Ez itt a Láttalak ám! című folytatásos sorozat XVI. része!!! :D
"Már rég gondolkodtam egy ilyen topikon, amelyben megemlíthetjük, ha látunk valaki ismerőst innen a fórumról. Persze utolsó péntek, Milli, meg CM nem ér, csak ha nem megbeszélten futunk össze valakivel." (Peta)
Előzmények: XV.,XIV.,XIII.,XII.,XI.,X.,IX.,VIII.,VII.,VI.,V.,IV.,III.,II.,I.

Ehh, pedig hogy spejzoltam
Ehh, pedig hogy spejzoltam erre. :(
De majd az off 16. az enyém lesz talán. Bár, lehet, hogy addigra nem lesz aktuális. Sőt, reménykedjünk. :)
na, jó látást! :)
- Ms. Critica "Lulu" Lujka -
*CMS* RABIC
MK - KP
"Az öröklét nem az időben rejlik, hanem az összhang állapotában."
bocs, de megelőztelek :-)
bocs, de megelőztelek :-) majd legközelebb :-)
----
Ha egy ALPHA montival messziről jön/mögötted lefékez/véletlenül neked megy/elnézést kér Tőled/ismer Téged, és Rád köszön egy (nap)szemüveges srác, it's Me.
"I want to ride my bicycle, so don't stop me now." :D
http://www.youtube.com/user/Oleever07
Ez egy kemény játék...
Ez egy kemény játék... :)
tegnap reggel, (ha jól emlékszem) a lehel utcán kifelé a hungária előtt jött szembe egy (ha jól emlékszem) kék binyiglis jóképű és intett én meg biccentettem, remélem észrevetted és helló és ragmeg meg ilyenek.:)
Talán a XVI. kerület
Talán a XVI. kerület miatt? És ennek okán mindig a 16. topicnyitásra fog hajtani :)
-----------------------------
http://tandemesek.blogspot.com,
Tandem,
Chubby
mindig? :) - Ms. Critica
mindig? :)
- Ms. Critica "Lulu" Lujka -
*CMS* RABIC
MK - KP
"Az öröklét nem az időben rejlik, hanem az összhang állapotában."
Tegnap egy bácsival jöttem
Tegnap egy bácsival jöttem együtt a Könyves Kálmán körúton a Lurdy-háztól a Népligetig, mivelhogy megláttam hátul a csomagtartóján a tavaszi BAM-matricát. Pár percre kiszedettem a füléből a headsetet, hogy elregéljem neki: szerdától ismét lehet versenyszerűen rögzíteni a kilométereket, és hogy vasárnap is szeretettel látjuk a nyitóeseményen :)
Tandem,
Chubby
Valakinek láttam tegnap a
Valakinek láttam tegnap a bringáját lekötve a Clarkon, _mostani, őszi_ BAM matriszával. Én is akarooook!
Bringás esküvő haladt pár perce a Lónyay utcában. Látványos vonulás, remek zeneválaszás!
Grat és hosszantartó boldogságot! :)
Bordó Trek 970-es srác Zöld Sisakban.
Mázlisták! Én csak béna
Mázlisták! Én csak béna fekete audis fosparádét láttam ma. :(
(de vicces, mert pont a fekete audik láttán jutott eszembe a bringás esküvő)
'One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them'
LJ ma az Izabella-Andrássy
LJ ma az Izabella-Andrássy kereszteződésnél, 19.28 sharp. :)
-----------
sikk
menekültél
menekültél előle?:)
*
mindig van hátszél, csak te mész rossz irányba.
az észak-pesti MK tud lakatolni, és tükör helyett is cyclechic
Á, kereszteződtünk
Á, kereszteződtünk :)
-----------
sikk
A futásról hazafelé menet
A futásról hazafelé menet a NightRide tagjait láttam a Madách téren.
"Bárcsak én is köztetek lehetnék!"
Ha felhívtál volna akkor
Ha felhívtál volna akkor odamnetünk volna és körbe vettünk volna és akkor köztünk lettél volna :)
Milyen volt?
Nagyon jó, rövid és gyors
Nagyon jó, rövid és gyors szakasz (6,5 km), bár az első felében egyszerűen nem lehetett haladni a több mint négyezer főt számláló tömegtől.
a marla örülni fog, ha
a marla örülni fog, ha ideírom, hogy láttam expózni?
*
mindig van hátszél, csak te mész rossz irányba.
az észak-pesti MK tud lakatolni, és tükör helyett is cyclechic
igen. én meg ma láttalak a
igen. én meg ma láttalak a folyosón kb egy órája.
---------------------------------------
ha ideírom, hogy lila ffi outi peugeot akkor fogtok látni ám?
->Budafok Hárosnál a
->Budafok Hárosnál a bringaizén láttam éjfél körül kifelé menni egy bringást. Fogadta az üdvözletet, mégegyszer HELLO neked. :)
->A 01:30-kor Szabadság-hídon ücsörgő bringásoknak üdv.
->Nomeg a Gödörnél a riksásnak zöld pólóban. Mégegyszer hello!
Kőbányai úton NR-en láttunk egy fekete tandemet aaaaaa belső sávban? Mindenesetre nagyon ott voltatok!
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
Amúgy meg türelem, a Népliget pedig gyönyörű.
láthattalak ma a villányi
láthattalak ma a villányi út egyik felsőfokú intézményében?
www.elheto.blogspot.com
Bocs, tudom hogy ez nem
Bocs, tudom hogy ez nem illik ide...de a villányi út azon intézményébe jártok (ha már nem nevezzük meg) ahol vannak parkászok meg lecsósok is???
Villányi út?
Villányi út? Lágymányoson, petőfi hídon megfordulok ezügyben, de a villányi úton szerintem nem. (legalábbis így az utcakeresőt nézve...)
parkászok, lecsósok?
Sőt az is, ahol a 09.12-es nightride végén jártunk hárman.
Móricznál van a Villányi
Móricznál van a Villányi út.
Corvinus budai campus-án a karoknak vannak ilyen "gúnynevei" ..gondoltam hogyha nem nevezzük meg az egyetemet akkor, aki oda jár erről be fogja tudni azonosítani :)
én igen, se nem parkász,
én igen, se nem parkász, nem is lecsós és msc :)
és tegnap megtévesztésig hasonló szemüveget, kalapot és hajat láttam, mint komótos :)
meg egy fekete fixit, meg pár outit..
www.elheto.blogspot.com
Tegnap az Árpád hídon
Tegnap az Árpád hídon rakta jó tempóban előttem egy gyönyörű kék outin egy szép leányzó, spandexben, kék mezben. Barátnőmhöz siettem, így nekem is haladnom kellett. De végig bűntudatom volt.
- - - - -
Ha a metrón Nightwisht énekelek, mindenki bolondnak néz. Ha bicajozom, akkor is. Az a jó a kerékpározásban, hogy nyugodtan énekelhetek közben Nightwisht, emiatt nem leszek hülyébbnek nézve.
dori üzenete (17:06):
dori üzenete (17:06):
szia
látták ám a bringád a zp előtt
dori üzenete (17:07):
osztálytársam, mondta ma, hogy barna olyan bringát látott mint az enyém, és stbstb, aztán mondtam, hogy a tied, mutattam képet, és jaa az volt
ja, azt én is láttam ott.
ja, azt én is láttam ott.
ha ideírom, hogy lila ffi outi peugeot kék kiegészítőkkel akkor fogtok látni ám?
Láttalak ám, Serpa,
Láttalak ám, Serpa, beszéltünk is, de itt is szevasz! :)
---
Piros punk fixi, kék Timbuk2, de lássatok ám :)
Ma este hazafelé láttam 10
Ma este hazafelé láttam 10 bringást. Egynek volt rendes lámpája, egynek volt dinamós, de nem működött, egy pedig sárga-fehér villogóval rendelkezett hátul. A többiek meg remélik, hogy látják őket. Láttalak titeket, de nem mindenki figyeli az autóból mindenhol a bringásokat. Gratulálok. :(
~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~
Solo la AS Roma per sempre!
Szép estét. Lehet csak én
Szép estét.
Lehet csak én gondolom rosszul ez a dolgot de valaki magyarázza már meg nekem, mit akartok elérni ?... azt hiszitek hogy ha lezárjátok a fél várost és bicikliztek párszázan majd "demszky bácsi" épít nektek bicikli utat...? Ennyi erővel mindenki felvonulhatna. A múltkori "Margit hidas játékotok" miatt majdnem elcsapott az egyikőtök mikor a gyerekkel sétáltam át a hídon. Kicsin múlt, hogy nem csapom le a biciklist... és még neki állt feljebb, hogy én mit képzelek magamról. Azt hiszem nem feltétlenül a biciklis utak hiánya a legnagyobb probléma ebben az országban...
Egy Budapesti lakos.
Szép estét! Tudod,
Szép estét!
Tudod, bringás és bringás között is nagyon nagy különbség van. Sokan vannak köztünk is olyanok, akik a járdákon cikáznak, este világítás nélkül közlekednek, stb stb. A critical mass "felvonulásai" kifelé és befelé is szólnak. Egyrészt szólnak ezekhez a bringásokhoz is, másrészt szólnak az autósok, politikusok, illetve úgy mindenki felé, hogy egyre többen vagyunk.
És lényegében igen, reméljük, hogy mivel egyre többen vagyunk, megkapunk pár olyan dolgot, ami könnyebbé teszi mind a kerékpáros, mind a gyalogos, mind az autós életét. Pont ilyen lenne a Margit hídi kerékpársáv is. Pont azt a célt szolgálná,hogy a bringások ne a járdán, a gyalogosok közt cikázzanak.
Szintén egy budapesti lakos. :-)
........................
Formaharc és sci-fi.
Én példul tiszta levegőt
Én példul tiszta levegőt szeretnék szívni a városban is.
Kedves Antal :) Nem gondolod
Kedves Antal :)
Nem gondolod rosszul a dolgot, csak nem gondolod át.
Majd ha lesz pár szabad perced, próbáld meg.
Segítek pár adalékkel:
Ha a gyerekkel sétáltál át a hídon, bizonyára szeretnéd, hogy a gyerek is átsétálhasson majd a hídon az ő gyerekével, aki a Te unokád lesz.
Ennek kicsi az esélye, ha még a hozzád hasonlók - akik itt is élnek és nem csak ide járnak dolgozni - sem értik meg, hogy MINDEN EGYES BRINGÁS MÍNUSZ EGY AUTÓ.
Szóval kedves Anti: mi lennénk a legboldogabbak, ha nem kellene évente többször követelnünk azt, ami nem csak a mi érdekünk, hanem a tiéd is.
Nevezetesen az élhető, szmogmentes várost, amelynek a kerékpáros közlekedés fejlesztése csupán ez egyik fontos alapköve.
Ha feltétlenül haragudni akarsz valakire, akkor javaslom olyanra haragudj, aki nem évi két-három napon okoz kisebb fennakadást, hanem 365 napon keresztül teszi tönkre a Te és a gyereked életét azzal, hogy a klotyóra is kocsival megy.
Úgy hívják, hogy AUTÓS.
Sanci
Fekete KTM Funline Trekking
Szürke-fekete Uvex sisak
Egy kicsit tájékozatlan a
Egy kicsit tájékozatlan a témában budapesti lakos...
Ami nem baj önmagában, hisz már ide tévedtél a fórumra, ami jó jel. Javaslom, tölts egy kis időt olvasgatással itt a mi körünkben és akkor te is megtudod, mik itt a célok...(nem bicikliutakra vágyunk), és azt is megtudhatod, mi a helyzet konkrétan, és CM-es szemszögből a Margit-híddal kapcsolatban. Vagy , hogy mennyire nem népszerűek a gyalogosok között száguldozó kerékpáros "társaink".
Tényleg nem a "biciklis utak hiánya a legnagyobb probléma ebben az országban..."
Ebben egyetértünk.
üdv
Zita
ps. Valahogy Hotyhoty szavaira vágyom.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Trek 3700 zöld-fehér-virágos
MK-Kelet Pest :)
Például azt szeretnénk,
Például azt szeretnénk, ha nem kellene a gyalogosok közt bicikliznünk, hanem mehetnénk egyszerűen az úton.
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
hát menjél! én is azt
hát menjél!
én is azt teszem! :P
kedves Budapesti
kedves Budapesti lakos
Számold össze hogy hány biciklis volt aki így veszélyeztette a gyereked. Aztán számold össze hogy hány autós tette ugyanezt amikor mentél volna át vele a zebrán. Megdöbbensz majd a különbségen.
Szvsz _egy is sok_, ha
Szvsz _egy is sok_, ha éppen elüti a gyereket. És hová jönne panaszkodni? A bunkó bringásoknak nincs blogjuk.
Tegyünk nekik egy szívességet.
A ketkerekenegyfarok.blog.hu még nem foglalt. :)
- - - - -
Ha a metrón Nightwisht énekelek, mindenki bolondnak néz. Ha bicajozom, akkor is. Az a jó a kerékpározásban, hogy nyugodtan énekelhetek közben Nightwisht, emiatt nem leszek hülyébbnek nézve.
Két keréken egy farok vagy
Két keréken egy farok vagy két kereke négy farok?
Este 9-kor a Villányi és a
Este 9-kor a Villányi és a Karolina kereszteződésénél a túloldalról intett nekem egy srác (ő Móricz irányába, én a BAH felé, álltam a pirosnál). Remélem láttad hogy visszabólintottam.
Ráadásul a mellettem álló kocsiból elég hangosan szólt a RHCP-től a Tell Me Baby.
Megalapozódott a jó hangulat a hazautam hátralévő részére:)
Ders-t/Derset (hogy kell
Ders-t/Derset (hogy kell írni az ilyen neveket ragozva?) áh mindegy. Ders jött szembe Ifi parknál reggel, de még aludt.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
A. Pali.
Biciklista
Mi Vitézzel
Mi Vitézzel délután-estefelé előztük a Budafokin. :)
IPG
Kék Torino outi, Pesten vagy vidéken, sárga bandázzsal, komfort fékkarokkal, Symmetricekkel :o)
És akkor meg MÁR aludt?
És akkor meg MÁR aludt? ;-)
6É futás
www.6efutas.hu
aki híres, az híres.. :)
aki híres, az híres..
:)
Tegnap, kb 16h, Margithíd,
Tegnap, kb 16h, Margithíd, zebránál ácsorgó kéksárga malis. Láttam ám hogy egyforma biciklink van. :)
Jó a kalapod.
Newmodelakos, Jazzpeta a
Newmodelakos, Jazzpeta a Rákóczi téren f7kor mikor mentem be a házba és mikor jöttem ki a házból, csak akkor már az út túloldalán:)
Aztán Pucca az Oktogonon...
Salud y pedal!
OktogoN
OktogoN ;)
OktogON
Hagyjad már, dadog szegény
Hagyjad már, dadog szegény :)
A. Pali.
Biciklista
Szia én is csak mással
Szia én is csak mással voltunk elfoglalva.
picit feszültek voltunk.
Így utólag is Szia!
;o)
Ma egy emberrel
Ma egy emberrel találkoztam, ráadásul kétszer, és ugyanazon a helyszínen, a Szabi hídnál. Ő nem volt más, mint Vitéz. :-) Először rád üvöltöttem, hogy "KÉRSZ MATRICÁT?" :-) Aztán mentél tovább, mert fuvarod volt. Aztán megint láttalak olyan 7 felé ugyanott, gondolom meg volt a fuvar. :-) Mindegy, azért örülök, hogy találkoztunk. :D
----
Ha egy ALPHA montival messziről jön/mögötted lefékez/véletlenül neked megy/elnézést kér Tőled/ismer Téged, és Rád köszön egy (nap)szemüveges srác, it's Me.
Még a seggén is matrica
Még a seggén is matrica van. :)
Asszem te voltál, aki BAM nyitóbulin matricával kínáltál, de nem kértem. Szürke háti?
A. Pali.
Biciklista
nem szürke, barna, kicsi
nem szürke, barna, kicsi kappa táska :D az viszont lehet, hogy én osztogattam :D
----
Akkor Téged láttalak a
Akkor Téged láttalak a Budai oldal déli járdáján osztogatni? Volt egy sanda gyanúm. Végül a szemközti kolleginádra csaptam le háromért. Köszi ez úton is, új tapéta van a lakásban. :P
- - - - -
sőt, nem hogy láttál, én
sőt, nem hogy láttál, én voltam az :-) csak kár, hogy Téged nem ismerlek :-) :P
----
A kollegina én voltam! :)
A kollegina én voltam! :) Ha a csampét is díszítenéd, gyere holnap is. :D
a kollegina engem meg megvert matrica osztás közben, olivér a tanum... :)
www.elheto.blogspot.com
ez így is van :-) de
ez így is van :-) de miután felmentem a szabi hídra, onnantól nem láttam semmit, történt valami egyéb esemény köztetek? :D
----
elfenekeltem...
elfenekeltem... ;)
www.elheto.blogspot.com
Nah jól van Urak, ezt
Nah jól van Urak, ezt megjegyzem magamnak!
Barett egyébként bántott! Ha van a bringás minitársadalomban némi jóérzés tessék megvédeni tőle! :P
majd megvéd a barátod a terepszínű katonai nadrágjában ;)
www.elheto.blogspot.com
Az oké hogy Téged megvert
Az oké hogy Téged megvert de engem miért nem?! :P
- - - - -
ne akard, komoly gyomrost
ne akard, komoly gyomrost tud osztogatni :)
10 éve bunyózok, de nekem is fel kellett pakolni a kezemet :D
www.elheto.blogspot.com
Akkor mostmár tudni akarom,
Akkor mostmár tudni akarom, h melyik bringásnak van ekkora arca! Hogy nézel ki? Mivel rakod???? Vagy állj meg délután és legközelebbre megjegyezlek. :D
Ajaj, ha ekkora amazon vagy, inkább beugratok a Dunába és felsunnyogok árral szemben, csak nehogy a szemed elé kerüljek.
Egyébként fényvisszaverők kézen/lábon, narancs/fekete/fehér giro sisak, azonos színvilágú Skarpea trekking/cross bicaj, tele lámpával, prizmával, semmire nem jó kormányvég tükörrel, hátul túrazsák, nyeregcsövön vaskos lánc (nem vagyok egy grammbuzi, na :) ), a hét vége felé közeledve körszakáll (az nem a nyeregcsövön).
- - - - -
Én Amazon??? Köszönöm a
Én Amazon??? Köszönöm a jelzőt, de csak kénytelen vagyok magam megvédeni sok pimasz bringástárssammal szemben. Egyébként békés természet bagyok. Igazold szavaim Big-Tétényi Kerékpáros Bandita!:Ddd
így igaz. :P
░▒▓███████████████▓▒░
Te is sörrel rakod? :P / Mindenkinek jár saját focicsapat. / Rendelj Te is Ubuntut!
Egész nap Vitézzel raktuk
Egész nap Vitézzel raktuk a várost és a különböző pályákat, de senki nem látott vele. :(
Bezzeg amikor egyedül nyomja. :)
IPG
Kék Torino outi, Pesten vagy vidéken, sárga bandázzsal, komfort fékkarokkal, Symmetricekkel :o)
Én láttalak titeket a
Én láttalak titeket a tűzraktérben :-) Sőt, IPG-t előbb is a sajnálatos esemény után a Rákóczi térnél.
lehet, hogy Te is ott
lehet, hogy Te is ott voltál a Szabi hídnál, csak felvetted előtte a láthatatlan ruhát :-) és bekented a bicajod ilyen láthatatlan festékkel :-)
----
Hát, én Vitézt láttam
Hát, én Vitézt láttam tegnap a Tűzraktérben, pontosabban őt felismertem.
........................
Formaharc és sci-fi.
Meg te jöttél a
Meg te jöttél a dobozaiddal, ugye?
Jaja, és mondtam is nektek, hogy "hali", meg ti is, hogy "helló".
:-)
Meg ha már, láttam Ákost és Tamást is. Másokat is láttam, de őket nem ismertem fel.
........................
Formaharc és sci-fi.
jz-t a New York
jz-t a New York kávéháznál
és IGEN, vettem lámpát :)
nagyon helyes, és bukód
nagyon helyes, és bukód mikor lesz?
akkor láttad utoljára a biciklimet... memento rota
-------------------------------
***szürke bukó/maszk/monti, fekete táska felpókozva***
***törött vázzal kezdem a BAM-ot :(***
sokadszorra kukásmellényes
sokadszorra kukásmellényes csávó aki reggel szokott szembejönni a csabautcán.
meg kedves g.istván a szénán, de nem tudom, h cmezel e és mi a nicked itt :)
Én 9 körül szoktam lefele
Én 9 körül szoktam lefele menni a Maros utca felé minden nap, van kukamellényem is,de általában az útminőségre és a kanyarodókra koncentrálok.
Szóval,ha én voltam akkor utólag is hello :)).
----------------------
Biciklizem tehát vagyok.
lehetség :)
lehetség :)
És pinget miről lehet
És pinget miről lehet felismerni,hogy legközelebb úriember módjára előre tudjak köszönni?
----------------------
Biciklizem tehát vagyok.
pingeld meg
pingeld meg :D
Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
3:-O
Ő pingelt meg engem én
Ő pingelt meg engem én már csak visszapingelni tudom :))
----------------------
Biciklizem tehát vagyok.
Tegnap este 8 körül Nesze
Tegnap este 8 körül Nesze Tibi és barátnője a Mogyoródi úti bringa-izén. :-) Sziasztok!
Tegnap délután László
Tegnap délután László János a Deák térnél átzebrázott előttem. :-)
Délután fél négykor
Délután fél négykor Shutruk és Apróhölgy kicsivel az Áprád-híd előtt.
Akkor beírom én is:
Akkor beírom én is: IPG-vel tegnap Shuti meg Luca a Marika néni kávézójában.
"Néééééézd milyen szék van ottt!" :D:D:D:D
ha ideírom, hogy lila ffi outi peugeot kék kiegészítőkkel akkor fogtok látni ám?
én értettem, de ide azért
én értettem, de ide azért kéne a szmájli:)
Tegnap reggel valaki
Tegnap reggel valaki rámköszönt a budafoki#nemtommilyen ucca pedig ott lakok mellette, lényeg hogy a kombínyó megy rajT-
Szóval rámköszöntél a #-ben hogy szia Vitéz.
Sajnos nemtudom kivagy (reggel volt még vagy tényleg nem ismertelek fel:$) , de üdv! ;)
Ma megint sok biciklis a
Ma megint sok biciklis a belvárosba és egy kedves ember a városliget végénél akivel elkezdtem beszélgetni.
Bocs hogy ott hagytalak de rohantam.
Megpróbálom összehozni a biciklitárolót=D
----------------------------
Narancssárga KTM Knoxville=D
Tegnap (15-én) 5 körül
Tegnap (15-én) 5 körül láttam Veghát nyeregbe pattanni a Batthyány téren. Hiába, nehéz nem észrevenni azt a szép, narancsszín bicót.
köszi, de már kezdem
köszi, de már kezdem frusztrálva érezni magam amiért Te állandóan spottolsz, én meg sosem látlak.
(egyébként nekem meg erre a sámsonájt táskára jár rá a szemem)
Legközelebb bemutatkozom
Legközelebb bemutatkozom :-) Most épp inkognitóban, bringa nélkül és kiskosztümben ácsorogtam, így nem meglepő, hogy nem vettél észre. Először a hátizsákot spottoltam én is, csak akkor lettem biztos abban, hogy te vagy, mikor átsétáltál a bringádhoz.
Twiggy amolyan
Twiggy amolyan gyalogosformán az BTK előtt.
(amúgy ki rakott ki megint egy randomplakát a zöldépület elé a bringatároló fölé? két hete nyúzom a hököt, már a plakátjaimat sem találták ma, ha van még, akkor randomkodj kérlek!)
Vaúúú, végre valaki
Vaúúú, végre valaki észrevett és kiírta, bár ez így csalás, bocsánat a késői reagálásért:-D
---------------------------------------------------
Én megrakom, Te meg tekered és mindketten szívunk;-)
Ma csak sétáltam egy 10
Ma csak sétáltam egy 10 percet itt újpesten, de ezalatt is 8 bringást láttam, abból 2nek volt rendes lámpája... Elég lehangoló látvány volt.
És azért 7óra után már erősen sötétedik...
"Bringáznál inkább Te is, Rezső!"
Papírkutya te jöttél
Papírkutya te jöttél szembe Dél-Buda Dunaparton?
A. Pali.
Biciklista
őőő, szerintem igen :)))
őőő, szerintem igen :)))
Kedden jó volt látni a
Kedden jó volt látni a Kuti Bandit,
Szerdán meg az Oláh Petyát kerekzés közben. Ragmeg rendesen! :)
Ki volt az az angyallal mezsgyés szimpatikus fiatalember, aki 2 körül az ELTE Lágyi északi tömbje mellett ellátott normális 15-ös kulccsal?
Reggel nem volt időm átrakni a sima pedált, úgyhogy csak elvittem magammal, suli után meg leültem felszerelni.
Köszike neki!!!!
(off: 30 mp-cel a távozása után jutott el hozzám a hír, hogy egy jókora hangyabolyra ültem... :D)
--------------------------------
Függőágy, koktél, homokozólapát!
Kükü a Frangepán
Kükü a Frangepán utcánál, reggel 9 körül.
Le a térkövekkel!
jazzpeta pontban 1-kor a
jazzpeta pontban 1-kor a csarnok téren, kapucnival a fején és futárzsákkal a hátán. megint lassan kapcsoltam, illetve nem akartam veszélyeztetni, úgyhogy innen heló!
Az egy bicajos sapi volt,
Az egy bicajos sapi volt, nem kapucni :D És igenis menő :D:D:D
Szar Knog :P Minden láma
Szar Knog :P
Minden láma fején az van már? :D:D
Ma láttam egy csajszit a
Ma láttam egy csajszit a sulimban ( Petrik ), amikor épp készült haza felé fehér-sárga fixijével a szakadó esőben. De eszkábált egy -sárhányót- flakonból.
Üdv, néked... -Láttalak ám!-
___
Ha egy piros csíkot látsz a gumiban akkor az én volnék:P
bemutatjuk neked doorit
bemutatjuk neked doorit :)
Szia, az én voltam!;) a
Szia, az én voltam!;) a sárhányó nem jött be, tiszta víz lettem.. Én nem tudom igazából ki vagy, és nem láttalak ám, de legközelebb köszönj, vagy ilyesmi! :)
megtaníccsalak normális
megtaníccsalak normális palacksárVÉDŐT csinálni? ;)
amúgy hogyhogy nem jött be? nem HÁNYTA eléggé a sárHÁNYÓD a sarat rád? Nem áztál meg eléggé? :D
fuh pont az a baj, hogy nagyon hányta rám:D bár esett az eső mindenfelől..:D már lovag is felajánlotta, de akkor mindketten megmutatjátok, és majd eldöntöm ki a profibb:P
Hát én volnék, akkor
Hát én volnék, akkor zöld-sárga adi*as felsőben tisza övtatyóban magasan:D suliban majd leszólítalak kedden ;) utána elvárom, hogy gyere CM-re felvonulásra ( zárójelben: gorilla maszkban leszek:P:P)
___
Ha egy piros csíkot látsz a gumiban akkor az én volnék:P
Reggel vki rámköszönt a
Reggel vki rámköszönt a müpás hévmegállóban.
Ő csepel felől a szabadkikötő(vhogyhívják)út felől én meg épp a síneken jöttem át.
álmos is voltam meg, minden figyelmemet az kötötte le h szép tempóban lelassulva várjam meg amíg elhalad keresztbe.
innen is helló!
upsz, dupla..
upsz, dupla..
Drótszamár reggel Fő
Drótszamár reggel Fő utcán.
A. Pali.
Biciklista
Komótos, láttalak ám!!:)
Komótos, láttalak ám!!:) kiabált az osztályom, hogy dóri figyelj, bringás! aztán a ragmeg az reflexből jött, de remélem a sziát is hallottad?! jó volt látani ám egy ismerőst :)
Igen, persze, vissza is
Igen, persze, vissza is köszöntem! Úgy szúrtalak ki, hogy kificcent egy jellegzetes sárga koskormány az embertömegből, fehér váz, és hirtelen felismerés, hogy jé, itt a petrik!
Petic-cel találkoztunk a
Petic-cel találkoztunk a Szabi hídnál úgy n7 körül, miközben matricát osztogattunk, aztán beállt Ő is. :-) Na és Bendzsóval is találkoztunk ugyanott kb. f7 fele. :-)
----
bezony, láttunk ám
bezony, láttunk ám :)
www.elheto.blogspot.com
én még hédit is láttam -
én még hédit is láttam - őt se hagyjuk ki, még megsértődik! tudjátok milyen :-P (mondom ezt alig egy óra ismerettség után :-)
hát igen... :P ---- Ha egy
hát igen... :P
----
Oh, a dzsentülmen!!!
Oh, a dzsentülmen!!! Köszönöm, hogy nem felejtette nevem! Szóval már maga is szekál??? Ezt kapja minden női bringás? :D
Az azért túlzás, hogy te is osztogattál... feltartottál. :P
nna, kikérem magamnak, igenis osztogattam! legalább... 20 matricát! :-) szerintem ti civakodtatok, nekem kellett békíteni :-))) bár lehet, hogy rosszul emlékszem, némileg sör alatt voltam (psszt!)
mindegy, nagy volt az általános jókedv. apropó, van élet a CM után??
Évek óta folyamatosan CM
Évek óta folyamatosan CM után vagyunk.
Naná, hogy van élet, sőt, CM után van csak igazán!
:-D
6É futás
www.6efutas.hu
értem én, meg persze, csak
értem én, meg persze, csak hiányozni fog a matricázás, plakátolás, a BAM! reggeli, magyarán a kampányolós rész... ja, megvan, péntek utolsó péntek, Minimal Mass! :-)
Úgy is van. + HHH, Milli,
Úgy is van.
+ HHH, Milli, Bringakonyha, bringaúttisztító kommandók...
6É futás
www.6efutas.hu
17:00-kor a szerémi úton
17:00-kor a szerémi úton egy kék mezes hosszú hajú szöszi suhant el szerémi#galvani út kereszteződésnél egy fehér időfutam géppel az ótók között.
Ugyanezen vonalon, de két sarokkal feljebb 17:15-kor egy kék-fehér outis kislány cirkált a Hengermalomnál, s ezzel egyúttal jól szemléltetem az autóforgalom akkori sebességét :(
Ma reggel Boci-val
Ma reggel Boci-val találkoztam,az Árpád út-Váci út kereszteződésénél.
A Pesti úton,31-es úton Maglód,Gyömrő felé alig látok bicajost,aki szembe jön az is helyi lakos.
Lassan,de gyorsulok
hol máshol :) és milyen
hol máshol :)
és milyen szép ködpárás reggelünk volt... :)
Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
Igen,az volt.A Tesco
Igen,az volt.A Tesco mögötti úton meg láttam 3 "árnyék lovast".Ott még elég sűrű volt a köd.Világítás egyiken se volt.
Egyébként holnap is ott leszek,fél 8 körül.Sajnos.
Lassan,de gyorsulok
hédivel, oleever07-tel és
hédivel, oleever07-tel és barettel láttuk derset (derst? feljebb sem válaszolt senki attentoredaz kérdésére) fél 7 körül a szabadság hídnál. ő is láthatott minket, ahogy cm matricát terítettünk, mert erőst mosolygott - szevasz! :-)
de jó, hogy Te tudod, hogy
de jó, hogy Te tudod, hogy Ő tudja, hogy Mi nem tudjuk, hogy Ő kicsoda :D
----
hogymii?? szerintem meg ő
hogymii?? szerintem meg ő nem tudja hogy ti nem tudjátok :-)
dehogynem, Ő tudja, hogy Mi
dehogynem, Ő tudja, hogy Mi tudjuk, hogy Mi nem tudjuk azt, amit Ő tud, Mi meg nem, de Te igen :D Te tudod... :D
----
én ehhez már öreg vagyok,
én ehhez már öreg vagyok, te nyertél! :-)
Te tudod... :D :P ---- Ha
Te tudod... :D :P
----
de ráértek :) én sem
de ráértek :)
én sem értem, öregszünk? :)
www.elheto.blogspot.com
Ma wackor a szabihíd budai
Ma wackor a szabihíd budai oldalán kanyarodott a hídra. Utánad kiáltottam mert pont mögötted voltam, de nem hallottad meg. :)
az előtt láttam a
az előtt láttam a babakocsis vonulókat gyülekezni az astorián a börgerking előtt. remélem azért tömegebbek letteket egy kicsivel később!
Tegnap estéről üdvözlet
Tegnap estéről üdvözlet még Zolinak, nomeg Balázsnak! Remélem, mindkettőtöknek elég lett végül a matrica. :)
És köszi a szőlő szörpöt Balázs. :D
Szciklon > ~14:15 > Síp
Szciklon > ~14:15 > Síp u.
........................
Formaharc és sci-fi.
Ahh én nem láttalak ám,
Ahh én nem láttalak ám, éppen szabálytalankodtam, mert rohantam. Otthon hagytam a pénztárcámat :)
Pepedál Burco-jával a Jászain este hét körül.
Amsterdam-on jöttem szembe, és frissen kopaszon :)
kulcsszavak : kona lava dome samu arpad sorry zold
ma egy csomószor láttam
ma egy csomószor láttam Ecokát a híres Authorjával. :D
pár tipp:
-az a kerék ránézésre totálkáros hátul, egy ép pontja nincs ami ne térne ki vagy függőlegesen vagy vízszintesen az ideális vonalból.
-állítsd be az elsőféket, úgy láttam már koppan a markolaton a kar.
hú, ilyen jó hétvégém
hú, ilyen jó hétvégém régen volt :D
Tegnap autómentes napon voltam Nagyapámmal, és az MK sátrában láttam Blao-t tanácsot adni. :D Aztán még kit láttam: 3 sztárt: Alföldi Róbert, Mucsi Zoltán, és Vitézy Dávid (VEKE szóvivője) és 4 (látásból) ismerős bringást: Kánaán,qkac, és egy lány, akinek Knog sapija van, és fehér biciklije, és a fehér bicikli vázán láttam egy Bagaboo váztakarót (vagy mi az? :D) és általában a barátjával van :D(nem tudom, hogy hívják, ha Magadra ismersz, írj :D). És visszafelé újra találkoztam Blao-val az MK sátorban és egy lánnyal, akit látásból ismerek, de kiderült, hogy Dorcssa-nak hívják. Innét is ÜDV Mindenkinek!!! :-)
(Ma meg a Vasúttörténeti Parkban voltam Faterommal a Mozdonyfesztiválon, és Somogyi Zoltánt láttam műsort vezetni, meg a Skandináv lottós műsorvezetőt-aki régen a Szerencsekereket vezette-, Vízi Andrást láttam a lányait fegyelmezni. Nektek is ÜDV!!! bár tudom, hogy nem néztek ide, de azért Láttalak Ám Titeket!!! :D:D)
----
a csajszi neve:
a csajszi neve: doori
-------------
ÖRÖK A HAJTÁS! nameg: cyclechic
köszi szoldi :D akkor már
köszi szoldi :D akkor már tudom kicsoda :D Szia Doori! :-)
----
hja, esélyes, hogy doori,
hja, esélyes, hogy doori, de neki nincs is barátja:D
igazis
igazis :)
-------------
ááá, megvan, megtaláltam
ááá, megvan, megtaláltam Őt az IWIW-en :D (nem irogatom ide az adatait :D) egyébként helyes lány :D
majd ráköszönök az utcán :D
----
hát ja, eléggénagyon
hát ja, eléggénagyon szingülben vagyok most:P akire gondolsz, az kicsikicsi, vele szoktam lenni. szoval doori vagyok, szia!
Ja, fb-n nem volt
Ja, fb-n nem volt Singlespeed kategória, így beírtad a Bonyolultat? ;)
(Különben is innen kell megtudnom?! :DDD)
szia doori!!! engem meg
szia doori!!! engem meg Olivérnek hívnak, Oleever07 :-) bocsi, nem tudtam, hogy a kicsikicsi nem a párod :D amúgy sajnos én is egyedülálló vagyok :-(( de reménykedjünk benne, hogy nem sokáig... :D
----
üdv a budapest korzós
üdv a budapest korzós brigádnak ;)
www.elheto.blogspot.com
mcysh és kedves neje a
mcysh és kedves neje a bazilikánál. Az a piros bicó ilyen fényben menet közben még gyönyörűbb.
Szciklon csapott le rám a
Szciklon csapott le rám a Budapest Korzós brigád standja mellett elhaladtomban (szép szó) az Autómentes Andrássyn, majd az @RC kiállításon Dorcssa, JezzPeta, Mr. Gajdov (nick nem ugrik be, bocsi), IPG és BBB. Kihagytam valakit? Ha igen, bocsi és Helló! :)
Innen együtt a Bringakonyhára, ahol megtudtam, hogy lánc- és kazettacsere vár rám a jövő héten + az első kerekem harmatgyengére van fűzve, a hátsó meg teljesen el fűzve oldalra. Köszi a fényvisszaverő matricákat és a BK ragacsokat is.
Hazafelé még egyszer Szciklon + Korzó Team. (Ki volt az a lány, akinek továbbadtam az egyik Bike Kitchen matricát?)
De jó kis délután volt!! Sziasztok!! :)
Védd magad!
----------------------------------------
Kék-fehér Simplon outi.
jazzpeta és gajdovgéza
jazzpeta és gajdovgéza (GG) helyesen, és jó volt végre megismerni :-)
Upsz, bocsi :-) Védd
Upsz, bocsi :-)
Védd magad!
Kék-fehér Simplon outi.
Asszem akár külön topikot
Asszem akár külön topikot is nyithatnék. Pénteken a Ligetben mini-Belvár találkozó, Nuvandával, Febbel meg a fiammal.
Azóta workshop, meg autómentesített autómentesnapok az Andrássyn, ahol rengeteg mindenki. Barret, köszönjük, hogy így ismeretlenül is beálltál hozzánk önzetlenül segíteni a standon, tök jó fej vagy! Akkor láttam kisembert, sagant, ypsét, zenmacskát, Peetet, a többiekkel meg volt beszélve, úgyhogy őket nem írom, meg doorit egy másik fixissel, és kívülről tudom a Bogotá filmet. (a budapestkorzo standján végtelenítve az ment :-)))) )
És képzeld Barret a monitor újabb kalandokba bocsátkozott: ma este a rendőr vitte el, Mikivel (aka: Miket) együtt!!!!!
hogyhogy, miért, mi?
www.elheto.blogspot.com
Bocsi mindent kétszermond
Bocsi mindent kétszermond kétszermond
:-))) Képzeld,
:-)))
Képzeld, szívességből elvitték!!! És vissza is hozták! (Azt hittem, hülyéskednek, hogy Mikit elvitte a rendőr a monitorral együtt, de mikor kiszállt a süntaxiból, csak ámultam-bámultam) :-)))
ááá, így könnyű :)
www.elheto.blogspot.com
Akkor ma Mikit szabadítunk?
Akkor ma Mikit szabadítunk? :-)
Ma fél kettő felé Ypse
Ma fél kettő felé Ypse és Habarcs a Lónyay utcában. Nagyon szorgalmasan dolgoztak.
6É futás
www.6efutas.hu
Látogatást köszönjük,
Látogatást köszönjük, legközelebb ismét szívesen látunk :))
Bordó Trek 970-es srác fekete Sisakban.
Dorcssa, a te bicód mellől
Dorcssa, a te bicód mellől hoztam el az enyémet 4-kor a suliból? Déli tömb, P-tárolók...
Hogy néz ki a
Hogy néz ki a bringád?
Bordó BCA, kék
Bordó BCA, kék bandázzsal.
http://schzsu.freeweb.hu/bca.jpg
Hú... 1000 bocsi mindenkitől, lemaradt a válasz gomb :S
Karinho-t spottoltuk
Karinho-t spottoltuk Apróhölggyel 18:20 körül az Aquincumi Auchan mellett a bringaúton. Láttunk ám!
----
Zöld Mali Cobra alias Ella
Húúú, ma is jó napom
Húúú, ma is jó napom volt. Sok emberrel osztogattunk a Szabi hídnál: Hédi, barett, Dufi, GriN, tgz, Blao, és Én. :-)
Osztogatás közben láttam egy-két embert is. Például azt a fekete ruhás lányt, akinek a küllői ki vannak díszítve. Állítása szerint rengeteg matricája volt. :D Aztán láttam azt az embert, akit a Ráckevei HÉV-en szoktam látni kettesben állapotos párjával. Fő jellemzője: GO FAST trikó. :-) És még Vitézt is láttam a Szabi hídra feltekerni, mögötte egy kopasz emberrel (aki lehet, hogy az IPG? :D)
Szóval ma is jó napom volt, de a holnapi még jobb lesz!!!!!!! :D:D
----
IPG nem is kopasz :D :D :D
IPG nem is kopasz :D :D :D :D :D
-------------
Nem vagyok kopasz. :)
Nem vagyok kopasz. :) Szerintem a Kálmánt láthattad talán. :)
IPG
bocsi, nem tudtam, hogy nem
bocsi, nem tudtam, hogy nem vagy kopasz :D csak Vitéz mondta egyszer, hogy ha IPG-vel van, akkor senki se látja, viszont ha egyedül van, akkor bezzeg mindenki látja Őt :D és így gondoltam arra, hogy Ő-e az az illető, de mint kiderült, nem Te vagy az a kopasz tag :D még egyszer bocsi, pár embert (jó, ha van egy tucat :-) ) ismerek innét CM-ről, Téged még nem :D
----
Szerintem azt én
Szerintem azt én mondtam.
De látszik is az eredmény: nem velem volt -> látták. :D
IPG
Node Oleever! A megbeszélt
Node Oleever! A megbeszélt találkozók nem számítanak.
Én is köszönöm a kellemes délutánt, a jó hangulatot varázsoló segítséget Blau86-nak, TGZ-nek, Dufinak és GriN-nek! Állati jó volt titeket megismerni, remélem holnap is látjuk egymást a tömeg ellenére.
Persze nektek is köszönöm Oleever és Barett, de veletek megbeszélt volt már a progi.
Gabika téged mikor spottolhatlak végre???? Remélem, h holnap kint leszel és megtalálsz egy HELLO erejéig.
jó, tudom, hogy nem ér a megbeszélt találkozó, de én nem tudtam, hogy végül 6-an leszünk :D na mindegy, én is köszönöm azt a jó hangulatot, amit Ti nyújtottatok, már csak pár óra, és kiujjonghatjuk Magunkat :D
----
:) Még mindig Blao.
:) Még mindig Blao. :)
Tegnap láttalak ám! Nem tudom hogy észrevettél-e.
Blao
Bocsi a hibáért kedves
Bocsi a hibáért kedves Blao86.
Nem, nem láttalak. :(
Miért nem köszöntél rám?????
Mikor láttál? Még a startnál?
Egy teljesen ismeretlen arc volt, akivel beszédbe egyedtem, mert nem volt hátsó lámpája ;)
A. Pali.
Biciklista
bringás harci díszedben
bringás harci díszedben fel sem ismertelek:) de aztán tudatosult bennem, hogy ki is vagy, szóval még a következő bringásnak is jutott a mosolyból.
minden rendben velem. holnap cm, aztán merlin. veled mi a helyzet? gyerekek? bajkonülök?:)
Salud y pedal!
dorcsa rakta betyárosan a
dorcsa rakta betyárosan a szabadság hídon, láttalak ám :)
www.elheto.blogspot.com
Én meg a Körtéren
Én meg a Körtéren láttam. Lassan saját topikja lesz :-)
Tök jó hogy ennyien szpottolnak, lassan már cm-ezni is lesz időm és akkor időben tudok reagálni ezekre. :)
Zoltee este tízig
Zoltee este tízig sörözgetett a Baross sörözőben a Keletinél, én láttam. Aztán sörrel rakta hazáig. :P
bágos ez a céem :Ddd
bágos ez a céem :Ddd
Zsoltee este tízig
Zsoltee este tízig sörözgetett a Baross sörözőben a Keletinél, én láttam. Aztán sörrel rakta hazáig. :P
Teljesen off: én meg már
Teljesen off: én meg már azt hittem, hogy a tizenhat ker. látványairól van szó! :-)
stp a Bajnok előtt 17:50
stp a Bajnok előtt 17:50 magasságában. Szép az a táska. És bazinagy! :)
Védd magad!
Kék-fehér Simplon outi.
2 stp lenne? vagy
2 stp lenne? vagy keveredés? :D
Egyik stp a másik stp
Egyik stp a másik stp bazinagy táskájában. :-)
meg vagyok lőve a HBR-ekkel :)
Védd magad!
Kék-fehér Simplon outi.
azt nem tudom, de biztos nem
azt nem tudom, de biztos nem engem láttál akkor. :)
Hát stp1 és stp2.
Hát stp1 és stp2.
Nyúmodelákos a Király
Nyúmodelákos a Király utcán hétfőn este hat előtt valamivel, illetve Kánaán szombatról vasárnapra virradó éjszaka éjjel háromnegyed egykor az OktogON tolta a biciklijét a járdán. Láttalak ám az éjszakai buszról :)
Tandem,
Chubby
Nyúmodelákos a Király
Nyúmodelákos a Király utcán hétfőn este hat előtt valamivel
Bukó nélkül, he? :)
Úgy ám, bukó nélkül, de
Úgy ám, bukó nélkül, de nagyon vagány napszemcsije volt :D
Tandem,
Chubby
hopp, lebuktam...:)
hopp, lebuktam...:)
Buppa éjjel fél háromkor
Buppa éjjel fél háromkor a Baros u. - Nagykörte sarkán ment hazafelé a tűzrakteres produkció után.
Tegnap reggel fél 10
Tegnap reggel fél 10 körül srác az Alagút Clark felőli kijáratánál, ezúton is üzenném, ha nem csatolod be a bukódat, akkor minek van a fejeden???
reggel a blahán
reggel a blahán kereszteztem egy sárga sisakos fiatalembert, csak egy mosolyra futotta, a helló már lemaradt, ezúton pótolom. :)
(rajta kívül volt még néhány másik bringás is :DD)
----------------------
Biciklizem tehát vagyok.
üdv a mellettem emelő kék
üdv a mellettem emelő kék pólós srácnak itt is. (a városháza előtt a kis fa "dobogókon" emeltünk, majdnem elfoglaltam a helyed :)
szuper cm volt! :)
Még tegnap Frenkit a
Még tegnap Frenkit a király utcában, majd este sokakat a tűzraktérben (nwákos, szter, ciklon, stb.).
Tegnap láttunk, IPG!
Tegnap láttunk, IPG! Keresztbe nyomtad neki a Dózsán, mi a Dohány folytatásában vártunk a piros lámpánál... ordítottam, de úgy fest, kevés voltam, hogy meghalld ;o)
Öhm, ja, ott is nyomtam.
Öhm, ja, ott is nyomtam. :)
Olyankor, ha valaki nem vesz észre, esetenként megcsörgetem, mert miért ne. :)
IPG
Jött hozzánk sörözni a
Jött hozzánk sörözni a váci teszkó elé :D:D
Az tegnap volt, amiről Luca beszél az meg kedden. Kelet felől közelítettem meg anno a várost (Verseny u.-Dózsa felől), tegnap meg nem is jártam odafele a Dózsán, Árpádon raktam végig, gyors módban. :)
IPG
Még jó hogy visszafelé
Még jó hogy visszafelé volt megkülönböztető jelzéses biztosítás (mint odafelé nekem és vitéznek) köszönhetően a CM-es megafon szirénájának, amit még véletlenül sem loptunk el :-)
Ez nem lopás volt
Ez nem lopás volt :$
Tegnap szerintem láttam
Tegnap szerintem láttam Bocit, (Boci volt a táskádra írva). Ebből gondolom, hogy te voltál! :)
Egy kérés mindenkitől:
Aki csinált olyan képeket, amin hozzám hasonló Gyilkos Lódarazsak SE mezes emberek is vannak, azt kérem, küldje el nekem erre a címre: molnanil'kukac'gmail'pont'com
Előre is köszönöm!
---------------------------------------------------------
HAJRÁ GYILKOS LÓDARAZSAK (SE)!!!
---------------------------------------------------------
nem voltam magamon kívül,
nem voltam magamon kívül, így csak én lehettem a zsákom alatt :))
Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
a
a keresztúriak?
A "keresztúriak" mi
A "keresztúriak" mi vagyunk, a Lódarazsak meg ők.
hú, este fél 11 körül
hú, este fél 11 körül értem utol a Blahánál a legchicesebb (ever) bringáslányt. gyanús volt, hogy tegnap is ő volt a divatbemutatón a Merlinben, és ha igen, hát, civilben is legalább olyan chices!
a tegnapira emlékeztető frizura, fehér virág a hajban, piros bicikli - szia! :-)
Ki parkolt ma egy
Ki parkolt ma egy gyönyörű, piros Mali Ironmant sárga felnikkel az ELTE bölcsészkar i épülete előtt? Téged nem láttalak, de a géped igen, már mellé lakatolni is egy élmény.
Ilyenje van
Ilyenje van e?
http://ebike.hu/images/products/856b13c1fa036ebaeb02bfb5f3a54deb3c3a18e5...
........................
Formaharc és sci-fi.
Nincs.
Nincs.
Hát akkor nem ő az akire
Hát akkor nem ő az akire gondoltam.
........................
Formaharc és sci-fi.
Én tudom ki
Én tudom ki ő.
qkac ma este hat körül az
qkac ma este hat körül az andrássy-n :)
délután 6 körül:) de én
délután 6 körül:) de én nem láttalak:P
én az ellenkező irányban
én az ellenkező irányban mentem ,és nem akartam feleslegesen kiabálni ,sztem úgy sem hallottad volna meg :)
Boci 6.40-kor a vácin,
Boci 6.40-kor a vácin, biccentettünk és tovaszárnyalt :)
-------------
jaja. és oly jó látni,
jaja. és oly jó látni, hogy hajnalban nem csak én tekerek... főleg a Vácin nyélen :))
Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
Hajnal 5h magasSágában
Hajnal 5h magasSágában Nagytétényin én a bringaúton,kolléga a szembe lévő oldalon intettünk ezúton is RAGMEG!Hazafelé Papírkutyával dumáltunk az albertirsai "Dunapartynál" lassan már megszokott időben ŰDV!
---------------------------------
TREK SILVER-BLACK
Egyszer ideje lenne végre
Egyszer ideje lenne végre lángosozni is! :)))
Láttam ma egy szép szürke
Láttam ma egy szép szürke oútit, piros tripla felnivel, piros vázvédővel. Nem először látlak a tizenegyben, Újbudán, tesó, ki vagy?
Innen is ragmeg! ;)
---
Piros punk fixi, kék Timbuk2, de lássatok ám :)
Jazzpeta meg Dorccsa, én
Jazzpeta meg Dorccsa, én köszöntem rátok CM elején a jobboldali kis utcában, amikor én kifele, ti befele, csak baromira nem tudtátok, hogy ki vagyok, és gondoltam feloldom álmatlan éjszakáitok forgólódásának tárgyát... vagymi.
köszi, végre alhatok...
köszi, végre alhatok... :-)
Egyébként meg tudom ki vagy, a bk-ból eléggé megragadtál - csak egy picit elhavazódtunk a héten (bk átadás meg minden).
ja, Ernő még tegnap este
ja, Ernő még tegnap este az Astória irányában a villamos síneken. élőben is köszöntünk :-)
Ma délután Népfürdő
Ma délután Népfürdő utca-Zugló viszonylatban a bringaizén egy ötvenes hölgy, netten, fehér blúzban, fekete nadrágban úgy rakta neki, hogy alig bírtam tartani a tempót. :)
"Never underestimate the power of denial." Ricky Fitts
Mivel ilyesztetted meg
Mivel ilyesztetted meg szegényt ennyire? :-)
A manóba. :-( Köszi!
A manóba. :-(
Köszi!
Érteménezt?? "Never
Érteménezt??
I(l-ipszilonos-jé-vel)eszt
I(l-ipszilonos-jé-vel)eszt (remélem többé nem írom le).
Biztos ezért nem értetted :-)
vagyis: lyaaaaa......
:)
18.38, Asia Center, Lujka,
18.38, Asia Center, Lujka, erősen befelé figyelve.
erősen befelé
erősen befelé figyelve
Meditált?
f9 tájban minimalmass a
f9 tájban minimalmass a margiton?
jók voltatok - mosoly.
meg is jött a kedvem, legközelebb énisénis?
Lehetséges, ha sok
Lehetséges, ha sok bringást láttál a hídon libasorba tolni, akkor mi voltunk :))
sőt, libasorban bringát
sőt, libasorban bringát vállon vinni :)
akkor biztosan mi voltunk
akkor biztosan mi voltunk :))
Asszem CM napján, amikor
Asszem CM napján, amikor lipileevel mentem át a hídon (ugye az is láttalak ám), felkaptam a bicómat és egy szakaszon balázsolva vittem. :)
Balázsolva! Hát más is
Balázsolva!
Hát más is emlékszik még a versennyel egybekötött névadásra?
Ó jeee!
6É futás
www.6efutas.hu
azt nem lehet elfelejteni
azt nem lehet elfelejteni :)
Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
ki kiabált nekem deáknál,
ki kiabált nekem deáknál, hogy ragmeg dóri, mert nagyon tekertem, és nagyon hallottam, és a kettő kombója által, már nem volt időm az arcokat is felfogni?! de köszi a ragmeget, mosolyogva tekertem hazafele:)
Hehe, nem én, de én is
Hehe, nem én, de én is integettem :)
Én voltam. Csajok mellettem
Én voltam. Csajok mellettem megijedtek, Komótos meg röhögött. De azt mondta, hogy nem írhatom ide, mert az nem ér, ha te is látsz minket, de akkor csak úgy csináltál.
na Komótos volt az egyetlen
na Komótos volt az egyetlen tippem, akkor ő nyert:D de szerintem azzal nincs baj, ha láttuk egymást, vagy lehet én nem tudom a szabályokat?!..
Kobold ma délután ( 3-4
Kobold ma délután ( 3-4 körül ?) a Lónyay utcában.
Bordó Trek 970-es srác Fekete Sisakban.
Bingo. Nem voltál bent,
Bingo.
Nem voltál bent, uccán láttál? Mett én sajnos nem észleltelek.
6É futás
www.6efutas.hu
Sisakodra és
Sisakodra és visszapillantóra lettem figyelmes az ablakból, mire észbekaptam már nem voltál sehol :))
Sisakról
Sisakról megismernek!
Bepárásodott a szemem.
6É futás
www.6efutas.hu
Gex > Nánási út > negyed6
Gex > Nánási út > negyed6 körül
........................
Formaharc és sci-fi.
tudtam hogy akkor fogok ide
tudtam hogy akkor fogok ide először bekerülni ha bringaúton kísérgetek egy kezdőt. :DDD
a deák tértől a római partig egyébként szerintem háromszor olyan lassan értünk oda így.
Akkor szerintem én már
Akkor szerintem én már visszafelé láttalak, mert belvár felé mentél, és pont kielőztél két másik bringást. És mintha egyedül lettél volna.
Én meg egy 3,5 tonnásból figyeltelek. :-) Csak azért nem üvöltöztem a csokimért. :-D
........................
Formaharc és sci-fi.
két bringással voltam
két bringással voltam igen. deák tér - római part - deák tér volt a túra. egyébként egyszerű, ha úton mentem akkor már nem velük voltam.
és máskor kiabálj nyugodtan. ;)
Tegnap Vitéz rakta meg a
Tegnap Vitéz rakta meg a Soroksárin déli irányba olyan fél 6 körül, miközben én mentem a Minimal Mass-re. :-)
Aztán fori előzött meg a Nagykörúton a Wesselényi után útban a Hősök tere felé. :-)
----
Jaja :-) Nem figyeltem a
Jaja :-)
Nem figyeltem a szembe sávot, épp 3 perc hátrányt kellett ledolgoznom a HÉV-vel szemben erzsébetig...De sikerült ^^
43-as átlag Borárostól:D Hátszelem volt vagy mifene ;)
----
Ma délelőtt Szciklon egy
Ma délelőtt Szciklon egy kis csoporttal a Berlinin, Újpesten. Sziasztok mégegyszer. Csak hang alapján tudtalak beazonosítani. Remélem, nem kaptál több defektet. :)
Védd magad!
Kék-fehér Simplon outi.
Azok mi voltunk, mentünk
Azok mi voltunk, mentünk Vácra. :)
IPG
jó volt az Imle-nap?
jó volt az Imle-nap? ;)
Szerintem lesz sok fotó a neten. :D
IPG
De kaptam
De kaptam :-(
doori szombat este hatkor rakta a Rákóczit a Blahánál. Bár ezt már mondtam neki azóta. :)
··································
fekete Sprint outi - kék sisak
igenigen :) egyre többen
igenigen :) egyre többen látnak.. :D
Komótos kb fél órája a
Komótos kb fél órája a körúton, a Wesselényi sarkánál, én keresztbe mentem, hello
--
metálzöld ironman
Ó, igen, az én voltam,
Ó, igen, az én voltam, hali! Láttalak is, de nem gondoltam volna, hogy akár csak ismerősnek is tűnhetek. Magamból indulok ki, engem úgy leköt egy kereszteződés, hogy saját magamat sem ismerném fel.
Saddalim 18:20kor a
Saddalim 18:20kor a Stadionoknál, Lágymányosi felé mentél és néztél nagy szemekkel a sok szembejövő bringásra :))
Innen nagy Helló és Ragmeg
csak lekötött bringák...
csak lekötött bringák... az enyém mellett még 3 a Diesel előtt, najó az egyik tulaja is akkor lakatolt ki, amikor én. igen, az okos rocker tudja mivel járjon koncertre :)
aztán szintém 3 lekötött gép az Ázsia centyer Kincsem kapujánál... mert jó dolog éjszaka hazafele bevásárolni a "nagy és occsóban". nagyon kevesen vannak. :))
Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
Aréna Pláza lesz az,
Aréna Pláza lesz az, Boci!
az agyam azt írta... :)
na de mit várjak magamtól, iccaka egy amúgy is fárasztó hétvége utáni kimerítős, de "eufórikus" koncert után... egyébként valahol bennem volt az érzés, hogy valami nem stimmel... de már nem érdekelt :DD
Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
Ma úgy fél három felé a
Ma úgy fél három felé a Nyúl utcánál kölcsönös biccentés:
Én úttesten a Szilágyi Erzsébet fasoron kifelé,
CM rendezői pólós kolléga a járdán/ról lekanyarodóban szembe.
Láttalak ám!
6É futás
www.6efutas.hu
Kb egy órája Eco a
Kb egy órája Eco a kiskörtén?
Kicsit megkésve kérdezem:
Kicsit megkésve kérdezem: Gyanítom, hogy cm-reges, mosolygós, lánynak integettem 25-én pénteken Újpest központhoz közel az Árpád úton 18:40körül. Alig emlékszem rád, mert épp akkor kezdtem el sietni, de mintha fényvisszaverő mellény lett volna rajtad, meg ugye sisak, lámpa (innen gondolom, hogy olvasod a cm-et)
------------------------------------------------
-Én nem gyorsan bringázom, hanem lassan repülök-
ja, igen. mária valéria
ja, igen. mária valéria hídfutáson még szombaton egy srác cm rendezős pólóban. láttalak ám a rajtnál :)
Tegnap és ma is egy kék
Tegnap és ma is egy kék országútis srác mögött jöttem a Hamzsabégitől a Belvárosig (vagyis ma leszakadtam a Kosztolányinál :-)), fél 8 körül. Ha jól emlékszem, 294 a rajtszáma. Láttalak ám!
Elte ttk északi előtt a
Elte ttk északi előtt a bamosoknál, a középső korlátról lakatoltál le egy zöld kontrás városi biciklit. Túlságosan néztelek téged, meg többször vissza is fordultam, aztán mindig megijedve visszafordultam mert láttam, hogy észrevettél. Talán azt hitted, hogy fika lóg az orrodból, de nem, csak elvarázsolt az arcod, a hajad, a szoknyád meg a kis szürke sapkád. Meg az egész, ahogy ott lakatoltál, ahogyan szétrobbantottad bennem ezt az unalmas kedd délelőttöt. Legszívesebben elbújtam volna egy fa mögé, hogy végignézzem ahogy legurulsz a járdáról az úttestre és eltűnsz a bme fele a fák közt. Szóval láttalak ám, de gondolom ezt már ott is észrevetted.
:-) ez olyan, mint a keres
:-)
ez olyan, mint a keres rovatban: "keresem azt a lányt, akivel együtt utaztam a piros 7-esen kedden délelőtt. te kis szürke sapkát hordtál és szoknyában voltál stb..." - csak éppen biciklis verzióban.
most irígykedem, az én kedd délelőttömet nem robbantotta szét senki :-)
Jaj, éppen meg akartalak
Jaj, éppen meg akartalak fenyegetni, hogy nem kapod meg a fehér vázat az ilyen pillantásokért, mert én is ott voltam és a hölgyet akartam meglepni, de ez a szoknya és szürke sapka bezavart... Lehet hogy két különböző hölgyről van szó, de a zöld kontrás városi (amúgy Fecske, amit én újítottam fel) közös, szal óvatosan-óvatosan barátom:-)
---------------------------------------------------
Én megrakom, Te meg tekered és mindketten szívunk;-)
Te, én és a nők... Ez
Te, én és a nők... Ez alkalommal hajlandó vagyok a rövidebbet húzni, de holnap este 6kor indulok is a vázért, majd békáson csörgetlek:)
De aztán majd igyunk meg egy sört, mert erre most már kíváncsi vagyok.
Ebből igazából csak a
Ebből igazából csak a nagy zöld szovjet csoda stimmel :P Azért magamra ismerek. :) (Nem ijedtem meg tőled nagyon, megszoktam, hogy azt a kerékpárt megnézik! :P)
_
usgyi és píszendláv
Ja hogy te voltál!
Ja hogy te voltál! áhá!
Mcysh a Wesselényin, a
Mcysh a Wesselényin, a Kazinczy utcánál.
Megmentetted a napomat, előtte nagyon felhúztam magam a dudakoncerten. Szóval heló. :-)
Komótos szólt, hogy írtál rólam, de alig találtam meg, úgy pörög ez a topik.
===
bácsi a biciklin
egy férfiember az egressy,
egy férfiember az egressy, róna kereszt körül, akit megelőztem, aztán mikor elkanyarodott, elég csúnyán nézett.. ne haragudj rám!:D és láttalak ám.
Kükü félhétkor a
Kükü félhétkor a Kassákon.
lujka, készülhetsz az új
lujka, készülhetsz az új részre :-) de ha más akar nyitni új fórumot, privát módon el tudom küldeni a törzsanyagot :-)
----