00:39

szerintem nyereg és anyag függő a dolog. van olyan farmerom, amit már kb 5 éve hordok, ebből 3 éve bringázok is benne és még csak a természetes kopási nyomok jelentkeztek. de emellett van kimondottan bringázásra turiban vett szövet nadrágom, aminek már foltoztam a hátsóját.

Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
3:-O

shutruk képe
shutruk
16 sze, 2009-04-15 06:39

Nekem jelentkezett egy kis hasadék ott ni középen. Tekertem a Margit-szigeten, és egy csapat csinos cserfes lány mellett elegánsan le akartam pattani csörgő-zörgő drótszamaramról, de az a fránya nyereg pont becsúszott a hasítékon. Ahogy lendületből felemelkedtem, és lepattantam, a nyereg csalárd módon végigszakította a nadrágot hangos tépészaj kíséretében. Az összes lány odafordult, és eszméletlen nevetésben törtek ki. A fülem lángra lobbant, de azért emelt fővel totyogtam el mellettük. :) Kicsit arrébb visszaemeltem a hátsómat, és ekkor a szakadás teljesen végigszaladt, gyakorlatilag olyan volt, mintha keresztbe rajtam, egy hatalmas vigyorgó fej lett volna, vagy mintha fejreállították volna az előző tulaját a nadrágnak, és valaki egy baltával végső csapást mért volna oda ni. Szóval uraim, leszállás előtt érdemes ellenőrizni, hol is van a nyereg "orra".

----

Zöld Mali Cobra

norbijúzer képe
norbijúzer
17 sze, 2009-04-15 10:16

ja, mint amikor nekem a nyereg a hátsó zsebbe akadt be, mert az egy elég bő szabású nadrág volt és a zsebet is lejjebb varrták a szokásosnál... nem csak a zsebet tépte le, hanem a fél nadrágot is. de szerencsére ez pont itthon a kapuban történt, és nem látta senki :)

--
--
--

Peta képe
Peta
18 sze, 2009-04-15 10:28

Döbbenet, mennyien tekernek farmerban itt :O A legalkalmatlanabb viselet bicajhoz. Sztem is a katonai gatya a nyerő, a BDU dupla fenekű, a régebbi magyar meg nagyon olcsó, és tartós. A mostani honvédségi már nem olyan olcsó, meg nem is lehet kapni, de az meg azért praktikus, mert gumis az alja, és nem kell a lánc miatt bajlódni, vagy kötözgetni, mint a BDU-t.

dns képe
dns
19 sze, 2009-04-15 12:15

Sivatagi gyakorló-szerű rövidnadrágra szavazok.
Sikerült már azt is egyszer kiszakítanom, de már idestova 2 éve nyüstölöm, szóval nem rossz arány.

lrdr képe
lrdr
20 sze, 2009-04-15 16:25

Mindenféle duplafenekűség. Télre van egy bővített térdű, állítható derékbőségű szürke kordom a tescobazzból, aminek az alja is duplázott,és összességében mégis egész konszolidált- azt nagyon kedvelem. Nyáron meg sűrű szövésű vászoncuccok,oldalzsebekkel.
Amúgy valszeg tényleg anyagfüggő is, ilyen formázott PUR-nyergek nekem csak felfényesednek (akár a nadrágok), aztán jólvan. Ugyanez a bőrrel is. A szövet+szivacs nyerget sosem értettem, megázik, aztán tocsog.

Chubby képe
Chubby
21 sze, 2009-04-15 19:26

Nekem a belső combomnál lyukadnak a hosszúnadrágaim. A rövidek meg addig érnek, ahol a hosszúak elkezdenek kilyukadni :D

-----------------------------
Kelet-Pest-média,
Tandem
,
Chubby

Zizz71 képe
Zizz71
22 sze, 2009-04-15 20:10

Tehát rövidnadrágban a combod lyukad ki , hehe :)

Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~