Lányok,fiúk ez itt a XXI.Láttalak ám!
Továbbra is tessék sokat ügyesen kerékpározni!
Hellózzatok,sziázzatok,ragmegezzetek,integessetek ,mosolyogjatok, csilingeljetek egymásnak,és persze tartsátok jól nyitva a szemeteket,h minél hamarabb beteljen ez is! :)
Már rég gondolkodtam egy ilyen topikon, amelyben megemlíthetjük, ha látunk valaki ismerőst innen a fórumról. Persze utolsó péntek, Milli, meg CM nem ér, csak ha nem megbeszélten futunk össze valakivel.
(by Peta)
Előzmények:
XX., XIX.,XVIII.,XVII.,XVI.,XV.,XIV.,XIII.,XII.,XI.,X.,IX.,VIII.,VII.,VI.,V.,IV.,III.,II.,I.

Láttalak ám! XXI.8-)

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
Oleever07 képe

Meg lesz, meg lesz...

Meg lesz, meg lesz... :-)
----
Fábián Olivér from Pesterzsébet :-)
Járgányom: egy ALPHA monti tele CM-matricákkal

2
Miló01 képe

Szép hosszú története

Szép hosszú története van:-)

3
adam182 képe

tegnap a Deák és az Arany

tegnap a Deák és az Arany János utca között László János úr jött szembe a bringaúton:)

4
alterego képe

Láttalak ám, Csepel?

Láttalak ám, Csepel? :)))))
Láttam ma Wolfot meg Nemes Lacit meg egy csomó csövit meg alkeszt bringán. A többiek fáztak.

5
err képe

Zenmacska a keletinel, 12:45

Zenmacska a keletinel, 12:45 kornyeken. Bambult a masik iranyba, en meg a forgalomra figyeltem, ugyhogy csak innen szia :)

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
"Ok, Mr. Tour de kibaszott France, ki kérte, hogy bicajjal járj?"

6
zenmacska képe

Szia error!!! Hihetetlen,

Szia error!!! Hihetetlen, hogy megismertél, reggel még a saját szomszédom sem ismert meg, annyira be voltam öltözve.

"Never underestimate the power of denial." Ricky Fitts

7
Tosi képe

13:30 körül a Blahánál

13:30 körül a Blahánál egy pirosfelsős kollegának pacsi....

Piros dzseki, rövidgatya-térdzokni kombó, zöld-szürke táska, magellan pyxis bicaj...

8
dorcssa képe

Ma fél 11 körül Áronnal

Ma fél 11 körül Áronnal köszöntünk egymásnak a kiskörút járdáján, ő épp az egyetemről jött ki, én meg gyalogosan voltam. :)

-----------
Kék fixi, zöld bagaboo

9
jazzpeta képe

Kálmán (qal) épp fordult

Kálmán (qal) épp fordult be ma 3-kor a Lónyiba amikor én ki (pont takart egy kisteher, téged is csak futólag a felnikről tudtalak beazonosítani).

10
SzCiklon képe

Miért olvastam azt, hogy

Miért olvastam azt, hogy takart egy kistehén?

11
jazzpeta képe

Túl sokat nézted ezt a

Túl sokat nézted ezt a klippet:

http://www.youtube.com/watch?v=e2mS5OCdalA

12
qal képe

láttalak ám, éppen

láttalak ám, éppen fordultam is meg, mikor te elindultál, és csak azért nem küldtem rád itt egy ejnye-bejnyét a pirosban elindulásért, mert nem volt pénteken net az irodában...
azon viszont kellet gondolkodnom ilyentájt, hogy ki az a j.p. és honnan ismer :D

13
dorcssa képe

j.p. egy tökjó pasi és

j.p. egy tökjó pasi és soha nem menne át a piroson. vagy fényezné magát a barátnője fiókjáról. :-)

-----------
Kék fixi, zöld bagaboo

14
Ypse képe

OversizeLoad 8-9 között a

OversizeLoad 8-9 között a Rottenbiller#Péterfy Sándor kereszteződésben, ha jól láttam bevásárolni voltál, későn eszméltem.. én gyalogosan voltam a Kedvesemmel és Picivel .

Bordó Trek 970-es srác Fekete Sisakban.

15
sagan képe

Szciklon remek kakaós

Szciklon remek kakaós csigája a Gödörnél :))

Köszi

----------------------
Legyen a zebra biztonságos!
Nem én vagyok őrült,hanem a világ.

16
SzCiklon képe

Ó, pont elkerültük

Ó, pont elkerültük egymást!

17
dorcssa képe

Wackor és Évi ma reggel a

Wackor és Évi ma reggel a kiskörúton, mentem kakaóscsigázni a Gödörhöz. Ott nem tudtam időben reagálni mert későn vettelek észre titeket a másik oldalról, de utólag rakjátok meg! :) Ja és persze sok ismerős a bringás reggeli helyszínén. :)

-----------
Kék fixi, zöld bagaboo

18
IPG képe

Én negyed nyolctól negyed

Én negyed nyolctól negyed kilencig voltam ott, aztán teljesen lefagytam, úgyhogy visszavonulót fújtam; elkerültük egymást. :)

.
IPG
olajzöld trek, sárga kerekek, kék bagaboo

19
Oleever07 from the school :D képe

Hédi, ugye Te raktad meg az

Hédi, ugye Te raktad meg az Erzsébet hidat Pestről Budára tegnap fél 5 körül? Láttam ám a narancssárga bukósisakodat a 8-as buszról. :-) Nem volt nehéz nem észrevenni. :D

20
Hédi képe

Sorry, de nem. Van egy

Sorry, de nem. Van egy srác, akinek szintén narancs bukója van, csak mattított. Talán ő lehetett. Én ritkán választom az Erzsébetet. Legtöbbször kiesik. Lágymányosi és Szabadság a FUN. :)

21
Oleever07 képe

akkor sorry a tévedésért.

akkor sorry a tévedésért. :D lehet, hogy az volt, akire Te gondolsz; a bringáját nem láttam, csak a bukóját. :D
----

22
Wilika képe

Árpád híd alá fagyott

Árpád híd alá fagyott VándorBandi, és csapata :D épp jegesteát csináltak és riogattak a gyanútlanul arra tekerőket :D

23
habarcs képe

Lenyűgözően szép

Lenyűgözően szép leányzó+öltözet+kerékpár mesterhármast láttam ma. Lónyayban, a munkahelyem portálját csodálta kintről, a hidegből, én meg őt csodáltam bentről, a jó melegből...

24
Wilika képe

reggel kilenc után, mikor

reggel kilenc után, mikor gurultam le kissvábhegyről, kolléga tolta fel a hóban a gépét, míg én szembe törtem magamnak az utat lefele a 20centiben. :)

25
Oleever07 képe

Szerintem a Dorcsát láttam

Szerintem a Dorcsát láttam az Üllői úton a Határ útnál negyed 1 körül. :-)
----

26
dorcssa képe

Az inkább negyed 2

Az inkább negyed 2 lehetett, de egyébként stimmel. :)

-----------
Kék fixi, zöld bagaboo

27
Oleever07 képe

igen, negyed 2. köszi a

igen, negyed 2. köszi a helyesbítést! :-) kissé időzavarban voltam. :D
----

28
Hédi képe

--> Tegnap fél 3 körül

--> Tegnap fél 3 körül IPG az Europark mellett Üllöi úton.
--> Adamekp a Nagyvárad térnél gyalog. Próbálta elvonni figyelmünket Forival a hidegről, míg várakoztunk. :)

29
fori képe

Ráadásul az út során

Ráadásul az út során láttunk ám mindenkit! Integettünk, ragmegeltünk. Rengeteg bringás járta tegnap a várost.

30
Hédi képe

Igaz-igaz! Budapest minden

Igaz-igaz! Budapest minden HÁRDKÓR BRINGÁSát láttuk! :)

31
jazzpeta képe

Mondanám, hogy első

Mondanám, hogy első tanári állásomra bicajjal mentem újpalotára, de úgysem hinnéd el :-P

32
Hédi képe

Hát nem is! Te csak

Hát nem is! Te csak járdázol örökösen. :P

33
Chubby képe

Szciklon gurult a Gellért

Szciklon gurult a Gellért térről a Budafoki útra tova délután kettő körül, amit akkor vettem észre, mikor már sasszemével kiszúrt engem gyalogosként a járdán, és rámköszönt :) Mentem kémiát tartani, és amúgy is zűrös ez az egész hetem, nyilván ezért történhetett ez éppen így. Aztán ígérete szerint igyekezett megragni az esőben a Budafokit :))

Chubby
BME-VBK mentor | tankörvezető | túravezető
Fúzió Rádió | Tandem
RádióPozitív | Restart
Magyar Kerékpárosklub Kelet-Pest

34
SzCiklon képe

Végre engem is látott

Végre engem is látott valaki!

Offtopik: miért gondoltam, hogy te tesitanár vagy? :-))))))

35
IPG képe

Csak tesitankör/túrakör

Csak tesitankör/túrakör vezető. :) Végülis mármár közel áll a tesitanárhoz.

.
IPG

36
Oleever07 képe

Ki volt az az utas, akit a

Ki volt az az utas, akit a 66-os buszon láttam még tegnap úgy 15.50 magasságában? A Van Hool busz 2. ajtajánál ültél, és a táskádon ott volt egy CM-es és egy másik, ilyen magyar biciklis kitűző. :-) A Határ úti végállomásnál vettelek észre. :-D
----

37
LaCitta képe

Ez aztán a tág körű

Ez aztán a tág körű értelmezése a láttalakámnak. A kitűző is elég?

-----------
sikk

38
Oleever07 képe

persze, hiszen szerintem itt

persze, hiszen szerintem itt a CM.hu-n értesült arról, hogy lehet ilyen sárga CM-es kitűzőt kapni a HajtiPajtiba. :-) => lehet, hogy néha-néha felnézeget erre az oldalra. :-) (bár az nem biztos, hogy ebbe a fórumba bele-belenéz, de hátha. :D)
----

39
Kovács képe

Egyik dirtös

Egyik dirtös osztálytásamnak adtam kitűzőt, de szerintem nincs neki másik, csak az. Ha még nem vesztette el.. a hely kb stimmel.

---
"Úgy érzem, hogy az áttételek csak 45 felettieknek valók. Hát nem jobb az izmok erejével diadalmaskodni, mint valami mesterséges váltó szerkezet segítségével? Egyre puhányabbak vagyunk... ezért nekem mindig örökhajtós kerékpárt adjatok!"

40
Hédi képe

Horpáczi úr várta a zöld

Horpáczi úr várta a zöld lámpajelzést ma 12 körül a Határ úttól nem messze. Köszöntünk, pár mondatot váltattunk is. :)

41
Nuvanda képe

Ubi, még vasárnap a

Ubi, még vasárnap a királyréti kisvonaton.

42
Vitéz képe

Csütörtök este Dorccsát

Csütörtök este Dorccsát szpottoltam a Gellérten.

43
jazzpeta képe

Két "s", egy "c" :-P

Két "s", egy "c" :-P

44
SzCiklon képe

és két t, a szpottolban.

és két t, a szpottolban. __________________________________________________
Biciklim van és nem félek használni!
Az MK Belváros tagja, akik divatosan bringáznak...

45
IPG képe

Tegnap este két autós is

Tegnap este két autós is villogott rám. Az egyik Budafok-Háros vá. magasságában a Tétényin, a másik pedig a nagy (M6ra is felmenős) körforgalom után, Érd és Nagytétény között. Jöttem vissza Battáról. :)
Innen is láttalak ám titeket! :)

.
IPG

46
Vitéz képe

Ma este IPG ment át

Ma este IPG ment át Gellértről a Fővámra. Polimerrel mi meg az ellenkező irányba a szbihíd pesti hídfőjénél láttunk. Még kiáltottam is, de süketnek tettetted magad :P

47
polimer képe

tanusítva. végül el

tanusítva.

végül el tudtál menni két keréken hazáig?

48
Vitéz képe

nem, felkaptam a hátsót,

nem, felkaptam a hátsót, és front-wheelie-ztem hazáig :-)
amúgy 3 km-t gyalogoltam kb.

49
jazzpeta képe

mivolt?

mivolt?

50
Vitéz képe

Rosszul vettem egy

Rosszul vettem egy villamossínt a Bartók végén

51
IPG képe

Stimmt, csak épp a Dunában

Stimmt, csak épp a Dunában gyönyörködtem, hamár járdáztam. (fáradtság rulez)

.
IPG

52
Vitéz képe

Már a Fővámon voltál

Már a Fővámon voltál mikor kiáltottunk :-)

53
ucaBob képe

ma este kb 20h a

ma este kb 20h a fehérvári#vegyész u-nál aszem talán fikszivel egy fiatalember.köszöntünk egymásnak, aztán én be a vegyészbe ,ő meg budafok felé vette az irányt.
---
bob

54
Vitéz képe

majdnem én voltam, de

majdnem én voltam, de mégse

55
aron képe

peta ment át a zöldhídon

peta ment át a zöldhídon tegnap

*
mindig van hátszél, csak te mész rossz irányba.

MK észak-pest
cyclechic.hu

56
Peta képe

Te jó ég, ezt most vettem

Te jó ég, ezt most vettem észre! Jobb későn, mint soha :D Hogy ismertél fel? (Ha még emlékszel)? Mert személyesen sztem nem is beszéltünk soha.

57
Kovács képe

Vizsu hétfő délután a

Vizsu hétfő délután a margiton jókislány módján tolva (én meg siettem, mentségemre szolgáljon).

---
"Úgy érzem, hogy az áttételek csak 45 felettieknek valók. Hát nem jobb az izmok erejével diadalmaskodni, mint valami mesterséges váltó szerkezet segítségével? Egyre puhányabbak vagyunk... ezért nekem mindig örökhajtós kerékpárt adjatok!"

58
polimer képe

szóval te futva toltad,

szóval te futva toltad, ugye? :P

59
Kovács képe

sehogy máshogy :D --- "Úgy

sehogy máshogy :D

---

60
vizsu képe

Jókislány voltam, mert

Jókislány voltam, mert ráértem, plusz a hátizsákomra rögzített 2 db külső miatt sem nagyon akartam vagánykodni :-) De persze láttalak ám!!!

61
Ypse képe

Nuvanda 3/4 5kor a

Nuvanda 3/4 5kor a nagykörtén rakta Baross utca felé

Boci 5kor király#nagykörte zsákjában egy mühelypumpával.
- brutális fénye van a keresztpánton lévő lámpádnak - :))

62
boci képe

:) azért van az a fény,

:)
azért van az a fény, hogy jól lássanak (nomeg én is látok vele) :))

Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
3:-O

63
Szter képe

Kama3

Kama3 műve?

-----------------------------------------------------
Jah, és Milli szerda 16-21 + szombat 10-15 és csek disz áut! :)

64
boci képe

bezony.

bezony. :)

Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB

65
Nuvanda képe

Az biztos, hogy nem

Az biztos, hogy nem számháborúzok ellened, mert már sokadszor látsz úgy, hogy észre se veszlek. :-)

66
fori képe

Tegnap du. fél 1 körül

Tegnap du. fél 1 körül Ágóval köszöntünk egymásra a Raoul Wallenberg # Pannónia sarkon.

67
bear képe

Wilikát láttam ma

Wilikát láttam ma délután 3/4 2-kor egyensúlyozni miközben a zöld lámpára várt a Margit-híd budai hídfőjénél. Mire feleszméltem, már elhajtottam onnan, ezért "felejtettem" el köszönni xD

Cyclists liberi!

68
Wilika képe

Mi-hol-merre? Nem rémlik

Mi-hol-merre? Nem rémlik most a szitu. :) De amúgy heló akkor most itt! :)

69
bear képe

Gondolom suliba mentél, én

Gondolom suliba mentél, én éppen haza tartottam onnan. Mi-hol-merre? Leírtam :P Gyalogátkelőnél vártad a zöld jelzést, én a középső sávban mentem Batthyány irányába.

Cyclists liberi!

70
Wilika képe

Én, megállni

Én, megállni gyalogátkelőben??? :D Legfeljebb, ha nincs rajta gyalogos. :P
Jahogy ott a buszmegállóban? Ott meg vártam valakit, de már mindegy is. :)

71
Hotyhogy képe

"Jahogy ott a

"Jahogy ott a buszmegállóban? Ott meg vártam valakit, de már mindegy is. :)"

Ismerős helyzet. Velem is megtörtént. El kell mondanom. :-)

Ó, Louise... A térdem még most is elgyengül tőle. Gyönyörű brazil lány. Évekig ismertem a kávézóból.

Aztán az akkor éppen ügyeletes, házi sárkányként értelmezhető társsal való felfüggesztett helyzet miatt gondolni mertem egyet. Randira kértem. Jó, akkor este nyolckor a mozi előtt.

Sötét, nedves November, este nyolckor a mozi előtt, ott szobrozok dideregve, teljesen ésszerűtlenül, majdnem kilencig. Egy lélek se jár arra, hát az észbe előbb-utóbb bele kell süllyedjen a lemondás, hogy aszongya végül: menjünk haza oszt csináljunk egy teát és nézzük meg papucsban a híreket.

Másnap a kávézóban, édes Louise, hát hol voltál? Vártalak. Jaj! Teljesen elfelejtettem! Elfelejtetted, ó Louise... No, jól van, neked ezt megbocsájtom. Csak csinálj nekem most még egy jobb, egy nagyobb eszpresszót.

Rövidre rá, a következő Nyáron, ott vagyunk visszabékülten a házi sárkánnyal az egyik helyi fogadóban. A különteremben esküvői fogadás megy, és nédda, ki jön ki meg be a nagy közös mulató hangulatban? Louise, a menyasszony! Hát ezért "felejthetett" el eljönni a randira...

Ó, Louise, adnom kellett neki egy ölelést és egy puszit, rózsaszín kosztümös világszép leány, igaz, negyven év fölötti és egyszer elvált már, de az az örök kedvesség és sugárzás... Hát, abból most kap a szerencsés férj. :DDD

72
SzCiklon képe

Hát ez

Hát ez kész.:-)))

73
Hotyhogy képe

Így van ez. Mi, könnyen

Így van ez. Mi, könnyen bolonddá tehető öregemberek, tragikus Quasimodok, rendíthetetlen plátói szerelmeinkkel szívünkben és megszabadulhatatlan, zsörtös sárkányainkkal oldalunkon, utolsó kitörési próbálkozásunk elbukásával, a hattyúdalunk lecsengésével, így totyogunk végső belenyugvással botjainkkal, járókereteinkkel bele a naplementébe. :-)))

74
SzCiklon képe

Na jó ez az egész megy a

Na jó ez az egész megy a bestofba. Úgyis várakozó állásponton vagyok, mert nem akar összeállni a lecsós derelyém.

75
Hotyhogy képe

:-) _________________________

:-)

76
Cseya képe

Ezt a számot küldöm neked

Ezt a számot küldöm neked a ködös Albionba.

77
Hotyhogy képe

Ez aranyos tőled. Régi

Ez aranyos tőled. Régi jó, ismerős szám, köszönöm.

Szerencsére, lírája nem illeszkedik egy modern, hétköznapi történethez. Amilyenben egy eszpresszóba jársz be fél órákra, de hol hetekig nem térsz be, aztán itt-ott naponként megint egy darabig. S ahol röpke barátságos beszélgetésekből megismered hosszú évek során a személyzetet annyira, hogy ott közös velük mindenkor a jó szó, az öröm, a nevetés.

S mivel az emberek ezután mennek a saját mindennapos útjukon, senki nem tudhat többet a másikról, túl belekíváncsiskodó kérdések nélkül. Márpedig az tilalmas, és szánalmas is, egy olyan kérdést szegezni valakinek, hogy van e férje, fiúja vagy barátja, és azzal tervezgetni, s bátorkodni csak elő valamivel.

Én azt hiszem, hogy ez egy lovagias magunkra hárítása a lehetséges kedvezőtlen következményeknek, például hideg orrnak és ujjaknak, ha egy könnyedén, butácskán, vagy kegyes csalásból nekünk ígért semmiség valóban a semmi lesz, egy legyintéssel és nevetéssel a végén. Az lesz, mert tisztán nem is lehet más, valami rendes, tiszta okból, amit nem a mi dolgunk ismerni.

Én meg ezeket a rokon-témájú dalokat küldöm neked, viszont:

http://www.youtube.com/watch?v=7w1ZLGn1hj8

http://www.youtube.com/watch?v=Ph5e6WwGpeU

78
ucaBob képe

Cseya vagy a doppelgänger-e

Cseya vagy a doppelgänger-e ma este 6 körül a szabi-hídon ?!

79
Cseya képe

A gonosz ikrem volt.

A gonosz ikrem volt.

80
Hotyhogy képe

Akinek meg nincs gonosz

Akinek meg nincs gonosz ikre, az pedig klónoztathatja magát a jövőben, hogy gonoszul azt a szerencsétlent küldje jönni-menni munkába a hófúvásban hat órakor a szabi hídon. :-)

81
Cseya képe

Akinek meg van gonosz ikre,

Akinek meg van gonosz ikre, az meg közben tekerheti a Pongrácz-Kőrösi Csoma-Jászberényi fantázianevű triálpályán. Esőben.

82
Kovács képe

Vitéz, a 'Tanksapkás' azt

Vitéz, a 'Tanksapkás' azt üzeni, hogy nem ismered meg kedd (?) reggel (valahol a budafoki fele)? :)

---

83
Vitéz képe

Jah, mevvan a srác, de nem

Jah, mevvan a srác, de nem ismertem fel.
Úgy tudom Frenkinek van ilyen sapija.

84
Szter képe

Nem pont én láttam, de

Nem pont én láttam, de megosztom, mert egyik futárunk Mica látta ma László Jánost kétszer is és olyan boldogan jelentette nekem az URH-n ;-)

D.e. a nyugati környékén a Szt. István krt.on, kora d.u. pedig a Sportok Házánál az Istvánmezei úton.

Szóval LJ is kerekezik rendesen, ha eddig valaki még nem látta volna őt ;-)

Ja, a Mica link mögött lévő "Kerékpárosan szép az élet" című számot meg a Mit hallgatol topicosoknak és mindenkinek, aki szereti, küldöm szeretettel. Én olyan vidám leszek tőle! Hallgassátok meg ti is :)

85
sagan képe

Köszi a számot. Nem

Köszi a számot. Nem ismertem,de tényleg remek.

----------------------

86
Szter képe

Mica futár a basszeros meg

Mica futár a basszeros meg az ének ebben :)

Örülök, hogy tetszett! Szerintem legyen ez a most tavaszi "induló", mint anno a Bácsi a biciklin ;-)

87
polimer képe

háromnegyed nyolc elött a

háromnegyed nyolc elött a bartókon szőke lánnyal integettünk egymásnak. ő a gellért felé ment, fehér (?)szatyor a kormányon. talán mosolyogtál is, de nem vagyok biztos benne...

88
feb képe

talán mosolyogtál is, de

talán mosolyogtál is, de nem vagyok biztos benne...
Mona Lisa?

89
Wilika képe

Bupsz rakta a Batyin a Lánc

Bupsz rakta a Batyin a Lánc fele melóban épp.

90
doori képe

tegnap 7körül ha minden

tegnap 7körül ha minden igaz, IPG a keletinél?!

91
IPG képe

Nemnyert, tegnap csak a

Nemnyert, tegnap csak a Gellérthegyen voltam. :(

.
IPG

92
Kovács képe

":(" Saaajnos nem te

":(" Saaajnos nem te voltál. Jajj. Szomorúság van? :P

---

93
polimer képe

Kovács a szabihídon

Kovács a szabihídon szopott az autósok között, be volt szorítva. én a másik oldalon a járdán megálltam egy cigire, na akkor láttalak.
amúgy még legalább 15 bringást láttam őrmező - madách színház távon, csak oda.

hajráhajrá, rakjátok!

94
Kovács képe

Nem szoptam, csak lusta

Nem szoptam, csak lusta voltam :D
Aztán mégis előrementem sínszélen, amikor meguntam a traxtandelést. :)

---

95
Vitéz képe

Ma két futár és egy

Ma két futár és egy fakinger utazott a 18:35-ös ráckevei héven :-)
Meg felszállt egy esőruhás szemüveges srác is.

96
Hédi képe

Vitéz szpottolva 13:50-kor

Vitéz szpottolva 13:50-kor az Astoriánál a Deák felé.
Nem figyelt, mert épp zöldet kapott. Láttalak!

97
Favoritos képe

Ma délután négy óra

Ma délután négy óra tájban Fixis srác egyensúlyozgatott a pirosban(mátyásföldön),ha nem hallotta volna:Faja ki géped van!

98
Xantomas képe

Acélszürke rozsdásított

Acélszürke rozsdásított váz, vörös téli mez, alatta jól megpakolva pulcsival?
Lehet hogy én voltam, de nem fixi volt az :)

99
fori képe

du 5 körül Kassa melletti

du 5 körül Kassa melletti szerpentinen rakta két bringás egymással szemben. Ha egy perccel később járok arra, akkor pont egyszerre láttam volna őket. :) Elakadásjelzővel "integettem".

100
vizsu képe

Ma délután fél 6 körül

Ma délután fél 6 körül Áron az Erzsébet téren, 100 méterrel később pedig Ágó a Városház térnél :-)

101
aron képe

de éhes voltam... * mindig

de éhes voltam...

*
mindig van hátszél, csak te mész rossz irányba.

MK észak-pest
cyclechic.hu

102
Kovács képe

Talán Fácán a

Talán Fácán a Lánchídon, egy másik sráccal, pakolták pestnek, de nem biztos, hogy őék.
És nagyon köszönöm a respro-s srácnak a bartók vasúti hídnál, hogy megállt megkérdezni, hogy tud-e segíteni :)

---

103
kekszecske képe

Mégegyszer köszönöm

Mégegyszer köszönöm annak a kerékpáros úriembernek, aki ma reggel munkába menet kiszabadított a bringám fogságából, mikor a csizmám fűzője beleakadt a láncba és feltekeredett. Árpád híd pesti lábánál történt az incidens, akkor már 15 perce toporogtam egy helyben reménytelenül. :-)

104
Oleever07 képe

hú, az elég gáz

hú, az elég gáz lehetett...
én szerencsésebben úsztam meg, nekem csak a pedált tekerte körbe a cipőfűzőm. :-)
----

105
peet képe

Kiskörút, Astoria, Dob

Kiskörút, Astoria, Dob utca vonalon sdd mögött tekertem ma délután, aztán
Wilika a Bringakonyha előtt, később lent a műhelyben még sokan.

Hátszélt! :)

----------------------------------------
Kék-fehér Simplon outi. Hidegben ERRŐL tuti megismertek. :)

106
sdd- képe

orulok hogy foghattam a

orulok hogy foghattam a szelet eloled :)

107
Vitéz képe

peet: tegnap láthattalak

peet: tegnap láthattalak valahol?
kékes mez volt rajtad?

108
peet képe

hány körül? és merre? a

hány körül? és merre? a papagájdzsekim kékes-pirosas. van benne sárga is. a bukóm az kék :)

109
Vitéz képe

passzolom. Teljesen

passzolom.
Teljesen elfelejtettem, hogy hol és mikor.
de szerintem Múzeum krt és tuti, hogy 12 és 19 között :D

110
SzCiklon képe

Pucca az imént a

Pucca az imént a Barosson.

Durván rajzás van, ma, amíg elértem a menetsebességemet a Wesselényin, négyen előztek meg.

111
Krisztab. képe

Tegnap, ELTE BTK véradás,

Tegnap, ELTE BTK véradás, 4 egyszerre vért adóból 3 bringás! jej :)

*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

112
Hédi képe

Ha minden igaz, Kovácsot

Ha minden igaz, Kovácsot láttam az Etele úton 10:10-kor lassan tekerni telefonálás közben. Messze voltam, de láttalak ám! :)

113
Kovács képe

Az off, akkor még/már

Az off, akkor még/már alszom :D
Vagy suliban vagyok. Általában :P

---

114
Kovács képe

Köszönjük fixisek a

Köszönjük fixisek a ragmeget a szabihíd pesti hídfőjénél úgy négy körül :)

---

115
IPG képe

Öt körül febet láttam

Öt körül febet láttam elhúzni a Kosztolányin.

.
IPG

116
SzCiklon képe

Összefutottunk a

Összefutottunk a lámpánál a Kiskörúton ma hat óra tájban a bringasávban páran: Fori, Hédi, Oleever, és még egy srác, akit nem ismertem fel, mert nem láttam a többiektől :-) __________________________________________________
Biciklim van és nem félek használni!
Az MK Belváros tagja, akik divatosan bringáznak...

117
Hotyhogy képe

"...és még egy srác, akit

"...és még egy srác, akit [...] nem láttam..."

Akkor ő nem ér. Őt a Nem láttalak ám! c. blogba kellene beírnod. :-)))

118
Oleever07 képe

Az a srác, kérlek szépen

Az a srác, kérlek szépen Miló volt. :-) (volt Economist)
Örülök, hogy találkoz(hat)tunk! Ilyen véletlenek ritkán fordulnak elő. :D
----

119
fori képe

Már messziről feltűnt,

Már messziről feltűnt, hogy mintha ismerős szöszi tekerne előttünk. Meg a Kálvinon hallottam Oli csengőjét, de a suhanás miatt nem tudtam észlelni, kitől kaptuk és a sietség miatt, nem is lassítottam. De a piros lám(p)a szépen összegyűjtött minket. Nagyon vicces volt ennyi ismerőssel egy lámpánál várakozni.

120
Oleever07 képe

Téged messziről fel

Téged messziről fel lehetett ismerni a tömegből, azért csengettem rád. :D Remélem, hogy egyre több ilyen pillanat lesz az elkövetkezendő hónapokban. :-)
----

121
Hédi képe

Igen-igen! Nagy volt a

Igen-igen! Nagy volt a jelenet! Lájkltam. :)

122
Vitéz képe

Néztem ma hogy ki ez a

Néztem ma hogy ki ez a szép táskás fixis srác a Móriczon, aztán rájöttem hogy Kovács:-)
Majd kicsit később enyhén illuminált állapotban Mohával trackstandeltünk a Stoczek utcában és Lacust is láttam ám a csocsóklubban.

123
IPG képe

Én meg a fixedet az

Én meg a fixedet az oszlophoz lakatolva... :)

.
IPG

124
peet képe

Valakinek megcsináltam a

Valakinek megcsináltam a leszakadt láncát a budai bringasétányon, a Duna mellett a fehér és a zöld híd között.

Láttatok már svájcibicska-láncbontót? :)

125
Kovács képe

Errorkával váltottunk pár

Errorkával váltottunk pár szót tegnap délután a móricon, aztán Bobi is befutott. Láttalak ám titeket. :D
---

126
err képe

Igy vala. Hazafele meg Grin

Igy vala. Hazafele meg Grin meg Bobi armanykodasa miatt kaptam egy konnyed szivrohamot. Szemetek, majdnem megoltek errorkat.

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

127
Kovács képe

Mit cináltak, ember?

Mit cináltak, ember? :D

---

128
ucaBob képe

az úgy volt,h a mosónál

az úgy volt,h a mosónál voltunk, mer a szegény bijankira rá fért már egy takarítás.error meg éppen nagyon magyarázott nekem valamit ,amikor a háta mögött a semmiből előkerült grin (én láttam de szóltam, bocs!XD)és jól megijesztette.

129
err képe

Szoltal a lohimbilimbit!

Szoltal a lohimbilimbit! Hogy vetit mar, nezzenek oda...

Majdnem a labam kozott allt meg a Grin :P Peszmeker dobott egy hatast.

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

130
GriN képe

Beállítom én a

Beállítom én a vérnyomásod, nem kell oda píszméker. :D

G®in
http://www.flickr.com/photos/grin000/

131
polimer képe

ma Őrmező - Szentendre

ma Őrmező - Szentendre (Pismány) távon 10-11 óra között 21 bringás.

Szentendre (Pismány) - Őrmező távon 13-14 óra között 57 bringás!

kocsiból számoltam, jókvagytok, rakjátok!

132
Oleever07 képe

Ma FishÚrral találkoztam a

Ma FishÚrral találkoztam a Széna téren 3 után. Épp dobogókői útjáról tartott hazafelé, és aztán a Moszkva téren gyros-t majszolgatott. :-)
----

133
Ypse képe

20:45kor elvileg Oversize

20:45kor elvileg Oversize Ernő a Rottenbiller#Wesselényi kereszteződésnél, bevásárló táskából ítélve az aréna tescóbol jöhetett :))

134
Oversize Load képe

Bocs, nem vettelek észre a

Bocs, nem vettelek észre a múltkor sem (február?). Sztahanovista munkarendre váltottam a nyelvvizsga jelentkezések miatt. Kb. 300 levéllel volt kitömve a tatyó.

135
AttentoRedaz képe

Krisztab és Steer tegnap

Krisztab és Steer tegnap nyolc előtt a Nyugati téren vágtak át előttem.

Angelus Pali
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

A magányos bicajos

136
mcysh képe

Ezt a kettőt látta már

Ezt a kettőt látta már valaki külön?
===
bácsi a biciklin

137
SzCiklon képe

Sziámi ikrek. Én a Che

Sziámi ikrek. Én a Che Sudakán láttam őket, meg még sokakat.

138
peet képe

Ma reggel a budafokin

Ma reggel a budafokin kiáltottam "Ragmeg!" helyett "Vitéz!"-t egy elkanyarodó Vitéz után. :)

Szia és ragmeg így utólag is. :-)

139
Vitéz képe

HAllottlak/láttalak ám!

HAllottlak/láttalak ám! :-)
Be is akartalak írni rögtön ide, de még nem volt nyitva a könyvtár :-P
TE is láttad, hog yintettem?

140
peet képe

Csak azt láttam, hogy

Csak azt láttam, hogy visszanéztél, de aztán már az útra kellett figyelnem, mert a Budafoki jelenleg olyan, mintha lebombázták volna.

Aztán meg azon röhögtem, hogy köszönés helyett a neved kiáltottam. :)

141
Vitéz képe

budafoki

budafoki monnyonle

142
Cseya képe

Reggel szembejött Oversize

Reggel szembejött Oversize Load itt.

143
polimer képe

tegnap a bartókon

tegnap a bartókon találkoztam egy montissal, dumálgattunk menetközben, a zöldpontba mentél, én meg tovább. örvendtem :)

....................................................
én inkább szimplán csak bringázok

144
Kovács képe

Vitéz este, fél hét

Vitéz este, fél hét körül Andrássy?
Vizsu négy-öt között Móricz.
Lacussal dumáltam a zöldpont előtt.

---

145
Vitéz képe

leheccséges. süket voltam

leheccséges. süket voltam mert a dugóra figyeltem. meg a MOTOROSSÁVRA :_P

146
Kovács képe

én is. középről

én is. középről láttalak futólag, nem volt időm üvölteni :D

---

147
vizsu képe

Nem láttalak ám :-( Pedig

Nem láttalak ám :-( Pedig tegnap nézelődős-krúzolós üzemmódban voltam :-)

148
Kovács képe

Nem is hallottál, pedig

Nem is hallottál, pedig üvöltöttünk a túloldalról :)

---

149
vizsu képe

Bocs, zenét hallgatok :-)

Bocs, zenét hallgatok :-)

150
Kovács képe

tudom..én is, de azért a

tudom..én is, de azért a forgalmat hallani kell néha :)
(de stéherben úgyis mindegy XD)

---

151
Oversize Load képe

zso-fi kedden (márc. 2.)

zso-fi kedden (márc. 2.) este a Budafoki úton.

152
Hédi képe

Szerda reggel fél 9-kor

Szerda reggel fél 9-kor Kiskubai és Vitéz az Astorián.
Szerda 12:30-kor Errorka haladt a Ferenc krt-on.

153
err képe

Az elkepzelheto :) Te hol

Az elkepzelheto :) Te hol merre? Nem latlak a videon :)

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

154
Hédi képe

Sajnos csak villamoson.

Sajnos csak villamoson. Féket kell cserélnem. :(
Te rögzíted az utadat mindig?

155
err képe

Ujabban igen :) Gyujtogetem

Ujabban igen :) Gyujtogetem az erdekessegeket. Villamosra nem neztem :)

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

156
Wilika képe

Drótamanó köszönt rám,

Drótamanó köszönt rám, míg lakatoltam a csaba#maros sarkon a kisbolt előtt, miután vettem napi ellátmányként óriásperecet, meg a Kedvesnek csokit. :)

157
Peta képe

Ma este 8 felé stréherben

Ma este 8 felé stréherben haladtam a piros hetes után Baross urunk terén a belváros felé (a félig beaszfaltozott síneken bukdácsolva). Ezért kissé meglepett, mikor két kolléga kibukkant SZEMBEN a busz, és a jobbra a munkaterületet határoló OSB-fal között. Egyikőjük köszönt is, de annyira meglepődtem, hogy csak visszakiáltásra futotta, bár köszönés helyett ők is inkább a helyes menetirányra koncentrálhatnának :D
Utólag azért hello, remélem egyben vagytok még :)

158
Kovács képe

Jóvanna, siettünk

Jóvanna, siettünk :D
Minden ok, csak azt mondta kalauz, hogy nyolckor zár az ügyfélszolg a keletiben (egyébként 0400-2330), és Kiskubainak oda kellett érnie... :)

---

159
Peta képe

:D Akkor már megvan a

:D Akkor már megvan a személyes ismerettség.

160
Saddalim képe

Valaki kék bukóban

Valaki kék bukóban montival ma 4-5 környékén BME-től Városmajorig :-)

161
SzCiklon képe

Gyerekek, nektek nem fura,

Gyerekek, nektek nem fura, hogy Ypse mindig lát mindenkit, őt meg soha senki??? Biztos láthatatlanná tévő köpenye van.

162
err képe

Vagy egesz nap az utv-t

Vagy egesz nap az utv-t kattintgatja :P Egyebkent az Oli tobb embert lat :)

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

163
Oleever07 képe

hát akit ismerek, azt igen,

hát akit ismerek, azt igen, látom. :D bár elég sok bringás van, akit még nem ismerek, de ez a szám szerintem még nőni fog. és akkor még több embert látok. :D
pl. Te vagy az a kamerás, aki állandóan felveszi a Minimal Mass-t? :-)
----

164
err képe

Ja :) Felteve hogy epp

Ja :) Felteve hogy epp megyek, es epp le nem maradok :)

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

165
ucaBob képe

baj van a kondival? :)

baj van a kondival? :)

166
err képe

Ja, lefaraszt a tul sok a

Ja, lefaraszt a tul sok a szex :P

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

167
peet képe

Nekem az a fura, hogy

Nekem az a fura, hogy irdatlan sok bringást látok, de engem csak elvétve és nagyon ritkán, pedig keresztül kasulom az egész várost Újpestről Dél-Dudáig és vissza. Néha azt hiszem, hogy valami szellemrider vagyok. :)

168
Oleever07 képe

kb. én is ugyanígy érzem

kb. én is ugyanígy érzem magamat. én sok embert fel tudok ismerni, de hiába van kinn a kis képem (az avatar), engem se ismernek fel. :D
----

169
petic képe

azért ez az avatar elég

azért ez az avatar elég csalóka, ez alapján azt hittem, hogy rasta hajad van :-P

----------------------------------------------------
A Ghisalloi Madonna óvjon titeket minden utatokon!

170
rozi képe

peet még kedden délután

peet még kedden délután az Irinyi-Bogdánfy kereszteződésben a piros lámpánál :) mostmár majd én is megismerlek jól, nem csak a kék simplonról
-------------------------
nagykörútharcos drótszamárhuszár

171
peet képe

viszontszia :) a héten

viszontszia :)
a héten kész lesz a flip-flop SS/Fix hátsókerék a simplonhoz, szóval végre visszaülhetek rá.
már alig várom, a Lélekvesztővel nem olyan nagy élmény a tekerés.

172
Ypse képe

Nehezen vagyok felismerhető

Nehezen vagyok felismerhető civilben... nagyrészt esténként látom Oversize Ernőt, mikor sétálok hazafelé Menyasszonyomtól és Lányomtól.

173
Saddalim képe

Nuvanda szpotid @

Nuvanda szpotid @ BringaExpo
még beszéltünk is :-)

174
Nuvanda képe

Én ezer emberrel

Én ezer emberrel beszélgettem! :-)
De még nem tart ott az avatárfelismerő rendszerem, hogy tudjam ki vagy. Ez Árnyékcickányra is vonatkozik! :-)

175
Saddalim képe

Színpadnál, amikor

Színpadnál, amikor először nem akartuk megismerni egymást.
Szórólaposztás esőben Hősök terén? :-)

176
Nuvanda képe

Köszi, így már tudom ki

Köszi, így már tudom ki vagy.

177
Árnyékcickány képe

Nuvanda, Buppa, adab-os

Nuvanda, Buppa, adab-os Kecsó az Expo-n.
Neszéék a Toldiban :)))

--------------------------------
Függőágy, koktél, homokozólapát!

178
lmariann képe

Neszééket én a

Neszééket én a Podmaniczkyn láttam suhanni:)

Salud y pedal!

179
kekszecske képe

Engem mikor lát már

Engem mikor lát már valaki? :-)
---------------------------------------------------------
Csinos kerékpáros koszos fővárosunkban.

180
Kovács képe

Az attól függ. Jársz

Az attól függ. Jársz MinimalMassokra? Az az egyik ismerkedési lehetőség, a másik pedig a BK, (ami most költözik).
Azonkívül milyen útvonalon milyen bringát hajtasz, milyen zsákot/táskát használsz, hogy nézel ki, milyen sisak, ha, stb. :)

Ma este pedig NR és CBI farsang, mindkettőn jó társaság és buli lesz :)

---

181
kekszecske képe

Akkor már értem. A

Akkor már értem. A közösségi bringázásokból kimaradok a tempóm miatt (na nem a fizikumommal van gond). :-) Én egy női, fekete, 28-as steyr waffenraddal járok, általában biciklistáska is van nálam (cangira: fekete alapon rózsaszín virágos). Az útvonalam változó (a kedvemtől függ), de az Oktogontól járok Óbudára -és vissza (8.30-9.00 között és 18 óra után) Az útvonalaim: 1. Ferdinánd híd - Váci út - Árpád híd - Miklós tér 2. Podmaniczky utca - Dózsa György út - Kassák L. u. - Árpád híd - Miklós tér 3. Teréz krt. - Margit híd - Árpád fejedelem útja - Lajos u. - Pacsirtamező u. - Szentendrei út - Miklós tér. Jelentkezhet, aki már megelőzött. :-) Jellemző. :-)
--------------------------------------------------------

182
Kovács képe

Fizikum lófszt. Elismerem,

Fizikum lófszt. Elismerem, hogy a legutóbbi két minimalmass igen hardkórra sikerült, de erről az idő tehet, és lassú nem is volt. De ha van, akkor sincs egyedül, és az MM úgy van kitalálva, hogy a lemaradók megvárandanak.
Neked akkor külön igen közel van a BK, gyere majd le egyszer ismerkedni :)
És ezzel az összeállítással voltál már cyclechicen?
Én nem láthatlak akkor, az én mindennapos utam az délbuda-belvár, szabihídon. De simán láthattalak már úgy egyébként, futólag, ez a cucc elég jellegzetes. A bringádat meg biztos megbámulnám, ha ráérek :P Hajszín?

---

183
IPG képe

Gyere el NightRidera !

Gyere el NightRidera ! :)

.
IPG

184
Don Kartács képe

"steyr waffenrad"

"steyr waffenrad"

Jesszus.Krupp lövegacélbringa.Egyszer megnézném közelről:)Milyen évjárat?

185
peet képe

Nem Tőled kérdeztem

Nem Tőled kérdeztem egyszer a fekete Waffenrad láttán, hogy fegyvergyár csinálta-e a bringádat? A Szabadság Híd Budai hídfőjén a lámpánál értelek utól. Említetted, hogy 50 éves én meg elismerésemet fejeztem ki...
A csinosság is stimmel :)

186
kekszecske képe

Elég gyakran (szinte

Elég gyakran (szinte naponta) kérdeznek és tesznek megjegyzést a kerékpárral kapcsolatban, de sajnos a Szabadság híd budai hídfőjénél még nem történt ilyen... :-(

187
peet képe

Most, hogy jobban

Most, hogy jobban belegondolok, Waffenfabrik volt ráírva és "- Fegyvergyár?" - kérdeztem. De akkor ez egy másik Waffen volt.

188
petic képe

errorkát láttam ma du, a

errorkát láttam ma du, a bringaexpo felé igyekezett már bicaj nélkül de még sisakkamerában :-)
ugyanott egy pár emeletes bringákkal távozott, egy szakállas srác pedig egy szép fixin traxtandelt a napsütésben.
ja, odafelé pedig találkoztam egy fickóval, akivel pár hónapja váltottam egy pár szót a margit hídról lejövet, és együtt gurultunk egy darabon. ő is megismert, ajánlott egy szép utcát (Dobó?), amit nem találtam a környéken, majd máskor felfedezem. talán elöl kosaras a bicaja, és mindig nagy fordulatszámmal pörgeti - helló még egyszer!

189
Axelos képe

Mi találkoztunk is

Mi találkoztunk is errokáékkal miközben virtuálisan rakták a hegyet=D
----------------------------
Narancssárga KTM Knoxville=D

190
err képe

Jokor voltunk. Ma nem csak

Jokor voltunk. Ma nem csak havazik erosen itt-ott, de meg bombariado is volt egy oraja :F

Amugy miutan vegigtekertem a kozel 10%-os emelkedot, jott egy arc, ujrainditotta a proggyt, es sikterepen megtekerte.

52km/h-t tolt. Na, erre jottunk akkor, hogy probazzuk ki, mennyit tudunk beletenni :) Van rola video, majd felrakom :) A lenyeg, hogy nyertem, bar egy srac lenyomott volna sztem, ha spd-vel van. Nem vagyok az a porgetos fajta, de a gepet sikerult kiakasztani :)

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

191
Oleever07 képe

igen, ez így van. :-) meg

igen, ez így van. :-) meg még sok más embert ismertem fel a tömegből, lásd alant
----

192
kekszecske képe

Ígérem, egyszer elmegyek

Ígérem, egyszer elmegyek ismerkedni . :) A kerékpárom kétszer annyi idős mint én, ami azt jelenti , majdnem 50 éves (legalábbis utoljára ennyit mondtak rá). De kg-ban is annyinak érzem, mint amennyi az állítólagos kora.
A cyclechic-en még nem szerepeltem, de nem teszek le róla, töretlenül csinosan és kerékpárral járok munkába, hátha egyszer engem is lefotóznak. :) Egyébként északon tanultam, így állandó olvasója vagyok a koppenhágai blognak is, sőt volt szerencsém nekem is bicikliznem huzamosabb ideig -28 fok körüli időben (Finnország északi részén). Amire rájöttem: -15 fok után már mindegy, hány fok van.
Egyelőre sapka rejti barna fürjeimet.

193
LaCitta képe

Nem kell megvárni míg

Nem kell megvárni míg el/lekapunk :) Küldj képet!
-----------
sikk

194
kekszecske képe

Úgy nem az igazi...

Úgy nem az igazi... :p

195
fori képe

Péntek este a Toldi

Péntek este a Toldi filmvetítés után hatalmas RAGMEG-et kaptunk Hédivel a Bajczy- Arany J. sarkon.

196
Oleever07 képe

Huhh, elég sok ismerős

Huhh, elég sok ismerős arcot láttunk tegnap (szombat) Axelos-sal a BringaExpo-n, hogy kikkel? Sorolom:
KPeter-rel, aki állítása szerint 11 óra óta ott volt.
Errorkával, aki épp a számítógép ellen tekert. :-)
Aztán talán ott volt az Ucabob is, meg még valaki (egy szőkeség), csak nem mertem rájuk köszönni. Úgy hogy itt szia! :-)
Ott volt még a Vitéz is, akit kétszer láttunk, egyszer befont hajjal, másodszor nem befont hajjal. :D
És volt ott még valaki, akit nickname alapján nem, de látásból ismerem. A szemüveges párjának van az a fehér tárcsafékes női trekking/cross bicaja.
És természetesen az MK "sátornál" ott volt az irodából ismerős lány, meg még egy srác, akit ugyancsak látásból ismerek. Az a srác szemüveges, egész hosszú, és asszem neki is fixije van, és nem Kovács Fixistára gondolok. :D
Szóval sok emberrel találkoztam/találkoztunk a Bringaexpo-n, örültem neki, hogy ennyi embert felismerhettem a tömegből! :-)
----

197
ucaBob képe

:) Olivér ,csak nyugodtan

:) Olivér ,csak nyugodtan ,én nem harapok!
A szöszi,Ági barátném volt,de ő nem olvassa a céemet.
---
bob

198
Oleever07 képe

ok, rendben. legközelebb

ok, rendben. legközelebb bátrabb leszek. :-)
----

199
NewSee képe

Dede, olvasom csak eddig nem

Dede, olvasom csak eddig nem voltam regisztrálva :))

Ági

200
Oleever07 képe

wau, milyen frappáns név.

wau, milyen frappáns név. :D
----

201
NewSee képe

Igyekszik az ember lánya

Igyekszik az ember lánya :D

Ági

202
Ypse képe

Látásból ismert srác Én

Látásból ismert srác Én voltam és Menyasszonyomé a fehér Cube :)))

Innen is Helló mégegyszer :))

203
Oleever07 képe

akkor Te vagy az Ypse,

akkor Te vagy az Ypse, köszi a bemutatkozást és helló! :-)
----

204
Oleever07 képe

Nem akartam külön blogot

Nem akartam külön blogot írni (majd más megteszi helyettem), úgy hogy innét üzenem, hogy:
Minden Kedves Lánynak, Nőnek, Hölgynek, esetleg Asszonynak Boldog Nőnapot Kívánok!!! :-)
----

205
qal képe

Kovácsfixista rakta a

Kovácsfixista rakta a Szilágyi Erzsébet fasoron. Szerintem nem vett észre, mert álruhában voltam, pedig dudáltam rá, meg villogtam is... :D

206
Kovács képe

Ugye nem mutattam be

Ugye nem mutattam be reflexből..? :| :D

---

207
qal képe

Nem hiszem, különben

Nem hiszem, különben reflexből rádhúztam volna a kormányt ...:D

208
vizsu képe

Rám kiabált valaki ma este

Rám kiabált valaki ma este fél 7 körül a kelenföldi pályaudvarnál... K. Fixistára tippelek, de bárki is volt az, láttam ám!

209
feb képe

Az imént a nagykörtén egy

Az imént a nagykörtén egy sárga számháború-csapatos csókának integettem.
Szevasz!

210
Wilika képe

Váci úton az Árpihíd

Váci úton az Árpihíd után láttam egy fehér minibuszt, melósokkal megtömve, hátán KAMBA és "Együtt közlekedünk" matrisza... ki voltál? :)

211
polimer képe

na az imént értem haza,

na az imént értem haza, bementem a városba megnézni mi a helyzet így a gyűlések alatt. csomó bringást láttam, fixisták (nagyszámban), családdal tekergők, zászlós montisok, és még sorolhatnám...nyilván a sok lezárásnak és a jó időnek köszönhetően (a sz*r szelet leszámítva).

viszont egyvalakit kiemelnék: a szabihídról a bartókra vagy budafokira (nem láttam merre folytatja) rákanyarodó két fixis közül az egyik gyönyörű (szerintem) pályavázzal és hátul lila aerospoke! kerékkel közlekedő napszemüveges srácot. nagyon odab*sz a bringád, gratula! láttalak ám!

212
Hédi képe

Ha minden igaz, Pálházi

Ha minden igaz, Pálházi Dávidot láttam csütörtök délután 17:45 körül eltekerni az Astoria előtt egy lánnyal, mikor épp befelé tartottam a munkahelyemre.
Mire feleszméltem, már eltüntetek... gondolom BK-ba.

213
Pule képe

Mi voltunk:D A barátnőm

Mi voltunk:D A barátnőm és jómagam.
Mikor velem van, nincs időm nézelődni, mert ő még nálam is sokkal durvábban bringázik, csak a sebessége nincs meg hozzá...ezért folyamatos figyelmet igényel:D
Emiatt nem vettelek észre :)

214
peet képe

Egy fekete montis ma reggel

Egy fekete montis ma reggel nagyon komolyan rakta mögöttem a Megyerin, majd a Vácin egészen a Városkapunál lévő benzinkútig. Respect! :)

Aztán a Budai bringaúton a rózsaszín nadrágos lánynak, akinek hozzáért a sárvédő a gumihoz: megoldás lehet egy kevésbé rücskös, inkább aszfaltra való gumi használata a városban.

--------------------------------------------
Káposztásmegyeri Aszfaltbetyár @ kék Simplon

215
aaaaaaaa képe

Valamikor 7 körül, és egy

Valamikor 7 körül, és egy egysebességessel voltál? A montis meg kereket fújni ment a kúthoz?

216
peet képe

Pontosan. És csengettem +

Pontosan. És csengettem + intettem leváláskor. :)

217
aaaaaaaa képe

Hallottam, láttam, vissza

Hallottam, láttam, vissza is intettem. :)

218
Vitéz képe

Imola és Errorka ma a

Imola és Errorka ma a Wesselényi/Kertész(?) sarkon. Mi bent voltunk a tűzes vasalóban Jazzpetával :)

Aztán: Emővel mosolyogtunk össze a Múzeum körútoni

219
jazzpeta képe

Előtte meg Vitézt

Előtte meg Vitézt üvöltöttem le a kiskörútról :-)

220
Vitéz képe

el is törted a stoplimat

el is törted a stoplimat >-(

221
jazzpeta képe

Azt a kis görcs kutya miatt

Azt a kis görcs kutya miatt törted el. Kell neked a védteleneket ijesztgetni :-D

222
Em képe

bezony:)

bezony:)

223
err képe

Az bizony konnyen

Az bizony konnyen elkepzelheto :)

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

224
Oleever07 képe

Ma 6-kor SzCiklon suhant el

Ma 6-kor SzCiklon suhant el a szemünk előtt a Nagykörút-Wesselényi utca sarkánál. :-)
----

225
Kovács képe

Kvanagy respect az Iszkiri

Kvanagy respect az Iszkiri gyöngyszemének, (asszem) Annának, aki épphogynem oversizezal pakolta aa petőfihidat. Rag+
(én éreztem magam szarul, hogy könnyű cuccal nagyon megrakhatom :)

---

226
Mica képe

Annát már én is láttam,

Annát már én is láttam, és riszpekt neki innen is! ;)

227
SzCiklon képe

Oversize a

Oversize a Wesselényi/Nagykörút sarkán. Oleever, hogy láttál, én a Sparba mentem vásárolni... hogy hussanhattam?

228
Oleever07 képe

Szerintem úgy, hogy vagy

Szerintem úgy, hogy vagy parkolóhelyet kerestél a vásárlás előtt, vagy már bevásároltál, és máshova mentél. :-)
----

229
Chubby képe

Cseya és varanus jött

Cseya és varanus jött szembe az Elágnál, Maglód felől, integettünk nagyokat, aztán kereszteztem útjukat, és mentem Pécel felé egy kicsit edzeni, majd egy órával később ugyanonnan jöttem, mint ők. Rég láttalak ám titeket :)

Chubby
BME-VBK | BME Testnevelés Központ
Fúzió Rádió FM 93,5 MHz | Tandem

230
Oleever07 képe

nem Te voltál az, akit az

nem Te voltál az, akit az Újlak utca-Bakancsos utca keresztnél láttunk olyan fél 4-4 óra magasságában? zöld CM-es pólót viseltél, utánad is kiabáltunk, hogy Critical Mass, hoppá, Rakd meg!!! :D
----

231
Chubby képe

Na, életemben először

Na, életemben először lebuktam, ráadásul Olival szemben, akivel még nem is találkoztam korábban :D Honnan jöttetek?

Chubby

232
Axelos képe

Cinkotáról jöttünk csak

Cinkotáról jöttünk csak megálltunk az Újlak utca végénél hogy merre rakjuk tovább.
----------------------------
Narancssárga KTM Knoxville=D

233
Chubby képe

Akkor emlékszem rátok.

Akkor emlékszem rátok. Csak mert aztán kicsit később az Újlakon jött szembe a járdán egy egész nagy csapat, akik néztek rám, mint egy ufóra, hogy én az úton rakom... Mondjuk volt köztük pár nagyon apró csemete.

Chubby

234
Oleever07 képe

inkább a pólódat

inkább a pólódat nézték, nem azt, hogy hogy rakod az úton. :D
----

235
Oleever07 képe

véletlenek márpedig mindig

véletlenek márpedig mindig történnek. :-) a CM póló segített minket abban, hogy az illető (azaz Te) biztos olvassa a CM.hu-t, ráadásul még szervezős pólóban van, úgy meg pláne tagja a CM.hu közösségének. és lám, ez így van! :-) ha ezentúl midig CM-es szervezői pólóban tekersz, akkor tuti, hogy meg foglak ismerni! :D
----

236
Chubby képe

Annyiban tévedtél, hogy a

Annyiban tévedtél, hogy a szervezői pólóm itthon, a szekrényemben pihent. Én a hosszú ujjú CM-mezemben raktam neki :D:D De egyébként jellemzően CM-es és/vagy MK-s holmikban tekerek, és ha nem vagyok túl fáradt, akkor azt is tempósan.

Chubby

237
Oleever07 képe

igen, abban tekertél, bocs

igen, abban tekertél, bocs a tévesztésért. akkor remélem, még többször fogjuk látni egymást. :-)
----

238
Cseya képe

Bizony, nem nagyon futunk

Bizony, nem nagyon futunk össze.
Mi egy Gombával dúsított Dány kört tekertünk.

239
Oleever07 képe

Celebszpotting: Ma

Celebszpotting: Ma háromnegyed 11 körül láttam Zsidró Tamást és családját a Kútvölgyi úton gurulni. Szerintem ez csak egy ilyen hétvégi tekerés volt, de jó volt látni őt a gyerekekkel és a feleségével. :-)
----

240
shutruk képe

Az

241
IPG képe

Beírtam a gugliba: azt

Beírtam a gugliba: azt mondja valami celebfodrász, első találatok között hajátültetős, mesterfodrászolós, mekkoracelebvagyokos cikkek vannak...

.
IPG

242
shutruk képe

Tehát a mi Ciklonunk sokkal

Tehát a mi Ciklonunk sokkal nagyobb celeb. :)
----

http://www.nightride.hu

243
Vitéz képe

sokkal celebb mint a

sokkal celebb mint a másik

244
Oleever07 képe

hát ja. kb. olyan gazdag,

hát ja. kb. olyan gazdag, mint a Hajas Laci.
----

245
Vitéz képe

Sápa-taggal futottam össze

Sápa-taggal futottam össze nemrég az építész utszában.

246
Sápa-tag képe

Érdekes. Én is láttam

Érdekes. Én is láttam Vitézt arrafelé, akkoriban ...
:)

-----
atysh

247
Vitéz képe

DRÁMA

DRÁMA :-)

248
PTeker képe

Vitéz mindenhol ott van

Vitéz mindenhol ott van olyan mint Chuck Norris. (Ő maga a lét!!!)

249
Ypse képe

Errorka és Imola lehetett

Errorka és Imola lehetett szombaton 13:20-30 körül a Közraktár#Bakáts sarkon? zöldet vártátok Dunapart felé.

250
err képe

Nemnyert :) Valami gyenge

Nemnyert :) Valami gyenge klonjaink lehettek, mi ugyanis a HHH-n voltunk...

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

251
KoBold72 képe

Magwas ma reggel a

Magwas ma reggel a Zinfoparkban.

6É futás
www.6efutas.hu

252
ucaBob képe

Vitéz a malijával ma

Vitéz a malijával ma picivel 12h elött a dózsa#thökölynél.békés járókelőket zaklatot,leszólítgatta őket. :)
engem nem láthattál,mert a fodrász üzlet ablakán bambultam kifelé.

253
Vitéz képe

azért röhej, hogy 30

azért röhej, hogy 30 méterre lakunk egymástól, és a Dózsa#thököly-nél látsz ám először :D

egyébként meg ne keltsd rosszhíremet, nem bántottam senkit, sőt üldögéltem is 25 percet egy lépcsőn.

254
Vitéz képe

Peet szerelt ma DefekT a

Peet szerelt ma DefekT a kalandsportban :-)

255
peet képe

Szép lett a vázad! :-) Mit

Szép lett a vázad! :-)

Mit össze szenvedtem, mire leszedtem a trekking külsőt az outi felniről. Szerencsére visszarakni könnyebb volt...

256
Vitéz képe

Vehehe...én amióta három

Vehehe...én amióta három leszedőt eltörtem míg felraktam Chubby ropogósan friss Vueltáira a Conti Touring Plust, azóta nem használok trekking külsőt.

257
peet képe

Ha van tipped hasonlóan

Ha van tipped hasonlóan defektálló, de outi külsőre, ne kímélj! :) Főleg, ha könnyebb, mint a touring plus.

258
Vitéz képe

trekkingben nincs

trekkingben nincs :-)
outiban tegnap találkoztam egy nagyon érdekes megoldással: vettem egy kerékszettet egy versenyző sráctól, és a keréken a peremes külső alatt belső helyett egy szingó van begyömöszölve :D
na azt szúrasd át ;-)

259
peet képe

Érdekes megoldás.

Érdekes megoldás. :)

Hallod, reggelre megint leeresztett ez a f_s. Jöhettem a montival.

260
boci képe

a súlyokat nem ismerem, de

a súlyokat nem ismerem, de nekem a versenyzéshez használt bringámon continental sport1000-es (20x622) van. 1 defektem volt eddig vele, de akkor is hazamentem a tüskével a gumiban. amit aztán fogóval kellett kihúzni :)
a fiximen meg sport conti van (28x622). most fogom cserélni 3 év után, mert már kezd a szövet látszani helyenként. a 3 év alatt 1 defektem volt, az is egy vékony drót és oldalról állt bele a köpenybe. előtte fél évig valami noname volt, azzal asszem 3 defektet szedtem össze.

én elégedett vagyok a contic defektvédelmével.

Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB

261
peet képe

Kösz az infót, a

Kösz az infót, a sportcontact-tal szemezek én is.

262
boci képe

szerintem jó cucc. és nem

szerintem jó cucc. és nem is drága a másod kategóriás. hibája csak a feliratozásban vagy a reflexcsíkban van. kár, hogy lassan már nem lesz ilyen, csak a "normál".

Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB

263
Hédi képe

Vasárnap éjfél elött

Vasárnap éjfél elött kicsivel Bios a barátnőjével a Vaskapu utcában. Láttalak ám benneteket! :)

264
peet képe

Papírkutya és később

Papírkutya és később Pule a Kalandsportban. Köszönöm a tanácsokat és a támogató figyelmet, amíg a gumit gyilkoltam. :)

265
Saddalim képe

Sagan ma délután a Retek

Sagan ma délután a Retek utczában gyalogosan. Még rá is köszönök, dehát mit kapok... :-)
--
Eltakart arccal suhanó alak kamionvilágítást meghazuttoló fénytechnikával megáldott fehér Caprine szamáron

266
sagan képe

Bocs, nem rendelkezem név-

Bocs, nem rendelkezem név- és arcmemóriával, és idegeneknek halkan köszönök ;)).
Szóval akkor utólag SZIAAA!!
(De legalább a gyalogos felén toltam a bringát. :) )

----------------------

267
Saddalim képe

Maszkmemóriád van?

Maszkmemóriád van? :-)
--
Eltakart arccal suhanó alak kamionvilágítást meghazuttoló fénytechnikával megáldott fehér Caprine szamáron

268
sagan képe

Az sincs :DD,legalábbis nem

Az sincs :DD,legalábbis nem mertem biztosra beírni,hogy a maszk is nehezítette a felismerést.

----------------------

269
Oleever07 képe

Viola rakta meg a

Viola rakta meg a Nagykörutat a Margit hídtól a Nyugati felé kb. 5 körül. Rakd meg még egyszer! :-)
Ja, és Vitéz jelent meg álmomban a mai napra virradó éjszaka. :D Valamelyik óra helyett valami előadást tartottál az én sulimban. :D
----

270
Vitéz képe

jáj....nemkéne.... ________

jáj....nemkéne....

271
Oleever07 képe

miért? előadást fogsz

miért? előadást fogsz tartani az egyetemen?
----

272
lmariann képe

Ders a Toldi környékén,

Ders a Toldi környékén, elengedett kézzel a bringaúton:D

Salud y pedal!

273
dorcssa képe

Ma Bups-nak köszöntem 6

Ma Bups-nak köszöntem 6 felé a Rákóczin. :)

-----------
Kék fixi, zöld bagaboo

274
SzCiklon képe

Rövid idő alatt (8 perc

Rövid idő alatt (8 perc kábé) Körút-Baross sarkon Pucca (Serin Zsuzsi), Kalapácsos és még vagy tíz ismeretlen bringás, alig győztem kapkodni a fejem!

275
err képe

Tegnap Kovacs Fixista 3x is.

Tegnap Kovacs Fixista 3x is. 1x messze, 1x kiabalva, suket modon, aztan harmadjara mar nyitott fullel :P

Ki az a futar, aki mindig hosszu terepgatyaban tolja, zold bagabooval? Sokszor latom...

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

276
Kovács képe

Óigen :D --- "Úgy érzem,

Óigen :D

---

277
Oversize Load képe

Vitéz tegnap este fél 11

Vitéz tegnap este fél 11 körül Budafokin MOL kútnál. A macskaszeletelő nagymértékben javítja a felismerhetőségét :))

278
Vitéz képe

jól meg volt pakolva az a

jól meg volt pakolva az a bringa :-)

279
Em képe

Tegnap este a

Tegnap este a Vácin,westendnel egy outis ferfi ember gurult mellém egy sárgánál, megbökdöste a derekam és nagyot köszönt.aztan tova tunt mögöttem.ha nem lehetett hallani a viszont-ot hat innen mondom: Jóóóestét:)

280
Kovács képe

En lattam am az Emmet. De

En lattam am az Emmet. De szerintem o is engem.

---

281
Em képe

nömnöm:) jah,egy emberke

nömnöm:)
jah,egy emberke volt rajtam kivul,aki be is fejezte nem sokara....aztan meg 730ig egyedül nyomtam.degyóóóvolt:)

282
Kovács képe

nem ám :D ...akkor

nem ám :D
...akkor túlélted. :) habár pont ezt mondtad el telefonban, hiába ígérted meg, hogy inkább leírod.. :P

---

283
Em képe

bazeg tényleg:D pihennem

bazeg tényleg:D
pihennem kell.....

284
Oleever07 képe

Tegnap polimer-nek

Tegnap polimer-nek köszöntem Budán a Szabi híd előtt úgy 6 körül. Innét is üdv! :-)
----

285
polimer képe

sejtettem, hogy az Te

sejtettem, hogy az Te voltál, de nem voltam benne biztos. gondoltam, ha felismertél, akkor úgyis ideírod. és lám... :)
innen is heló!

286
Oleever07 képe

ki nem ismer fel téged?

ki nem ismer fel téged? bár egy kicsit én is el voltam bizonytalanodva, mert nem volt rajtad bukó, de csak fel tudtalak ismerni. :-) üdv!
----

287
Kovács képe

nincs is bukója

nincs is bukója :D

---

288
Oleever07 képe

jó, akkor nem bukóban

jó, akkor nem bukóban volt. amikor először találkoztunk, akkor téli sapkát viselt a fején. most, hogy elmúlt a tél, levette a sapkát, és egy kissé bizonytalanná vált a beazonosítás. :-)
----

289
polimer képe

ja, meg nincs lámpa se.

ja, meg nincs lámpa se. LÁÁMPAAA! :D

290
petic képe

tegnap este drótmanó a

tegnap este drótmanó a Margit hídon. meg is álltunk váltani egy pár szót a vasárnapi túráról, jól feltartva a gyalogosokat - ehh, ezek a biciklisek! :-)

291
err képe

Ja igen, tegnap Fagyi is

Ja igen, tegnap Fagyi is eltekert elottunk a bohom nagy motyojaval, mikozben a Hosok tere fele gurulgattunk.

Meg persze meg egy raklap nemtom kit is lattunk. A kopasz majom a Lagymanyosi hidon meg tok ugyes volt, hogy kemenykedett, es nem volt hajlando lemenni az elvalaszto vonalrol. Zseniarc.

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

292
SzCiklon képe

Miket a Gödörnél,, három

Miket a Gödörnél,, három fele.

293
Kovács képe

Flowt, a büdös

Flowt, a büdös divatkikszist üdvözölte üvöltve egy kurva nagy adag divat-, hétvégi-, vitrinbringás és divatfikszis este a bartókon.

---

294
Vitéz képe

Jah....és öltözködni se

Jah....és öltözködni se tud...

295
flow képe

Hiába, kiégtem na..

Hiába, kiégtem na..

296
shutruk képe

21:11-kor Szoldit

21:11-kor Szoldit szpottoltuk a Blahánál.
----

http://www.nightride.hu

297
Chubby képe

A

A következő.

Chubby