Sziasztok!
Mivel az időjárás elég bizonytalan lesz hétvégén, ezért a Nagy hideg hegyi túrát elhalasztjuk egy szárazabb időpontra. Az ok az hogy a hegyi szakasz valszeg fel lesz ázva amin nem annyira kellemes tekerni esőben. Helyette inkább egy aszfaltos túrára invitállak benneteket. Az útvonal: Hősök tere - Rákosrendező - Tatai- út - Újpest, Városkapu - Északi összekötőhíd - Római part, Egis csónakház (itt egy kis pihenővel egybekötött falatozás) - Szentendre - Skanzen - Paprét (pihi) - Visegrád Pihenő +kaja - Fellegvár - Bobpálya - Komp - Nagymaros 70 km majd vissza vonattal, 16.09, 17.09, 17.16, 18.09 vagy tovább: Nagymaros - Vác - Dunakeszi - Budapest +80 km. Ezen útvonalon legalább van lehetőség elbújni az eső elöl ha kell. Az útvonal végig aszfalton megy, tehát bármivel jöhetsz. Találkozó reggel 8:00-kor a Hősökön. Indulás 8:15 És természetesen este a http://nightride.blog.hu/ -ra is beérünk.

Infó/kontakt: +36-húsz/4ötven-1egy7hét

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
Mr.Saint képe

Hm... szerintem ezt direkt

Hm... szerintem ezt direkt csináljátok....
Mindíg kinézitek mikor van verseny és aznapra teszitek a túrákat... :D Így hogy jutok el???

2
MrPeter képe

Konkrétan minden

Konkrétan minden hétvégén megyünk túrázni. Bármikor máskor is csatlakozhatsz ha van kedved.

3
zsoltee képe

Nagy, hideg hegy? Erről a

Nagy, hideg hegy? Erről a Mátra jut eszembe :D

Zsoltee

4
pfm képe

útvonaltervet mutass

útvonaltervet mutass kérlek!
emelkedők jelölésével, ha lehet!
köszi:pfm

5
MrPeter képe

Hamarosan kiteszem azokat

Hamarosan kiteszem azokat is.

6
pfm képe

köszi. végig a főúton

köszi.
végig a főúton mentek, vagy van bringaút is, amit a térkép nem jelöl?

7
qkac képe

Kismarosról 10:00-kor

Kismarosról 10:00-kor együtt indulunk tovább Királyrétre Ez kb. 10-12 km, illene egy-másfél óra alatt megtenni.

megy marinéni is két boroskannával? bár szerintem ezt még ő is hamarabb megteszi...

8
zsoltee képe

:D :D Zsoltee

:D :D

Zsoltee

9
Cseya képe

Ez mire jó? Már mindenki

Ez mire jó?
Már mindenki tudja hogy gyorsan mész, a kiírás kezdőknek (is) szól, nem szép leszólni őket.

10
qkac képe

félreérted, nem volt

félreérted, nem volt leszólás. és nem vagyok gyors, nálam sokkal gyorsabbakkal találkozom az utakon. csak jeleztem, hogy ez a kiírás azért erős, csak számolj egy átlagsebességet. a kezdő sem megy olyan lassan. ekkora sebességgel mégcsak egyensúlyozni sem lehet rendesen.

11
MrPeter képe

Igen. Marinéni is jön

Igen. Marinéni is jön boros kannával. Szerinted mit iszunk fent a tetőn? Egyébként a Kismarostól Királyrétig tartó szakasz is elég szép táj. Biztosan akar valaki nézelődni ill. fotózni. Természetesen én is megtudnám tenni 20-25 perc alatt, de konkrétan ezen a szakaszon már nem lesz kedvem sietni.

12
miló képe

Nekem csak egy dolog szúrja

Nekem csak egy dolog szúrja a szememet, hogy Bp-Kismaros az 56 kilcsi és két óra van rá!!!

• http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&hl=hu&geocode=&saddr=Budapest...
  • Ha tényleg kényelmes tempóban akarná(nk)tok tekerni, akkor két órával meg lehetne tolni.
    5:30.-kor a Hősökön például:D

• 13
    qkac képe

biztos az m3-ason akarsz

biztos az m3-ason akarsz menni? jó szórakozást...

ha jól használod a guglit, akkor csak 44,8km

14
    miló képe

Ha majd kiépítették

Ha majd kiépítették Kismarosig, akkor igen.:D
    Addig marad a kerékpárút és sávok használata.

15
    MrPeter képe

Mivel a 2 órás szintidő

Mivel a 2 órás szintidő pár embernek sok, ezért áteszem az indulást 7:00-ra. Találkozó 6:45-től a Hősökön.

16
    miló képe

http://maps.google.com/maps?

• http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Budapest,+Magyarorsz%C3...
  • Jah 47.3km kár hogy nem jelzi a kerékpár utakat.
    Akkor is kevéske számomra az a két óra, május elején voltunk arra, defekt bajok, leengedett gumik sora kísért utunk során és 3 részre szakadt csoport, ami már a végén egyszemélyessé vált:)
    És a táv 63 km Nagymarosig 5 és fél óra alatt:)
    Azért ezt is számításba kéne venni és kettő közt eltervezni az időt.
  • 17
    IPG képe

Nyilván azok nem mennek

Nyilván azok nem mennek vonattal, akik két óra alatt kiérnek Kismarosra.

18
    miló képe

Én is kiérnék 2 óra

Én is kiérnék 2 óra alatt, de bűn lenne azt a szép tájat, környezetet, ami ott van mellette elszáguldani 30+.-val.
    A másik az, gondolom vannak olyanok is, akik lassan bár kitekernének oda. Nos én is így vagyok vele.
    Lehet nem csinálok belőle nagy problémát és hamarabb elindulok, aki akar csatlakozhat.

19
    qkac képe

látod milyen egyszerű? ha

látod milyen egyszerű? ha akarod, megoldod.

a túra kismarostól van kiírva, az odajutás szabadon választható, csak fel van tüntetve egy 2órás opció. vagy élsz vele, vagy nem.

20
    Bikk képe

szerintem meg szimplán

szerintem meg szimplán döntsd el, hogy mit akarsz. vagy vonatozol, vagy tekersz a többiekkel. nem kell mindent túlkomplikálni

21
    Ypse képe

Szívemből szóltál . nagy

Szívemből szóltál .
    nagy +1

Bordó Trek 970-es srác Zöld Sisakban.

22
    MrPeter képe

Most konkrétan nem a

Most konkrétan nem a Dunakanyar nézelődése a cél. Tudom hogy szép környék, de most inkább a teljesítményre hajtunk. És valóban, a nézelődös részre inkább gyertek vonattal.

23
    miló képe

Köszi, hogy áttetted ez

Köszi, hogy áttetted ez egy elfogadható kompromisszum.:D
    Arról a részről csak annyit, hogy mikor először voltam ott, (Most lennék másodjára!) akkor is izzadságtól szenvedve kellett áthajtani e mesés tájon.:( Remélem valamelyest kárpótol ez a kis (teljesítmény) túra. És remélem 3 órás idő tényleg laza tempóban telik el és nem bajlódással szerelésekkel.:(

24
    MrPeter képe

A nézelődést visszafelé

A nézelődést visszafelé tervezem amikor is már fáradtabban tekerünk Pest felé

25
    miló képe

Ha kibírom addig:)

Ha kibírom addig:)

26
    nemethf képe

Sziasztok, először mennék

Sziasztok, először mennék veletek túrázni. Ha lehet, Újpesten csatlakoznék a Váci-Fóti út sarkán. Egy málhás-kosaras kék Cygnussal fogok ott álldogálni, de ha mégsem, akkor ne várjatok!

27
    fbobe képe

Itt egy szintrajzos térkép

Itt egy szintrajzos térkép a Kismaros-Hideg-hegy szakaszról (kézzel macerás berajzolni, mert a Google nem ismeri az aszfaltozatlan részt):

http://www.bikemap.net/route/182669

28
    MrPeter képe

Csak jelzem hogy változás

Csak jelzem hogy változás állt be a túrában.

29
    miló képe

Milyen változás? 7 ó

Milyen változás?
    7 ó induláson kívül?

30
    MrPeter képe

Átírtam a bevezetőt.

Átírtam a bevezetőt. Abban megtalálod.

31
    miló képe

De a cím még

De a cím még aktuális:D?
    Mennyire meredek arra felé?

32
    MrPeter képe

Kb 4-500 méter az emelés.

Kb 4-500 méter az emelés. De nem olyan durva mint a Nagyhideghegy.

33
    miló képe

A komp 750 ft:( k*rva drága

A komp 750 ft:( k*rva drága ám, szerintem átússzuk:D

34
    Dufi képe

Szia! Most akkor mi lesz,

Szia!

Most akkor mi lesz, megyünk nem megyünk, hányan megyünk?

35
    miló képe

Én megyek, legyél a

Én megyek, legyél a Hősökön 8.-ig.

36
    alterego képe

Ha ugyis nagymaros az

Ha ugyis nagymaros az utvonalba esik, miert is nem szerveztetek bele az ottani bringapiheno karbantartos melot? Haragszotok Piszere? Szerintem jo volt hozzank. :)

37
    MrPeter képe

A túra nem marad el. Csak

A túra nem marad el. Csak nem a Nagyhideghegy-re megyünk. Du-ra már napsütést is mond. De azért öltözzetek fel. 8:00-kor a Hősökön

Kedves alterego. Nem kell feleslegesen kombináli. Ha szeretnél menni akkor menj nyugodtan. Mi is megyünk a megtervezett túránkra. Nincs semmiféle harag. Kicsit jobban ismerem mint te azt gondolnád.

38
    miló képe

NAh akkor holnap reggel

NAh akkor holnap reggel megyek, ha el nem alszok.:)
    Na nem baj Szentendréig tudom az útvonalat és időre se kell menni, megvártok:D

39
    miló képe

Igen jól állapítottam

Igen jól állapítottam meg, hogy el fogok késni:)

A túra remek volt, és a csapat is. Köszönet nektek.
    És a lábra érkezést sajnálom hülye voltam:)

40
    IPG képe

Nos, szerintem jó volt a

Nos, szerintem jó volt a túra, most kellemesen el vagyok fáradva, mindjárt elalszom, de két óra múlva megy a buszom haza. :) Azért a NightRide is betett.
    Képeket meg holnap/után rakok fel, majd linkelem.

41
    László János képe

Akkor itt a beszámoló:

Akkor itt a beszámoló: Reggel időben a vonathoz értem, kicsit csodálkoztam, hogy senki nincs ott a csapatból, de sebaj, biztos mindenki kemény, és teker ki Kismarosra.
    Kismaros: ott sincs senki, 10 óra, indulok, biztosan elmentek a többiek előre...
    Szóval egyedül nekiindultam, kellemes idő, mire a murvára értem, már felhőbe kerültem, de eső nem volt. Meg biciklis sem. Ennyire senki még soha nem volt.
    A túrista házban néhány túrista lézeng, de a bableves a régi! Csak közben elkezdett esni. Kabát fel, indulás le, sárhányóm persze nincs. Úgyhogy víz felülről, sár alulról. Biztos ismeritek ezt az érzést: pár percig az ember óvatoskodik, aztán rájön, hogy nincs mit tenni, és nekierszti. Ez történt, szuper száguldás lefele, 2-kor már a vonatnál voltam, beálltam a falikútba, még éppen elkészültem a nagymosással, mire jött a vonat. Mondjuk a szép új vagon ülését biztosan tisztitóba kell vinni, amire ültem...
    Máskor is jövök veletek
    János

42
    ZsZs képe

;o))) Én kedden voltam a

;o)))

Én kedden voltam a hosszú verzión... s rá kellett jönnöm edzésbeli hiányosságaimra... :(
    Úgyhogy holnap ismét megyek... :)

43
    ZsZs képe

Ja, és ha valaki tudja,

Ja, és ha valaki tudja, hogy hol van Királyréten a Hubertus-forrás, elméletileg látnom kellett volna, kerestem, de nem találtam, holnap ennek is alaposabban fogok neki...

44
    miló képe

Jánosom láttad, hogy

Jánosom láttad, hogy megváltozott a túra???
    Telefonod nincs? Peti megadta a telefonszámát!!!
    Aki ennyire felelőtlen, az megérdemli.

45
    Ypse képe

Ember!!!! Tudod kinek írsz

Ember!!!!
    Tudod kinek írsz ilyen hangnemben ??
    Kicsit vissza kellene venned stílusodból!

Bordó Trek 970-es srác Zöld Sisakban.

46
    IPG képe

Képek :)

Képek :)