Kedves Mindenki,
Tegye fel a kezét, akinek a nadrágja ott középen ni állandóan kilyukad. A sok bringázástól.
Úgy számoltam, hogy kb. 1000 km-enként kapok egy ilyen nadrágdefektet. Ez elég sűrű, és nem túl gazdaságos.
Lehetne kinevezni egy megerősített anyagú bringásnadrágot.
Van valakinek tapasztalata? Jobb ötlete? Biztos, hogy valaki tudja A Megoldást!

futárok körében elterjedt és bevált a katonai gyakorló, aminek dupla ülepe és dupla térde van.
a hosszú szár felhajtható, vagy le is vághatod, ha úgy jobb.
nekem kb 1 év után (abból kb fél év futárkodásos használat) szakadt szét pár napja a varrás a seggénél, de megvarrtam, szerintem egy darabig megint bírni fogja.
ja, ez egy amerikai katonai gyakorló, többféle színben kapható és valami 5000ft körül volt - ha jól emlékszem - military boltban a kosztolányinál.
mondjuk 25 fok fölött már inkább csak a sima bringásnacit hordom, mert a plusz nadrágba beleizzadok eléggé.
--
--
--
"az úton parkolni luxus!" "haladnánk!"
régebben egyébként nekem is gyakran koptak szét a nadrágok, de volt olyan 3/4-es farmerem is, ami egész sokat kibírt, gondolom anyagminőségtől is függ.
--
--
--
Felteszem a kezem :) Én is folyton lyukadok ott :) gatyóilag. Először kicsi lyuk, aztán nagy reccsenés és nagy hasadás...
Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
trek 3700 zöld-fehér-virágos-láthatatlan
...összefutó autókból kilógó csillogó férfitekintetek.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nekem szakadt nyeregtől lyukadt ki nadrágom.
nekem is egy rossz nyereg tette tönkre a gatyáimat :(
ki volt érdesedve. de üzletben azt mondták, hogy attól nem lehet. atzán mikor 4 nap alatt lyukadt a következő gatya, elkezdtem kételkedni ebben..
\o
egy ideig varrogatva lett, de inkább legyen szakadt, legalább szellőzik.
egyik gatyám az övtől végigrepedt a térdemig, na akkor dudálgattak néha :)
egyébként teccsó/piaci farmer bringázáshoz, azt legalább nem kell félteni, és nem is drága.
Szoknya.
nem lehet nyeregfüggő a dolog?! esetleg dőlésszög? a kb 2 hónapja használatban lévő nyergem eddig 3 farmeromat ette meg. az előtte jóval hosszabb ideig használt nyergem esetében nem mutatkozott ilyesfajta deviancia. hóógyvanez?
Érdekes, nekem még soha nem lyukadt ki így nadrágom, szövetnadrágban vagy farmerben szoktam bringázni.
nekemse. sohase. pedig cangázgatok ám rendesen :) mondjuk. ajánlott a rövidnadrág :D éshát. azzal.... mondom. nekem sohase :)
Nekem a farmereim mindig megkopott, aztan kinyukadt. Idestova 2 eve hasznalok katonai gyakorlo nadragot, es simara koptak, de meg mindig nem lyukadtak ki. Max a kulso ulep vallt le, amikor beakadt a nyeregre. Visszavartam, es azota sincs gond.
Mondjuk, orulok, hogy a munkahelyemen belenyugodtak, hogy csak katonai nadragban vagyok hajlando menni dolgozni.
atomboy
szerintem nyereg és anyag függő a dolog. van olyan farmerom, amit már kb 5 éve hordok, ebből 3 éve bringázok is benne és még csak a természetes kopási nyomok jelentkeztek. de emellett van kimondottan bringázásra turiban vett szövet nadrágom, aminek már foltoztam a hátsóját.
Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
3:-O
Nekem jelentkezett egy kis hasadék ott ni középen. Tekertem a Margit-szigeten, és egy csapat csinos cserfes lány mellett elegánsan le akartam pattani csörgő-zörgő drótszamaramról, de az a fránya nyereg pont becsúszott a hasítékon. Ahogy lendületből felemelkedtem, és lepattantam, a nyereg csalárd módon végigszakította a nadrágot hangos tépészaj kíséretében. Az összes lány odafordult, és eszméletlen nevetésben törtek ki. A fülem lángra lobbant, de azért emelt fővel totyogtam el mellettük. :) Kicsit arrébb visszaemeltem a hátsómat, és ekkor a szakadás teljesen végigszaladt, gyakorlatilag olyan volt, mintha keresztbe rajtam, egy hatalmas vigyorgó fej lett volna, vagy mintha fejreállították volna az előző tulaját a nadrágnak, és valaki egy baltával végső csapást mért volna oda ni. Szóval uraim, leszállás előtt érdemes ellenőrizni, hol is van a nyereg "orra".
----
Zöld Mali Cobra
ja, mint amikor nekem a nyereg a hátsó zsebbe akadt be, mert az egy elég bő szabású nadrág volt és a zsebet is lejjebb varrták a szokásosnál... nem csak a zsebet tépte le, hanem a fél nadrágot is. de szerencsére ez pont itthon a kapuban történt, és nem látta senki :)
--
--
--
Döbbenet, mennyien tekernek farmerban itt :O A legalkalmatlanabb viselet bicajhoz. Sztem is a katonai gatya a nyerő, a BDU dupla fenekű, a régebbi magyar meg nagyon olcsó, és tartós. A mostani honvédségi már nem olyan olcsó, meg nem is lehet kapni, de az meg azért praktikus, mert gumis az alja, és nem kell a lánc miatt bajlódni, vagy kötözgetni, mint a BDU-t.
Sivatagi gyakorló-szerű rövidnadrágra szavazok.
Sikerült már azt is egyszer kiszakítanom, de már idestova 2 éve nyüstölöm, szóval nem rossz arány.
Mindenféle duplafenekűség. Télre van egy bővített térdű, állítható derékbőségű szürke kordom a tescobazzból, aminek az alja is duplázott,és összességében mégis egész konszolidált- azt nagyon kedvelem. Nyáron meg sűrű szövésű vászoncuccok,oldalzsebekkel.
Amúgy valszeg tényleg anyagfüggő is, ilyen formázott PUR-nyergek nekem csak felfényesednek (akár a nadrágok), aztán jólvan. Ugyanez a bőrrel is. A szövet+szivacs nyerget sosem értettem, megázik, aztán tocsog.
Nekem a belső combomnál lyukadnak a hosszúnadrágaim. A rövidek meg addig érnek, ahol a hosszúak elkezdenek kilyukadni :D
-----------------------------
Kelet-Pest-média,
Tandem,
Chubby
Tehát rövidnadrágban a combod lyukad ki , hehe :)
Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~