Népszerű ez a vonal. :-)
"Már rég gondolkodtam egy ilyen topikon, amelyben megemlíthetjük, ha látunk valaki ismerőst innen a fórumról. Persze utolsó péntek, Milli, meg CM nem ér, csak ha nem megbeszélten futunk össze valakivel." (Peta)
Előzmények: XIV.,XIII.,XII.,XI.,X.,IX.,VIII.,VII.,VI.,V.,IV.,III.,II.,I.

Jön valaki most szombaton
Jön valaki most szombaton NightRide-ra?
Itt nézz körül Nigth Ride ügyben:
http://nightride.blog.hu/
Mondjuk ahogy elnézem eléggé el van hanyagolva az oldal. De biztos lesznek ott szombat este.
........................
Formaharc és sci-fi.
:D Elnézést, gondoltam ide
:D Elnézést, gondoltam ide passzol talán leginkább a kérdésem, mivel a legutolsó NightRide-os bejegyzést már szinte senki nem nézi.
Megelőztem a "láttalak ám-os" írásomat NightRide után. Fú, remélem érthető. :D
Ezt Drody-nak írtam volna válaszként... Amúgy az oldalt már néztem és fel is tettem a kérdésemet itt ezzel kapcsolatban.
........................
Formaharc és sci-fi.
Szoktam, de most
Szoktam, de most félrenyomtam :( Volt már ilyen, kár hogy nem lehet áthelyezni, mert engem tökre zavar.
gyertek inkább a Milli-re egy kicsit szurkolni, azt utána mehettek NightRide-olni :D (nightride nekem még sajnos sztornó, nem leszek ott :-( )
----
Ha egy ALPHA montival messziről jön/mögötted lefékez/véletlenül neked megy/elnézést kér Tőled/ismer Téged, és Rád köszön egy (nap)szemüveges srác, it's Me.
"I want to ride my bicycle, so don't stop me now." :D
http://www.youtube.com/user/Oleever07
Erre gondolsz?
Erre gondolsz? Meglássuk.
----
Ha egy ALPHA montival messziről jön/mögötted lefékez/véletlenül neked megy/elnézést kér Tőled/ismer Téged, és Rád köszön egy (nap)szemüveges srác, it's Me.
Láttalak titeket az amatőr
Láttalak titeket az amatőr futamon ;)
Én közben lakást takarítottam/felújítottam :) / :(
Egy csomó bringásba
Egy csomó bringásba botlottam Pilisszentkereszten ma délután 3-kor a pilisszántói elágazásnál. Épp a Szent kúthoz indultam gyalogosan geoládász ösztöneim által vezérelve, mikor láttam őket Dobogókőről lefelejövet fékezni, majd megállni. Volt ott például Acsai Zoli, varanus, Cseya, Zoli húga, meg még tényleg egy csomóan. Jó időtök volt, de ha tudnátok, hogy abból a kútból milyen üdítően friss, hideg víz folyt... ;) Legközelebb látogassátok meg azt is, érdemes :)
-----------------------------
http://tandemesek.blogspot.com,
Tandem,
Chubby
ez szép és kedves a
ez szép és kedves a szívemnek. :)
- Ms. Critica "Lulu" Lujka -
*CMS* RABIC
MK - KP
"Az öröklét nem az időben rejlik, hanem az összhang állapotában."
Igen, vagy huszan jöttünk
Igen, vagy huszan jöttünk össze a családi túrára, kezd működni a dolog.
Ugyan baromira nem
Ugyan baromira nem tizenötker, de ma láttam ám töméntelen mennyiségű vasárnapi bringást, rendesen résen kellett lennem
"Never underestimate the power of denial." Ricky Fitts
Este 9 körül elengedtem
Este 9 körül elengedtem egy lányt a Major - Rátz László kereszteződésben, akkorát mosolygott a bukója alól, hogy le is fulladtam a kocsival... :)
Épp a kalapot
Épp a kalapot szuggeráltam, hogy ne fújja le a hirtelen jött szél a hungárián, mikor Roxi akkorát, de akkorát mosolygott rám hirtelen mellőlem szemben, hogy majdnem skidnick lett belőle. Helló neked is! Mostanáig tart a jókedvem, mosolyogj arra máskor is!
<><><><><><><><><><><><>
sárga-fekete-sárga-fekete-sárga
<><><><><><><><><><><><>
Időben nem sokkal előtted
Időben nem sokkal előtted a Stefánia-Thököly sarkán mosolygott rám Roxi. :) Ciao
··································
fekete Sprint outi - kék sisak
mindjárt kiderítjük, hol
mindjárt kiderítjük, hol lakik és merre ment:)
<><><><><><><><><><><><>
<><><><><><><><><><><><>
HA VALAKI MÉG NEM TUDNÁ,
HA VALAKI MÉG NEM TUDNÁ, ELADÓÓÓÓÓÓÓ DRODY BEGEBÚÚÚÚJA: http://piacter.bikemag.hu/showproduct.php?product=242814
:P
-----------
bigtétényi kerékpáros bandita
jutalékot kapsz-e? :)
jutalékot kapsz-e? :)
persze, kapok tőle 2
persze, kapok tőle 2 kőbányait hidegen. :)
-----------
:-D Köszi a reklámot, két
:-D
Köszi a reklámot, két sört simán megér, de már maga a szándék is egyet! :-)
........................
Formaharc és sci-fi.
ezt megbeszéltük, jössz
ezt megbeszéltük, jössz egy hideg kőbányaival. :)
-----------
ha még nem tudnátok, Drody
ha még nem tudnátok, Drody bagabuja eladó!
Drody, nekem is jó volt a szándékom:) kérem a sörömet:P
De a Gabika linket is
De a Gabika linket is csatolt mellé! :-P
A következő sör annak jár, aki kiközvetíti. Vagy, aki megveszi. :-D
........................
Formaharc és sci-fi.
"kövesd a fehér nyulat"
"kövesd a fehér nyulat" höhö, ez a minta tök jó ötlet volt :)
sajna nekem már van 1, igaz, kezd leamortizálódni kicsit.
Köszi, akkor cseréld le!
Köszi, akkor cseréld le! ;-)
........................
Formaharc és sci-fi.
8:25 körül az Árpád
8:25 körül az Árpád hídon szembe jött egy nagyon cuki napszemüveges lány, szuper frizurával. Jó volt látni, hogy ha el is esett volna, a bukósisakja biztosan megvédte volna a bal oldali fékkart.
Najó, elismerem, azt a frizurát tényleg kár lett volna tönkretenni, de akkoris... Múltkor egy srácot láttam, aki a csomagtartó prizmának vett egy külön bukósisakot. Este hazafelé a fejeteken hordjátok?
- - - - -
Narancs/fehér/fekete Skarpea Glide, rajta hozzá passzoló hullajelölt.
Na ja, azt sosem értem,
Na ja, azt sosem értem, hogy mi értelme a bukónak a kormányon/hason(najóottesetleg)/hátizsákon, stb...
Igaz, tudni kell meghalni.
Igaz, tudni kell meghalni. :) Báár, egy szétnyílt koponyán nem sokat dob a szexi frizura. Az arca pedig amúgy is kellően cuki volt, még magában is.
Ehh, nehéz ügy. Megértem azokat akik "elvből" (hehe) nem hordanak sisakot. De könyörgöm, akkor minek viszi magával? Veszélyesebb szakaszokon felteszi?
- - - - -
Igen, pl. veszélyesebb
Igen, pl. veszélyesebb szakaszokon felveszi. Mondjuk bóklászik a szigeten, meg a hídon kicsit, oda minek, azután megrakja a Vácit kifelé 40-nel, oda meg hasznos.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
A. Pali.
Biciklista
És a veszélyes szakaszon
És a veszélyes szakaszon nem teszi tönkre a frizurát? :o
- - - - -
Már megint a csodaváró
Már megint a csodaváró bukósisak, és ha elesünk rögtön meghalunk.
Nem rögtön. Percekig,
Nem rögtön. Percekig, akár órákig is tarthat...
Védd magad!
----------------------------------------
Kék-fehér Simplon outi.
ma reggel újpest felé
ma reggel újpest felé reitter végénél egy lány, aki nyélen rakja. ritka errefelé.
--
metálzöld ironman
annyira nem az. :) bár
annyira nem az. :)
bár keresztben sűrűbb. Abban az irányban meg inkább az István. :)
mindazonáltal nem mernák rá megesküdni, hogy én voltam. :)
*CMS* RABIC
MK - KP
Ma este 6-tól fél 7-ig
Ma este 6-tól fél 7-ig láttam a Margiton azt a sok száz (ezer?) bicóst, aki Pestről rakta Budára aztán vissza Pestre. Szia és láttalak ám! :o)))
----
Vigyázat! Fotós a biciklin
http://www.csorge.hu
http://blog.csorge.hu
Kalap, szakáll (és
Kalap, szakáll (és fényképezőgép).
Ez Wilika lesz.
És tényleg!
Gyalog voltál a déli járdán. Rákérdeztem, bevallottad. Én meg tovakerekeztem, pedig illett volna bemutatkozni nekem is. Ezúton is bocs, KoBold72 voltam...
6É futás
www.6efutas.hu
Báááz, persze hogy Kobold
Báááz, persze hogy Kobold voltál!!!! Csak lassan érett meg az én fejemben is a felismerés. :)
6É futás
www.6efutas.hu
De félig-meddig
De félig-meddig megjegyeztem anno a rakparti Bringaláncon :)
Ma 14:20 körül az RMKSE
Ma 14:20 körül az RMKSE két Zolija, Hápi és Cseya a Nagytarcsát Cinkotával összekötő úton, ti Cinkota felől, én Cinkota felé. Aztán 10 perccel később a Vidám vásár utcán egy Bianchis sráccal biccentettünk össze, ő is Nagytarcsa felé tartott. Aztán a Margit hídon Hápi és Cseya újra, a Jászain Ucabob telefonált órahosszat (nekem is pont ugyanolyan szelepsapkáim és pont ugyanolyan csuklószorítóm van, szóval fel lettél ismerve), de mivel a Margit híd jól meg volt hirdetve, nem ér.
Tandem,
Chubby
:) bukta a zakó után ez
:) bukta
a zakó után ez volt az első utam,ezért minden ismerősömet felhívtam,és elmondtam a "nagy" hírt(remélem anyukám nem olvassa a céemet,ő úgy tudja sétálni mentem ).
én cseyára köszöntem rá a jászai felőli oldalon,amikor toltam fel a bringát a hídra,de lehet h,nem ugrott be neki ki vagyok.
---
imola
Dehonnem. Épp azon
Dehonnem. Épp azon tűnődtem, milyen jópofa, hogy először látjuk egymást életünkben, mégis tudjuk a másikról, hogy kicsoda. Egy pillanatra valóban tűnődtem, aztán a csili-vili Meridád lebuktatott.
Ugye milyen aranyos élőben
Ugye milyen aranyos élőben is?
Hűha, csapdát sejtek.
Hűha, csapdát sejtek.
haggyááállógva
haggyááállógva vászka!!! :)
---
imola
lehet,h nem ide kéne
lehet,h nem ide kéne beírnom,de a mai CM után a fűben,ahol üldögéltünk találtam egy pendrive-ot. Kingston,fekete,2GB-os,és tele van mindenfélével...ha olvassa ezt,aki elvesztette és fontos,akkor írjon az e-mailemre(emailnonnanak@gmail.com)és visszaadom...
Szerintem nyiss neki egy új
Szerintem nyiss neki egy új blogot. :-)
........................
Formaharc és sci-fi.
17:50 körül srác szürke
17:50 körül srác szürke régies országútival az Attila úton az Alagúttól a Vérmezőig mögötted mentem és utána átkajabáltam Neked az autók felett, hogy EGYFORMA CIPŐNK VAN! : ) (el moro) aztán én le mockba irányába, Te meg városmajorkodtál.
5körül qkac spotted
5körül qkac spotted stadionoknál valakire nagyon vártál, meg még reggel Vitézzel értünk utól majd húztunk egy outis srácot pomáz pest irányban illetve mintha fél 8 fele Gabika tekertvolna kifelé a szentendrein.
---------------
Futár wannabe
Itt lenne az ideje hogy másokis elfogadják hogy én a forgalom részeg vagyok.
Hát az nem Gabika volt.
Hát az nem Gabika volt. :)
-----------
Te is sörrel rakod? :)
Reggel 8 felé Attento
Reggel 8 felé Attento kollégával intettünk egymásnak a Clarkon.
láttuk ám egymást!
Ja, és még a sziget -1.-ik nap környékén köszöntünk Rit-tel egymásnak az alsón az árpád hídi hévmegállótól picit északra.
siettem, mer' különben végig tapiztam volna azt a a csodamosert... már amennyiben a gazdi hagyta volna...:)))
Ákost ezen a héten többet
Ákost ezen a héten többet láttam, mint a feleségemet :)
A. Pali.
Biciklista
Láttalak
Láttalak ám:-)
Kölcsönösen megvizslathattuk volna egymás bringáit, én ráértem, pont vártam valakit, akivel bringázhatok:-)
Fekete Moser v.
Piros double disc KTM
Piros Hauser
Vitézzel találkoztunk az
Vitézzel találkoztunk az újpesti tecsónál, majd betekertünk és megnéztük ezeket. :)
Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
3:-O
+ragtuk!
+ragtuk! :-)
Délután 16:40 körül, egy
Délután 16:40 körül, egy lány a Podmaniczkyn, a Dózsa irányába. Valahol középen, a piros lámpa hatására még jobban beletekert, hogy még a keresztirányú forgalom megindulása előtt átérjen, majd ezzel a lendülettel, lassítás nélkül kerülte ki a zebrán már átkelő gyalogokat úgy, hogy ELŐTTÜK húzott el.
Nézni is rossz volt, szégyelld magad!
Védd magad!
Kék-fehér Simplon outi.
Nagykörtén csorgott be egy
Nagykörtén csorgott be egy körfolyosós ház belső udvarára egy idős bácsi (popejes vádlikkal) egy félelmetes fekete fixivel. Utólag is szép jónapot!(+kalapemel) és nagyon szép bicikli, tényleg.
<><><><><><><><><><><><>
<><><><><><><><><><><><>
Tegnap (19én) egy mokány
Tegnap (19én) egy mokány outis rakta meg a lágymányosit az autók között. Én a buszról néztem nagyot... jól nyomtad!
TE MÁR ITTHON VAGY ÉS NEM
TE MÁR ITTHON VAGY ÉS NEM IS SZÓLSZ??? :O
Boldog névnapot egyébként! :)
PS: Szombaton gyere nr-re!
Na megszerelted az írek
Na megszerelted az írek bringáit, amikr nem szabványosak a magyarokkal? XXD
Igen, vagyok manapság, egyelőre vidéken. Ma délután egy Keszthely-Monostorapáti túra vár rám, aztán holnap hajnalban meg egy Monostorapáti-Tótvázsony-Alsóörs(-Balatonkenese/akarattya-vasút-Bp) túra. Úgyhogy csak holnap este érek fel.
Íreknél annyira már nem nemszabványosak a bicajok, ott is már a vezető márkák vannak leginkább, régi bicajok meg elvétve fordultak elő.
Volt olyan, hogy a racsnit leszedetni a tulaj egy ismerőséhez kellett elvinni, mert neki volt csak olyan ős-racsnileszedője.
Szal már arrafelé is szabványosodnak a dolgok.
Pesten holnap este leszek, meg holnapután reggel, aztán ennyi, utsópéntekre meg utána nr-ra lehet el tudok menni, de még semmi sem biztos. :)
Mona környéke az egyik
Mona környéke az egyik kedvenc bringás útvonalam. Azok az erdők, hajlatok, dombok, fények-árnyékok...
gyönyörűszép.
*CMS* RABIC
MK - KP
Monostorapátiban lakik az
Monostorapátiban lakik az (egyik) nagymamám, nagypapám, szal jó nekem. :)
Tegnapelőtt Alsóörsről másztam fel oda, térképre bökéssel Akali-Dörgicse-Vázsony felé. Dörgicse után meghaltam az emelésen, aztán Mencshelytől jó volt, Vázsonytól meg még jobb, mert kaptam végre csokit, és után tudtam pótolni az Energiát. Onnantól a huszonhetes átlag is ment.
Tegnap jöttem le a másik nagyszüleimhez Keszthelyre, ma vissza (szembeszelem lesz... :[ ), holnap meg vissza Alsóörsre, át a hegyeken, hajnalban. Uhh...
Ja, közben eszembe jutott, hogy a jövő heti NR is bukta (max az elejére tudok menni), mert vasárnap Szolnokra megyek a SimSiggel.
IPG
Kék Torino outi, Pesten vagy vidéken
Ó, csak most olvasom, de a
Ó, csak most olvasom, de a dörgicsei meghalásod után a jobbkanyarnál kábé 50 méterre voltam tőled légvonalban. :-)
---
Allez, allez!
fu Dörgicse, az jó hely.
fu Dörgicse, az jó hely. :)
Pántlika pincészet!
http://pantlikapinceszet.hu/
-----------
Te is sörrel rakod? :)
Soha többet áthaladóban
Soha többet áthaladóban arra. Inkább Tótvázsonynak.
IPG
Én láttam ma egy szürke
Én láttam ma egy szürke Trek Pro kulacsot amit valaki ott felejtett a 2.ker Zsíroshegyi-Ábránd u. sarkán.:D
Este 8 körül Bios a
Este 8 körül Bios a gödörnél .
Még egyszer nagy Helló és ragmeg
Bordó Trek 970-es srác Zöld Sisakban.
mi meg GriNnel titeket
mi meg GriNnel titeket láttunk f9 körül a margitsziget margit hídhoz közelebb eső elején.
Ééés méé nem szótatok
Ééés méé nem szótatok ránk, hogy álljunk meg? :))
Bordó Trek 970-es srác Zöld Sisakban.
Én óbégattam is egyet, de
Én óbégattam is egyet, de csak hátra-oldalra néztél aztán mentetek tovább. :)
Light in the night..
G®in
http://www.flickr.com/photos/grin00/
http://www.imeem.com/grin00
engem megint senki nem
engem megint senki nem látott...
pedig még egy bazinagy bőröndöt is rágumipókoztam a hátizsákomra és úgy tekertem keresztül a városon 19.én kora délután :)))
Engem sem, pedig ugyan aznap
Engem sem, pedig ugyan aznap este a Gödör-Krúdy viszonylaton egy riksára tapadva gördültem oda-vissza :D
Látod, ha valami látványos, azt senki nem veszi észre :D
--------------------------------
Függőágy, koktél, homokozólapát!
Speckó akkor láttalak
Speckó akkor láttalak ám
A. Pali.
Biciklista
:)
:)
László János a váci úti
László János a váci úti obiban! :0)
-------------
ÖRÖK A HAJTÁS! nameg: cyclechic
http://epitemafixim.blog.hu/
http://szoldi.fw.hu/
Lattam am le- es hazafele
Lattam am le- es hazafele jovet is nagyonsokmindenkit. :D Pont annyira fogalmuk sem volt kiletemrol, mint nekem roluk - igy kiegyenlitettek voltak az eroviszonyok. Ennek ellenere utobbi viszonylaton (Blaharol Budara) tobben (pasik ;o)) ram is koszontek, az Andrassy-Oktogon kornyeken, es biztato hangokat hallatott egy lefele porgeto srac is a kapum elott szaz meterrel, ahol mar elegge viseltesen nezhettem ki, nemileg elazva. Jol jott, jokor, jo helyen, koszi! :D
Wenson Splice 5500
... es a valasz 42 :D
Ma Norbi a Királyok
Ma Norbi a Királyok útján, először szemben, aztán elkísért minket a kútig egy kis levegő utántöltésre.
Köszi és láttalak ám:-)
Fekete Moser v.
Piros double disc KTM
Piros Hauser
Na nézzük sorban a mai
Na nézzük sorban a mai termést:
13:30 körül a Béke WOL-on egy hölgy, rémesen elállított váltóval, csúnyán keresztbe váltva. Remélem, hogy akikkel megnézeted a bicajt, elmondják majd, miért nem jó az a váltó-állás és megtanítják a váltó használatát. :)
14:33, A Podmaniczky járdájáról küldött olyan szédítő mosolyt egy lány, hogy majdnem leszédültem a bringáról... :) Köszi, remélem az én mosolyom is kilátszott a szakállból.
14:45 körül Vitéz a Kalandsportban. Üdv még egyszer! És köszi a szerelést. Jó lett a klipsz, nem is cserélek pedált. :)
15:30 körül TanulóRiksa (ilyen van??) a Fő utcáról a körforgalomba belépés közben. Ragmeg!
Voltak még többen is, de Ők hagytak nyomot...
Védd magad!
Kék-fehér Simplon outi.
Üdv Neked is mégegyszer
Üdv Neked is mégegyszer :-) Remélem nem gond, hogy olyan sokat pöcsörésztem azzal a csavarozással :D
Milyen volt az a tanuló riksa?
Nem volt gond a csavarozás, engem meg az zavart, hogy ott a sok szerszám otthon, szerelni is szeretek, erre hagyom, hogy felrakd nekem. :)
Védd magad!
Kék-fehér Simplon outi.
Szakáll? Ez új? Anno nr-en
Szakáll? Ez új? Anno nr-en mintha még nem lett volna... Így lásson téged az ember ám! :P
<><><><><><><><><><><><>
<><><><><><><><><><><><>
Elvitték a zongorát
Elvitték a zongorát :),
Hagytam elburjánzani a körszakállt.
Néha hagyom megnőni, aztán meg levágom 3mm-esre.
Olyan ez, mint az ár-apály...
Védd magad!
Kék-fehér Simplon outi.
Ma két leánykát is
Ma két leánykát is láttam szembejönni, akiknek a kitámasztója (hátsó keréknél) nyitva volt. Rájuk kiáltottam, de biztos túl ijesztően, mert csak néztek, aztán továbbslisszoltak. Ez valami új divat? Vagy netán valami gyalogosgáncsoló fegyver? :D
- - - - -
Tudom, nem idevaló, de ma
Tudom, nem idevaló, de ma egy ismerős arcot láttam 5-fél 6 körül (lehet, hogy volt az már 6 is :-) )a Frankel Leó út-Török utca kereszteződésében, aztán egy VW Passat anyósülésében kötött ki. Ez az emberke nem volt más, mint Budapest főpolgármestere, alias Demszky Gábor. Ezúton is üzenném neki, hogy Láttalak ám! :D
----
hát igen. inkáb ide.
hát igen. inkáb ide. :)
Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
áhh, már régi a cikk :D
áhh, már régi a cikk :D ez a fórum legalább frissül :D
----
az a nyúmodellakatos, az
az a nyúmodellakatos, az Ákos. lent a Gödörben délután :)
Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
Nekem a Wesselényin,
Nekem a Wesselényin, este.
örültem h összefutottunk.:))
remélem a hétvégén találkozunk újra, mert valszeg indulunk egy nagy rendrakós víkendprogrammal a bike kitchennel...
;o)
szia! nem akartam
szia!
nem akartam zavarogni... azért inkább csak intettem:))
Erzsébet királyné útján
Erzsébet királyné útján délután 5 körül egy futárnak kinéző egyén Hajtáspajtás emblémás bicajon kék bagabooval, JOBBRÓL ELŐZÖTT engem, ezúton üzenem, hogy a jobbról előzés tilalmát nem véletlenül találták ki, ugyanis könnyen egymásnak mehettünk volna (az autók meg nekünk), de így is alaposan megijedtem. De ha mégis muszáj (mert az olyan kúl vagy tudomisén), akkor van szád, szólj, hogy jössz.
B+
Köszönt rám valaki míg
Köszönt rám valaki míg rollerrel (hehe, igen) tepertem végig a széna-téren? Láttam egy szemembe néző biciklist, meg hallottam egy sziát, csak nem tudom, hogy a kettőnek köze van-e egymáshoz.
Valamint mintha Dánielt láttam volna 18:35-kor a Margit híd fele menni északról. (mintha)
Ma egyik bicajos barátnőm kérdezte, hol lehet kapni, de előbb ki szeretné próbálni, hogy mennyire használná. Én fogom neki kölcsönadni az enyémet, ami Drótmanónál van, aki szintén zenész... :D
Kérdés, hogy mit értesz
Kérdés, hogy mit értesz bejönni alatt.
Hogyhogy szintén zenész? :O csak nem neki is valami baja van?
Amúgy jah, bejövős, ahol nincs nyomi járókő, hanem viszonylag normálisan vasalt járda. A körúton egy ideig még a villamossal is tartottam a tempót. :) (sőt, mint faszbukon írtam, egy ájpodját nyomkodó divat(os)fixist is lehagytam vele :D)
Meg mázlim van ezzel a rolival, mert még régen hozták svájci rokonok, és faintos darab, mert nem az általában kapható hajtogatott alumíniumplatform, végére hegesztett két kerékfogópánttal, hanem masszív egybeöntött cucc. :) Már a padkára felugratás is egész elegánsan megy :D Görzenálba azért nem megyek vele
És úgy szintén zenész, hogy bicajos...
Celebspotting. LJ president,
Celebspotting. LJ president, és Ágó a Baross utcában a munkahelyem előtt.
Sztem vitézt láttam az Andrássy-Bajcsy kereszteződésben 1körül. Még nem találkoztunk, de láttam rólad nightride-os képeket:)
Jártam arra akkor :-) De én nem Láttalak ám :-/
Ma két közismert személyt láttam. Az egyik személyt majdnem minden biciklis ismeri. Nyugat felől egy Szőke Ciklon suhant el mellettem pontban fél 6-kor az Erzsébet körút-Wesselényi utca sarkánál, utána enyhült a Ciklon hatása, mikor lerakta virágos bringáját eme sarok közelében. :-)
A másik embert az egész ország ismeri, hiszen vasúti mellékvonalak bezárásaival vált híressé/hírhedtté. Ő nem volt más, mint a SZaDeSZ volt elnöke, alias Kóka(dt) János. Őt fél 7 körül láttam kiszállni a párjával (ennek még nője is van? :D) AUDI A6-osából a Gundel étterem előtt, hogy aztán kettesben sétálgatva flörtöljenek a Városligeti-tó mellett. Miközben ők elsétáltak a LIZSÉ nevezetű hely mellett nem kis feltűnést keltve (biztos túl olcsó volt nekik a kaja :D), addig az AUDI A6-os sofőrje nyomogatta patyolatfehér laptopját. :D (azért szép, hogy hétfőn Demszky után szerdán ezt a fogas barmot kellett látnom :D)
Ebből az következik, hogy ma is érdemes volt bicajra pattannom, hogy lássam ezt a két embert. :D Ezúton üzenném Nektek, hogy Láttalak Ám Titeket!!! :-) :D
----
Tényleg ott voltam, és
Tényleg ott voltam, és akkor. Téged miért nem láttalak?
Biztos egy kémkölyök, aki jól rejtőzik. :)
Light in the night..
G®in
hát én hivatásos
hát én hivatásos biciklis- és celebvadász (OhMyGod XD) vagyok, aki az utcákat járja, és biciklistákat meg ismert személyeket figyel meg, hogy, hol, mikor, mit csinált, aztán hopp, már itt is van :D
SzCiklon, azért nem láttál, mert a hátadnak nincs szeme, hogy láthass :D GriNnek igaza van, mert elég jól rejtőztem el, mert pont egy villanyoszlop takart el engem, meg a bringám :D meg éppen telefonáltam a járdán, úgy hogy nem volt időm Reád köszönni :D (a másik dolog meg az, hogy még nem ismersz :D)
----
Ágóék az Attila út
Ágóék az Attila út mellett csücsültek 9 után valamivel. Nem láttatok ám! :-)
gondoltam is, jééé, már megjöttek a nyomdából...
ma reggel is sok vidám mosolyt gyűjtöttem be közűlük a legszélesebb egy magentás telefonos céges mezes lány volt a lágyi hídon.
woww, you made my day!
Láttalak ám Titeket!
;o)
Minket ma a kedvenc
Minket ma a kedvenc indiaisunkhoz menet - Govinda - állított meg egy futár pont ugyanebből a célból. Azóta már megjelöltem CM matricákkal, hogy merre járok haza belvárból. :P
nahát ezek a
nahát ezek a futarak....
shalimart próbáltátok már?
nálam az a favorit...
;o)
Nem Tapsi volt? /ismertető:
Nem Tapsi volt?
/ismertető: Neki törött szarrá az Ironmanja strandnyitón :S /
Sisak volt rajta és teljesen vidám meg tiszta volt ő is én is, nemúgy mint a corvin előtt...:))
Ma újabb két embert
Ma újabb két embert láttam bringáján tekerni, igaz a Volánbusz 784-es járatán üldögélve. :D
Az egyik emberrel egyszer találkoztam azon a világbékemenetes izén, annak van ilyen zöld Cube biciklije. Na ezt az embörkét a Széna téren láttam fél 9 körül lesuhanni a Varsányi utcába.
A másik embert már ismerem: Economist nyomta fel neki a Szilágyi Erzsébet fasoron olyan fél 4 tájékán. Amikor elsuhant a busz, akkor még a Szent János kórház közelében volt, de már a jobb oldalon (ha Hűvösvölgy felé nézzük) :-)
Úgy hogy megint üzenem Nektek, hogy Láttalak Ám Titeket is!!! :-) :D
----
Celeb spotting: Kükü és
Celeb spotting: Kükü és László János a Raul Wallenbergben békésen kerekeztek fél 12 körül, divatos I (ride?) Budapest pólóban.
---------------------------------------------------
Én megrakom, Te meg tekered és mindketten szívunk;-)
BIKE :) ----------- sikk
BIKE :)
-----------
sikk
Tegnap este 9 körül a
Tegnap este 9 körül a pannónián tekerve lett egy kisebb technikai problémám, de hál' istennek pont jó helyen robbantam le: a riksataxi bázisa előtt. Bementem segítséget kérni, erre előkerült a hátsóbb helyiségekből 6-8 srác, akik rendbe rakták a bringámat.
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm Nektek a segítséget! Majd valamelyik este viszek hálám jeléül sütit, ha már úgyis invitáltatok, hogy látogassalak meg Titeket többször is. :P
xoxo vazsu
Rossz társaságba
Rossz társaságba keveredtél Vazsukám :D
Láttam Sinyát ma (28. péntek) a Margit híd pesti hídfőjénél várt valamit/vkit, 10:15 körül.
Köszöntem, de nem reagált. :) Lehet nagyon nézte mi lesz a híddal.
felteszem a rend derék
felteszem a rend derék őreit skubizta, mielőtt belekezdtek volna az ujabb flashmobba...
reggel 8 felé láttuk ám
reggel 8 felé láttuk ám egymsát Attento kollégával a műegyetem előtt. le is álltunk egy kis csevelyre.
jött egy outis leányzó (bordó-zöld csíkos baga messengerrel) émmeg arra gomboltam h utána eredek és megszórom madricával. hát azt benéztem nemkicsit mer úgy pakolta neki h a 100 m hátrányomat lehetelenség volt ledolgozni a petőfiig. onnan meg nyomtalanul tűnt el émmeg már v 200 méterre tovagurultam mikor leesett h tuti a hídra kanyargott fel.
láttunk ám..:)
Küllőket nem akartál
Küllőket nem akartál rásózni? :P
A. Pali.
Biciklista
óóóóóó...egy ilyen
óóóóóó...egy ilyen csaj kell nekem...fogadjunk esni is szokott :D
Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
Aztán láttunk még Bios-t
Aztán láttunk még Bios-t is, meg GriN bácsit is, de mire összegyűjtöttem őt, Ákosék már elsiettek, valamint egy Zsúra is rákajabáltam.
Light in the night..
G®in
Milyen egy "bogármódi
Milyen egy "bogármódi Wilika"? :D
Gyalogos.
Gyalogos.
A "lábaival a földön,
A "lábaival a földön, mint a bogarak" kifejezésre utal.
Tegnap (ú, vagyis ma), miután Wilivel kétszer szpotoltuk egymást, az éccakai buszra várva láttam Ákost két hölggyel a Deákon.
Ákos tud
Ákos tud valamit...
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
Amúgy meg türelem, a Népliget pedig gyönyörű.
akkor lehet nem kellett
akkor lehet nem kellett volna olyan hamar lelépnem tegnap? :D
Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
Jazzpeta és Dorccsa tegnap
Jazzpeta és Dorccsa tegnap estefelé a MestR utszán rakták kifelé neki.
Tegnap a SOTE
Tegnap a SOTE gólyatáborban láttam egy IbikeBP-pólós csajt, ropta a parketten.
A Budapest nyáront én énekeltem a leghangosabban a plakátmintás pólómban.
Bocit láttam Dózsa
Bocit láttam Dózsa Gy.-István(?) sarkon trextendelni, és jól rá is kajabáltam. Forgatta a fejét nagyon, kereste, ki volt az, de nem látott, mert egy fehér kisteherben ültem.
A. Pali.
Biciklista
így már érthető... már
így már érthető... már kezdtem azt hinni, hogy képzelődök, hogy "ragmeg Boci" kiabálásokat hallok :D
Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
KoBold ma 7.45 Margit híd
KoBold ma 7.45 Margit híd járda Pest felé. "...tiszteletem!"
===
Petya | keReket fel!
Én is láttalak! (Csak a
Én is láttalak! (Csak a hátadról nem ismertelek fel.)
6É futás
www.6efutas.hu
Tegnap fent voltunk a
Tegnap fent voltunk a Pilisben, Papréten. Sikerült elcsalnom két kollegámat is, öten mentünk.
Sok-sok emberrel találkoztunk, rengeteget köszöngettünk, és még az időnk is nagyon jó volt.
---
Allez, allez!
Nekem intettél ma reggel
Nekem intettél ma reggel 8kor a Rákóczi külső részén kedves nagyonszínesgatyás srác? Vagy valakinek megköszönted, hogy beengedett és így letekerted a motorost, aki beragadt valami nagyobb dolog mögé?
---------------------------------------
ha ideírom, hogy lila ffi outi peugeot akkor fogtok látni ám?
Papírkutyával raktuk Gyár
Papírkutyával raktuk Gyár utcától-Budafokiig,jót dumáltunk!RAGMEG!!!
----------------------
TREK SILVER-BLACK
Annyira lefoglalt a
Annyira lefoglalt a kerékpárút kertészkedése, elfelejtettem fórumozni :)))
Hatalmas élmény volt, pláne fáradtan... :)
Lassan tényleg kész a ... és persze egyből tudni fogsz róla! Majd küldök füstjeleket! :)))
VilágBéke!
[ Fotó blog ]-[ Lopott Kerékpár Térkép ]
Ma a Szt. Isván x Bajcsy
Ma a Szt. Isván x Bajcsy sarkán egy szépen kifestett, csinos lány a járdán szlalomozott a gyalogosok között, eközben ráhúzta a kormányt egy kisfiúra, aki a nagymamájával sétált. A bringás lány még pofát is vágott utána.
A kisfiú, miután elhajtottál, sírva fakadt, hogy majdnem elütötted, majd elkezdett kiabálni, hogy "hülye bringások, hülye bringások!" Ráadásul a forgalommal egy irányban haladtál, egy olyan úton, ahol jelenleg a Margit-híd felújítása miatt alig van autóforgalom.
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Szia, láttalak, ahogy
Szia, láttalak, ahogy jöttél fel a Csaba utcai lépcsőn, de csak visszafordulva, táskád mintázatát szemlélve ismertelek fel megint. :$ Bocsi, én ilyen méla vagyok.
Valamit Palika köszönt rám, míg a metró bejáratánál telefonáltam.
----
Háromnegyed ötkor a
Háromnegyed ötkor a Nagykörte#Podmaniczkyn a Marek nyomta.
BAM Barbi a Margithídon
BAM Barbi a Margithídon este hét felé, déli járdán rollerozva.
fu micsoda sárgaság van itten :)
ma Ucabobbal (meridásucabobosküllőkártyávalellátvaelőlhátul) tekerünk egyet a városban. A Batyi-MHB közt találkoztunk Papírkutyával, Ekót meg mellettünk elsuhanva szpottoltuk ám.
-----------
Te is sörrel rakod? :P / A Bikesupport elköltözött ide! / Mindenkinek jár saját focicsapat.
merszi bokú a kártyát
merszi bokú a kártyát :)
---
imola
Prego, signora
Prego, signora :)
-----------
Te is sörrel rakod? :P / A Bikesupport elköltözött ide! / Mindenkinek jár saját focicsapat. / Rendelj Te is Ubuntut!
ÉLveztem, jó volt, lesz
ÉLveztem, jó volt, lesz még ilyen...
VilágBéke!
[ Fotó blog ]-[ Lopott Kerékpár Térkép ]
Ma hajnali 6:20 körül egy
Ma hajnali 6:20 körül egy félmeztelen bácsi gurult lefelé Kőbányán a Gitár utcában a 11 °C-ban, miközben a csomagtartójából szólt a rádió. Nagyon vagány volt.
Tandem,
Chubby
Ez az a csóka, akinek ilyen
Ez az a csóka, akinek ilyen szarpofozója is van és néhány küllői össze vannak szigszalagozva ? mindenféle nyakláncai meg karkötői is vannak.
Ennyire nem jegyeztem meg
Ennyire nem jegyeztem meg magamnak, és szerintem nem is fogom sűrűn látni, mert nagy általánosságban nem szoktam ilyen vad hajnalban bemenni a városba.
Tandem,
Chubby
Ma 2 óra körül Szciklon a
Ma 2 óra körül Szciklon a nagykörúton. Én egy vörös csepel citybike-on próbáltam álló biciklinek álcázni magam a járdán.
ma nagy ügybuzgóságomban
ma nagy ügybuzgóságomban majdnem kezébe nyomtam egy CM matricát az egyik szervezőnek (nem ismerem a nevét) a Szegedi út/Lehel utca zebráján átkelve. aztán a zebra felén ráismertem, de a maszk miatt nem látszott, hogy el is mosolyodtam ám :-)
Ennek a pacinak a gazdáját
Ennek a pacinak a gazdáját láttam ám a DunaPlaza előtt:
http://picasaweb.google.com/lh/photo/QK7Hg2n4xAAy0ec9PYnmCQ?feat=directlink
Még mindig fenntartom a véleményem: szép ló. :)
Az Ő gazdáját viszont nem láttam:
http://picasaweb.google.com/lh/photo/Oq2Otirbjt1QAGCa_4QtxQ?feat=directlink
pedig a lakatolási technikájáról szívesen beszélgettem volna vele egy kicsit. Látjátok azt a kis cérnát, amivel odakötötte az első kereket? Remélem, nem járt arra senki körömollóval...
Védd magad!
Kék-fehér Simplon outi.
A második paripát már én
A második paripát már én is láttam, azt hiszem, az elte-btk-nál... nekem is bca-m van, és ledöbbentett, hogy ebből van női is. Szép nagyon, de soha nem fogom megszokni a koskormányt női vázhoz :)
Tegnap 4 előtt öt perccel
Tegnap 4 előtt öt perccel vazsu az Üllői Múzeum-körúti végében.
halihó innen :)
halihó innen :)
Petic a Körút-Baross
Petic a Körút-Baross sarkán. Megszólított, de nem ismertem meg, mert sisakkal, szemüveggel és szájmaszkkal álcázta magát, úgyhogy fel kellett fednie kilétét... :-))) __________________________________________________
Biciklim van és nem félek használni!
Az MK Belváros tagja, akik divatosan bringáznak...
megelőztél :-) CM
megelőztél :-) CM matricával fenyegettelek, de vmiért nem kellett :-) az álruha meg a jelek szerint működik!
Duna Plázától hazafelé
Duna Plázától hazafelé egy sárga schwinn mögött jöttem jó darabon. Az úriember jó tempót diktált, a kormányszarvra applikált iránytűt pedig marha szellemesnek találtam.
- - - - -
19:30 körül a Margit
19:30 körül a Margit krt.on a Mechwart és a Mamcsi között beelőztem egy srácot ő is a pirosnál várakozó két moped között siklott át, de mire én odaértem, addigra épp sárga lett, így ultrabrutálbunkó módon az indulópadlógázasok között találtam magam. Aztán percek múlva Margit hídon végig egy fekete ruhás szőkeség cirkált előttem, fekete singlespeeddel, az MBHnál még cukin félre is rakta a telefont, h. fel tudjon kapaszkodni a hídra. sem lehetőség, sem kedv nem volt megelőzni : )
Utána a Szt. István krt.on a Nyugati előtt újra utólértem az ekkorra már jobban beazonosított előző srácot: Pearl Izumi bringás shortban és fekete/ezüst Moser fixszel treksztendelt a pirosnál. Én a Váci felé sávban vártam a pirosnál, de mögötted egy E-s ezüst merci éppen gumit próbált füstölni. Szerencsétlenségére mikor én zöldet kaptam, ő kiengedte a féket, de közben kellett konstatálnia, h. neki még mindig piros, így... : ) csúnya lebőgés lett a mutatvány vége.
Marlával összefutottam ma
Marlával összefutottam ma a Budafokin,a bringa bolt előtt!
Ui.:Már csak 3 percet kellett volna kibírnod,ahogy elmentél,jött a srác. ;D
hja, gyorsabb voltál. kár.
hja, gyorsabb voltál.
kár. aznap még 4 helyen voltam (ez volt akkor a harmadik), lánc nem lett. de így legalább gyorsan sorra kerültél. :P
Ahogy rollerrel gurultam le
Ahogy rollerrel gurultam le a szabhídról a gellért fele, egy járdázó bringáskolléga hatalmasat vigyorgott, mikor szembejövet meglátott.
Az Árpád hídon egy monociklis arc tekert, egyszercsak gyalog folytatva útját. Egyébként klassz járgány, de nem próbálnám ki. :D
Végül egy outis srácot sikerült feltartanom a Lánchíd alagút után. Bocs, figyelmetlen voltam.
- - - - -
A szervezői pólós én
A szervezői pólós én voltam, szevasz!
8:45 és 9:00 között ma
8:45 és 9:00 között ma reggel újabb bringás karambol volt, ezúttal a Zsinagóga előtt (Károly krt#Dohány u.). Egy középkorú nő egy széken csücsült, őt ápolták a mentősök. Láthatóan nem volt komolyabb sérülése, de nemtom kié volt a bringa.
Raszta Puchos, ki vagy, aki
Raszta Puchos, ki vagy, aki a Decathlonban dolgozol a műhelyben? Nagyon irigy lettem reggel a stucnidra.
---------------------------------------------------
Én megrakom, Te meg tekered és mindketten szívunk;-)
Ma tekertem épp haza felé,
Ma tekertem épp haza felé, zsebemben a matricákkal és a Szabadság-hídnál a bringaúton Budán akartam épp 1 matricát adni valakinek de egy csinos hölgy megelőzött, ezúton üdvözlöm rendesen:)
___
Ha egy piros csíkot látsz a gumiban akkor az én volnék:P
Köszönöm és heló! És
Köszönöm és heló! És bocs, ha elloptam az élményt, nagyon benne voltam a szövegelésben/vigyorgásban/magyarázásban.
Meddíg szórózol még a
Meddíg szórózol még a Szabadság-hídnál?
___
Amíg van matrica. De nem
Amíg van matrica. De nem tudok konkrét időpontot, tegnap is spontán leálltam csak, mert nem volt kedvem hazamenni. Miért?
Csak úgy... elsősorban. A
Csak úgy... elsősorban. A hétvégén fogok ott elmenni munkából jövet-menet... Gondoltam figyellek ha ott leszel és köszönök. :)
___
nekem is volt szerencsém
nekem is volt szerencsém összefutni marlával a szabadság híd budai hídfőjénél fél 8 körül, 1 órán keresztül osztogatta/osztogattuk a matricákat, és mosolygott nagyokat mindenkire :) volt is kire, sokan jöttek-mentek biciklivel :)
láttunk sokmindenkit ;) bár ez nem mindig volt kölcsönös :D
láttalak ám, igen! köszi
láttalak ám, igen! köszi a pótmatricákat megint!
ja, és petic-et (jól ragozom?) váltottam/váltottuk.
jól ragozod :-) de
jól ragozod :-) de hallod-e, neked mennyi (pót)matricád van, hogy napokon keresztül kitart?! próbálok én is szerezni még, és akkor újból kiállok oda, tényleg nagy élmény!
nem napokon keresztül.
nem napokon keresztül. egyszer reggel osztogattam 5 percet most meg ez volt a második. de hétfőtől eltén kell, mert azt vállaltam végülis. még van egy kisebb adag, de ha még van a király utcában, akkro be kell mennem, mert plakátot ígértem egy kimaradt bringaboltba.
Dél felé Lujka rakta
Dél felé Lujka rakta magányosan a Szentmihályin, nem szóltam neked, mert jól nevelt ember nem üvöltözik apró termetű bringás lányokra nagy fehér teherautókból.
De azért ragmeg!
A. Pali.
Biciklista
:D Mindig is úriember
:D
Mindig is úriember voltál, velem meg csakis kedves és előzékeny, kedvellek is ám. :)
Dél felé már Újpesten frissültem, de 11:25-nek elfogadom a Szentmihányit. :)
*CMS* RABIC
MK - KP
Tegnap Virus a Dózsán
Tegnap Virus a Dózsán vigyorgott szembe, jól meg is álltunk, pedig akkor már épp kezdődött a jóga. De legalább széles mosollyal estem be 15 perccel később. :)
*CMS* RABIC
MK - KP
Najó, mostmár beírom a
Najó, mostmár beírom a másik fontos szórólapozó élményt.
Ne haragudj, de elfelejtettem a neved, pedig egy ideig még hajtogattam is magamban, hogy ne ez legyen. Szóval láttál, azaz felismertél, miközben matricát osztogattam, kedves .... (?)!
tengap reggel fél hét
tengap reggel fél hét után nemsokkal egy Kalapácsost láttam a Váci#Árpád útnál. Bőszen pörgetett befele a Vácin, én meg vártam a zöldet a kifele oldalon. akartam egy ragmeget is odakiáltani, de pont beelőzte egy busz így nem koptattam a hangszálaimat feleslegesen. :)
Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
Marla és Kánaán a Király
Marla és Kánaán a Király utcai keresztnél a nagykörténl fél kilenckor???
Lehet hogy nem jól láttam ám! :-)
-------------
http://szoldi.fw.hu/
Marlát biztos nem láttad,
Marlát biztos nem láttad, mert akkor épp a gödörben szűrtünk:)
Szóval kétszer
Szóval kétszer bemutatkoztál nekem, én is vissza, és még ígyis keversz... :P
Hmm...egy kánaán forma
Hmm...egy kánaán forma fikszes rakta éppen kifelé a lövölde tér felé, mögötte egy sapis/csoffos csajszi egy outival. mivel nem Dóri volt és nem vazsu, rád tippeltem, de öljetek le legközelebb jó? és akkro majd nem látlak titeket! :P
Kb. így indult a bejegyzés
Kb. így indult a bejegyzés is. Hogy nem biztos hogy jól láttam.
////
A Celeb DíszHím Hiró
http://nightride.blog.hu
dorccsa csütörtökön
dorccsa csütörtökön negyed 1 körül a Pipa utca elején - gyalogosan voltam, és mire feleszméltem, addigra már nem lett volna biztonságos kiabálni egy ragmeget, plusz még féltettem a munkatársaim haját is :-)
Gaze + 3fő tegnap este a
Gaze + 3fő tegnap este a Radnóti Miklós utcában n8 körül. Gyalog voltam - bringa 2 utcával arrébb pihent éppen. :)
"Bringáznál inkább Te is, Rezső!"
Tegnapelőtt Cs. Kálmán,
Tegnapelőtt Cs. Kálmán, Margit-híd, tegnap Ágó reggel, Buppa este, de sokan vagytok.
A. Pali.
Biciklista
ma reggel egy Lujkát
ma reggel egy Lujkát találtam magam előtt 7:40 felé a Szentmihályi úton. Bocsi, hogy nem maradtam, csak nagyon siettem. :)
Hát, én alig láttalak
Hát, én alig láttalak ám, olyan szélvésztempód van. :)
Én is siettem volna, ha felébredtem volna addigra...
;-)
*CMS* RABIC
MK - KP
airdace 3/4 1-kor a
airdace 3/4 1-kor a szabihídon, de azóta már meg is beszéltem vele :-)
Ki volt az a csuron vizes,
Ki volt az a csuron vizes, sárga dzsekis lány a nyugatinál, akire ráköszöntem és olyan lelkesen köszönt vissza?
Kiskörtén is intettem egy kukásmellényben a járdán bringát toló, közben lányokkal beszélgető figurának, aki utánam küldött egy sziát.
jól szétáztunk :)
Védd magad!
Kék-fehér Simplon outi.
Ma reggel 9-kor Bendzsó
Ma reggel 9-kor Bendzsó pengette a küllőket kényelmes tempóval a Karolina úton.
láttam ma egy csomó
láttam ma egy csomó bringást. értetlenkedve álltak a kordon egy-egy oldalán és próbáltak átjutni az Andrássy út túloldalára. Röhej. A jövő városa.
Salud y pedal!
jah...buzifelvonulás
jah...buzifelvonulás monnyonle....
Salud y pedal!
de én ezt mondtam :-) most
de én ezt mondtam :-)
most troll vagyok, és kötözködni akarok
A kordon nem a felvonulók miatt volt ott, hanem azok miatt, akik szerint a buzifelvonulás monnyonle.
A. Pali.
Biciklista
én nem üvöltözni akarom
én nem üvöltözni akarom hogy monnyonle, azt csak csendben jegyeztem meg. én csak át akarok menni az andrássy-n. felőlem bármikor vonulhatnak apajpusztán, ott max a szürkemarhákat zavarják...
de az hogy még gyalogosforgalom sincs....
www.elheto.blogspot.com
énis
énis :)
-------------
én meg szerintem téged.
én meg szerintem téged. macaframát nézted e?
aha :D hol
aha :D hol ültél?
-------------
ma este 18 órakor megen
ma este 18 órakor megen baleset volt, most épp az északi összekötő hídon. Ha valaki tud részleteket írhatna róla; nem akartam megállni tunkolgatni. pedig volt vér bőven, meg eszméletlen bringás is :(
utána kicsivel, negyed hét
utána kicsivel, negyed hét körül egy faszagányos fehér bianchi-s srácot értem utól a Szentlélek térnél, nagyjából a Kolosyig együtt tekertünk.
üdv.
Ki volt az az úriember, aki
Ki volt az az úriember, aki negyed 8 körül a látványosan defektes hátsó kerekű bicaját poggyászként vitte a Combino-n a MHB-tól (én az Oktogonig tartottam vele)?
Részletes leírás (csúcsra jár a vizuális memóriám XD):
Srác: hosszú, barna haj, Rabobankos sapi, szürke póló, narancssárga (Hawaii-) mintás rövidnadrág, országúti spd cipő, kormányon lógó szürke-szürke-ezüst bukó, fekete-szürke kesztyű.
Bicaj: világoskék-fehér Puch, régi, de vakítóan fényes villa, spd pedál, vadzsi új felnik, régi köpeny, elöl-hátul gyorszáras kerekek, egy pontos patkófékek, egy-egy prizma kerekenként, Cateye óra, sötétkék bandázs, kis zöld szigszalag kiegészítéssel jobb alul, régi fékkarok, fehér bowdencső, piros kulacs, sárga kupakkal.
Hey, láttalak ám :D
Egy oútis szépséggel volt
Egy oútis szépséggel volt szerencsém együtt tekerni a kiskörtén kb. fél órája D felé. Szokás szerint állt a forgalom a 2 szűk sávon, így egy rövid időre mi is beragadtunk, de sajnos sietnem kellett, így beálltam a villamos mögé és magára hagytam. Még egyszer SZIA!
Megint láttam ping-et a
Megint láttam ping-et a Csaba utcán felfele tolni a biciklijét. :) De most már végre nem vétettem el köszönni.
pingelted.háhá én is láttalakám
háhá én is láttalakám :)
azért nem kéne hangsúlyoznod, h toltam.
Hát hogy izé, hogy... a
Hát hogy izé, hogy... a "tol" most a "használ", "végez" "művel" ige szlenges összefoglalójaként értendő, tehát épp mentél felfele bringával :P
Wenson Splice 5500
Ma láttam ám a Baross
Ma láttam ám a Baross utcán (én gyalog) egy sárga fixis srácot kalapban, vörös hajú, szemüveges, nevét nem tudom, de szokott vonulni velünk.
Komótos?
-------------
Alighanem, mert én is
Alighanem, mert én is láttam akkor Szciklont:)
Majd egyszer a vörös hajszínt is kipróbálom:P
Mert? Szerinted milyen
Mert? Szerinted milyen színű??? (Vigyázz, egy nővel nem érdemes színekről vitatkozni).
A miniatűr alapján tényleg te vagy, végre stimmel a név és az arc. Helló, Komótos, láttalak ám!
igyekeztem kalapos képet berakni:)
Az imént kérdeztem meg egy nőt, és szerinte szőke.
(Szerintem meg szőkésbarna :P)
Chubby 4 után valamivel a
Chubby 4 után valamivel a Zegyetemtől a Gellértig :D
Azt álmodtam, hogy kocsival
Azt álmodtam, hogy kocsival megyünk épp valahova, és az ablakon bemosolyog egy kedves bringás, én meg visszakiabálok, hogy hogy hívják, aztán nagyon örül és meglepődik, hogy mondom neki, hogy láttalak ám, aztán be is írom ide, hogy láttam.
LOL - Ms. Critica "Lulu"
LOL
*CMS* RABIC
MK - KP
Elérkezett ez a pillanat
Elérkezett ez a pillanat is. Végre valakit láttam vagy csak a hegesztőszemüvegem maradt fenti?! :-D
Tegnap este fél 10 kor a Móriczon 6 villi végénél kiáltottam rá Vitézre hogy "ragd meg". Hirtelen nem tudtad mi van de reflexből jó volt a "rakom" válasz. :-)
Láttalák ám.
A sötét járdán csak egy
A sötét járdán csak egy Cinellis (vagy valami hasonló) bicóssapit láttam, alóla jött a kiáltás :-)
Hallottalak ám! :D
Tegnap reggel Ders rakta a
Tegnap reggel Ders rakta a Budafokin. Lábaimmal a földön kiáltottam rá.
Az egyik emberkét a Kálvin téren szólítottam le, és kérdeztem Tőle, merre Vitézkedik :-) Elnézést, hogy utána nem mutatkoztam be, és nem adtam matricát, úgy elinaltál a kék Malvinoddal, mint a pinty :D (amúgy szép járgány :-) )
A másik emberkének a Szabi híd budai hídfőjénél adtam egy matricát, ő nem volt más, mint Bendzsó. :-)
azért játékon kívül idesorolom marlát, petic-et, és blao-t is, hiszen mi 4en osztogattunk a szabi hídnál (ez volt megbeszélve :D), sőt marlával már a hajtipajti előtt találkoztunk, hogy Kükü-től kérjünk matricát és plakátot :-)
----
Vitézen kívül és is
Vitézen kívül és is láttam mindenkit, akit te. Sztem a HajtiPajtis számít, mert az tényleg nem volt megbeszélve. Meg az új emberek a Bike Kitchenben.
akkor hadd számítson
akkor hadd számítson :-)
----
Szia! Te ne haragudj, hogy
Szia!
Te ne haragudj, hogy otthagytalak a vérbe, de síkideg voltam, mert lassúdefektem volt, és vissza kellett jutnom a Budafokira. A végén már szinte felnin mentem :'(
De azért én is láttalakám, és adtam volna szívesen én is abból a négy kiló matricából ami a zsákomban volt épp :D
Mindenesetre hátszelet! ;)
amúgy nem baj, hogy nem adtál matricát, marlának adtam a fele adag matricát, blao is hozott egy rakatnyival, úgy hogy tele voltunk :-)
----
Wannabe a fél 8-as vonaton.
Wannabe a fél 8-as vonaton. Éppen bringa nélkül, de azért adtam neki egy matricát :-)
igen, igen!!
igen, igen!!
7, fél 8 körül a
7, fél 8 körül a Lánchíd, Buda, észak-on ki köszönt rám bicajról? Én gyalog voltam, velem egy úr, ő is bicajos, de az öltözékünkön semmi sem utalt erre. Szerinte nekem köszönt a srác. Aztán csak néztünk utána, hogy "mivan?".
Lehet, ismertem, de már rajtam volt a szürkületi elmebetegség... :D
Ma reggel negyed 10 körül
Ma reggel negyed 10 körül Vegha fordult be mellém a Mészáros utca alján az Alagút felé a gyönyörű narancs outijával, láttalak ám! Az Alagút végéig még tartottam a lépést a csapattal, de aztán én átkommandóztam a Lánchíd északi járdája felé. Szerintm előtted poroszkálhattam a villamossíneken a Krisztinán.
valaki elé tényleg
valaki elé tényleg bepofátlankodtam, de már robogtam is tova. Az avatarod így utólag rémlik: Te voltál utána közvetlen mögöttem az Alagútban ? Az a full fekete tanyabájk dizájnos srác, aki előttem ment nem tudod, hogy itteni-e ? Iszonyat módon laza a lánca, de nem tudtam szólni neki.
Az Alagútig mentem
Az Alagútig mentem mögötted, aztán a padkázásnál járdáról érkező lányt udvariasan beengedtem kettőnk közé, de a Clarkon még láttalak a körforgalomban elhúzni. Míg nem volt meg a Bagaboom, én is olyen hátizsákkal jártam, mint Te.
Tegnap du. negyed 6 körül
Tegnap du. negyed 6 körül a Bajcsy bringaút Deák felőli végén használta ki egy hölgy a piros lámpa lassító hatását, hogy megkérdezzen, merre van a környéken bringabolt, mert lámpát szeretne venni. Sajnos azon a környéken nem vagyok ilyenekben jártas, de azért remélem nyitva találtad vmelyiket az említettek közül! A nevedet megtudhatnám?
Ki fogom nyomtatni az Szter féle bringabolt listát és mindig hordom majd magammal, hátha 1×-2× jól jön.
Ma fél4 körül Andrew a
Ma fél4 körül Andrew a Margiton.
........................
Formaharc és sci-fi.
18:05 Vitéz a Múzeum
18:05 Vitéz a Múzeum körúton.
Reméljük beért az
Reméljük beért az előadására. :)
IPG
18:09-re beértem a
18:09-re beértem a Zegyetemre, szóval mág két szendvics készítés/elfogyasztás is belefért :D
Ma ismét sok emberrel találkoztam, szám szerint 4-5-tel (3 sztár és 1-1 biciklis :D). Az egyik emberre hatalmas sündörgés hívta fel a figyelmemet este 3/4 7 körül az Andrássy-Bajcsy saroknál: a sünök mögött egy busz is közeledett felém, amiben nem volt más, mint a portugál válogatott, köztük ott volt Christiano Ronaldo is. Integettem neki, de nem figyelt rám. :D
A másik ember egy biciklis volt, személy szerint Ő (jobb oldalon zöld, sárgában, ha valaki ismeri, vagy ha Magadra ismersz, írj(on):D). 7 előtt úgy kb. 5 perccel a Kiskörtén az Astoria közelében észrevettél egy csinos bicajos leányzót "hoppá,hoppá,hoppá" mondásokkal hozzáfűzve. Én elmentem melletted, nem volt időm azt mondani, hogy: "Annyira ne nézd Őt." :D
A többi 2 emberrel a Ráday utcában találkoztam 7 után 5 perccel, közel a Kinizsi utcánál kávézgatott a PaDöDő két énekese, alias Lang Györgyi és Falusi Mariann. :D
Jajj még valakit kihagytam: ŐT. Ővele már kétszer találkoztam a Szabi hídnál, miközben osztogattam a CM-matricákat. :D
Tanulság: ma megint érdemes volt biciklire pattannom. :D
----
Mindkét linknél nekem csak
Mindkét linknél nekem csak a képek főoldala jön be.
nekem akkor csinált ilyet, amikor még nem volt picasam. ha másodszor is klikkelsz, akkor emlékeim szerint már bejön a kép.
A zöldsárgában lévő
A zöldsárgában lévő fickó egy sóher disznó, aki sajnálja a vesztes számháborúsoktól az unikumot ;)
akkor ez Te vagy? :D vagy
akkor ez Te vagy? :D vagy ismered Őt? :-) (ha ismered, írd ide , hogy ki az, hogy ha megint meglátom, be tudjam azonosítani név alapján, hogy ki az :D köszi :D)
----
A Merida mezes kisasszonyt
A Merida mezes kisasszonyt én is sokszor láttam már. Pár Merida mezes sráccal szoktak edzeni délutánonként a Margitszigeten. Nagyon jó ez a kép róla. :)
Blao
fu de tökjó, hogy így
fu de tökjó, hogy így kikenve kerékpározik
░▒▓███████████████▓▒░
Te is sörrel rakod? :P / Mindenkinek jár saját focicsapat. / Rendelj Te is Ubuntut!
ha már itt tartunk: a
ha már itt tartunk: a kedden bike kitchenben megismert triplaB/Nándi a körúton. siettem el a melóból, hogy még idejében érkezzem a Rákóczi tér és a Blaha közti szakaszhoz. tekergettem a nyakam, s mikor megláttam, már tudtam: ő a számolóember! 17:59-kor jártam ott, még épp kaptam strigulát, yeah!
most kifejezetten örültem, hogy kartoték ill. statisztikai adat lettem, köszi!
ha 18:01-kor jöttél volna,
ha 18:01-kor jöttél volna, akkor is kaptál volna strigulát, ugyanis nem sokkal előtted vettem át a "műszakot", 20:00-ig számoltam :) de az első striguláim között voltál, köszi :)
ja, ok, azt hittem, hogy
ja, ok, azt hittem, hogy csak 6-ig vagytok :-) így viszont visszafelé is kaphattam egy strigulát, hacsak nem szűrtétek ki az oda-vissza közlekedőket, hehe..
csak a Blaha felé
csak a Blaha felé haladókat számoltuk :) ha elmentél nyugatiig, és onnan jöttél vissza, akkor oktogonon is kaptál strigulát :D
Lehetséges, hogy szerda
Lehetséges, hogy szerda este fél nyolckor a Hungárián BluesD és bájos társa jött szembe?
Szia! Lehetséges :) Mi is
Szia!
Lehetséges :) Mi is láttunk ám, és ne hari a kései felismerésért,de mire feleszméltünk már el is hajtottál.De azért én igyekeztem egy gyors fejbiccentéssel jelezni, hogy vettem a lapot...remélem láttad még:)
Megvolt a biccentés,
Megvolt a biccentés, láttam. :)
azért ezzel óvatosan
azért ezzel óvatosan :P:P
ráköszöntem tegnap
ráköszöntem tegnap délben a Karinthy#Irinyi -nél egy lila férfi vázas (nemláttamhogypözsóe) outis lányra, nem te voltál, Marla?
nagyon meglepődött :)
Védd magad!
Kék-fehér Simplon outi.
sajnos nem én
sajnos nem én voltam.
??
??
Üdv!
Üdv! ;)
Szerda este(kb.19.30) a
Szerda este(kb.19.30) a Szerémi bringagyászon CM pólós fiatalember éppen a Barázda utcánál lévő káoszt fotózta.Néhány mondatot beszéltünk...Üdv mégegyszer!
Tegnap 15:40 körül 2 bomba
Tegnap 15:40 körül 2 bomba bébi a Redbullos kocsiban a Béke úton. 40-ig tudtam veletek tartani a lépést, aztán egy erősebb kutya SUV-vel beelőzött, majd megtelt a sor előttem... Láttalak ám benneteket :)
Védd magad!
Kék-fehér Simplon outi.
celebszpotting: ma 3kor
celebszpotting: ma 3kor mucsi zoltánt láttam a budai kerékvárban (vagy greenzone már?), spd cipőt vásárolt éppen.
Mucsi Zoltán
Mucsi Zoltán kerékpározik, méghozzá espédében? :Ddd
░▒▓███████████████▓▒░
Te is sörrel rakod? :P / Mindenkinek jár saját focicsapat. / Rendelj Te is Ubuntut!
lehet hogy nem magának
lehet hogy nem magának vette ám. ;)
nemár, pedig már tökre
nemár, pedig már tökre elképzeltem, ahogy rakja neki a nagykörtén és anyázik :D
░▒▓███████████████▓▒░
ezt az infót érdemes lehet
ezt az infót érdemes lehet elraktározni, hátha szükség lesz bringázó celebekre, mondjuk a BAM!-hoz.
mucsi zoltánt nagyon
mucsi zoltánt nagyon szeressük! :)
én is csak ezért írtam
én is csak ezért írtam be. ;)
(bár még így is inkább ideillik mint a buszban vagy autóban látható demszky/ronaldo/redbullos hostess, ezekre emlékszem az utóbbi hetekből sajnos...)
naná, őt fél hungary
naná, őt fél hungary szereti (a scherer péterrel egyetemben) :D ezért meg ezért főleg szeretjük :D
----
no meg ezért : )
no meg ezért : )
na jó, ez azért egy kissé
na jó, ez azért egy kissé durva :D
----
Matricázás közben
Matricázás közben találkoztunk egy philadelphiai lánnyal, akinek a cangája épp tele volt pakolva csomagokkal. Megígérte, hogy jön, sőt lehet, hogy még néha a MinimalMass-re is ellátogat. C U, bye!
Kár, hogy nem kérdeztük
Kár, hogy nem kérdeztük meg Tőle, milyen szép város ez a Budapest!!! :D És hogy ő mit gondol az itteni biciklis helyzetről. :-( bázzeg, fori, azt nem mondtuk, melyik nap van a minimal mass, csak azt, hogy heroes square 6 pm. :D
miközben osztogattam a matricát, eközben gondolkoztam el ezen az útvonalon, csak azért, hogy egyszer toljunk ki az autósokkal a kiskörúton :D (tudom, ezt nem itt kéne megbeszélni, de fontos volt ezt leírni:D)
----
Én mondtam neki a last
Én mondtam neki a last friday-t, remélem nem felejti el!
meg más országokban* eleve
meg más országokban* eleve az utolsó pénteket hívják critical massnek, talán így megjegyezte.
*egy san diego-i és egy porto-i sráccal beszélgettem osztogatás közben, de netes forrás alapján is erre emlékeztem.
oké, rendben, akkor nem
oké, rendben, akkor nem figyeltem... :-) remélem eljön, pl. az ilyen kapcsolatokkal tudnám fejleszteni angol beszélőkémet :D
----
tegnap annyi minden
tegnap annyi minden történt, hogy ennyi már rég nem.
a lehel utca lehel piaci végénél háromnyegyed öt körül a pirosnál félrehúzódott egy srác és hagyott előrecsorogni. hellóztam és megköszöntem, de akkor itt is, hátha. :)
aztán a vácin egy srác elég vakegér módjára kanyarodott ki a járdáról az útra, majdnem a nyakában kötöttem ki, és ő az egészből _semmit_ nem vett észre, melléérve szóltam neki, de csak pislogott, ezúton is ejnye!
ötkor a blahán a pirosnál négyen álltunk egymás után, mint a kislibák, helló evribodri!
Vmint Istenhegyin ma akkorat hellozott ram egy lefele zudulo srac, en eppen felfele, negy korul, h magam is meglepodtem - pedig en is szoktam koszonni. Udv innen is! ;o)
Wenson Splice 5500
Ma a budai oldalon a
Ma a budai oldalon a Lánchíd előtt 20 gyerkőc bringával, sisakkal, láthatósági mellényben és egy tanár bácsival. Láttalak benneteket.
Mongoose 450
sakura.hu
wendom.hu
lexuspest.hu
azokat én is láttam, a
azokat én is láttam, a petőfi hídnál a zépé előtt úgy húztak át a piroson, észre se vették, hogy tökre piros a lámpa, de azért átvergődtek, az autósok meg tűrték a gyereksereget :D
kár hogy nem adtam nekik matricát, pedig volt vagy tíz tucat :D amiből kisárgáztam a kereszteződést :D (ha vki sok matricát lát a petőfi és a lágymányosi híd környékén, nah az az én művem volt :D)
----
Én meg az Óbudai Auchan
Én meg az Óbudai Auchan mögötti bringajárdán láttam őket. :-)
........................
Formaharc és sci-fi.
gondolom onnan jöttek, mert
gondolom onnan jöttek, mert este már a petőfi hídnál voltak :D
----
Én meg gondolom "kicsivel"
Én meg gondolom "kicsivel" mögötted mehettem, mert az Árpád fejedelem útján láttam őket átkelni, ahol a HÉVet elnyeli a föld.
dupla
dupla
Szép sárga kereszteződés
Szép sárga kereszteződés lett :D
Piros punk fixi, kék Timbuk2, de lássatok ám :)
Frenki pakolta ma keményen
Frenki pakolta ma keményen a Király utcát.
- - - - -
Hát én.