Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
Hotyhogy képe

Most veheted úgy, hogy te

Most veheted úgy, hogy te meg én pont egyszerre sütöttük el eltévesztett búcsú lövésünket, ahogy lovaink elporzanak ellenkező irányba. Majd máshol még összejövünk, és akkor csak iszunk egyet, nem lődözünk. :-)

"And the bottom line is this: Q.E.D." I

2
Törölt felhasználó képe

Úgy legyen!

Úgy legyen! :-)

4
Hotyhogy képe

A gyanú sötét

A gyanú sötét árnyéka.

Az egyik nagy budapesti élelmiszerboltban vásárolgattam múlt Decemberben. Megrakott kocsimba több mint fél óráig válogattam csemegéket, és végül beálltam vele a pénztárhoz.

A szalagra rakosgattam a vásárlásomat, és a pénztáros kérte, hogy húzzam ki kívülre a kocsit. Mivel a kocsi elé kerültem a szűk pénztári átjáróban, kényelmetlenül, ügyetlenül kiléptem és az üres kocsit úgy húztam ki, magam mögé.

Kért a pénztáros, hogy álljak arrébb, és láttam, hogy a nyakát nyújtogatva az üres kocsit nézi, hosszasan, gyanakodva. Mi az ott? kérdezte tőlem, a kocsiban lévő, én előttem valaki által benne hagyott, összegyűrt csokoládés papírra mutatva.

Valami szemét, valami csokoládé papír, mondtam neki. Ő egy titkos csengőt megnyomott a pult alatt, vagy nem tudom mi, és egy biztonsági fiatalember érkezett oda. Ezek susmusoltak ott valamit a fejem felett, míg én, nézve nagyot, mi itt az a fontos ügy ami megállítja, késlelteti a számlázást? Végül a férfi azt mondta, nekem hallhatóan, hogy most mit csináljak? És kivette a szemetet.

Tényleg, mit is csináljon egy odahívott biztonsági őr, amikor a kosárban egy fecni van, valami otthagyott hulladék? Miért is nem a takarítót hívják oda, kivenni, eltakarítani azt, és miért egy kiképzett dzsúdóst?

Apró bólintgatásaim és mély sóhajom közben mélyen elgondolkodtam, és a dolgok feldolgozása után megjegyeztem, hogy ez az ország a gyanú országa. A pénztáros motyogott valamit beleegyezően, és fizetésem befejeztével igen udvariasan elköszönt tőlem.

Az eset felzaklatta békességemet akkor és ott. Az elszegényedett ország nyugdíjas nénijeire gondoltam, és amiről hallottam, hogy lopott zsömlét majszolnak a boltban. Talán az ilyen szokások miatt lehet rosszra gondolni azzal kapcsolatban is, aki jó kávét, olajat, bort, és más, nem olcsó csemegéket halmoz kosarába, amiben egy összegyűrt csokoládé papírra ártatlanul nem figyel.

Ártatlanul már nem lehet gyűrött cetlikre fittyet hányni kosarunkban ott, mert arra gondolhat a hivatalos személy, hogy mi lopva majszolunk, még ha szegénység nem is rí le rólunk. A cetliket, az otthagyott csokoládépapírokat, ezután már mindig teátrálisan vetessük ki az üzletvezetővel, és követeljünk tiszta, üres kosarat?

Vagy, számomra jobb, ha ily gyanú árnyékánál még egyszer találom magam, én ott hagyok bort és minden drága csemegét. Tegyék azt egyenként vissza a polcra. Fél órát vesztegettem csak, de nem meghunyászkodva olyan sötét árnyék alatt, egy rossz kiszolgálásért még őket jutalmazó pénzemet, mert azért én nem fizetek.

"And the bottom line is this: Q.E.D." I

5
dendru képe

Nekem egyszer bevitték a

Nekem egyszer bevitték a menyasszonyom a megalázó helyiségbe mert kabátot vettünk az ósanban és mivel 4 kabát volt és egy amin vonalkód és árcímke is levettem azt az egyet és rátettem arra ami méretben nekem jó. Erre megvádoltak minket lopással. Amíg asszony fizetett elmentem az állatkereskedésbe, mire visszaértem nem volt ott. Utána jött és elmesélte,hogy sűrű bocsánatkérések közepette engedték el miután kiderült,hogy ugyanannak a kabátnak a kódját tettem rá. Közölték,hogy legközelebb szóljon az eladónak. Na most. Elvileg egy ilyen áruházban nincs eladó, csak polcszervizesek mivel önkiszolgáló (kivéve a műszaki osztályt) Persze ilyen polcszervizes sem volt sehol egyébként szóltam volna mivel az árát sem tudtam csak sejtettem, de végül bejött a sejtés. A másik,hogy nem nekem kell valakinek utánarohannom mert a rohadt árujukon nincs kód hanem nekik kell figyelni mert más dolguk sincs. És még én tettem erőfeszítést,hogy megvehessem a szarjukat ahelyett hogy ott hagytam volna. Kb kinyalhatja az ósan ahogy van! Éljen a vevőorientáltság.

-"Elnézést a környezetszennyező netezésért"-

6
Kovács képe

Nincs valakinél egy

Nincs valakinél egy időfutamkormány eladóba?

---
"Úgy érzem, hogy az áttételek csak 45 felettieknek valók. Hát nem jobb az izmok erejével diadalmaskodni, mint valami mesterséges váltó szerkezet segítségével? Egyre puhányabbak vagyunk... ezért nekem mindig örökhajtós kerékpárt adjatok!"

7
Don Kartács képe

Feminista

Feminista sörreklám:D

http://www.youtube.com/watch?v=KTT2-TNuegM

...esetleg új mondanivalót kap az idézet?" szerk - Drunk needs bicycle, like ?

----------------------------
Ewing ChainOil,Dallas-Texas

8
Krisztab. képe

teszt *CMS* _~o

teszt

*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)