Ti ismertek olyan CM-olvasót, aki nem ezzel a topikkal kezdi?

Előzmények: VIII, VII, VI, V, IV, III, II, I

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
Pedal of Honour képe

Ma reggel 8:15 Berlini u

Ma reggel 8:15 Berlini u Elem utca sarkánál egy fehér ss paripán sötét pólós, sisakos kolléga, kétszer is biccentettünk egymásra, mig Neked zöld lett a lámpi...
Szép a lovad komám!

-És a nap spotja:

Alig 500 méter múlva Tél u - István u kereszteződésben
egy, már üres gyereklótival fogatolt HP cangán Kükü a város felé,...

Láttalak benneteket juhéé !

-hú bazz a Tél utcán nem gyakran megyek, de ezután is hanyagolni fogom, ritka egy szar a burkolat arra, kiesett a vesém... :o(

2
Hmaci képe

Sok szép hölgyet elhagyva,

Sok szép hölgyet elhagyva, hangosan "szép jó reggeltet" köszönve, láttalak ám Titeket:-). Miután az összes órám elmaradt, kis pihenés után hazafelé a szentendrein befelé jött a másik oldalon egy futár, Hajtipajtis volt, még direkt benézett, és kézmozdulattal köszönt, jó érzés volt ilyen szopós szélben pajti!:-) (jah, meg előtte a pesti oldalon, Winkler Robi ment a kis piros mazdájában, föl az árpád hídi felhajtóra, én meg nem szeretem azt a bringagyászt, így direkte az úton mentem és vágódtam be jobbra, miközben nekik piros volt. Talán még mindig ott rostokol, mert nem láttam utána elmenni mellettem.)Raggmeg

---------------------------------------------------

Én megrakom, Te meg tekered és mindketten szívunk;-)

Inkább cseréld le a komplett bringát, vagy a kerekeit, de soha ne vegyél drótperemes külsőt, ezt vésd az agyadba, a kezedre, a faladra, bárhova

3
gbkMnkii képe

Ma reggel 8:30körül, az

Ma reggel 8:30körül, az Erzsébet hídon egy vágott egyenes kormányos outis srác, ha jól emlékszem valami futárzsák is volt rajta, nagy színes körrel(piros,kék,fehér). Te a buszsávban én a kocsik között, láttalak ám, csak nem volt erőm köszönni. Tehát itt pótolom. Nagy helló ;)!

4
bonnie képe

winyo? bonnie

winyo?
bonnie