Sziasztok.
Fixim lánca kb:0,5-1cm log.42-16os fogaskeréknél és 40cm hószú váznál(csavar középtől mérve)
Ez tényleg log vagy csak bemesélem magamnak?
lánc
- A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges
Sziasztok.
Fixim lánca kb:0,5-1cm log.42-16os fogaskeréknél és 40cm hószú váznál(csavar középtől mérve)
Ez tényleg log vagy csak bemesélem magamnak?
Az oldalon fellelhető tartalmakat és a Criticalmass-t a következő emberek készítik.
Az oldalt a ninja fejleszti Drupal-al, a lipilee adminisztrálja, a Solid rajzolja, a Dejahu teszi fel a netre.

Hát ha lóg, akkor feszítsd meg: told hátrább a hátsó kereket a papucsban! Egyébként ha használod, akkor nyúlik a lánc, és ha nem állítasz utána, akkor lógni fog.
.
IPG
olajzöld trek, sárga kerekek, kék bagaboo
gyimi:köszi már koppig toltam a kereket.
És így is az a érzésem mint ha lógna.de sajnos fél szemet nem tudok kivenni mert szerintem annyi kéne na sebaj.
ha nem valami elmebeteg papuccsal használod , akkor elméletileg 1 szemet ki kellene tudnod venni úgy hogy ne essen ki a papucsból. vedd ki feszits, a lánc fixxen akkor jó ha feszes, szinte pengős, de emiatt még nem neheziti a kerék forgását, tehát a hátsó kereket kézzel megforgatva, legalább 1-másfél kört tud fordulni a pedál.
---------------
Futár wannabe
Itt lenne az ideje hogy másokis elfogadják hogy én a forgalom részeg vagyok.
Mielőtt szétbarmoltatjátok vele,gyimi, motorkerékpáron és tanyabájkon olyan 20 éve azt tanították, hogy lánc belógás mértéke 10-30 mm géptől függően.
Van 0 mm belógás, illetve ennek hiánya.A BMX-esek koppra feszített lánccal járnak, de ugye nem kell azt elmagyarázni, hogy a BMX és a normál utcai, terep kerékpárok lánchajtása miért más logikájú mint a BMX?
Hagyd a fenébe Gyimi,egyenes legyen a láncvonal, a belógás ne legyen nagyobb 15 mm-nél, ne legyenek szétkopva a lánckerekek, és a lánc, és hébe-hóba kapjon egy kis kenést a hajtás.
használd egészséggel.
"Nem nyúl a fékhe', nem nyúl a fékhe'!"