Sokan írtátok, hogy későn szereztek tudomást az akciókról és felvonulásokról. Ezentúl bármikor feliratkozhatsz a riadóhiradóra. Így időben értesülhetsz mindenről ami különösen fontos...
Az oldalon fellelhető tartalmakat és a Criticalmass-t a következő emberek készítik.
Az oldalt a ninja fejleszti Drupal-al, a lipilee adminisztrálja, a Solid rajzolja, a Dejahu teszi fel a netre.

Szaporodnak a szpotok
Szaporodnak a szpotok szépen :)
Vitézről már kezdem azt hinni, hogy valamiféle istenség, hogy mindenhol ott van. :D
| blog | budapest fixed gear |
+1 _________________________
+1
akkor viszont angyal lesz v
akkor viszont angyal lesz v batman...
Szerintem angyal lesz...
Szerintem angyal lesz... borostás őrangyal ;o))
Hátbasszus....direkt
Hátbasszus....direkt idegesítetek? ^^
Tudom hogy csak irigykedtek amúgy :P
(És igen, irigykedek, többet repülsz a hírek szerint biciklivel, mint én siklóernyővel.)
Nemvagyokidegesnemvagyokidege
Nemvagyokidegesnemvagyokidegesnemvagyokideges.... :P
Miért van ez így? Figyeljetek, keressetek engem is kérlek.
lécci lécci :)
Mivel jársz, milyen a
Mivel jársz, milyen a táskád és milyen útvonalon? :D Útbaigazítást kérek! :Ddd __________________________________
Narisárga bukó és táska.
Bringázz át Zsoltihoz,
Bringázz át Zsoltihoz, aztán Ő beposztolja, hogy látott. Vagy kérd meg feleségedet, hogy lásson kint a ház előtt, mikor megérkezel a munkából. :)
-----------
bigtétényi kerékpáros bandita
Szerintem meg látnak egész
Szerintem meg látnak egész sokan, csak nem írják meg. Nekem is rengetegen bólintanak és köszönnek vissza utaim során, mégsem vagyok olyan közkedvelt láttalak ám szereplő, mint mondjuk Vitéz. Mondjuk ő fel is hívja magára a figyelmet, mint egy kezdő kaszkadőr :D
-----------------------------
Kelet-Pest-média,
Tandem,
Chubby
pedig az avatarod alapján
pedig az avatarod alapján elég könnyű beazonosítani:)
Elvileg Erdélyben készül
Elvileg Erdélyben készül a fejemre való Darth Vader-stílusú fejfedő. Majd ha kész lesz, azzal fogom mindennap rakni az úton, és garantáltan feltűnőbb leszek, mint most (bár így sem látok sok embert az úton, akik szimatszatyorral tekernek Bagaboo helyett, a kecskeszakállam pedig egyenesen elárul :D).
Kelet-Pest-média,
Tandem,
Chubby
Nekem hippimálhám van
Nekem hippimálhám van (olyan mint a zöld, katonai málha, csak épp, mindenszínű szövetből varrták), sisak, ikerszűrős maszk alól kilógó szúró kecskeszakáll, és tükröződő szemüveg.
Fejlődnöd kell még kolléga! :D
Hüpp hüpp :( :( :D Azért jegyezzük meg: kecskeszakáll és kecskeszakáll között óriási különbségek tudnak lenni, mint esetünkben is :P A tied szúró kecskeszakáll, az enyém meg áll alatt 10 centi. Bár tavasszal az egyik pokolian szeles hétvégén tekertem fel Pilisszentkeresztre, és találkoztam egy úriemberrel, akinek 5 hajgumi volt a kecskeszakállában, hogy összefogja a hasáig érő zuhatagot :D Akkor inkább úgy fogalmazok, hogy könnyű felismerni a szimatszatyromról, a bukósisak alatt lévő fejkendőimről, a 10 centis kecskeszakállamról, a hosszú hajamról, esetenként a halálfejes csuklószorítómról...
Kelet-Pest-média,
Tandem,
Chubby
Na jó, 10 centi
Na jó, 10 centi kecskeszakállat, még én is megirigyelek.
Az enyém huncutul (egyesek szerint kifejezetten perverzül/pedofilosan) előre pöndörödik, majd visszakunkorodik. :D
Te már a második lény vagy a Földön, akit úgy ismerek, hogy a kecskeszakálla mellé perverznek és pedofilnak gondolnak egyesek. Lassan általánosítás veszi kezdetét, hogy akinek kecskeszakálla van, az perverz és pedofil :D
Kelet-Pest-média,
Tandem,
Chubby
Jó, hát ennek az a vicc az
Jó, hát ennek az a vicc az alapja- ami persze csak élőben előadva az igazi- mikor a gyerek panaszkodik az apjának, hogy "Apu, álmomban egy kecske megerőszakolt!"
Mire a fater tűnődve végigsimít a (kecske)szakállán: "Egy kecske!?"
Ez egy (kecske)szakállas
Ez egy (kecske)szakállas vicc. Már rég ismerem. Mikor anyukám a munkahelyén először meghallotta, egyből én jutottam az eszébe. Csak remélni merem, hogy a kecskeszakállam miatt, és nem pedofil gondolatoktól vezérelve :D
Kelet-Pest-média,
Tandem,
Chubby
Szimatszatyor nálam is ...
Szimatszatyor nálam is ... figyellek ;-)
Úgy legyen! :) Tervezem
Úgy legyen! :) Tervezem egyébként a szimatszatyor sufnitunningolását tekerési szempontok alapján, így a saját nevem jó nagy belevarrását, mobil- és GPS-zseb a mellkasom környékére, stb. :D
Kelet-Pest-média,
Tandem,
Chubby
én még anno békázásra
én még anno békázásra sufnituningoltam a szimatot. a hajtókája alá került egy cipzáros "fedő", hogy illetéktelenek ne nyúlkáljanak bele oldalról :)
azóta is imádom, mert jó cucc... ahogy az mh öv és a tiszti kanálgép is :)
Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
3:-O
elég ha intek? esetleg egy
elég ha intek? esetleg egy baráti ölelés nagy vigyorral? igen! a GPS remek ötlet :D
Ezt az intést/baráti
Ezt az intést/baráti ölelést nagy vigyorral nem egészen értem, de bizonyára csak a lázam miatt alacsonyabb most a felfogó-képességem. A GPS-nek pedig van tartója mindkét bringámon, csak maga a kütyü egy kicsit viseltes már, és bármilyen kis ütés/rázkódás hatására kikapcsol, innentől pedig felejtős a dolog. Mondjuk városban nincs is rá szükségem, csak ha elmegyek valahova bringával kirándulni :)
Kelet-Pest-média,
Tandem,
Chubby
Kirándulni = ládázgatni ?
Kirándulni = ládázgatni ? :)
Jobbulást Chubby!
Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
trek 3700 zöld-fehér-virágos
Állatvédelmi beadvány, küldjétek be ti is
Már vártam :D Igen,
Már vártam :D Igen, részben a kirándulni = geocaching, részben viszont előrevetítettem a tényt, hogy 21-én itthonról megyek le Tiszainokára, és nagy térképcipelés helyett a kütyü is elnavigál a szükséges helyszínre. És közben remekül funkcionál, mint biciklióra :D
Kelet-Pest-média,
Tandem,
Chubby
Ilyen problémám nekem is
Ilyen problémám nekem is van. Etrex sorozatba tartozik a géped? Nekem a kikapcsolás mellett néha abbahagyja a pozíció frissítését, amíg meg nem állok.
Nem, az enyém egy szimpla
Nem, az enyém egy szimpla GPS 60-as. Persze megy a gyűjtés a GPSMap 60Csx-re, de valami hirtelen bekövetkező pénzigényes dolog mindig elvonja a kereteket :( Remélem, hogy az majd jobban bírja a rázkódást.
Kelet-Pest-média,
Tandem,
Chubby
OFF Hűha, ha a 60-as
OFF
Hűha, ha a 60-as sorozat is csinálja, akkor maradok az Etrexeknél. (Ehhez már van kerékpáros tartó és az aránytalan összegbe kerülő hátlap.) A Vista helyett azonban Legend HCx szerepel a terveimben. Mindenesetre az ütések tompítását meg kellene oldani, különösen, ha ez a probléma "tömegjelenség". (Rendben, a "legterepebb" kerékpárom is merev villás 6+ bar nyomással a gumikban.)
/OFF
A 60-asomhoz is van bringás
A 60-asomhoz is van bringás tartó, bár igazából azóta sújt ez a probléma, mióta országútira váltottam. Meg azért így is sokat tűrt mellettem az a szerencsétlen kütyü :D Talán egy új darab jobban ellenáll a kihívásoknak (csak kérdéses, hogy meddig).
Kelet-Pest-média,
Tandem,
Chubby
... hogy boldog lehess, hogy
... hogy boldog lehess, hogy felismertek ... lehet, kicsit cinikus voltam, de remélem nem bántó. Jobbulást!
Értem már :D Egyébként
Értem már :D Egyébként én csak arra gondoltam, hogy a Láttalak ám! rovatban valaki megírja, hogy itt és ekkor látott :)
Kelet-Pest-média,
Tandem,
Chubby
Én egy tölténytárhoz
Én egy tölténytárhoz készült zöld vászontokot használok a Bagaboo-m vállpántján mobiltoknak.
Amióta közelebb van a telefon a fülemhez, utcazajban is hallom, ha cseng.
www.6efutas.hu
Múltkor Margitsziget, nem?
Múltkor Margitsziget, nem? Láttunk egy csomóan a BAM záró után.
Nahát én szombaton láttalak civilben és bizony el kellett gondolkodnom, hogy ez meg kija?
tessék
tessék :)
Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
Hajrá Péter!
Hajrá Péter! :)
-----------
engem se lát soha senki...
engem se lát soha senki... :(
de nem ez a félelmetes, hanem az, hogy amíg nem léptem be, addig a kommentek időpontja, mint a valóság. pl. nálam most 14.24 van, és volt olyan komment, amihez 14.44 volt írva... amint beléptem, megszűnt ez a probléma... hö? :O
ja de nem is ez a félelmetes! hanem tudjátok mi???
mivel jársz, mikor-merre, hogy nézel ki?
2. megoldás: nyitunk egy lássatok ám fórumot, ahol mindenki leadhatja ezeket az adatokat, és akkor mindenki kedvére csmegézhet h mikor kit látott.
hmm?
;o)
3. ide azt kell írni h panxnotded
4.engem is sokáig nem láttak, aztán a sisakomon levő lézerágyú miatt szépen lassan elkezdtek meglátni.(először DKriszta, akinek ezért mindig 120 %-os mosolyt igyexem villantani ha szembejövünk)
esetleg a pink melltartót világoszöld toppon kívül hordva?
v egyéb jelegzetessé tevő figura...és utána figyelj h hány perc telik el míg vki beír ide!
meg esetleg érdemes eljárni milli/minimalmass/nightride/tourdelpelso/kínokkínja/mittomén ilyesmikre is, mert ott is rengeteg bringást ismer meg az ember.
nem is rossz ötletek!
nem is rossz ötletek! :)))
hát a medve! :D na jó,
hát a medve! :D
na jó, bocs az offért...
"amíg nem léptem be, addig a kommentek időpontja előrébb volt, mint a valóság."
??????Hajni??????
Ivett, nem?
De
De :D
Az első tavaly június 26-án indult, úgyhogy ha egy kicsit belehúzunk, meglesz a havi egy eresztés! :-)
===
bácsi a biciklin
kellene egy ilyen felvételt
kellene egy ilyen felvételt csinálni a következő CM-en a bringaemeléskor:) akkor aztán nem bújhatsz el
http://gigapan.org/viewGigapanFullscreen.php?auth=033ef14483ee899496648c...
ez komoly felbontás... :-O
ez komoly felbontás...
:-O
legalábbis reméljük hogy
legalábbis reméljük hogy ilyen felbontással se lehet majd látni mindenkit:D annyian leszünk...
ha rajtam múlik megint átalszom a cm-et:D
Az egyik cimborám ilyen
Az egyik cimborám ilyen gömbpanorámákat csinál, nem is rosszul. Ha esetleg a következő CM-en van rá igény, simán összehozhatjuk a dolgot. :o)
(Mellesleg engem sem lát senki, pedig köszöngetek bőszen. Városmajor-Moszkva-Kacsa-Margit-Jászai útvonalon, hófehér Kellys-en fekete-ezüst sisak, fekete maszk, fekete napszemcsi, sötét lélek. :o)
Lehet, hogy látlak néha,
Lehet, hogy látlak néha, mert én Goldmark-Moszkva-Margitkrt/Batyi kösrnyéken mozgok jelentékenyen. :)
Csak épp nem tudom hogy nézel ki. :) (én fekete sisak, kék, ikerszűrős munkavédelmi maszkkal tolom)
-----------
Elképzeltem... muhahaaa
Elképzeltem... muhahaaa :D
-----------
Láttam ma 11 körül egy
Láttam ma 11 körül egy szőke lányt, fehér női vázas outin, piros üléssel és bandázzsal. A 4es6os mellett haladott szépen a Margit híd budai hídfőjétől, én meg a villamosról irigykedtem.
délután hazafelé a
délután hazafelé a közlekedési múzeum sarkán integettünk Wackorral, majd Nuvandával sikerült összebólintani meg egy sor mosolygós bringással.
fiúk-lányok itt a nyár, ideje biciklibe öltöztetni a várost:))
18:30 és 18:45 között
18:30 és 18:45 között valamikor a rákospalotai határút és a szentmihályi út sarkán kanyarodott a szentmihályi útra egy rekumbenssel valaki meglehetősen gyorsan pörgetve. én pont az ellenkező irányba haladtam hazafelé.
Hellosztok! Én rendszeresen
Hellosztok!
Én rendszeresen látok egy lánkát vmi extrém fixi-n.
A váz élénk nari sárga, a felnik pedig szép lilák és asszem csak elöl van fék.
Nemtom ki lehet az közületek bár van egy két tippem:P
Forgalomban nem non inkább a milin de Legutóljára asszem a pájafelújításnál láttalak.
Szép bicó!
PEACE
Hogy változik a világ. Tegnap még franciáztam egy kannibál lánnyal, ma meg már nem érdekel a szex...
Tekla lesz...
Tekla lesz...
FSZEK-nél Fixis hölgy?
FSZEK-nél Fixis hölgy? Nyitásra ott voltál, láttalak ám, jó a rucid;-)
---------------------------------------------------
Én megrakom, Te meg tekered és mindketten szívunk;-)
Celebspotting! Sinya a
Celebspotting! Sinya a Wesselényi utcai zöldségesnél, a Szódával szemben. Almát vett. Zöld almát.
Tiszta szerencse, hogy véget ért már a kampánycsend.
:-)
www.6efutas.hu
Virus a tegnapi 16:38-as
Virus a tegnapi 16:38-as Hatvani vonaton :D.
Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sárga sisakos outis(?)
Sárga sisakos outis(?) kolléga előzött meg ma reggel 3/4 8 felé a Körúton (Király u. tájékán, Blaha irányában).
Mellettem elsuhantában mondott valami hosszabbat, de nem értettem. (Doppler effektus???)
Biztos, ami biztos, utánaküldtem egy ragmeget, de csak a fejét csóválta rá.
Ki voltál?
Mit mondtál?
www.6efutas.hu
Lehet, hogy XaB volt
Lehet, hogy XaB volt ?
Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tegnap este Budafokon a
Tegnap este Budafokon a bringaizén egy Banesto mezes srácot spottoltam Banesto mezben. :)
Ma befelé a Fehérvárin egy ~50-es úriember szélárnyékában tekertem végig. Olyan szépen tekerte azt a retró szürke outit, hogy nem volt szívem megelőzni.
-----------
Negyed kilenckor hf a Váci
Negyed kilenckor hf a Váci úton (@Megyeri). Anyám szól az anyósülésről (érted, anyó-sülés) hogy az meg miért annyira bent rakja a sávban. Mondom neki: én őt ismerem, megy a tizenkettesbe!
üdv adamekp
Tegnap a Corvin áruház
Tegnap a Corvin áruház mögötti utcában úriember elől-hátul gyereküléssel, abban gyerekekkel, és még két gyerekkel, akik biciklin követték, mind kukásmellényben... Szép volt!
igen, jönnek az újak/ifjak, és nekik már ez lesz a természetes.
és ez millen jó így...
reggel az újpesti baross
reggel az újpesti baross utcában jött szembe egy outis srác... idei pelso mezben, rajtam ma már a tavalyi volt :)
Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
Tegnap este 8-kor piros
Tegnap este 8-kor piros outin wackor a Lehel térnél, később Napsugár villamossinezett az Oktogonnál. Néma maradtam, mert messze voltatok, de azért rakjátok meg!
ki van csukva. nincs piros
ki van csukva. nincs piros bringam, ill. van de az a magas. ugyanakkor 8kor epp a kertemben voltam.
Akkor vagy keverlek vkivel,
Akkor vagy keverlek vkivel, vagy van hasonmásod.
Mondjuk pont egy hajléktalannal beszélgettem a biciklizésről a lámpánál, ezért inkább őt néztem.
utólag is Hello:) annak a
utólag is Hello:) annak a srácnak aki 4 körül Árpád-hídnál jött kifelé a városból szemben, ő köszönt, nekem meg a szembeszél kiszárította a beszédközpontom.
---------------------------
narancsszürke mystral atryx, 1 piros+1 lila CM matrica
Celebspotting ismét: Kükü
Celebspotting ismét: Kükü a pajtánál, nagy hellóval köszönt és kezét lóbálta a szélrózsa minden irányába.
áron, te jöttél szembe ma 2kor az eltén kis udvartartással (kifele a sorompónál)? hiába van rólad ezer videó, amit már sokszor láttam, csak élőben jegyzek meg arcokat...
---------------------------------------
ha ideírom, hogy lila ffi outi peugeot akkor fogtok látni ám?
sárga oútis hölgy reggel
sárga oútis hölgy reggel a soroksárin! :P
-------------
ÖRÖK A HAJTÁS! nameg: cyclechic
http://epitemafixim.blog.hu/
Frenki és Böbe az Északi
Frenki és Böbe az Északi összekötőn, illetőleg sok más arc akivel szándékosan ütköztem (Newmodelakos, Szőkeciklon).
Délután még - sajnos kocsiból - volt egy kolléga az árpád fejedelm útján az árpád híd felé egy sárga mali vázzal a vállan :)
Reggel fél kilenc,
Reggel fél kilenc, Budafoki, rózsaszín outi, Anja voltál? Mindenesetre integettem. :)
Narancssárga Olmo szerintem
Narancssárga Olmo szerintem Vegha-é a bringarazs-ban:-)
Fekete Moser v.
Sötétkék double disc KTM
tennap 6 felé délután egy
tennap 6 felé délután egy ciklont láttam ám bicaját tolva az izabella-király sarkon.
kutató-fürkésző tekintete volt, nem akartam megzavarni vmi hangos kurjantással, meg már lendületben is voltam...
ezúton is: Helló!
illetve asszem hétfő este midőn lecsoszogtam a bíbicbe meginni az esti pohár búzasöröcskémet, egy teljes MK észak pesti delegációba ütköztem bele. ők éppen oszoltak.
LJ most már télleg azt hiszi h kint lakom a bíbicben:DDD
Hehe, én ott Küküt
Hehe, én ott Küküt láttam.
aha, már értem a távolbarévedő-fürkésző tekintetet:DDD
És közben néztem, nyitva
És közben néztem, nyitva van-e még a hentes, lecsókolbász kapcsán.
Láttam ma a Campona előtt eltekerni egy csodaszép sárga-kék outit! A tulajnak egyszerű fekete Bagabooja és fekete fehér sisakja volt.
Utólag is rakd meg!:)
Valami történt az első kerekeddel.
Sajna siettem bocs.
Őt szerintem én is szoktam
Őt szerintem én is szoktam reggelente látni. Bukó nélkül közlekedik, és azt hiszem nem full lila, hanem lila-fehér a bringája.
-----------
Elhagytam a kedvenc Parker
Elhagytam a kedvenc Parker tollamat... Bele volt vésve, hogy "Nesze! Julitól-Vikitől". :S
Kb. a Margit-híddal párhuzamosan futó pesti oldali bicikliúton valahol. Mikor újra arra tekertem, nem volt sehol :S
Hátha valaki... :S :S
Ja, és jól megmondtam a véleményem a srácnak, aki áttekert a Nyugati után a piroson... Jól utolértem, és közöltem vele, hogy a KRESZ rá is vonatkozik... Csúnyát mondott...
----
Zöld Mali Cobra
minden elismerésem annak a
minden elismerésem annak a rasztahajú útis lánynak, aki a jászaitől az üllőig rakta mögöttem, utána pedig a telepy ucáig.. ritka amikor valaki folyamatosan ilyen tempóval követni tud.. gratu :) kár, hogy nem beszéltünk vagy bármi.. :) erős vagy ;)
---------------------------------
a "szuperpumpás" srác
"mehetek vele?
minden nap látok szembe
minden nap látok szembe jönni egy szőke lányt MTB-n az Újlaki rakparton. Szia!:)
infoparkban kék vastag csöves meridás outis lány: Szia itt is! (ha csak a gyorszáras kereket lakatolod, hamar elviszik azt a szép bringát!!)
Védd magad!
----------------------------------------
Kék-fehér Simplon outi, piros csíkos bukó, rettentő kék kesztyű, lámpa a sisakon.
na végre nekem is sikerült
na végre nekem is sikerült valaki híresebb ismerőst látni :)
tegnap este fél12 körül Ákost, aki newmodel :) láttam a Szentléleken, épp a zebrán tolta át a biciklit a hévhez :) kicsit későn ismertem meg a sötét meg a szülinapozáson elfogyasztott sörök miatt :D de azért sikerült hangosan ráköszönni :)
Énis! örültem neki. épp
Énis!
örültem neki. épp a milli utáni lájtos kertemes sörözésből tartottam hazafelé. mivel reggel -saját figyelmetlenségemből kifolyólag - a gellért téren sikerült a bal majd a jobb térdemet,végül a sisakomat is 'megtámasszam' a betON, gondoltam ezekre a icipici szakaszokra inkább tolni fogom, mer még fájnak( a sisak kivételével:).
Örülök h végre összefutottunk a bíbicen inneni világban is!
;o)
ja és boldog szülinapot -
ja és boldog szülinapot - amennyiben Téged ünnepeltetek!
szerencsére nem :)
szerencsére nem :)
Szerintem ma reggel 9-kor
Szerintem ma reggel 9-kor Kuku-t láttam a Váci út elején.
Szabadság, szerelem, sebesség
ha minden igaz, akkor sztem
ha minden igaz, akkor sztem én is láttam, a váci-radnóti sarkán parkolta le a birngát reggel 8.53-kor
-------------------------------
***szürke bukó/maszk/monti, fekete táska felpókozva***
rám eddig ritkán
rám eddig ritkán kurjantottak, de tegnap ez is megtörtént: reggel 9 előtt valamicskével a józsef attilára vágtam át épp, amikor mögöttem sorozatos dudaszó kíséretében talán egy "brékó" kiáltás hagyta el egy, a nádor utcából kihajtó sorstárs ajkát.
láttad-e, hogy enyhén meglepődve integettem vissza? üdv innen is!
>>> phreeq.flickr <<<
>>>> kraft.blog <<<<
Hú én meg egy 70-80 év
Hú én meg egy 70-80 év körüli öreglányra szóltam rá hogy bicóúton csoszog (nem voltam tiszteletlen), ráadásul lehet nem is volt igazam. Ha a Margit híd budai hídfőnél a bicóútról felmész a pest felé nézve jobb oldalra, akkor az emelkedő után jobbra kanyarodva az a kis 10-15 méteres aszfaltozott járdarész az kizárólag bicóút, vagy bicó/gyalog, vagy kizárólag gyalog? (van ott egy telefonfülke is asszem elrejtve a bokrok között, ez a kis szakasz a rakparttal párhuzamos). Bringajel nincs felfestve.
Egyébként megálljra fékeztem magam, jöttek szemből is, nem volt gond, csak olyan szarul jött ki az egész...szegény mami.
a héten tömegközlekedtem,
a héten tömegközlekedtem, de azért láttam:
6 körül a kálvinon egy outis, oldalt felnyírt hajú lányt (bukó nélkül), meg a csókát, aki a kocsik közül kiugrott elé. :S
aztán meg a gellérten szintén egy (rasztahajú?) outis léányzót, aki aranyosan majdnem behajtott a zebrára a gyalogosok közé, miközben neki piros volt. nem szóltam be, mert csak csúnyák jutottak eszembe. :(
meg szintén a gellérten egy rekumbenses srácot narancssárga mellényt használva zászlóként. :)
:DDDD
téged nem
téged nem :(((
R+:
Vityéz
énis szeretlek:)))
Tudom, azért merek ilyet
Tudom, azért merek ilyet írni :D
Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
nem. azokon az elsőnapos,
nem. azokon az elsőnapos, nyeregbőkiemelkedős dobálásokon már túl vagyunk. azóta lazábban bringázom.
háát az úúgy volt..., h előttem ment a rudastól egy csini lány oútival, émmeg picit elbambultam...
aztán mikor átsuhantunk a szabi hidas zebrán, akkor a toololdalon hirtelen elhatározásból(mivel addig a főprocesszorok a látvánnyal voltak fagyasztva) kitaláltam, h jééninkábbmégisátgurulok a csarnokba reggelitvenni, és már kaptam is el balra a kormányt.
nos, utólag elemezve a helyzeT az ív picit éles volt, illetve kifelejtettem az egyenletből h fellocsolták az aszfalT, így aztán elébb a bicaj repült, aztán jól összeszokott pároshoz illően tizedmásodpercekkel később már ketten együtt.
baltérd, jobbtérd, spd old, kesztyű, sisak...
igazából csak magamat okolhatom. mondom, elbambultam...
nem fájt volna úgy a térdem, akkor még röhögök is...
mindegy most ilyen nyugdíjas tempóban lájtosban terhelgetem, de persze minden nap, meg maradt még a múltkori csodakrémből, azzal kenekedem minden este.
egyre jobb.
néhány nap és újra a csúcson leszek:)))
próbálom visszaraginyázni a sisakról letört - és mostanra emblémámmá vált - fejlámpát.
eddig visszafogott sikerrel.
ja, mindezt mind tegnap
ja, mindezt mind tegnap ofkorz.
===
bácsi a biciklin
Megelőztél... _____________
Megelőztél...
- Üdv mégegyszer annak a srácnak, aki 17:50 körül a Szabadság híd budai hídfőjénél mögöttem állt a lámpánál várva a zöldet. Köszöntem neki és irigyelte a szélben a szemüvegem. A Rudasig lazán jött mögöttem, majd én lekanyarodtam, ő meg ment tovább.
- Üdv szintén annak a srácnak is, aki 19:05-kor (szintén a Szabi hídnál) várta, hogy zöldet kapjunk az esőben. Késésben voltam, mosolygott hogy nem fogok odaérni a Gátra.
Üzenem Nektek, hogy rakjátok meg!!! :)
Igazán nincs mit. Én köszönöm a mai napot, és azt is, hogy veled ázhattam ma szarrá a gáton...egy élmény volt. :)
Biztos lehetsz benne, hogy szeptemberben újra találkozni fogunk. :) Jó utat, vigyázz magadra és írj!
ui: megrakom jól, csak bízd ide :Ddd
de Te is rakd ott meg kint, jó? :D
-----------
Megrakom ígérem!!!
Megrakom ígérem!!! :)
Akár hiszed Bandita, akár nem, megkönnyítette lelkem az eső... kellett ez még zárásnak.
ui: bandita :)
-----------
Hello Bandita! Megérkeztem
Hello Bandita!
Megérkeztem és elkezdett esni az eső! :D Itt folytatódott az otthoni időjárás. :D De most fantasztikus iydő van. Sajnos bicikli nincs egyenlőre, de majd kitalálok valamit. Üdv neked innen!
Sziaszia Hédi! Hát akkor
Sziaszia Hédi!
Hát akkor nem lepődtél meg az eső láttán, gondolom én. :) Üdv neked is Bigtétényből.
[láttam mélt is küldtél, arra is válaszolok mindjárt]
-----------
ma Buppa és Málna 6kor a
ma Buppa és Málna 6kor a Müpában. majdnem rájuk köszöntem, aztán rájöttem, hogy még mindig igaz az, hogy ha valakit ismerek, az nem biztos, hogy ismer engem. mi voltunk a legrosszabbul öltözöttek, jee.
ja, és kié az az agyonragasztott cm/bam/global marihuana march matricás lila női bringa az NSZFI mélygarázsában? (melletted parkoltam 1től fél5ig) honnan van smiling biker mágnesed??? (nagy volt a kíértés, de nem loptam le végül)
www.dotty.hu Wampon szokták
www.dotty.hu
Wampon szokták osztogatni a mágneseket. De az az igazi, ha kapod valakitől, mert szimpi vagy neki. :)
azt tudom, felajánlottam
azt tudom, felajánlottam nekik hogy felírom ide blogba a dolgot, de azt mondták, hogy inkább regisztrálnának. tanultam vasárnap, nem tudtam elmenni wampra, pedig már nagyon kell egy olyan. na, kinek vagyok szimpi?
Pont nemrég adtam tovább
Pont nemrég adtam tovább szciklonnak az utolsót, de talán nővéremtől el tudom kuncsorogni az övét... Majd kap egyet kövi wampról.
Ha sikerül a hadművelet, hétfőn megkapod a hídon. :)
és én még nem is kaptam
és én még nem is kaptam tőled? :'(
------------------------------
1. Forza AS Roma per sempre!
2. Scott Contessa 50, kedvesen csak Scotty drágám :)
3. Fehér Specialized Air Force 3 bukó :)
Milyen ellenszolgáltatást
Milyen ellenszolgáltatást kínálsz fel érte? :D
SzCiklon sütit sütött, marlával meg az a tervem, hogy végre megtudom a story végét... :P
Szóóval, barátném, ha megígéred, hogy most 2 évig nem töröd össze magad, akkor neked is szerzek egyet!!!
:)
ajajj. erről nem volt szó.
ajajj. erről nem volt szó. nem süthetnék inkább én is sütit? :P
Ígérni nem tudom, de
Ígérni nem tudom, de remélni nagyon!!! :) A célom, hogy a jövő heti Múzeum Masson 15 km/h maxot megyek csak visszatérésem örömére. Legalábbis, ha minden jól alakul, részletekről privátban, mert sokan nem tudnának aludni a sztoritól...
------------------------------
1. Forza AS Roma per sempre!
2. Scott Contessa 50, kedvesen csak Scotty drágám :)
3. Fehér Specialized Air Force 3 bukó :)
igenigenigen!!
igenigenigen!! köszikösziköszi!! (feltéve ha összejön. ha meg nem, akkor símaszkot húzok és...)
Hihi. Az enyém!!!!!!!! Mit
Hihi. Az enyém!!!!!!!!
Mit csináltál te a Halálcsillagon?
Smiling Biker mágnes pedig VaZsutól van! __________________________________________________
Biciklim van és nem félek használni!
Az MK Belváros tagja, akik divatosan bringáznak...
nnna, összeáll a kép,
nnna, összeáll a kép, dejó. akkor ha tényleg ad nekem vazsu hétfőn, végülis már a tiedet is lelophattam volna.
ilyen nyelvtovábbképzős pályázatot nyertek meg apámék egy nyelviskolával, 4 csoport szaktanár megy külföldre és az egyik csoportot én viszem dublinba, tegnap volt az orientáció.
kész celebspotting volt akkor a tegnapi napom.
dublin...
dublin... hmmm...
Mázlista!
kedvenc helyem...
sztem ne hagyd ki a foggy dewt és az eamonn dorans-t.
és ha szereted a fincsi stoutot, akkor a guiness gyár is kötelező:))
Jó mulatást!
Ákos
ja és ha van még hely a
ja és ha van még hely a szekéren amivel mentek, akkor nekem kell szólni:DDDD
az első néhány napon ott
az első néhány napon ott lesz egy srác, aki írzene mániás (zenekara is van itthon), szóval ő fogja megmutogatni nekem, hogy később mit kell mutogatni az embereknek. tehát nem hiszem, hogy bármit enged majd kihagyni. hidd el, ha én szabnám meg, hogy ki jöjjön, simán beválogatnálak, de sztem inkább szciklonnál kampányolj. :P
sztem is irtójó város, nem a kedvencem (amszterdamot nem tudja semmi legyőzni), de mondjuk a harmadik barcelona mögött.
gondolom a Bran-os
gondolom a Bran-os srác...
Ő szokott vinni ki túrákat.
kicsi a világ.
;o)
Ööö...biztos nem.
Ööö...biztos nem. Mármint hogy most tudnám, hogy kiről beszélsz, ha ő lenne, nem?
?? vagyigen vagynem de az
??
vagyigen vagynem de az biztos...
mostse jut eszembe a neve...
gombolkodom, oszt majd privátban rákérdezek.
Hihi! Nah, nekem ezért
Hihi! Nah, nekem ezért nincs se matrica se mágnes a bicón! Még valaki kísértésbe esne! :P
You made my day. :)
Védd magad!
Kék-fehér Simplon outi, piros csíkos bukó, rettentő kék kesztyű, lámpa a sisakon.
Ú, szemléletes
Ú, szemléletes leírás.
üdv adamekp
:D:D ________________________
:D:D
Bocs, hogy nem vettelek
Bocs, hogy nem vettelek észre, kicsit sok volt már a bicikliből is meg az időjárásból is aznapra. (Reggel tűző nap, dögmeleg és szembeszél, 5km/h-val mentem rosszabbat a Szentes-Kiskunfélegyháza távon, mint egy héttel azelőtt odafele.)
===
bácsi a biciklin
ma reggel Zsó-fi a fő
ma reggel Zsó-fi a fő utcán, majd egy fullöltönyös kollégával nyomtuk végig a clarkig.
maximum repsect a kiöltözöttségért!
ez igen! a cyclechicen lenne a helyed!
Láttalak ám...;o)
ma 14 után piros puch-os
ma 14 után piros puch-os lány Csepel, Szent Imre tértől Közvágóhídig jöttél.
Én, nagy kék hátizsákból kilógó ponyvatekercset vittem az úton rakva végig.
Innen is Szia!
Bordó Trek 970-es srác Zöld Sisakban.
OFF: Ponyva? Miféle, és
OFF:
Ponyva? Miféle, és honnan? Publikus?
Ma este 8 óra körül
Ma este 8 óra körül nagykörúttól egészen az orczy térig jöttem egy nagyon kényelmes nekem való tempóban ugyanilyen tempójú sötétpiros fixi mögött, aki a baross utca végén (szeszgyár utca után) lehajtott a járdára. Én úton mentem tovább és csak a végén jöttem le, majd mikor visszanéztem már az orczy téri zebránál (épp a kőbányais bicikliútra próbáltam áttérni), te már eltűntél és nem is láttalak többet, hiába helyezkedtem úgy a piros alatt.
Akartam pedig köszönni, így hát ezúton is hellóka.
<><><><><><><><>
sárga-feka kososfixi, legtöbbször kalapban, újabban harlequin-mánia.
Kosztolányinál a
Kosztolányinál a bringagyászon ma 7 körül.
Szőke hölgy piros keróval.
A húgom majdnem elötött, mert egyikötök se tudta eldönteni nagyghirtelen, hogy melyik a jobb oldal.
Itt is bocs az izgalomért :)
ki lakik a királyhágó
ki lakik a királyhágó térnél?
A Nagyim nem messze
A Nagyim nem messze lakik:-D
---------------------------------------------------
Én megrakom, Te meg tekered és mindketten szívunk;-)
én kb. öt percre onnan,
én kb. öt percre onnan, miért?
Én is arra, a Márvány
Én is arra, a Márvány felső részén, de a Királyhágó felől szoktam megközelteni, mert egyirányú:-)
Miért? Kit láttál?
Fekete Moser v.
Sötétkék double disc KTM
akkor így kérdezem: kinek
akkor így kérdezem: kinek van cmes plakát az ablakában?
jaj azt én is szoktam
jaj azt én is szoktam látni, már évek óta kinn van, a Böszörményi úton az egyik ablakban a Királyhágó tér aljánál. de fogalmam sincs kié:)
jaja, csak gondoltam
jaja, csak gondoltam feloldom a rejtélyt. nagyon régen nem jártam arra, most meg így megláttam és gondoltam akkor már kiderítem.
én tudom kié :)
én tudom kié :)
én meg azt tudom, hogy te
én meg azt tudom, hogy te ki vagy. :P
én meg már láttalak is,
én meg már láttalak is, fogadjunk :)
én meg láttalak téged
én meg láttalak téged tegnap meg tegnap előtt meg azelőtt is:)
...::: az élet mixelve szép!!!
hallgasd te is:
http://jurijs-stash.mypodcast.com
bizti? tudod, a lila
bizti? tudod, a lila pözsót kell figyelni, szép pedállal :P
Én csak rólad nem tudom,
Én csak rólad nem tudom, ki vagy :P
<><><><><><><><><><>
Láthatatlan mintás fixi
én viszont rólad is :)
én viszont rólad is :)
egyszer minden lepel
egyszer minden lepel lehull... ;)
...::: az élet mixelve szép!!!
hallgasd te is:
http://jurijs-stash.mypodcast.com
Na mi van, te is
Na mi van, te is regisztráltál? Ki fog ezután névtelenül kommentelni? :-)
===
bácsi a biciklin
hm, ha eztán
hm, ha eztán szignifikánsan csökken a névtelen kommentelők száma, akkor lebuktam... :)
Legalább 6 férfi
Legalább 6 férfi bringással találkoztam éjjel fél 2-kor befelé jövet a Szentendrei úton, illetve az Árpád-híd - Tímár u. - Margit híd szakaszon. Meglepett a késői tömeg, gondolom buliból jöttek. Egy ment közülük jó tempót (már erőm sem volt beérni), amikor a Margit hídnál dobott egy balost a bringaútra láttam, hogy talán fehér vázas, fekete feliratos Specialized gépe volt.
Ezúton is üzenem mindenkinek, hogy láttalak ám titeket! :)
mókás dolog történt ma,
mókás dolog történt ma, idevésem:
Kisorosziból mentünk hazafelé Árnyékcickánnyal (Zsu) meg Drótmanóval, ő Tahinál levált tőlünk.
A híd után nem sokkal kisebb csapat bringás (túrázók, nem ismerőseink) jöttek mögöttünk. Mi fölmentünk a Leányfaluban kezdődő szar bringaútra, megálltunk, öltözni, inni, stb. Megköszönték, hogy húztuk őket. Aztán ők tovább a 11-es úton. Aztán megelőztük őket a bringaúton, köszöntünk és megköszöntük a helyet (bazi zsákkal mentem, egyik oldalon polifoam, másik oldalon tollas, 10-12 kg a zsák, ehhez 25 körüli tempó, néha több) aztán mi álltunk félre, Zsu telefonált, integettünk, már nevettek. Aztán előztük őket megint, legközelebb pedig annál a jó minőségű, újabb bringaútnál találkoztunk, ami a parton kanyarog egy darabig (aztán bemegy az erdőbe...).
Ámde elénk ugrott egy kocsma, Zsu fájlalta a derekát, kell egy jó sör, ugye. Na, kik jöttek szembe, friss ismerőseink, integetés, mosolygás. Aztán ők tovább -mi kocsmába, sörért. Mentünk tovább, párszor megálltunk, aztán elváltam Zsutól, és menem haza, K-hídnál meg újra találkoztunk, az egyikük megismert. :)
röviden ennyi, kellenek az ilyenek, jópofa. Meg láttam egy csomó elképedt bringást, meg egy-kettőt, akivel nehezen fértünk el a szűk utakon -nem akartam főutazni bazi zsákkal. Ja, és persze sok helyes csajt. Utálom a városi bringázást (Pesten legalábbis) túrás vagyok, de néha kell, mert jópofa dolgok történnek.
Igen, így volt. Szívesen
Igen, így volt. Szívesen szocializálódtam volna, mert szimpik voltak az előzgetős srácok...
Egyik előzéskor hangzott egy felkiáltás mögülem: -Jé, a szokásos stéhertársaság... :D
Kérdezem, hogy kik voltatok? :)))
--------------------------------
Függőágy, koktél, homokozólapát!
Jéj, mekkora! Jelentem,
Jéj, mekkora! Jelentem, azok mi voltunk, egy kisebb társasággal Esztergomból hazafelé jövet! Tök jó volt utánatok menni, és egyátalán nem akartunk előzni, mert pont jó tempót mentetek, csak aztán különböző okok miatt mindig volt egy kis megállás :)
http://picasaweb.google.com/arpesz/FelkeszulesAMatraban?feat=embedwebsit...
tök jó, hogy itt is
tök jó, hogy itt is megtaláltuk egymást, kicsi a világ! A képeitek pedig nagyon jók!
Üdv, nagyon örülök
Üdv, nagyon örülök nektek :) Majd egyszer jöhettek velünk is túrázni, nem csak ketten vagyunk, hanem egy egész nagy társaság, csak már Kisorosziban meg Tahiban szóródtunk...
Szimpatikus anyuka két
Szimpatikus anyuka két kissráccal a Ráckevei HÉV-en. Kiderült hogy ugyanabba a bringaboltba járunk, és lakat-tanácsot is adtam nekik.
Amúgy csak azért hozta fel a kissrácokkal a bringát Dömsöd mellől, hogy megtanítsa őket városban bringázni. Nagy riszpekt neki :-)
Én minden csúfságával együtt szeretek pesten tekerni, ami azt illeti.
Néha még budán is.
<><><><><><><><>
sárga-feka koskormányos fixi, legtöbbször kalapban, újabban harlequin-mánia.
Előrelátó, okos
Előrelátó, okos anya.
(Kis párhuzam: a feleségem anno kisvárosban tanult meg vezetni. Bp-en eleinte csak este, kis forgalomba mert kimenni, Belvárosba nappal meg csak évekkel az ideköltözés után.)
www.6efutas.hu
Üzenem annak a
Üzenem annak a keménylegény motorosnak aki ma az Üllőin úgy ment el mellettem, hogy 50000-ig pörgette a motort, hogy máskor várj meg, hogy utol érjelek... Anyádat ilyesztegesd...
----------------------------------
Fix... Peugeot... Metálkék...
ma hajnalban Habarcs az
ma hajnalban Habarcs az Andrássy és Bajcsy Zsilinszky sarkon.
Innen is köszi az érdeklődést, minden rendben volt és Hátszelet Neked :)
fekete Sprint outi - fekete
fekete Sprint outi - fekete ruha - kék sisak
Sziasztok!
Üdv minden bringásnak, azoknak meg külön főhajtás, akik az utóbbi hat hétben - amióta bicajozom - ismeretlenül is köszöntek vagy bólintottak.
Ma fél nyolc körül hárman mellém jöttek a Városligetben, az övtáskáról érdeklődő srácnak: Teréz krt. 10., Ajtósi Dürer 13.
"reggel" ábris száguldott
"reggel" ábris száguldott le a lánchídról, míg én szerencsétlenkedve próbáltam besorolni.
ígyhát utólag biccentek
Papicspeter, megint
Papicspeter, megint szpotoltalak az egyetemen :D
Igenigenigen!!! ;) - - - - -
Igenigenigen!!! ;)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
NightRider on a Merida with a Bagaboo @ papics.eu
Honnan tudod?
Honnan tudod? :D
Csak örömömet fejeztem ki
Csak örömömet fejeztem ki :)
13-án este 9 körül egy
13-án este 9 körül egy rakat bringás haladt a Rákóczin kifele a Keleti fele, némelyikük futárzsákkal, mit leeht tudni róluk, olyna volt, mintha egy szombat esti mini CM lenne...
Én a Madách tér
Én a Madách tér vonalában láttam őket, gondolom, pár perccel korábban.
NightRide! :) Védd
NightRide! :)
Védd magad!
Te lány, aki a Kazincy
Te lány, aki a Kazincy utcában nincs 10 perce, hogy úgy rámmosolyogtál, tudd meg, hogy amellett, hogy balesetveszélyes, ez az, amiért a magunkfajta képes teljesen hülyét csinálni magából.
Ha legközelebb is öltönyben tekerek arra, megint ott leszel..?
vagy csak kilógott a sliccem?
<><><><><><><><>
sárga-feka fixi, koskormány, újabban harlequin-mánia.
Tóth Miki, ma fél
Tóth Miki, ma fél kettőkor Mamuttól Káplár utcáig láttalak ám! Sőt, hallottalak is.
www.6efutas.hu
Lány 17:15 körül a
Lány 17:15 körül a Műegyetem rakpart szűkre szabott átjárójában balesetveszélyes, figyelemelterelő átlátszó nadrágban. Szia! :)
Védd magad!
Láttam ám az Erzsébet
Láttam ám az Erzsébet hídon ma körbe-körbe menni vazsut (köszi még 100szor a mágnest!!), áront, Twiggyt, LJt és mcysht (aki viszont nem vett észre a hadonászásom ellenére). Meg persze mindenki mást, akit (még) nem tudok beazonosítani. vazsu, legközelebb megyek veletek, nagyon kedves volt, hogy hívtál, kicsit bénáztam még.
Nagyon szívesen, láttam
Nagyon szívesen, láttam milyen örömmel mutogattad a fiúknak! :D
És valóban, egyszer összeülhetnénk a közeljövőben. :)
Én is láttam ám sokmindenkit áthidaláson, fel sem lehet sorolni. De a legjobb, hazafelé a Toldi mozi előtt celebet spottoltam, Buppa üldögélt ott. Én őt néztem meg nagyon feltűnően, ő meg Kánaán bringáját... :)
Vaksi aki vagyok.
Vaksi aki vagyok. Bocs.
===
bácsi a biciklin
Negyed nyolc felé azt
Negyed nyolc felé azt hiszem eco-t láttam a kiskörtén az authorjával (Kálvintól -> Nyugati). Hallod Te srác, tudom, hogy laza akarsz lenni, de rád is vonatkozik ám a kresz baszki.
-----------
mit csinált? :D
mit csinált? :D
Bukó nélkül volt,
Bukó nélkül volt, rácsorgott az Andrássyn a zebrára miközben piros volt a lámpa. És a Bajcsy#Podmaniczky sarkon a belső sávból kanyarodott rá a zebrára.
-----------
tudod, úgyis csak a
tudod, úgyis csak a bringaút veszélyes neki... ;)
nem akarom tudni, jobb az
nem akarom tudni, jobb az nekem. :)
-----------
te honnan ismerted fel? :D
te honnan ismerted fel? :D
kerékpárjáról
kerékpárjáról :D
-----------
hmm... annyiról, hogy
hmm... annyiról, hogy author? O.o
ezekről a képekről ugrott
ezekről a képekről ugrott be igazából. :D
http://picasaweb.google.hu/nagy.otto.miklos/NR090516#5336632551786334882
http://picasaweb.google.hu/nagy.otto.miklos/NR090516#5336635858460677218
-----------
jaaaa, hogy az tényleg ő?
jaaaa, hogy az tényleg ő? :D
ROTFLMAO
http://www.youtube.com/watch?
http://www.youtube.com/watch?v=iEWgs6YQR9A
ROTFLMAO
Súlyos.
Súlyos.
GEtttiiiii!
GEtttiiiii! :D:D:D
-------------
az ám, egy városi bringás
az ám, egy városi bringás ninja! de mivel lakatolt uramisten :Đ
a "szuperpumpás" srác
"mehetek vele?
Nem volt gyenge :D Mi kint
Nem volt gyenge :D
Mi kint szakadtunk a röhögéstől ő meg naivan visszabólogatott:-)
Persze járdán jött és sodronnyal lakatolt;)
Én sem szoktam csak azért megállni, hogy levegyem a maszkom, mert már elhagytam a körutat.
Meg gondolom, hogy egy olyan bogárváz el sem fér csak úgy a tatyóban, aztán legegyszerűbb testen szállítani.
Mittomén, annyi lehetőség van.
Ha ez így folytatódik, a végén még túl megértő és toleráns leszek...
ma deák
ma deák környékén...newmodelakos-t ha minden igaz akkor a Bajcsy-ról a Kálmán Imre utcába bekanyarodni láttalak...
piros bringa,bukó,és kos kormány lefűrészelve! (?)
Szia! igen, én voltam, épp
Szia!
igen, én voltam, épp a kossuth térre tartottam pólóátadó randevúra.
Te merre?
nem veled mentünk kettesben a tér felé?
biztos láttalak ám...:)
én nellából mentem át a
én nellából mentem át a másikoldali zöldségeshez,mivel ott volt csak hely ahol letudtam kötni a brgingámat!
Nem velem mentél az biztos!
nembéla húzott a
nembéla húzott a nánásitól a margithídig, ezúton is köszönet érte :)
Hehe nincs mit, életet
Hehe nincs mit, életet mentettél a Nánásin mikor utolértelek, kölcsön szélárnyék visszajár :)
engem ma egy 173as húzot...
engem ma egy 173as húzot... néztek is, hogy 45el lazán robogok a busz mögött :D 42-16! :)
a "szuperpumpás" srác
"mehetek vele?
Akkor pörgött a lábad
Akkor pörgött a lábad rendesen :)
jaja, kb. 130-as
jaja, kb. 130-as csapásszám...
:-O
na én ennél általában nyugisabban haladok...
.
.
Én is ilyen áttétellel
Én is ilyen áttétellel haladok. Komolyan gratulálok neked, hogy képes vagy "lazán" kitekerni ebből a 45.öt. :P
-----------
akkor nem éreztem olyan
akkor nem éreztem olyan nagyon gyorsnak.... bár általában 35el haladok kényelmesen...45ön azért én is néztem :D
a "szuperpumpás" srác
"mehetek vele?
nekem 42/16-on 32 km/h-ig
nekem 42/16-on 32 km/h-ig az, amire azt mondom kényelmes, ez felett már tudok ám látványosan szenvedni. :)
-----------
Kivel beszélgettem ma a
Kivel beszélgettem ma a kőbányai Lacinál?
(Bakelites elsőkerék pólóra, szégyentelenül keskeny kormány zöld markolattal, króm bianchi?)
<><><><><><><><><><>
majd pedig ugyanő a
majd pedig ugyanő a millin...
király az a kislemez.
így nem szállnak bele madárrajok a küllők közé...
viccen kívül vki hallott már ilyen balesetről?
én eddig eccer.
az galamb volt - előtte...
De biztos ő is fent van
De biztos ő is fent van cm-en vagy alleycaten. Fura lenne, hogy bár ott van az a ram a küllői közt, mégsem netezne.
(ram, ugye?)
<><><><><><><><><><>
sárga
ehehehehe ogre <><><><><><><>
ehehehehe
ogre
<><><><><><><><><><><><>
sárga-fekete-sárga-fekete-sárga
<><><><><><><><><><><><>
Peter.UFO tnap este a
Peter.UFO tnap este a szentendrei héven... a HÉVEN! :-O :D
-------------
Becherpig rakta ma hat
Becherpig rakta ma hat előtt valamivel a Batyin.
Most egy után valamivel Gex a gödörnél.
Ma reggel 8:30 körül a
Ma reggel 8:30 körül a budaörsi emelkedő előtt előzött egy magas srác fejvédőben spd-vel, hátsó zsebben mini evo, fekete váz, fekete sárhányó,ss vagy fix. Máskor ha frusztrál hogy mögötted megy egy ilyen "kisember" mint én, akkor ne hátra tekingess illetve próbálj "kiszakítani" a bucka alján, hanem mond meg hogy zavar. (más kérdés hogy ahogy elnéztem esélyed sem volt lerázni, eléggé elszámoltad magad)
Innen is szia, legközelebb remélem egymást segítve fogunk haladni, szép napot. :)
Most mér, én is szoktam
Most mér, én is szoktam sűrűn hátratekintgetni, ha valaki beáll mögém. Csak hogy tudjam, ott van-e még, ha valami lenne.
en sosem nezegetek hatra, ha
en sosem nezegetek hatra, ha valaki veszi a merszet, hogy bealljon mogem. :) aki steherbe beall mas moge, legyen az busz vagy bringas, keszuljon fel, hogy elol barmi tortenhet, es nem fogok a mogottem levore figyelni. ha egy kicsit is hozzaer a hatsomhoz, az nekem nem gond, de neki szinte biztos bukta.
Arra gondoltam konkrétan,
Arra gondoltam konkrétan, hogy mondjuk kitalálom a Kerepesin, hogy a buszsávból három sávot balra váltok a Fiumeit célozva, akkor ne lepje meg túlságosan. Aztán lehet, hogy túlaggódom.
Múltkor én is váratlan
Múltkor én is váratlan helyen akartam balra fordulni és megállni, és szerencsére először hátra néztem és nem fékeztem, ugyanis vki pár centire stréherezett mögöttem. Ha fékezek, tuti belémszáll.
énse szeretem ha mögöttem
énse szeretem ha mögöttem jönnek szélárnyékba, egyszer belémjöttek így. mindig megkérem a mögöttem jövöt h netegye, vagy maradjon le vagy elengedem, de 60-70%-ban tök leszarják és ugyanugy probálkoznak. olyankor persze máshogy érem el h ne kövessen :)
Ilyen erővel akkor érted
Ilyen erővel akkor érted ki se lépj a házból. Amúgy nálad a pont, mert te megkéred, ő nem tette.
Ha megkér, akkor vagy lemaradok vagy megelőzöm hamarabb.
Amikor látta hogy bizony nemfog neki sikerülni, akkor szépen elmentem mellette, de ő nem tudott beállni szélárnyékba.
Én kifejezetten szeretem ha ilyen módon segítek valakinek. Viszont ha mögöttem teker valaki, akkor az a minimum hogy jelzek neki, gödröt, autót, stb.
Van, hogy valaki elé
Van, hogy valaki elé beállok szélárnyékot adni, de akkor azt figyelem, hogy tudja-e tartani a sebességet. Jópárszor meg is kérdeztem, hogy milyen tempóban szeretne menni.
Miért van baromi sok
Miért van baromi sok szabálytalan kerékpáros a Gödör felé? Most ez a divat?
-----------
Igen.
Igen. Menő.
........................
Formaharc és sci-fi.
Jaja, csúnya ragadós
Jaja, csúnya ragadós szmötyi. Mikor praktikusság(kosár van rajta) miatt anyám öreg Csepel Lady-jével megyek ki, nekem is kedvem támad lobogós szoknyát felvenni...
Szeretem mikor egy nő
Szeretem mikor egy nő szoknyát hord, az olyan nőies.
-----------
Szerintem meg mikor egy
Szerintem meg mikor egy férfi hord szoknyát, az olyan egzotikus.
Vagy csak skót :) Ha skót lennék, én tuti hordanák szoknyát, szerintem a skótszoknya MENŐ!
Csak nehogy egy skót
Csak nehogy egy skót meghallja, hogy leszoknyázod a kiltjét. Belefojt a Loch Ness-be ízibe :)
plusz nagyon ritka :D
plusz nagyon ritka :D
Azt egyből gondoltam, hogy
Azt egyből gondoltam, hogy a lányok/hölgyek szeretik, de gondolj bele, hogy egy fiúnak/férfinak milyen az, mikor az ott csak úgy "lifeg". :D
-----------
Ma 13:30 környékén
Ma 13:30 környékén emberkedett egy fehér SUZUKI SWIFT (ILM-200) velem. Végig a Halleren szorított rá a parkoló autókra szándékosan, próbáltam előzni (kb. állva otthagyom a szarját :) ) de nem engedett sehonnan. Gondoltam jolvan érezze magát kemény embernek :)
Üllői kereszteződésnél a piros lámpánál elé álltam (felőlem játszhatunk kicsit :) )
Balról kielőz, motor majdnem felrobban :)
Jött az Orczy út, elég elöl járt már, gondoltam csak utánna megyek már. Kerekei már majdnem súrolták a padkát úgy rám húzogatta a kormányt. Na de most jött a tető ponnt:
Egy parkoló autó kinyitotta az ajtaját, emberünk ezt meglátta és igen keményen arra kényszerített hogy bele szálljak abba az ajtóba, utolsó pillanatban rántotta be az ajtót a parkoló (látta, hogy jövök, talán neki köszönhetem, hogy még élek) Na ekkor lett elegem. Orczy tér kereszteződésben pirosat kaptunk, mellé álltam. Mondom neki mit csinálsz te büdös patkány? (emberünk nagyon gizda volt) napszemüveg rajta, és meredten néz előre és vállat von, és azt mondja nem tudom miről beszélsz, eközbe végig néz meredten előre. Zöldet kaptunk (és csak ez mentette meg...)
Utánna a Fiumein én játszottam vele, végig előtte voltam...
Zöldek voltak a lámpák de én a lámpa elött le lassítottam kb 20-ra és megvártam vele a pirosat :) Előzni meg nem tudott mert a mellette lévő sávban szépen robogtak az autók :) Szépen ráhasalt természetesen a dudára, mutattam neki, hogy kicsit hangosabban mert nem hallom. Ezt még bejátszottam vele kb három lámpánál aztán letértem...
Üzenem neki, hogy láttalak ám, amiért te nem mertél rám nézni mert halál félelem volt rajtad attól én még láttalak papi :)
Legközelebb ha erre jársz majd le ülünk eggyet "dumcsizni" :)
én szimplán lemaradtam
én szimplán lemaradtam volna, és megvártam volna, amíg eltávolodik.
Nekem tetszik az ő
Nekem tetszik az ő megoldása is.
fúúú, ez tuti én
fúúú, ez tuti én voltaaam:D
Nekem úgy tűnt K.Kriszta
Nekem úgy tűnt K.Kriszta nevű hölgyeményt láttam, de azért most egy kicsit elbizonytalanítottál! :)
Én is láttalak ám ember
Én is láttalak ám ember tegnap, miközben a lágyi hídon szarattad a kutyádat, majd kedves felszólításomra, hogy tán felkéne szedni, oly bambán néztél rám, hogy rájöttem, vákumban könnyebb gyufát gyújtani, mint világot a te sötét agyadban
Kriszta drágám, ezzel a
Kriszta drágám, ezzel a vákumos szöveggel bearanyoztad a napom!
Köszönöm!
;o)
ezek szerint ma sem keltem
ezek szerint ma sem keltem fel hiába :)
Nem látott vki az Üllői
Nem látott vki az Üllői elején egy VDO bringa-computer-t gurulni v. feküdni? Esetleg máshol a belvárosban?
futár piros bringával
futár piros bringával 13-14h között kőbányai#könyvestől - szerémi#építészig
Damjanichtól Kodály
Damjanichtól Kodály köröndig farmerminis(!) lány, kösz hogy mutattad az utat, igazából nem téged követtelek, csak olyan kényelmes volt mögötted menni, meg jól is néztél ki... najó, lehet hogy talán mégiscsak követtelek egy picit...
És a lány, aki után beálltam zöld (vagy lila?) ruciban az andrássin, te is szoknyát hordtál.
Mert ma mindenki szoknyát hordott.
Ez olyan csodálatos, komolyan... mindjárt könny szökik a szemembe... imádom a szoknyákat...
És az országútis lány talpig fehérben a körúton a margitszigetre menet, köszi hogy elengedtél a dugóbaragadván a motorossávnál, nem azért éltem az alkalommal, mert zavaró lettél volna addig, sőt, nagyon is kényelmes, nekem való tempó volt, csak máshol kényelmetlen lett volna mennem és megállni sem tudtam ott.
De komolyan, ha azt játszanám, hogy minden szép lány után tekernék 500 métert, sose érnék haza... Talán nem is lenne kár érte...
<><><><><><><><><><><><>
<><><><><><><><><><><><>
Minden Krisztának vörös a
Minden Krisztának vörös a haja, és rabul ejti a férfiak szívét? Eddig két vöröshajú Kriszta szaggatta szét lelkem selyempapírját. :)
Tegnap hajnalban Ciklon a Gödörnél gyalog, aztán lovag, vagy vitéz a Jászainál... Kettejük nickjét keverem néha. :D
----
Zöld Mali Cobra
A Jászain asszem olyan
A Jászain asszem olyan éjfél körül járhattunk Wilikával. Szóval nem hajnalban:-)
Amúgy Lovagot és engem roppant egszerű megkülönböztetni: Ő egy pözsó fikszivel nyomja, én meg egy kék Mali Ironmannal ami kissé magas ;)
-------------
VespaMikit láttam ma az
VespaMikit láttam ma az oktogonon este fél8 körül, vagyis csak tippelek, hogy ő volt az... Igazából az a gyönyörű és felejthetetlen bringa (http://kepfeltoltes.hu/090107/1402183bg_www.kepfeltoltes.hu_.jpg) suhant el előttem, így másodszorra is leesett az állam (élőben még szebb, ahogy megcsillan rajta a fény)...
...asszem szerelmes vagyok. :D
Ez tényleg ördöngősen
Ez tényleg ördöngősen jól néz ki. HŰHA
Mongoose 450
sakura.hu
http://www.youtube.com/watch?v=C6yDNfHaoYA
Ez tényleg
Ez tényleg fantasztikus...
szóhoz sem jutok, annyira gyönyörűséges
Fekete Moser v.
Sötétkék double disc KTM
Igazi kis démon! Én
Igazi kis démon! Én félnék kivinni a napfényre, nehogy megfakuljon a színe :)
<><><><><><><><><><><><>
<><><><><><><><><><><><>
Hat ez a bringa tenyleg
Hat ez a bringa tenyleg irigylesre melto!!! Minden elismeresem a tulajnak. :)
Hédi, honnan gondolom
Hédi, honnan gondolom vajon, hogy téged olyan helyen láthatunk most, ahol más a billentyűkiosztás, mint a magyar?
Hat onnan, hogy itt feljebb eryelmes bucsuykodast olvashatunk ezugzben :)
Ayay eyugzben!
Ayay eyugzben!
hat igen, humorerzeket nem
hat igen, humorerzeket nem arusitanak...
pont arrol ismerheto fel konnyen ha vki nem Mo.-rol netezik h ha vakon gepel, ugye az y es z helyetcserel...
ayay'dr ur' ez most nem talalt...-whoever are you:P
Teljesen igaza van, ugyanis
Teljesen igaza van, ugyanis elszúrtam, ő meg kiszúrta. Van ez így.
naezt meg télleg jól
naezt meg télleg jól benéztem. már elég kockás volt e retinám.
pardon dr úr...
Kedves Szciklon! :) Engem
Kedves Szciklon! :)
Engem most sajnos senki sem lát... legalábbis biciklin nem. :(
Szeptember 12-ig Bostonban dolgozom és épp az utazás előtti napokban ment tönkre a gépem. Néha sikerül magyar billentűzethez jutnom, máskor meg a céges gépről olvasom a híreket és irígykedem rádtok. Hiányzik a bicajom, meg a napi tekerés, de ez van... helyette futok, terep lovagolok, falmászom és úszom. Remélem, nemsokára lesz itt is biciklim.
Szeptemberben pedig egy BudapestRide-dal fogom kezdeni az otthonlétem, az TUTI!!! :D
Melyik Bostonban vagy? Csak
Melyik Bostonban vagy? Csak hogy nagyon vagy nagyonnagyon irigyeljelek?
A Massachusetts allamban
A Massachusetts allamban talalhato Bostonban vagyok, ahol a Red Socks Baseball csapat is jatszik. :)
Azért durva hely lehet ez a
Azért durva hely lehet ez a Boston, hogy futni meg tereplovagolni meg falmászni kell ahhoz, hogy beérj a munkahelyre. Ja meg úszni, de azzal legalább pótolva van a zuhanyzás. :)
A szallasom a munkahelyemen
A szallasom a munkahelyemen van, igz nem kell mennem sehova. Ez egz gyerek tabor, ahol maitenance vagyok es a fenti sport lehetosegek alapbol rendelkeyesre allnak. :P
ú basszus, most akkor nem
ú basszus, most akkor nem csak nagyonnagyonnagyonnagyon vagy mennyire irigyellek, hanem még annál is jobban. én is ilyen munkát kerestem, de nem mehetek mert állampolgár vagyok és úgy nem vettek be a programba. nekem inkább a zamerikaifoci mondjuk, de boston akkor is jujj! jó neked!
Nagyon szép, ízléses.
Nagyon szép, ízléses. Láthatólag a gazdája ellen tudott állni az ötletnek, hogy az agyak is aranyszínűek legyenek.
Én ma a CM pólokért menet
Én ma a CM pólokért menet a Rómain láttalak benneteket két kedves bringás fiatalember akit egy fehér opel astra majdnem leszorított. Láttam hogy nem direkt csinálta hanem bambaságból...rossz volt látnom ahogy az autó felé rúgtál....én kértem elnézést. Az ember még percekkel később is remegve ült az autóba.
Ja és Ákos láttalak...
Mongoose 450
www.sakura.hu
http://www.youtube.com/watch?v=C6yDNfHaoYA
Sőt én is! ;o)
Sőt én is!
;o)
nem én voltam a kedves
nem én voltam a kedves fiatalúr,de még jó hogy csak bambaságból ütötte majdnem el őket...mert ez semmit nem változtat a tényeken!Meg milyen rendes vagy hogy bocsánatot kérsz a srác miatt,majdnem baja esett és akkor 1 kicsit ideges...ez nem mindennapi reakció!Aztán meg szegény autós még reszketett ott volán mögött,félt hogy a srác kirugja az ajtót,aztán meg autóval együtt elbassza a dunába! mé nem ajánlottál fel neki 1.000.000 üzemanyag utalványt?
Tényleg bazeg ha te nem lennél,mi lenne a bringás jóhírrel...nemtudom hogy azért írtad e ki hogy majd itt mindenki a nyakadba dől hogy hú milyen hős vagy!
tényleg az vagy...
Hát hogy te sem vagy
Hát hogy te sem vagy normális az biztos...
engem se nagyon érdekelne hogy egy autó szándékosan vagy véletlenül gázol e le majdnem. és ezekután nemhiszem h még nekem kéne szégyellnem magam ha megnyilvánulok akárhogy is.
hát jah,így akartam én is
hát jah,így akartam én is leírni...csak beleképzeltem magam a szituba...
Pomáz Szentendre körből
Pomáz Szentendre körből hazafelé fél kilenc körül egy futársrác az Alagútig húzott a Fő utcán, már ki voltam tikkadva, de így még ment:-)
Köszi:-)
Fekete Moser v.
Sötétkék double disc KTM
Tegnap du. jó volt látni,
Tegnap du. jó volt látni, mennyien tekertek a budaörsi reptér mellett és az egér úton (bár az andor utcát nem tudom, hogy bírjátok).
Montisok, egy city bike-os pár, outisok és egy tűzpiros mali, hát csurgott a nyálam...
--------------------
piros-fekete monti
csíra kezdő... :)
www.megintbarett.blog.hu
Tegnap este 20:45 körül
Tegnap este 20:45 körül lila outis, lila felsős, papucsos leányzót spotoltam az Oktogon
Sziiaaaaaa
na, Marla aláírása lehet
na, Marla aláírása lehet h értelmet nyert???
Nem bitos, hogy őt láttam,
Nem bitos, hogy őt láttam, mert ma egy ugyanolyan bringát láttam a Visegrádi utcában csak egyenes kormánnyal.
hehe, nem én voltam de
hehe, nem én voltam de azért köszi! még nem találtam meg a megfelelő lila árnyalatú felsőt a cangához, addig nem lehettem. ja, meg sosem bringázom papucsban, ráadásul épp starwars-maratonon folyattam ki a szemem.
.
.
én szoktam néha papucsban
én szoktam néha papucsban küldeni, és lila a pözsóm is, de engem szerintem nem ismertek :), vagyis csak néhányan
Kérdés hogy oktogonon
Kérdés hogy oktogonon jártál-e épp akkor, mert ha igen és te voltál, akkor már egyel többen ismernek látásból:)
<><><><><><><><><><><><>
<><><><><><><><><><><><>
12:30 után egy sárga
12:30 után egy sárga vázas fixi az Orczy téren.
asszem Komótos
asszem Komótos lehetett.
ehe, igen
ehe, igen :)
<><><><><><><><><><><><>
<><><><><><><><><><><><>