18 levadászva (:
"Már rég gondolkodtam egy ilyen topikon, amelyben megemlíthetjük, ha látunk valaki ismerőst innen a fórumról. Persze utolsó péntek, Milli, meg CM nem ér, csak ha nem megbeszélten futunk össze valakivel." (Peta)
Előzmények: XVII; XVI; XV; XIV; XIII; XII; XI; X; IX; VIII; VII; VIV; IV; III ; II; I

És ha már: Bendzsó
És ha már:
Bendzsó 20:20kor rakta neki a Bocskain a Karolina felé. :)
~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~
Solo la AS Roma per sempre!
Nincs ez még kicsit
Nincs ez még kicsit vadászidény előtt?
De, rájöttem tegnap, hogy
De, rájöttem tegnap, hogy elnéztem a számokat a tizenhetesbe. :) :(
Majd javítsd a linket,
Majd javítsd a linket, légyszi, xvii helyett ii jön be.
===
bácsi a biciklin
Igeniss!
Igeniss! :)
Kb. 80 feletti bácsika
Kb. 80 feletti bácsika kerekezett el itt az úton 1 perce - esőben. Láttam ám uram!
- A piros zizi az ízlelőbimbó ingerlő -
Kétlem, hogy olvasná
Kétlem, hogy olvasná :)
Amúgy ma du. europarktól kossuth térig tényleg nem emlékszem biciklisre, a reggel láttam de a délutánra télleg megcsappant a létszám, úgy tűnik.
Kicsit árván éreztem magam pedig nem bújtam el.. üllői, kiskörút, bajcsi, alkotmány...
esőkabátot venni és biciklizni. MOST
én örülök, hogy kevesebb
én örülök, hogy kevesebb a bringás, legalább nem szorulok be senki mögé motorossávban.. meg ilyenkor sokkal figylemesebbek az autósok, mert tudják, hogy hárdkórbringás vagy, és nem hétvégi divatbringás...
Hát én ezt a véleményt
Hát én ezt a véleményt mára nem osztom... ma nagyon figyelmetlenek voltak velem. Nem kevésszer szarrá törhettem volna magam, ha nem figyelek triplán ebben a szmütyi időben, pedig nem fekete ruciban rakom, és lámpám is van elöl hátul.
Sajnálom ha szarul ment, nekem nem volt semmi kellemetlen, épp csodálkoztam is.
Azért forgalmas úton vízben nem nagyon szeretem, helyet is adok nekik, de ahhoz képest, hogy 2x annyit mentem mint más napokon jó volt.
Én is épp azt gondoltam, talán az idegeik nincsenek annyira tönkremenve, mert egyrészt kint esik és jól érzik maguk az autóban, meg kevés a biciklis is, a vasárnapi biciklisek ilyenkor nem mennek ki az utcára.
Aki most is teker az azt hiszem, többnyire nem hobbiból, hanem közlekedik, valszeg rendszeresen, ebből kifolyólag talán kevesebbet zavarja az autósokat is (rutin).
Ha bírom az őszt / telet, kíváncsi leszek, miben lesz más (már időjárást kivéve :D)
A tél már szite
A tél már szite elkezdődött. Nekem most az legnagyobb gondom, hogy lusta dög tudok lenni és ilyenkor többször kell letakarítani a gépet, olajozni a láncot, ... stb. Meg lesz a progi az esti zuhanyok után.
qkaccal kell, hogy egyet értsek!
---------------------------------
a "szuperpumpás" srác
"mehetek vele?
Tegnap iszonyúan centiztek,
Tegnap iszonyúan centiztek, pedig elég hardkórnak éreztem magam.
Mindazonáltal qal a Thökölyn szemben, jó volt inteni, ha másra már nem is futotta (nekem) az erőből.
- Ms. Critica "Lulu" Lujka -
*CMS* RABIC
MK - KP
"Az öröklét nem az időben rejlik, hanem az összhang állapotában."
Thökölyzés után CM
Thökölyzés után CM szervezői pólós lánnyal megraktuk Thököly–Dózsa–Andrássy vonalon majdnem egészen az Oktogonig kemény szellőben, és nem volt melegünk.
Köszönöm, hogy törted a
Köszönöm, hogy törted a szelet!!! :D
/Látod Vitéz megfogadtam a tanácsod, de ma találkoztam is bringásokkal./
Megint hátul mentél igaz?:P:D
Iggen hátul mentem, mert először meg kellett állnom telefonálni, aztán meg fújt a szél. Meg egyébként is kényelmes dolog felvezetőt tartani. Egyszer te is kipróbálhatnád. Feltéve, hogy nem sietsz és nem akarsz időrekordot dönteni. :P
Rendben, leszel a felvezetőm? :D
Zöld felsős srác a budafoki#Karinthy-ban.
Az én voltam! (Jaj, nem is,
Az én voltam!
(Jaj, nem is, vicceltem).
NDK úszónő
Tegnap 19 után, talpig
Tegnap 19 után, talpig beöltözve elkerekeztem a Gömb utcához (ott van a Teve mellett), mert vettem egy capitaly-t a vateraBAZZon.
Mivel szerencsétlen budai vagyok, Pestet is csak Kispestig vagy a Szentélyig ismerem, Észak-Pestet meg csak térképről, ezért faszán sikerült eltévednem. Eltévedés közben szerencsére találtam egy sörözőt, ott segítettek rajtam (szomjat oltani és útba igazítani).
Kalandos utam során találkoztam pár kerékpárossal, akik keményen rakták neki, még ebben a szar időben is.
░▒▓███████████████▓▒░
Te is sörrel rakod? :P / Mindenkinek jár saját focicsapat. / Rendelj Te is Ubuntut!
szia, én elég sokat járok
szia, én elég sokat járok ott a gömb utcánál! ha kell segítség legközelebb szívesen állok rendelkezésre ;]
---------------------------------
a "szuperpumpás" srác
"mehetek vele?
Szia. Már mint melyik
Szia. Már mint melyik segítségre gondolsz? :D
░▒▓███████████████▓▒░
Te is sörrel rakod? :P / Mindenkinek jár saját focicsapat. / Rendelj Te is Ubuntut!
Megtalálni magad, ha
Megtalálni magad, ha legközelebb eltévedsz arrafelé :D
Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Trek 3700 zöld-fehér-virágos
MK-Kelet Pest :)
Afenébe, én a másikra
Afenébe, én a másikra gondoltam. :D
░▒▓███████████████▓▒░
Lehet, hogy ő is
Lehet, hogy ő is ;)
Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1fele a körúton a
1fele a körúton a podmaniczky sarkánál egy sárga mali ironman be volt párásodva a szemüvegem, kicsit "komótos feje" volt az illetőnek bár a bringa ellentmond nembizti h ő volt :D
én fekete-fehérben utazom
én fekete-fehérben utazom mostanság
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
Amúgy meg türelem, a Népliget pedig gyönyörű.
Sőt az is, ahol a 09.12-es nightride végén jártunk hárman.
outis hölgy, ma kettő
outis hölgy, ma kettő körül .kék bringával ,fekete-fehér csíkos bagaboo-val.(thököly#dózsa)én éppen gályáztam ,és közben bambultam ki az ablakon.
Che Guevarás Bagaboo Coppi
Che Guevarás Bagaboo Coppi váz a budafokin. Láttalak már többször is a BME-n. Nagy vagy hogy rakod most is! ;)
hf
13. kerületi bringás hibabejelentő!
Hehe. Lehet, hogy ez nem is
Hehe. Lehet, hogy ez nem is ér:)
Salud y pedal!
Kedd óta nem láttam senkit
Kedd óta nem láttam senkit reggelente, de úgy látszik a jobb idő előcsalogatta a bringásokat, ma már kettőt is láttam hét előtt a budai oldalon a Lágymányosi és a Petőfi híd közötti szakaszon, még sötét volt, de az egyik retinaszaggató fejlámpát viselt, kék felsőt, talán te voltál Ákos:))
na most kerültam
na most kerültam CM-kompatibilis gép közelébe.
az én voltam.:)
retinaszaggató?
neviccelj, amióta letörtem róla nyáron a régit és feltettem ezt az újat kb. feleannyi ledem van mint volt...
mostanság - amíg át nem állok teljes téli üzemmódra,- majd a csontos tappancsaimról(kamásli) lehet legjobban felismerni, meg h mindig megy a láb megy a láb...:))
üdv, innen is!;o)
Tegnap este IPG-t spottoltam
Tegnap este IPG-t spottoltam a labor után jól megérdemelt sörözésem közben a Gellérten ;)
RAkta az új kamáslijában az új Trek-jét.
Te még nem tudtad? Mi volt
Te még nem tudtad? Mi volt az a pillanat, amikor kétségeid támadtak?
nos, voltak pillanatok, amikor irigykedtem, bárcsak én is így tudnék pl. tanácsokat adni centirozáshoz:))
Hátmég, ha láttál volna
Hátmég, ha láttál volna ma éjjel kettőkor gumit cserélni az erdő közepén...
kívülállóként ez így
kívülállóként ez így elég perverzen hangzik...:P
Perverz!? Miért? Csak
Perverz!? Miért? Csak ketten voltunk, a többiek lentebb kínlódtak egy defektel. :-)
Szeréminél spottoltam a Piros Csepel Lady-t 18:00 tájt. :D
Este 8-kor a 22.ker Nagytétényi úton a Bartók Béla kereszteződésétől nem messze egy piros-fekete bukós és azonos színű kabátos férfi haladt el előttem, míg álltam kifelé a kocsival nagyfateréktól. Kiáltottam volna egy ragmeg-et, de hiteltelennek hatott volna a négykerekű mellett... :(
én hamarabb kiszúrtalak tezsvérem;)
Lári-fári!
Lári-fári! :)
Reggel fél 8 körül a Márc15 térnél jól rámköszönt valaki. Én visszaintettem ám, csak ez alig látszott mert épp fékezni készültem, hogy betaláljak a keresztben álló autók közötti résbe. A Pesti Barnabásból jöttél, én meg az Apáczai Csere Jánosból.
Üdv tehát! :)
Épp defektet szereltem a kőbányai bicikliút végében, mikor hangokat hallottam a hátam mögül. Nem tudom mit mondtál, mert gyorsan mondtad és hamar elhalkultál a nagy sebességed miatt. Szóval láttalak ám, de ha azt is akarod, hogy halljalak is ám, akkor állj is meg ám, vagy inkább ne szólj semmit.
02:44 - XII. Királyhágó
02:44 - XII. Királyhágó u. --> tér
Villogtál felfelé.Na, valaki innen, nagyon szorgalmasan integgettem ám. :D
Bagolytúráról hazafele,
Bagolytúráról hazafele, háromnegyed öt körül szusszanva egyet a nulla fokban az Északi Összekötő lábánál, két elszánt bringatárs kapott tőlünk ragmeget. :)
A gáton három kutyát futtató ninja se volt semmi... Kétlem, de ha mégis olvasná, akkor
1. világíccsá
2. kutyát, pláne három bulldogot, ne bringaúton futtass, és ne biciklivel, de egészen minimum tegyél villogókat a nyakörvekre
- - - - -
Ha a metrón Nightwisht énekelek, mindenki bolondnak néz. Ha bicajozom, akkor is. Az a jó a kerékpározásban, hogy nyugodtan énekelhetek közben Nightwisht, emiatt nem leszek hülyébbnek nézve.
a Margit-hídon Bendzsóval
a Margit-hídon Bendzsóval spottoltuk tegnap 18:10 körül Csigát és Grint. ;)
A Bagoly túrán pedig Júliannát, Miló-t, tgz-t, Swaen-t, Ypse-t, nerror-t spottoltuk madammal. Aki nem jött, sajnálhatja!
Ááá, csak megmutattam Grinnek, milyen a Csigatempó. Bár minap jól megnyúzott... :)))
Hédi, örülök, hogy találkoztunk!! ;)
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Megszoktam, hogy a lovat megdicsérem. Fura ha a bringám is megsimogatom néha menetközben? :)
Az a csigatempó síkon nem
Az a csigatempó síkon nem is annyira csiga
Bár az emelkedőn előfordult némi taliga.
Nem kell ide semmi más
Csak egy kis elszántság és kitartás
Akad benned mindkettőből úgy vettem észre
Ezért is mondom azt, megedződsz egy-kettőre
:):)
G®in
http://www.flickr.com/photos/grin00/ (Régi)
http://www.flickr.com/photos/grin000/ (Új)
http://www.imeem.com/grin00 (Mixek - DnB)
Drodyyyyyy!!!! Drodyyyy!!!!
Drodyyyyyy!!!! Drodyyyy!!!! Merre jársz a CM-en???? Nem akarom ellopni jelmondatod, pedig most TÉNYLEG aktuális! :)
Basszus, most esett le, hogy miről is van itten szó!!!
Gyerekek, ez gyönyörű, imádom a céemes láv sztorikat!!!!!
.......................
Formaharc és sci-fi.
milyenek azok a céemes láv
milyenek azok a céemes láv sztorik? :D
░▒▓███████████████▓▒░
Vékonyak. :)
Vékonyak. :)
olyan nagyon vékonyak?
olyan nagyon vékonyak? :D
░▒▓███████████████▓▒░
Szerintem inkább keskenyek
Szerintem inkább keskenyek :-)))) _________________________________
Biciklim van és nem félek használni!
Az MK Belváros tagja, akik divatosan bringáznak...
úgy bizony
úgy bizony :D
░▒▓███████████████▓▒░
Ezt Te kérded? Hát
Ezt Te kérded? Hát tőletek ered az egész!!!
........................
Formaharc és sci-fi.
eléggé rövidek.
eléggé rövidek. :P
---------------------------------------
ha ideírom, hogy lila ffi outi peugeot kék kiegészítőkkel nameg egy nagyon szexi mosolygó bagabooval, akkor fogtok látni ám?
:-( ........................
:-(
........................
Formaharc és sci-fi.
Azért ellenpélda is
Azért ellenpélda is akad... :D Ugye Manóm?
----
Zöld Mali Cobra alias Ella
igen kicsim:* --- "A
igen kicsim:*
---
"A kontrol. A kerékpáros gépét tökéletes ellenőrzés alatt tartsa, a gép mintha részét tenné a lovagnak úgy kell összeforniok."
Rotflmao IPG Olajzöld Trek
Rotflmao
IPG
Olajzöld Trek 520 :o)
A távkapcsolatok se túl
A távkapcsolatok se túl hosszúak...
---------------------
ha ideírom, hogy lila ffi outi peugeot kék kiegészítőkkel nameg egy nagyon szexi mosolygó bagabooval, akkor fogtok látni ám?
vagy de * mindig van
vagy de
*
mindig van hátszél, csak te mész rossz irányba.
az észak-pesti MK tud lakatolni, és tükör helyett is cyclechic
Végre én is láthattam
Végre én is láthattam valakit!!! (csak nem biciklin :D). Matyi1-gyel és néhány fotóstársával találkoztam a Salgótarjáni u.-Fiumei út sarkán, miközben két Tanulójárat feliratú táblával ellátott Tatra villamost fotóztunk. Elnézést kérek, ha belesétáltam a kamerádba. :-)
----
Ha egy ALPHA montival messziről jön/mögötted lefékez/véletlenül neked megy/elnézést kér Tőled/ismer Téged, és Rád köszön egy (nap)szemüveges srác, it's Me.
"I want to ride my bicycle, so don't stop me now." :D
http://www.youtube.com/user/Oleever07
Mi az,hogy "Végre én is
Mi az,hogy "Végre én is láthattam valakit!!!"?????
Te mindig látsz mindenkit. :)
Már annyira hiányzott, hogy nem írhatok erre a fórumra, most megadatott ez az alkalom. :-) E héten kint se voltam biciklizni, olyan hideg, esős idő volt, hogy nem kockáztattam a bringára ülést. Jövő héten remélem jobb idő lesz, talán csütörtökön kimerészkedek. (hogy megünnepeljem az őszi szünetet meg a dolgozatoktól mentes napokat :D {3 nap 3 dolgozat jövő héten:-((( })
----
Ha egy ALPHA montival messziről jön/mögötted lefékez/véletlenül neked megy/elnézést kér Tőled/ismer Téged, és Rád köszön egy (nap)szemüveges srác, it's Me.
az élet kemény, tele
az élet kemény, tele megpróbáltatásokkal...
Oleever = See Ájéé.
Oleever = See Ájéé. :)
G®in
Tennap álltam a körúton a
Tennap álltam a körúton a híd utáni első pirosban a nyugati felé.
Épp sárgul, mikor jobb könyökömtől alig egy-két centire (a jobb oldalamon, ééérted, a jobbon) elszáguld egy hölgy.
Rózsaszín kabátka, sapi, és rakja konstans 25 körül.
Maszkot lehúzom, mellétekerek.
"Szia, légyszi ha előzöl valamit, akkor azt balról tedd!"
Rémülten néz előre, talán leginkább sehova, de egy szót sem szól... én megrántom a vállam, és otthagyom.
Tudomén, hogy gettironda vagyok, főleg amikor biciklire ülök, de basszus...
"Maszkot lehúzom, mellétekerek."
... és csodálkozol, hogy "Rémülten néz előre, talán leginkább sehova, de egy szót sem szól..."
:-)
Nem, most a másik maszkom
Nem, most a másik maszkom volt rajtam. :D
- - - - -
Ha a metrón Nightwisht énekelek, mindenki bolondnak néz. Ha bicajozom, akkor is. Az a jó a kerékpározásban, hogy nyugodtan énekelhetek közben Nightwisht, emiatt nem leszek hülyébbnek nézve.
köszi! remélem én is
köszi! remélem én is biccentettem neked, jó sokan voltatok azon a kis szakaszon. hogy tudtok nap mint nap ott menni? szétrázott az az út, bár az úttestnél még mindig jobb.
Ja, hogy Neked nincs
Ja, hogy Neked nincs teleszkópod? Nem Pestre készültél? :D
- - - - -
fogalmazzunk úgy hogy nem
fogalmazzunk úgy hogy nem bringaútra. :) ma ésszerűnek tűnt levágni azt a részt azzal a pár száz méter bringaúttal, de lehet hogy legközelebb kihagyom.
Csömöri Tűzpróbában
Csömöri Tűzpróbában voltam kamáslit venni, de végül csak fényvisszaverő karpánt lett belőle.2 outi, 1 piros vágottkormányos női, egy ezüst férfi kerékpár. Késöbb a gazdáik is előkerültek. Spd topánka,srácon PUNX feliratú fekete bagabú,fekete ruházat. Igazi téli hardcore arcok, akik aztán felszálltak a hévre:D .Én logisztikai okokból lábbal voltam csak, és irigykedve néztem a bringákat.
Nesze Tibi leszen Ő...
Nesze Tibi leszen Ő...
BME Sóhajok hídja előtt
BME Sóhajok hídja előtt Vitéz gyalogolt át rajtam kis híján 3/4 4-kor... azon a kis távon, ami a bringatároló meg a kapu közt van... :D
Gyalog, téli kabátban felismerhetetlen vagyok :P
Őt meg jól megbámulták az arcok a háromnegyedes nadrágja miatt...
--------------------------------
Függőágy, koktél, homokozólapát!
Neharagudj, hogy nem
Neharagudj, hogy nem vettelek észre :-)
Fél órával azelőtt ébredtem fel, és negyed ötkor már írtam az első zéhámat, amire semmit nem tanultam. Siettem hogy puskát gyárthassak ^^
G®in
LOL
LOL :D
Én hatkor, mikor mentem
Én hatkor, mikor mentem gyakorlatra a fixijét csekkoltam csak. :)
IPG
akkor épp a második
akkor épp a második zéhámat írtam aznap :P
De így...
Egy országútis szarvkormányos arc jött szembe velem az astorián a btk-ról kijövet, akartam köszönni, csak valahogy eltorlaszolt a sok információ, és nem tudok két dolgot csinálni egyszerre. Meg meg is akartalak nézni, hogy ki vagy, meg bicikli, de ez se sikerült... Azért láttalak ám...
mi az a
mi az a szarvkormány?
*
A hideg miatt köszöntök
A hideg miatt köszöntök nekem hirtelen ennyien? (vagy nem is nekem köszöntetek?) Villányi úton lakatolás közben egy futársrác, utána Szabadság hídon valaki nagyon beöltözve bólintott asszem, mindez fél 3 körül.
Ja, és Arventendet is láttam ma. (mcysh, bocs, már csak őt írom be, mert nem hajlandó nézni ezt, amióta egyszer felnézett ide, és senki nem látta)
A hideg miatt köszöntök
A hideg miatt köszöntök nekem hirtelen ennyien?
Jaja, nem csak hogy többen köszönnek, de a visszaköszönési ráta is meredeken emelkedett múlt héten. Mi több, a motorosok egyenesen haverkodnak. :)
Chubby
BME-VBK mentor | tankörvezető | túravezető
Fúzió Rádió | Tandem
RádióPozitív | Restart
Magyar Kerékpárosklub Kelet-Pest
heló, marla! :)
heló, marla!
:)
Ha jól sejtem Kükü
Ha jól sejtem Kükü Újpesten a Béke út felüljárónál, hello még egyszer :)
Fishúr az Andrássyn,
Fishúr az Andrássyn, patkány nélkül. Nézel, nézel, de nem ismersz meg... :) Biztos a sisakhuzat.
- - - - -
Ki volt az a fixista, aki ma
Ki volt az a fixista, aki ma reggel a Karinthy Frigyes bringasávján a Budafoki #-nél a pirosnál utólért, majd együtt mentünk végig az Infoparkba, ahol Ő beállt a kerek Trékom épület mélygarázsába.
Fekete fixi, pici kormány, arany hátsó agy, gyönyörű egyenes láncvonal, esőnadrág.
Szia még egyszer! :)
Védd magad!
----------------------------------------
Kék-fehér Simplon outi.
Cseyát kergették ma de.
Cseyát kergették ma de. jópáran, de sikerült előlük elfutnia! :) Hajrá, hajrá! C U next week!
Ja, felvettem a lépést,
Ja, felvettem a lépést, különben rámhátékáznák.
Ma a 16:33-as szolnoki
Ma a 16:33-as szolnoki vonaton kőbánya-alsóig valaki akit nem ismerek de láttam már a júliusi Minimal Massen.Innen is láttalak ám=D
----------------------------
Narancssárga KTM Knoxville=D
Dél körül raktam nyélen
Dél körül raktam nyélen a Bartókot egy kerékkel a hátamon, szemben jött egy futárnak kinéző arc, csomaggal, intettünk.
Sok mást is láttam, de sokat ahhoz, hogy mindenkit megjegyezzek, nem is érdemes, nem voltak elég hárdkórok. :P
---
Piros punk fixi, kék Timbuk2/kék kétvállas. A Hajtás Örök, rakjátok meg! (Akár sörrel is;)
Ismerős arcú lány (talán
Ismerős arcú lány (talán Dorcssa?) ma délután fél öt után nemsokkal a Budafokin, később a Gellérten. Átmentél a Hídon, én meg le a Dunával parallel.
Szia itt is, és bocsi, amiért kicsit mogorva voltam, siettem és ki kellett szellőztetnem a fejemből a harmadik negyedéves munkatársértékelő megbeszélést.
Védd magad!
Kék-fehér Simplon outi.
Igen én voltam, innen is
Igen én voltam, innen is szia. :)
'One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them'
Említettél egy útvonalat,
Említettél egy útvonalat, illetve utcát. Melyik az? Nem tudtam figyelni, sok volt az autó körülöttem. :)
Védd magad!
Kék-fehér Simplon outi. Hidegben ERRŐL tuti megismertek. :)
Mondtam hogy a bike
Mondtam hogy a bike kitchenbe megyek, a Dob utcán keresztül, gondoltam te is jössz, de mint kiderült csak hazafelé tartottál. :)
'One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them'
ma reggel egy
ma reggel egy motorossávozó rendőrt kértem meg, hogy engedjen előre a hungárián, mert kisebb helyet foglalok, így gyorsabb vagyok. ő csak arra kért meg, hogy nézzek nagyon körül, ha a piroson akarok átmenni a hungária # kerepesi kereszteződésben:) láttam ám, hogy nem tetszik, hogy én vagyok a gyorsabb a jóindulat ellenére:)
ez mekkora:D * mindig van
ez mekkora:D
*
ez jó sztori!
ez jó sztori!
Három után a Lajos utcán,
Három után a Lajos utcán, majd Árpád fejedelmen CycloCross-os kolléga. (mez, tarkóig érő karcsú sárcsík, sárral griznokedliknek álcázott canti-fékek) Rakta kb a komjádiig előttem, majd elépofátlankodtam, viszont meglepetésemre, mikor befordultam a Krisztina#Csabán, akkor előttem pillantottam meg. :)
Csak tetszett az a piros szerelék :)
Fekete fixista kettő fele a
Fekete fixista kettő fele a Szabihídon, talpig télben. Sisak volt.
Fél hét fele Kosztón egy Pajtás.
És még sokan mások.
---
Piros punk fixi, kék Timbuk2/kék kétvállas. A Hajtás Örök, rakjátok meg! (Akár sörrel is;)
Kettévágta a
Kettévágta a villamos?
Bendzsó kedden este fél 8
Bendzsó kedden este fél 8 után kicsivel a Bajcsyn egy zebránál.
Szerda reggel háromnegyed 7 fele meg az elöl-hátul zölddobozos bácsi a Wesselényin, tudom, hogy nem olvassa, de utálom, ha megelőzök valakit, mert tudom, hogy gyorsabb vagyok, aztán beállok a sorba rendesen a pirosnál, ő meg jobbról megelőz, bevág a jobbrakanyarodó sávba beálló autók mellé és átmegy a piroson keresztbe a Nagykörűton...
Ja, és fél7 fele nem mentem át egy piroson sem a Hungárián keresztbe, ellenben furán nézett rám az az úr, akinek mondtam, hogy menjen majd elém, mert bénázni fogok a klipsszel.
Jó tudni, hogy nem csak én
Jó tudni, hogy nem csak én bénázok néha a klipsszel :)
Hát de nekem vadiúj.
Hát de nekem vadiúj. Tegnap reggel volt a második utam vele, ha az előző esti 2 perces hazagurulás számít. És imáááááádoooooooom!!! Mármint igazából a csónakpedál-klipsz kombó a tökéletes így... Oké, nem ide tartozik ez, de most úúúgy örülök neki, ma a Szódába is bringával fogok menni sztem. (5 perc séta amúgy :P)
imáááááádoooooooom enne
imáááááádoooooooom
ennek szívből örülök :-)
===
bácsi a biciklin
Mindenki bénázik a
Mindenki bénázik a klipsszel szerintem. Kivéve persze Jurij.
Én már csak nagyon
Én már csak nagyon ritkán, napi 1-2 alkalommal a rengeteg megállás-elindulás között.
:) szoktam látni ám, ahogy
:) szoktam látni ám, ahogy te sem bénázol
Itt suhant el az utcán egy
Itt suhant el az utcán egy fullyloadedtouring magában, szép színesbe öltözve ahogy kell:) Vajon ki lehetett, honnét jött, s merre ment. Jó hátszelet!:)..De jó neki, kicsit irigy vagyok most....
Végre ma kicsit
Végre ma kicsit levegőztettem a drótszamaramat majdnem 2 hét pihenő után. :-) Ja, hogy kit láttam?
Szegedi úti bringaúton két szép leányzó rám üvöltött, hogy: "CSENGŐ!!!" Én meg viccből visszacsengettem Nekik, mire a reag: "Na de nem most!!!" :D Innen is üdv, ha felnéztek ide a CM-re. :-)
És láttam ma egy nagyon érdekes alakot a Pesti rakparti bringaúton, nem tudom, Ti láttatok-e ilyen embert: egy kétkerekűn egy vak (vagyis Nekem annak tűnt, lehet, hogy lát) biciklis bukósisak nélkül. Azért én nem játszanék így az életemmel, mert elég veszélyesnek tűnt, amikor elsuhant mellettem és utána áttért a másik sávba.
----
Tennap Wol-lal találkoztam
Tennap Wol-lal találkoztam a Csaba utcán, miután rám akart horgolni egy fehéropeles, nő telefonálva (bamba, kövér arccal, és még rám sem nézett, hogy "jabocs, téged ütöttelek majdnem el?").
--------------------
[The more ridiculous a belief system, the higher the probability of its success]
Marla háromnegyedkettő
Marla háromnegyedkettő Szabihíd budai fő bringazebra?
---
Piros punk fixi, kék Timbuk2/kék kétvállas. A Hajtás Örök, rakjátok meg! (
Az biz nem én
Az biz nem én voltam...
Na mindegy, akár lehettél
Na mindegy, akár lehettél volna te is :)
---
Piros punk fixi, kék Timbuk2/kék kétvállas. A Hajtás Örök, rakjátok meg!
fúúú, ezért mit fogsz te
fúúú, ezért mit fogsz te kapni a marlától:)
*
Mit? (A) Nem akarom
Mit? (A)
Nem akarom megtudni?
---
Mit fog kapni
Mit fog kapni tőlem?
hát gondoltam az ilyesmire
hát gondoltam az ilyesmire mérges leszel minimum
*
pedig egyelőre semmi
pedig egyelőre semmi ilyesmi. nem értem...
Ezúton üzenem annak a
Ezúton üzenem annak a kedves kollégának, aki ma este 17:45 és 18:00 között a Soroksári buszsávján szökött kifelé a városból a Vágóhídtól a Csepeli átjáróig, hogy: NE akarj másik hátsó lámpát venni, inkább a Tiédre beszélj rá mindenkit, mert 400-500 méterről is nagyon jól láttalak az autók között!
kobold72
kobold72 hellobajcsy!
*
Bizon-bizon! :-) 6É
Bizon-bizon!
6É futás
www.6efutas.hu
Tegnap, fél öt után, a
Tegnap, fél öt után, a Lágymányosi híd alatt egy futár jött be elém, gondoltam, utazom egyet a hátszelében, de nyilván elege volt már az utazókból, és egyértelművé tette, hogy előzzem meg, láttalak ám, fáradt barátom
Kinek a szép sárga
Kinek a szép sárga bringáját bámultam meg ma a Fóti úton a Tücsökben? :) Én kivételesen gyalog érkeztem. Szia!
··································
fekete Sprint outi - kék sisak
Láttam ám saját magamat a
Láttam ám saját magamat a Plaza tükrében:
http://www.youtube.com/watch?v=j9TsfIn-jsk
Szia! :D
Peet ma a Pláza tükrében
Peet ma a Pláza tükrében nézelődött. Láttalak ám! :-)
Tegnap az ADABversenyen néhány ember. Oleever07, Árnyékcickány, a kerékagy szerkesztő úr, nem tudom a nevét, két ':/' felségjelzésű fixis (egy barnasárga és egy punk), a többi versenyző, a checkpointosok. Ki vagy Dávid, ki megnyerted, mint az atom? :)
És Lippi lakatolt hatóranullahétkor a nevadapub előtt?
---
az előre megbeszéltek nem
az előre megbeszéltek nem érnek :D
a két fixis a Kánaán és a qkac volt, ha nem ismerted őket (szép bicótok van :-) )
viszont jó gyorsak voltatok, én a szívemhez kapkodtam, miközben Ti vígan száguldoztatok... :D mennyivel nyomjátok neki? én úgy átlag 20-25 km/h-val bírom :D
----
talált, süllyedt, mi
talált, süllyedt, mi voltunk azok és köszi ;)
qkaca csúnya kopasz aki úgy néz ki mint al bundy a "punk" pedig jómagam
////
A Celeb DíszHím Hiró
http://nightride.blog.hu
nincs mit :-) Nektek az új
nincs mit :-)
Nektek az új KRESZ-szabályt köszönöm, miszerint Kerékpárral Részegen Esni SZar :D :D (erről még nem hallottam :D)
----
a versenyen 25,5 körüli
a versenyen 25,5 körüli átlag lett guglimepről és idő alapján visszaszámolva
---
"A kontrol. A kerékpáros gépét tökéletes ellenőrzés alatt tartsa, a gép mintha részét tenné a lovagnak úgy kell összeforniok."
csupa jóarc bicajozott ma
csupa jóarc bicajozott ma délután a népliget - lágymányosi környékén. Sokan biccentettek, ketten még helloztak is! :) Innen is szevasztok!
"matt fekete outi, aranybarna papuccsal, integetek vadul..."
László János teljes
László János teljes montis felszerelésben az xc gépével a Margit-híd és a Batthyány tér között a bringaúton. Nagyot köszöntem,de a nagy sebességünk miatt már nem halottam a választ.
Ma az Astorián spottoltam
Ma az Astorián spottoltam 9:50-kor, ahogy leállt dumálni a forgalomtechnikai emberkékkel.
cseya és harmadmaga a
cseya és harmadmaga a hűvösvölgyin pulóvercsere közben
*
cseya és
cseya és harmadmaga
négyharmad cseya? vagy mini-me?
Négyharmad? Simán.
Négyharmad? Simán.
nemtom, épp a kapucni
nemtom, épp a kapucni arcomból való kiszedése közben néztem oda:)
a hűvösvölgyis elcseszett bringagyászon csorogtam lefelé, és a budakeszi sarkon láttalak titeket.aztán lementem én is az útra mert nem bírom azt a szörnyűséget, és a jánosnál majdnem beértelek
*
Ja igen, a
Ja igen, a János-kórháznál benéztem az egyenest és jobbkanyar lett belőle, mert hát ugye jöttek keresztül az autók.
Egyébként nem láttalak ám, de ez itt off-topik.
ők betonon jöttek le
ők betonon jöttek le hűvösvölgyből mi meg terepen :P
boci , reggel 9 előtt a
boci , reggel 9 előtt a nyugatinál a montijával.én épp a korlátra csüccsenve várakoztam.
láttalak ám. azt nem
láttalak ám. azt nem tudom, hogy a biccentés eljutott-e hozzád, de mindenesetre üdv innen is :)
Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
3:-O
Nagyonsárgafekete kolléga
Nagyonsárgafekete kolléga ma reggel 3/4 8 tájt a Vitéz u # Fő u. szépen elengedett egy gyalogost, majd bekanyarodott. Közben vidáman köszöntöttük egymást.
Láttalak ám!
6É futás
www.6efutas.hu
Szeretem azt a helyet
Szeretem azt a helyet ^^
Megérne egy külön témát, hogy hány "bringásról elnevezett" utca van még Budapesten.
Nekem még a Vitéz utcával párhuzamos Kacsa utca jut eszembe. Tkacsa, ez érvényes találat?
6É futás
www.6efutas.hu
Gyorsétteremlánc
Gyorsétteremlánc ér?
===
bácsi a biciklin
Miért, ki az a Fő?
Miért, ki az a Fő?
newmodelakos utca
newmodelakos utca
megható. bár lássuk be,
megható.
bár lássuk be, furán mutatna mint hazai utcanév...:)
... a többi off, azt a blogba írom, amit Kobold indított.
van Botond utca is, a
van Botond utca is, a Király utcát már meg se említem... :)
Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
3:-O
Ciklon utca nincs. SzCiklon
Ciklon utca nincs. SzCiklon utca meg pláne nem :-(((
Orsolya utca van :-)
Csak a személyi kultusz miatt.
Kükü tér már nem kell, mert van egy Kürt utca a VII. ker.-ben :-) (Dob utca és Király utca között, a Nagykörúttól az 1. utca, ha a Deák tér fele megyünk)
----
De én Küküt szeretnék,
De én Küküt szeretnék, és teret.
László Jánosról se feledkezzünk meg! És szobrot nekik, amint hárman éppen bedobják Demszkyit az örjöngő kerékpárosok tömegébe. :-)
Láttam ma fél kettő
Láttam ma fél kettő körül László Jánost, a kiskörúti bringasávon adott épp interjút. Elsuhantam a kamerák kereszttüzében, talán még a TV-ben is benne leszek... :)
Nem sokkal előtte az Astóriánál köszöntöttük egymást egy raszta hajú lánnyal. Illetve egy farmerben tekerő szakállas bringással. Hogy teljes legyen a kép, egy futár Walkie-Talkie-ja szólalt meg mögöttem jobbra, aztán valahol a Múzeum körúton meg is előzött, mikor lefékezett előttem valami kisautó és én elég balesetveszélyesen hátranézés nélkül kerültem ki. Bocsi és Szia!
Az erősen OFF ízesítésű
Az erősen OFF ízesítésű "kiről neveztek már el közterületet" fonalat átvezetném ide, hogy a "Láttalak ám" ON maradjon:
6É futás
www.6efutas.hu
... és ezzel tönkreteszed
... és ezzel tönkreteszed a "minden topikot szétoffolunk néhány hozzászólás után" nemes, CM-es hagyományát :-)))) __________________________________________________
Biciklim van és nem félek használni!
Az MK Belváros tagja, akik divatosan bringáznak...
Mégis, mit vártál egy
Mégis, mit vártál egy koboldtól?!
:-]
6É futás
www.6efutas.hu
.
.
sokakkal biccentgetés
sokakkal biccentgetés reggel-este.:)
szerencsére még mindig vannak csini lányok az utakon.
azért kezd ilyen magányosabb dolog lenni a bringázás. sötétben hazaindulás, szemerkélő eső/hó fentről, ijedt arcok a fejlámpa fényében...
Amikor elindultam a melóból a vituki telepről egy outissal indultunk el, de ő a kerülős úton tolta, és egyszerre értünk a lágyi hídhoz. persze a hídon is leszakított.:)
szépen raktad neki, jó a tempód...szia innen is.
hazafelé a erzsi híd alatt elsuhant mellettem Kama3, néztem az a mez ismerős, meg az atala, Ő egyenesen tovább a duna mellett, én meg megraktam a clark felé. amikor visszaértem a dunapartra be is értem.
csengetés, integetés.
láttalak ám!
Tegnap du. 6 és fél7
Tegnap du. 6 és fél7 között találkoztam egy nindzsával a Nagytétényi bringaizén a Háros és József Attila között. Hangosan mondtam egy "nindzsát", ő meg rettentő boldogan köszönt, mintha felismert volna...
Megtudhatom, hogy ki voltál????
Innen is HELLO, és legközelebb legyen lámpád!!!!
Innen üzenem Demszky úrnak, hogy láttalak ám! A Kálvinról tekert nyakig védő szerkóban a Fővám felé 20 métert kb én meg csak megmosolyogtam amikor igyekeztem munkába:)
___
Ha egy piros csíkot látsz a gumiban + ezt egy montin akkor az én volnék:P
Érdemes volt ma korábban
Érdemes volt ma korábban indulni, és áttolni (meg rollerezni) a Margit-hídon:
Krisztab, innen is szia!
6É futás
www.6efutas.hu
Ma megnéztem a 3 nagy
Ma megnéztem a 3 nagy pályaudvarnál a sztrájk utáni menetrendet, valamelyik vonathoz 150 perc késést írtak. :D
Utána láttam egy biciklist negyed 6 körül a Mészáros utcában a Krisztina térnél, aki nagyon beugatott egy autósnak. :-)
Aztán talán Árnyékcickányt láttam úgy 3/4 6 körül a Kálvin téren araszolgatni az autók közt?
És 2 perccel utána a Vámház krt.-on visszafelé láttam azt a lányt, akinek a küllőin ilyen "gyöngyök" vannak. Integettem Neked, de nem vettél észre,
(OFF: Délinél nézem a menetrendet, egyszer csak rám szól a hangosbemondó: "Megkérjük kedves utasainkat, hogy az állomás biztonsága érdekében ne kerékpározzanak!" pedig nem is kerékpároztam, hanem toltam, ez hogy lehet? :D)
----
Akkoriban itthon
Akkoriban itthon ücsörögtem, ma csak Óbudán tekertem...
De baromi kíváncsi lennék, ki hasonlít rám :D
akkor tévedtem, elnézést
akkor tévedtem, elnézést :-) hátulról mindenki hasonlít valakire :D
----
mi volt rajta? barna nadrag,
mi volt rajta? barna nadrag, ujjatlan szurke dzseki, hosszuujjas cm zold polo, kekszurke buko, narancs bagaboo?
hú, nem tudom, nem
hú, nem tudom, nem emlékszem már rá :D ennyire részletesen nem néztem a lányt :D
----
OFF 150 perc még nem is
OFF
150 perc még nem is sok. Láttam "300 perc felett"-et is. :) Amúgymeg van olyan hangosbemondó hangom:
"Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy a vasútüzemet akadályozó külső technikai okok miatt az állomásokról induló illetve érkező vonatok indulási illetve érkezési ideje bizonytalanná vált. Az elhárítás folyamatban van. Újabb információ esetén azonnal tájékoztatjuk önöket. Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!"
illetve
"Értesítjük kedves utasainkat és a vonatra várakozókat, hogy a menetrend szerint 18 óra 32 perckor Berlin, közvetlen kocsikkal Prága felől érkező EuroCity vonat kedvezőtlen időjárás miatt a mai napon nem közlekedik. A kellemetlenségért elnézésüket kérjük; köszönjük. We inform our passengers..."
(Su-ból, természetesen.:])
IPG
OFF mennyi? 300 perc? :-O Oh
OFF
mennyi? 300 perc? :-O Oh My God :D
hát, az 1.-t be kéne tenni a hangosbemondóba, ez baromi jó szöveg :D
a 2. se rossz, az nagy szívás, ha egy vasút a rossz idő miatt egyáltalán nem megy :D
----
És a vonatokat direkt nem
És a vonatokat direkt nem takarítjuk.
MKKP-t hatalomra!
---
ne, senkit se akarok látni
ne, senkit se akarok látni a Parlamentben, utálom az összes politikust (főleg most, mert megszüntették a Slágert meg a Danubius-t, lesz helyette fröcsögő, undorító, gusztustalan politikai műsor (valami Neo FM meg Klassz Rádió{már a nevük is irritáló}), hadd legyen hol kampányolniuk azoknak a +!/%%!+%+!"!/%=(())!""'"'§'§'+!/++%//-nek!!!!)
bocsi ezért az OFF-ért
----
Te tényleg nem tudod, mi az
Te tényleg nem tudod, mi az az MKKP? :)
- - - - -
de tudom, Magyar Kétfarkú
de tudom, Magyar Kétfarkú Kutya Párt :D ők azok, akik kiparodizálják ezeket a rohadékokat :-)
csak most ez a hír aktuális volt, és ide írtam, vagy csináljak belőle blogbejegyzést? :D
----
+1
+1
De egyszer lemostak egy
De egyszer lemostak egy vasúti kocsit, csak túl nagy volt a légnyomás. És a többi, és a többi.
----
Ezek a hangok nekem a
Ezek a hangok nekem a Keletiből felvéve amr formátumban vannak meg. Majd MM-on átküldhetem, ha alkalmas a telefonod. :O)
IPG
alkalmas rá :D ---- Ha egy
alkalmas rá :D
----
Nyolctól fél kilencig,
Nyolctól fél kilencig, Ligettől Gödörig:
60 db bringás. Percenkénti kettes átlag. Lehetne jobb, de nem panaszkodom. Bringaúton biztos jobbak a statisztikák :D
Biccentettem, vagy köszöntem szinte mindnek, még ismerős is volt köztük, de senki nem köszöt vissza... ez nem szép. Tegnap este még motoros is visszaintett.
---
Ma délelőtt 11 körül
Ma délelőtt 11 körül Kükü suhant el előttünk a Batthyány téren, a budai rakparti bringagyászon, miközben kivártuk a Szentendrei HÉV indulását. :-)
----
Én 11 körül a Király
Én 11 körül a Király utcában dolgoztam.
Lehet hogy tudtomon kívül klónoznak?
Lépj be a SZAKszervezetbe! :)
én akkor arra jártam, de
én akkor arra jártam, de 12 felé inkább
*
de téged senki se
de téged senki se látott...:P
-----------
sikk
mert én láthatatlan
mert én láthatatlan vagyok.
csinálok is egy topikot látnálak ám! címmel:P (aztán qkac megcsinálja a látnálak ám bugyi nélkült)
*
:) vagy a "ki látta rajtam
vagy a "ki látta rajtam kívül bugyi nélkül"-t:P
---
bringabugyi vagy
bringabugyi vagy női?
Hát az lehet, mert nagyon
Hát az lehet, mert nagyon hasonlított Rád az az ember, de még a biciklije is. :D Még jó, hogy nem mondtam neki, hogy "Rakd meg, Kükü!" :D
Egyébként az a ma az már szerda volt. :D
----
Fél három körül a
Fél három körül a Szentlélek téren a HÉV megállóba karikázott egy igen sikkes lány egy CSUDASZÉP biciklin. Szemem-szám tátva maradt a látványtól.
"Never underestimate the power of denial." Ricky Fitts
Öcsém azzal jön haza a
Öcsém azzal jön haza a játszóról, hogy hú tesó, mennyi futárt láttam! Aztán megbeszéltünk, hogy két Pajtást látott, egy Aranykereket vagy Aero-t, meg kb tíz egyéb bringást. Sőt, azt is megbeszéltük, hogy mit tesz legközelebb, ha futárt lát (ad egy nagy ragmeget..:) :P
---
Puch Clubman, virágos
Puch Clubman, virágos csengővel, rózsaszín virágos táskával, Conti Sportcontact, teleCMmatricázva az egész. Láttam ám a lovad!
---
Fekete nagy singlespeed,
Fekete nagy singlespeed, SPD, piros táska ma este 18:30kor a Récseitől elindulva. Láttam ám, h. nagyon gyász a hátsó lámpád !
Elokerult a Fishur is, HP
Elokerult a Fishur is, HP jelmezbe oltozve :) Bekas futarok rulez.
Lattunk am :)
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
"Ok, Mr. Tour de kibaszott France, ki kérte, hogy bicajjal járj?"
na micsoda ez a többes?
na micsoda ez a többes? :Ddd
░▒▓███████████████▓▒░
CM lav sztori :) Teged nem
CM lav sztori :)
Teged nem lattunk, mer' nagyot hallasz :P
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
:-D mondjuk a fényeket sem
:-D
mondjuk a fényeket sem láttam. :P
░▒▓██ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ███▓▒░
dupla még a kezem is
dupla
még a kezem is beleremegett :Ddd
Pedig ment a reflektorozas
Pedig ment a reflektorozas is befele :) Vak is vagy, nem csak suket? :)
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
kenura nem hallottam és nem
kenura nem hallottam és nem láttam semmit, eskü. :)
a hölgy mesélte ma, hogy itt voltatok tegnap nálam.
Vitézt láttam ma
Vitézt láttam ma beskiddelni 12.50 körül a stoczek utcai sorompós bejáratnál a BME-re.
-----
atysh
és nem esett el?:) --- "A
és nem esett el?:)
---
mert a lányok előtt mindig
mert a lányok előtt mindig szkidelni kell. aztán majd elkopik a káucsuk...
Amúgy a piros kabátomban nem tekertem ott?
Ma úgy 4-fél 5
Ma úgy 4-fél 5 magasságában kik "köszöntöttek" engem a Bajcsy bringagyászon? :-)
És talán Axelos-t láttam ma úgy negyed 6, fél 6 körül az Oktogonnál? :D
Az viszont biztos, hogy 6 órakor a Lágyi híd alatt Fishúrnak integettem (és volt ott még valaki), de annyira be voltam öltözve, hogy nem vett(ek) észre, meg siettem, hogy elérjem a 18:05-ös HÉV-et. :-) Innét is Helló Mindenkinek!!! :-) (OFF: véletlen bejelentkezve maradtam :D)
Ja, és még láttam a Nyugati téren egy jégszobrot, amire egy HÓ-SHOW zászló volt kitűzve, és ott volt mellette a sátorban a Kat(y)us(a) Attila is :D
----
Az nem én lehettem mert
Az nem én lehettem mert akkor végeztem körübelül a Trafóba=D
akkor egy másik montist
akkor egy másik montist láttam :D
----
Helyes bringás lány,
Helyes bringás lány, sárga cm matricával,
Kinizsi utca, 15:00
Fél 5 után valamivel mcysh
Fél 5 után valamivel mcysh a Múzeum körúti bringaSÁVon (és nem az I épületben kivételesen), aztán Szoldi fél6kor a Vámház körúti szakaszon. Én gyalogosan, színházjegyet venni, aztán bevásárlásból hazafele.
jelen o/ :)
jelen o/ :)
Szia, nem láttalak, biztos
Szia, nem láttalak, biztos a sávra koncentráltam! :-)
===
bácsi a biciklin
ja péntek hajnalban én is
ja péntek hajnalban én is koncentráltam rá, még kiabáltam is örömömben, mert a szünet eleje óta nem jártam arra, de a koncentráció ellenére nem nagyon találtam bele, úgyhogy egyik pillanatban azon nyomtam aztán meg a belső sávban
*
Péntek este negyed9
Péntek este negyed9 környéke, Nyugati, szegedi IC bringaszállító vagon: kedves bringás fiú, hatalmas fülhallgatóval.
Ezúton is szia, és köszönöm, hogy kérés nélkül segítettél a bryngaemelésben!
Úgy látszik a szegedi már
Úgy látszik a szegedi már csak egy ilyen vonat. Én szombaton jöttem vissza a 18:44-es vonattal és a biciklimre egy másik bringás fiú vigyázott Cegléd és Zugló között. Ugyanis a kalauz figyelmeztetett, hogy annak ellenére, hogy le van zárva, történt már olyan eset, hogy a bicikliből csak a váz maradt meg. :S
Szóval köszönöm az őrzést:)
Salud y pedal!
Tegnap egy asszem-szellem
Tegnap egy asszem-szellem és egy asszem-piroska fél7 után a zsinagógánál. Aztán meg 9kor a Vámház körúton két bagabú, a hátsó csíkos zoknikkal párosítva.
ma n5-kor IPG a
ma n5-kor IPG a Gellért-hegy lábánál. ő gyorsan az úton, mi (Pontagy és petic) a bringaúton hazafelé Dobogókőről, komótosan.
ja, és csütörtökön marla a Rákóczi pékségben. többedmagával volt, de csak Kánaánt ismertem még fel.
----------------------------------------------------
A Ghisalloi Madonna óvjon titeket minden utatokon!
Én is láttalak ám
Én is láttalak ám titeket, tegnapi eliket után fáradtan mentem Óbudára macskát etetni, úgyhogy annyira nem voltam gyors; amúgyis az úton megyek. :)
IPG
hú, bocs, elfelejtettelek
hú, bocs, elfelejtettelek beírni. amúgy még vazsu volt, meg egy nemcéemező, de bringás srác. és bocs, hogy csak úgy néztem, de nem beszélgettem veled, nem akartalak megzavarni kaja közben, meg ha nem tudok mit kérdezni akkor inkább nem szoktam...
Hoppá, az egyik leg
Hoppá, az egyik leg intimebb pillanatomban kaptál el akkor, mert épp kakaós csigát majszoltam hehe, üdv innen is
Ma meglepően sok mindenkit
Ma meglepően sok mindenkit láttunk a János-hegyen. Ezúton is köszönöm a pumpasegítséget a srácoknak!
És zöld- fehér CM pulcsis, szakállat viselő fiatalember "láttunk ám"!
Chubby? _____________________
Chubby?
Chubby
Fúzió Rádió | Tandem
RádióPozitív | Restart
Mit tettél a
Mit tettél a szakálladdal???
Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fogtam egy méretes ollót,
Fogtam egy méretes ollót, 80%-ot lenyisszantottam, aztán egy kicsit még finomítottam a dolgon. Egyelőre szokatlan érzés, hogy az oldalszél nem kap bele a szakállamba :D
Chubby
Fúzió Rádió | Tandem
RádióPozitív | Restart
:o:o:o:o:o Mittettél
:o:o:o:o:o
Mittettél férfi???!!!
remélem semmi jóvátehetetlent...
Chubby
Fúzió Rádió | Tandem
RádióPozitív | Restart
Bios bakasznizva húzott el
Bios bakasznizva húzott el mellettem, de a "ragmeg"-e hazáig kitartott. Szükség volt rá a hosszú műszak utáni hazajutáshoz. Kösssz
höhö, nekünk dídzsézett
höhö, nekünk dídzsézett a steernél:D
*
Ma reggel egy Vitéz a
Ma reggel egy Vitéz a Szabihíd pesti oldalán. Ragmegjól! :)
Azbizony nem én
Azbizony nem én voltam:-)
Összekevertél-e? :-)
A piros váz miatt nekem is gyanús volt. Na mindegy, azért Ragmegjól! :)
Jólmegratam!
Jólmegratam! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
A járdán toltuk a bringát. Helló inet is :-)
Kicsivel korábban meg bringás nindzsa a Budafkoin befelé. Énb engedtelek el a motorossávban :-)
jah, Vitéz és Hédi
jah, Vitéz és Hédi voltunk :_)
Talán nem ide tartozik, de
Talán nem ide tartozik, de részben azért mégis... én csak azt szerettem volna mondani, hogy mennyi-mennyi kerékpáros mindenütt!!!! (L)
/Köszönöm, hogy kikiálthattam=leírhattam valahova!/
_
usgyi és píszendláv
srác, aki délelőtt a
srác, aki délelőtt a dózsán rakta, és mikor hallott tőlem egy raggmeg-et, nézett mindenfele. felntvoltam a 3. emeleten. legközelbb fölfele nézz! ;)
Félnégy szénatér, a
Félnégy szénatér, a mamut tövibe támaszkodtam, szembe a járdagyászon Pajtás, vigyorgós üdvözlés. Rakjad! ;)
---
potter az árpádhídon
potter az árpádhídon fél4 felé
Nuvanda reggel fel 8kor a
Nuvanda reggel fel 8kor a Damjanichban.
Bordó Trek 970-es srác Fekete Sisakban.
Én nem láttalak. Így
Én nem láttalak. Így utólag: rakd meg!
Éppen ébredeztem még,
Éppen ébredeztem még, kinéztem az ablakon, és hopp elhúztál a ház előtt :))
Bordó Trek 970-es srác Fekete Sisakban.
De jó neked! Én
De jó neked! Én általában korábban járok dolgozni.
Perec bringája a kazinczy
Perec bringája a kazinczy utcában! Na most láttam élőben is.
Nagybőgőt (vagy
Nagybőgőt (vagy olyasfélét) cipelő kolléga 14.40-kor a Szetmihályin.
bonnie feliratú táska
bonnie feliratú táska 18:00@Rottweiler
Három Pedicab-es
Három Pedicab-es Rikshámán az Andrássy-n 19:30 és 20:00 között. Elmentem mellettetek, aztán befordultam a Nagymezőn nagy késéssel Tűzraktérbe igyekezve. Mondtam egy "ragmeg"-et és kaptam sok-sok kedves béka dudálást. :D
Fél órája Wilikát spottoltam a Komjádi környékén. Vagy nagyon elkésett, vagy nagyon korán indult suliba ;o)
Rakd meg!
Halihó! Hmm, fél órája?
Halihó!
Hmm, fél órája? Hát azt meg hogy?
Picit több kell hogy legyen az, mert óra 10-kor már a teremben ültem :)
Wackor (?) fél kilenc
Wackor (?) fél kilenc körül a Murányi utcában (talán a Dembinszky kereszteződésnél). Aztán a Kodály köröndnél egy valaki, szintén tele küllőkártyákkal, hátán piros-fekete-zöld bagaboo.
Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Láttam ám tegnap Xab
Láttam ám tegnap Xab Dancelli SuperCorsa-ját immár fixivé alakítva és keskeny kormánnyal A Kerékpárboltban Conti CityContact külső vásárlás közben. :)
Mármint én vettem a külsőt, a Xab gépe pedig csendben pihent a pult mögött.
Volt ott még egy fekete bringás kolléga, akivel egyszerre érkeztünk. Helló még1x!
Marla a Damjanichon,
Marla a Damjanichon, megismertem a bandázsáról. Szerencsére a szebbik biciklimen voltam.
===
bácsi a biciklin
Dembinszky és a
Dembinszky és a bandázsomról pont hogy nem pontosan ismertél meg, a többi stimmel. :P
Ma negyed 11kor a Kossuth
Ma negyed 11kor a Kossuth téren láttam egy hosszúhajú lányt, aki zöld csizmában, kék farmerban tekert egy piros sárhányós sárga bicajt. Nagyon tetszett a színkavalkád! Igazi nyári hanguatom lett tőle. Valaki magára ismer?
newmodelakos! Láttalak ám,
newmodelakos! Láttalak ám, egy órája előztelek meg kocsival a Árpád fejedelem útján ;o) (aranysárga kalos, bár sztem téged az eső jobban érdekelt, mint hogy épp ki előz ;o) )
mindenesetre rakd meg!
Szia! Igen, nem vettelek
Szia!
Igen, nem vettelek észre...
Én meg egy 'kiabálót' keresek, aki az izabellában este 10 felé kurjantott egy rakd meg Ákost. néztem mindenfelé, de már sehol senki. ketten voltunk Dáviddal.
Mindenkinek üdv innen is.
;o)
Szciklon a Kálvin téren, a
Szciklon a Kálvin téren, a Baross utcáról fordult a Kiskörútra a híd felé 14:15-kor. Az a fülvédő nem rossz dolog, de nyilván ezért nem hallottad, hogy a villamosmegállóból átkiáltottam egy ragmeget :)
Chubby
Fúzió Rádió | Tandem
RádióPozitív | Restart
Kinek a prémes sapkáját
Kinek a prémes sapkáját dícsértem meg előzés közben az Árpád híd budai lába mellett lévő Hotel előtti bringaúton?
"- Jövök balról! Köszi, szia jó a sapkád!
- Köszi:)"
Ha minden igaz, akkor
Ha minden igaz, akkor "civilben" Adamekp 12 körül Újpest, Szent István tér.
"Bringáznál inkább Te is, Rezső!"
Bingo. Vagy a
Bingo. Vagy a gyógyszertárba mentem vagy az orvoshoz.
Én meg nagy szatyorral
Én meg nagy szatyorral jöttem a piacról. :)
"Bringáznál inkább Te is, Rezső!"
Egy BMX-es kolléga
Egy BMX-es kolléga köszönt Nekem a Soroksári úton a Határ úthoz közel úgy fél 4 körül. Ki voltál?
Ja meg láttunk osztálytársaimmal úgy 2 körül egy jó kis Downhill bicaj(os)t a Lajtha László utca, János utca kereszteződésben. Szép bringád van, láttu(n)k ám!!! :D (egy Balesetveszély feliratú matrica is volt a bicóra ragasztva :D)
----
Ha egy piros, kék szalagokkal díszített, magyar zászlós nyeregcsövű, szinte telematricázott ALPHA montin látsz egy (nap)szemüveges srácot, az Én leszek.
Nightride közben Csepelen
Nightride közben Csepelen Grin-t láttuk ám.
És..
01:20-kor a Gellért tér fölött a Bartókon két olyan kurva nagy ragmeget kaptunk cserébe a mineinkért, hogy hú... :D
---
Lassan indulhat az új
Lassan indulhat az új Láttalakám
===
bácsi a biciklin
Hagytatok helyet az
Hagytatok helyet az utókommentelőknek is, mi?
6É futás
www.6efutas.hu
Hagytatok helyet az
Hagytatok helyet az utókommentelőknek is, mi?
6É futás
www.6efutas.hu