Élmény!!!

Sziasztok!

Nagy siker volt számomra a tegnapi pesti utam!
Voltam a Bringaexpon, még a riadó előtt. Most mondom, hogy 13 óra 15 perckor jöttem el. "nem én voltam" Életem első expo látogatásom volt, pedig már nem vagyok mai kakas. Nagyon jó benyomást adott nekem, hogy ennyien érdeklődnek a kerékpárok után. Ami az árakat illeti, hát van mit mondanom. Az egyik helyen meg is kérdeztem, hogy mi kerül ebben a bicikliben 1.200.000 Ft. Persze nagyon szakszerűen és szépen tájékoztattak, csak mikor befejezte, akkor nem tudtam megállni, hogy meg ne kérdezzem, fűtés van a nyereg alatt. Persze elmosolyodott rajta. Megköszöntem és mentem tovább. Csodálatos és gyönyörű volt. Találkoztam az adab.hu szervezőivel akik az 1000 kerékpár Afrikába, gyűjtenek, és segítenek a küldetésemben is, ami a blogomban szerepel. Beszéltem az MK. tagokkal is és mondták, hogy nagyon jó és érdekes. Támogatják ők is a küldetést, meg még tanácsot is adtak. Egyébkén, majd megfog jelenni,az írás, és a videó amit készítettünk.
Még nagyobb erőt adott nekem a küldetés végrehajtásához.

Tényleg nagyon szép és érdekes volt!!!!!!

Üdv: Daka

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
makimajom képe
makimajom
1 h, 2010-03-08 15:31

én nem értem miért csodálkozik mindenki azon, hogy egy kiállításon vannak nem városi szaladgálós használatra szánt, az átlagosnál nagyobb értékű bringák...

Gaborgaborgabor képe
Gaborgaborgabor
2 szo, 2010-04-03 16:20

Kedves bringás Fórumolvasó!

Ha kéthetente legalább egyszer űzöl egy konkrét sportot, és kíváncsi vagy, mennyire jellemző rád a flow-élmény közben, kattints az alábbi linkre, és töltsd ki az ott található kérdőívet! 10-15 percet igényel, és a kitöltés után nem sokkal visszajelzést kapsz az eredményeidről. A kérdőív kitöltésével egyúttal egy kutatásban veszel részt (természetesen teljesen anonim módon), és mivel e kutatást az ELTÉ-n a pszichológia szak keretében végzem, részvételeddel hozzájárulsz a diplomámhoz is.

Ha segíteni szeretnél, vagy egyszerűen csak érdekel az eredmény, kattints az alábbi linkre:

http://www.surveymonkey.com/s/DM9HTFL

A kitöltést előre is köszönöm, nagy segítséget jelent nekem!

Üdv, Gábor

tgz képe
tgz
3 szo, 2010-04-03 16:29

Légyszíves, ha már vetted a fáradságot hogy beregisztrálj, akkor ahhoz is vedd, hogy erre nyitsz egy blogot, és nem offolsz szét húsz másikat.

- - - - -
TamásGáborZoltán

stp1 képe
stp1
4 szo, 2010-04-03 16:33

ráadásul már nyitott, úgy floodol.

Miló01 képe
Miló01
5 szo, 2010-04-03 16:38

Nem baj az, kölcsön kenyér visszajár!