Sokan írtátok, hogy későn szereztek tudomást az akciókról és felvonulásokról. Ezentúl bármikor feliratkozhatsz a riadóhiradóra. Így időben értesülhetsz mindenről ami különösen fontos...
Ti ismertek olyan CM-olvasót, aki nem ezzel a topikkal kezdi?
Az oldalon fellelhető tartalmakat és a Criticalmass-t a következő emberek készítik.
Az oldalt a ninja fejleszti Drupal-al, a lipilee adminisztrálja, a Solid rajzolja, a Dejahu teszi fel a netre.
Ma reggel 8:15 Berlini u
Ma reggel 8:15 Berlini u Elem utca sarkánál egy fehér ss paripán sötét pólós, sisakos kolléga, kétszer is biccentettünk egymásra, mig Neked zöld lett a lámpi...
Szép a lovad komám!
-És a nap spotja:
Alig 500 méter múlva Tél u - István u kereszteződésben
egy, már üres gyereklótival fogatolt HP cangán Kükü a város felé,...
Láttalak benneteket juhéé !
-hú bazz a Tél utcán nem gyakran megyek, de ezután is hanyagolni fogom, ritka egy szar a burkolat arra, kiesett a vesém... :o(
Sok szép hölgyet elhagyva,
Sok szép hölgyet elhagyva, hangosan "szép jó reggeltet" köszönve, láttalak ám Titeket:-). Miután az összes órám elmaradt, kis pihenés után hazafelé a szentendrein befelé jött a másik oldalon egy futár, Hajtipajtis volt, még direkt benézett, és kézmozdulattal köszönt, jó érzés volt ilyen szopós szélben pajti!:-) (jah, meg előtte a pesti oldalon, Winkler Robi ment a kis piros mazdájában, föl az árpád hídi felhajtóra, én meg nem szeretem azt a bringagyászt, így direkte az úton mentem és vágódtam be jobbra, miközben nekik piros volt. Talán még mindig ott rostokol, mert nem láttam utána elmenni mellettem.)Raggmeg
---------------------------------------------------
Én megrakom, Te meg tekered és mindketten szívunk;-)
Inkább cseréld le a komplett bringát, vagy a kerekeit, de soha ne vegyél drótperemes külsőt, ezt vésd az agyadba, a kezedre, a faladra, bárhova
Ma reggel 8:30körül, az
Ma reggel 8:30körül, az Erzsébet hídon egy vágott egyenes kormányos outis srác, ha jól emlékszem valami futárzsák is volt rajta, nagy színes körrel(piros,kék,fehér). Te a buszsávban én a kocsik között, láttalak ám, csak nem volt erőm köszönni. Tehát itt pótolom. Nagy helló ;)!
winyo? bonnie
winyo?
bonnie
Folyt
Folyt köv:
http://criticalmass.hu/forum/20090507/lattalak-am-x
bonnie