Sziasztok!
Ebben a félévben írom a szakdolgozatomat, melynek témája egy kerékpáros pihenőhely tervezése. Ehhez a témához készítettem egy kérdőívet, aminek a kitöltésében szeretném a segítségeteket kérni. A kérdőív ezen a linken érhető el:
http://www.ripet.hu/feedback.php?kid=dskcj4svxna02rk6
(a kitöltése kb 5 percet vesz igénybe)
Előre is nagyon szépen köszönöm annak, aki kitölti. :)
Szép napot!

Ön a következő sportágak közül a kerékpározás elterjedtségét hová sorolná (kérem, vegye figyelembe a nagyvárosokon kívüli közlekedési lehetőségeket is)?
1: egyáltalán nem elterjedt, 5: nagyon elterjedt.
Úszás
Futás
Sportlövészet
Kerékpározás
Ezt nem tudom értelmezni.
A kerékpározás az Ön számára sportolási lehetőség, vagy kizárólag közlekedési eszközként használja a kerékpárt?
Sport is és közlekedés is. Ezt nem tudom bejelölni.
........................
Formaharc és sci-fi.
Amúgy menj el egy Fertő tó köröli túrára. Na olyasmi pihenőhelyek kellenének ide is.
........................
Formaharc és sci-fi.
Lasd Drody hozzaszolasai, plusz:
"Milyen hosszú időtávra tervezi többnyire a kerékpározási programot?"
Ez is tobb opcios. Az egesz napos turak egesznaposak, a varosi kozlekedes nem.
"Ön hajlandó lenne fizetni azért, hogy kerékpárját, illetve csomagját biztonságosan tárolhassa, amíg Ön pihen, kirándul, strandol, vagy egyéb tevékenységeket végez?"
Ide jo lenne egy osszeghataros szavazas is. Mert pl. 500 forint egy napra beleferos lehet, de mondjuk 5000 garantaltan nem.
Kivancsisag: a kerekpar ertekenel miert pont 35.000 forint a limit?
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
"Ok, Mr. Tour de kibaszott France, ki kérte, hogy bicajjal járj?"
Köszönöm a tippeket!
A sport és közlekedéses kérdést ki is javítottam:)
Nicsak, 1 szaktárs! 8)
Érdekel ám minden a projekttel kapcs.! - a kérdőív már nagyon helyre, talán még 2 dolog:
Eldöntendő kérdéseket nem vonunk össze. (ld. kerékpár/csomagtárolásért való fizetési hajlandóság nekem pl. az első nem, a második igen - pl. megérkezel 1 vár v 1 jó szőlőhegy aljához - nyilván nem a teljes túracuccal mennél fel szétnézni. vagy 1 strandon: ált. a bringát elég lekötni, csak a csomagot legyen hova rakni őrzötten.)
A pihenőre vonatkozó kérdések értékelésénél vedd figyelembe, h soxor a válasz függhet attól, hogy hol van a hely.
Ugyanis az csak 1 szempont, h eleve frekventált helyeken legyen (én most ebből indultam ki), de fontosabb közlekedési útvonalak mentén azért is kellhet, mert eltelt x km az előző óta, viszont amúgy semmi érdekes nincs közel s távol.
Az összegkorlátot azért ennyiben határoztam meg, mert elsőre nekem az tűnt reálisnak, de jogos a felvetés, azt is átírtam 60e-re.
Tényleg köszönöm az észrevételeket. És azt is, hogy kitöltöttétek. :) Ezek a válaszok is sokat segítenek. Sajnos a kérdőívet nem tudtam teljesen alaposra csinálni, mert akkor nagyon sok kérdésből állna, amit senki sem töltene ki, ezért vannak benne kifogásolható dolgok, de azért próbáltam a lényegre rákérdezni. Majd a következő jobban fog sikerülni..:)
Hagyhattad volna (vagy tehettel volna be tobb hatart), csak kivancsi voltam, hogy esetleg valami statisztika alapjan jott-e ki ez a szam, vagy hasrautottel :)
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
"Ok, Mr. Tour de kibaszott France, ki kérte, hogy bicajjal járj?"
Sztem a 60 egy teljesen jó határ.
Legalábbis az én személyes "statisztikám" szerint ez a kompletten vásárolt új bringa használhatóságának alsó határa, ill. általában egy magadnak új cuccokból minimálra összerakott, v pár alkatrész megtartásával felújított régi is itt áll meg.
Kb. olyan, mint (veterán)autó felújításánál a 3 millió ft.
Hogy lenne e igényem valami folyadék fölvételére kerékpáros megpihenésem közben? FRH! :DDD
Kitöltöttem. :-)
Ha van kerékpárja, milyen értékű? Is-is.
Flicka
A kerékpározás, mint sport elterjedtsége - nézheted úgy is, hogy kikötöd, h a leginkábbi 5, a legkevésbé 1, majd a többit közéjük hangolod, v úgy is, h 5 az, amit minden állampolgár csinál minden nap, 1 meg az, amit 1 évben 2 hétig extrémkedik mondjuk 200 ember.
(Én utóbbinak láttam több értelmét, mert ez által a hazai lakosság egészségi állapotáról alkotott képemet is meg tudtam villantani.)
Azért mondom így vagy-vagyra, mert arról nekem sincs fogalmam, h amúgy mindez miért lehet fontos a termék szempontjából, ilyen laikus vélemény-szinten.
A bringáim értékét átlagoltam, azokat véve nagyobb súllyal figyelembe, amikkel van esélyem kerékpáros pihenőhelyek közelében megfordulni.
Örülök, hogy jó témában kutakodsz,de a naponkénti és a hetenkéni közötti választás kicsit nehéz volt, mivel az egyik túl sok, a másik túl kevés, lehet hogy a hetenként többször is szerepelhetett volna.
Két keréken szebb az élet
A sportágak elterjedtségével kapcsolatos kérdést pont úgy gondoltam, ahogy lrdr leírta. Viszont nem az a legfontosabb kérdés, csak amolyan bevezető féle...
A bringák összegénél meg főleg 1db értékére voltam kíváncsi, de azt nem gondoltam, h ennyi bringája van 1 embernek.:) Voltak páran, akik 11 bringát írtak. Nem semmi..