Ti ismertek olyan CM-olvasót, aki nem ezzel a topikkal kezdi?

Előzmények: VIII, VII, VI, V, IV, III, II, I

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
herendi13 képe

:-) én láttalak! :-) a

:-) én láttalak! :-) a Hajós Andrást látta valaki?

2
Cseya képe

Ja, a Vivicittá

Ja, a Vivicittá befutójánál ott kajcsizott a bisztróban.

3
PapírKutya képe

Igen, tegnap este

Igen, tegnap este MH-nál.
Bólintottam, Ő pedig illedelmesen fogadta.

4
kokofefe képe

Sziasztok! Nem konkrétan

Sziasztok!
Nem konkrétan ehhez a témához való hozzászólás ez itt...
Csak...
Több helyen is olvasom a - szerintem - nagyképű hozzászólásokat, "levetem a kocabőrt..." a lényege az hogy nem a bicikli úton megy a többség, (nagy gyakorlattal rendelkező) tőletek kikerülő, benneteket olvasó bringás... Én pedig azt mondom: Ne szégyeljetek a bicikli úton menni!!! Mert amiről itt Ti beszéltek az hatalmas faszság, hiszen itt olvashat benneteket egy csomó fiatal, gyakorlatlan kerékpáros, nem csak az a rengeteg, teherautók között is jól elboldoguló, KRESZ-t kurvára ismerő... (és ezt főleg humornak szántam, mert ez messze nem igaz! :D) És abban is biztos vagyok, hogy ez a propaganda azért van, mert ez lenne szerintetek a célravezető az autósokkal szemben, hogy "szokják a kiképzért" de én azért néha ülök autóban is, és tudom mennyire kiborító az a sok motoros aki kacsázik, nem kis veszély közepette az autók közt, és akkor mit szóljak egy sokkal sérülékenyebb bringásra, aki próbálja követni a komoly motorosok példáját...
Úgy hogy szerintem nem kellene azt sulykolni a kezdő bringások agyába, hogy aki a bicikli úton halad, az "amatőr", meg "koca" stb...

kokofefe

5
SzCiklon képe

Abszolút off amit írsz, de

Abszolút off amit írsz, de saját tapasztalatomból állíthatom, hogy tényleg a legtöbb esetben kevésbé veszélyes az autók között menni, mint a beláthatatlan, életveszélyes bringautakon, különösen, ha nem 15 km/h-val szeretnél menni.

6
Krisztab. képe

Nem nagyképűségből, és

Nem nagyképűségből, és nem az autósok ellen, hanem saját tapasztalatból írjuk, hogy a járdán vezetett bringaút életveszélyes, főleg kezdőknek. Ezt támasztják alá a statisztikák is.

Olyat pl sosem mondtunk, hogy ne használják a kezdő bringások az Alkotmány utcai bringasávot. Vajon miért? Azért, mert az az úton van kialakítva, ezért biztonságos, használjuk is.

Nem emlékszem, hogy itt bárki leszólta volna a bringaúton haladókat, főleg ilyet nem olvastam, hogy "amatőr" meg "koca", nem tudom, honnan szedted ezeket. Sztem a critical mass aktivistái nagyon örülnek minden új bringásnak (hiszen ez a rendezvény célja).

*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

7
peet képe

A "levetem a kocabőrt"

A "levetem a kocabőrt" tőlem olvashattad. Arra céloztam, hogy járdán vagy bringagyalogúton, de ott 25-30-ccal, sisak nélkül, lámpa nélkül, másokat veszélyeztetve, gyalogosokat a járdáról lecsengetve, a bringát csak néha elővéve bicikliztem eddig, de ezentúl felelősségteljes, előzékeny, másokra vigyázó, szabályokat betartó módon tekerek immár egy hónapja minden nap, sisakban, kivilágítva napi 40 km-t. Úgy érzem ezzel levettem a kezdő-hévégi-műkedvelő-stb. "bőrt".

Védd magad!
----------------------------------------
Ezer éves piros-fekete MTB, piros csíkos bukó, rettentő kék kesztyű, hátizsákon Safeboot-mellény.

8
kokofefe képe

Tudtam hogy felháborodtok

Tudtam hogy felháborodtok az írásomon... :)
Peet-nek: Elnézésed kérem, mert az: "...és vagy ..." tévesztett meg...
Ettől fügetlenül fenntartom a véleményemet...
A 25-30 kevés? Én 20-25 perc alatt érek be a a 10 km-re levő munkahelyemre és ebben benne van 10-15 piros lámpa is...
Valamikor nem voltak kerékpár utak, én is mentem lefelé a Hegyalja úton tekerve, előzgetve az autókat, ma már biztos nem tenném... mert hát 10-szer több autó van az utakon...
Elég szomorú, hogy sok kerékpár út meg van osztva a gyalogosokkal, a mocskok ezzel ugrasztanak össze minket ővelük...
"...felelősségteljes, előzékeny, másokra vigyázó, szabályokat betartó módon..." ez jól hangzik... XD
Itt még megjegyzem, hogy nagyon utálom azokat is, akik elém állnak amikor a pirosnál várakozom, nem ám az úton próbálnak megelőzni... ;)

buenosz csocsesz

9
fbobe képe

"A 25-30 kevés?" Nem, a

"A 25-30 kevés?"
Nem, a 25-30 a legtöbb budapesti bicikliúton már túl gyors, még utazósebességnek is, átlagnak meg főleg.

10
boci képe

engem ütöttek már el

engem ütöttek már el zebrán gyalogos zöldön, de forgalomban még nem volt balesetem a városi nemtommenyi, tán 15-20 ezer km alatt... nekem ez azt mondja, hogy az út biztonságosabb, mit az a hely, ahol a gyalogos is ott van.

Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
3:-O

11
Chubby képe

Hehe. Miért érzem úgy,

Hehe. Miért érzem úgy, hogy egyszer eljön az idő, amikor naponta indulhat egy Láttalak ám! topik? :D

-----------------------------
Kelet-Pest-média,
Tandem
,
Chubby

12
Zizz71 képe

Én is láttalak Chubby

Én is láttalak Chubby :)

Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
trek 3700 zöld-fehér-virágos-láthatatlan

13
Chubby képe

Ne már! Minden bizonnyal

Ne már! Minden bizonnyal én is láttalak, csak nem fogtam fel :) Vagy tényleg láthatatlan vagy :P

-----------------------------
Kelet-Pest-média,
Tandem
,
Chubby

14
-------- képe

Jó fej rendőr, ma

Jó fej rendőr, ma délután az Akadémiánál. Egy, az elhaladó bringásokat szidalmazó hölgynek a következőket mondta: "Ezt be lehet fejezni, mert ez most az ő napjuk."
Respect:)

15
Vitéz képe

Mekkora:-) __________________

Mekkora:-)

16
Wilika képe

Én azt az idős nénit

Én azt az idős nénit bírtam nagyon aki hatalmas napszemüvegben sétált az MTA után valahol a kis utcákban, és mindenki ráköszönt egy csókolomot, ő meg ámult-bámult, és valami hihetetlenül örült.
Most hogy visszagondolok rá, én is örülök megint egy picit. ^_^

17
GriN képe

Az nem napszemüveg volt

Az nem napszemüveg volt Wili. :)
http://www.flickr.com/photos/grin00/3457232782/sizes/l/
Szereztünk neki egy szép délutánt, meg ő is nekünk. :))))

Light in the night..
G®in
http://www.flickr.com/photos/grin00/
http://www.imeem.com/grin00

18
N tpol képe

A CM legnagyobb képe!

A CM legnagyobb képe! Grat!
tpol

19
Krisztab. képe

Nagyonnagyon tetszik ez

Nagyonnagyon tetszik ez :D

*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

20
papicspeter képe

+1 --------------------------

+1
-----------------------------------------------------
Ezüst Merida + fekete bukó + gyönyörű Bagaboo @ papics.eu

22
GriN képe

Örvendek neki! :) Néni is

Örvendek neki! :) Néni is örült nekünk. :)

Light in the night..
G®in

23
Wilika képe

Valahányszor eszembe jut,

Valahányszor eszembe jut, mindig egy olyan hihetetlen érzés fog el. :)
Nagyon aranyos volt az a szituáció. :)

24
GriN képe

Azért ez egy kicsit

Azért ez egy kicsit túlzás! :) De azért kösz! :)

Light in the night..
G®in

25
MissFerigie képe

En kb a menet kozepen voltam

En kb a menet kozepen voltam es a neni :) nagyon edi volt...megalltunk nem messze tole - melegunk volt hat viz elo arcmosas, egy hapsi beszolt h mi van otthon nincs viz vagy mi?! mi jot nevettunk. Aztan jott aneni aki kozolte h mar 30 perce nez minket es meg mindig milyen sokan vagyunk :)

26
GriN képe

:):) Light in the

27
stp1 képe

Roosevelt téren egy csaj

Roosevelt téren egy csaj nagyon pattogott, hogy mit csináljon az otthagyott autójával, és miért nem mehet ki "szabálytalanul". (egy ott álló rendőrrel vitatkozott)
az gyorsan megelégelte, és mondta, hogy oldja meg ahogy akarja, legfeljebb majd megállítják a kollégák. :D
mondanom sem kell, hogy szegény csaj jól ki lett röhögve. :)

28
qkac képe

Lujka, láttuk ám

Lujka, láttuk ám egymást:D

29
Vitéz képe

Engem meg se

Engem meg se említesz?:D

30
qkac képe

ez most másról szól,

ez most másról szól, Lujka érteni fogja:D megbeszéltük, hogy nem írjuk be, hogy láttuk egymást, de nem bírtam megállni:D

31
lujka képe

Én igen. :P - Ms. Critica

Én igen. :P

- Ms. Critica "Lulu" Lujka -
*CMS* RABIC
MK - KP

"Join the joyride!"

32
Flicka képe

Én láttalak, kétszer is

Én láttalak, kétszer is :)

Flicka

33
Loos képe

Ki volt az a fekete

Ki volt az a fekete napszemüveges szőke lány, akit pénteken kétszer is láttam az Istenhegyin felfele? (Mindkét alkalommal éppen az utolsót slukkaolta a cigijéből.) Szimpatikus volt.

34
Cseya képe

A cigizés szimpátiát

A cigizés szimpátiát ébreszt?

35
qkac képe

szerintem a slukkolás

szerintem a slukkolás

36
Vitéz képe

:-) _________________________

:-)

37
Loos képe

:)

38
lovag képe

réadásul az istenhegyin,

réadásul az istenhegyin, és felfele :Đ
---------------------------------
Észak Pest.

39
Cseya képe

Gondolatébresztő; azt a

Gondolatébresztő; azt a vákuum hatást még a Zepter is megirigyelné.

40
Györgyi képe

Nyuszika füvezik a

Nyuszika füvezik a folyóparton, odaúszik hozzá a Hód, megkérdezi tőle:
- Te Nyuszika, miért van ilyen jó kedved?
Nyuszika ad neki egy füves cigit:
- Szívd el és megtudod!
A Hód elszívja, aztán átúszik a túlpartra.
Ott örömködik.
Jön a Viziló, megkérdezi:
- Te Hód, mitől van ilyen jó kedved?
- Ússz át a folyón, a Nyuszika megmondja!
A Viziló beugrik a vízbe, átúszik, a Nyuszika meglátja, felugrik és elkezd kiabálni:- Fújd ki Hód, fújd ki!!!!

.....................................................
Bringával megyek. - No para! Normális tevékenység!

41
adamekp képe

A majom fenn ül a fán és

A majom fenn ül a fán és füves cigit szív. Arra megy a kis gyík és kérdezi tőle:
- Mit csinálsz?
- Füves cigit szívok. Gyere fel, neked is adok.
Felmászik a kis gyík és közösen elszívnak pár cigit. Egy idő mulva a gyík megszomjazik és elmegy inni a folyóhoz. Igen ám, de úgy elkábult, hogy beleesik a folyóba. Észreveszi a krokodil, kisegíti a vízből, majd megkérdi:
- Kisgyik, mi a fene van veled?
A kisgyík elmagyarázza, hogy elszívott pár vicces cigit a majommal, elkábult, ezért történt a baleset. A krokodil kiváncsi lessz és kimászik a vízből. Elmegy meglátogatni a majmot. Megtalálja a fát, felnéz és felkiált:
- Hej!
A majom lenéz és elámul a látványtól:
- Bakker gyík! Mennyi vizet ittál?!

via crysis.hu

adamekp, a rabic. cyclechic, a blog.

42
Marton Jean képe

XD XD az egészben az a

XD XD az egészben az a legszomorúbb hogy tényleg elég csak szólni és már nyomják az emberek a drogokat...(tisztelet a kivételnek)

43
PTeker képe

Te Cseya én láttalak

Te Cseya én láttalak téged, meg Bandee téged is, meg, meg meg ... :)

Wilika az idős hölgy sztorija nagyon tetszett őszintén és már már megható, de komolyan minden viccet félre téve, szeriitnem egy hatalmas pozítiv hullámot sikerűlt tegnap összehozni a kerékpárosok megitélésében.

Köszi mindenkinek.

44
Prot képe

Prot Szevasztok

Prot

Szevasztok Mindenkinek!
Nem tudom, hogy hová illik írnom. Most tekertem először veletek(ismeretlenűl). Nagyon jó volt, legközelebb is ott szeretnék lenni! Most olvaslak benneteket, és osztom a véleményeteket: nagyon jó volt, sok pozitív hullám ...

Fekete Schwinn(monti), fekete sisak, sárga-narancs zsák, sötétkék ing(stb...) Ja + Fuji S7000 kamera(most!)...

Köszömöm Mindenkinek, üdv.: Prot

45
olcsiii képe

Én Juga Veronikát láttam.

Én Juga Veronikát láttam. :)

46
bonnie képe

biciklin? bonnie

biciklin?
bonnie

47
D.Kriszta képe

Ma délelőtt bambultam ki a

Ma délelőtt bambultam ki a Baross utcánál a villamosból, és a megállóban parkolt egy szépséges narancssárga - sárga festésű Olmo országúti, a gazdája mellette telcsizett, farmer-poló-kékszemcsi-uvexsisak-adidasspdcipő. LÁttalak ám! :)

48
Vegha képe

ah thx! Te aztán jól

ah thx! Te aztán jól lefigyeltél, mégis megérte tennap lecsutakolni a lovat.
én az egész villamost láttam... így is ér ? ;)

49
D.Kriszta képe

szép paci, nem lehetetett

szép paci, nem lehetetett nem észrevenni, hát persze hogy ér, de csak akkor, ha meg tudod mondani a járat számát :))

50
Vegha képe

figyeld a kezem, mert

figyeld a kezem, mert csalok: 1030

51
Vegha képe

reggel negyed 11 körül egy

reggel negyed 11 körül egy sárga Mali Ironman-es srác az Erzsébet tértől a Zsinagógán át (itt mögötted álltam a lámpánál) a Dohány utcán végig... figyi!
GYORSAN CSERÉLD LE A (körkulcsos gerinc)LAKATODAT, MERT CSÚNYA VÉGET FOG ÉRNI A SZÉP BRINGÁD SZTORIJA!

52
Vegha képe

láttam egy zöld vázas,

láttam egy zöld vázas, sárga felnis, barna (raszta?) nénit délután a Széna téren a Hattyú utcánál zakatolt lefelé a Vérmezőről, a pedálfordulatból ítélve fixszel rótta. szeretetteljes bólintást kaptam. hello

53
Vitéz képe

Igen, ő fixivel nyomja. Nem

Igen, ő fixivel nyomja. Nem is gyengén:-)

54
gyalogkakuk képe

köszi :) R.

köszi :)

R.

55
bonnie képe

Réka bonnie

Réka
bonnie

56
Pancha képe

Ha látsz egy: sárga-fekete

Ha látsz egy: sárga-fekete csíkos mezben "Gyilkos Lódarazsak SE" felirattal + hozzátartozó logójával egy Lányt "2l-es vizespack-es"biciklishátizsákkal a hátán, akkor az én voltam/vagyok! :)

-Budai rakparton,SZEF-en, Hűvösvölgy felé->bringaúton, majd a villamos mellett) szoktam tekerni leggyakrabban (ha egyedül tekerek)!

HAJRÁ GYILKOS LÓDARAZSAK (SE)!!!!

57
qkac képe

hát ez nagyszerű.

hát ez nagyszerű.

58
Wilika képe

Akkor lehet, hogy te

Akkor lehet, hogy te jöttél velem szembe délután?
http://wilika.hu/files/kepek/darth02.jpg (csak még sisak és szemüveg is volt rajtam)
te a Dunának, én a Duna felől keltem át a zebrán.

59
Zeo képe

Akkor majd én figyellek

Akkor majd én figyellek úton-útfélen :)

---
Bikers, we set our own rules!

60
Gyebi nembelépett képe

Tegnap este 1/2 9

Tegnap este 1/2 9 magasságában Alkotás úton Moszkva felé országútis (?) leányzó világítás nélkül; szóltam, bekapcsolta, megköszönte; üdv a motorról...

61
Árnyékcickány képe

Hegedős D. Géza, n3-kor,

Hegedős D. Géza, n3-kor, Margit híd Buda, déli zebra...

--------------------------------
Függőágy, koktél, homokozólapát!

62
SzCiklon képe

Vitéz a Lánchídnál,

Vitéz a Lánchídnál, riksával, vitt is egy kört.

63
Vitéz képe

Láttalak

Láttalak ám:-)

64
adamekp képe

Tarát láttam este fél

Tarát láttam este fél hétkor az újpesti István út végén, a Csokonai utcába kanyarodott a piros gófasztos furgonnal.

65
lovag képe

reggel kilenc felé láttam

reggel kilenc felé láttam egy piros, helyes, országútis leányzót a 13.kerületi katona józsef utcán a duna felé kerekezni.. üzenem neki, hogy mindig öröm csinos lányokat bringázni látni :)

a bajcsyn egy futár srác szólt rám, hogy: "ragd meg már zöld"!! hehe.. ragtam volna, ha éppen nem szarozi ka váltó... és amúgy köszi :)
Észak Pest.

66
SzCiklon képe

Előttem a Fő utcán 70 és

Előttem a Fő utcán 70 és 80 közötti úriember rakta, NYÉLEN! Nem ám a dunaparti szétbombázott bringagyászon, hanem az autók között, kulturáltan, szépen, sportosan, de sikkesen, tempósan.
Mikor megelőztem, nem álltam meg, és mondtam neki, hogy "Rakja meg, uram! Jó egészséget!"
Amilyen trendi volt, remélem fórumozik és olvassa.

67
Krisi képe

Bocit láttam hétfőeste a

Bocit láttam hétfőeste a zépében Paso-n! Bringa nélkül, de a táska ismerős volt :D

Viszont tegnap is meg ma is rengeteg gyökér biciklist láttam ám, akik életveszélyesen mentek az autósorok közt. Pl. leány a Széna térnél majdnem elüttette magát miközben "ügyeskedett" a három sor közt, öregedő forma az alagútban végigelőzte a sort jobbról, ami főleg azért gyász, mert a motorosok balról mennek -meg azok a biciklisek is általában, akik nem a jártán mennek, ezért az autósok balról számítanak a kétkerekűre és jobbra húzódnak sávon belül-, szóval papa, ne előzz már jobbról plíííz!Aztán még Árpádhíd lehajtójánál két máuntinbájkos haver egymásnak ment, miután ez elöl tekerő hirtelen lefékezett és befordult a komája elé (személyi sérülés nem történt), MHB-nél két szerencsétlen feltartott egy sávnyi autóst, mert ők "hűdekemények és nyélen rakják", csak kár, hogy tök lassan és ész nélkül.
Most így egyszerre ennyi jut eszembe ami kirívó volt az elmúlt 2 napon.

Szóval jó dolog ez a sok biciklis, de sajnálatos tény, hogy sokan nem tudnak közlekedni, nincs semmi rutinjuk és így akarnak rögtön úgy tekerni, mint a többi tapasztaltabb egyén.
Most nem felvágásból mondom vagy hasonlók, de én sem azzal kezdtem a városi biciklizést, hogy úgy megyek, mint a futárok. Előbb meg kéne tanulni rutinból biciklizni, aztán jöhetnek a trükkök.

Bocs, hogy hosszú lett és kicsit OFF, de ez már nagyon kikívánkozott :)

68
kelsey képe

ha az előző kicsit off

ha az előző kicsit off volt, akkor ez nagyon az lesz,

"Szóval jó dolog ez a sok biciklis, de sajnálatos tény, hogy sokan nem tudnak közlekedni, nincs semmi rutinjuk és így akarnak rögtön úgy tekerni, mint a többi tapasztaltabb egyén."

én kb. 1 éve bringázok pesten, és még nem éppen érzem magamat a forgalom uraként, pl. sokáig inkább álltam a dugóban, mint előreguruljak a sor elé. azért próbálom tartani a kocsisor tempóját. nade.

azon filózok, célszerű-e lenne pont ennek az apropóján valami kis füzetet vagy mittoménmit összeállítani pont az ilyen dolgokról? a "hogyan ne üttessük el magunkat" füzet az pl. alap, de ilyen apróbb tanácsok is jól jönnének, mint "ne a belsősávban rakjad, ha már nyélen", vagy mittomén, "előreguruláskor csak baloldalt, és tudd, hogy jelenleg ez sem szabályos", stb...

a másik, sok ilyen "szabályáthágás" van, pusztán polgári engedetlenségből - pl. azértis felmegyek a lánchídra, vagy azértis bemegyek az egyirányúba szembe, vagy...

69
mystral atrix képe

én pár hete kezdtem el a

én pár hete kezdtem el a belvárosban rakni, és egyetértek, kell a tapasztalat. ezzel együtt mindig csak az adott szituációban derül ki, mit kell és hogyan csinálni, hogy jó legyen.
a kis füzetecskére meg +1! szerintem tényleg nem lenne haszontalan.

70
ygipop képe

aha.. értem én.. ha kezdő

aha.. értem én.. ha kezdő vagyok se járdázzak, Jobbról ne előzzek kocsisort, de amúgy húzódjak jobbra mert lassabb vagyok mint a többi közlekedésben résztvevő. Autósokat ne tartsam fel ha lassan megy csak a tekerés.. És persze ne használjam a busz sávot csak ha engedélyezett.. na meg élvezzem a tekerést.

Mond el nekem lécci hogy kell megtanulni rutinból bringázni. (esetleg egy blogot is írhatnál erről, szívesen elolvasnám)Illetve megkérlek szépen, ne használd már a "gyökér" jelzőt arra aki esetleg nem annyira "rutin róka" mint te.

Nagy elnézést az OFF-ért.

71
kóbor képe

a buszsávon kívül

a buszsávon kívül egyetértek az első bekezdéseddel. pont így. te is észre fogod venni, hogy 1-2 hónap múlva reflexből jönnek majd a dolgok, és nagyobb biztonságban érzed magad.
én pl azt hittem, hogy esni nem is lehet, amíg a télen el nem nyaltam egy busz hátsó kereke mellett a clarkon a körforgalomban. aztán lám, mégis lehet olyat, azóta eggyel több dologra figyelek...

ez nem basztatás, jótanács.

72
mcysh képe

1-2 hónap múlva reflexből

1-2 hónap múlva reflexből jönnek majd a dolgok
Nekem több kellett.
===
bácsi a biciklin

73
kóbor képe

jó persze, de legalább

jó persze, de legalább annyit várjon mindenki :)

74
SzCiklon képe

+1 __________________________

+1

75
Krisi képe

Azt kihagytam az előző

Azt kihagytam az előző agymenésemből, hogy nem az a bajom, hogy valaki rutintalan - hiszen én sem születtem hardcore városi biciklisnek.

Az zavar, amikor az emberek gondolkodás nélkül mennek. Nem csak matekórán kell gondolkodni, hanem máskor is!

Szóval nem az a gyökér, aki kezdő, hanem aki nem gondolkodik, csak megy ész nélkül bele a nagyvilágba. Én pl. ha tudok akkor lehúzódok amikor egy gyorsabb autó jön, ezért elvárom, hogy amikor én vagyok a gyorsabb akkor az autós húzódjon le. Vagy ha tudom, hogy a lámpa után gyorsabbak az autók, akkor nem csorgok előre, hogy rá 12 másodpercre megelőzzenek. Csak gondolkodni kell ekkicsit.

Magyarul jogos, hogy belémkötöttél, nem voltam egyértelmű :)

(Jobbról meg ne azért ne előzz, mert én azt szeretném, hanem mert életveszélyes, főleg egy olyan helyen, ahol gyakran húzódnak jobbra az autók a motorosok miatt. A buszsávot meg úgy szoktam használni, hogy a buszt elengedem - már csak a szélárnyék miatt is megéri -, a taxis meg elfér mellettem.)

76
Nuvanda képe

"Az zavar, amikor az emberek

"Az zavar, amikor az emberek gondolkodás nélkül mennek. Nem csak matekórán kell gondolkodni, hanem máskor is!"

Mondjuk ebben sajnos nagyon egyet tudok érteni veled. Pl. tegnap, piros lámpán (tetejében a járdán) lassítás és körbenézés nélkül simán átment egy faszi, és majdnem elkapta egy keresztbe szabályosan átmenő autó.
Vhogy a ritkán bicajozó emberek (autósok és gyalogosok) amikor kerékpárra ülnek, teljesen elfelejtik a KRESZt és a biztonságos közlekedést.

77
ZsZs képe

"Mond el nekem lécci hogy

"Mond el nekem lécci hogy kell megtanulni rutinból bringázni. (esetleg egy blogot is írhatnál erről, szívesen elolvasnám)"

Én úgy csináltam januárban, hogy nyitottam egy blogot (az elsőt s valszeg az utolsót is) amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem jól mentek a forgalomban, s megkérdeztem az itt levőket, hogy hol van a bibi.

Nagy köszönettel s hálával tartozom az ott megszólalóknak, mert tuti, hogy rengeteg mindentől megóvott a bölcs útmutatásuk, s segítségükkel a biztonságosnak mondható alapokat megtanultam, s mivel mostanában már kezd kialakulni, hogy egy szituban felmerült gondolat nyumán, meglátom a pillanatnyi lehetőséget, és a biztonságos kivitelezése is kezd reflexből menni, úgy gondolom a dolog működik.

Szerintem gondolkozni kell azon ami az embert éri az utcán - ugyanis az nem véletlen, hanem az ő mozgásának az erdménye, kérdezni kell a tapasztaltabbaktól, s mindezt beépíteni a gyakorlatba, persze mindenkinek a maga stílusa szerint.

Pl. ha az igény felmerülne benne, akkor el tudnám képzelni, hogy akár egy DH-s, vagy egy BMX-es is felteszi a kérdést, hogy mit csinál rosszul, s hogy lehetne jobban...
Persze, ez nem megy az "én vagyok a király, boruljatok parasztok" pozícióból... :)

78
kelsey képe

és hogy on-topic legyek,

és hogy on-topic legyek, holnap (azaz ma :((( ) este remélhetőleg senkit sem látok a hősökön!

79
csviktor képe

ÉS ÉN DOLGOZOM :( Akkor

ÉS ÉN DOLGOZOM :( Akkor majd ne írjatok róla itt, hiszen ha nem történik semmi, akkor nem is lehet róla írni. Amúgy én sem mentem volna, mivel én sosem bringázom, és amúgy sem tartom jó ötletnek a CM aftereket (vagy a hivatalos nap megtartását)

Jah, én nem Lol.

----------
Tekertél már éjjel Budapesten?

80
Wilika képe

Én természetesen ott

Én természetesen ott leszek, mert nem írok ZH-t, nagyon okos, és hasznos tantárgyból.
:(

81
Tibor_Nesze képe

és ennek örülsz?

és ennek örülsz?

82
Wilika képe

(az utolsó sor már

(az utolsó sor már őszinte volt :( )

83
Tibor_Nesze képe

na szóval. két sör

na szóval. két sör között félmámorban a nagyréten láttam mysch-et az új paripájával. nem emlékszem a többi részletre.

84
mcysh képe

Nem azzal mentem, de a

Nem azzal mentem, de a nagyrétről hazaugrottam érte. az emlékezetkiesést pedig egészségedre! :-)
===
bácsi a biciklin

85
Vitéz képe

Új lovad

Új lovad van?

86
mcysh képe

Aham. Álpályagép. (Ti.

Aham. Álpályagép. (Ti. nem szingós.) :-)
===
bácsi a biciklin

87
newmodelakos képe

viszont féktelen egy

viszont féktelen egy paci...:))

88
er13a18 képe

és még milyen

és még milyen szééép!
néztem, hümmögve.. aztán a sajátomat, s megállapítottam, hogy azért az enyém is az :))

89
Vitéz képe

Nemmondod hogy átültél

Nemmondod hogy átültél fixire?? :D:D:D
Gratulálok;)

90
gbkMnkii képe

Tegnap olyan 17óra körül,

Tegnap olyan 17óra körül, a Radnóti úton egy zöld fixis srác, aki megmutta merre találom Luongo kerékpárboltot. Köszi a segítséged és akkor elfelejtettem, de most mondom: Csodaszép a bringád! :D
Ma reggel pedig rengeteg bringás a budai rakpart mellett futó bringaúton. Sok-sok BAM-es molinót láttam, kár hogy nem volt időm megállni, mert késésben voltam(a munkahelyre). Jó volt látni a napfényben fürdő bringásokat.

91
Vegha képe

ma csaj vagyok és tök jól

ma csaj vagyok és tök jól esik, hogy figyelnek rám. be/elengednek, lehúzódnak, nem dudálnak ha mégis farok vagyok. tök jó!
ám lávin it

92
Zizz71 képe

kissé ellentmondásos a

kissé ellentmondásos a csaj és a farok :)

Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

93
Vegha képe

csakúgy, mint a Vegha és a

csakúgy, mint a Vegha és a csajság : )

94
Zizz71 képe

:) Zita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

95
jeremy spark képe

Csajoknál mindíg jó

Csajoknál mindíg jó dudálni..:P

Tömegközlekedj vagy tekerj, de kocsi felejtős!

96
Pedal of Honour képe

Hétfő este a Mogyoródi

Hétfő este a Mogyoródi úton kb 7 körül egy narancssárga CM polós lány szerelt(?) egy régebbi outit, megálltam megkérdezni, segítsek-e, de integetett: minden oké.

-de azért láttalak... ;o)

97
tatjana képe

Tegnap a Margit krtén

Tegnap a Margit krtén tötymörögtem egy félmeztelen szalmakalapos bácsi mellett akinek a jobbján pórázon egy cuki kutya trappolt.

98
PaT képe

Ma reggel összenéztünk

Ma reggel összenéztünk egy egysebis sráccal a lágymányosi alatt a soroksári útnál. Alattam fehér GT fixi, az övé sötétzöld ss, römikártya mintás sárvédőkkel. Köszönhettem volna, de még kicsit aludtam, ha olvasod, hello, majd legközelebb.
Meg persze millió más bicajos mindenhol, hihetetlen.

99
newmodelakos képe

ma sok mindenki a batyin, de

ma sok mindenki a batyin, de az úgyse ér... meg mindig sok bicajos itt-ott.
remélem elébb-utóbb elkezdenek visszaköszöngetni.
tök jó lenne ha szokássá válna...

100
binary képe

Novembertől márciusig

Novembertől márciusig majdnem mindenki visszaköszönt. Most már annyian vannak, hogy ha monnyuk a budai dunaparti bringagyászon mindenkinek köszönsz nem marad időd levegőt venni :)

Azért még van néhány biztos pont, ahol számíthatsz, hogy visszaköszönnek, pl. ha a Lánchídon nyélen rakod :)

101
Szputya képe

Szokássá válna? 20 éve a

Szokássá válna?
20 éve a szemközti sávból is egymásra köszöntünk, mi bringások... ma? még a Pilisben sem... :(
(tisztelet a kivételnek)

102
Pedal of Honour képe

Hehe, rám is úgy néznek

Hehe, rám is úgy néznek néha, mintha a Marsról jöttem volna, ha valakinek odabiccentek.
Pl a Rákospatak utcán reggelente egy kedves vékony fekete lánynak aki sisak nélkül rakja egy piros fekete Meridán.
Akartam má' mondani neki vegyen sisakot, de rám se néz.
Jó, a kobak meg a szemüveg nem kicsit ront az amúgyis Dr Jekyll-es képemen, viszont a Respro egyenesen emel rajta,szóval nem kell félni tőlem...

103
KoBold72 képe

Az jutott eszembe, hogy a

Az jutott eszembe, hogy a lassan naponkénti új fejezet nyitás helyett kétfelé választhatnánk a láttalak-folyamot:
A "Láttalak ám" megmaradna az egymást ismerők (név szerinti) barátságos szemfülességi versenyének.
A (mondjuk) "Láttalak, ki vagy?" meg lehetne az egymást (még) nem ismerők beszámolóinak helye, úgymint "helyes piros MTBs lány a Gödörnél" meg "mindig szembejössz a Lánchíd alagútban reggel 7:32-kor".

www.6efutas.hu

104
lujka képe

akár. :) - Ms. Critica

akár. :)

*CMS* RABIC
MK - KP

"Join the joyride!"

105
adamekp képe

A blog neve nyomán akár

A blog neve nyomán akár jöttszembe is lehetne.

106
lujka képe

http://jottszembe.freeblog.hu

http://jottszembe.freeblog.hu/

az archívum. ;-)

*CMS* RABIC
MK - KP

"Join the joyride!"

107
HazugHal képe

Én ugyan nem láttalak, de

Én ugyan nem láttalak, de megtaláltam az üzenetet a fehér Atalámon tegnap este a Kertész-Király sarki parkolóban! Az ilyen Atalát csak imádni lehet!
Neked is szép napot! :)

Két keréken az élet szép.

108
TarkaBarkasz képe

Tegnap hatkor egy IronMan

Tegnap hatkor egy IronMan Vitéz húzott el a konzervdobozom mellett a nagykörúton este 6kor...és hiányzott a két kerék. Ma viszont a Rio előtt egy nagyon csinos leányzó háromnegyedháromkor a bringaúton: és szervusz! Kerékpározni szerető barátnőt keresek...

109
knoora képe

köszi annak a zöld (ha

köszi annak a zöld (ha jól emlékszem outis) binyiglis srácnak, aki tegnap fél hat körül az ecserinél a börgerkingnél segített volna gumit cserélni a defektes hátsómon, ha lett volna nálunk kulcs. de nem volt, így aztán toltam a nyugatiig, de azért köszi!

110
Hmaci képe

Negyed 5-kor Olof Pálme

Negyed 5-kor Olof Pálme keleti végén szép hölgy sárga (vuelta?) felnikkel, pillanatra láttalak, de nagyon szép voltál!
16:45-kor Filatorigát után Szentendrein végig Csillaghegyig mtb-os 40-50 körüli faszi, 40-nel, kemény vagy!!! Alig bírtam tartani a tempód (mondjuk már a 40. kmben voltam), de jó volt, köszi, hogy húztál, így tovább!!! Most megyek kisírni magam:-)

---------------------------------------------------

Én megrakom, Te meg tekered és mindketten szívunk;-)

Inkább cseréld le a komplett bringát, vagy a kerekeit, de soha ne vegyél drótperemes külsőt, ezt vésd az agyadba, a kezedre, a faladra, bárhova

111
GriN képe

Láttalak ám muslinca.

Láttalak ám muslinca. Jóközerrő' mikor a szembe jötté'...

Light in the night..
G®in

112
qkac képe

hogyha fú a szembe

hogyha fú a szembe szél
okos ember nem beszél
ha jobban fú a szembe szél
a száj hallgat, s a szem beszél
ha jobban fú a szembe szél
a száj hallgat, s a szembe...

...por megy:)

113
GriN képe

Meg röpköDögök. :) Light

Meg röpköDögök. :)

Light in the night..
G®in

114
Árnyékcickány képe

Ma negyed 3-kor furcsán

Ma negyed 3-kor furcsán mosolygott rám egy srác a Pók utcai lakótelepen, legfrissebb, fekete alapon sávos dizájnú CM emlékpólóban, és narancssárga napszemüvegben.
Csak bicikli nem volt alatta...

115
csviktor képe

Gyerekek, ma reggel 8-9 óra

Gyerekek, ma reggel 8-9 óra környékén egy olyan aranyos bringás csajt láttam útközben a Podmaniczky utcában, hogy ihhaj.

Jah ilyen fehér kabát volt rajta, kék farmer, mp3 lejátszó meg fehér, színes festésű verseny. A feje is rendben volt, annyira nem emlékszem arra, talán copfos volt meg talán napszemcsis, bár én nem azt figyeltem. Pont megállt valamiért, aztán tekert tovább.

----------

116
csviktor képe

Most is láttam :) A Rózsa

Most is láttam :) A Rózsa utcából fordult ki a Podmaniczkyra, és megakadt a hosszú troli mögött. Megint jó lesz a napom...

----------

117
PTeker képe

Te Szerelmes lettél

Te Szerelmes lettél barátom!!!

118
ygipop képe

off--Mp3 lejátszó?! :S

off--Mp3 lejátszó?! :S kicsit ront az összképen..

119
mcysh képe

A jó öreg walkman, az az

A jó öreg walkman, az az igazi.
===
bácsi a biciklin

120
Wilika képe

Amfiteátrum melletti

Amfiteátrum melletti kínaiból (már tele hassal) kilépve egy futár (?) köszönt rám. (de lehet, hogy ismerős volt, csak évfolyamtársnőimet figyeltem. :)
Szia! :)

121
Árnyékcickány képe

1 után pár perccel vaandor

1 után pár perccel vaandor az aquincumi hévmegállónál.
Pont előtte jutott eszembe, hogy milyen jó volt vasárnap, mikor láttam bevonulni az észak-budai csillagtúrát... :)

122
papicspeter képe

Dagály északi végén a

Dagály északi végén a kanyarban délután rám köszönt egy montis srác, de már szinte a hátam mögött volt. Szoktam köszönni, meg bólintani, de azt a kanyart nem szeretem, mert sok bringás nem találja el az ívet, így főleg azt néztem, hogy jössz, de aztán a hátam mögé sziáztam én is, remélem hallottad!

123
KoBold72 képe

Tegnap este Kóka János

Tegnap este Kóka János jöttszembe a Retek utcában. Ha ő volt. Még kb. kétfelé kellett figyelnem, ezért nem vagyok egész biztos. Ha igen, akkor így utólag "bicc".

www.6efutas.hu

124
csviktor képe

És leköpted? :) Vagy ez

És leköpted? :) Vagy ez nem a politikus volt?

----------
Azért jó egy bringás csaj, mert kőkemény a feneke meg a combja, és ezt imádom..
Azért jó hogy tekerek, mert kőkemény a fenekem meg a combom és a csajok is imádják ezt..

amúgy: Tekertél már éjjel Budapesten?

125
Wilika képe

:DDD az-az.. *khm* ejnye

:DDD
az-az.. *khm* ejnye Viktor, hát micsoda dolog ilyet mondani? Szégyelld össze magad!

126
csviktor képe

Lol. ------------------------

Lol.
Azért jó egy bringás csaj, mert kőkemény a feneke meg a combja, és ezt imádom..Azért jó hogy tekerek, mert kőkemény a fenekem meg a combom és a csajok is imádják ezt..

127
adamekp képe

Új hozzászólásként

Új hozzászólásként olvasva nem esett le, hogy azt is Viktornak hívják, akinek válaszoltál, csak a Kóka-politikus-Viktor tengely mentén gondolkodtam. :-p

128
KoBold72 képe

Az, hogy mi a véleményem a

Az, hogy mi a véleményem a munkásságáról, és az, hogy szembejövő bringásként adott esetben köszönök neki, az számomra két teljesen külön dolog.
Különben is, írtam, hogy nem 100%.

www.6efutas.hu

129
Cseya képe

Már hogy a Jani nem

Már hogy a Jani nem százas? Nem bizony.

130
KoBold72 képe

:-P www.6efutas.hu

131
Drody képe

Celebspotting: tegnap

Celebspotting: tegnap negyed5 előtt Margit híd pesti oldalán Hajós Andris. :-)

........................
Formaharc és sci-fi.

132
Wilika képe

Oversize-ot láttam a

Oversize-ot láttam a Dohány utca elején, kb. fél után, aztán visszafele Vitéz riksázott éppen!

133
kóbor képe

Ááááákos. hát intettem

Ááááákos. hát intettem rád a batyin ma a 86-os megállójában, csak a lábaimmal voltam, mint a bogarak... jól láttam, hogy kormányod időfutam?

134
mcysh képe

Azt tegnap én is

Azt tegnap én is megcsodáltam a Hősökön!
===
bácsi a biciklin

135
kóbor képe

szerintem előlem happolta

szerintem előlem happolta el egy sráctól :) ejjejj Ákos :P

136
newmodelakos képe

őőő, nem Te vagy az első

őőő, nem Te vagy az első aki számonkér h miért nem ksözönök vissza; ezúton is elnézést...
tegnap naon rohantam, mer' mentem PÓLÓmegrendelést leadni.

as for the időfutamkormány:a pajtában vettem, de lehet a Tiéd.árban megegyezünk. nekem sajna tool mély, fogok venni egy kevésbé mélyesésű, és ettől persze kevésbé vagyányabbat hozzá passzoló fékkarokkal.
egyébként egy profile márkájúról van szó.
ha kell tudom adni hozzá a két cyclocross fékkart is bár gondolom Neked elég lesz egy is, nem?
v ez az oútira menne??
a kos

138
szürke képe

akkor nem érdekel :)

akkor nem érdekel :)

139
kóbor képe

- ____________ háccelet

-

140
newmodelakos képe

engem is érdekelne

engem is érdekelne asszem...(ami kéne:méret, befogó, meg persze a mennyiért...:)
tudsz írni nekem a nickem kukac gmail pont com-ra?
(nem találom a privát üzi funkciót Nálad...)

141
PaT képe

-

-

142
kóbor képe

írtam mailt

írtam mailt ;)

143
Pancha képe

MA LÁTTALAK: szürke+kék

MA LÁTTALAK: szürke+kék Peugeot országútis srác,kék színű "szmogmaszk"-kkal az arcán(Baross u - Rákóczi út közt félúton csatoltad fel a maszkot!), szürke-kék Uvex bukóval, este 18:00 óra körül.
Villamossal mentem éppen, amit csomószor lehagytál!Végül a József körút - Blaha L. tér-nél "tévesztettelek szem elől"! :)

Na, így magadra ismersz?! :P

------------------------------------------------------
HAJRÁ GYILKOS LÓDARAZSAK (SE)!!!

144
Pancha képe

MA LÁTTALAK: szürke+kék

MA LÁTTALAK: szürke+kék Peugeot országútis srác,kék színű "szmogmaszk"-kkal az arcán(Baross u - Rákóczi út közt félúton csatoltad fel a maszkot!), szürke-kék Uvex bukóval, este 18:00 óra körül.
Villamossal mentem éppen, amit csomószor lehagytál!Végül a József körút - Blaha L. tér-nél "tévesztettelek szem elől"! :)

Na, így magadra ismersz?! :P

HAJRÁ GYILKOS LÓDARAZSAK (SE)!!!

145
sargakutya képe

Tegnap az Andrássy úton a

Tegnap az Andrássy úton a biciklisávban ketten is ellentétes irányban tekertek, ejnye...
sárga kutya a kormányon
csasz

146
D.Kriszta képe

Egy lányra rákiabáltam, a

Egy lányra rákiabáltam, a PEtőfi híd alatt, hogy "vigyázz", mert számomra szemből egyáltalán nem volt eldönthető, hogy a kanyarodó kisbusz sofőrje beengedi-e a lányt vagy sem, a lassítás szándékát sem láttam rajta, majd még hozzátettem, hogy idióta. Ha olvasod, és esetleg félreértettél volna az "idióta" az autósnak szólt

147
Vegha képe

szerintem ezeknek az

szerintem ezeknek az odakiabálásoknak (főleg parás helyzetben) kb. annyi értelme van, mint a dudának: még egy tényező, ami elvonja a figyelmet a veszélyhelyzetről, ergo még nagyobb baj alakulhat ki belőle.

148
vizsu képe

GG tegnap du. a a Bartókon,

GG tegnap du. a a Bartókon, a Bertalan Lajos utca magasságában!
Köszöntünk :-) Bár én lehet, hogy le voltam tompítva kicsit a maszk miatt...

149
D.Kriszta képe

Ákost láttam kettő után

Ákost láttam kettő után a lágyi hídon, de alig vettem észre, mert az új kormánya elterelte a figyelmem :)))

150
newmodelakos képe

az én voltam, téptem

az én voltam, téptem leadni a pólómegrendélseket:)))
merre voltál?
most fog cserélődni mégújjabra, meg átépítés, és olyan gyönyörű bicaj lesz, h sikoltozni fogok.:DD

151
D.Kriszta képe

Merre voltam? ezt hogy

Merre voltam? ezt hogy érted? melóbol mentem hazafelé, amikor megakadt a szemem a kormányodon :)

152
Wilika képe

Láttam hazafele a Margit

Láttam hazafele a Margit hídon a minimal mass-t szembe tekerni, míg én félholtam gurultam le a körút felé.
Szépek voltatok, ahogy az szokásunk ilyenkor.

Szurkoljatok, hogy holnapra jobban legyek!

153
Nuvanda képe

A csudába, én direkt

A csudába, én direkt kerestem őket, de nem láttam senkit sem.

154
Pali képe

Én kiáltottam rád:D

Én kiáltottam rád:D

155
mcysh képe

Láttunk ám Apróhölggyel!

Láttunk ám Apróhölggyel! Miért nem fordultál meg? Annyira nem lehettél fáradt!
===
bácsi a biciklin

156
Wilika képe

Áh, ne is kérdezd,

Áh, ne is kérdezd, beleszállt a gyász a lábaimba, és nem tudom mi történik. Lehet, hogy szarul állítottam be a nyerget, és azért váradnak el olyan hamar... de kivoltam picit.

157
papicspeter képe

Te Wili, eszel te eleget

Te Wili, eszel te eleget napközben?, mert az energia az kell ám...

158
nightride képe

Sziasztok.Tudom nem ide

Sziasztok.Tudom nem ide kéne írni de itt van rá a legnagyobb esély hogy választ kapok.Szerintetek holnap a Night Ride-on lesznek azért jó páran?mert nem szeretnék odamenni és nincs ott senki:D
Az lehetetlen ugye?

159
papicspeter képe

Legutóbb 30-an voltunk.

Legutóbb 30-an voltunk. Látlak majd ám.

160
Bambi képe

Most hogy észre vettem ezt

Most hogy észre vettem ezt a témát, eszembe jutott, hogy itt is próbálkozhatnék. Szóval láttam ám, hogy 19-én Tabánban egy fotós odament egy fűben fekvő fekete plakátmintás emlékpólót viselő, kék Balance bringa mellett fekvő gyerekhez és megkérdezte fotózhat-e, és azt a választ kapta, hogy nyugodtan, és ennek örömére ő fotózott. Viszont azt is tudom, hogy a fűben fekvő srác elfelejtette megkérdezni, hogy kiknek, miknek fotózott és vajh láthatja-e majd a képeket valahol.
Szóval látott-e ám ő engemet és emlékezik-e rám?

161
KoBold72 képe

Tegnap éjfél tájt Ubi a

Tegnap éjfél tájt Ubi a Móriczon. Én integettem olyan hangosan.
És asszem Szter bíztatta a sínen futókat a Deák tér előtt fél 1 felé.

www.6efutas.hu

162
SzCiklon képe

Na, akkor mondom: délután

Na, akkor mondom: délután a Gödörnél az MK-sok, de az előre megbeszélt volt, Mcysh a divatfixijével :-), Newmodelakos az időfutam-kormányával, később ggg, aztán este Áron a riksájával. Kit hagytam még ki?

163
Krisztab. képe

engem :) *CMS* _~o

engem :)

*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

164
SzCiklon képe

Jaj tényleg!!! Csak Te

Jaj tényleg!!! Csak Te hamar továbbmentél, a fiúk meg ott maradtak pofázni :-)))) (meg venni _üdítőt_)

165
Krisztab. képe

Igen, hátra kellett menni

Igen, hátra kellett menni napozni ^^

*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

166
newmodelakos képe

láttalak ám...:))

láttalak ám...:))

167
Ypse képe

Áron - éjfél körül? -

Áron - éjfél körül? - riksával a Gödörnél,
Még egyszer nagy Helló

- jól néz ki az új riksa -

Bordó Trek 970-es srác Zöld Sisakban.

168
SzCiklon képe

Áron áthajt a csajok

Áron áthajt a csajok tömegén a riksával, akik szétnyílnak, mint Mózes előtt a tenger, majd a következőt suttogják: ő Áron, tudod, a critical mass-es!

169
Ypse képe

:))))) Milyen süti készül

:)))))

Milyen süti készül , vagy csak elkóborolt az álommanó ? :PP

170
SzCiklon képe

Most csak az utóbbi, holnap

Most csak az utóbbi, holnap reggel a kóser cukiban kezdek, süssön most más!

171
Krisztab. képe

Flóóóóódniiiiii *CMS*

Flóóóóódniiiiii

*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

172
mcysh képe

Van Ciklon környékén egy

Van Ciklon környékén egy nagyonnagyon jó zsidó cukrászda, életem flódnijával. Tenyérnyi alapterületen, de van galéria. Mindig keresgélni kell, nem bírom megjegyezni, hol. Vagy Dohány, Wesselényi, esetleg Dob.
===
bácsi a biciklin

173
SzCiklon képe

Kettő van. A galériás a

Kettő van. A galériás a Noé, a Wesselényiben, a Szódával szemben, ott szilvalekvárral van a flódni. A másik a kóser cuki, a Frölich, Dob u. 22., az nem galériás, szilvalekvár nélküli flódnival, nekem az a kedvencem.

174
mcysh képe

Akkor oda megyünk

Akkor oda megyünk legközelebb Columbónéval! :-)
===
bácsi a biciklin

175
Krisztab. képe

Gondoltam, hogy a Noé :) Az

Gondoltam, hogy a Noé :) Az a jó, hogy minden sütit meg tortát elkészítenek diabetikus, lisztmentes, stb változatban is.

*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

176
aron képe

láttalak ám titeket! nem

láttalak ám titeket! nem ti jöttetek nájrtrájddal a képviselői irodaháznál is?

*
mindig van hátszél, csak te mész rossz irányba.

az észak-pesti MK tud lakatolni, és tükör helyett is cyclechic

177
papicspeter képe

A NightRide bizony ment

A NightRide bizony ment arra, és láttak az említett helyen riksásokat is, tehát akkor láttunk ám!

178
lmariann képe

én is láttalak ám titeket

én is láttalak ám titeket az oktogonnál, Andrássyról fordultatok kifelé a körútra. csatlakozni is akartunk, de Chris késett 10 egész percet. szóval maradt a Duna parti ücsörgés a Margitszigeten.

Salud y pedal!

179
lovag képe

hajjj, láttam ám a

hajjj, láttam ám a nightride-os embereket tekerni ;)
Észak Pest.

180
r3dfoot képe

Hali! Új biccentő

Hali!
Új biccentő lehetek?!
Jó érzés amikor páran köszönnek amikor hajtok! Vmelyik reggel a héten a Tatai út melletti bringásúton rámköszönt egy kolléga! Nagyon sry de melóból jöttem! Utólag is "bicc"

OFF: Ugyanitt eladó haveri áron egy muffolt vázas SingleSpeed
-------------------------------------------------------
Ha láttok: Fekete fehér KTM Tombstone Barna Sárga Fehér Bagaboo

Dob 63 Queen's Court hotel -> Oktogon -> HeldenPlatz -> Angyalföld Vasúttörténeti Park

181
Pedal of Honour képe

Bárki lehet új biccentő,

Bárki lehet új biccentő, meg gyakorlott is... :o)
Üdv a köszönők klubjában.

off: r3dfoot, csak nem a Füstiben dolgozol?

182
jeremy spark képe

Sok-sok Night Rider(és

Sok-sok Night Rider(és mindet Májköl Nájtnak hívták:)...

Vegyülj el

183
papicspeter képe

NR-en én is mindenkit

NR-en én is mindenkit láttam ;)

184
SzCiklon képe

Nusi hat körül a Dob

Nusi hat körül a Dob utcán.

185
j_gergo képe

Láttam (asszem)! Lujkát

Láttam (asszem)! Lujkát Szentendrén, a 11-es városi szakaszán a biciklijárdán (!) csak én sajnos autóban voltam, mert családi összeröffenésre vittek :-(.

186
lujka képe

lebuktam. :D De bazz, hogy

lebuktam. :D

De bazz, hogy éreztem, hogy nem szabad sokáig használni AZT, mert még meglátnak. :D

Amúgy amíg nem járdaszélességűre szűkül, vagy nem válik kényelmetlensnné tényleg, addig szoktam azt használni, mert azé' zavar a szentháromságtábla az úton.

Ellenben elgondolkodtam, hogy ráférne Szentendrére némi bringás aktivitás: sok a biciklis, szarok az infrák.

*CMS* RABIC
MK - KP

"Join the joyride!"

187
j_gergo képe

Ha az is bringás akivtás,

Ha az is bringás akivtás, hogy odamegyek biciklivel sörözni-hekkezni meg vissza, akkor benne vagyok. Persze igazán csak annak lenne értelme, ha újra leaszfaltoznák az egészet, kétszer ilyen szélesre, jelen állapotában menthetetlen.

188
Cseya képe

Az a legaktívabb, ha a

Az a legaktívabb, ha a városon belüli- indokolatlanul tiltott- részt megrakod oda-vissza anélkül, hogy a rendőrök lekapcsolnának.

189
lujka képe

Amikor egyébként az úton

Amikor egyébként az úton rakom, akkor nem dudálnak rám, nem volt konflikt rendőrökkel és más, szemlátomást nem hardcore bringások is teszik ezt néha-néha, úgyhogy filóztam is nagyon, hogyha sokszor fordulok ott elő, akkor mivel teszem vajon a legnagyobb jót. Érted, nehogy negatív irányba legyen kritikus tömeg.

De a legjobb az lenne, ha a szentendrei bringások elkezdénenk érdekképviselni. De lehet, hogy ők is inkább söröznek helyette. :)

*CMS* RABIC
MK - KP

"Join the joyride!"

190
alisca képe

múlt hétvégén volt kint

múlt hétvégén volt kint János és Virág helyi bringásokkal megbeszélni, alakulóban van vmi! :))
alisca

--------------------------
'Let the force be with you!'

191
lujka képe

Én

Én tésztázni-limonádézni-koktélozni-borozni járok oda, egyéb aktivizmust nem csinálok sehol, nemhogy ott.
Ezt viszont lehet együtt, sőőt, laptop is van nálam. ;-)

*CMS* RABIC
MK - KP

"Join the joyride!"

192
Vegha képe

Kóka szombaton 17:30kor a

Kóka szombaton 17:30kor a Városmajornál.

193
csviktor képe

Ezt nem hiszem el, már

Ezt nem hiszem el, már megint? A POLITIKUS kóka két keréken? Mijafac?
Azért jó egy bringás csaj, mert kőkemény a feneke meg a combja, és ezt imádom..Azért jó hogy tekerek, mert kőkemény a fenekem meg a combom és a csajok is imádják ezt..

194
Cseya képe

Országútis kolléga, kivel

Országútis kolléga, kivel miután megcsevegtük a piroson való áthaladásunk szokásait, jól megraktuk a Szentmihályi út egy kis részét.

195
Vegha képe

fekete fixis néni tegnap a

fekete fixis néni tegnap a 19:20as fogason (felfelé).

196
bonnie képe

Zizz fogta nekem a szelet ma

Zizz fogta nekem a szelet ma reggel szinte az egész úton.
Ha a szám a születési éved, akkor gratu, nem látszik ;)
bonnie

197
Zizz71 képe

:) Megelőztél :) Mindkét

:) Megelőztél :) Mindkét értelemben, de így legalább azonosítottalak a táskádról :D

Az a szám pedig évszám, itt pedig hagyok helyet egy pirulós "szmájlinak" ..........

Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

198
Zizz71 képe

Hazafelé hogy szoktál

Hazafelé hogy szoktál menni, ha érdeklődhetek? Mert én a Kodály köröndről a Felső erdősorról fordulok balra a Városligeti fasorra. De nekem mindig kissé kellemetlen az a rövid útszakasz.(Mármint az erdősori). Tán a legutálatosabb a 24 km-ből az a párszáz méterke.

Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

199
bonnie képe

24km? Honnan

24km?
Honnan meddig?
http://www.gmap-pedometer.com/?r=2771138 és itt a szervízúton, mert akkor nem zavar a végén a piros lámpa, tudok kanyarodni a bajzára.
http://www.gmap-pedometer.com/?r=2771141
így megyek, ha útba akarom ejteni a kaiserst
http://www.gmap-pedometer.com/?r=2771146
és így mentem eredetileg, amíg eszembe nem jutott, hogy a fasor felé is mehetnék, hiszen a lövöldénél lehet balra menni.
bonnie

200
Zizz71 képe

A lámpa engem ott a végén

A lámpa engem ott a végén nem zavar, inkább előbb ez a balos kanyar. Sőt, nem is maga a kanyar, hanem előtte, mivel bal oldalra tartok, néha idegesítenek az útról letolni készülő autók.
Azért kibírható. (Én Rákoscsabáról Bajnok u-ba járok, és csak majdnem 24, mert 23,7 :) :) )

Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

201
tatjana képe

Kóka 10körül a Margit

Kóka 10körül a Margit hídon. Annyira meglepődtem és vigyorogtam, h a bicaját már nem tudtam megnézni.

202
Krisztab. képe

Remélem hamarosan

Remélem hamarosan jelentkezik egy "Levél Gábornak: Bringasávot a Nagykörútra!" poszttal :)

*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

203
j_gergo képe

Azmekkora lenne. Egy ilyen

Azmekkora lenne. Egy ilyen húzással még a parlamentbe is visszahozná a pártját.

204
Cseya képe

-azbasznabe-

-azbasznabe-

205
tatjana képe

majd kinyomtatom a plakátot

majd kinyomtatom a plakátot és átnyújtom neki legközelebb. :) ösztönös reakció kinyújtani a kezed,nem? :)

206
tatjana képe

majd kinyomtatom a plakátot

majd kinyomtatom a plakátot és átnyújtom neki legközelebb. :) ösztönös reakció kinyújtani a kezed,nem? :)

207
mcysh képe

Volata tegnap a

Volata tegnap a Bringabutikban. Nem ismertem meg, aztán amikor mondta a nevét az eladónak, már idétlen lett volna ráköszönni.
===
bácsi a biciklin

208
Gabika képe

Ez olyan lehetett, mint kb.

Ez olyan lehetett, mint kb. 2 éve mikor Wackorral találkoztam a zölpontban...igaz én meg is kérdeztem tőle bent az üzletben, hogy Ő-e akire gondolok. :)

209
kóbor képe

hehe :) én is bizonytalanul

hehe :) én is bizonytalanul köszöntem rád a belépéskor... a kék fix a tied volt odalent? jó a színe ;)

210
mcysh képe

Jaja. Találtál már olcsó

Jaja. Találtál már olcsó fehér nyerget?
===
bácsi a biciklin

211
kóbor képe

4-ért találtam egy

4-ért találtam egy használt pehelykönnyű titánpálcásat (mondjuk fekete). persze annyira kemény, hogy betétes gatya nélkül sírok rajta, dehát az outi-ra jó lesz :)

212
papicspeter képe

Zöld fixis Herce-Hurcás

Zöld fixis Herce-Hurcás táskás futár keresztbecsíkos gatyában, 11:20 körül csengettél rám a Margit-hídon, te az úton, én meg, szégyen, de a járdán mentem felfelé, a hídközépnél hagytál le. A helyzet az, hogy pihentem, mert elég jó tempóban jöttem az ELTE-ről Lágymányosról, és a hídhoz érve picit elfáradtam (négy óra alvás befigyelt), ezért az elején felmentem a járdára pihenni. Hídközéptől visszamentem az útra, MBH-tól már mögötted gurultam egészen addig, míg te ki nem álltál valahol a MountexBAZZ magasságában. Köszi hogy így kérés nélkül is húztál, és nem szoktam ám járdázni, de pihennem kellett kicsit. Ragmeg!

213
jszakolczai képe

De nem szeretem azt a hidat.

De nem szeretem azt a hidat. A reggeli és a délutáni csúcsban igazi élmény...

214
Vitéz képe

Én pont ilyenkor imádok

Én pont ilyenkor imádok szúiszádkodni:-)
Szokja az autós a bringát még a csúcsforgalomban is;)

215
Nuvanda képe

Lujka tegnap estefelé a

Lujka tegnap estefelé a Városligetben. Csak úgy lobogott a zászlaja! :-)

216
lujka képe

HÁt az vagy jógára menet

HÁt az vagy jógára menet volt 6 és 7 között, vagy a kiadóból hazafele 11 és éjfél között. :)
Valamikor az elmúlt napokból rémlik is veled egy hangos utolsópillanatos egymásraköszönés, az a tegnapi?

Kicsit összefolynak a napok mámegint...

*CMS* RABIC
MK - KP

"Join the joyride!"

217
Nuvanda képe

Tegnap, 7 előtt kicsivel,

Tegnap, 7 előtt kicsivel, és nem pacsizni akartam, csak irányt jeleztem. :-)

218
keleman képe

Én mindenkinek csengetgetek

Én mindenkinek csengetgetek a szép ezüst kék ATB-mről!
Múltkor Szentendrén már furán nézett rám mindenki hogy folyamatosan csengetgetve hajtom a vasat!
De nem adom fel!

Szép napot!

***Élő szövet a fémvázon*** :)

219
szürke képe

Tegnap délután olyan

Tegnap délután olyan 16óra magasságában a mozaik utcai K hídnál Békás fele, kaptam egy mosolyt egy szembe tekerő kos kormányos hölgytől.
Feldobtad a délutánom. :)

220
Zyzka képe

Én már 3-4 éve tekerek a

Én már 3-4 éve tekerek a városba télen-nyáron, de a CM-et nem ismertem és nem is olvastam ezt a fórumot. Soha nem értettem, hogy számomra vadidegen biciklis emberek miért köszöntgetnek. Természetesen én félszegen mindíg vissza bólogattam, és hosszasan elgondolkodtam az ismerőseimet számbavéve, hogy kit nem ismertem fel már megint.

Idővel azt is észrevettem, hogy télen, illetve esőben, mintha többen köszöntgetnének (persze százalékos arányban értem, mert ilyenkor ritkábban találkozok biciklissel).

Most már értem :-DDD
Nagy élmény számomra ez a megvilágosodás :-). Egy rejtéllyel kevesebb az életemben.

221
feb képe

Tegnap 4 és 5 között

Tegnap 4 és 5 között VIII. ker. Krúdy Gyula utcánál CM rendező pólós srác (gyalogosan közlekedett).
Én köszöntem; te meg ha jól láttam meglepődtél.

222
peet képe

Én kb. 1 hónapja rakom

Én kb. 1 hónapja rakom neki a városban, és most már végre tudom, miért köszöntök rám néha :)
igyekszem gyorsan asszimilálódni...

Ezer éves piros-fekete MTB, (Galaxy), piros csíkos bukó, hátizsákon Safeboot-mellény.

223
PTeker képe

Tegnap egy biciklis

Tegnap egy biciklis huligánnal találkoztam a fogarasin valami zsoltee vagy ilyesmi gyerek lehetett, ment gyorsan de azért intett ugyhogy ott a pont.

224
mystral atrix képe

4 körül Tímár utca

4 körül Tímár utca utáni lezárt rakpartrészen Gerendás Péter érdeklődött kifelé egy hombárnagy Audiból, hogy egészen biztosan le van-e zárva az út. (de tuti? - igen-de biztos-de még mennyire! de egy kicsit sem lehet átmenni? - nanáá /kárörvendő vigyor arcomon..)
igaz is, meddig lesz ez a paradicsomi állapot a rakparton?

-------------
narancsszürke mystral atryx, 1 piros+1 lila CM matricával :)

225
perec képe

Ma négy után kanyarodom a

Ma négy után kanyarodom a népszínházról a körútra a nyugati irányába, látom ám, hogy egy csinos lány a járdán csak úgy rakja neki. Szürke volt talán a bringája, lábszárig érő a nadrágja, copfban a haja (asszem). Aztán mire a körút#rákóczihoz érek a motoroson, látom már ő is ott áll a kocsik előtt. Nagy start, ő jobb oldalon, én (mivel tuti, hogy beállnak a dohányra kanyarodni) már megyek is be a belsőbe, rakom a kocsik között, őeléje is beáll a ótó hogy kanyarodna, de nemmegy, átjön a lány a két sáv közé, de nem néz hátra...én viszont látom, fék, kanyar, integet, mosoly. Utána elnézést kért, meg az oktogonnál, amikor újra beért, mert kerestem egy házszámot, mégegyszer intett, és bocsánatozott.
Innen is mégegyszer nem történt semmi!
és láttalak ám! :)

Ja, és azért a járdán ne rakd neki annyira, és nézz hátra, ha sávot váltasz, a bulldózerek nem állnak ám meg, meg nem férnek el.

szasza
----->0-0<-----
Remain cleated!

Bringán utazom: klassz! nagyon klassz! sőt: first class!

ELTE SE országúti kerékpáros szakosztály

ELTEker

226
lovag képe

hát én nem értem.. hogy a

hát én nem értem.. hogy a fenébe lehet a körúton így megfigyelni vkit... amikor én ott megyek és átok vkit, biccentek meg köszönök az oké.. de nincs időm arra, hogy megnézzem milyen bringája volt, milyen öltözéke, hanyas cipője meg hasonlók.. lehet a sebesség miatt, vagy túlzottan figyelem az utat? :o
Észak Pest.

227
Cseya képe

Van akin egyszerűen nincs

Van akin egyszerűen nincs mit megfigyelni. Az említett leány valószínűleg nem ilyen volt.

228
perec képe

naja

naja :D

szasza
----->0-0<-----
Remain cleated!

Bringán utazom: klassz! nagyon klassz! sőt: first class!

ELTE SE országúti kerékpáros szakosztály

ELTEker

229
fori képe

Én egy fehér Boci csokit

Én egy fehér Boci csokit követtem a nagykörte bringasávján (több a bringás ott, mint a motoros) déli irányban meló után, aztán helyet cseréltünk. Együtt lám(p)áztunk majdnem minden keresztben. Kipróbáltam az álló kerékkel való haladást is az egyik mármajdnemzöldnél.

230
Vitéz képe

Sok vidám LAcci és Mauni a

Sok vidám LAcci és Mauni a Margiton.

Cickánycipő és sárga outi a gesztenyefán:-)

231
Árnyékcickány képe

Köszönjük, Vitéz...

Köszönjük, Vitéz... :D

232
Wilika képe

...meg Imle és Wiluka!

...meg Imle és Wiluka! :D

233
Apróhölgy képe

Komolyan sajnáltam szegény

Komolyan sajnáltam szegény sárga outit... miért tanítottátok fáramászni?

234
Vitéz képe

Mert (o)Rossz volt

Mert (o)Rossz volt :-)

235
kétkerekű.mazsola képe

Köszönöm az együttérző

Köszönöm az együttérző pillantásokat, láttam ám mindenkit! Én voltam a figura, aki a tegnap délutáni-esti csúcsban a sajátján ült, mellette meg kötőféken vezetett egy leharcolt Favorit pejlovat. :)

catch me if u can

236
SzCiklon képe

Ma reggel kisutcázás

Ma reggel kisutcázás helyett a Nagykörúton mentem, és tök érdekes volt! Blaha Lujza térnél Rákóczi úton nyélen öltönyös fickó, krémszínű Csepel Budapest bringán, szerintem az a srác volt, aki a cyclechic-en is rajta van az egyik képen. Utána 60+ néni a körúton, majd a Baross utcánál férfi, elől-hátul gyereküléssel, és a gyerekülésben egy-egy gyerekkel. Klassz volt!

237
knoora képe

reggel kb. az ecserinél egy

reggel kb. az ecserinél egy szőke napszemüveges lyány hatalmas mosolyt dobott a bringaútról, én meg visszadobtam egy másikat az üllőiről, remélem láttad! :)

piros bukó, piros kesztyű, zöld teki és ezüst bici :)

238
adamekp képe

Melyikőtök ragmegezett

Melyikőtök ragmegezett nekem húsz perce az asztórián, amikor raktam neki a síneken (na jó, közöttük)?

üdv adamekp

239
Névtelen képe

ma negyed 1-fél 1 között

ma negyed 1-fél 1 között váci-forgács u. tájékán.csőrikés hajtipajti.ki ő?nerm nagyon tudok még beazonosítani senkit.de vele már többször találkoztam.szóval láttalak :)

240
papicspeter képe

Láttam velem egy útvonalon

Láttam velem egy útvonalon haladni 49 másik bringást az éjszakában ;) Megraktuk :D (Na meg mi az hogy három napja nem látott senki senkit???)

241
Drody képe

Ma 17 óra körül a Margit

Ma 17 óra körül a Margit híd budai oldalán egy szőke hölgyemény, női vázas MTB, idei CM matricák, "én már tekerek" matrica a hátsó sárvédőn, elöl műanyag kosár. Pirosnál elhaladva mellette egy kissé mogorva "kerülj ki"-t küldött felém.

........................
Formaharc és sci-fi.

242
Vitéz képe

Rosszkedvű

Rosszkedvű szciklon?:-)

243
qkac képe

én is rá tippeltem:D

én is rá tippeltem:D

244
Drody képe

Én is. :-) Egy nagy

Én is. :-)

Egy nagy napszemüveg takarta az arcát.

........................
Formaharc és sci-fi.

245
Vitéz képe

Így már szinte biztos hogy

Így már szinte biztos hogy ő volt :D
Főleg ha a szabi híd felé ment.

Jajjj, még nem láttam gorombának ^^
Mindig úgy képzeltem hogy aki ilyen finomakat süt, az nem lehet soha rosszkedvű :P

246
Drody képe

Hát majd csak nyilatkozik,

Hát majd csak nyilatkozik, hogy miért volt rám olyan morc. :-)

........................
Formaharc és sci-fi.

247
SzCiklon képe

Jajjj télleg én voltam!!!

Jajjj télleg én voltam!!! De nem akartam mogorva lenni, csak úgy éreztem, mennétek, és sok idő után először végigjártam a bringagyászt Óbudától és az MBH-nál már kész voltam tőle... Én csak udvarias akartam lenni :-S

248
Drody képe

Okéokéoké! :-) Most már

Okéokéoké! :-) Most már legalább tudom ki vagy, legközelebb majd kapsz szép nagy sziát!

........................
Formaharc és sci-fi.

249
Wilika képe

ELTE-'s, (eggbeater-es :))

ELTE-'s, (eggbeater-es :)) kolléga a Batyin, akit kisegítettem egy csavarkulccsal.
Hello

250
Pedal of Honour képe

Május 1.-én délután 5

Május 1.-én délután 5 körül egy kedves, tavaszirét-zöld blúzos leányzónak segítettem a Madách utcát megtalálni a XVI. kerületben. Igaz én autóval voltam,(legalább így volt térkép a kesztűtartóban) de megdícsértem a CM matricás régi kontrás-nőivázas antik gépedet...

Szóval láttalak !

251
lujka képe

PoH, te kedveled és

PoH, te kedveled és segíted a XVI. kerületi lányokat, látom ám! :)

*CMS* RABIC
MK - KP

"Az öröklét nem az időben rejlik, hanem az összhang állapotában."

252
Pedal of Honour képe

Én többnyire mindenkit

Én többnyire mindenkit kedvelek...
;o)

A leszorítós autósok és burnya útjelzőfestők kivételével. Öket is inkább csak szánom, utálni nem utálom, elég nekik hogy setétek mint a sár...

Ma egyébként a Rákospatak-menti bringaúton találkoztam egy kb 4(!) éves kis fickóval, aki láthatóan egyedül tekert a kitámasztósával. Állt az Egressy kereszteződésnél, mondom neki: Te ugye nem akarsz egyedül átmenni? De aztán kiderült, hogy jött apa, csak a nagybringán hátul ülő No2-es kölöknek orrtörlés volt esedékes. :o)

253
Gida képe

Balassagyarmaton (utban

Balassagyarmaton (utban szecsenybol) egy srac felvezetett bennunket a helyi (durvan jo) cukraszdaig aztan megmutatta, h merre van a vasutallomas! koszi! gida

254
Vitéz képe

MA reggel a Batyin rengeteg

MA reggel a Batyin rengeteg bringás fél nyolc-nyolc között:)
Piros Mali Ironman-es lány sárga Vuelta kerekekkel: nagyon szép a bringád:-)

255
bonnie képe

Hétvégén Szegeden a

Hétvégén Szegeden a Maty-éren macskaszeletelős camping campagnolós Öcsi bácsi, plusz kissrácot a kormányos szállító Kónya doktor. "Borulás eseté közel a segítség" jeligére ;)
bonnie

256
jszakolczai képe

Kolléga matt fekete

Kolléga matt fekete tárcsafékes trekkingen, piros pöttyös mezben Dunakeszi-Szabadságtelepről Káposztás felé a lejtő után 18:25 körül. Láttalak ám.

Mintha te lettél volna a CM szervezői megbeszélésen meridás mezben.

257
SzCiklon képe

Newmodelakos az

Newmodelakos az Árpád-hídon. (Simán odaértünk zárás előtt a Bergusonba)

258
newmodelakos képe

igen, énis! örülök h

igen, énis!
örülök h sikerült odaérni.

akkor lett megoldás?
kolléga gurulhat egészen kínáig?
(azt hitte mvmi tréfa az egész...)

259
SzCiklon képe

Á, keresek neki

Á, keresek neki hegesztőembert. Kétféle csomitartó volt, az egyik a táskájához nem stimmelt, a másik pedig a villájához.
De nagyon jó arc a srác, lehet, kéne egy cikk róluk és a tervükről.

260
csviktor képe

Sötétedés közben én a

Sötétedés közben én a Lánchíd járdáján toltam a brinyót (aki balfasz és otthon a lámpája, az tolja), erre Roosevelt felől keménybringás-montiscsávó rámcsöngetett, és majdnem átment ügyesen rajtam is, és neki sem volt lámpája. Na neki üzenem hogy láttam ám, meg hogy a k...a a....t! :P

Előtte apuka montival a rakparti bringagyászon, hozzáerősítve rúddal a kissrác brinyója, kissrác kiintegetett a nagy tekerés közben, téged is láttalak ám :)

261
D.Kriszta képe

Ákost ma reggel a lágyi

Ákost ma reggel a lágyi hídon, ezek szerint visszaköltöztél a kuckódba?

262
newmodelakos képe

Szia! igen a hír igaz,

Szia!

igen a hír igaz, újra rómais lettem:))

ezúton búcsúzom a hungária-népliget szembejövő mosolygós bringás leányzóitól, és üzenem a 'régieknek' h visszatértem; mától a római-lágyi híd tengelyen gurulok oda-vissza.
;o)

263
Pedal of Honour képe

Reggel a Tatain egy

Reggel a Tatain egy maszkos-szürke mezes, talán trekking cangás legény, szevasz !

-Már többször láttuk egymást, de mindig meglepődöm a leginkább vadászpilótákra emlékeztető duplaszűrős maszkodtól...

264
Szajd képe

Boci, ha mégse lányokat

Boci, ha mégse lányokat fotóztál blogra, akkor nem szóltam. :)

265
Ypse képe

15:40 körül Buppa a

15:40 körül Buppa a Hősök Terén.
15:45 körül Lujka Dózsa György úton a keleti felé.
nagyon jól néz ki a zöld zászló ;))

NightRider minden szombat este

266
lujka képe

köszönöm! :) Merre

köszönöm! :)

Merre voltál, hogy nem láttalak? Vagy neked köszöntem, csak nem ismertelek meg?

Utána a Városligetiben még egy nemhp-s futársrác spottolt, csalt a szeme, aszonta, nagy vagyok. :)

*CMS* RABIC
MK - KP

267
Ypse képe

Vágány és Dózsa sarkon

Vágány és Dózsa sarkon álltam, az aluljáró kijáratánál az árnyékban, pont átlósan veled :))

268
lujka képe

Ja, tényleg, tegnap épp

Ja, tényleg, tegnap épp elmélázós kedvemben voltam (pedig APEH-illetékes levélért mentem...), úgyhogy álldogáltam azoknál a lámpánál is, ahol amúgy nem mindig szoktam. :)

*CMS* RABIC
MK - KP

269
Krisi képe

Még tegnap (7fő) este egy

Még tegnap (7fő) este egy srác az Árpádhídon rakta stréherben egy kamion mögött, émmeg a bringaúton mentem, de azért egy ragmeg-et odaszóltam neki, ezúton is üzenem hogy nagyvagy :)

270
bix képe

Gyorsan suhant a Margit híd

Gyorsan suhant a Margit híd járdáján ma este 8 körül, de mintha GriN-t véltem volna felfedezni a nyeregben. De lehet, hogy a sör miatt tévedtem :D

"Bringáznál inkább Te is, Rezső!"

271
GriN képe

Szép képet fest rólam eme

Szép képet fest rólam eme bejegyzés, de védelmemre legyen szólva, hogy kizárólag akkor suhanok ott "gyorsan"(15-20km/h), mikor kevés az ember. Főleg a gyerek. :)

Light in the night..
G®in

272
kétkerekű.mazsola képe

Tegnapi BMX-es suttyónak

Tegnapi BMX-es suttyónak üzenem, hogy az Erzsébet pesti hídfőnél lehetőleg ne úgy ugrass le a járdáról a zebrára, hogy a kormányt ijedten elrántó SUV-s engem gyűrjön be maga alá, kösz. Leginkább sehogy ne ugrass le a járdáról a zebrára. Leginkább ne kerékpározz a járdán. Leginkább a zebrán is tolhatnád. Ha már eszed nincs. És küldeném neki a Kosheen "Suicide" című számát.

Meg mindenkinek, aki szereti.

catch me if u can

273
GriN képe

Az jó zene. :) Light in the

Az jó zene. :)

Light in the night..
G®in

274
Vitéz képe

CM mezes montis srác negyed

CM mezes montis srác negyed kilenckor a budafokin. Láttalak ám, igaz hogy épp előadásra gyalogoltam:-)

275
dorcssa képe

Ma végre én is láttam

Ma végre én is láttam valakit akit ismerek innen, méghozzá newmodelakost a Lágymányosi híd bringajárdáján, hazafelé menet. Mégegyszer üdv! :)

'One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them'

276
KoBold72 képe

Minden második spottolás

Minden második spottolás NewModelÁkos.
Hogy csinálja?! Rejtély.
:-)

www.6efutas.hu

277
Cseya képe

Fülhallgatós Hajtipajti,

Fülhallgatós Hajtipajti, ki a Korong utcában a jobbkezes kereszteződésbe engem kikerülve lazán belerobogtál... Na azt az Octaviát ami majdnem fölszedett téged én hallottam ám!

278
lujka képe

Ma reggel ypetya a Király

Ma reggel ypetya a Király u-ban. Órjási örömömben kiabálni is elfelejtettem, mindenestre feldobta a napomat, jóó volt. :)

*CMS* RABIC
MK - KP

279
Drody képe

Láttuk Peet (?)-et ma 17:50

Láttuk Peet (?)-et ma 17:50 kor a Bécsi úton. Út szélén raktad, hátizsák, rajta láthatósági, mentél kifelé. Te voltál?

........................
Formaharc és sci-fi.

280
peet képe

Szia Drody, én voltam igen.

Szia Drody, én voltam igen. Bocs ha nem köszöntem, lefoglalt az új környéken a túlélés... :)

Védd magad!
Ezer éves piros-fekete MTB, piros csíkos bukó, rettentő kék kesztyű, hátizsákon Safeboot-mellény.

281
Drody képe

Vihar u.-ban álltunk a

Vihar u.-ban álltunk a zöldre várva. :-) Mi sem köszöntünk, mert ahhoz azért messze voltál.

........................
Formaharc és sci-fi.

282
lmariann képe

Vitéz, M. Tamás és egy

Vitéz, M. Tamás és egy leányzó a Nyugatinál. Gyanítom, hogy valami CMTúrás happening lehetett:)

Salud y pedal!

283
dorcssa képe

A leányzó én voltam. És

A leányzó én voltam. És valóban a cmtúrás találkáról tartottunk haza. :)

'One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them'

284
Vitéz képe

Nem láttunk

Nem láttunk ám:-)
Frizbiztünk a margiton az esőben.

285
Pontagy képe

ez nagyon jó, hogy ennyire

ez nagyon jó, hogy ennyire híres a CM-túra, nagyon büszke vagyok ám! Csak az utóbbi időben sose leledzek egy tér-idő kontinuumban a többiekkel, csak virtuálisan, meg a túrákon..

286
ucaBob képe

egy zsoltee rongyolt ma át

egy zsoltee rongyolt ma át délután a dózsa#thököly-n
---
imola

287
habarcs képe

Mintha Ypsét láttam volna

Mintha Ypsét láttam volna ma délután a Lónyay utcában. Mintha a járdán gurult volna. :)
------------------------
Ragmeg hétköznap is! :)

288
Ypse képe

Ha a telefonfülke és

Ha a telefonfülke és nyomda közelében gurultam, akkor éppen haza értem.. :))

289
habarcs képe

Nem mondod! Ott dolgozom,

Nem mondod! Ott dolgozom, kicsi ez a város. :D

290
Ypse képe

Kapu előtti "kisebb"

Kapu előtti "kisebb" féknyomokat én idézem elő mikor óvatosan ;))) befordulok a ház elé..
Többször láttam már a bringát a bejárati pultnál v. hátul, mikor tök sötét volt az üzletben és csak a hátsó asztalnál ült valaki bent a gép előtt :).

291
habarcs képe

Ez naggyon jóóó

Ez naggyon jóóó XD
Bingó, akkor te is (többször) láttál ám!

292
Ypse képe

Sokszor láttam habarcsot a

Sokszor láttam habarcsot a Lonyayban egy sötét helyiségben monitor előtt gubbasztva :)))

Most már tudom, nem csak én vagyok megszállott "bagoly" aki sötétben ül a monitor fénye előtt. :))))

küldtem mailt.

293
Marton Jean képe

"Ti ismertek olyan

"Ti ismertek olyan CM-olvasót, aki nem ezzel a topikkal kezdi?"
Ez volt az ok hogy ide írok!
Szombati Nightride,vasárnap hajnali részén:D SzCiklon!!!
vendégül látott jó egypár megfáradt nightrider-t!
Én is köztük voltam,innen is szeretném megköszönni ezt a gesztust,és hogy élvezhettem a szakács tehetségedet, nagyon finom sütit sütött nekünk,örülök hogy eme ritka szituációk eggyikébe vehettem részt.Kevés az ilyen áldott teremtés:D:D:D
Most kerültem csak gép közelébe,és még1szer nagyon köszönjük!
(srác a piros bagaboo-val)

294
SzCiklon képe

Szciklon

Szciklon pirul...

295
Krisztab. képe

Egy pasas a Bajcsy Nyugati

Egy pasas a Bajcsy Nyugati felőli végénél, szembesáv szélén, majd a Nagykörtén a forgalommal szemben. Papa, bárki is vagy, remélem a Markó utcai mentőállomásnál messzebb jutottál :S

És Matt.

*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

296
papicspeter képe

Ezek a hülye angol

Ezek a hülye angol turisták, nem képesek megtanulni, hogy itt jobboldalt kell menni :D
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
NightRider on a Merida with a Bagaboo @ papics.eu

297
Ypse képe

11 után soroksárin kifelé

11 után soroksárin kifelé a lágymányosi alatt egy fixis futár srác. - még egyszer helló.

fél 2 után Nagykörtén kék outis Iszkiri s Sráccal váltogatva húztuk egymást a Blaháig
- köszönöm a segítséget, jó volt nem egyedül motoros sávozni a dugóban veszteglő pöfögő konzervdobozok között. -

298
Drody képe

Reggelente a Moszkván 6

Reggelente a Moszkván 6 órakor egy piros bukós srác, ma kék széldzsekiben, szürke montin. Mi hétfőn és csütörtökön szoktunk arra menni, majd mindig látunk.

........................
Formaharc és sci-fi.

299
marla képe

láttam ám tegnap fél5

láttam ám tegnap fél5 után kicsivel mindenkit, aki a szabadság hídon próbálta velem együtt átverekedni magát a fővám téren még fura buszok, később néhány villamos, közben soksok gyalogos, gellért téren forgalomirányítók és rendőrök között.

300
Zizz71 képe

Ma fél 9 körül egy lány

Ma fél 9 körül egy lány (piros nyereg, lila oldaltáskák) nyomában haladtam egy darabig, de mivel ő kizárólag piros lámpáknál szeretett átmenni az összes kereszteződésen, inkább lemaradtam. Csóváltam a fejem ám! :(

Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
trek 3700 zöld-fehér-virágos