Már rég gondolkodtam egy ilyen topikon, amelyben megemlíthetjük, ha látunk valaki ismerőst innen a fórumról. Persze utolsó péntek, Milli, meg CM nem ér, csak ha nem megbeszélten futunk össze valakivel.
(Peta)
Előzmények: XVIII; XVII; XVI; XV; XIV; XIII; XII; XI; X; IX; VIII; VII; VIV; IV; III ; II; I

szabihíd pesti
szabihíd pesti hídfőjénél egy lány integetett nekem innen is szia :)
szerintem kizárt, hogy
szerintem kizárt, hogy neked integetett volna :PPP
---------------------------------
a "szuperpumpás" srác
"mehetek vele?
:D
:D
Jaigen. A szabadságtér
Jaigen. A szabadságtér felé zúzva tegnap este láttunk Dömét a Gellérten. Ám.
---
Piros punk fixi, kék Timbuk2/kék kétvállas. A Hajtás Örök, rakjátok meg!
Szóval: pénteken Áron a
Szóval: pénteken Áron a Szabó Ervin könyvtárnál, köszi a ragasztócsíkot a lámpámra, így nem köptem rá az elemeket megint a rendőrre a síneken a Kálvinon, mint a múltkor :-)
Ma pedig Komótossal együtt lakatoltunk a Kazinczyban. Ebédből visszafelé tüzetesebben megtekintettem a bringádat, és nagyon szép!!! (Tetszik, hogy nem hivalkodó, akkor szúr szemet, ha közelebb mész).
köptem rá az elemeket megint a rendőrre
Ezt nem sikerült megfejteni, hogyan történt?
Átdöcögtem a síneken,
Átdöcögtem a síneken, kinyílt az első lámpám, és kiköpte az elemeket, rá a rendőrre. Nem kicsit lepődött meg.
Bike Ninjutsu
Köszönjük, lesz még
Köszönjük, lesz még szebb is, és lesz majd nyilvános neve is :)
Ha minden jól megy, december legelején lefényképezem.
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
Amúgy meg türelem, a Népliget pedig gyönyörű.
Sőt az is, ahol a 09.12-es nightride végén jártunk hárman.
Egy kedves idős (70+) párt
Egy kedves idős (70+) párt láttam a minap a Margit-hídon áttekerni (én persze toltam).
Ma ugyanőket a Duna korzón láttam tekerni.
Bájosak.
Tegnap délután a Toldi
Tegnap délután a Toldi mozi előtt newmodelakos. Mi belülről, ő kívülről ázott. :-)
:)
:)
Nuvanda reggel 7:45kor
Nuvanda reggel 7:45kor Damjanichban, 18kor a Kaiser's-ben ismét :)
Bordó Trek 970-es srác Fekete Sisakban.
Én vaksi, te meg néma
Én vaksi, te meg néma vagy? Vagy süket is lennék? :-)
Sose gondoltam volna, hogy elég kicsit később munkába járnom, és akkor engem is sokat látnak.
Nyitottam a kaput, utca
Nyitottam a kaput, utca másik oldalán haladtál, orditottam egy ragmeg-et, gyalogosok kissé hülyének néztek, de megszoktam már :))
Rottenbiller felé tepertem, de eltüntél az autók között.
Este civilben voltam bevásárolni, és a sor végén álltam, csak a sisakodat vettem észre a kasszáknál :)
Nuvanda most már
Nuvanda most már hétköznap is ünnepi sisakban nyomul?
Igen, de csak a kiválasztottak láthatják. A többieknek el kell menniük a CM-re. :-)
Eco vegyél egy normális
Eco vegyél egy normális hátsólámpát (ami nem csak van, hanem látszik is) mert ki fognak vasalni a sötétben.
(és hordjál bukót)
on: Thököly#Hungáriánál történt a láttalak ám :D
Áron ismét, most a
Áron ismét, most a Garzonban.
Meg Airdace bogár módjára a kisutcában a Corvin áruház mögött, aminek sosem tudom a nevét.
ahelyett hogy posztolna... :P
-----------
sikk
*bööö* * mindig van
*bööö*
*
mindig van hátszél, csak te mész rossz irányba.
az észak-pesti MK tud lakatolni, és tükör helyett is cyclechic
Vasárnap olyan fél 5-5
Vasárnap olyan fél 5-5 körül láttam egy látásból ismerős embert (nem tudom a nevét... :D) a Hősök terén. Egyetlen egy jellegzetes dolog van a bringáján: egy sárga CM matrica az első kerék küllőiben, és csak az az egy matrica van rajta, nincs mellette más matrica. Épp Sláger Rádió Szimpátiakoncertről mentünk haza haverjaimmal a kisföldalattihoz, és Velük voltam elfoglalva, így nem tudtam köszönni Neked/Neki. :D
És ma láttam a Szabi hídnál azt az embert is, akivel a Ráckevei HÉV-en szoktunk találkozni. Jellemzője: piros GO Fast pólós bringás futár, piros hátizsákkal. :D
----
Ha egy piros, kék szalagokkal díszített, magyar zászlós nyeregcsövű, szinte telematricázott ALPHA montin látsz egy (nap)szemüveges srácot, az Én leszek.
"I want to ride my bicycle, so don't stop me now." :D
http://www.youtube.com/user/Oleever07
KOszorús Feri a futár
KOszorús Feri a futár srác ;-)
hát Te honnét ismered? csak nem a HÉV-ről? :D
bár megnéztem a profilját, de szerintem nem Ő az, akire Te gondolsz :D az én futárom szemüveges, és más barátnője van (aki ráadásul terhes):D
----
Ha egy piros, kék szalagokkal díszített, magyar zászlós nyeregcsövű, szinte telematricázott ALPHA montin látsz egy (nap)szemüveges srácot, az Én leszek.
Ehh! Nem én ismerem....
Ehh! Nem én ismerem.... :D
Vitéz elfelejtett felhasználót váltani a gépemen. :P
True :$
----
gondolj amit akarsz
gondolj amit akarsz :-)
Mert én 100%ig tudom hogy róla beszélsz :-)
A kedvese tényleg várandós, és egy Legnano outival rákja.
És igen, a héven ismertem meg, egyszer megszólított, mert tetszett neki Malvin.
azon a portálon néztem meg, amiben két i van és 4 db v, most megnéztem, tényleg ő az, csak nem KoszorÚs, hanem KoszorUs. én először a hosszú ú-s verziót írtam be, és csak Ő jött be, de most beírtam a rövid u-s verziót, és bejött a futárunk is. :D úgy hogy köszi a nevet, most már be tudom azonosítani, hogy ki ő. :D
egyébként ma megint láttam őt a Szabi hídnál és köszönt is :D csak akkor még nem mertem leFerizni :D
apropó, ő fenn van a CM-en, mint tag? :D
----
buzi-e vagy? --- "A kontrol.
buzi-e vagy?
---
"A kontrol. A kerékpáros gépét tökéletes ellenőrzés alatt tartsa, a gép mintha részét tenné a lovagnak úgy kell összeforniok."
nem vagyok meleg :D I love
nem vagyok meleg :D I love the beautiful Hungarian girls!!! :D
----
Drótmanó az Attila útról
Drótmanó az Attila útról az Erzsébet hídra menet reggel az autók közt. Meg talán IPG a Körúton, majd a Züllőin.
Az én voltam. Nem láttalak
Az én voltam. Nem láttalak viszont téged. :( Honnan spottoltál?
IPG
Olajzöld Trek 520 :o)
A bádogesernyőmből :)
A bádogesernyőmből :)
Kükü 3/4 9 fele a Béke
Kükü 3/4 9 fele a Béke úton
Majdnem minden reggel,
Majdnem minden reggel, 8-1/2 9 körül a Hungárián a Hidegkúti stadionnál srác kék nadrágban, csomagtartón kék Fila hátizsák, ezüst (szürke?) bringa. Én sárga villamos.... :>
Ma is láttalak, innen is szia!
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Megszoktam, hogy a lovat megdicsérem. Fura ha a bringám is megsimogatom néha menetközben? :)
Tegnap este 6 körül a
Tegnap este 6 körül a Budafokin egy srác miközben megelőzött, azzal az ötlettel állt elő, hogy valamit rakjak meg. Sajnos olyan gyorsan lehagyott, hogy nem tudtam megkérdezni mire gondol. :)
Lehettem akár én is.
Megszoktam, hogy a lovat megdicsérem. Fura ha a bringám is megsimogatom néha menetközben? :)
ja de hülye vagyok...
ja de hülye vagyok... megváltoztattam a sorrendet és még nem szoktam meg... ez nem az enyémre jött.. :>
Melyik irányba ment?
Melyik irányba ment? Gellért tér felé, vagy kifele az IHM?
ma egy példa értékű összebiccentés a Blahánál, este fél 11 felé: kolléga a Rákóczi úton a Keleti irányában, én pedig neki balról a Petőfi híd felé. kolléga talán narancssárga dzsekit viselt, többször is bólintott, hogy biztos észrevegyem: hát észrevettem, és tök jól esett, vidámabban folytattam utam!
heló!! :-)
----------------------------------------------------
A Ghisalloi Madonna óvjon titeket minden utatokon!
Tegnap este a nagykörtén a
Tegnap este a nagykörtén a Boráros-tér felé haladva a Mester utcai villamos-megálló előtt szóltam egy futinak, hogy kapcsoljon lámpát (volt neki), mert rásötétedett. Valamit utánamszólt (talán: "köszi"-t), de már nem értettem, mert tovább suhantam. Utána ugye kivilágítva raktad meg a hidon?
Marszi a
Marszi a Nagydiófa-Wesselényi sarkán, szerdán 6 óra magasságában.
Lehet, hogy a kisporontyodat láttam tegnap este a Wesselényin ugrabugrálni?
---------------------------------------
ha ideírom, hogy lila ffi outi peugeot kék kiegészítőkkel nameg egy nagyon szexi mosolygó bagabooval, akkor fogtok látni ám?
Igen, ment a szomszédba
Igen, ment a szomszédba bandázni.
kivel járok a ma (csütörtök) reggeli pszichológiaórámra? Jó matricás vázad van, van egy gyanúm, hogy itt is jelen vagy.
off és ezt láttad-e már?
off
és ezt láttad-e már? :)
ÁÁÁÁhhááá! Nem velem.
ÁÁÁÁhhááá!
Nem velem. :)
Lehet viszont,hogy megvan a szemrevaló kicsike gazdija. Lehet, hogy a napokban valamikor éppen melléd lakatoltam a Kazynál? Mire kijöttem már nem voltál ott. A bandázs ugyanolyannak láccik a zavatarból, szép paci.
Én egy kék fixit zártam oda hajtogatóssal.
szasza
----->0-0<-----
Remain cleated!
Bringán utazom: klassz! nagyon klassz! sőt: first class!
ELTE SE országúti kerékpáros szakosztály
ELTEker
Bizony, be is írtalak ide
Bizony, be is írtalak ide :) Épp most fogom cserélni a bandázst. Még nem tudom mire, de valahogy változtatnom kell, érzem...
Jesssssz, megtaláltam a
Jesssssz, megtaláltam a bejegyzést, végre legalább a biciklim bekerült, juh-héj :)
szasza
----->0-0<-----
Remain cleated!
Bringán utazom: klassz! nagyon klassz! sőt: first class!
ELTE SE országúti kerékpáros szakosztály
ELTEker
A juh-héj az a
A juh-héj az a gyapjú?
===
énkérekelnézést a biciklin
igenigen :D
igenigen :D
Haverral kimentünk az
Haverral kimentünk az Elastic-ba (demesszevan (dek_rvamessze :D (kifele mintha 2 óráig mentünk volna, vissza meg már 10 perc...)))
Visszafele Borcsát találtam az út szélén öltözködni, vele megraktuk a Margit hídig (aztán ha minden jól megy, majd este a Dürerben megropjuk), A hídon pedig Emőkébe futottam. :)
De sebaj :)
Akartam is kérdezni,hogy ti merre,csak tod az amnéziám.
ma is lesz ám dürer este.
Jaigen örültem a
Jaigen örültem a társaságnak :) és én sem jutottam el a Dürerbe, na persze akkor szóltam volna úgyis, na majd legközelebb... :p
Hát akkor most ki merem
Hát akkor most ki merem jelenteni, hogy Koszorus Ferivel találkoztam a Szabi hídnál úgy 5 óra tájékán, Ő köszönt, Én visszaköszöntem Neki. :-)
Aztán ugyanott 6-kor üvöltöttem egy ragmeget Econak (bocs, milónak), amiből aztán lett egy kb. félórás tekerés a Szabi hídtól a Lágyi hídon át egészen Pesterzsébetig. :D Miután majdnem elhagytuk a Szent Gellért teret, egy nagyon fura figura anyázott Nekünk, fogalmunk se volt, miért, de azért Mi visszaküldtük egy jóval melegebb éghajlatra. :D
----
Az pontosan úgy volt, hogy
Az pontosan úgy volt, hogy szemügyre vettek téged és beszóltak, hogy "menj a kurva anyádba"
erre visszaordítottam, hogy "te anyádba" ugye milyen értelmes:D
Erre finoman, lágyan becézgetett, hogy menjünk vissza, de már csak a középső ujjamat látta.
Ypse ma délután a Károly
Ypse ma délután a Károly körúton, a (volt) Broadway mozinál.
Most így gyalog meg kocsiból több ismerőst látok. De lehet, hogy csak azért, mert a még mindig bringázókból könnyebb kiszúrni őket.
Így igaz, én voltam,
Így igaz, én voltam, mentem BringaButikba hátsó féket csiholtatni magamnak..
Reggel Zaivaldi látott,(sms értesítést kaptam)..
úgylátszik sűrűbben kell a kiskörtén járnom :))
SMS- értesítés...
SMS- értesítés... Mekkora! :D
Én eddig csak valami cm-re, vagy esetleg faszbukos alkalmazásra gondoltam, ahol ikszelgetheted, hogy ki szpottoltál ma. :D
A rózsaszín egysebi srác, akinek fehér időfutam kormánya van, és a nevére sajnos nem emlékszem, de NR-okon rendszeresen megjelent augusztus magasságában (egyszer eltörtt a nyeregcsöve) msot húzott el előttünk a Budafokin.
Raktad, láttam ;)
--------------------------------
Téged nem láttalak, de
Téged nem láttalak, de Marcit én is pont tegnap, csak én már a Schönherznél. :)
~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~
Solo la AS Roma per sempre!
Hajrá Kovács Fixista nyerd
Hajrá Kovács Fixista nyerd meg azt a versenyt:D
Figyedide :D Ottottigen, 22.
Figyedide :D
Ottottigen, 22. Büszkén utolsó :D
De azért nagyon köszönöm :D
---
Piros punk fixi, Molteni sapka, kék Timbuk2/kétvállas. A Hajtás Örök, rakjátok meg!
mit utolsó... 50 ből
mit utolsó...
50 ből 22.dik. és célba is értél. nadzs vadzs
defektet kaptam, de ez az ember nem akart továbbmenni, hanem pumpát szerzett nekem....hatalmas tisztelet neki :P
nesze, itt van 140
nesze, itt van 140 kitűző:)
*
Ma sok mindenkit láttam:
Ma sok mindenkit láttam: lehet, hogy olyan 3/4 3 körül az a rocker biciklis a Lágymányosi híd alatt az MasterFun volt? (a bicikli színe piros-fehér volt, de a márkáját nem tudtam elolvasni):-)
Az viszont biztos, hogy 3 óra körül a Dorccsának köszöntem a Deák térnél (pontosabban a Bajcsy vs. Andrássy saroknál) :D Innét is szia!!! :-)
Aztán megint villamost videóztam a Szabi hídon, és megjelent miló is úgy kb. 1/4 6 körül. :D
Utána ugyanott a rakparti bringagyászon miló a biciklis forgalomszámlálást végezte. :D És a sok bringás közt felismertem két embert: Kovács Fixistát, és Wilikát is. :D Aztán Fixista tovaszaladt a futár versenyre, Wilika meg a dolgára ment. :D
Hello Everybody!!! :D
----
Ma délután az
Ma délután az Istvántelkin csengettem és köszöntem rá az úttestről a bringaúton haladó outi-s párra.
Sziasztok, mégegyszer! :)
Épp vittem haza a lányom egyik karácsonyi ajándékát a csomagtartóra gumipókozva.. :)
----------------------------------------
Kék-fehér Simplon outi. Hidegben ERRŐL tuti megismertek. :)
Hédi és én jelen! ...de
Hédi és én jelen! ...de nem a párom :P
nem-e?
nem-e? :D
Du. 3 körül a Lehelen járam bogár módon, amikor megláttam egy srácot az úton tekerni. Kapott egy ragmeget, és amint kimondtam még 2-en felbukkantak a bokor mögül, nekik integetés jutott! Hajrá-hajrá! Irígykedtem, hogy ti nem gyalog vagytok!
Jól esett ám, kösz
Jól esett ám, kösz ;)
Bokor mögül Lippi és én. Az első srác az nem fogta sajnos, pedig mi is ráköszöntünk aztán.
Mentünk térdmelegítőt venni, ki a gyászba :P
---
Piros punk fixi, Molteni sapka, kék Timbuk2/kétvállas. A Hajtás Örök, rakjátok meg!
ja tényleg :D üdv!
ja tényleg :D
üdv!
bendzsó du.
bendzsó du. bajcsy-alkotmánmy
*
Na ma celebspotting volt.
Na ma celebspotting volt. Volt egyszer Áron félig direkt aztán véletlenül (valahogy mindig a nagymamájához megy, mikor találkozunk, tiszta Piroska és a farkas), meg láttam Buppát is, eddig mindenkit az Andrássy-Bajcsy keresztben, aztán meg messziről láttam Küküt elindulni a Pajtából a zutánfutós bicajjal. Óbégattam, de sztem nem hallottad.
Huhh..., akkor mégsem a hangok voltak. :)
Lépj be a SZAKszervezetbe! :)
Be kéne vezetni, hogy
Be kéne vezetni, hogy Küküt látni nem ér. Egyszerűen mindenhol ott van. Én már régóta nem írom be, ha látom, mert olyan gyakori, hogy olybá tűnhetne, mintha hencegnék vele.
Angelus Pali
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Gyalogos menjen a járdán.
Biciklis menjen az úttesten.
Bicikliúton meg menjen az, aki kitalálta.
Azt szabad csak leírni, ha
Azt szabad csak leírni, ha bármerre jártál, de sehol nem láttad Küküt. :)
-->Pénteken 15:00-kor a
-->Pénteken 15:00-kor a Kolosy térnél a Szépvülgyi lámpájánál intettem a pirosnál egy srácnak, mikor felém nézett. Erre akkora mosolyt kaptam és visszaintést, hogy az egész napom feldobta (pedig izzadt is voltam, beteg is vagyok)!!! Köszönöm!!!
-->Utána szintén a Kolosyn egy Pajtással köszöntünk egymásra 15:05-kor. Kanyarodott a Szépvölgyire felfelé. (Szoldit vártam)
-->Elfelejtettem, h csütörtökön 22:30 körül a kiskörtén intettem és kiáltottam egy ragmeget egy Pajtás bicajosnak, aki még egy lovat vezetett maga mellett.
Két futárzsákos kollega, gondolom jöttek alleycatbuliról hajnali fél 5-kor az üllőin. Láttalak ám + küldtem egy ragmeget :-)
Péntek éjfél felé
Péntek éjfél felé Oversize Load gyalog a Károly körúton, mint megtudtam a szelektív hulladékgyűjtőbe menet :-)
Sikerült kipróbálnod még éjjel a halogént?
Sikerült, fél 1 körül. Fényerő jobb, mint sima izzóval. Sajnos nagyon pazarlóan szórja a lámpa, nem világít messzebb :(
Jazzpeta egy ütővel a
Jazzpeta egy ütővel a kezében még csütörtökön a Múzeum utca elejénél gyalogosan úgy 14:14 körül.
ha ideírom, hogy lila ffi outi peugeot kék kiegészítőkkel nameg egy nagyon szexi mosolygó bagabooval, akkor fogtok látni ám?
Pontosítsd: Jazzpeta és az
Pontosítsd: Jazzpeta és az én ütőm ^^
Ellenben jó dolog volt, hogy végre nem kellett kerékpár a gyalogosátkelőn való áthaladáshoz, úgy látszik az autók fényezését az ütőktől is féltik :-)
hehe, én meg a könyvtárba
hehe, én meg a könyvtárba szintén gyalogosan. órám lett volna de inkább stalkerkedtem.
tudnám kiknek ragmegoltam
tudnám kiknek ragmegoltam éjjel a gödör előtti lámpánál a károly krt felől a kapucnim alól
*
nr? nlat? === bácsi a
nr? nlat?
===
bácsi a biciklin
2en voltak. egyikükön
2en voltak. egyikükön asszem begebú és mentek befelé a buszsáv felé. szóval inkább nlta.
*
juujj, a limonádé
juujj, a limonádé mi?
-----------
sikk
az akciós fény... na
az akciós fény...
na lacittát is szpottoltam lj-nél!
*
Ja, igen én meg a Tonit a
Ja, igen én meg a Tonit a Ferdinándon :P
-----------
sikk
krüger az andrássyn 1fele
krüger az andrássyn 1fele biccentettünk, innen is heló
csak álmodban :) De
csak álmodban :)
De legalább felébredtél és élsz.
tegnap is háromig aludtál
tegnap is háromig aludtál :P szóval simán :D
Ma déli félkettő(?) felé
Ma déli félkettő(?) felé Roncsi a Varsányin a Duna felé. (Én gyalog voltam, és "mire lehajoltam, a csiga husss...")
6É futás
www.6efutas.hu
jajj, ez a csigás miben
jajj, ez a csigás miben volt? :) olyan ismerősen hangzik, de nem tudom hirtelen, honnan :$
---
"Úgy érzem, hogy az áttételek csak 45 felettieknek valók. Hát nem jobb az izmok erejével diadalmaskodni, mint valami mesterséges váltó szerkezet segítségével? Egyre puhányabbak vagyunk... ezért nekem mindig örökhajtós kerékpárt adjatok!"
Na Joli néni, látjuk, hogy
Na Joli néni, látjuk, hogy még így százévesen is kimegy a kertbe gyűjtögetni csigákat, hát hogy ment?
- Háát, csigát azt láttam, voltak itt is, ott is, de mire lehajoltam, a csiga huss! Úgye'szaladt!
---
"Úgy érzem, hogy az áttételek csak 45 felettieknek valók. Hát nem jobb az izmok erejével diadalmaskodni, mint valami mesterséges váltó szerkezet segítségével? Egyre puhányabbak vagyunk... ezért nekem mindig örökhajtós kerékpárt adjatok!"
Ernő tegnap a budafokin
Ernő tegnap a budafokin rakta.
----
Zöld Mali Cobra alias Ella
Tegnapelőtt és tegnap
Tegnapelőtt és tegnap Szoldi a HÉV mentén :o)) Durván nyomta neki :o)
a ragmeg szoldit hallottam
a ragmeg szoldit hallottam ám! :P :)
Ma megint láttam Kükü
Ma megint láttam Kükü klónját a Lágymányosi híd alatt úgy 3/4 3 körül. :D
Aztán 3 körül láttam Ucabobot a Lónyay utcában az Erkel utcánál pár bringással. Innét is szia!!! :-)
És egy lila Peugeot outin láttam egy szép szőke leányzót, akinek sárga táskája volt egy WC jelzéssel ellátva és sárga Tisza cipője. Thököly-Stefánia sarkon találkoztunk, aztán egészen a Róna utcáig tudtam követni, aztán az Örsnél utolértem. Esküszöm le kellett volna őt kapni, és feltenni a Cycle Chic-re. :D Ha nézed az oldalt:
1. SZIA!!! :-)
2. Nem követni akartalak Téged, hanem a Rákos-patak felé mentem. :-)
Ja és még a Bajcsy-Andrássy saroknál mögöttem volt az a bizonyos "gyöngyös" küllős bicajú leányzó is, azt hiszem fél 5 körül. :D
----
így volt ,de csak
így volt ,de csak errorkával bandáztunk a lonyaiban.
én asszem láttalak ám ,ha te voltál a kukásmellényes!?
akkor innen üdv!
Bob
ha a kukásmellényen
ha a kukásmellényen láttál egy oroszlánt mellette egy Generali felirattal, akkor az Én voltam :D
elég gyorsan mentem el mellettetek, ezért írtam pár bringást :D
elnézést, hogy ott nem köszöntem, így akkor innét üdv Nektek! :-)
----
Tegnap Papírkutya az Allee
Tegnap Papírkutya az Allee bringatárolóknál.
Inen is üdvözlöm azt a rakás bringást, aki du.3/4 6 magasságában otthagyott a budaörsi virágpiaci emelkedőn!
vki ment ma reggel
vki ment ma reggel filozofálni
*
tizenegy bringa volt az
tizenegy bringa volt az épület előtt, baszki
===
bácsi a biciklin
Ma Dorcssa repesztett a
Ma Dorcssa repesztett a Budafokin a Gellért tér felől 16:10-kor. Láttalak ám.
Chubby
BME-VBK mentor | tankörvezető | túravezető
Fúzió Rádió | Tandem
RádióPozitív | Restart
Magyar Kerékpárosklub Kelet-Pest
Ja, siettem gyakorlatra.
Ja, siettem gyakorlatra. :)
Én meg Drótmanót láttam ma este 6 felé amikor mentem Tűzraktérbe a Kiskörúton, csak nem akartam kiabálni a túloldalra.
'One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them'
vivi reggel a bajcsyn
vivi reggel a bajcsyn nyélen volt, lobogott a haj,nem tűnt fáradt másnaposnak. rövid volt a belvár parti?
*
ahogy vesszük, 5 órát
ahogy vesszük, 5 órát azért aludtam ;)
Hát én annyival olyan
Hát én annyival olyan lennék mint a mosott szar. :D
------------
Szerető pasi, kék fixi, zöld bagaboo
Hédi és Isti kettő felé
Hédi és Isti kettő felé a budafokin. Kicsi ez a Budapest:-)
Már elbújni sem lehet benne :P
a "szuperpumpás" srác
"mehetek vele?
Nekem is. (Igaz nem is
Nekem is. (Igaz nem is járok a belvárosban sűrűn)
Sok műegyetemkörnyéki meg
Sok műegyetemkörnyéki meg délbudai belterjes, mindenhol csak magukat látják...! :-)
IPG
nem kicsit lepődtem meg,
nem kicsit lepődtem meg, mit mondjak :-)
Sportszeletnek álcázott Bonnieval együtt csodálhattuk a Danubiusos gyászmenetet fél kilenkor az Amdrássyn :)
Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Trek 3700 zöld-fehér-virágos
MK-Kelet Pest :)
én is beléjük futottam.
én is beléjük futottam. először azt hittem, hogy delegáció jön, aztán gyanús lett, hogy egyik sem fekete limuzin. du-ra meg is tudtam, hogy kik voltak.
meg milyen volt már a bajcsy#nagymezőben a min 7-8 "lerobbant" troli. asszem leszakadt az elektromosság.
kora reggel kicsit sok is volt az input :))
Fiatal pár dinamikusan
Fiatal pár dinamikusan haladva (értsd: piroson is átrobogva) ma 15 óra körül a Krisztina körúton az Erzsébet híd felé.
Ma Fishúrral találkoztam
Ma Fishúrral találkoztam fél 6 körül az Erzsébet téren. Üvöltöttem Neki egy ragmeget, és utána elgyalogoltunk a Clark Ádám térig, ő bringán, én gyalog. :-) Majd elváltak útjaink.
OFF: (Nekem) miért ilyen lassú a CM? nekem több, mint 1 perc, mire betölt... (80 másodperc) Nektek nincs ilyen problémátok?
na most mégis be tudtam
na most mégis be tudtam jelentkezni :D
----
Ecó-t szpottoltuk ma
Ecó-t szpottoltuk ma IPG-vel az Andrássy-n a NAgymező utca környékén.
No de miért járdáztál?
A Somogyiból felugratok a
A Somogyiból felugratok a járdára, a zebránál leugratok róla és jobbra bemegyek a Barossba, és ott megyek kb. tíz métert, mert ott a munkahelyem.
errorka az oktogonon fejkamerával, nővel :D láttalak ám titeket messziről!
Kerekparos pornofilmet
Kerekparos pornofilmet forgattunk epp. Az elojatekot csipted el :)
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
"Ok, Mr. Tour de kibaszott France, ki kérte, hogy bicajjal járj?"
4 óra körül a Százados
4 óra körül a Százados utcában a Penny mögött át akartál engedni az úton, de én elbambultam (gyalog), így a végén továbbinvitáltalak. :) Szal nem Rajtad múlott, utólag is köszi! És persze innen is szia! :)
Valamint tegnap tekertem át a Hősök terén és láttam srácokat cycle pólózni! :D Vagy bikeball, nem tudom, minek hívjátok, de nagy ötlet! : )))))))))))
minket láttál. és
minket láttál. és bringapóló :-)
Küküt az
Küküt az Oktogonnál(17:30.kor) épp tilosban:D Deák felé, úgy tekert kis utánfutóval, hogy nem tudtam utolérni.
Utána mentem, hogy köszönjek, hogy Helló!:-)
De sajnos negatívum is ért, nem sokkal később (6 perc) Kálvinnál belecsapódtam egy fekete Mercedeszbe.
Nem történt bajod?
Nem történt bajod?
De, történt. Majd holnap
De, történt.
Majd holnap felrakom, a részleteset.
leölted, sé bíróságra
leölted, sé bíróságra kell menned?
Azt hiszem ucaBob jött
Azt hiszem ucaBob jött szembe szerdán a bringaúton a Stefánián, én a vállamon vittem a szamarat.
sanszos, mert
sanszos, mert hétköznapokon napjában 2szer is arra járok.
Szerintem ma IPG-t láttam
Szerintem ma IPG-t láttam negyed 4 körül a Kálvin téren. Éppen elhessegette az előtte lévő gyalogosokat. :-)
És asszem Buppát is láttam a Batthyány téren olyan 4 körül, miközben vártam a tesztbuszt. (nagyon jól néz ki, remélem megveszi ezt a buszt a végkielégített vállalat :D)
----
IPG akkor tudta meg, hogy a
IPG akkor tudta meg, hogy a bikemagon van egy őt érdeklő hirdetés, amire le akar csapni, és rakta neki mint atom (kb).
IPG
Oh, Gyermekeim! A
Oh, Gyermekeim!
A Lánchídat kár kihagyni az ilyen tejködök idején. Valami zseniális művész keze munkáját sejteti mikor a híd egy-egy oldaláig alig lehet ellátni. Olyan érzés mintha sok ezer méteres magasságban lebegne az ember. a ködből lassan előbukkanó hatalmas hídfő monstrum pedig erős Wolfenstein feelinget kölcsönöz :)
Nem láttam ám senkit : )
Oh a városliget hasonlóan
Oh a városliget hasonlóan sejtelmes volt ám ma reggel. A trolik a semmiből fordultak az ember elé. De én láttam ám sok bicajost. Csak nem láttam kiket. :)
-----------
sikk
A vasútállomásunk is
A vasútállomásunk is olyan volt, mint valami zombikolónia :). Először nem is tudtam eldönteni, van-e ott valaki rajtam kívül, vagy megint sikeresen lekéstem a vonatot.
Aztán imádkoztam, hogy lásson belőlem valamit a kalauz és ne adjon addig jelzést, míg fel nem pakoltam a bringám meg magam.
Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Trek 3700 zöld-fehér-virágos
MK-Kelet Pest :)
az északi összekötőn
az északi összekötőn átmenni is naaagy élmény volt reggel
semmit nem látsz, csak kb 5 métert előre meg hátra a hídból. nameg a híd alatt a beépítetlen dumapartot, partra vetett fadarabokkal...
Láttalak ám baromarc (dél
Láttalak ám baromarc (dél körül), éppen vásárolni ugrottam át a nagycsarnokba, ahogy hanyagul keresztül robogsz a piroson (Szabadság-híd, pesti oldal), miközben a gyalogosok már a zebrán meneteltek a túloldalra, majd néhány méterrel később sebességedet továbbra sem csökkentve majdnem beleszálltál egy furgonba. Szerencsére nem sikerült senkit sem elgázolni, de ez sem rajtad múlt, inkább a mi, bringás őrülteken megedződött reflexeinken, gratulálok, sikerült "javítanod" a bringások, amúgy sem igazán jó megítélésén.
Kár, hogy nem figyeltelek meg jobban, mert akkor tudnék pontosabb leírást adni rólad,annyi bizonyos, civil öltözék, olyan seszínű szürke-barna-fekete, jobb lábon fényvisszaverő szalaggal próbáltad megóvni a gatyádat a lánctól.
sziasztok, nem lenne
sziasztok, nem lenne kedvetek a decaironmanről írni?
1800km bicó, 422km futás, 38km úszás 10 nap alatt
magyar győztes és világbajnok született idén, és a másik magyarpedig megdöntötte a legfiatalabb versenyző rekordját.
Kiskezitcsókolom!
Kiskezitcsókolom!
Láttam ám sok ismerős
Láttam ám sok ismerős arcot ebben a videóban :-)
http://www.rtlklub.hu/musorok/fokusz/cikk/291409
----
WOOHAAHH! Kösz! :D Hívott
WOOHAAHH!
Kösz! :D
Hívott haverom hirtelen, hogy benne vagyunk a tévébe benne. Aszittem először, hogy megint lebaszás, de ez most nem, és tök jóóó :D
---
És én is mondtam benne egy
És én is mondtam benne egy mondatot; egyébként az volt. :)
IPG
lovag bringája a jászain
lovag bringája a jászain ;o) a gazdája feltételezhetően dolgozott....
feltételezhetően ja, de
feltételezhetően ja, de lehet éppen nem :P de inkább igen, mint nem. örülök, hogy emlékszel még a bringámra.
hm
láttam ám ma mindenkit
láttam ám ma mindenkit tököli takarításon, meg a srácot, aki megköszönte nekünk, amit csinálunk :)
Láttalak ám! Látnám még
Láttalak ám! Látnám még azt a fekete hajú copfos hölgyet aki kiállva tekert vasárnap fél 3 kor Szabadság híd után. Csengettem is rád egy picit remélem nem álmodtam. :-D
Szerencsére látok ám nap mint nap sok sok bringást és ez jó.
Celerina a zöld Kettler városi romboló
A vasárnapi nem én voltam,
A vasárnapi nem én voltam, de csütörtökön este 7 felé nem te voltál véletlen a Szabi-híd pesti hídfőjénél, aki rámcsengetett a szembe sávból? Épp a kocsikkal voltam elfoglalva, meg siettem is Tűzraktérbe IPG tortájával.
Csütörtök már nagyon régen volt.:-D Lehet hogy én voltam mert valami rémlik a narancssárgából de inkább a budai hídfőre szavazok. Na majd legközelebb... :-)Egyre közelebb jutok hogy lássanak végre engem is. :-D
Celerina a zöld Kettler városi romboló
Sárvédős Bagaboo-s fixis
Sárvédős Bagaboo-s fixis lány ma délután háromnegyed három környékén a külső budafokin a Savoya parknál.
Nagyon rakta azt a pacit :-)
Nadzs vadzs!
Ja meg az a hölgy... aaa. Nem tudom, talán Anna? Ilyen szőke, göndör, és eddig egy fehér SSszel rakta nyélen mint az állat.
---
énmeg téged láttalak 4
énmeg téged láttalak 4 fele átszelni az andrássyt a szív utcánál illegálba :P
stimmel, szoktam olyat...
stimmel, szoktam olyat... :P
---
Sztem az vazsu lehetett
Sztem az vazsu lehetett inkább :o) Én nem voltam velük tegnap.
Lehet. Aszittem, te vagy,
Lehet. Aszittem, te vagy, stimmelt a helyzet. Na mindegy, akkor majdnem láttalak ám :D
---
Valszeg az én
Valszeg az én alkatrészeimet vették a fiximhez :o) Tehát a fixim darabjait láttad ám :oDDD
Úgy is jó. Csak nem
Úgy is jó. Csak nem akartam lelőni a poént. :D
---
MartonJean ma fél2 körül
MartonJean ma fél2 körül dózsán, kiabáltam ám, de arra nem néztél amerre voltam.
MartonJean ma fél2 körül
MartonJean ma fél2 körül dózsán, kiabáltam ám, de arra nem néztél amerre voltam.
Ma Fishúrral találkoztam a
Ma Fishúrral találkoztam a hűvösvölgyi bringaút elején, a Moszkva térnél kb. negyed 4-kor. Épp a Credo Citadell buszt vártam, és véletlen elmentél mellettem. Akkor innét is üdv! :-)
És 2 kérdőjel: ki az a szemüveges úriember, akit ma láttam a Stefánia úton úgy 3/4 6 körül? itt van egy-két kép róla (az 1.-n balra fordítja a fejét, a 2.-n jobbra lefelé :D)
És talán dorccsát és jazzpetát láttam a Deák térnél/Gödörnél 6 óra körül? :-)
----
19.40 korul Raday, monti. En
19.40 korul Raday, monti. En a rossz iranyba mentem. Bocs. Tudom, messzirol jott ember azt mond amit akar, de kb eletemben masodszorra fordul elo hogy nem a lonyain megyek a kalvin ter fele.
--
Krizis
- a feher orszaguti fura mehecskes sisakkal
Bocs Ákos, hogy tegnap
Bocs Ákos, hogy tegnap köszönés nélkül léptem le a Wesselényi utcánál, de nagyon siettem, s ilyenkor csak az üldözőkre figyelek.
;o)
;o)
talán sesog-gal intettünk
talán sesog-gal intettünk tegnap a gödör előtt. te az astoria felé el, én az andrássyra rá.
___
Ha egy piros csíkot látsz a gumiban akkor az én volnék:P
Ma elég sokat tekertem
Ma elég sokat tekertem (felmentem a Törökvészbe meg a Naphegyre is :D), de csak egy embert láttam: IPG-t nem sokkal 6 előtt a Múzeum körúti bringasávon. :-) Te mentél az Astoria felé, én a Kálvin tér felé, majdan a Ráckevei HÉV-hez, ami hazavitt. :-)
----
Stimmt, bár én nem
Stimmt, bár én nem vettelek észre. Innen is szia!
Mentem bringapólózni.
IPG
épp a lámpa fénye
épp a lámpa fénye villantotta meg arcodat. :-)
amúgy én meg siettem, hogy elérjem a 18.05ös HÉV-et, és nem volt kedvem egy ragmeget üvölteni. :-) de azért szia! :-)
amúgy lehet, hogy holnap találkozni fogok Veled és/vagy a Vitézzel a BME-n, hiszen holnap Nyílt Nap van :-) (nem most érettségizek, csak kell egy kis tapasztalat meg 1 nap hiányzás a gimiből :-))
----
BME jujj de jó, akkor
BME jujj de jó, akkor lehet, hogy találkozol majd egy török sráccal egy régi osztálytársammal:D
Épp oda készül építőkarra:D
hogy hívják? :-) ---- Ha
hogy hívják? :-)
----
BME jujj de jó, akkor
BME jujj de jó, akkor lehet, hogy találkozol majd egy török sráccal egy régi osztálytársammal:D
Épp oda készül építőkarra:D
nem biztos, hogy
nem biztos, hogy találkozunk, mert én a közlekedésmérnöki karra mennék :-)
----
Szia! Velem nem fogsz
Szia!
Velem nem fogsz találkozni, az hótziher, ugyanis a nyílt nap miatt tanítási szünet van nálunk, és én ezt kihasználva jól elutazok. :P
Amúgy én is a közlekedésmérnökin vagyok, gyere te is ide, ha úgy érzed! :)
IPG
tudom, már megnéztem a
tudom, már megnéztem a neten, de végülis jó, hogy ilyenkor nincs tanítás, el se tudod képzelni, mennyien voltak :D kb. úgy éreztem magam, mint Bécsen a karácsonyi vásárok idején :D
én szívesen jövök erre a karra, de én csak 2011-ben jöhetek :-((( te meg akkor már mindjárt mérnök leszel :D
----
Tegnap háromnegyed hat
Tegnap háromnegyed hat körül kaptam egy hatalamas RAGMEG-et a Budafokin. Nemtuom ki volt, esélyes hogy a járdáról jött.
Nem láttalak ám :-)
Kettő óra felé meg szintén a Budafokin rakta a fekete Coppi egysebis Nájtrájder kolléga.
IPG
Üdvözletem! Nem szívesen
Üdvözletem!
Nem szívesen negatívkodok, de ma egy "kedves" kolléga megjegyezte az Oktogonon, hogy "karbonvázat ne vegyél"... innen üzenem az illetőnek, hogy kösz a jószándékú figyelmeztetést, de anyukád is kibírja, hogy én vagyok felül.
Pacsi ez tetszett. Nem csak
Pacsi
ez tetszett.
Nem csak azért mert van közös vonásunk.
Citromsárga kétvállas
Citromsárga kétvállas futár táska, piros dzseki, fekete coff és szakáll ma fél 2 fele a Lágymányosi budai oldalán... láttalak ám már máskor is! :)
Talán IPG-t láttam ma a szabi hídon háromnegyed hat körül.
----------------------------
Narancssárga KTM Knoxville=D
Valószínű, ha Buda felé
Valószínű, ha Buda felé raktam akkor valószínű hogy én lehettem. :)
Épp örültem a fejemnek, hogy milyen jól megmotorossávoztam a dugót balesetmentesen a podzmaniczkytól. :)
IPG
Buda felé láttalak csak
Buda felé láttalak csak én éppen a villamoson voltam.=D
----------------------------
Narancssárga KTM Knoxville=D
Embeeer, te aki egy Siemens
Embeeer, te aki egy Siemens M35-öt formázó hátizsákkal raktad a Lajos utcán a Margit híd irányába;
Úgy riszálsz-rángatózol, azt hittem, bezúgz az autók közé. Nyugodj meg egy picit, ennyire csak nem sietsz! A Pirosba se csorogj bele mindenáron, hogy jól megdudáltasd magad, és az isten szerelmére, NE TELEFONÁLJ 30-nál, főleg, ha olyan áttéten rángatózol.
es ha tenyleg annyira sietett szegeny?
feb 3/4 1-kor a Vámház
feb 3/4 1-kor a Vámház krt-n, jó nagyot sziáztam, amit hallottál is :-)
No de miért voltál gyalog?
No de miért voltál gyalog?
csak ebédszüneten voltam,
csak ebédszüneten voltam, szereztem harapnivalót a csarnokban, utána pedig sétáltam egyet.
amúgy a kölcsönnyereggel mintha jobban futna a bicaj, ma munkába menet 37km/h-t értem el :-)) (vagy lehet, hogy csak pumpálnom kéne).
ja, és viszem a gépet Minimal Massre is, te is jössz?
tegnap éjjel 2 körül
tegnap éjjel 2 körül kaptam egy hangos "ragmeg"-et a Blahánál a körúton egy fixis pártól!
Köszi! ;-)
XaB
zöld-fehér-piros Dancelli Supercorsa fixi
***kevés fék, sok tapasztalat :)***by jady
Feb, az lehet, hogy kedden
Feb, az lehet, hogy kedden vagy szerdán (már annyira nem vágom a napokat) este a te bicód láthattam a Lánchíd söröző előtt?
Ha kedd, akkor olyan fél10 3/! 10 között, ha szerda akkor meg egy órával korábban...
de inkább kedd.
Kedden múlattam ott az
Kedden múlattam ott az estét, persze hazafele már toltam a bicajt ;)
akkor jól láttam :)
akkor jól láttam :)
Srác, aki egy körül
Srác, aki egy körül raktad a Barosson kifelé egy tubával a hátadon, innen üzenem, hogy nagy a tubád, de te mégnagyobb vagy! :-)
Én egy csellós srácot láttam a minap a Konzinál.
Nagyobb volt a tok, mint a gyerek :)
Nem tudom, mennyire lehet kényelmes úgy a tekerés.
fotót ilyenkor!!! * mindig
fotót ilyenkor!!!
*
Vitéznek: azt a hangos
Vitéznek: azt a hangos RAGMEG-et a budafokin a szerviz melletti számítógépes vagy milyen üzlet egy dolgozójától (asszem) kaptad, én ott álltam mellette, csak nem figyeltem. mentél pólózni. később találkoztunk is. én vagyok a srác akin átesett valaki más és utána mennie kellett varratni az állát. ha olvassa remélem jól van jobbulást neki! :)
Haggymá-val ötköztél
Haggymá-val ötköztél :-)
kösz az infót
igenigen. remélem
igenigen. remélem kihallatszott a buff alól az üdv :)
Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
3:-O
Gex hagyott le
Gex hagyott le csütörtökön asszem a Lehel úton, Újpest-központ felé. Gyönyörű a fixid, nem találok rá szavakat :D
Kükü 9kor utánfutóval a
Kükü 9kor utánfutóval a Margit hídra felfele kanyarodva.
Kükü 9-ig az MTV-ben volt.
Kükü 9-ig az MTV-ben volt. :)
Szciklon és PB meg utána. :)))
Akkor marad a gonosz
Akkor marad a gonosz ikertestvér elmélet.
Esetleg valami a párhuzamos dimenziókról vagy időutazásról.
én is láttam az interjút,
én is láttam az interjút, de ha elég gyors volt, akár... 8:45-kor már a Memento ment az M1-en
márpedig elég gyors a
márpedig elég gyors a kükü...
Kürti Gábor, Újpest
Lépj be a szakszervezetbe
Olyan jó lenne, ha mások
Olyan jó lenne, ha mások is láthatnák a videót, ahogy nekünk volt rá lehetőségünk a segítségeddel!
Itt köszönöm, hogy elküldted a linket!
5 körül Szajd a Karinthy
5 körül Szajd a Karinthy végén az infoparknál. Két nagy viszontragmeg. Jó volt :D
Ugyanott egy hatamlas mosoly és integetés a járdán beszélgetve bogarazó bagaboos szöszkétől. :)
---
Az első ismerősarcos
Az első ismerősarcos láttalakámom volt ám! Köszönöm, hogy elvetted a szüzességemet. :)
Megegy CM lav
Megegy CM lav sztori?
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
sok lesz
sok lesz már...
LOL
Őőő, izé, láv sztori,
Őőő, izé, láv sztori, láv sztori!!! ;-D
........................
Formaharc és sci-fi.
na, na, ezt jobban is meg
na, na, ezt jobban is meg lehetett volna fogalmazni, kevésbé ziccerlabdát adni a perverz kerékpáros fórumközönségnek :D
---
Ki volt az az ember, aki ma
Ki volt az az ember, aki ma 5 előtt 5 perccel rám köszönt az Oktogonnál? :-)
Amúgy láttam a gyöngyös küllős lányt 6 körül a Szerémi, Hauszmann keresztnél. Hiába köszöntem neked, nem köszöntél vissza. Akkor innét is szia! :-)
OFF: És láttam 7 db tartálykocsit, amiből 3 db kisiklott, mindezt Csepelen a Szabadkikötő út végénél, szépen elállta az autósok útját. Beállt az egész Szabadkikötő út és a Soroksári út egyaránt, no meg a Gubacsi híd/Csepeli átjáró környéke. Én meg jót kuncogtam magamban a sok hülye autóson... :-)
----
Fábián Olivér from Pesterzsébet :-)
Járgányom: egy ALPHA monti piros-kék szalagokkal, és CM-matricákkal
oops, this was a double :-)
oops, this was a double :-)
14:05 IPG az erzsébeten
14:05 IPG az erzsébeten szelte át a dunát, én pedig állva hagytam cégesautóval:P
---
"A kontrol. A kerékpáros gépét tökéletes ellenőrzés alatt tartsa, a gép mintha részét tenné a lovagnak úgy kell összeforniok."
Köszi. :) Amúgy csak a
Köszi. :)
Amúgy csak a fíling miatt mentem az Erzsébeten, mert már rég jártam arra: hozzákényelmesedtem a kiskörúthoz. Ezekszerint érdemes volt nem dobnom egy balost az Astorián. :)
IPG
Röptömben Szedtem a
Röptömben Szedtem a szabóervinnél fél11 körül.
Kálmit szpottoltuk IPG-vel
Kálmit szpottoltuk IPG-vel az fehérvári úti új plázában. nagy kegyesen ős is hajlandó volt felismerni mindket:P
hétfőn,30.án egy szőke copfos,baseball sapis,jansport övtáskás,lánnyal mentem a hősökig egy ideig majd hazafelé 16.kerben már pink polárban,vans(?)cipőben+respro maskban a rákosi úton is egy ideig,hát a bringádból semmi nem maradt meg bennem,
máskor ne szélárnyékozzá,amikor 60kg táskával megyek haza köszi! :D
FishÚr fél 3 körül
FishÚr fél 3 körül úszkált a Lónyayban .. örülök, hogy benéztél, máskor is várlak szeretettel ;))
Tegnap délelőtt ismét
Tegnap délelőtt ismét láttam a 22. kerületi Shell kútnál azt a piros dzsekis srácot, akinek a bukójára fejlámpa van erősítve és pár hete együtt raktuk a 11. ker határáig, majd az Etele úton újból szembe találkoztunk.
Ismét üzenem, hogy RAGMEG!!! :D
Rakom, rakom, és hasonló jókat kiskegyednek is! :)
Angelus Pali
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Gyalogos menjen a járdán.
Biciklis menjen az úttesten.
Bicikliúton meg menjen az, aki kitalálta.
5 h Árnyékcickányleány
5 h Árnyékcickányleány mester#körte. De bogarazott épp.. nagyon komoly az a sárga esernyő, hé :D
---
Köszi, én is imádom ám!
Köszi, én is imádom ám! :D Meg a sálam is sárga volt (ám) :D
Amúgy én pár másodperccel hamarabb láttalak ám, csodálkoztam, hogy te vagy az, mert felismertelek :D
Függőágy, koktél, homokozólapát!
A sálat nem konstatáltam,
A sálat nem konstatáltam, de biztos szexi :P
És figyelj, mekkorát csodálkoztál volna, ha nem ismersz meg, és én sem téged, és mégis megjelenünk itt a topikban! ;)
Egyébként ha nem köszönösz, nem hiszem, hogy felfigyeltem volna. Nem számítottam gyalogos ismerősre, ideges voltam --> alsógatyáig vizes, és a tesó késett. :P
De azért jó volt ^^
---
meg valami szép fikszi hét
meg valami szép fikszi hét körül a szabihídon a járdán. nem köszöntem, mert raktam nyélen, alig láttam, és picikét vizes volt a ruházatom.
---
Kedd este Kükü a
Kedd este Kükü a gyerekszállítóval 21.10-kor a Vörösmartyról az Andrássyra menet látódott meg.
Ma reggel 8.14 Parlament
Ma reggel 8.14 Parlament Rudy-1 rendszamu bringas valamint 8.33 Boraros ter One Less Car bringazsakos kerekparos tarsak sziasztok.
Szia! Borároson engem
Szia! Borároson engem láttál :) Te álltál a lámpánál a híd lábánál gondolom. Üdv innen is!
Tegnap reggel a
Tegnap reggel a Nagykörúton a Baross utcai lámpánál valaki, akin számháborús rajtszám volt.
Leolvastad?
Nem tudtam, mert mögötte
Nem tudtam, mert mögötte voltam, de piros volt az esőkabátja és a szám talán nyolcassal kezdődött :)
(és igen, Feb, megint járdáztam :-DDDD ) __________________________________________________
Biciklim van és nem félek használni!
Az MK Belváros tagja, akik divatosan bringáznak...
Ha sárga, akkor barát. A
Ha sárga, akkor barát. A fehéret meg hátulról is le lehet olvasni. :-)
Gazdagréten délelőtt egy
Gazdagréten délelőtt egy Pajtás, civil zsákkal. Margitkörtén egy gyalogos csaj, de bringás vádlival és zsákkal. :P
A hídon pedig Pirit állította meg a sün, mert járdázott-hidazott.
Aztán köszöntünk egy csajjal, aki kedvesen végigtolta a hídon. Keményebb, mint sok férfi arrafelé (akik baszták tolni a gépet).
Tegnap láttam az Univerzál Futárszolgálat munkatársát: Pajtás bringával + CCB zsákkal.
---
Ő a Heki! De a két cég
Ő a Heki!
De a két cég nagyon jóban van egymással.
Kürti Gábor, Újpest
Nem ismertem fel, pedig
Nem ismertem fel, pedig láttam a zeliketen.. Kösz! Tudom, hogy jóban van! De akkor most Heki hol hasít? :D
---
Ő a Heki! De a két cég
Ő a Heki!
De a két cég nagyon jóban van egymással.
Kürti Gábor, Újpest
Ma 13:00 magasságában
Ma 13:00 magasságában mentem a Lánchíd utcában a busz mögött, az Erzsébet híd felé. És kaptam egy hatalmas ragmeget (Sivatagi terep Bagaboo-val voltam, egy fekete-sárga fixin.) Üzenem hogy, megraktam Zuglóig szigorúan! :D
Láttam tegnap este negyed7
Láttam tegnap este negyed7 fele valakit a Fehérvárin hátára kötve egy vázzal, zuhogó esőben...
Nem mondom, kellemes lehetett... :P
---***---
hodoaat, tilos az á
doori szerda reggel a
doori szerda reggel a dózsán ,kerekei nélkül,sárga kabátkában???:)
Ma megint Fishúrt láttam a
Ma megint Fishúrt láttam a Nagykörúton 4 előtt nem sokkal. Épp a Király utcát hagytad el, és mentél a Blaha Lujza tér felé. Akartam mondani egy ragmeget, de már késő volt. Úgy hogy innen üzenem, hogy RAGMEG!!! :-)
----
Láttam egy gexet a Váci
Láttam egy gexet a Váci úti gyászon a Gyöngyösi utcai tecsó felé haladva, a kötelező haladási iránnyal ellentétesen. Szégyelld magad. :)
Majdnem biccentettem is egy picit, de aztán eszembe jutott, hogy gyalog vagyok. Szóval hülye bringások!
- - - - -
TamásGáborZoltán
M-a-tt (bár ő asszem nem
M-a-tt (bár ő asszem nem is fórumozik) 20.40 körül szabíhíd pest, kölcsönös intés.
Meg egy csomó ember a Hősök terén. Ezek a hüje biciglisták mindig csak gyülekeznek!
---
deleted
deleted
citromfixi a dohány
citromfixi a dohány utcánál és a kiskörúton, kétszer is a tegnapi nap folyamán. Ki vagy?
decens fejbólintás a
decens fejbólintás a sárgamezes, krómbringás, futárzsákos dagadéktól
- az országútis kollégának akivel dél körül futottam össze a károli egyetem reviczky úti épületében
- a narancskabátos lánynak a zöld pont szerviznél
- a pajtis férfinak, aki mögé beálltam fél négy körül az üllőin
ábri 2kor a kodályon
ábri 2kor a kodályon
fél négy rákóczi#károly
fél négy rákóczi#károly körút, azt mondtad rakjam meg. dehát már így is csak elsuhantál a jobbomon szinte hátrafelé. :P
hozzád beszél a körút?
hozzád beszél a körút? :)
________
Lóczi Viola
ma reggel Majkel Felbsz Mo-i
ma reggel Majkel Felbsz Mo-i hasonmása köszöntött jóreggeltákossal a budai bringagyászon a erzsi-lánchíd közt.
Remélem jössz, szombaton...
Haromnegyed 1 kornyeken a
Haromnegyed 1 kornyeken a Szabi hidon IPG kapott tolem egy szeva-t a jardarol (fujfuj, de dugo volt, es nem voltam egyedul, ugyhogy sin nemjatszott :)
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
Igenigen, épp negyedóra
Igenigen, épp negyedóra alatt értem az árpádhídtól vissza a műegyetemre, végigrakva az alsórakit; nálam épp játszott a sín. :)
Én pedig már este h5 fele Wackort láttam a villamosról a Szentgellérten a Szabihídra kanyarodva, illetve este tíz felé egy hajtóműszabadonfutós lánynak dicsértem meg a bicaját a Budafokin, innen is sziasztok!
Upd: és egy GG és Jujika-bájkot láttam tizenegy tájt az Astoriánál lévő gyrosos előtt lelakatolva. :)
IPG
Nem csuklottál? :-)
Nem csuklottál? :-) Emlegettelek, hogy köszönöm szépen a kormánycsapágyhoz való kallantyút, de ezt majd személyesen is, ha látlak ám!
Egy halom kétkerekű
Egy halom kétkerekű télapó fél kilenc után a nyugatinál. Csilingeltem nektek szemből, de kétlem, hogy elhallatszott addig. :)
- - - - -
TamásGáborZoltán
hallotuk sztem.:) és
hallotuk sztem.:)
és krampuszlányok is voltak ám ;)
Egy mikulás-bringás a
Egy mikulás-bringás a Tűzoltó utcai Gyermekklinikánál ma 11:30kor egy Magellan Crux-on távozott... :)
---***---
hodoaat, tilos az á
Spottolva ucaBob és Errorka
Spottolva ucaBob és Errorka tegnap este a Rottenbiler utca keresztezőbésében. Bocsi, sietnem kellett, de a rakjátok meg elhangzott! :)
Boci a Toldi Moziban intett, hogy merre találom a bázis embereit. Örök hála érte! Sajnálom, h a befutó idején már nem voltál ott, de üdvözletem és RAGMEG! :)
Grinnel spottoltuk egymást az Erzsébet téren, aztán felvezetőm lett egész estére. KÖSZÖNÖM és üzenem, h nyertem!!! :D (A többi priviben ment.)
Nameg rengeteg ismerős az Allycat keretein belül! Természetesen mind megraktuk! :D
Gondoltuk hogy Alleyzel :)
Hogy sikeralt a menet? Lattunk par elmebeteg arcot, akik oregbitettek a kerekparosok johiret :F
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
->Allycat lányok között
->Allycat lányok között bronz érem,
->GoldSprint lányok arany érem!!! :D
Bővebben: http://www.alleycat.hu/blog/20091206/mikulas-allycat-noi-szemmel
Szelfogo Grin bringazik? :) Most lebukott...
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
Miért??? Nem szabad
Miért??? Nem szabad neki???? :P
Elvonási tűnattack. Amikor úgy érzed mindegy hogy, de már menni kell teperni. Bánta is a jobb térdem azt a 90km-t, amit tegnap megkapott. :D
G®in
http://www.flickr.com/photos/grin000/ (Új)
http://www.flickr.com/photos/grin00/ (Régi)
http://www.imeem.com/grin00 (Mixek - DnB)
Igazán nincs mit. Így
Igazán nincs mit. Így legalább nem céltalanul bolyongtam. Az a kis pörgés is jól jött. Örvendek a győzelemnek! :)
G®in
http://www.flickr.com/photos/grin000/ (Új)
http://www.flickr.com/photos/grin00/ (Régi)
http://www.imeem.com/grin00 (Mixek - DnB)
miután meg lett a
miután meg lett a dedikálás Grafittól nem maradtam, mert mentem tűzraktérbe bk buliba. :)
amúgy gratulálok az eredményekhez :)
Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
3:-O
itt a 20.
itt a 20. rész
----