Biciklinek albérlet

Március közepétől kedves barátaim, akiknél eddig a biciklim tárolódott budán, sajnos albérletet váltanak. Ennek okán már sajnos nem fog tudni biciklim lakni Budapesten, ami elég szörnyű, főleg, mivel a BKV-nál a gyaloglás is jobb. Esetleg nincs valaki a délipu viszonylagos közelébe, aki be tudná fogadni? Igazából érdről annyira nem vicces bekerékpározni, a vonat pedig drága. Esetleg albérleti díjként pár sört vagy bort fel tudok ajánlani.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Pontagy képe
Pontagy
1 sze, 2010-02-24 18:13

Érdről hova kell menned? Nagyon messzire? Elég jó utak vannak onnan, be a városba, bár ha a város (Érd) magasabb részén laksz, akkor nem irigyellek..
szerintem kisebb táv esetén megoldható, mondjuk ha az nem több, mint 40 km, összesen.

Kisember képe
Kisember
2 sze, 2010-02-24 18:24

Lehet, hogy hülyeség, de próbálj meg beszélni a egy cég mélygarázsával, amelyik ott van (Déli Point?).
Én anno a MOM Parka jártam bicóval, tök jó helyre lehetett lakatolni, pont az őr szeme elé. Az ilyen helyeken 24 órás szolgálat szokott lenni.
Szerintem még egy jelképes összeget is megérhet.
--------------------------
www.barzongorista.eu

feb képe
feb
3 sze, 2010-02-24 18:32

A tökéletes megoldás egy tároló lenne a pályaudvaron, mint a Nyugatiban

Szter képe
Szter
4 sze, 2010-02-24 19:51

Ha nem találsz megoldást, akkor azt javaslom, hogy a Déli p.u. 1-es vágány melletti csomag-megőrzősökkel beszéld meg, hogy mi lenne, ha itt tárolnád éjszakára a bringádat, mert Érdről bejárós vagy, reggel elviszed, este visszahozod stb. Sztem sima ügy! Ha kell, akkor van egy Máv-os ismerősöm a Déliben, ő talán tudna előzetesen érdeklődni, hogy megy-e, nem megy-e hosszútávra az ilyen. Mondjuk szabadtéren, de fedél alatt lenne ott.

+1 amúgy febnek a Nyugatis miatt! :) ennek alapnak kéne lennie mindenhol!

-----------------------------------------------------
Jah, és Milli szerda 16-21 + szombat 10-15 és csek disz áut! :)

candy képe
candy
5 sze, 2010-02-24 22:26

Köszönöm az infókat, mélygarázsos témát megnézem. Egyelőre nem kell napi szinten járkálni, viszont amilyen utak és amennyire kevés élet van érd-bp közt, a bejárogatás not an option, főleg, hogy mire mondjuk beérnék a városba, lenne 30km is, az meg az én edzettségi szintemnek és a kerékpárom eddzettségi szintjének kicsit sok : )

Maróthy Dávid, Manchester. Jelenleg egy Diamondback FS10, aztán ha pénz lesz valami váltós outi.