Itt beszélhetjük meg hogy mikor, hol, és kivel osztunk CM matricát Budapesten. Ha fixáltuk az időpontot, átírjuk a matricaosztó órarendbe.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
peet képe

Minden munkanap a IV. - XI.

Minden munkanap a IV. - XI. közti tengelyen, reggel 7-8 és délután 16-17 környékén, menet közben. Akit utolérek, az kap egy matricát. :)

--------------------------------------------
Káposztásmegyeri Aszfaltbetyár @ kék Simplon

2
Spikk képe

És aki megelőz? :D

És aki megelőz? :D

3
Pölcse75 képe

Sziasztok, tegnap kicsit

Sziasztok, tegnap kicsit kevés plakátot és matricát vettem magamhoz.
Ma délelőtt meg azt mondták a Király utcában, hogy nincs, ott hol kapok még plakátot és matricát én a XI. kert vállaltam.

4
Kuku képe

furcsa mert még van

furcsa mert még van plakát

--------------------------------
Kürti Gábor, Újpest

Lépj be a szakszervezetbe

5
Pölcse75 képe

Szia, én is furcsálltam,

Szia, én is furcsálltam, de nem vitatkoztam az eladóval, aki olyan szívélyesen kérdezte, hogy miben segíthet. Akkor megyek még egy kört.

6
brigi55 képe

az jó lenne, ha lenne még,

az jó lenne, ha lenne még, mert mi vállaltuk a 14 kert, és azt mondta a nem tok ki, aki osztotta, hogy ott kb. 3 bolt van, szal adott 3 plakátot...most írtam ki a netről 13-at...szóval ide is kéne még, + még van nekünk könyvtár, meg kocsmák, és így kevés lesz...

7
matyi1 képe

Lassan mehetek be

Lassan mehetek be matricáért mert reggel elment kb 150db ha nem több, plusz még a XII.kerületben már kint virítanak a plakátok :D
Ha tényleg nem maradt plakát akkor szólj mert 2db maradt, mondjuk szerintem egynek még találok helyet egy kocsmában :D

8
Saddalim képe

a nekünk szánt adag is

a nekünk szánt adag is fogyott? :-)
--
Eltakart arccal suhanó alak kamionvilágítást meghazuttoló fénytechnikával megáldott fehér Caprine szamáron

9
kisslorand képe

Én is egy kevesebb posztert

Én is egy kevesebb posztert vettem el a kelleténél XD

10
Oleever07 képe

Szeptember 10-e péntek,

Szeptember 10-e péntek, délután 4-fél 5-től matricafogyásig Szabi híd budai hídfő. Aki ráér és szeretne csatlakozni, az bátran csatlakozzon. Ha aznap esni fog, akkor sztornó.
----
Fábián Olivér az az ember, aki elől szemüveget, tetején fehér-fekete bukót, hátulján meg egy kitűzőkből készített CM feliratú Kappa táskát hord, alatta pedig egy agyonmatricázott ALPHA monti várja, hogy tekerhesse. :-)

11
brigi55 képe

Lehet csatlakozom egy kis

Lehet csatlakozom egy kis időre hozzád, de még meglátom, hogy alakul :D

12
Saddalim képe

fasza, ha el nem felejtem,

fasza, ha el nem felejtem, ottleszek ;-)
--
Eltakart arccal suhanó alak kamionvilágítást meghazuttoló fénytechnikával megáldott fehér Caprine szamáron

13
Oleever07 képe

oké. hogyha meg esni fog,

oké. hogyha meg esni fog, akkor majd helyettem leszel ott. :D
----
Fábián Olivér az az ember, aki elől szemüveget, tetején fehér-fekete bukót, hátulján meg egy kitűzőkből készített CM feliratú Kappa táskát hord, alatta pedig egy agyonmatricázott ALPHA monti várja, hogy tekerhesse. :-)

14
Saddalim képe

"a bringázás nem

"a bringázás nem időjárásfüggő" :D
--

15
Oleever07 képe

nekem az. de látod, ha

nekem az. de látod, ha sokat írogatsz és válaszolgatsz még, akkor nem felejted el. :D
----

16
Saddalim képe

hiszem, ha ott vagyok

hiszem, ha ott vagyok :-)
--

17
Axelos képe

Bejelentkezek a nagy

Bejelentkezek a nagy csoporthoz. :DD
----------------------------
Ne dudálj, biciklizz!!=D (Egy szép KTM Knoxville tulajdonosa) blog:D

18
Oleever07 képe

ha holnap induláskor esni

ha holnap induláskor esni fog, akkor én szerintem gyalogszerrel megyek. ha utólag kap el az eső, akkor meg mindegy. :D a lényeg az, hogy jó hangulatot árasszunk. :-)
----

19
Oleever07 képe

hát, ebből egy jó nagy

hát, ebből egy jó nagy semmi lett... :-( jövő hét pénteken bepótoljuk? :D
----

20
Bike Butcher képe

szept 11-12

szept 11-12 bárhol
szóljatok ha kell segítésg

http://www.bikebutcher.co.cc/

21
kisslorand képe

Szeptember 12-én megyek

Szeptember 12-én megyek erre a mekis btinga napra matricázni aki akar jöjjön :D

22
Oleever07 képe

szerintem délután

szerintem délután F1-nézés helyett elnézek ide. :-)
----

23
Oleever07 képe

Még egy dátum lemaradt:

Még egy dátum lemaradt: talán szeptember 8-án kiállok a Bajcsy-Andrássy kereszthez úgy 5-től. de még ez sem biztos.
----

24
bandela képe

rákospalota -ujpest

rákospalota -ujpest változo utvonalon utközben szorom reggel 6-7 délután 5-6 között.

25
fcsilla képe

Eddig rossz helyen írtam be

Eddig rossz helyen írtam be magam.... tehát holnap, 8.-án a Deák téren. Cuccosért nem tudok elmenni a Király utcába, abban kérnék segítséget! 4-re tudnék menni az Andrássy#József A. sarkára, az irodaház elé! Valaki még???

26
Oleever07 képe

jó helyre írtad be magad,

jó helyre írtad be magad, hiszen Te biztos, hogy ott leszel. :-)
----

27
Szter képe

Kükü, kijavítottam ezt

Kükü, kijavítottam ezt "osztunk CM matricát" a linket, mert még az áprilisira mutatott. Most már jó, a címoldalon lévő mostani órarendre visz ;-)

----------------------------------------------------
Jah, és Milli szerda 16-21 + szombat 10-15 és csek disz áut! :)

28
Pölcse75 képe

Munkanapokon reggel 7

Munkanapokon reggel 7 körül indulok a VIII-ker és Budafok felé tekerek, útközben osztom, délután 4 és 5 körül indulok vissza.

29
Vérszem képe

13.án valaki nem akar

13.án valaki nem akar csatlakozni? Egész nap, és főleg Buda. És honnan tudok matricát szerezni?

Országúton, vagy kempinggel, Törökbálint-Óbuda. Igyekszem mindennap =)

30
Oleever07 képe

Még mindig innét: Hajtás

Még mindig innét:
Hajtás Pajtás, VII. ker., Király u. 83.
----

31
HuPgZolee képe

Én csatlakozok :) Mikor és

Én csatlakozok :) Mikor és pontosan hol?

Fekete Wheeler Buddy 03 - tele CM matricákkal :)

32
Vérszem képe

Mondjuk 12től 13ig Margit

Mondjuk

12től 13ig Margit budai hídfő, bringalámpa,
utána 14től elfogyásig Szabadság híd budai hídfő.
Elötte meg jól megszórom az Óbudai Egyetem (BMF) környékét :)

33
HuPgZolee képe

Ott leszek 12 körül, de

Ott leszek 12 körül, de bicó nélkül :)

34
szilvap képe

Sziasztok! Vasárnap, szept.

Sziasztok!

Vasárnap, szept. 12-én 10:30-tól osztok CM matricát a Szabadság híd budai hídfőjénél 12-ig, vagy a matrica elfogyásáig!

35
efi80 képe

Jövő hét első felében

Jövő hét első felében 17h tól párt keresek,mert egyedül nemjó... : )

36
Oleever07 képe

nekem a szerda és péntek,

nekem a szerda és péntek, ami változatlanul jó. :-)
----

37
efi80 képe

for oleever07 ha nekem jott

for oleever07
ha nekem jott a valasz akkor szerda 17h-tol okes.
szabadsag hid preferalt

38
Oleever07 képe

szabadság híd nekem oké.

szabadság híd nekem oké. de pénteken szerintem jobb. :-)
szerk.: elég későn szólok, remélem megkapod az üzit: 6 óra után rá tudok érni, ha jó neked.
----

39
Ricsi72 képe

Hello. hétfő 18.30-tól

Hello. hétfő 18.30-tól buda? gellért tér?

40
Vérszem képe

Markoljatok fel rendesen

Markoljatok fel rendesen matricából, mert fogy rendesen! Viszik mint a cukrot! :)

41
HuPgZolee képe

Valamelyik nap osztunk

Valamelyik nap osztunk megint?

Hétfő megint? + ha jársz az irodában felmarkolhatsz pár matricát nekem is mert már nincs :)

42
Oleever07 képe

Pénteken Szabi híd budai

Pénteken Szabi híd budai hídfőnél bepótoljuk az eső miatt elmaradt osztást? :-) persze csak akkor, ha nem esik.
----

43
Saddalim képe

akár :-) -- Eltakart arccal

akár :-)
--

44
Oleever07 képe

meggondoltam magam, legyen

meggondoltam magam, legyen holnap. péntekre megint szar időt jósolnak. -.-
----

45
Saddalim képe

holnap 12kor szabadulok,

holnap 12kor szabadulok, ojjé :-) mikor? :D
--

46
Oleever07 képe

dábljú

dábljú

47
Oleever07 képe

előtte elmegyek az Örsre,

előtte elmegyek az Örsre, utána 1 picit maradok a BAM nyitón. úgy kb. fél 6 után érnék a Szabi hídhoz. (persze, ha nem esik...)
----

48
HuPgZolee képe

Hétfőn Szabi hídnál?

Hétfőn Szabi hídnál? 12-től? valaki ráér?

49
meskalito képe

sziasztok! van valaki aki

sziasztok! van valaki aki holnap 16.-án matricázik bárhol bp-n akihez csatlakozhatnék...?

50
meskalito képe

17.-én bocsi de akár 16 is

17.-én bocsi de akár 16 is jó

51
meskalito képe

sziasztok holnap 17.-én én

sziasztok holnap 17.-én én mennék matricát osztani a Ludy ház és a közvágó híd közé matricát osztani kérem írjon az aki ezt bevállalta hogy nehogy egy helyen legyünk meg ha valakinek van kedve az jöjjön köszike meskalito

52
momo képe

Sziasztok! 17-18-19-én van

Sziasztok!
17-18-19-én van valaki aki segítene nekem osztani a deák környékén? Délután 4 körül kezedenénk úgy 2-3 órán keresztül.
Ha igen akkor s.o.s. írjon.

53
meskalito képe

én segítek neked 17.én a

én segítek neked 17.én a hétvége nem ok ,mert dolgozom.... tali 15:50 gödör előtt ha gondolod és megfelel akkor ott tali egy magellán crater tele CM-es matricákkal. fekete nike pulóver

54
Frenki képe

Én megyek, ha neked is

Én megyek, ha neked is jó.Vigyek matricát?A királynál lakom.Küldjél léci privibe számot, hogy ott meglelejelek!Reggel megnézem a mailt. Köszi.

"Nem nyúl a fékhe', nem nyúl a fékhe'!"

55
meskalito képe

sziasztok! azt írtam hogy

sziasztok! azt írtam hogy holnap megyek a lurdy házhoz matricát osztani de a király utcában összesen 3db matrica volt ugyhogy nem megyek de ha valaki tud nekem adni 100-200 db-ot annak igen hálás lennék köszi meskalito

56
Pölcse75 képe

Sziasztok 17-én Szabi híd

Sziasztok 17-én Szabi híd budai hídfőnél? de. valaki ráér? KB 100db CM matrica van.

57
momo képe

valaki jön velem 18-19-én

valaki jön velem 18-19-én délután 3 tól osztani, egyedül is megyek csak többen még mókásabb. Blaha Astoria a célpont. Ha van kedvetek akkor írjatok.

színes csíkos harisnya és piros kék converse. ebből tudod hogy én vagyok akit látsz

58
Frenki képe

Hétvégéről, még nem

Hétvégéről, még nem tudok nyilatkozni.Holnap igen.

59
efi80 képe

Szombaton mi is

Szombaton mi is elosztogatjuk a maradékot.
Konkrét hely még nincs,de lelevelezhetnénk valamit.
-persze,ha csak nem árt meg nagyon a pénteki bladerunnaz-: )

60
fcsilla képe

Töröld ki légyszi ezt a

Töröld ki légyszi ezt a hozzászólásomat, mert benne van a telefonszámom..:
k, 2010-09-07 21:22

61
momo képe

Bocs mindenkitől de nem

Bocs mindenkitől de nem tudtam kimenni mert családomban történt egy olyan dolog ami felülírta a terveimet.

színes csíkos harisnya és piros kék converse. ebből tudod hogy én vagyok akit látsz

62
Frenki képe

Ne rágd magad, pénteken

Ne rágd magad, pénteken speciel senki sem volt kinn a deákon rajtam kívül.Vagy 3X körbejártam, aztán saját taktikával elmentem egy másik helyre, ahol fél óra alatt elnyomtam kb 150-200 db-ot.Ennyi.

63
efi80 képe

Hétfő v kedd du oszt

Hétfő v kedd du oszt valaki?

64
Oleever07 képe

valahol el kell osztogatnom

valahol el kell osztogatnom az utolsó matricáimat, csak nem tudom, hogy hol, és mikor. :-) mondjuk Nekem a hétfő oké.
----

65
efi80 képe

nekem is a maradek menne,kb

nekem is a maradek menne,kb 4 tol raerek.

66
Oleever07 képe

én meg 5-től. :D no, már

én meg 5-től. :D no, már csak a helyszínt kell kitalálni, és akkor osztogathatunk. :D
----

67
efi80 képe

Akkor találkozzunk 5-kór

Akkor találkozzunk 5-kór és a szórás helyét majd
kitaláljuk.
Ahogy nézem a Szabadság Híd már foglalt.

68
Oleever07 képe

hát jó, de nem hiszem,

hát jó, de nem hiszem, hogy 12-től 5-6-ig kinn áll. :D szóval nekem jó a Szabi híd. vagy a Bajcsy-Andrássy kereszt is jó.
----

69
Oleever07 képe

suliban leszek, majd a

suliban leszek, majd a szünetekben figyelem a fórumot, hogy akkor mi lesz. :-)
----

70
Oleever07 képe

na, most itt vagyok, nem

na, most itt vagyok, nem kell telefonon megbeszélni. :-)
----

71
Oleever07 képe

Holnap délután 5-től

Holnap délután 5-től valakivel osztogatnék a Szabi hídnál, hogy elfogyjanak a matricáim. Ki jönne? :-)
----

72
vaandor képe

A holnap az ma, ugye? Én

A holnap az ma, ugye? Én hatkor tudnék menni. Ha már nem vagy ott, lehet, hogy máshová megyek. De ma este - holnap reggel még osztanék kicsit.

- - - - -
"Riding a bike is like doing a dance; words are rarely spoken but much is said."

73
Oleever07 képe

pontosan. :D tehát mai

pontosan. :D tehát mai nappal osztok 17-től 18.45-ig kb., úgy hogy jöhetnek a matricák. :-)
----