Ha találtál valamit elveszejtve az utcán, vagy máshol(mondjuk első sorban bringás témában) és nem tetszik annyira, hogy megtartsd, valamint szívesen okoznál örömet és szívről kőleesést eredeti tulajának, ide leírhatod...
Friss blogbejegyzések
Aktív fórum témák
Lopott bringák
Hírolvasó
- COSMOS
- Közlekedésbiztonság két keréken (videó)
- Kopiás Attila Steve (KA_Steve): Kerékpár olcsón: lehet-e bízni benne?
- Lakberendezés rovat
- B.I.L.F.
- Csomagtartóra pattintható táskák tesztje - Vaude Newport L és Brea M
- Bringa és harisnya
- Fábián György (Kisalföld): Büdös biciklisek
- slow lo
- Határozott kiállás

A Visegrádi utcában (Pepedál magasságában) találtam egy neoprén bankrabló sisakot. Ha elveszítettél egyet, cserregj rám 0036 30 294 5151, nem vittem messzire, csak a Movil irodába.
Tökre jó!!! Ügyi vagy, köszönjük, hogy megnyitottad ezt az osztályt :) Reméljük, mindenki hasznosnak találja és megtalálják egymást a gazdik-elveszett tárgyak!
-----------------------------------------------------
Jah, és Milli szerda 16-21 + szombat 10-15 és csek disz áut! :)
Hengermalom budafoki kerszteződésben lévő benzinkútnál találtam egy szelepátalakítót a pumpán.
Én meg U lakatot http://criticalmass.hu/blogbejegyzes/20100223/talalt-u-lakat
ma találtam egy hideg elleni maszkot, az óbudai alsó bicikliuton. ha nem jelentkezik senki, egy hét mulva kimosom. mircsakukacgmailpontcom
Ezt a kimosást vegyük fenyegetésnek? :) :)
Az a hideg elleni maszk olyan, mintha egy kendő lenne csak??? (Belső mosható szűrője van. Nagyon teccikkkk!!!)
Angelus Pali
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
A magányos bicajos
nnnnnna ezt meg hogy szúrtad ki? :D (nemazenyém)
....................................................
én inkább szimplán csak bringázok
Hátha valaki megtalálta, csak lusta beírni. Elveszett egy Cateye Micro Wireless kerékpárkomputer, feltehetőleg Kispesten, a József A. u. környékén.
www.gruppetto.hu
A margitszigeti Sportuszoda bringatárolójánál láttam az imént egy jobbos fehér színű kesztyűt.
Hátha olvassa, aki elhagyta
én aszem találtam egy bringát a 9. kerületben.
egy hete a házunknak támasztotta valaki, azóta ott áll. ha még este is ott lesz beviszem a garázsba. Ha vkinek ezen a környéken veszett el bringája és megírja hogy nézett ki PM-ben, ha stimmel viheti.
valszeg pasi bringa.
Le a térkövekkel!
burkoló vagyok, a térkövek maradjanak csak a kontárok menjenek. A bringát meg tartsd meg.
találtam piros ufófej formájú hátso lámpát nemhiszem h jelentkezni fog érte a gazdája de akinek kell az elviheti ha eljön érte az Árpád hídhoz
A mai CM-en elhagytam rudy project napszemüvegem, a megtalálónak vmi jutalom is jár... Ha tudsz róla valamit, csörögj a 30-310 0305-ön, vagy írj: serpentesteam@gmail.com
kössz
A mai CM-en elhagytam rudy project napszemüvegem, a megtalálónak vmi jutalom is jár... Ha tudsz róla valamit, csörögj a 30-310 0305-ön, vagy írj: serpentesteam@gmail.com
kössz
Tegnap, 2010. 04. 29. 18.00 - 18.15 között egy lakatkulcsot találtam a Budaörsre vezető bringaúton kb az emelkedő közepén.
üdv dybi
Én már írtam egy külön fórumot. Oktogon andrássy kerékpárút a hősök felé napszemüveg fekete. A márkáját megmondja az illető és visszakapja. Kissé karcos,de lehet hogy ajándék volt és valakinek fontos.
-"Elnézést a környezetszennyező netezésért"-
eleg sok szemuvegmarkat ismerek, valamelyik 'jelszo' biztosan mukodik:)
Na ha eltalálod neked adom esküszöm! Aztán max te hirdeted tovább! Nosza rajta! .-)
egy Rudy Project Rydon?
Sajnos nem talált! :-)
:'-( szegény rydonom... én hülye, elvesztettem. talán nyár végére megint lesz annyim, hogy vegyek egy újat.
Nyomok egy signupot, hatha elokerul a memoriakartyam. Tegnap elpottyantottam valahol :) Visszavasarolnam, mert "felbecsulhetetlen erteku" Budai-hegyseges terepezes is van rajta :P
MicroSD kartyesz, SD adapterben. Elore is koszi...
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
"Ok, Mr. Tour de kibaszott France, ki kérte, hogy bicajjal járj?"
találtam pénteken a gödörnél egy zöld biciklistáskát, írj ha a tiéd!!
Egy egész bicikli:
http://kerekparpiac.hu/node/2436
Rendőrséget nem vonod be a keresésbe?
Nem én találtam a biciklit...
A Talált Tárgyak Oldalára is feltehetitek, ha találtatok/kerestek valamit.
http://www.talaltam.hu/
(Remélem tudtam segíteni vele)
Inkább úgy tűnik, mintha azért regeltél volna, hogy az említett oldalt reklámozd.
Ezt itt annyira nem szokták csípni az emberek.
Elnézést.
Ez az oldal nonprofit, én csinálom, nem titok, csak gondoltam, ártani nem ártok vele.
De persze ha gond, akkor el lehet távolítani.
Hidd el rossz szándék nem volt bennem.
Elhiszem, hogy nem volt benned rossz szándék, de nekem a non-profitról nem az jut eszembe, hogy energiatakarékos izzók már 600 Ft-tól.
:) igen, ez jogos...
Találtam az Árpád hídon, a bringaúton egy fürt piros, csípős paprikát. Nem tudtam ott hagyni a sötétben. Ha valakinek hiányzik, szóljon. Szép lassan fogyni fog elfelé...
--------------------------------------------
Káposztásmegyeri Aszfaltbetyár @ kék Royal fixi
Ide is beírom:
Pár hete, augusztus legvégén találtam a Kálvin téren az úton egy lezárt BBB U-lakatot, kettő darab fekete gumipókkal körültekerve. A forgalmi sávból ítélve a tulajdonosa az Üllői útról kanyarodott a Vámház körútra, a lakat talán a csomagtartójáról esett le.
A lakat típusa: BBL-21, ilyen:
http://www.szigetikerekpar.hu/component/virtuemart/?page=shop.product_de...
Ha a tied, vagy ismersz valakit, aki elhagyta a lakatját, írj ide a kommentbe légyszi!
_ _ _ _ _ _ _ _ _
anonim idealista
Még mindig itt hentereg az asztalomon a GrandHotelHungaria előtt talált citadel kulcs.
bonnie
én most keresek... :(
valszeg rosszul csatoltam fel a vörös, 4led-es, fehér házas knog villogómat. valahol lónyay-kiskörút-szabihíd-budai gyász-budai vár útvonalon pottyant le du. f5-5 körül. elég hosszan visszamentem, de már nem leltem. becsületes megtaláló kerestetik. (még hiszek a csodákban:)
eszter.banki@gmail.com
köszönöm!
Ha meglátok valakinél ilyet, lerúgom a bringájáról ;)
Addig is szerintem vegyél újat.
Aréna pláza tárolójánál egy zöld műanyag kulcstartó "115 Tűz" felirattal. Kulcsot nem láttam, bár megvallom nem is kerestem, csak ez tűnt fel.
Sziasztok!
A Hármashatár-hegyen, 11.14-én, vasárnap az egyik turistaúton elhagytam egy piros keret+sötét műa lencséjű BBB BSG-26 Protector típusú napszemüveget egy fekete vászon tokban.
Netán megtaláltad? Vagy az ismerősöd? Vagy az ismerősöd ismerőse?? :)
Nagyon jó lenne, ha meglenne, most vettem. :(
Köszi az infókat!
osch
Találtam egy dioptriás szemüveget a Veres Péter úton kifelé haladva a Koronafürt utca és a Diósy Lajos utca között 17:20 körül.
Ha -1,75 körüli, akkor nekem adhatnád.
Múltkor tokostúl kiesett a zsebemből, és átment rajt egy bömös.
2011.04.15.-én Budapesten, 5.ker. Magyar utca - Károly krt. környékén találtak meg 2 biciklit! Aki úgy érzi érintett az ügyben, és hiányolja paripáját, érdeklődjön nálam, azaz Dórinál.
20/960-33-82 :)
,,Olyan nincs, hogy semmi sem történik!"
Sziasztok. Én is találtam egy biciklit a Király utcában a troli megállónál. Piros színű. Álltam még ott egy órát hátha jön valaki akié mert a hajnali trolit zavarta a közlekedésben. Aki úgy érzi érintett az ügyben akkor hívjon.
06303885603
Mellesleg mögöttünk volt egy banda... szerintem jobb hogy nálam van így legalább visszakapja a tulajdonosa akié. Papírt ne felejts el hozni:)
Találtam egy kulcsot a bringa úton a Dózsa György út és a Vágány utca sarkán.
Van rajta egy körömcsipesz, egy réz színű ST. Christopher Protect Us biléta, meg két kulcs.
Nem tudom hova rakhatnám ki, de mivel gondolom bringás volt aki elhagyta, ezért remélem erre jár.
elhagytam, valószinűleg útközben a fejemrő lleesett és nem vetem észre egy meridás bringás szemcsit, füstös lencséék voltak berakva ha láttad dobj mélt köszi :)
Találtam egy hátsó lámpát a Tatai úton, függőleges állású, 3 ledes Cateye, az egyik led nem ég.
Vegyülj el
Egy ilyenem nekem is van, és azon sem ég egy led.
Viszont nem hagytam el...:)
Gépsárkányaim - Cserebere cuccok
Én is ilyet használok, jó lesz csere lámpának, ha én is elhagynám az enyémet, vagy mint volt már olyan egyszer, majd valami éjjeli kivilágítatlan pöcsre ráaggatom, mivel csíptetős.
Vegyülj el
Hát, én majdnem ugyanígy osztottam el a két csiptetős hátsó villogómat. Havernek sosincs, és ránksötétedik, adok egy villogót. Már nekem is csak a cateye van hátra, vissza kéne kérnem a másik kettőt :)
A Gogol bringaúton ma reggel találtam egy pár fülbevalót gyári "csomagolásban". Jelentkezni érte a kontakt fülön lehet a fülbevaló leírásával.
Szerintem CM afterparty-n hagytam el a Ketáj első lámpámat. Nem vitt el valaki eggyel többet, mint ahánnyal érkezett?
Kicsit ciki volt MK-zászló alatt, lámpa nélkül menni haza... :-S
- - - - -
"Riding a bike is like doing a dance; words are rarely spoken but much is said."
Az MTA Duna felőli oldalán, a járdán találtam egy vallásos tárgyú karkötőt ami kis képes ízekből állt. Oda tettem láthatóan az alacsony ablakpárkányra, nehogy egy járdázó ráhajtson.
Lehet, hogy egy másik járdázó vesztette el? Ez Augusztusban volt, de most gondoltam csak, hogy egy biciklisé is lehet az értéktárgy. :-)
egy rendes u lakat várja a rendetlen gazdit a petzvál józsef - bártfai utca keresztnél, a telefon fülkének támasztva. nincs rálakatolva semmire sem, gondolom, vagy lepottyant valakiről, vagy ott felejtődött.
Szombaton Pilisszentkereszten az egyik kút melletti pihenőnél találtunk egy bicskát. Ha netán egy bringás felejtette volna ott, jelentkezzen privátban a bicska küllemére vonatkozó leírással, és visszaszolgáltatom. :)
~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~
Solo la AS Roma per sempre!
Tegnap a rendőrök 9 db bicajt hoztak be a szegedi talált tárgyak osztályához. A tizedik egy rószaszín-fehét színű, női PUCH, fehér színű, régi selle nyereggel, eredeti alu sárvédőkkel, eredeti patkó fékekkel. Gyünyürű darab.
A többi bicaj a futottak még kategória (régi, bordó, női Csepel Metro; felül sárga-alul kék noname; fehér össztelós capriolo; stb;)
Hétfőn reggel (2011. 11.07.-én, vagy még előtte vasárnap este) a Petőfi Sándor sgt.-Szivárvány u. sarkán a kerékpárút táblához kikötött, jobb sorsra érdemes bicaj első kereke ma (2011.11.09.) már hiányzik és emiatt le is feküdt szegényke, holnapra tuti biztos, hogy visszajönnek a kedves látogatói kulccsal és csapszegvágóval. Kár érte.
Ez azt jelenti, hogy lefüleltek egy szegedi tolvaj bandát?
Nincs közelebbi infóm az esetről, de azért az valószínű, hogy nem egyszerre találtak ennyi szanaszét hagyott bicajt :-)
Heló! Találtam a Gellért-hegy elötti bringagyászon egy SMART E-LINE hátsólámpát, kék gomja van 3 program, Shinon super high power AAA elemekkel.
a tulaj elér nulla hat húsz kilenc nyolcvanöt hatvanegy kilencvenkilenc számon
Gilran a térképész
Ma Katalinpuszta és Kosd között a piros jelzésen találtunk egy pár kesztyűt. Leírás fejében a tulaj visszakaphatja.
Szombat este az Andrássy szervizúton találtam egy kockás ellenzős sapkát (belváros felé vezető oldal, Eötvös utca magassága).
ma reggel a Gellért rakparton találtam egy sárga btWin szemcsit a bringagyalog úton. Nem hoztam el, ha hiányzik valakinek, akkor megtalálja az egyik facsemete támasztékra felakasztva.
ma reggel is ott volt. Ha hiányozna a gazdájának nálam átveheti.
Rendőrség talált néhány biciklit Békéscsabán, tulajdonosnak visszaadják:
http://beol.hu/galerialp/57202
------------------------
jobb 100 szabálytalan biciklista mint 1 szabályos autós
dzsízusz krájsz! Ilyenkor mindig megfordul a fejemben, hogy vajon ezek tényleg lopott bringák ? Nem csak összeszedték a kapitányság bűvkörébe tartozó flottát és gyorsan csináltak egy hírt ?
ki a pék lop el ilyen kerékpárokat ?
A megélhetési bűnözők :-(
------------------------
jobb 100 szabálytalan biciklista mint 1 szabályos autós
Sziasztok!
Április 19-én, 23:30 körül találtam egy kulacsot a Nyugati pályaudvar előtt, a Margit híd felé vezető oldalon. Normál méretű, egy focicsapat színét és címerét viseli megkülönböztető jelzésként.
Ha a kulacs gazdája erre jár, csak írja meg, melyik csapatról van szó és újfent az övé lehet a kulacsa. Jelentkezz érte! :)
Üdv, kopipeti
Talált szürke Puch, Budapest belváros, alvázszám 646**** - ha eltalálod az utsó 4 számot, máris esélyes, hogy tőled lopták el és a tiéd :). Hány első fehér és hány hátsó piros ledes lámpa volt rajta, még külön kell az átvételhez.
A biciklin egy U-lakat figyelt, a csomagtartót és a vázat összekötve. Küllőbilincs is van, de félig szétszedve (nem eléggé, hogy tekerni tudd).
Véleményem szerint a tolvaj fel tudta kapni a bicót, el tudott vele menni, de az ősi edzett acél küllőbilincsen már nem tudott kifogni, ezért otthagyta.
mail: budapest kukac index pont hu
ez most komoly? U-lakattal rosszul lezárva a belvárosban? (tegnap én abus "motoros" lánccal nem mertem az utcán hagyni 3 órára, inkább addig ügyködtem, hogy beengedjenek egy belső udvarra)
Szerintem csak lerakták a küllőkulccsal, nem volt az u-lakat odazárva semmihez (tartójában hevert).
segítsetek, elveszett a Bringakonyha zászlója: http://criticalmass.hu/blogbejegyzes/20120423/elhagytam-bringakonyha-zas...
Jah, és a szervezői gyűlés után találtunk egy szűrőmaszkot! Odaadtuk a pólóárusoknak, remélem, Vivi tudja, hogy hol landolt :)
A szűrőt elvitte valaki már fényképezkedés előtt.
szuper :) akkor meglett a gazdája!
Sikerült ma elhagynom, egy nappal a CM után. És szerintem ugyanott esett ki, mint a CM alatt, a József Attilán, ahol az a botrányos minőségű aszfalt van, még a Gödör előtt.
Szereld meg a bringád!, Belvárkodj!
A járdázók elütik anyádat? Küldd őket a... Bebiciklizésre!
moderátor plz szedd ki a mailcímemet a 69-es hozzászólásból, mert durván jön a spam :( thx
Írd be ide is, talán jobban észreveszik:
http://criticalmass.hu/forum/20110919/robot-izek-itt-jelezd-ha-talaltal-...
átírtam szövegesre. ha így sem jó, kiveszem teljesen, csak szólj! (vagy már elküldték neked, ami miatt megadtad és törölhető?)
68
Knog Frog hátsó villogó, XIII. ker. Vágány utca. A szilikonpánt elszakadt, valószínűleg azért esett le a bringáról. A színét mondja meg a tulaj.