„Bringával járnál a városban, de nincs mindenhol bicikliút és félsz az autók között? Nem ismered a KRESZ-t? Gyere el a Magyar Kerékpárosklub Budapest-Belvárosi területi szervezetének Bebiciklizés akciójára!”
Ezekkel a szavakkal indítottuk útjára a kezdeményezésünket, melynek során a kevésbé gyakorlott biciklistákat vértezzük fel rövid elméleti és gyakorlati oktatás révén több bátorsággal, hozzájárulva ezzel a kerékpározás mint mindennapi közlekedési alternatíva elterjedésének elősegítéséhez és kultúrájának széles körben történő megteremtéséhez.

Az ingyenes program egyszerre népszerűsíti a kerékpározást, ülteti el a kulturált együtt-közlekedés gondolatát a fejekbe és eközben biztonságos biciklizésre is nevel.

Miből áll a program?
Hétvégenként az egyik nap kora délutánján az Arany János utcai metró megállótól 2-2 gyakorlott túravezető klubtagunk 5 fős csoportokat vezet végig a belvárosban. A túraútvonalat úgy alakítottuk ki, hogy több belvárosi kerületet érintve, egy kezdő biciklista számára legalapvetőbb kerékpáros közlekedési szituációkat bemutassa. Nem titkolt célunk tudatosítani, hogy a biciklinek mint járműnek az úttesten a helye, ezért mutatjuk be, hogy a járdát a gyalogosoknak meghagyva, folyamatos odafigyeléssel és kis gyakorlással bárki biztonsággal tekerhet a forgalomban. Az út során a legfontosabb pontokon megállnak, amikor a túravezető elmagyarázza az odavonatkozó szabályokat és a résztvevőkkel átbeszélhetik a konkrét helyzeteket, személyes tapasztalataikat, a felmerülő kérdéseket.

A programot a Magyar Kerékpárosklub természetesen szeretné folyamatosan fejleszteni és bővíteni akár további területi szervezetek bevonásával.
Az aktualitásokról (mikor épp honnan indul a túra) ebben a fórumban vagy az MK honlap Bebiciklizés aloldalán olvashattok.
Várunk minden érdeklődőt szeretettel!

Állandó galériánk itt érhető el.

Belvárosi Bebiciklizés időpontjai 2010-ben: 07.11., 07.25., 08.08., 08.22., 09.12., 09.26., 10.10., 10.24., 11.14., 11.28., 12.12., aztán szünet, folytatás 2011. januárban

Szerk. (2011.08.26-án)
Belvárosi Bebiciklizés időpontjai 2011-ben: eddig már volt egy csomó..., de akkor: 08.28., 09.11., 09.25.

A LánchídonOkításGyülekező

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
ge képe

A hűvös beálltával sem

A hűvös beálltával sem hagyjuk cserben a Bebiciklizni vágyó kerékpárosokat. Az időjárásra való tekintettel ritkítva a heti gyakoriságon, az ünnepek figyelembevételével alakítottuk ki a következő időszakra tervezett Bebiciklizés-időpontokat.
Új fedett találka helyszínünk a Toldi mozi előtere.

Következő alkalmak (mindegyik vasárnap és elöljáróban mindig 14-16 óráig):
november 8.
november 22.
december 13. (ezüstvasárnap)
január 10.
február 14.

Ha bármilyen változás állna be a menetrendben, itt megtaláljátok a legfrissebb infókat.

-------------
Vár a Belvár!
-------------

2
er13a18 képe

gyertek jövő vasárnap,

gyertek jövő vasárnap, és szóljatok az ismerőseiteknek!

3
ge képe

Bizony, bizony, november

Bizony, bizony, november 8-án, most vasárnap, 14-16-ig a Toldi mozi előterében várunk minden bebiciklizőt!

-------------
Vár a Belvár!
-------------

4
SzCiklon képe

Emberek, iszonyúan esik. A

Emberek, iszonyúan esik. A mai bebiciklizés sajnos elmarad.

5
LaCitta képe

Ilyenkor komolyan egyre

Ilyenkor komolyan egyre megalapozottabb gondolatnak tűnik a biciklisikkes gumicsizma-esőkabát kombó megjelentetése és felajánlása nektek. Na alszunk rá egyet :)
Mert ahogy elnézzük az utakon közlekedőket, nagyon kell ez a bebicaj. Meg a waterproof is.

-----------
sikk

6
er13a18 képe

miért írod, hogy

miért írod, hogy elmarad?
nem maradt el, csak nem jött el senki ;)

7
newmodelakos képe

Aha, akkor ezért

Aha, akkor ezért ücsörögtél a toldiban...

összeállt a kép:)

8
ge képe

Elérkeztünk az utolsó

Elérkeztünk az utolsó novemberi időpontyunkhoz, amikor talán utoljára van lehetőségünk a csalogató napsugarak hívószavát segítségül venni egy jó kis vasárnap délutáni Bebiciklizéshez.

Szóljatok apának anyának, gyakorlatlan barátnőnek, barátnak, a mi tempónk nem izzaszt le senkit, ha simán meleg utcai ruhába felöltöznek, De jöhettek bátran Ti is :-).
Csak hozzatok működőképes lámpát, mert 4 óra fele már elkél a használata!

Tehát nov. 22, vasárnap, 14-16 óráig 6. Bebiciklizés. Gyülekező a Toldi mozi előterében!

-------------
Vár a Belvár!
-------------

9
Bendzsó képe

Rock"n"Roll A városi

Rock"n"Roll
A városi ficsúr
Ha ma kapok bringát megyek!!

10
er13a18 képe

ki megy vasárnap? :)

ki megy vasárnap? :)

11
zenmacska képe

Én még nem tudom. Vágyom

Én még nem tudom. Vágyom látástokra, meg minden, de nagyon zűrös hetem volt, és jó lenne összeszednem magam. Majd megyek a flóval.

"Never underestimate the power of denial." Ricky Fitts

12
er13a18 képe

mi az a fló?

mi az a fló?

13
zenmacska képe

flow, áramlat :) "Never

flow, áramlat :)

"Never underestimate the power of denial." Ricky Fitts

14
alterego képe

Hali, ilyenkor írd ki, hogy

Hali, ilyenkor írd ki, hogy hol, mert a nevedből nem derül ki, hogy melyik településen laksz, és a Debrecenieket nem feltétlenül érdekli a bejegyzés.

15
SzCiklon képe

"Gyere el a Magyar

"Gyere el a Magyar Kerékpárosklub Belvárosi területi szervezetének Bebiciklizés akciójára!"

16
ge képe

Bár az MK-nak kevés

Bár az MK-nak kevés Belvárosi szervezete van, s talán a szövegben az "Arany János u.i metromegálló" vagy "Toldi mozi előtere" is szolgálhat némi utalással a városra, köszönöm kérésedet, kiegészítettem a cikket, miszerint a Budapest-Belvárosi területi szervezet programjáról van szó.

Amúgy szerintem a Debrecenieket is érdekelheti, hogy máshol ki mit csinál, hogy csinálja. De ennek eldöntését természetesen rájuk bízom. :-)

-------------
Vár a Belvár!
-------------

17
ge képe

Kis élménybeszámoló a

Kis élménybeszámoló a múlt vasárnapról:
Szép lassan jól összejött a társaság, büszke voltam a bandára! :-) Sokan voltunk, de igazán kezdő biciklista nem jelent meg. Viszont volt új ember, akinek megmutathattuk, miről is szól a Bebiciklizés, s volt ismétlőnk is, akinek minden közös bringázás egy újabb építőkocka a biciklis önbizalom várfalába.

Kezdők híján úgy döntöttünk 3 óra körül, hogy elmegyünk feltérképezni egy alternatív útvonalat, amivel majd bővíteni tudjuk a repertoárt. A 8. kerület programba kapcsolása volt a cél, amit egy cca. 1 órás túrával abszolváltunk, úgy, hogy nem álltunk meg egy csomó helyen. Bár nagyon izgalmas, gyors reagálási képességre igényt tartó útvonalról van szó (2. fejlettségi szint :-) ), még van mit csiszolni/rövidíteni rajta.
Majd visszaérve, persze maradtunk kicsit dumálni is, megvártuk, míg újra átmelegszünk és úgy indultunk haza fél 5-5 között.

Abszolút igazoltuk, hogy hidegben és szitáló esőben is lehet biciklizni, úgy, hogy senki se fázzon meg! :-)

Decemberben ugye már csak egy Bebiciklizés lesz, részletekről majd később itt!
-------------
Vár a Belvár!
-------------

18
ge képe

Figyelem, az idei utolsó

Figyelem, az idei utolsó Bebiciklizéshez 1 óra múlva csatlakozhatsz! Utána egészen 4-ig a Toldi mozi előterében lesz őrszemünk, szciklon, ha valakinek van kedve, tartson velünk!
Ez már a 7-ik!
(ellentüntetés helyett :-))

-------------
Vár a Belvár!
-------------

19
ge képe

Télűző-tavaszváró

Télűző-tavaszváró Bebiciklizés 1 hét múlva vasárnap!
(A mára tervezettet tettük el egy héttel későbbre! :-) )

-------------
Vár a Belvár!
-------------

20
SzCiklon képe

Behirdettem facebookon is!

Behirdettem facebookon is!

http://www.facebook.com/event.php?eid=303819822313&ref=nf

21
petic képe

most vasárnap (07/03/10) is

most vasárnap (07/03/10) is "betekerünk" egyet, gyertek!

----------------------------------------------------
A Ghisalloi Madonna óvjon titeket minden utatokon!

22
sdd- képe

Első igazi tavaszi

Első igazi tavaszi bebiciklizés (EITB)

Időpont: 2010. március 21. vasárnap, 14 óra
Helyszín: Toldi mozi előtere

Útvonal | További infók | Csatlakozz a Facebook-on!

23
Szter képe

nagggyon profik ezek az

nagggyon profik ezek az egyenes vonalak! Taníts meg rá engem is!!! :)

-----------------------------------------------------
Jah, és Milli szerda 16-21 + szombat 10-15 és csek disz áut! :)

24
Törölt felhasználó képe

Pipe (|): ctrl+alt+w vagy

Pipe (|): ctrl+alt+w vagy altgr+w   + félkövér: <strong></strong> = |

25
er13a18 képe

vasárnap délutánra már

vasárnap délutánra már mindenki túl is lesz a tavaszi ablakmosáson :))

26
SzCiklon képe

Most vasárnap megint

Most vasárnap megint BEBICIKLIZÉS!

Következő időpont: 2010. május 9.

Folytatódik a nagysikerű Belvárosi Bebiciklizés!
Minden hónap második és negyedik vasárnapján délután kettőkor találkozzunk a kék metró Arany János utcai megállójánál!
MOST VASÁRNAP IS!
ADD TOVÁBB!
Belvárkodj, korzózz, szereld meg a bringád, és mindenhová csak stílusosan!

27
sdd- képe

A következő belvárosi

A következő belvárosi bebiciklizés:

2010. június 13-án, vasárnap 14 órától a kék metró Arany János utcai megállójánál.

ADD TOVÁBB! | http://bebiciklizes.hu

28
Szter képe

Szerintem én is ott leszek!

Szerintem én is ott leszek! :)

29
Bendzsó képe

Rock"n"Roll A városi

Rock"n"Roll
A városi ficsúr

www.Bekebike.hu

Ott leszek!!!!!!!!!!!

30
sdd- képe

gyere gyere :)

gyere gyere :)

31
sdd- képe

A következő belvárosi

2010. június 27-én, vasárnap 14 órától a kék metró Arany János utcai megállójánál.
Mindenkit szeretettel várunk!

34
er13a18 képe

most megyek én is! :)

most megyek én is! :)

35
petrovics képe

2 hete kivágta a szemem

2 hete kivágta a szemem valami,azért nem tudtam menni,most jövök.a korábbiakról vannak képek a /picasa/oldalra majd föltöltöm vasárnap megbeszélhetjük.üdv petr..

36
Pontagy képe

egyszer eljutok oda,

egyszer eljutok oda, ígérem, most nem hiszem, hacsak villámgyorsan le nem nyomjuk a "Pilis Brutál" túrát.

37
Szter képe

zsír, gyere, jó móka! De

zsír, gyere, jó móka! De amúgy csak viccből? vagy kiváncsiságból? Hisz, te tudsz mindent!!! :)

Jó túrázást! én most nem hiszem, hogy megyek (a bringakonyha és korzó egész napos program után, valszeg inkább alszom egy nagyot), de next time mindenképp!

38
Pontagy képe

segíteni,ha tudok?

segíteni,ha tudok? :)
egyszerűen érdekel, hogy milyen :)

várunk, lesznek light túrák is, múlt héten éppen a Csepel-szigetet jártuk be, Budapest és a tassi zsilip viszonylatában, jó volt.

39
Szter képe

Szuper, akkor majd gyere

Szuper, akkor majd gyere valamikor :) Minden hónap 2. és 4. vasárnapján 14órakor találkozunk az Arany János utcai metro megállónál fent. Következő alkalmak ezek szerint 07.11. + 07.25. lesznek.

A túrával kapcsolatban: engem nagyon érdekelne a dél-pesti irány (Csepel, Szigetszentmiklós, Ráckeve), mert azt a tájegységet egyelőre nem nagyon ismerem :) szóval ha lesz, akkor "szóljatok" ill. majd próbálom itt és FB-on nyomon követni az eseményeket!

40
petrovics képe

sziasztok.az V.23.-ai

sziasztok.az V.23.-ai bebic.képeit a "picasaweb.google.hu"-oldalon (bebiciglizés)keresőszóval megtaláljátok.link készítéséhöz nem értek.

41
Szter képe

Itt a link:

Itt a link: http://picasaweb.google.hu/110252906795734781455/Bebiciglizes#

Nem bonyesz! Ha rámész a saját albumodra, akkor az URL sorban (ahova amúgy beírnád egy-egy meglátogatni kívánt oldal címét) lévő szöveget kimásolod és beteszed ide.

Amúgy gratula! Emlékszem, hogy a múltkor mesélted, hogy még nem tudod, hogyan kell képeket feltölteni. Ahhoz képest már teljesen jól haladsz! Csak így tovább!

(zárójelben: bebiciKlizés, de most már nehogy átjavítsd, mert rossz lesz itt a link, azért majd legközelebb K-val jó? ;-))

42
er13a18 képe

csak nem az ájronmen

csak nem az ájronmen személyesen tette tiszteletét? :)

43
Szter képe

Te totál hülye vagy, b+!

Te totál hülye vagy, b+! :D
Látom, megtette hatását a délutáni sörözés :D A többit majd priv.! Pusszantás! E*

44
petrovics képe

1 hónapja az utolsó

1 hónapja az utolsó pénteki vonulás után a CM honlapján biciglistársak magyarázták el,hogy köll használni a fotóföltőltöt.Mindég is "g"-vel használtam a "bicigli"szót ,ezen valószínű nem fogok változtatni.van még néhány kép áprilisból,de nem találom.bár korábban elküldtem a ,"bebic"végén az akkor általad megadott címre.

45
Szter képe

Megtaláltam! Visszaküldtem

Megtaláltam! Visszaküldtem neked a freemail-edre, így már fel tudod tölteni azokat is. Szerk. 09:56: visszapattant az e-mail, szóval írj nekem a valós címedről és akkor átküldöm arra a képeidet!

Szerintem érdemes lenne az albumaidat azonos módon elnevezni pl. bebiciklizés 2010.04.11., mert akkor könnyebben meg tudják találni, akiket érdekel a bebiciklizés. Bármennyire is G fanatikus vagy ;-) az észérvek és a netes kereshetőség azt diktálja, hogy Kval írd - szerintem. Nah, jó abbahagytam. Ügyesen a töltögetést! :)

46
petrovics képe

az áprilisi bebic képei is

az áprilisi bebic képei is megkerűltek.így(bb.2010.ápr.25)keresőszóval,már fönn vannak a"picasaweb.com"oldalon.-üdv petrovics

47
petrovics képe

http://picasaweb.google.com/1

http://picasaweb.google.com/110252906795734781455/Bb20090927#

a keresőből ezt másoltam ide.ez az (első és az idei ápr.11.-iki bebic.)remélem sikerűlt a link! kedves B.E.-nek köszönöm a segítséget.

48
Szter képe

Működik! :) Ügyi vagy!

Működik! :) Ügyi vagy! És szívesen, máskor is.

49
petrovics képe

Petrovics

Petrovics

51
feb képe

Nagyon kemény a fórum

Nagyon kemény a fórum színvonala. Még egy index fórumot is alulmúl.

52
Szter képe

A következő belvárosi

2010. július 11-én, vasárnap 14 órától a kék metró Arany János utcai megállójánál.

53
petrovics képe

T.biciglis társaim!a mai

T.biciglis társaim!a mai fotók itt vannak.2010 jul 11.(bebiciglizés).az utolsó kép az a májusi vonulásról van.

http://picasaweb.google.com/110252906795734781455/2010Juli11Bebiciglizes#

54
Borzaska képe

Köszi :-) ezüst Bianchi

Köszi :-)

ezüst Bianchi országúti, piros pedállal, sárga bandázzsal, fekete-narancs Bagaboo

55
petrovics képe

-

-

56
petrovics képe

most már a tavalyi

most már a tavalyi áprilisi Nagy CM fotói is itt vannak fönn: ( 2009.)
http://picasaweb.google.com/110252906795734781455/2009AprFoldnapja#

2008.őszi mobilitási hét IX.22.
http://picasaweb.google.com/110252906795734781455/2008SzeptCM#

57
sdd- képe

koszi :)

koszi :)

58
sdd- képe

A következő belvárosi

2010. július 25-én, vasárnap 14 órától a kék metró Arany János utcai megállójától.

59
petrovics képe

Ha nem rohanunk mint

Ha nem rohanunk mint legutóbb a lánchídon és ha nem lesz 63 fok akkor és ha nem mindég pont a TŰZŐ napon tartjuk a közbeiktatott pihenőket akkor ott leszek.

60
atomboy képe

Mi szamit rohangalasnak?

Mi szamit rohangalasnak? Amikor reszt vettem, alig mentunk 20-nal tobbet.

Amugy a szegedi oktatoturan, ha a lehetosegek adottak, arnyekba vonulva tartjuk a kozbeiktatott beszelgetest.

atomboy

----
Biciklizes Szegeden

61
Szter képe

Bocs, az a "rohanunk" én

Bocs, az a "rohanunk" én voltam, de mondtam az elején, hogy szóljatok, hogy túl gyors... meg utána még be is ültünk egy ücccsire... szóval nem fair, hogy itt kérsz számon, de nincs harag, vettem az adást! :)

A tűző napot én sem szeretem, de az a baj, hogy csomószor nincs lehetőség máshol megállni (pl. MTA parkoló, hát ott tényleg nincs árnyék).

Köszi a visszajelzést! Figyelni fogok / fogunk legközelebb ezekre is!!! (Belvár Bebiciklizéseken :))

62
petrovics képe

BOCS,senkit nem akartam

BOCS,senkit nem akartam megbántani és köszönöm így utólag,hogy meghívtatok.

63
Szter képe

No problemo! Nehogy félre

No problemo! Nehogy félre érts!!! Nem bántottál meg egyáltalán :) Csak annyi, hogy ha van visszajelzésed és még együtt is voltunk egy ideig, akkor legközelebb mondd meg ott is nyugodtan :) Tanulok és a többiek is tanulnak belőle, így mindig jobb és jobb lesz a Bebiciklizés!

64
petrovics képe

O K !

O K !

65
Szter képe

Használd a "válasz"

Használd a "válasz" lehetőséget is ;-)

66
petrovics képe

vólt bebic. legutóbb

vólt bebic. legutóbb 25.-én?

67
Francee képe

Jelen voltunk. Sajnos a zord

Jelen voltunk. Sajnos a zord időjárás elriasztotta az érdeklődőket, így 15-20 perc után elhagytuk a helyszínt:(

68
petrovics képe

Legalább fölépítettem az

Legalább fölépítettem az új kempinget
:-)
Előny,hogy kényelmes,könnyű hajtani
hátránya:lassú nagyon.

69
er13a18 képe

most vasárnap (08.08.) is

most vasárnap (08.08.) is lesz?

70
feb képe

Eddig nem sokan jelentkeztek

Eddig nem sokan jelentkeztek vezetőnek

71
petrovics képe

Mint ha azt mondták vólna

Mint ha azt mondták vólna a Bánki tó-i progr. miatt elmarad,de csak fél füllel hallottam.
Azért nézz utána!

72
sdd- képe

A következő belvárosi

2010. augusztus 8-án, vasárnap 14 órától lenne a kék metró Arany János utcai megállójától, de mivel a túravezetők mind Bánkon lesznek, így Bánkon tartjuk meg! :)

ADD TOVÁBB! | http://bebiciklizes.hu | http://tekerjatora.hu

73
er13a18 képe

okka :)

okka :)

74
petrovics képe

Oda biztos nem megyek azt se

Oda biztos nem megyek
azt se tudom merre van Bánki-tó.
:-(((

75
feb képe

Péntek d.u. csatlakozhatsz

Péntek d.u. csatlakozhatsz hozzánk!

76
petrovics képe

Hol & mikor?

Hol & mikor?

77
feb képe

Holnap kiderül, de ca 5

Holnap kiderül, de ca 5 körül indulnék/nánk a belvárosból.

Vaze, ma este lesz a Kovács Kati koncert :(

78
petrovics képe

Valaki tud valamit,hogy lesz

Valaki tud valamit,hogy lesz "bebic" a héten, vagy menetrendszerűen csak a jövőhéten?
A múlt héten hárman összegyültünk,oszt csöndben elkullogtunk.Két új Kolléganővel ők most vóltak először.

79
er13a18 képe

sajnálom :( hátde előtte

sajnálom :(
hátde előtte 3 nappal még te magad is konneteltél arra, hogy elmarad, mert Bánkon lesz mindenki.
a következő elvileg aug 22-én lesz

80
venyerin képe

Észak-Pesten nem indul

Észak-Pesten nem indul valami hasonló?

81
Nuvanda képe

Bekísérjelek a Belvárosba

Bekísérjelek a Belvárosba vasárnap?
Dél-Budán amúgy van.
Ha belépsz az MK-ba, akkor csinálhatsz te magad is a többi északpestivel.

82
venyerin képe

Köszi, én járok be

Köszi, én járok be naponta a Belvárosba, az asszony az, akit húzni kéne majd kicsit. De most azt mondta, hogy mégse. Lehet, hogy nő? :)

Ilyen könnyen meg nem léptetsz be...

Péntek 13-án regisztráltam és sárkányon lovagolok, mi kell még? :)

83
Nuvanda képe

Akkor marad a fizikai

Akkor marad a fizikai erőszak... :-)

84
sdd- képe

A következő belvárosi

2010. augusztus 22-én, vasárnap 14 órától lesz a kék metró Arany János utcai megállójától!
A program végén az érdeklődőket szívesen elkísérjük a 114 éves Millenáris Velodromba, az éppen akkor zajló Pályakerékpáros OB-ra!

85
vizsu képe

Dél-Budán is lesz Bebic,

Dél-Budán is lesz Bebic, ugyanebben az időpontban. A helyszín: Etele tér, Kelenföldi pályaudvar előtt. Gyertek-gyertek :-)

86
feb képe

Tőletek is lesz

Tőletek is lesz bebiciklizés a Millire a végén?

87
Nuvanda képe

Már akartuk kérdezni, mi

Már akartuk kérdezni, mi az ötletgazdák kitaláltunk időpontokat, nem lenne szerencsésebb, ha ti nem pont ugyanakkorra írnátok ki a tiéteket? Mert akkor minden héten lehetne menni vhova.

88
sdd- képe

en mondjuk el tudnam

en mondjuk el tudnam kepzelni hogy az osszes fovarosi TSZ egyszerre tartja es mindenki a hozza legkozelebbire megy el (eloszor, aztan vegigjarja mindet :)

89
Nuvanda képe

Mivel kéthetente vannak,

Mivel kéthetente vannak, jobb lenne elcsúsztatni egy héttel őket.

90
feb képe

Már csak azért is, mert ha

Már csak azért is, mert ha valaki nem ér rá a 2. és 4. vasárnap, akkor sehova nem mehet bebiciklizni.

teccikérteni?

91
vizsu képe

Millit nem terveztük, de

Millit nem terveztük, de lehet róla szó. És arra sem gondoltunk, hogy probléma lenne az időpontok egyezősége... személy szerint azt gondolnám, az emberek el tudják dönteni, mint pl. hogy adott időpontban melyik moziban melyik filmet akarják megnézni, de ha ez probléma, természetesen ütemezhetjük máskorra is. Kiindulásként általában ahhoz igazodunk, hogy mi mint szervezők mikor érünk rá :-)

92
petrovics képe

Ez a bebiciglizés sikerült

Ez a bebiciglizés sikerült a legjobban,de csak 2 kép lett elég rossz minőségűek lettek,úgyhogy töröltem.Sorry.

De a bebic.fergetegesre sikeredett,üdv mindenkinek.

94
petrovics képe

:-) _________________________

:-)

Mostantól új néven leszek,
a petrovics korszak vége.

nagy kempingkormánnyal rakom,oszt?

95
Szter képe

Már akartam is kérdezni,

Már akartam is kérdezni, hogy mi történt?!? Mesélj! :) Bebiciklizés után majd gyere ki a Millire! Jóságok lesznek, érdemes!!!

96
petrovics képe

Milli merre van,meg mi

Milli merre van,meg mi az?

Jövök!

97
Szter képe

Benne van a link az

Benne van a link az aláírásomban ;-)

Amúgy, Milli = Millenáris Velodrom kerékpár pálya
XIV. Szabó József u. 3. (kis portás fülkés bejárattal).

A vasárnapi programokról bővebb info itt: http://www.kerekparinfo.hu/bringamania

98
petrovics képe

A bebic.-re jövök utána

A bebic.-re jövök utána majd elkísértek,
kíváncsi leszek,milyen lesz.

99
sdd- képe

A következő belvárosi

2010. szeptember 12-én, vasárnap 14 órától lesz a kék metró Arany János utcai megállójától!

Az őszi Critical Mass előtti utolsó lehetőség hogy legyere a járdáról!

Gyere el és megmutatjuk, hogy nem ördöngősség a forgalomban kerékpározni!

Ha vasárnap a BringaMánia napon leszel a Velodromban, onnan is szívesen bekísérünk a Bebiciklizésre és utána vissza is! [Találkozó és indulás 13:20-kor a kapuban!]

100
er13a18 képe

Az őszi Critical Mass

Az őszi Critical Mass előtti utolsó lehetőség hogy legyere a járdáról!
azért ez egy kicsikét sarkos így :)

101
sdd- képe

marmint a bebiciklizes

marmint a bebiciklizes keretein belul ;]

102
Szter képe

LOL :D ez olyan sdd style

LOL :D ez olyan sdd style :))) Rendben van tökre! :)

103
petrovics képe

- ___________________________

-

104
vizsu képe

Jó előre szólok, hogy

Jó előre szólok, hogy tervezünk egy bebicet Dél-Budáról a Kiscelli Múzeum bringás kiállítására, október 10-én, vasárnap 2-től. Találkozó a Kelenföldi pályaudvar előtt. Persze majd még írok emlékeztetőket, ahogy közeledik az időpont :-)

105
Nuvanda képe

Én még előbb szólok,

Én még előbb szólok, hogy minden hónap 2. és 4. vasárnapján van a Bebic a Belvárosban. :-)

106
vizsu képe

Beírtam a naptáramba az

Beírtam a naptáramba az ÖSSZES idei Belvár bebic időpontját, hogy nehogy véletlenül rászervezzek valamit.

108
Szter képe

Vizsu, fix már nektek ez a

Vizsu, fix már nektek ez a kettő órás indulás? Mert ha még nem annyira, akkor szervezzük össze magunkat, hogy az aznapi belvárosi bebiciklizés után (vége kb. 16 óra) együtt menjünk tovább a Kiscellibe. Hmmm? Tetszik az ötlet? Ha igen, akkor kb. ti elindulnátok 15-15,30 körül be az Arany János utcához, onnan meg 16 órakor indulnák tovább nagyobb csapattal a Kiscellibe.

Tök jó lenne! :)
Amúgy nagyon köszi, hogy nem felejtettél el szólni a Ti szervezésetekről!!! :)

Pussz,
E*

109
Flicka képe

Nem lenne ez túl sűrű?

Nem lenne ez túl sűrű? Csak kérdezem. Mennyi idő elérni a múzeumig egy csomó rutintalan bringással, tekintve, hogy a kiállítás 6-ig van nyitva?

Flicka

110
Szter képe

Oké, bocs! Nem néztem meg,

Oké, bocs! Nem néztem meg, hogy hányig van a múzeum... Akkor valszeg sajnos almás ez az összeszerveződés.

111
hamorilla képe

lesz 26-án bebiciklizés??

lesz 26-án bebiciklizés?? (még soha nem voltam) előre is köszi!L

113
zadoro képe

Kedves Bringások, és

Kedves Bringások, és Autósok!
Nemrégiben voltam Páris-ban. Ott lehet bringázni a busz-sávban,helyenként vannak bringautak, helyenként a járdán megy az ember. Semmi gond. A busz-közlekedés nem állt le, az autósok nem dudáltak - én meg nem viselkedtem állat módjára - a gyalogosok, ha tehették egy kicsit (50-60 cm, óriási távolság) félrehúzódtak, de ha nem volt erre mód, akkor egy picit lelassítottam, le is álltam. Mindenki mosolygott rám, én meg rájuk.
Hasonló a helyzet Firenzáben (elnézést, hogy ilyen sok helyen járok, de hát ez van). Ott egy kicsit olaszos a téma. Van bringa út, de ha véletlenül a BUSZSÁVBAN VISSZAFELÉ mentem, mert nem volt más lehetőség, és jött a busz, nem volt "esemény". Én láttam, hogy ő jön, ö látott engem, és a helyzetnek megfelelően haladtunk el egymás mellett - kicsit lassítottunk, ha kellett leálltam, leszálltam, de a busz vezetője nem gyorsított rá, csak azért, hogy kiszúrjon velem. Olyan helyzet is volt - minden nap, mert egy útvonalon közlekedtem - hogy egy olyan egyirányú utcában mentem visszafelé, ahova a sarkon 3 sávból fordultak be az autók. Semmi gond, mindenki látott mindent és normálisan viselkedett (technikát lásd az előbbiekben).
VAGYIS - Nincs biciklista-autós-gyalogos ellentét. vannak állatok és vannak emberek. Jogi hablatyot, meg KRESZ módosítást, meg hisztériát lehet kelteni, de nincs jelentősége. Nincs egy olyan, a TÍZ PARANCSOLATBAN, hogy NE LOPJ???? Hát ennyi.
Üdvözlet
zadoro

114
SzCiklon képe

Gyertek most vasárnap is,

115
dekadenci képe

Sziasztok, bocs a kicsit

Sziasztok, bocs a kicsit offért, tudtok nekem olyan fórumot ajánlani ahol középkezdő városi bringás kérhet tanácsot, véleményt tapasztaltabbaktól konkrét forgalmi helyzet leírásával? Köszi!

116
Krisztab. képe

Csinálj egy blogbejegyzést

Csinálj egy blogbejegyzést nyugodtan.

*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

117
Krisztab. képe

dupla

dupla

118
sdd- képe

A következő belvárosi

2010. szeptember 26-án, vasárnap 14 órától lesz a kék metró Arany János utcai megállójától!

Ingyenes elméleti és gyakorlati KRESZ oktatás bringásoknak!

119
SzCiklon képe

Kedves sdd! Ezzel az

Kedves sdd!
Ezzel az avatarral hirdetni a bebiciklizést fél siker! Ha ebben a cuccban jössz vezetni, a résztvevők szerintem a pénztárcájukat is odaadják, önként és dalolva... :-)))
Belvárkodj, korzózz, szereld meg a bringád, és mindenhová csak stílusosan!

120
sdd- képe

remelem airdace mai fotoibol

remelem airdace mai fotoibol lesz jo, amivel lecserelhetem ;]

122
Szter képe

A következő belvárosi

2010. október 10-én, vasárnap 14 órától lesz a kék metró Arany János utcai megállójától!

123
Szter képe

Pár óra múlva startolunk.

Pár óra múlva startolunk. Még odaértek 14 órára! Gyertek-gyertek! :)

124
sdd- képe

hogy kivartad az idopontot

hogy kivartad az idopontot ;]

125
Szter képe

He? Mivan-mi? :) Rossz a CM

He? Mivan-mi? :)
Rossz a CM óra... pont (kb. :)) 2 óra volt még addig, gondoltam, beírok egy csalogatót! :)

126
shutruk képe

Erre gondolt: 2010-10-10

Erre gondolt:
2010-10-10 10:10
__
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam.

127
Szter képe

Áh! ééééjtem! :) (doh,

Áh! ééééjtem! :)
(doh, láma vagyok :D)

128
Nuvanda képe

Mondjuk késtél ezer évet,

Mondjuk késtél ezer évet, vagy siettél tízet a szebb számért. :)

129
petrovics képe

Itt a 2010.10.10.-ei

Itt a 2010.10.10.-ei bebiciglizésen készült fotóim
üdv.mindenkinek!Legközelebb tavasszal jövök.
http://picasaweb.google.com/110252906795734781455/20101010Bebiciglizes#

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

És a "K & H" ligeti biciglis nap
http://picasaweb.google.com/110252906795734781455/KHBiciglisNap2010#

131
Cseperedő képe

k-val

k-val

132
Szter képe

Hagyd! :) Kb. ez Petrovics

Hagyd! :) Kb. ez Petrovics névjegye. (ha visszanézed, korábban már volt erről szó ugyanitt, neki így tetszik, ő dolga, nem érdemes minden alkalommal "győzködni", hogy K)

133
shutruk képe

Az is lehet, hogy egyszer

Az is lehet, hogy egyszer begurul, és mindenkit elküld a Gurva anyjába... :D (mielőtt az ügyeletes rendfenntartók ismét megtalálnak: VICC)
__
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam.

134
Cseperedő képe

Bicygle

Bicygle

136
Cseperedő képe

Gerégpár. Na szerintem

Gerégpár. Na szerintem elég... .)

137
sdd- képe

A következő belvárosi

2010. október 24-én, vasárnap 14 órától lesz a kék metró Arany János utcai megállójától!

ADD TOVÁBB! | http://bebiciklizes.hu | http://www.facebook.com/bebiciklizes

139
sdd- képe

A következő belvárosi

2010. november 14-én, vasárnap 14 órától lesz a kék metró Arany János utcai megállójától!

140
sdd- képe

A következő belvárosi

2010. november 28-án, vasárnap 14 órától lesz a kék metró Arany János utcai megállójától (cudar idő esetén a Toldi mozi előterében gyülekezünk)!

Gyere el és megmutatjuk, hogy nem ördöngősség a forgalomban kerékpározni akár hóban vagy havasesőben is!

141
sdd- képe

A következő belvárosi

2010. december 12-én, vasárnap 14 órától lesz a kék metró Arany János utcai megállójától (cudar idő esetén a Toldi mozi előterében gyülekezünk)!

Gyere el és megmutatjuk, hogy nem ördöngősség a forgalomban kerékpározni akár hófúvásban vagy havasesőben is!

142
sdd- képe

A rövid téli álom után

A rövid téli álom után újraindul a Bebiciklizés!

Tavaszköszöntő Belvárosi Bebiciklizés!

2011. március 13-án, vasárnap 14 órakor találkozzunk a kék metró Arany János utcai megállójánál!

Ingyenes elméleti és gyakorlati KRESZ oktatás bringásoknak! Gyere el és megmutatjuk, hogy nem ördöngősség a forgalomban kerékpározni!

Csatlakozz az eseményhez a Facebook-on is!

143
beked képe

Éljen! Beke Dávid

Éljen!

Beke Dávid

144
sdd- képe

Rügyfakasztó Belvárosi

Rügyfakasztó Belvárosi Bebiciklizés

„Bringával járnál a városban, de nincs mindenhol bicikliút és félsz az autók között? Nem ismered a KRESZ-t? Gyere el a Magyar Kerékpárosklub Belvárosi területi szervezete által indított Bebiciklizés akciójára!”

Ingyenes elméleti és gyakorlati kerékpáros oktatás!

Figyelem, megkérnénk a jelentkezőket, hogy csak abban az esetben jelentkezzenek biztosra, ha tényleg el is jönnek, mert egyszerre max. 4-5 fős csoportokat viszünk két túravezetővel és ezen emberek száma véges.
Aki csak a társaság miatt jönne, azokat szívesen látjuk a túra végén 15:30-kor a Gödörnél, ahonnan egy spontán tekeréssel mehetünk bandázni, akarommondani csapatot építeni ;]

Megújult útvonallal várjuk a jelentkezőket!

Add tovább minden ismerősödnek! | Jelentkezz a Facebook-on!

http://bebiciklizes.hu | http://www.facebook.com/bebiciklizes

145
sdd- képe

Belvárosi

Belvárosi Bebiciklizés!

2011. április 24-én, vasárnap 14 órakor találkozzunk a kék metró Arany János utcai megállójánál!

Ingyenes elméleti és gyakorlati KRESZ oktatás bringásoknak! Gyere el és megmutatjuk, hogy nem ördöngősség a forgalomban kerékpározni!

146
lajthabalazs képe

Két éve tettem egy

Két éve tettem egy kisérletet a városi biciklizésre, de a derekam nem bírta, az előző szezont teljesen ki kellett hagynom. Idén jobb eredményekkel indulok, harmadik hete bringázom séta és BKV helyett mindenhova, hétvégénként véletlen túrákat teszek. Bár próbálok körültekintően bringázni, néha elbizonytalanodom, főleg ha ismeretlen területre tévedek. Szeretném kipróbálni a bebiciklizést. Mikor van a következő lehetőség?

Napsütés: Specialized Crosstrail Elite
Eső: Peugeot Sun Valley

147
Icarus képe

Elvileg kéthetente szokták

Elvileg kéthetente szokták csinálni, ezért a következő ilyen 8-án várható

-----------------------------------------
Icarus blog, Nightride.hu

148
Francee képe

Nem kéthetente, hanem

Nem kéthetente, hanem minden hónap második és negyedik vasárnapján. :) De az, hogy 8-án várható az stimmel;)

-----------------------------------------------------------------
Hétköznap: Kék-fehér-piros csepel apollo fixi
Túra (burkolt): fekete Corratec Corones outi
Túra (terep): pezsgő Kellys Quartz MTB
Nagy dolgokra: CM + BK matricás Citroen Berlingo :)

149
Icarus képe

Igazad van, én csak a két

Igazad van, én csak a két hetes differenciát jegyeztem meg a kettő között :D

150
sdd- képe

szeretettel várunk a

szeretettel várunk a következő bebiciklizésen, május 8-án

151
sdd- képe

Belvárosi

Belvárosi Bebiciklizés!

2011. május 8-án, vasárnap 14 órakor találkozzunk a kék metró Arany János utcai megállójánál!

152
sdd- képe

Pünkösdi

Pünkösdi Bebiciklizés!

2011. június 12-én, vasárnap 14 órakor találkozzunk a kék metró Arany János utcai megállójánál!

Bringával járnál a városban, de nincs mindenhol bicikliút és félsz az autók között? Nem ismered a KRESZ-t? Gyere el a Magyar Kerékpárosklub Belvárosi területi szervezete által indított Bebiciklizés akciójára!

ADD TOVÁBB! | http://bebiciklizes.hu | https://www.facebook.com/bebiciklizes

153
er13a18 képe

ha pesten lennék, én

ha pesten lennék, én mennék! :)

155
petrovics képe

Én is ott vóltam, de a

Én is ott vóltam, de a kezdésre hirtelen olyan meleg lett, hogy inkább hazamentem.
Egyszer talán összejön.
Üdv. mindenkinek!

nagy kempingkormánnyal rakom, oszt?

/ petrovics /
varga péter istván

156
Szter képe

Belvárosi

Belvárosi Bebiciklizés!

2011. június 26-án, vasárnap 14 órakor találkozzunk a kék metró Arany János utcai megállójánál!

Bringával járnál a városban, de nincs mindenhol bicikliút és félsz az autók között? Nem ismered a KRESZ-t? Gyere el a Magyar Kerékpárosklub Belvárosi területi szervezete által indított Bebiciklizés akciójára!

157
petrovics képe

Üdv. mindenkinek egy kicsit

Üdv. mindenkinek egy kicsit megkésve, de sikerült a legutóbbi "bebic" előtti és utáni képeket föltenni.
https://picasaweb.google.com/100929051337895069905/2011jun26Bb?authkey=G...

/ petrovics /
varga péter istván

158
sdd- képe

köszi :)

köszi :)

159
sdd- képe

Ismét Belvárosi

Ismét Belvárosi Bebiciklizés!

2011. július 24-én, vasárnap 14 órakor találkozzunk a kék metró Arany János utcai megállójánál!

160
sdd- képe

Megjelent egy cikk a Tudatos

Megjelent egy cikk a Tudatos Vasarlo weboldalon a Bebiciklizesrol!

161
petrovics képe

http://www.facebook.com/media

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.170651313008137.41878.100001898...
Kicsit megkésve, itt a 2011.tavaszi "CM" fotói.

/ petrovics /
varga péter istván

162
pill képe

Hali! Lesz mostanában

Hali!
Lesz mostanában bebiciklizés? Vagy most mindenki nyári szünetel?

163
sdd- képe

bocs, ide elfelejtettem

bocs, ide elfelejtettem kiirni a mult vasarnapit, a kovetkezo augusztus 28-an lesz

164
pill képe

Engem érdekelne a dolog, de

Engem érdekelne a dolog, de nem látom hol van meghirdetve. Hol lehet jelentkezni, hol és hánykor van találkozó? (Vagy ez egy bevett csapat "zártkörű rendezvénye" esetleg? mert akkor nem akarok pofátlan lenni, és zavarni titeket)

166
atomboy képe

Miert lenne zartkoru, ha sdd

Miert lenne zartkoru, ha sdd mindig megirja az idopontokat, es irjak, hogy mindenkit varnak? :)

atomboy

----
Biciklizes Szegeden
Kameraval rakom, oszt?

167
pill képe

Oké, ez lehet, hogy hülye

Oké, ez lehet, hogy hülye feltételezés volt. :) Csak hát a belinkelt oldalakon nem találtam tegnap még aktuális infót, arról hogy lesz a hétvégén - csak ssd múlt heti kommentjét - és ebből jutottam arra, hogy talán nem mindegyik nyilvános, azért nincs még meghirdetve.

168
Szter képe

Gyere-gyere! Szeretettel

Gyere-gyere! Szeretettel várunk!

2011. augusztus 28. · 14:00 - 15:30/16:00
a kék metró Arany János utcai megállójától
V.ker. Podmaniczky Frigyes tér

169
Szter képe

Belvárosi

Belvárosi Bebiciklizés!

2011. augusztus 28-án, vasárnap 14 órakor találkozzunk a kék metró Arany János utcai megállójánál!

2-2 gyakorlott túravezető klubtagunk 5 fős csoportokat vezet végig a belvárosban. A túraútvonalat úgy alakítottuk ki, hogy több belvárosi kerületet érintve, egy kezdő biciklista számára legalapvetőbb kerékpáros közlekedési szituációkat bemutassa. Nem titkolt célunk tudatosítani, hogy a biciklinek mint járműnek az úttesten a helye, ezért mutatjuk be, hogy a járdát a gyalogosoknak meghagyva, folyamatos odafigyeléssel és kis gyakorlással bárki biztonsággal tekerhet a forgalomban. Az út során a legfontosabb pontokon megállunk, ahol a túravezető elmagyarázza az odavonatkozó szabályokat és a résztvevőkkel átbeszélik a konkrét helyzeteket, személyes tapasztalataikat, a felmerülő kérdéseket.

170
Flicka képe

A kerékpárosklub

A kerékpárosklub honlapjára mutató linket javítani kell az új honlap miatt.

Flicka

171
sdd- képe

melyik linkre gondolsz

melyik linkre gondolsz pontosan?

172
Flicka képe

Lehet Lukács mókolt

Lehet Lukács mókolt valamit, most működik.

Flicka

173
sdd- képe

akkor orulunk ;)

akkor orulunk ;)

174
sdd- képe

Belvárosi

Belvárosi Bebiciklizés!

2011. szeptember 11-én, vasárnap 14 órakor találkozzunk a kék metró Arany János utcai megállójánál!

2-2 gyakorlott túravezető klubtagunk 5 fős csoportokat vezet végig a belvárosban. A túraútvonalat úgy alakítottuk ki, hogy több belvárosi kerületet érintve, egy kezdő biciklista számára legalapvetőbb kerékpáros közlekedési szituációkat bemutassa. Nem titkolt célunk tudatosítani, hogy a biciklinek mint járműnek az úttesten a helye, ezért mutatjuk be, hogy a járdát a gyalogosoknak meghagyva, folyamatos odafigyeléssel és kis gyakorlással bárki biztonsággal tekerhet a forgalomban. Az út során a legfontosabb pontokon megállunk, ahol a túravezető elmagyarázza az odavonatkozó szabályokat és a résztvevőkkel átbeszélik a konkrét helyzeteket, személyes tapasztalataikat, a felmerülő kérdéseket.

175
petrovics képe

https://picasaweb.google.com/

https://picasaweb.google.com/100929051337895069905/2011KHkerekparosnap?a...
Ime a 2011. Városligeti K & H Kerékpárosnap fotói.

/ petrovics /
varga péter istván

176
sdd- képe

Belvárosi

Belvárosi Bebiciklizés!

2011. szeptember 25-én, vasárnap 14 órakor találkozzunk a kék metró Arany János utcai megállójánál!

177
er13a18 képe

nagyok vagytok, hogy

nagyok vagytok, hogy kifogyhatatlan lelkesedéssel csináljátok!

178
Hotyhogy képe

Nagyok! +1

Nagyok! +1

179
Hilfy képe

Októberben lesz még Bebic?

Októberben lesz még Bebic? Ha igen, 9-én?
Az a helyzet, hogy picit meguntam, hogy a barátnőm görcsösen ragaszkodik a bringautakhoz, és én sajnos hiába koptatom a számat, nem és nem tér jobb belátásra. Szóval arra gondoltam szakértőknek talán jobban hisz mint nekem, elvégre az életbiztosítási kötvényén is szerepel a nevem. Megpróbálom rávenni a dologra, és csatlakoznánk következő alkalommal. (a holnap sajnos nem jó.)

180
Szter képe

Igen, a következő okt.09.

Igen, a következő okt.09. Gyertek! :)

181
sdd- képe

Őszi Belvárosi

Őszi Belvárosi Bebiciklizés!

2011. október 9-én, vasárnap 13.30-kor találkozzunk a kék metró Arany János utcai megállójánál!

182
Szter képe

ú, de jó, hogy

ú, de jó, hogy bekukkantottam ide! Akkor fél kettő :)

183
er13a18 képe

hehe :D

hehe :D

184
sdd- képe

Húsvéti

Húsvéti Bebiciklizés!

Újraindul a nagysikerű Belvárosi Bebiciklizés!

Bringával járnál a városban, de nincs mindenhol bicikliút/sáv és félsz az autók között? Nem ismered a KRESZ-t? Gyere el a Magyar Kerékpárosklub Belvárosi területi szervezete által indított Bebiciklizés akciójára!

Találkozzunk 2012. április 8-án, vasárnap 14.00-kor, a kék metró Arany János utcai megállójánál!

2-2 túravezető 5 fős csoportokat vezet végig a belvárosban. A túraútvonalat úgy alakítottuk ki, hogy több belvárosi kerületet érintve, egy kezdő biciklista számára a legalapvetőbb kerékpáros közlekedési szituációkat bemutassa. Nem titkolt célunk tudatosítani, hogy a biciklinek mint járműnek az úttesten a helye, ezért mutatjuk be, hogy a járdát a gyalogosoknak meghagyva, folyamatos odafigyeléssel és kis gyakorlással bárki biztonsággal tekerhet a forgalomban. Az út során a legfontosabb pontokon megállunk, ahol a túravezető elmagyarázza az odavonatkozó szabályokat és a résztvevőkkel átbeszélik a konkrét helyzeteket, személyes tapasztalataikat, a felmerülő kérdéseket.

FIGYELEM!
Megkérnénk a jelentkezőket, hogy csak abban az esetben jelentkezzenek, ha tényleg el is jönnek, mert egyszerre max. 4-5 fős csoportokat indítunk két túravezetővel és az önkénteseink száma véges.

Aki csak a társaság miatt jönne, azokat szívesen látjuk a túra végén kb. 15:30-kor a Gödörnél bandázni :)

ADD TOVÁBB! | bebiciklizes.hu | facebook.com/bebiciklizes

185
Szélvészkisasszony képe

Jelentkeznék a

Jelentkeznék a bebiciglizésre. Sokat járok a belvárosban,Tanulni meg soha nem szégyen.

Én ott leszek.

Köszi a lehetőséget, jó ez a kezdeményezés.

186
Szélvészkisasszony képe

Szia! Sajna nem tudok menni,

Szia!

Sajna nem tudok menni, balesetem volt, és bedagadt nagyon a térdem. Majd legközelebb.

187
sdd- képe

jobbulást! ha tudsz, gyere

jobbulást! ha tudsz, gyere most 13-án vagy 27-én

188
sdd- képe

Belvárosi

Belvárosi Bebiciklizés!

Bringával járnál a városban, de nincs mindenhol bicikliút/sáv és félsz az autók között? Nem ismered a KRESZ-t? Gyere el a Magyar Kerékpárosklub Belvárosi területi szervezete által indított Bebiciklizés akciójára!

Találkozzunk 2012. május 13-án, vasárnap 14.00-kor, a kék metró Arany János utcai megállójánál!

2-2 túravezető 5 fős csoportokat vezet végig a belvárosban. A túraútvonalat úgy alakítottuk ki, hogy több belvárosi kerületet érintve, egy kezdő biciklista számára a legalapvetőbb kerékpáros közlekedési szituációkat bemutassa. Nem titkolt célunk tudatosítani, hogy a biciklinek mint járműnek az úttesten a helye, ezért mutatjuk be, hogy a járdát a gyalogosoknak meghagyva, folyamatos odafigyeléssel és kis gyakorlással bárki biztonsággal tekerhet a forgalomban. Az út során a legfontosabb pontokon megállunk, ahol a túravezető elmagyarázza az odavonatkozó szabályokat és a résztvevőkkel átbeszélik a konkrét helyzeteket, személyes tapasztalataikat, a felmerülő kérdéseket.

FIGYELEM!
Megkérnénk a jelentkezőket, hogy csak abban az esetben jelentkezzenek, ha tényleg el is jönnek, mert egyszerre max. 4-5 fős csoportokat indítunk két túravezetővel és az önkénteseink száma véges.

Aki csak a társaság miatt jönne, azokat szívesen látjuk a túra végén kb. 15:45-kor a Gödörnél bandázni :)

189
sdd- képe

Szter jovoltabol angol

Szter jovoltabol angol nyelvu tolmacsolas is lesz, ha van angolul tudo jardazo ismerosod, nyugodtan kuld ide ;]
https://www.facebook.com/events/296129117140762/

190
sdd- képe

Pünkösdi

Pünkösdi Bebiciklizés!

Találkozzunk 2012. május 27-én, vasárnap 14.00-kor, a kék metró Arany János utcai megállójánál!

FIGYELEM!

Aki csak a társaság miatt jönne, azokat szívesen látjuk a túra végén kb. 15:45-kor a Gödörnél bandázni :)

191
Szter képe

vasárnap jöjjön, aki úgy

vasárnap jöjjön, aki úgy érzi :) és bátran küldjétek tovább / beszéljetek róla ismerősöknek, szomszédoknak, akiknek szüksége lehet erre az ingyenes kerékpáros oktatásra!

Egyébként a következő tervezett (!) időpontok 2012. évben: 06.10., 06.24., 07.08., 07.22., 08.12., 08.26., 09.09., 09.23.

Az aktuális Bebiciklizést mindig meghirdetjük itt és a FB is, figyeljétek mindig :)

192
sdd- képe

Belvárosi

Belvárosi Bebiciklizés!

Bringával járnál a városban, de nincs mindenhol bicikliút/sáv és félsz az autók között? Nem ismered a KRESZ-t? Gyere el a Magyar Kerékpárosklub Belvárosi területi szervezete által indított Bebiciklizés akcióra!

Találkozzunk 2012. június 10-én, vasárnap 14.00-kor, a kék metró Arany János utcai megállójánál!

FIGYELEM!

Aki csak a társaság miatt jönne, azokat szívesen látjuk a túra végén kb. 15:30-kor a Gödörnél bandázni :)

A következő tervezett (!) időpontok 2012. évben: 06.24., 07.08., 07.22., 08.12., 08.26., 09.09., 09.23.

193
sdd- képe

Belvárosi

Belvárosi Bebiciklizés!

Megint eltelt két hét…

Bringával járnál a városban, de nincs mindenhol bicikliút/sáv és félsz az autók között? Nem ismered a KRESZ-t? Gyere el a Magyar Kerékpárosklub Belvárosi területi szervezete által indított Bebiciklizés akcióra!

Találkozzunk 2012. júnuis 24-én, vasárnap 14.00-kor, a kék metró Arany János utcai megállójánál!

FIGYELEM!

A következő tervezett (!) időpontok 2012. évben: 07.08., 07.22., 08.12., 08.26., 09.09., 09.23.

194
sdd- képe

Őszköszöntő Belvárosi

Őszköszöntő Belvárosi Bebiciklizés!

Találkozzunk 2012. szeptember 9-én, vasárnap 14.00-kor, a kék metró Arany János utcai megállójánál!

FIGYELEM!

A következő tervezett (!) időpont(ok) 2012. évben: 09.23.

195
sdd- képe

.

.

196
sdd- képe

..

..

197
SzCiklon képe

... **** Szereld meg a

...
Szereld meg a bringád!, Belvárkodj!
A járdázók elütik anyádat? Küldd őket a... Bebiciklizésre!

198
sdd- képe

Bebiciklizés

Bebiciklizés Óbudán!

Találkozó szeptember 15-én, vasárnap 17 órakor a Fő téren!

További részletek az esemény nyilvános Facebook oldalán!

199
sdd- képe

.

.

200
sdd- képe

Őszi Belvárosi

Őszi Belvárosi Bebiciklizés!

Találkozzunk 2012. szeptember 23-án, vasárnap 14.00-kor, a kék metró Arany János utcai megállójánál!

2-2 túravezető max. 5 fős csoportokat vezet végig a belvárosban. A túraútvonalat úgy alakítottuk ki, hogy több belvárosi kerületet érintve, egy kezdő biciklista számára a legalapvetőbb kerékpáros közlekedési szituációkat bemutassa. Nem titkolt célunk tudatosítani, hogy a biciklinek mint járműnek az úttesten a helye, ezért mutatjuk be, hogy a járdát a gyalogosoknak meghagyva, folyamatos odafigyeléssel és kis gyakorlással bárki biztonsággal tekerhet a forgalomban. Az út során a legfontosabb pontokon megállunk, ahol a túravezető elmagyarázza az odavonatkozó szabályokat és a résztvevőkkel átbeszélik a konkrét helyzeteket, személyes tapasztalataikat, a felmerülő kérdéseket.

FIGYELEM!

Csatlakozz az eseményhez a Facebook-on is! (Ez az oldal nyilvános, bárki megtekintheti, nem kell regisztrálnia hozzá a Facebook-ra.)

ADD TOVÁBB! | bebiciklizes.hu | bebiciklizes.hu/facebook

201
sdd- képe

Az esemény rossz idő

Az esemény rossz idő esetén is megrendezésre kerül.

202
sdd- képe

.

.

203
sdd- képe

Őszi Bel-Budai

Őszi Bel-Budai Bebiciklizés!

Különleges alkalomként most Budán bicikliztetünk be!

FIGYELEM! JELENTKEZÉST KIZÁRÓLAG EMAIL-BEN VÁRUNK, telefonos elérhetőséggel, mert maximálisan 12 fő jelentkezését tudjuk fogadni. Jelentkezni az info@bebiciklizes.hu emailcímen lehet!

Találkozzunk 2012. október 14-én, vasárnap 14.30-kor, a Clark Ádám téren, a Budavári Siklónál!

2-2 túravezető max. 5 fős csoportokat vezet végig a belvárosban. A túraútvonalat úgy alakítottuk ki, hogy több belvárosi kerületet érintve, egy kezdő biciklista számára a legalapvetőbb kerékpáros közlekedési szituációkat bemutassa. Nem titkolt célunk tudatosítani, hogy a biciklinek mint járműnek az úttesten a helye, ezért mutatjuk be, hogy a járdát a gyalogosoknak meghagyva, folyamatos odafigyeléssel és kis gyakorlással bárki biztonsággal tekerhet a forgalomban. Az út során a legfontosabb pontokon megállunk, ahol a túravezető elmagyarázza az odavonatkozó szabályokat és a résztvevőkkel átbeszélik a konkrét helyzeteket, személyes tapasztalataikat, a felmerülő kérdéseket.

204
sdd- képe

.

.

205
Szter képe

Sajnálom, hogy nem tudok

Sajnálom, hogy nem tudok menni... de remélem, hogy sokan lesznek! :)

------
Én azért vagyok Kerékpárosklub tag, mert az nagyon menő! :)

206
sdd- képe

Extrém Bel-budai

Extrém Bel-budai Bebiciklizés!

Találkozzunk 2012. október 28-án, vasárnap 14.30-kor, a Clark Ádám téren, a Budavári Siklónál!

FIGYELEM!
Megkérnénk a jelentkezőket, hogy csak abban az esetben jelentkezzenek, ha tényleg el is jönnek, mert egyszerre max. 4-5 fős csoportokat indítunk két túravezetővel és az önkénteseink száma véges. Jelentkezni emailben lehet az info@bebiciklizes.hu címen és kérjük adjátok meg mobilszámotokat is! Köszönjük.

A következő tervezett (!) időpontok a 2012. évben: 11.10., 11.24.

208
sdd- képe

illetve a novemberi datumok

illetve a novemberi datumok pontosan: 11.11. es 11.25.

210
sdd- képe

a tura rossz ido eseten is

a tura rossz ido eseten is megrendezesre kerul, legfeljebb a gyakorlati resz marad el ;]

211
sagan képe

Az Alagútban nem esik

Az Alagútban nem esik :DD.

----------------------
Hogyan kezdtem kerékpározni
Kerékpárral csak 10 perc

212
sdd- képe

Fotók az eddigi Bel-Budai

Fotók az eddigi Bel-Budai Bebiciklizésekről.

213
sdd- képe

mar tegnap este szerettem

mar tegnap este szerettem volna megosztani veletek az alabbit, de az ilyen hasznos hozzaszolast megeszi a spamszuro, a kolcsonos spamek meg siman atmennek

214
sdd- képe

Bel-Budai

Bel-Budai Bebiciklizés!

Találkozzunk 2012. november 11-én, vasárnap 14.30-kor, a Clark Ádám téren, a Budavári Siklónál!

FIGYELEM!
Kérjük jelentkezésedet erősítsd meg emailben is, és ha gondolod, add meg a mobilszámodat is! Köszönjük!

215
sdd- képe

és a bebiciklizés uán

és a bebiciklizés uán BelvárKulTúra!

216
sdd- képe

14° C, enyhen felhos,

14° C, enyhen felhos, szeles ido varhato, idealis bringasido, gyertek ;]

217
sagan képe

Semmi hózápor,de még

Semmi hózápor,de még szemerkélő eső sem? Fogadok, úgy van kitalálva az útvonal is, hogy a szél mindig hátulról fújjon. ;))

----------------------
Hogyan kezdtem kerékpározni
Kerékpárral csak 10 perc