A VBB évadnyitó emléktúrája Isaszegre elmarad,de mi megyünk,ha törik,ha szakad!:)

http://vbb.hu/?q=hu/node/3066
Javaslom, aki ennek ellenére mégis úgy dönt ,hogy el megy Isaszegre,az Cseyáékhoz csatlakozzon.

Sztem én is így teszem majd.Egy belvárosi találkozó pontot megbeszélhetnénk,és közösen kitekerhetünk Rákoskeresztúrra.
Vélemények?
---------------
Na!Kibogarásztam a szükséges infókat,összefoglalva röviden ennyi:
Találkozási pontok:
-Lágymányosi híd (pesti oldal, hév megálló)8:15-8:20
-Örs vezér tér (Shell kút) 9.00
útvonal:

http://www.gmap-pedometer.com/?r=3539878

-Az északi régióból jövőknek hétfőn 8:50-től van a találkozó Rákospalota-Újpest vasútállomáson. Az indulás 9:05-kor lesz, miután a vonattal érkezők is befutnak.
Lesz egy bevárási pont 9:35-kor a Szlovák út és a Budapesti út sarkán.
útvonal:

http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Szil%C3%A1gyi+utca&dadd...

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
errorka képe
errorka
1 p, 2010-03-12 12:40

"nem tartom valószínűnek, hogy ennél sokkal jobb lesz a helyzet hétfőre"

Aigner Kamillanak jelentem, hogy 8-10 fok varhato, bar szelet irnak, de sztem senki se halna bele.

"Így nem tanácsos bringára pattanni. Ne legyen cél egy esetleges "plussz emléktúra" jövőre. "

O.M.G. Hanyan haltak meg iden telen ertelmes kerekparozas kozben? (Vonatkoztassunk el a hatulrol elcsapott kivilagitatlan es/vagy reszegektol, koszi.)

Hogy lehet ilyet kiirni egy kerekparos szervezet oldalara?

Egyebet nemtok mondani.

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
"Ok, Mr. Tour de kibaszott France, ki kérte, hogy bicajjal járj?"

ucaBob képe
ucaBob
2 p, 2010-03-12 13:06

reméljük a rákosmentések hárdkórabbak ,és ők megtartják a túrát.:)

Zizz71 képe
Zizz71
3 p, 2010-03-12 13:15

eddig úgyis dilemmáztam, hogy melyik csapathoz csatlakozzak . most megoldódott a kérdés :)

PTeker képe
PTeker
4 p, 2010-03-12 13:33

Ez nagyon Durva, hogy írhat ilyet aki kerékpározik???!!!! Ezzel egy életre megvan a véleményem a VBBről (mondjuk eddig is megvolt) Mivel ez a hivatalos álláspontja a társaságnak.

VBB :)

Gabika képe
Gabika
5 p, 2010-03-12 16:04

"Ezzel egy életre megvan a véleményem a VBBről (mondjuk eddig is megvolt)"

Na és Péter mesélj, mi a véleményed arról az egyesületről, aki befogadott Téged, és akiért nem is olyan rég még rajongtál?

░▒▓██ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ███▓▒░
...régen minden szaromon céem matrica\plakát\miegymás volt...

PTeker képe
PTeker
6 p, 2010-03-12 16:33

Befogadott? Ez mit is jelent? Kérlek taglald :) egy közös tekerés nem volt, és ahogy látom ez nem egyedi.
Rajongtam? Befizettem a többletet a Pelson egyesületi nevezéshez és egy fillért sem kaptam vissza? Illetve bedurcáztál mert mi nem kerestük meg a VBBt hogy mikor meg hol tekergészünk??
Hát elnézést szerintem ez pont fordítva megy, legalábbis engem inkább szoktak hívni minthogy én érdeklődöm hogy mi lesz.

Leírom mi történt sszerintem.
Infó VBB nagy jó új outi részleget akar.
Gyertek ti is mert az jó lesz nektek, fizetik a versenyeket lesz mez ...
(mez 16000??? hát ez nekem sok) nem baj gondoltam majd a versenyeket fizetik már megéri.
Gáborka durcizott egyet mert P és ZS nem tartja a kapcsolatot. (szerintem nem nekünk kellett volna)
P ezek után azt gondolja kissé komolytalan a dolog)
P próbál beszélni Gáborral a beszélgetésből (és a Lódarazsak vezetőjével való beszélgetésből) leszűri hogy komolytalan az egész VBB, nem érdemes vele foglalkozni.
Mai infó plussz egy pont.

Kár pedig azt gondoltam legalább most találkozunk, de nem (nem az első alaklom).

Sajnálom.

(sose rajongtam a VBBért eg yvalamiért rajongok de nagyon más).

Gabika képe
Gabika
7 p, 2010-03-12 17:26

Mivel Te elég sűrűn váltogatod a barátaidat (mint, ahogy Zsoltival is megváltozott a kapcsolatod), ezért neked nem igazán tudom elmagyarázni ennek a szónak a jelentését.

Mikor felvetettem az országúti csapat ötletét, akkor neked és Zsoltinak is világosan elmondtam, hogy ez még friss dolog. És azt is elmondtam, hogy ebben a stádiumban csak olyan emberekre van szükség, akik valóban akarják is ennek a csapatnak az elindítását.

Lelkesen belevetetted magad a dolgokba, aztán egyszer csak eltűntél, mint a kámfor. Emlékszem volt olyan email, amire nem is válaszoltál. Persze kiderült, hogy csak besértődtél valamire. Ekkor kicsit meglepődtem a hozzáállásodon, de aztán kiderült, hogy nem csak velem vagy ilyen, hanem Zsoltival is.

Később összefutottunk életem első NR-ján, ahol újra úgy viselkedtél, mint aki komolyan gondolja. Ezek után újra eltűntél, és azóta azt sem tudom mi van veled.

Péter őszintén, amióta ismerlek még egyszer sem hívtál, mindig nekem kellett rád csörögnöm.

Ja és azt elfelejtetted leírni, hogy miért nem kaptad vissza a pénzed. Segítek, mert FEL SEM ADTAD a számlát. Tudod elég nehéz egy számlát úgy elszámolni, hogy ha meg sem kapja az egyesület.

Nem akarom Kamillát védeni, de ez egy hivatalos tekerés, tudod itt van szervező és miegymás. Itt a szervező felel egyes dolgokért, és ha a szervező nem tudja teljes mértékben garantálni a túra lerendezését, akkor talán visszamondhatja. Tudod Ő felel azért, ha összetöröd magad.

A mez nem 16k, hanem 12k volt, de mind1.

PTeker képe
PTeker
8 p, 2010-03-12 21:54

Figy nem is tudtam hogy zsvel rosszban vagyok épp most tervezzük hogy megyünk külföldre nyáron.
Hívni nem hívtalak, Bob mindig szólt néked emlékeim szerint egyszer nem jöttél el, mint ahogy most sem fogsz.
Gábor a mrketinged komolyan bámulatos, csak teljesítmény nincs mögötte. De nem baj, nekem nincs veled semmi bajom.
Nem tudm ezzel te hogy vagy.
a megbántottalak a VBBs mondatommal bocsi, de amikor egy télen át arról jártatjuk a szánkat hogy télen igenis lehet kerékpározni az után valahogy nagyon rossz szájizzel olvaso m ezen oldalon hogy mégsem.

És megjegyzem egy amatőr versenyen is mindenki saját felelőségre indul, nem hiszem ha valaki elmegy egy vbbs rendezvényre és összetöri magát annak finanszirozzák az anyagi kárát.

Nem baj remélem július augusztusban találkozunk az utakon (alkohol nélkül, mert az is fontos hogy ne legyen baleset, vagy nem?? :)

Csalódtam a vbbben igen, egy közös tekerés nem volt, ami egy fillérbe sem kerűl, hogy nem szerveztem??? szerveztem csak épp senki nem jött a vbbből (uge tudod kire gondolok)

Mindenesetre sok sikert az idei szezonra, sok jó edzést....

"..régen minden szaromon céem matrica\plakát\miegymás volt..." ez minek szól? nem értelek, de biztos bennem van a hiba, benned pedig nem :)

zsoltee képe
zsoltee
9 k, 2010-03-16 18:21

Na most látom csak, hogy zajlik itt az élet :D

A kívülállók számára megjegyezném, hogy Gábor, Péter és szerénytelen személyem kapcsolata qrva érdekes :D Mindig valamelyikünk kicsit eltűnik, beszólogat, megsértődik, fikázza a másikat - én ezért nem hibáztatok senkit, nem lehet mindenki olyan tökéletes mint én :D (csak vicc :P)

Ha már nyílt lapokkal játszunk, akkor el kell hogy mondjam, VBB kérdésben abszolút Péter pártján állok, én is csalódtam ebben az egyesületben, és kicsit Gábor szervezési képességeiben is. Ettől függetlenül részemről nincs harag - remélem Ti is így gondoljátok - de a VBB-től én távol maradok a jövőben és másnak is ezt fogom tanácsolni.

Zsoltee

PTeker képe
PTeker
10 k, 2010-03-16 20:55

Te tökéletes te... :) (ez is csak vicc vót)
Részemről sincs a harag egy apró szikrálya sem nem.
És végre jó lenne mindekettőtökkel tekerni egyet.

Gabika képe
Gabika
11 sze, 2010-03-17 14:04

Ominózus kommentem előtt a VBB oldalát olvastam, és nagyon szarul esett, amit ott láttam. Aztán jöttem ide és megláttam Péter kommentjét, hát finoman szólva az még pluszban rátett a lapátra...elborult az agyam, és kijött minden, amit gondoltam. Sajnálom.

Bennem sincs harag (nem is volt).

zsoltee képe
zsoltee
12 sze, 2010-03-17 20:24

Erre gondolsz? http://vbb.hu/?q=hu/node/3079

Sajnálom, hogy szarul alakultak a dolgok... ezek szerint nem csak én voltam túl kritikus, hanem valóban voltak/vannak ott problémák.

Remélem sikerül megoldanotok és új erőt lehelni a VBB-be!

Zsoltee

errorka képe
errorka
13 p, 2010-03-12 22:25

Lanyok...

Gabika neked cimzem a valaszt, mert ebben van olyan, amihez hozza kivanok szolni. De azert csendben megjegyzem, hogy ertelmetlen a vita :)

Naszal a Kamilla kiirhatta volna azt is, hogy foforendezokent nem vallalja a felelosseget, igy egyeni tekeres, mindenki csak sajat felelossegre jon. Nabumm, nincs semmi gond, megyunk egyesevel, libasorban, nem VBB rendezesben :)

Na de azt kiirni, hogy lefujjak a menetet, nehogy meghaljon valaki a rossz idojarasi korulmenyek miatt???

Es az meg hagyjan, hogy kiirja, de aztan kint is marad. (Es meg most, sok oraval kesobb is kintvan, mikor nyilvanvalo, hogy ez egy borzalmas indoklas. Ennel rosszabbat meg a bringagyulolok se tudnanak irni talan. Habar de. Nem akarjuk, hogy barki is elhalalozzon egy olyan uton, amiert nem fizetett adot. Igy.)

A vitahoz annyit azert megis hozzafuznek, hogyha komoly szandek van, akkor nem lehet iddogaszva es/vagy dohanyova uzni az ipart. Azt a verziot hobbinak hivjak. Ingyen van (utazasi koltsegeket leszamitva), es nincs kotottseg. Mi is ezt toljuk, csak - en speciel - pia meg cigi nelkul, de ez most reszletkerdes.

A verseny viszont verseny. Kotelezo hozni a csucsformat, plane, ha az ember fizet. Ilyenkor azert akkor elvarhato, hogy aki korulotte van, az is komolyan vegye ezt az egeszet. Mert ugye nem csak addig vagytok egymasra utalva, amig penz/mez gazdat cserel, hanem utana is. Fogni a szelet, hogy csak a legkisebbet emlitsem.

En versenyeztem is, noha komolytalanul, es nem is sokaig, de volt alkalmam bepillantani abba, milyen, amikor valami nem mukodik. Toltam csapatversenyt is (nem bringa, de megintcsak reszletkerdes), es nem igazan motivalja az embert, ha kiemelkedik, es ezaltal egyedul huzza a csapatot. Akkor ugy van vele, hogy ez megy egyedul is. Ha nincs meg az inspiracio, akkor az ember kivalik a csapatbol. Ha kedve lenne is belepni, mar tudja, hogy nem mukodne. En ezt latom kivulrol.

Ettol meg egyikotok sem pocs, csak ha ilyenen veszekedtek. Ami nem megy, azt nem kell eroltetni.

Attol meg el lehet menni haveri alapon egyutt tekerni, a versenyeket meg ki-ki megoldja maga.

Amugy nekem is volt tobb rossz tapasztalatom a VBB-vel (illetve tagokkal, vezetokkel) kapcsolatban, viszont joban vagyok olyanokkal, akik csipik - es ebbol kifolyolag vedik - oket. nehez meghuzni a vonalat, hogy mi az, amivel atlepem naluk a kuszobot. Erre oda kell figyelni ilyen esetben (Peti ez inkabb rad vonatkozik), oszt akko nincs gond :)

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

zsoltee képe
zsoltee
14 k, 2010-03-16 18:24

Jól beszélsz, csak sokat :D

De tényleg, teljesen egyetértek veled.

A tömör lényeg pedig ez:

"Ami nem megy, azt nem kell eroltetni.
Attol meg el lehet menni haveri alapon egyutt tekerni"

Zsoltee

Spikk képe
Spikk
15 p, 2010-03-12 23:44

Látom, jól el vagytok... De ehhez azért kénytelen vagyok...
Már hogy fogadhat be valakit egy egyesület, vagy bármi, aminek bárki tagja lehet? Fordítva ülsz a lovon, barátom. Belépni lehet, nem befogadni, magyarul a tag dönti el, hogy szeretne-e tag lenni, nem pedig a VBB.
Alapszabály... Olvastad?

zsoltee képe
zsoltee
16 k, 2010-03-16 18:29

+1

Tudom, hogy nagyon kötődsz a VBB-hez, Gabika, de néha eléggé elvakultan tudod védeni őket.

Zsoltee

ucaBob képe
ucaBob
17 p, 2010-03-12 13:41

javaslatok találkozási pontra, és indulásra?
valaki vagy valakik vállalják a felvezető feladatot(Rákoskeresztúrig)?

errorka képe
errorka
18 p, 2010-03-12 13:54

En csak forgalomban tudom az utat. Peti? Amerre mentunk, annal van egyszerubb? Van egyaltalan mas? :)

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

PTeker képe
PTeker
19 p, 2010-03-12 15:11

Találkozzunk az Örsön! És megyek elöl. Szerintem nincs egyszerübb.

Cseyáék mikor indulnak Keresztúrról??

Zizz71 képe
Zizz71
20 p, 2010-03-12 15:22

10-kor indulnak a sárga bank elől. Csapódhatnék én is hozátok az Örsön?

PTeker képe
PTeker
21 p, 2010-03-12 15:35

Persze.
És szerintem találkozzunk az Örsön a Shell kútnál 9:00kor. Kinek jó kinek nem jó???

1. Nekem jó :)

Zizz71 képe
Zizz71
22 p, 2010-03-12 15:45

2. Nekem jó (Facebook CMTúrásoknak nem kellene jelezni?)

errorka képe
errorka
23 p, 2010-03-12 15:53

Ennyi. Bobika este hazaer, majd frissiti a bejegyzest.

Megegy bevarasi pont beljebb a varosban? Lagymanyosi hid pl.? Mi arra jovunk, aki akar, csatlakozhat. Legyen mondjuk 8:15-8:20, es akkor laza tempoban odaerunk az Ors-re kenyelmesen 9-re...

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

PTeker képe
PTeker
24 p, 2010-03-12 16:18

Szuper, kövessétek a nagy Errort .. :) aztán találkozzunk és lészen nagy tömeg mire a nagy Cseya elé érünk.

Flicka képe
Flicka
25 p, 2010-03-12 16:12

Tervezett átlagos sebesség, ha nincs nagy szél?

Flicka

PTeker képe
PTeker
26 p, 2010-03-12 16:15

Úgy megyünk hogy biztos mindenki odaérjen egyben, aztán utána ugyis akkora lesz a tömeg hogy Bp és Isaszeg között mindenhol végig kerékpárosok leszenk az úton összefüggő tömegben :)
Gyere és nem hagyunk magadra.

Zizz71 képe
Zizz71
27 p, 2010-03-12 16:37

én sem vagyok egy villám :).bár tudom az odavezető utat, azért nem szeretnék egyedül poroszkálni

PTeker képe
PTeker
28 p, 2010-03-12 16:45

nem fogsz, Error ugyis defektet kap :) vagy én :)

PTeker képe
PTeker
29 p, 2010-03-12 16:46

nem fogsz, Error ugyis defektet kap :) vagy én :)

Don Kartács képe
Don Kartács
30 p, 2010-03-12 16:46

Az tuti.Ha hétfőn work, akkor nem veletek megyek hanem szembe fogok elhúzni - de majd integetek és kajabálok:)

errorka képe
errorka
31 p, 2010-03-12 17:03

Ez ossznepi menet lesz, nem tura, nem edzes. ~20-25km/h koruli tempora lehet szamitani.

Remelem addigra elmulik a nadham.

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

Kacsa66 képe
Kacsa66
32 p, 2010-03-12 17:15

Sziasztok!

A CMTúra tagjai sem úgy értelmezi, hogy a túra elmaradna. Mi megyünk, főleg ha ilyen idő lesz, mint most itt a BMEn.

Találkozási pontokat találjunk ki:
- Őrs 9.00 Shell
- egyéb?

üdv, Dávid

errorka képe
errorka
33 p, 2010-03-12 22:03

Veletlenul nem pokeroltal te regebben?

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

PTeker képe
PTeker
34 p, 2010-03-12 22:56

menet közben?? Jöttök egyből Rákos..ra vagy az Örsön találkozunk? (Mármint attól kérdezem aki észak pestről jön)

Hubor72 képe
Hubor72
35 p, 2010-03-12 23:19

Valahol Rákoskeresztúron kellene találkozni, de jó lenne, ha a pontos útvonalat leírnád. Mi Cinkotánál fogunk átjönni és onnan a Cinkotai úton tekerünk Keresztúrra. Küldtem egy mailt is Neked.

ucaBob képe
ucaBob
36 szo, 2010-03-13 00:20

rákoskeresztúron gyertek a városközponthoz a sárga bankhoz (rájfájzen).innen indulás 10:00
-
ha meg van a konkrét időpont és hely az észak budapestiek gyülekezéséhez, akkor írd meg ,és frissítem a bejegyzést.

PTeker képe
PTeker
37 szo, 2010-03-13 00:44

ment privibe Hubor72nek az útvonalunk.
Várom a válaszát aztán mehet a frissítés. (köszke)

ide is kirakom az útvoalat a shelltől raffiig

URL for this route is: http://www.gmap-pedometer.com/?r=3539878

start 9 érkezés max 10 (de inkább 9:40és50 között)

Hubor72 képe
Hubor72
38 szo, 2010-03-13 23:27

Összeállt az út!
Az északi régióból jövőknek hétfőn 8:50-től van a találkozó Rákospalota-Újpest vasútállomáson. Az indulás 9:05-kor lesz, miután megvárjuk a vonattal érkezőket. 10-re kell Rákoskeresztúron lennünk, ahol találkozunk a többiekkel. Kérlek benneteket, hogy mindenki érjen oda időben, mert nagyon ki leszünk centizve és nem szeretném, ha megvárakoztatnánk a népeket. Beszéltem a szelek istenével, akinél sikerült elintéznem,
hogy erős hátszelünk legyen.
Lesz egy bevárási pont 9:35-kor a Szlovák út és a Budapesti út sarkán.

Ezen az útvonalon tervezzük a menetünket:
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Szil%C3%A1gyi+utca&dadd...

Zsurmi képe
Zsurmi
39 v, 2010-03-14 11:49

Nem lett volna egyszerűbb az eredeti menetrend szerint?

-
Zsurmi

Hubor72 képe
Hubor72
40 v, 2010-03-14 13:30

Az eredeti útvonal és időpont nem hiszem, hogy nagyon megváltozott volna. Az ÉP-i találkozó egy plusz lehetőség azoknak, akik nem akarnak egy nagyot kerülni.

PTeker képe
PTeker
41 v, 2010-03-14 14:33

+1

zsoan képe
zsoan
42 v, 2010-03-14 14:46

De Kedves Hubor72! Visszafelé is lebeszélted a hátszelet? :)

Hubor72 képe
Hubor72
43 v, 2010-03-14 15:02

Ha hátszelet nem is, de szélcsendet jó lenne kiharcolnom. Rajta vagyok az ügyön. :-)

PTeker képe
PTeker
44 v, 2010-03-14 20:38

időnként növekszik meg erősen a felhőzet, a Duna-Tisza közén a felhőátvonulások mellett többórás, másutt pár órás napsütésre számíthatunk.

Középen (ahol leszünk) ott lezs a legjobb idő ) :)

Pé képe
45 v, 2010-03-14 21:09

Úgy legyen.

Hubor72 képe
Hubor72
46 p, 2010-03-12 22:14

Felvetődött bennem, hogy akik Budapest északi részein laknak (vagy az aglomerációban) és nincs kedvük betekerni a városba, azokkal találkozhatnánk pl. Rákospalota-Újpest vasútállomáson. A csatlakozási helyet és időpontot a fő menethez igazítanánk. A csapat vezetését vállalom. A fő útvonal Szentmihályi út - Rákospalotai határút - Szlovák út - Ostoros út (Cinkota) - Cinkotai út lenne.

Flicka képe
Flicka
47 p, 2010-03-12 17:25

Meggyőztetek. :) Hacsak nem lesz orkán erejű szél vagy szakadó eső (még mindig keresek esőálló cuccot megfizethető áron...), akkor megyek, izé megyünk.

Flicka

Miló01 képe
Miló01
48 p, 2010-03-12 21:51

Flicka a dekás üzletekbe olcsóak és jók is!
KB tavaly 12 volt alsó felső, kamásli, ami elázik:LOL 3 és fél, arra érdemes többet költeni...

Flicka képe
Flicka
49 p, 2010-03-12 22:18

Köszi. Kamáslim van, 2500 volt két éve, és még soha nem ázott be, csudijó. :) Dekának csak a honlapját néztem (oda kijutni ugyanis egy félnapos tevékenység), de valami lányosabbra vágyom. :)

Flicka

petic képe
petic
50 p, 2010-03-12 22:40

a dunaharaszti deka megvan kb 45 perc alatt a nagykörúttól: üllői, ady, hofherr albert, nagykőrösi útvonalon elég jól lehet haladni :-)
----------------------------------------------------
A Ghisalloi Madonna óvjon titeket minden utatokon!

zsoan képe
zsoan
51 p, 2010-03-12 22:49

Csatlakoznék az észak-pesti menethez!

B.Julianna

Pé képe
52 szo, 2010-03-13 16:39

Mi lesz itt.....:)

Vírus képe
Vírus
53 v, 2010-03-14 16:33

Nagyok leszünk:)

Pé képe
54 v, 2010-03-14 17:45

Maszkot hozzatok.....:)
Ha már ott a bank....

phu képe
phu
55 h, 2010-03-15 16:13

Fasza kis túra volt, Isaszegen zsiroskenyérrel, teával, sütivel. Kicsit lassan haladtunk odafelé, le is maradtunk az ünnepségről. Pedig a szél is támogatott. Bezzeg vissza!
Köszönet a szervezőknek, résztvevőknek.
Ja, az áldozatok száma zéró, a széltől eltekintve az időjárás is tökéletes volt, jó, hogy nem maradt el a túra.

errorka képe
errorka
56 h, 2010-03-15 18:54

Ja :) Hazafele volt h 15-el jottem sikon, a cinkotai buszgarazs utan a pusztan at. Pfejj. Kajat/teat en is koszi ezuton is.

Hazafele viszont megvoltak makkanva az emberek. 50el szurtuk epp, eljon mellettunk 30 centivel egy suttyo, mikor ures a szembesav. Aztan katyu, kerulom ki, mogottem kover duda, szembesav megint ures. Na itt be kellett volna kapcsolni a kamerat, mert a jel megvolt, de a tekeressel voltam elfoglalva, igy a flytatas nincs meg vidin, pedig olyan szep volt :/

Osszetevok: vasuti atjaro, belathatatlan kanyar, KEREKPAROST AZONNAL MEG KELL ELOZNI hozzaallas.

A huje barom eloz, szembol jovo satu, ez a majom behuzza elem, en is fek, aztan szo nelkul megy tovabb. Aki szembe jott rafekudt a dudara, de hiaba. Fel se fogta ez a pocs, hogy mit csinalt. Intettem neki egy egyezmenyest, ekkor egybol nem lett sietos. Fek, aztan ablak le, megvarta mig melleerek.

Aszongya: "Meg neked all feljebb?"

Nem ertettem miert erdeklodik a szexualis teljesitmenyem utan, lehet hogy bejottem neki, de akkor bukta, mert nem szeretem a "melegszendvicset". Ugyhogy visszakerdeztem, hogy mire is gondol? Erre egybol megint sietos lett, es elhuzott.

Anyosulesen egy emberke, meg hatso ulesen egy valszeg bekotetlen lany, ha jol lattam. Na az szepet repult volna bele az elsoulesbe, ha osszemennek. Idiota fasz. Es meg nekiall ugatni, mert akkor persze mar nem siet...

Szerk.: Az ominozus atjaro. Ez elott hanyan eloznenek? :)

http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=isaszeg&sll=...

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

szabomikulas képe
szabomikulas
57 h, 2010-03-15 18:25
Don Kartács képe
Don Kartács
58 h, 2010-03-15 18:29

Sajnos csak délután 1re végeztem, ellenben láttam hogy fél 10kor érkezett be a sárga bank elé az első ember, majd jött egy nagyobb boly.
1 után nekiindultam, összesen 5en jöttetek szembe visszaúton - nem tudom kicsodák de integettem bőszen:)Üdv utólag is.Isaszegen a Szoborhegynél még volt egy csapat , de fél 3kor már vége volt minden rendezvénynek, így mentem tovább Gödöllőnek - elég nagy ellenszélbeh.

dorcssa képe
dorcssa
59 h, 2010-03-15 19:59

Tényleg jó kis túra volt, csak az a fránya szél ne lett volna. Még a Gödöllői dombságot is leküzdöttem hazafele fixivel. :)

-----------
Kék fixi, zöld bagaboo

PTeker képe
PTeker
60 h, 2010-03-15 20:12

Jó volt.
Vitézzel és Peterékkel nekivágtunk a plusszos tekerésnek, szemét módon Petiéket elhagytuk amiért őszintén (komolyan) szégyelem magam.
Vitézzel mire észbe kaptunk üllőn voltunk aztán meg aztán Ócsa Alsónémediben pedig találkoztam Petiékkel.
Volt szembeszél valóban. De azt gondolom akinek ez sok az maradjon a görgőnél vagy szobabiciklinél.

A sütikrt extra nagy köszönet és a kitelepűlt terülj terülj asztalkámért is full riszpekt. Nagyok voltatok.

Őszintén örülök hogy ennyi ember megmutatta, ezen mostoha kerékpározásra alkalmatlan időben is lehetséges igeni tekerni :)

125km lett a vége 0 defektel és egy újabb infóadalék Vitézről : Ami így szól : Te őrült vagy :)

(mikor megyünk legközelebb??) :)

Don Kartács képe
Don Kartács
61 h, 2010-03-15 21:30

Végül milyen útvonalon mentetek?Volt ahol csak 38-15ös áttéttel tudtam jönni, tehát amúgy lemaradtam volna biztosan.

Vitéz képe
Vitéz
62 h, 2010-03-15 23:03

Azért azt a Gyömrő előtti 50-es utazót sokáig fogom emlegetni szerintem :-)

Az útvonalunk:
Pécel-Gyömrő-Üllő-Ócsa-Alsónémedi-Dunaharaszti.
Asszem.
Ott elváltunk Petyával, én meg lementem Szigetszentmiklós gyártelepig, tovább nem tudtam mert eszméletlenül elkezdtem görcsölni.

Péter nagyon erős egyébként. A harmadik harmadban végig ő húzott engem, mert én kihaltam a szembeszéltől. Mondjuk oldalszembeszelünk volt, szal nem sok különbség volt a stéher és a vezetés között, de Péter akkor is nagyon erős :)

Cseya képe
Cseya
63 h, 2010-03-15 23:32

Péter nem hord órát. Ő mondja meg mennyi az idő.

Vitéz képe
Vitéz
64 h, 2010-03-15 23:36

:D:D
én úgy tudom egyébként, hogy ha Péter bemegy egy ablak nélküli szobába, akkor nem a villanyt kapcsolja fel, hanem a sötétséget kapcsolja le.

PTeker képe
PTeker
65 k, 2010-03-16 13:00

:) Bakker ez kemény, ezeket nem is ismertem.

Egyébként meg Vitéz képes ugyanabb a afolyóba belelépni kétszer.

Cseya pedig 2szer elszámolt a végtelenig, egymás után .

Vitéz képe
Vitéz
66 k, 2010-03-16 14:43

De hord órát. Pulzusmérőset. Ami tulajdonképpen egy 1400GWh-s erőmű. Ő találta fel, és a pulzusával működteti.

Jujika képe
Jujika
67 h, 2010-03-15 20:30

Ezer köszönet a túráért, a sütikért és a bevárásokért is! :-)
Sajnos a kütyüm a gödöllői váltóállításkor kinyomódott a zsebemben, így az utat csak eddig rögzítette.

Az útvonal a cinkotai becsatlakozásomtól Isaszegen át Gödöllőig: http://www.a-trip.com/tracks/view/44992

Semico képe
Semico
68 h, 2010-03-15 21:27

Néhány kép; főleg a visszaútról.

http://picasaweb.google.hu/it8903ae/20100315IsaszegOdaVissza#

>---------------<
Semico

Zizz71 képe
Zizz71
69 k, 2010-03-16 10:42

Sajos a tegnapi program számomra tekerés helyett állatkórház ,aztán cicasiratás lett.

Szívesebben mentem volna veletek. :(

PTeker képe
PTeker
70 k, 2010-03-16 12:53

Őszintén sajnálom, el tudom képzelni milyen érzés lehet most.

Zizz71 képe
Zizz71
71 k, 2010-03-16 13:23

szomorú

Cseya képe
Cseya
72 k, 2010-03-16 20:25

Én meg tudom.

varanus képe
varanus
73 k, 2010-03-16 20:06

Képek az Isaszegi túráról.

http://picasaweb.google.hu/papp.dani53/20100315RMKSESzezonnyito?feat=dir...

Cseya képe
Cseya
74 k, 2010-03-16 21:58

Képek: http://kep.tar.hu/cseya/50668288/73434323#2