Örömmel köszöntök mindenkit a Zúj Esztendőben is. Örö' és bódottá, hogy frappánsság az idei évre is maradt, és idén is lesz sok jajdevicces rém-rím. Na de nézzük miből élünk...
Az ünnepek alatt bizonyosan mindenki felszedett pár csajt, vagyis akarom mondani pár kilót, meg a nagy trutymákban kevesebbet bisziklizett a megszokottnál, úgyhogy egy lájtos bemelegítéssel nyittyuk meg a 2010-es túrák özönét.
Első célpontunk 2010. január havának 17. napján - vasárnap - az "Egri vár", ami azért van idézőjelbe téve, mert ez csak egy másolat, ahol a filmet forgatták. Tudjátok, azt a Jumurdzsákost...
Szóval irány a Pilis. Nézzük a szokásos részleteket:
Az útvonal
Nagyjából a kék turistaútvonalon megyünk végig. Nem HÉVezünk, letekerjük. Ez a terv...
Összesen kb. 60km lesz, de lájtos túra, nem durvásan emelkedős. Amolyan menjünk már az erdőbe mert a tök kivan a pangással...
A találka
Egy fokkal később sötétedik, így egy fokkal később indulhatunk. Találka 8:45 és 8:55 között a Batyin, indulás kereken 9:00-kor. Későkre csak akkor várunk, ha telcsin jelzik előre.
Opcionális találkozási pontok:
8:15 - Csepel, sétáló
8:30 - Boráros tér
9:03 - Margit híd, budai hídfő
blabla
Az érkezés
Eccercsakmajd. Egész napos project, így tervezzen mindenki. Opcionális rövidítési lehetőségek vannak, ha valaki nem bírja, vagy jönnie kell...
Kontakt
Csak vész esetén, mert utálom tekerés közben, meg meg se hallom mindig :P
nulla6-húsz-kilenchatvanhét, huszonöt, harminc3
Fontos tudnivalók
- Fagypont közeli hőmérséklet lesz, ennek megfelelően öltözzön mindenki. A hegyek nem mérhetők szmogfalvához. Tisztább, szárazabb, hűvösebb érzés.
Amit hozz magaddal...
- Kerékpár
- Meleg ruha reggelre és estére, illetve menet közbenre
- Első és hátsó lámpa, mert nem vagyunk sötétek
- Bukósisak erősen ajánlott
- Anyagi támogatás errorkának (~1500 HUF/fő)
... és amit ne
- U-lakat / lánc
- Monokini
- "Le a szmogriadóval!" feliratos molinó
Dagonya?
Inkább számoljon mindenki úgy, hogy lesz kis dagonya, és aztán mégse, semmint fordítva, de most van rá esély, hogy nem lesz.
A tempó
Lazulós, bemelegítős, nem rohanós, nem leizzadós, nem szétfagyós, stb.
Egyéb
Óhajok és sóhajok, ide alulra írandók, aztán ha szükséges, akkor frissítem a bejegyzést.
Píszendláv

Sok a lelkesedő látom.
Kemény csávó lehet ez a game over.
Felháboritó mik mennek itt.
Szerintem jó móka terepezni. Lehet megyek vasárnap.
kiütött az intelligencia....
Erorrka van egy csodálód:D game over személyében hihi...
Azt hiszem, ma láttam 18:17-kor a barátnődet a Rónán a járdán tekerni a Mogyoród és a Egressy közt.
Van en nekem rengeteg. Viszont gyanus, h ugyanugy uti el a nickem, mint te :)
Ronat nem hiszem. Valaki mas lehetett az.
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
"Ok, Mr. Tour de kibaszott France, ki kérte, hogy bicajjal járj?"
Hú gec, tényleg, akkor most lebuktam?:-)
Csöppet.
Akkor ez most mi volt Anti Cukorjani ??
(mindenesetre kérlek moderáld magad, nem vagyok kíváncsi az infantilis írásaidra, menj inkább tekerj egy kőrt a hősökön az esőben)
Akkor elmondjam Cukorka, nem én voltam, csak vicc volt az egész...
A zárójelet leveszem, de a mondandom ugyanaz.
mindenesetre kérlek moderáld magad, nem vagyok kíváncsi az infantilis írásaidra, menj inkább tekerj egy kőrt a hősökön az esőben!!!!!
Megakadt a lemez?:D
Mostmár értem miért olyan a híred amilyen.
De most őszintén, miért kell mindig belémkötni, volt egy vicc, ami félre is érthető, de mondtam, hogy nem én voltam. Ezek után mit nem értesz?
És mit kéne moderálnom, meg amúgy is abszurd, mert válaszoltál rá és már nem tudom.
Őszintén? pár hozzászólással korábban volt egy nem nyomdafestéket tűrő szavad amire vonatkozik a mostani percig amit írtam.
És mivel a Hősök terén tartó nagy zivatarban való tekerésed utáni blogodból tudjuk, tudod hogyan kell törölni, gyakorold.
Őszintén? pár hozzászólással korábban volt egy nem nyomdafestéket tűrő szavad amire vonatkozik a mostani percig amit írtam.
És mivel a Hősök terén tartó nagy zivatarban való tekerésed utáni blogodból tudjuk, tudod hogyan kell törölni, gyakorold.
Jaj ez zavar téged, de előtte még nem érdekelt most meg már igen, hogy is van ez?! Költői kérdés ne válaszolj rá.
Itt nemcsak én szoktam csúnyán írni(legtöbbször kipontozva) azokat is csesztetheted, vagy az elsőre game overra, aki nem épp legszebb perceit hozta...Azzal mi a helyzet, vagy azok szép szavak?! Költői kérdés erre se válaszolj!!!
Hogyan te állat, ha már ráírtál?!
(Elnézést kérek azoktól, akiket megbotránykoztatott a "gec" szó használata, bizonyára naggggyon felháborító volt):P
Na üdv és tedd el magad holnapra!
Még lehet kimegyek tekerni, mert nem esik. Persze ha esne ...
Elötte is zavart, csak nem tudtam hogy te vagy :)
Még jó, hogy nem esik és addig se vagy itt:-)
Amikor nincsenek érvek csak gúnyolódás játszik???
Eco olyan nagy dolog lenne, ha egyszer nem a tied lenne az utolsó szó??? Elcsöndesedhetnél néha...
Haát azt nem tudok látod?!:D
Sajnálom, főleg errorkát, hogy szét barmoltuk a blogját!!!
Ui.:Nyugodtan szólíthatsz máshogy, már ezt megdumáltuk máskor:-)
"Nyugodtan szólíthatsz máshogy"
Fentebb előadott produkciódért igazán megérdemelnél valami csúnya nicket, pl.: geczó-nyomi :DD
+1! :D
Mindenkinek az lenne a legjobb, ha megmártanád magadat csokiba, becsomagolnád szép szines fóliába, és egy méretes húskampóval felaggatnád magadat következő karácsonyig egy hüvös,sötét helyre a padlás végében...
Te lennél az első tavaszi szalonCUKORKA !!!!!!!
Köszönjük, hogy nem baszod szét mások topicját...
Bordó Trek 970-es srác Fekete Sisakban.
Miló: Azt hiszem, ma láttam 18:17-kor a barátnődet...
errorka: Van en nekem rengeteg.
Most akkor ki bukott le? ;-)
- - - - -
"Riding a bike is like doing a dance; words are rarely spoken but much is said."
Csakis a zasszony, csak nemtom melyik :)
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
azt tudod h a sodrófával kapni fogol?!
megy a küllők közé befele!
---
bob
Asszem tenyleg nem a Bob volt. De akkor melyik lehetett? A harem (es az Eco-k) hatranyai...
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
Muhaha :) Biztos valaki, akinek a Margit-hid is brutal emelkedo. Egessegere :)
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
Megyek, de ezt a game overt nem értem.
Neked mi a bajod?
Szerintem cska azt hitte, hogy végre Egeben is történik vmi bringás megmozdulás, és csalódott, hogy most más vár vár ránk. Én is goldolkodtam, hogy leutazok, és körbetekerem Dobó Istvánt. Csak én nem keseredtem el ennyire mint GameOver. Sőt, ha elmarad a vasárnapi tárgyalásom, lehet, hogy csatlakozok.
a kemény mag a pilisbe megy vasárnap fagyottsárosterepezni
a felsorolásból kihagytad,de üdcsit is vigyetek mindenképp magatokkal ;)
---
bob
Leadtam a rendelest nerrornak :D
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
Csatlakozom a bulihoz!!
Az őszi kimaradt tekerések pótlása is cél de a jó társoság mindig feledhetetlen élményt nyújt:))
Remélem Game Over is gyün illetve game over mert még a nevét sem tudja leírni.
De itt hihetetlen alkalom nyílik rá hogy mindenkinek megutassa, milyen keményen is nyomja bringával, mert ugye nemcsak a szájkaratéhoz ért...
Rakom a várost és nyomom a Békát... Kő még v.mi?
Hahó!
Naná, hogy megyek. Ha van valakinek ilyen prestás belsője akkor a poén kedvéért hozhatna egyet tarcsiba mert azt nem kaptam. Lóri, viszem a lámpádat. Petya neked meg köszi a felajánlást kamásli ügyben de azt sikerült megoldanom.
Látom megvan Erorr utódja a belsővel kapcsolatban :)
Hideg lesz egész nap, mondjuk Januárban ez nem csoda :)
Jövök én is.
És ég a zsír...
Na akkor én is benézek.
Sziasztok!
Jövök én is!
Mivel a vitorlázó reptér fele megyünk a Hűvösvölgyi úton kezdve ezért talán a Margit hidat nem kéne érinteni csak a Batthyány teret.
Persze ezt még nem beszéltem meg a főszervezővel :)!
Ja igen, jogos. En meg a HHH-s tervhez eszeltem ki a Margithidat :)
Aki a MHBH-t valasztana, az induljon korabban, es Batyi :F
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
Sziasztok!
Jövök én is!
Mivel a vitorlázó reptér fele megyünk a Hűvösvölgyi úton kezdve ezért talán a Margit hidat nem kéne érinteni csak a Batthyány teret.
Persze ezt még nem beszéltem meg a főszervezővel :)!
Rock"n"Roll
A városi ficsúr
He-he,loval már jártam ott!!
Pipa. Videok majd jonnek, csak meg be kell potolnom az elmaradasokat is... Sietek!
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
3 esés, -2 Celsius az erdőben 0 a városban.
Gyönyörüséges, pompázatos erdei utak, szép kilátás, kellemes társaság, laza tempó.
Röviden így jellemezném a mai mókát.
Törökökkel nem találkoztunk, de nem baj :)
Pedig Jumurdzsák szelleme ott kísért. :-) (Meg talán Várkonyi Zoltáné is...)
Mennyi az az elmaradás? (mutogatni szeretném már a buktát az unokáimnak...)
Sok, de amit mutogatni akarsz, az amugy se publikus sajna. Kertem ra engedelyt, de nem kaptam :F
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
Akkor marad a renderelés. :/
Elég pöpec volt, köszönöm én is.
Gondolkozz el ezen -> http://criticalmass.hu/blogbejegyzes/20091029/teleszpok :)
Vagy rendes teloka, mert ez a merevvilla azert eleg szivoka :F
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
Van itt telós bicikli köszönöm, kellett volna kicsit szerelgetni a túrához. Csak elbukott a lustaságon.
A technikát viszont jól fejleszti köves lefelén a merev orr. És ahogy emlékszem, csak a telósok estek szebbnél szebbeket :)
Jah. Orszagutisok se estek, de azert en legkozelebb is teloval megyek :P
2 eses egyebkent meguszhato lett volna. A 3. az jegen tortent :)
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
Szerintem jó túra volt. Köszönöm a reggeli türelmet a villa-baleset miatt. Legközelebb stílusosan kanalat görbítek a váltón...