Csillagtúra gyűjtőposzt CMBP 2010.04.24

Társaságban jobb!!! Erről szól a tavaszi Critical Mass, de már a fő rendezvényig sem kell egyedül tekerned: aktivista bringások Budapest több kerületéből és néhány környező településről szerveznek közös tekerést a Roosevelt térre. Listánkban összegyűjtöttük ezeket a csillagtúrákat, csatlakozz hozzájuk akár menet közben is! FIGYELEM: Ne járdázz! Ne akadályozd az autók forgalmát a többi sávban! Tartsd be a szervezők utasításait! Együtt örülni jó!

> > >   C S I L L A G T É R K É P   < < <       (by saddalim)

II. ker.,
XII. ker.

János Kórház villamosforduló (középen, tal.: 12:30, ind.: 13:00) - Városmajor - Vérmező - Attila út - Erzsébet híd - Petőfi Sándor u. - Bécsi u. - Erzsébet tér - József Attila u. - Roosevelt tér.

III. ker.

Csobánka tér (tal.: 13:00, ind.: 13:15) - Szentendrei út - Flórián tér (áruháznál, tal.: 13:45, ind.: 14:00) - Árpád híd - Váci út (Véső és Révész utca közötti szervízúton egyesülés az Észak-Pestről érkezőkkel ~14:15-kor) - Bajcsy-Zsilinszky út - Alkotmány u. - Kossuth tér - Széchenyi rakpart - Akadémia parkoló (Roosevelt tér). Rendőri felvezetéssel. CM után: BULI Óbudán!

IV. ker.

Árpád üzletház és a Horváth Cukrászda között (tal.: 13:15, ind.: ~13:30) - Árpád úton csatlakozás a XV. kerületből érkezőkhöz.

XV. ker.

XV. ker. Mézeskalács tér (tal.: 12:45, ind.: 13:00) - Szerencs u. - Rákos út - Szőcs Áron u. - XV. ker. Hubay tér, Önkormányzat (tal.: 13:00, ind.: 13:15) - Árpád út - Váci út (Véső és Révész utca közötti szervízúton egyesülés az Észak-Budáról érkezőkkel ~14:15-kor).

Pécel,
XVII. ker.,
X. ker.

Péceli Önkormányzat (ind.: 12:00) - Hősök útja - Rákos u. - Pesti út - Péceli út - Csabai út - XVII. kerületi önkormányzat parkolója (ind.: 12:45) - Pesti út - Jászberényi út - Kőrösi Csoma S. út - Szent László tér / Kőbányai Önkormányzat (ind.: 13:45) - Kőrösi Csoma S. út - Kőbányai út - Baross u. - Kecskeméti u. - Károlyi M. u. - Petőfi S. u. - Bécsi u. - József Attila u. - Roosevelt tér. Rendőri felvezetéssel. Bővebben a blogban!

XVIII. ker.

XVIII. kerületi Polgármesteri Hivatal (tal.: 12:00-tól, ind.: 13:00) - Üllői út – Határ út – Ecseri út – Népliget - Nagyvárad tér – József krt. – Kálvin tér – Kecskeméti u. – Károlyi Mihály u. – Petőfi Sándor u. – József Attila u. – Roosevelt tér. Rendőri felvezetéssel.

Budaörs

Budaörs, Városháza (ind.: 12:00) - Szabadság út - Budapesti út - Budaörsi út - Lapu u. - Neszmélyi út - Balatoni út - Budaörsi út - Kelenföldi pu. aluljáró - Etele tér (csatlakozás a XI. kerület csapatához).

XI. ker.

Etele tér (ind.: 13:00) Somogyi út - Bartók Béla út - Szent Gellért tér (ind.: ~14:00) (az Érdről érkező csapat bevárása) - Szabadság híd - Vámház körút - Kálvin tér - Üllői út - Baross u. - Kálvin tér - Kecskeméti u. - Petőfi Sándor u. - Bécsi u. - Erzsébet tér - József Attila u. – Roosevelt tér. Rendőri felvezetéssel.

Érd,
XXII. ker.

Érd, Stop Shop (ind.: 12:00) - Campona (ind.: 12:30) - Nagytétényi út - Duna u. - Hajó u. - Fibula u. - Áraszó út - Dr. Papp Elemér u. - Mezőkövesd út - Szerémi úti kerékpárút - Dombóvári úti kerékpárút - Pázmány P. sétány kerékpárút - Műegyetem rakpart - Szent Gellért tértől együtt a XI. kerületi csapattal.

Szigetszentmiklós

Kéktó Szabadidőpark (tal.: 11:30, ind.: 12:00) - Dujmó Lakópark (ind.: 12:15) - Lakihegy (a buszfordulónál lévő biciklitároló, ind.: 12:25) - M0 - Campona (valószínüleg 12:30 után) - (azonos útvonalon mint az érdiek) - Szent Gellért tér. Infó.

XX. ker.

Városháza (tal.: 12:45, ind.: 13:00) - Kossuth Lajos u. - Ady Endre u. - Topánka u. - Szent Erzsébet tér - Hosszú u. - Köteles u. - Határ út - Nagykőrösi út - Gyáli úti kerékpárút - Epreserdő u. - Ecseri úti kerékpárút. Ecseri úttól valószínüleg a XVIII. kerület csapatával.

XXI. ker.

Radnóti Miklós Művelődési Ház (ind.: 13:30) - Szent Imre tér (szökőkútnál, ind.: 13:50) - (pontos útvonal tervezés alatt). Infó.

Szeged

Szeged, Gáspár Z. u. (ind.: 2010.04.23. hajnalban) - Budapest (érk.: szombat délelött). Részletes útvonal, elérhetőség.

Ahhol nincs megjelölve találkozás időpontja, ott ~15 percel az indulás elött már várnak rád!

Az általad szervezett csillagtúra adatait hozzászólásként vagy privátban küld el, és bekerül ide a törzsbe! (A csillagtúrák sorrendje próbálja követni az összefüggéseket, a számsort, és a beküldés idejét - nem tökéletesen.)

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
addisz képe
addisz
1 sze, 2010-04-07 01:28

Ádám, annyit pontosíts légyszi' rajta, hogy Csobánka tér találkozó 13.00, indulás 13.15, Flórián találkozó 13.45, indulás 14.00. És rendőri felvezetés lesz! (nem hagyom magam :)) Köszi!

addisz képe
addisz
2 sze, 2010-04-07 01:28

dupla

aron képe
aron
3 sze, 2010-04-07 02:05

ádám became a part of my hall of fame:)
köszi, nagyonnagy vagy!

*
mindig van hátszél, csak te mész rossz irányba.

MK észak-pest
cyclechic.hu

zsoan képe
zsoan
4 k, 2010-04-13 10:13

Lesz valami É- Pestről?

szelvesz képe
szelvesz
5 szo, 2010-04-17 14:09

Már fent van a tetején!
:-))

http://www.szelvesz.hu/

Szter képe
Szter
6 sze, 2010-04-07 02:37

(signup) + ha kell segítség a kommunikációban, szóljatok! Mondjuk én simán kinyomnám ezt MK TSZ vezetői szinten, hátha :)

-----------------------------------------------------
Jah, és Milli szerda 16-21 + szombat 10-15 és csek disz áut! :)

madam képe
madam
7 sze, 2010-04-07 23:38

Köszönöm, meg is teszem!

Cseya képe
Cseya
8 cs, 2010-04-08 00:18

Pécel-Rákoskeresztúr-Kőbánya még gyúródik.

MKKP-RMKSE

undokmacc képe
undokmacc
9 v, 2010-04-11 21:24

Akkor még nem tudni mikor indul a csillagtúra Keresztúrról?Idén is beneveznék:)

Cseya képe
Cseya
10 h, 2010-04-12 05:17

http://kerekparosklub.org/kelet-pest

undokmacc képe
undokmacc
11 h, 2010-04-12 11:05

Köszi

madam képe
madam
12 h, 2010-04-12 15:14

Ezt tekintsem úgy, hogy szeretnétek, ha megjelenne itt, vagy csak úgy beírtad?

Cseya képe
Cseya
13 h, 2010-04-12 18:13

Nem tudom.

pujcsi képe
pujcsi
14 szo, 2010-04-10 00:03

Én egy csepeli brigádba benne lennék. Írtam a dél-pestieknek, de hátha lenne rajtuk kívül is érdeklődő - írok ide is.
A tavalyi nagyon jól sikerült: akkor Csepelről a Szent Imréről indultunk, Erzsébeten a Mol kútnál csatlakoztunk az erzsébeti csapathoz, és aztán még jó sokan csatlakoztak itt is, ott is - ők már nem is tudom honnan jöttek, csak hízott a menet folyamatosan. :-)

Oleever07 képe
Oleever07
15 v, 2010-04-11 22:26

nah, én egy ilyen csillagtúrában benne lennék. csak néztem, hogy a többi szervezet leszervez ilyen csillagtúrákat, Dél-Pestről meg semmilyen csillagtúra nem indul. remélem lesz idén csillagtúra. :-)
----
Fábián Olivér from Pesterzsébet :-)
Járgányom: egy ALPHA monti tele CM-matricákkal

addisz képe
addisz
16 v, 2010-04-11 22:37

Ha biztosra akarsz menni, akkor Te is kezdheted a szervezést :) Úgy tuti lesz csillagtúra és az általad megfelelőnek tartott útvonalon tekerhettek végig :)

Oleever07 képe
Oleever07
17 v, 2010-04-11 23:57

áhh, én nem vagyok az a szervező típus. :D
----

pujcsi képe
pujcsi
18 h, 2010-04-12 12:10

Nálunk sem volt senki szervezőtípus tavaly, mégis tök jól sikerült. Én Csepelről szívesen átvezetek egy csapatot Erzsébetre, de jó lenne ott becsatlakozni egy profibb bicajosokkal megtámogatott nagyobb csapatba.

A szervezés meg annyi, hogy itt bejelented, hogy csinálod, és ez és ez az útvonal, aztán majd jól meglepődsz, hogy mennyien felbukkannak majd a startkor. :-)

Oleever07 képe
Oleever07
19 h, 2010-04-12 16:40

szóval volt csillagtúra, és én nem tudtam róla? basszus. :D és tavaly mi volt az útvonal? mert Dél-Pest elég nagy, és nem csak Erzsébetből és Csepelből áll. ott van még Kispest és az egész XVIII. ker. is. ki kell találni valami olyan útvonalat és időpontot, hogy időben odaérjünk. ja, és problémát okozhat-e az, hogy nem bicikliúton megyünk? kell-e rendőri felvezetés? szóval egy csomó dologgal jár ez a szervezés. :-)
----

alterego képe
alterego
20 k, 2010-04-13 20:42

És ha lehet, legyen rajtad zöld póló, mert aköré gyűlik a nép. :)

Oleever07 képe
Oleever07
21 k, 2010-04-13 20:50

nini, itt egy dél-pesti. te le tudsz szervezni egy ilyet? :D mert nekem fejben nagyjából megvan az útvonal, csak kivitelezni kéne valahogy.
----

pujcsi képe
pujcsi
22 sze, 2010-04-14 18:05

A dél-pesti levlistán megy már a téma, próbálok intézni neked oda meghívót.

Oleever07 képe
Oleever07
23 sze, 2010-04-14 21:13

ezzel kapcsolatban küldtem egy mail-t neked, remélem megkaptad! :-)
----

Axelos képe
Axelos
24 h, 2010-04-12 16:55

Besegítek én neked, úgyse mehetek még CM szervezőnek.
----------------------------
Ne dudálj, biciklizz!!=D blog:D

otapi képe
otapi
25 cs, 2010-04-22 01:14

Gyere inkább a Pesterzsébeti túrához (lásd lent)!

alterego képe
alterego
26 k, 2010-04-13 20:52

Nagyon szeretnék vezetni csillagtúrát ismét, mert hihetetlen nagy élmény megjelenni a nép előtt zöld pólóban, az egész egy nagy adag szeretet. Csupa mosolygós ember. Sajnos a legtöbben egyedül jönnek, de amint csatlakoznak, beszélgetnek egymással. :)
De sajnos suliban vagyok aznap háromig.

Oleever07 képe
Oleever07
27 k, 2010-04-13 21:37

szombaton suliban? 3-ig? milyen suli ez? :D
----

pujcsi képe
pujcsi
28 szo, 2010-04-10 13:12

Amúgy nem lehetne kirakni ezt a posztot címlapra? Jó lenne, ha ez a téma is beindulna, és ott mégiscsak többen olvassák.

madam képe
madam
29 szo, 2010-04-10 14:20

Szerintem ki fogják rakni, mihelyt lesz több csillagtúra. Ha szerveznek mások is ilyet, akkor a jövő héten már kezd majd csordogálni az infó. (remélem)

Szter képe
Szter
30 szo, 2010-04-10 14:26

Igen-igen, kicsit később ki fogjuk rakni címlapra, de jelenleg rengeteg sürgős és fontos dolog van napirenden: palkát-matrica, matricaosztó órarend, bebiciklizés (hogy felkészült bringások jöjjenek a CM-re is), CM útvonal és legfontosabb téma GYERTEK RENDEZŐNEK!

Figyelem ezt a csillagtúra témát, amikor már lesz több csillag, akkor 7-10nappal CM előtt kitesszük címlapra :)

alterego képe
alterego
31 k, 2010-04-13 20:45

Jelezni szeretném, hogy érdemes lenne megemlíteni, hogy CM előtt három nappal már ne módosítsanak az útvonalon és a találkozó időpontján a szervezők, mert utána már nem biztos, hogy a lakosság értesül róla, és abból csak szomorkodás van, ha nincs ott a menet.

deniel képe
deniel
32 k, 2010-04-13 01:05

Kelet-Pest: Pécel, XVII. ker, X. ker

12.00 Pécel, önkormányzat előtt
12.45 XVII. kerületi önkormányzat parkolója
13.45 X. kerületi önkormányzat előtt

Odafelé rendőri biztosítással, visszafelé is - nélkülük ugyan de - jövünk.

az útvonal térképen

AttentoRedaz képe
AttentoRedaz
33 k, 2010-04-13 13:36

.
Angelus Pali
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

A magányos bicajos

Oleever07 képe
Oleever07
34 sze, 2010-04-14 14:33

jól néz ki az a csillagos térkép, de remélem lesz még pár útvonal rajta. (pl. majd a mienk. :D)
----

madam képe
madam
35 sze, 2010-04-14 14:37

Ami fent megjelenik, azt saddalim felrakja a térképre. Tehát hajrá, szerveződjetek!!!

Árnyékcickány képe
Árnyékcickány
36 sze, 2010-04-14 14:46

Tényleg marha jó a térkép! Riszpekt!!! :)))

----------------------------------
Zsú.
"Függőágy, koktél, homokozólapát!"

alterego képe
alterego
37 sze, 2010-04-14 19:46

Bocs, mégegy javaslat, az időt, valahogy úgy kéne számolni, hogy az első megállónál csak 2-3 perc, a második megállónál már 5-6 és ha van harmadik, ott kicsit több, hogy a vége is beérje. Mindig a legkisebbek tempójával kell számolni, ezért ha lehet a főszervező ne outival menjen. :)
Kettő előtt induljatok el XI-ből meg XXI-ből, mert jó, ha inkább fél órával az indulás előtt értek oda, mint utána, mert akkor a végén az eleje rákapcsol és szétszakad a menet. :)

Vírus képe
Vírus
38 sze, 2010-04-14 20:04

Szia!

A csillag túrák mindig is bevárós együtt haladós megmozdulás volt. Senkinek sincs kedve „elveszíteni” egy résztvevőt sem. Pont az a lényege,hogy biztonságban érjen mindenki oda a CM-re,és gyerekek is bátran részt vehessenek rajta. Ezért kértünk rendőri felvezetést Rákoskeresztúrtól,és kíséri a menetet több szervező is:)

alterego képe
alterego
39 cs, 2010-04-22 07:42

Hali, ha ez így is lenne a valóságban, valószínűleg nem írtam volna le, de nem így van. Ez a szervezők feladata, hogy kezeljék azt a helyzetet, amikor megindul a csapatból egy csoport, aki türelmetlen a kicsikre várni. Erre az esetre jobb két zöldpólós, vagy hagyni őket, de semmiképpen sem kéne a családosokat otthagyni.

-ogre- képe
-ogre-
40 sze, 2010-04-14 21:11

lesz egy beandalgás a 18. kerületből, ha minden jól megy, motorosrendőri biztosítással. a szervezés folyik, de jól állunk.
az útvonal közel egyenes, eltévedni nem fogunk :)

indulás a bogármesteri hivatal elől, ahol valami kedves képviselőnek a jó nép még petíciót is ad át, az üllői út kerékpározhatóságával kapcsolatban, illetve a vasúti megállóknál és a piacnál szükséges minőségi kerékpártárolók okán.

youdit képe
youdit
41 cs, 2010-04-15 16:16

Az indulás az onnan a Baross u. környékéről, a posta mellől van? Ejjj, ha én ezt hamarabb tudom! Már elígérkeztünk a XVII-be, de így legalább erdőjárás is van! ;) Visszafele viszont jövünk majd az egyenes úton, úgyhogy ha retúr a túra, akkor majd becsatlakozunk. Ha minden kiderült, írjátok meg légyszi a részleteket.

pujcsi képe
pujcsi
42 sze, 2010-04-14 22:40

Nna, kezd vmi alakulni a Csepel - Erzsébet vonalon is, viszont nagy szükségünk lenne még segítőkre! Aki beszállna terelgetni, az írjon ide nekem egy választ!

Axelos képe
Axelos
43 cs, 2010-04-15 17:49

Betudok segíteni nagyon szívesen. ;)

pujcsi képe
pujcsi
44 cs, 2010-04-15 22:46

Köszi a felajánlást, de végül úgy tűnik, nem lesz belőle semmi. :-(

Viszont a dél-pest MK szervezetnek szüksége lenne ilyen lelkes tagokra - hátha jövőre így összejön a csillag megint - ha van kedved, akkor csatlakozz:

http://kerekparosklub.hu/del-pest

Firsh képe
Firsh
45 sze, 2010-04-14 23:32

Budafok, Érd, Dél-buda? Mi 4en már biztos együtt megyünk!

Frajti képe
Frajti
46 sze, 2010-04-14 23:40

Indulási pontok s idők?

~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~

Solo la AS Roma per sempre!

Firsh képe
Firsh
47 cs, 2010-04-15 10:35

Azt még nem tudom, én is keresek valakiket akikhez csatlakozhatnánk, biztos többen lesznek.

zsoan képe
zsoan
48 cs, 2010-04-15 07:11

Észak- Pestről mindenki Balatonkörre megy?
B.Julianna

szelvesz képe
szelvesz
49 cs, 2010-04-15 08:40

Mi biztosan nem. Gyere velünk. A terv részünkről (ezek indulási időpontok - gyülekezés előtte 15 perccel)
13:00 Bp. XV. Mézeskalács tér
13:15 Bp. XV. Hubay tér - Önkormányzat
14:15 Árpád-híd - csatlakozás a III. ker. Óbuda csapathoz

Szükség esetén keressetek mailben (nem tudok folyamatosan fórumot nézni)

2009:
http://kerekparosklub.hu/eszak-pestiek-gyulekezo-csillagtura-minden-keru...

2008:
http://kerekparosklub.hu/eszak-pestiek-egyesuljetek
http://kerekparosklub.hu/ezren-mentunk-egyutt-a-critical-massre

http://kerekparosklub.hu/eszak-pest-egyutt-galyazott

Saddalim képe
Saddalim
50 cs, 2010-04-15 12:59

Ez vehető hivatalos bejelentésnek? :-)
--
Eltakart arccal suhanó alak kamionvilágítást meghazuttoló fénytechnikával megáldott fehér Caprine szamáron

szelvesz képe
szelvesz
51 cs, 2010-04-15 13:09

Igen, de ez még csak terv. Szeretném ha MK-Észak-Pest együtt menne mint a az elmúlt két tavasszal (lásd a linkeket). Ha velük egyeztettem akkor felkerül a szélvész és az MK honlapjára is.
Onnantól "hivatalos" :-))
(reggel írtam az MK-ÉPest levlistára de egyelőre mindenki hallgat)
Mi természetesen a Gályával szeretnénk menni.

madam képe
madam
52 cs, 2010-04-15 14:57

Akkor még várok egy kicsit a felrakással. Jöhet privátban, ha mehet fel!

szelvesz képe
szelvesz
53 p, 2010-04-16 22:14

Mail ment.

Pule képe
Pule
54 cs, 2010-04-15 14:06

Dél- pestiek!
Dél-buda és elvileg Érd együtt csinál csillagot, nagy kiterjedésben. Mi lenne, ha mikor átérünk Pestre összefutnánk veletek!? (ha lesztek) Nagyon nagyok lennénk :)

Eddigi tervek Dél-buda felől: Törökbálint- Budaörs- Gazdagrét- Etele tér- Gellért tér
Másik szárny Érd-campona-...-Gellért tér

Időpontok és pontosítás péntek este!

Oleever07 képe
Oleever07
55 cs, 2010-04-15 15:55

hogyha eljöttök a Lágymányosi hídhoz, akkor oké. mert mi elvileg a Soroksári úton jönnénk.
----

Pule képe
Pule
56 cs, 2010-04-15 20:57

Hát nem tom, csak akkor tudunk összefutni,ha a lágymányosin megyünk? Nagy kitérő, nagyon feleslegesen.
tuti van jobb találkapont.

Firsh képe
Firsh
57 cs, 2010-04-15 21:49

Oda nem valószínű, mert kerülő, de tovább a pesti oldalon az egyik hid alján pl?

Oleever07 képe
Oleever07
58 cs, 2010-04-15 21:58

nem tudom, még megbeszélésen van az útvonal. :D
----

pujcsi képe
pujcsi
59 cs, 2010-04-15 22:39

Sziasztok! A terv szép és jó, csak sajnos a Csepel-Erzsébet vonal bedőlni látszik kellő számú és kellően tapasztalt szervezők hiányában. Én tök egyedül nem vállalnám Csepelt, Erzsébetről meg szintén nincs elég magabiztos emberünk. :-(

Viszont én lehet, hogy így becsatlakozom hozzátok a Camponánál: a család egy része Halásztelekről jön úgyis (ha jön), onnan meg már nincs is olyan messze.

-ogre- képe
-ogre-
60 cs, 2010-04-15 16:24

aki a 18. kerületből jön, siessen időben a találkozóra érni, déltől már lesznek ott derék kerékpárosok, az első 200-nak jut póló is :)

a rendőri felvezetés úgy néz ki, meglesz, de "csak" 2 motorossal, nem 4-gyel, mint reméltük.

youdit képe
youdit
61 cs, 2010-04-15 16:38

Milyen derék kerékpárosok, milyen póló?
Lesz visszaút?

-ogre- képe
-ogre-
62 p, 2010-04-16 03:01

helyi legények, akik itt cm-en nem, de amúgy aktívak. :)
a pólókról sokat nem tudni, az önkormányzat csinálja, két éve is volt, nem szégyenletes minőségben, kerékpározz minden nap jellegű felirattal (pontosan nem emlékszem).
visszaút elvileg lesz, de hogy azt biztosítanák, azt kétlem, meg erősen függ attól is, hogy hogyan széled szét a nép. jó esetben negyed annyian lennénk.

youdit képe
youdit
63 p, 2010-04-16 09:16

Áááááá, köszi. Pólóból bármilyen jó. ;))

Biztosítás nélkül is nagyon örülnék hazafelé 1-2 kísérőnek, mert gyerekkel megyünk. OK, valszeg lesz spontán áramlás is, mindig szokott. Meg legrosszabb esetben végig lehet járdázni a Határ úttól az Üllőit. (Hivatalosan ő még nem mehet főúton meg nem is mernék, de konvojban jól működik, azt már próbáltuk.)

madam képe
madam
64 cs, 2010-04-15 18:36

Akkor a föntibe beírhatom a rendőri felvezetést?

-ogre- képe
-ogre-
65 p, 2010-04-16 02:56

szerintem igen. le van zsírozva, azt mondták, a hivatalos válasz 72 órán belül megjött. először küldtünk részletes leírást, hogy milyen kereszteződések lesznek (ezt kérték), de ettől megijedtek, mert túl sok volt. egy egyszerűsített verziót azért nemhivatalosan elfogadtak. :)

törlést_kérnék képe
törlést_kérnék
66 cs, 2010-04-15 21:20

Rendőri felvezetés, bringák, bringások...ki nem hagyom!

dova képe
dova
67 p, 2010-04-16 00:28

Ha jól gondolom, akkor a szegedi csillagtúra térképe is ide tartozhat. :)

Lehet csatlakozni!
Indulás 23-án péntek hajnalban.
Érkezés szombat délelőtt.
Közben préri fíling és hangulatos zenés est.

http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Szeged,+G%C3%A1sp%C3%A1...

--------Dova--------
elvetemült bűnöző
Ne ítélj elsőre! ... leszek én még büdös paraszt is!

shutruk képe
shutruk
68 p, 2010-04-16 00:39

Lesz egy csillagtúra a Corvinustól, azt Apróhölgy szervezi.
----

http://www.nightride.hu

Firsh képe
Firsh
69 p, 2010-04-16 10:27

Az jö ötlet hogy dél csepelröl átjön a nép az M0áson, az már majdnem campona :)

Frajti képe
Frajti
70 p, 2010-04-16 10:52

Szerintem a dél-pesti oldal szedje össze az övéit odaát, itt meg a camponától (érdtől) induljon el egy befelé etele tér (városközpont?) felé?

De ha jól olvastam fentebb, megy a szerveződés, tán ma ki is írják ide.

~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~

Solo la AS Roma per sempre!

Firsh képe
Firsh
71 p, 2010-04-16 13:10

Ma lesz egy megbeszélés, én már terveztem utvonalat, de még semmi sem biztos. :)

pujcsi képe
pujcsi
72 szo, 2010-04-17 00:56

Csepelról terveztek útvonalat?

Pule képe
Pule
73 szo, 2010-04-17 01:14

Elvileg camponától 11-en át, csepelt nem mi.

pujcsi képe
pujcsi
74 szo, 2010-04-17 01:56

Ja, akkor ezt benéztem. :-)

Zsabor képe
Zsabor
75 szo, 2010-04-17 17:44

XII. kerületből lesz valami?
Én megcsinálnám, de rendezőnek is jelentkeztem, így már sokkal korábban a vár oldalánál kell lennem (van valakinek tapasztalata, hogy ilyenkor hogyan lehet a kettőt összehozni?)

Saddalim képe
Saddalim
76 v, 2010-04-18 00:45

XII. ker forewör!
én már hoztam 2x csillagot 12kerből, ez egyik esetben úgy nézett ki hogy előre kiosztott feladatok voltak, így nem kellett előtte sehova odaérni. Másodszorra Áron volt a duplarendezők összekötőembere, szerintem ha írsz neki, elmondja hogy is van ez most.
Idén eddig úgy gondoltam nem tudok beállni csillagba, mert kell új póló, azt meg elvileg gyűlésen osztanak, de mindjárt akkor én is megcímzem Áront hogy lehet-e hamarabb pólóér menni, mert ha igen, lehet hogy megyek én is csillagozni
--
Eltakart arccal suhanó alak kamionvilágítást meghazuttoló fénytechnikával megáldott fehér Caprine szamáron

pujcsi képe
pujcsi
77 szo, 2010-04-17 18:33

Saddalim! A Campona nagyon elcsúszott jobbra a térképeden.

Saddalim képe
Saddalim
78 v, 2010-04-18 00:55

Igen, erre tegnap (vagyis ma) éjjel 3-kor, azaz a friss kép elkészültekor rájöttem, de inkább az alvás mellett döntöttem :-) Rögtön kifoltozzuk...

UPDATE: javítva
--

djkaller képe
djkaller
79 v, 2010-04-18 12:37

Való igaz, csepelre beraktad a Camponát :) De ez nem vészes annyira. Akit érint az úgyis tudja.

pujcsi képe
pujcsi
80 v, 2010-04-18 15:21

Hát, tőlem berakhatjuk a Camponát (az igazit) oda, és máris meg van oldva a csepeli csillag! :-D

toreki képe
toreki
81 k, 2010-04-20 17:09

Ha lesz csepeli csillag, akkor kijövök segíteni a felvezetésben.

Sztraki képe
Sztraki
82 sze, 2010-04-21 11:58

Szia pujcsi! Én is szívesen vezetem a csoportot! Itt lakom a Szent Imrénél, legyünk többen többen többen :)

Sztraki - GT Tequesta

toreki képe
toreki
83 sze, 2010-04-21 13:07

Pujcsival már vagyunk hárman. Szerintem hivatalosan is meghirdethetjük, hogy lesz csepeli csillag.

Sztraki képe
Sztraki
84 sze, 2010-04-21 16:15

Mi legalább hárman mennénk, az már öt fő :D Ha meg útközben bringásokat látunk behajtjuk őket a sorba :D A Tali a szökőkútnál legyen? Délben, egykor vagy kettőkor?
Sztraki - GT Tequesta

toreki képe
toreki
85 sze, 2010-04-21 16:34

Ez van a Csepel Újságban (2010-04-16-15.pdf):

Csepeli Bringások!
Kerekezzünk családias tempóban együtt 2010. április 24-én a Critical Mass kerékpáros felvonulás Roosevelt téri indulásához, majd onnan a városligeti közös bringaemelésre!
Találkozás 13.30 órakor a Radnóti Miklós Mûvelõdési Ház elõtt (1214 Bp., Vénusz u. 2.)!
Mindenkit szeretettel várunk!
Csillag-mûhely Közösségfejlesztõ Egyesület

Keresem velük a kapcsolatot.

Sztraki képe
Sztraki
86 sze, 2010-04-21 18:17

Tempótól függően, úgy 13:50 felé lennének a Szent Imrénél. Gondolom a Kossuth-on vagy a Rákóczin jönnek fel. Persze ha kell a tapasztalt bringás, letekerünk a Radnótiig is :)
Sztraki - GT Tequesta

toreki képe
toreki
87 cs, 2010-04-22 23:58

Sziasztok

Megvan a kapcsolat a Csillag-műhely csapattal. 13:30-kor indulnak, és találkozunk velük a Szent Imre téren a szökőkútnál. Onnan 13:40-kor indulunk tovább együtt. Legalábbis ez a hivatalos időpont a találkozásra, hogy inkább várjunk a CSM csapatra, minthogy valaki lemaradjon, mert késve jön. Mi már nem tudunk várni, legkésőbb 50-kor indulunk.

Útvonalra adjatok javaslatokat. Terv szerint a Szabadkikötőn megyünk, onnan agy Duna-part (vagy Soroksári), Lónyai, Kálvin, Kecskeméti, Petőfi, Erzsébet tér, József Attila (vagy Borárostól a part mellett). Minden ötletet szívesen fogadok.

Mielőtt elindulunk Csepelről, ne felejtsük el egyeztetni a visszautat.

toreki

20/2119181, 30/6822339

madam képe
madam
88 cs, 2010-04-22 00:29

Kérlek, ha valami biztosat tudsz, te vagy a szervező írja meg nekem/ide a pontos útvonalat, időpontokat!!!

Axelos képe
Axelos
89 sze, 2010-04-21 17:46

Besegítek akkor én is, igaz erzsébeti vagyok, de csepel nincs messze. :D

djkaller képe
djkaller
90 v, 2010-04-18 12:35

Aki gondozza ez a posztot lécci áldozzon rá 5 percet és javítsa ki, hogy a XXII. kerületnél ne legyen üresség, ellenben a Camponás találkozó kerüljön át oda, mert a Campona az ott van. Az Érd is keröljön Érdhez, a Budaörs meg Budaörshöz. A térkép nagyon komoly, azon úgy is látszik melyik csapat kivel, hol fut össze.

addisz képe
addisz
91 v, 2010-04-18 21:38

Már írtam az illetékesnek, hogy intézkedjen :)

madam képe
madam
92 h, 2010-04-19 15:43

Az illetékes intézkedik/et. És még fog is intézkedni. :-)
Baloldalon kerület és településnév azért van egymás alatt, hogy mindenki könnyen rátaláljon a sajátjára, ne felsorolásokból kelljen kiböngésznie.
Itt azokat a helyeket gyűjtöm össze, ahonnan tudom, hogy indul csillagtúra. Szóval azok nem üres helyek, hanem egy lista, ahol az összefüggő túrák egy pontba kerülnek, és nincs szétbontva minden kerületre, minden településre önállóan.

amark képe
amark
93 h, 2010-04-19 16:42

Nagykovácsi-Remeteszőlős-2.A kerületből szervez valaki valamit? Ha nem akkor lehet el kéne kezdeni. Én szívesen kitalálok valamit csak megrögzött bringautas vagyok, szóval vki vagányabb is kéne:)
---------------------------------------------------
Kék-ezüst Schwinn-Csepel.

papa71 képe
papa71
94 k, 2010-04-20 13:01

A XVIII. kerületi csillagtúráról szeretnék érdeklődni, hogy jön-e rendőri kíséret visszafelé is? Mivel több alsós gyereket szeretnék elcsábítani a gyermekeim osztálytársai közül, nem mindegy a távolság és a biztonság sem.

youdit képe
youdit
95 k, 2010-04-20 13:27

Majd a szervezők kijavítanak, ha nem, de visszafele általában nem szokott rendőri kíséret lenni. Érdemes viszont csapatban együtt jönni. (Hazafele egyébként egyáltalán nem rossz nekünk az útvonal.)

Jótanács: gyerekenként LEGALÁBB EGY biciklizni jól tudó felnőtt legyen, feltöltött mobiltelefonnal. Nem könnyű együtt maradni, és jó, ha minden gyerekre tud figyelni valaki, aki segít a végén megtalálni a többieket, ha meg kellett állni cipőfűzőt kötni/orrot fújni stb.

papa71 képe
papa71
96 k, 2010-04-20 14:14

:( kár láttam, hogy más kerületekben előfordul.
Valóbban nem rossz a visszaút a problémám a XIX - XVIII határával van. Mivel a gyerekek akkorra már ki lesznek tikkadva célszerű lenne az Esze Tamáson jönni viszont úgy ha nem akarok nagyot kerülni (legalább a Mészáros Lőrinc utcai sínugrásig) akkor rá vagyok kényszerítve az Ady Endre út - Új temető út - Csapó utcai horror-ra, ráadásul már valószínűleg sötétedésben. :(
A 2-3 gyerekenként 1 felnőtt szokott lenni az arány :(

youdit képe
youdit
97 k, 2010-04-20 14:50

Hol láttál olyat, hogy hazafelé is rendőri kíséret? Oda megyünk lakni. ;)

2-3 gyerekenként 1 felnőtt szerintem egyáltalán nem olyan rossz arány.

Kitikkadásra rengeteg innivaló, meg szendvics, müzliszelet - nincs jobb ötletem. Részünkről (2f, 1gy) az lesz visszafele, hogy Hungária bringajárda, aztán meg Üllői. Ha lesz elég kísérő (akár spontán módon) biztonságosan körbevenni + kicsi a forgalom, akkor az úton, ha meg nem, akkor egyszerűen a jobb oldali járdán. Az nem olyan rossz, pár helyen kell csak figyelni.

papa71 képe
papa71
98 cs, 2010-04-22 11:37

Persze attól függ, hogy a XVIII melyik részén laktok, de szvsz az Esze Tamás jobb választás mint az Üllői. A sorompótól, meg járdázunk a pálya, meg a temető mellett a Vörösmarty suliig. Onnan már megint vannak kis utcák amiken el lehet bóklászni a kerületben bárhová. Mondjuk, ha a gyorsforgalmitól északra laktok akkor a Kőbányai-bringaút, Óhegy, Újhegy lenne részemről a visszaút. Igaz, hogy emelkedős, de nagyon nyugis.

youdit képe
youdit
99 cs, 2010-04-22 11:43

Üllői mellett lakunk. Odafele kerülünk, de visszafele egyenes úton haza, hogy minimalizáljuk a nyafogást. :)

Saddalim képe
Saddalim
100 k, 2010-04-20 17:41

visszafelé szervezett rendőrös csillagtúrák nincsenek, de CM után, hétvégén késő délután több bringás lesz mint autó, biztos, hogy mindig lesz(nek) valaki(k) aki(k)hez be lehet csatlakozni egy adott szakaszon
--

-ogre- képe
-ogre-
101 k, 2010-04-20 17:42

visszafelé nem lesz rendőri biztosítás.
akik együtt maradnak, azok tudnak együtt hazamenni. legutóbb is az volt, hogy az itteniek közül mindenkinek más programja volt, és a cm vége felé a szélrózsa minden irányába elhúztunk. most nem tudom, ki mit szervez, akik hazatartanak, lehet találkozójuk x helyen és időben, ezt indulás előtt, a bogármesterség előtt meg lehet beszélni.

ha az a probléma, hogy a gyerkőcök fáradtak lesznek, a legegyszerűbb, ha a végén eltekertek a nyugatiba, és elmentek pl a mizsei vonattal kispest állomásig. ez ugyan pénzbe kerül, de még így is simán lehet, hogy jó élmény lesz a gyerekeknek.

madam képe
madam
102 k, 2010-04-20 16:52

Eddig csak a Pécel-XVII-X jelezte, hogy lesz visszaút, de szerintem ők is rendőri kiséret nélkül mennek. A visszaúti rendőri kiséretet a bizonytalan indulási időpont és a bizonytalan létszám (igény) miatt nem nagyon lehet kérni. Odaúton a szervezőkkel érdemes egyeztetni, ha tudnak segítenek a visszaúton, vagy ott helyben a csapatból "szerveződni" másokkal.

youdit képe
youdit
103 k, 2010-04-20 17:04

Elvileg lesz a XVIII.-ban is. Tényleg érdemes induláskor megbeszélni, vagy akár most egy időt/helyet.

Vírus képe
Vírus
104 k, 2010-04-20 22:00

Igen Pécel-XVII-X vonalon lesz visszaut,de rendőri felvezetés nélkül!

Magyarországon az egy főre eső bunkók száma kettő.

Szter képe
Szter
105 k, 2010-04-20 13:03

Sziasztok!

Légyszi aki csillagtúrát is hoz a Rooseveltre, de ugyanakkor a CM-en zöld pólós rendező is, az küldjön nekem SOS egy levelet "ZÖLD CSILLAGOS" címmel a budai pont e kukac gmail pont com címre, hogy be tudjunk osztani titeket.

Madam, nemtom, hogy te is zöldezel-e, de Apróhölgy+Shutruk már jelezték felém, hogy csillagoznak is. Kértem és ezúton is kérünk mindenkit, hogy senki ne mondja le a rendezői feladatokat, mert előre be lesztek osztva helyekre / feladatokra, ha tudunk a csillagotokról is. Az már fix, hogy minden III.kerületi csillagos és Zöld pólós TŐLEM kap feladatot, úgyhogy lécci íratok levél + a helyszínen engem kell keresnetek.

A többi "ZÖLD CSILLAGOS" bejelentkezést is várom tőletek. Tehát, ha már bejelentkeztél Kükü-nél rendezőnek, de időközben csillagtúrát is viszel, akkor nekem is írj külön:
tárgy: "ZÖLD CSILLAGOS",
levél: neved, e-mail címed, mobil számod, ... kerületből jövök, van pólóm / nincs pólóm ... méretűt vegyél át nekem.

Köszi!
E*

Vírus képe
Vírus
106 k, 2010-04-20 22:04

Eszter,ki tudnátok tenni ezt a forumot a főoldalra? Jó lenne,ha minél többen látnák a csillagtúrákat,és tudnának választani kedvükre.

Magyarországon az egy főre eső bunkók száma kettő.

Szter képe
Szter
107 k, 2010-04-20 23:49

Amint kimegy a CM rendezői, azaz megvan a teljes létszám, akkor szerintem semmi akadálya címlap kiemeltre tenni. Kb. csütörtökön - szerintem.

youdit képe
youdit
108 sze, 2010-04-21 09:07

Miért pont ehhez kötitek? Mármint a teljes létszámhoz?

Szerintem pont hogy ki kellett volna tenni már régesrégen, kb. az első felhívással egyidőben. Aki bizonytalan, nem mer egyedül elindulni, annak nem biztos, hogy segít, hogy pénteken olvas róla (ha olvas róla). Aki mindennap itt lóg és bátran közlekedik a városban, annak sokkal kevésbé van szüksége a csillagtúrára.

madam képe
madam
109 sze, 2010-04-21 11:04

Ennél sokkal fontosabb, hogy az LMCS vizet fog osztani. Ez a hozzászólásokból is egyértelműen látszik. :-(

Szter képe
Szter
110 sze, 2010-04-21 11:05

Értem én :)
Kükü döntött így, mert rengeteg a fontos és sürgős egyéb post, és ő kezeli jelenleg, hogy mi lehet címlapon kiemelt.
Az érveléseddel egyetértek, viszont hogyan döntöd el, hogy a csillagtúra vagy a rendező keresés vagy matricaosztó vagy mi legyen a tetején? Ha nincs elég rendező, akkor nincs is CM - de van! :) - szóval most az a top priority.

Köszi a megértést és türelmet, nem fogom elfelejteni feltenni, no para! :)

youdit képe
youdit
111 sze, 2010-04-21 12:30

OK, én is értem, és nem is akarok beleszólni (hisz nem mi szerkesztjük a lapot ;), csak nekem így kicsit öncélúnak tűnik. Gyere CM rendezőnek, mert szükség van rád, hogy meg lehessen tartani. Osztogass matricát, hogy minél többen tudjanak róla. Vegyél pólót, hogy hirdethesd, hogy biciklivel jársz, meg legyen mire emlékezned az év többi napján, amikor nincs CM. Helyi CM-ek (ez OK), víz, biciklis vásár, cyclechic, lufik, New York, stb.

Az egyszeri ember feljön az oldalra, mert hallott a CM-ről/kapott vkitől egy matricát, sógora/kollégája, a Jóska is szokott jönni, és mondta, hogy jó buli. Gondolja, kipróbálja. Látja, hogy tud majd venni pólót, fog készülni rengeteg fotó/videó meg valszeg készülődik vmi afterparty is. Azt még nem tudja, milyen útvonalon menjen, nem gyakorlott városi bringázó. Megvakarja a fejét. Tanakodik. Ja, de lehet, hogy péntek este 8-kor felnéz az oldalra infóért, felcsillan a szeme, kivakarja a 15 éves biciklijét a sufniból, pumpál-szerel-helyrehoz és szombat délelőtt jön mégis. Nem Neked szól Eszter, nem is támadás, csak a 'rengeteg fontos és sürgős egyéb post' meg 'top priority' mellett szerintem erre is lenne szükség. Saját példa: természetesen mentem volna/mennék akárhogy is, de mivel most gyerekkel, napokig bújtam az útvonalakat és első adandó alkalommal lecsaptam a szomszéd kerületből induló csillagra. Mert máskülönben három kerületen át járdáznunk kellett volna.

Miló01 képe
Miló01
112 k, 2010-04-27 12:55

Kis utcákban is legtöbbször megoldható a közlekedés bringával a teljesen kezdők számára! De még annál biztonságosabb a járda, ha a kereszteződésekben mindig leszálltok és áttoljátok kellő körültekintéssel. Különben veszélyes, mert a doboz lények nem látnak ki a dobozból:D

hogy hozzá is szóljak érdemben, igen kellett volna jobban népszerűsíteni a csillagtúrákat, remélem szeptemberben már annyira jók leszünk, hogy a 350 ember hamar összejön és jut idő a csillagtúrákra is:P

Eszternek köszönöm a szervezést, tényleg jó hangulatban telt el az egész, kivéve, hogy 105 percet végig kellet állni:D

Néhány atrocitás mégis csak volt, páran járdáztak, de nem volt szembetűnő, sínen is nyomták, de ahogy rájuk szóltam visszaálltak. (3 eset) És még egy csávó akarta sínen rakni, épp kiakarta tenni az első kerekét a sínre, mikor rám nézett, erre csóváltam a fejem kicsit elmosolyodva, arra ő nevetve vette az adást, vissza első kerék és szép türelmesen megvárta, hogy elinduljanak. Egy csávó volt csak aki a CM-el szemben haladt a sínen, közben pedig az út tök üres volt:D Ez számomra csak annyit jelent, hogy nagyon normálisan folyt le ez a rendezvény, szeptemberben +1 fő!

youdit képe
youdit
113 k, 2010-04-27 13:31

Kis utcákban biztosan megoldható, a belvárosban mondjuk, de nem a város széléről. Persze megfelelően kis felbontású térképen az Üllői meg a Gyorsforgalmi is elég kicsi. Biztos hamar beértünk volna, főleg a kereszteződéseknél leszállva.

Amúgy senki nem teljesen kezdő, csak 12 éven aluli nem mehet főúton. A 12 odébb van még, az egyéni mérlegelés fontosabb, gyalog se engedtük még lámpás kereszteződésen át se egyedül soha. Pedig szeretett volna, nem is (teljesen) gyakorlatlan. Úgyhogy a biztonságos és gyors beéréshez nagyon kellett a csillag. A XVII. kerületi csapat pedig profi volt, mint mindig.

Spikk képe
Spikk
114 k, 2010-04-20 15:38

Útvonal Budaörsről
Közúton fogunk közlekedni. --> A KRESZ minden vonatkozó szabálya érvényes lesz ránk! Ez természetesen mindenkinek a saját felelőssége, csak szólok előre (és ott is fogok).
Az Etele téren csatlakozunk a többiekhez. Odáig rendőri kíséret nélkül fogunk eljutni.
Akinek kérdése lenne, itt üzenjen, illetve szombat délelőtt már lehet telefonálni is. Egy nagy harmincas, utána 8 egyeske 5 negyvenhárom és 11.

Lusti képe
Lusti
115 k, 2010-04-20 16:06

srácok a fent említett időpontok pontosak és véglegesek?

madam képe
madam
116 k, 2010-04-20 18:23

Igen, a fenti listában levő indulási helyek és időpontok "véglegesek". Az idézőjel azt jelenti, hogy nem zárható ki a változtatás, de nem valószínű.

kata cica képe
kata cica
117 k, 2010-04-20 17:43

Sziasztok.A XVIII.kerületbe vissza felé nincs rendőri kíséret. Mindenki a karékpár út használatával jön haza

atomboy képe
atomboy
118 sze, 2010-04-21 02:19

Iden Szegedrol is jovunk paran, a csapat fele rendezonek jelentkezett. Persze nem egy idoben, ki penteken, ki szombaton er be bringaval, szemely szerint vonattal jovok.
Azert kerhetunk egy csillagoskat Szeged iranybol, datum nelkul? :)

atomboy

----
Biciklizes Szegeden

youdit képe
youdit
119 sze, 2010-04-21 12:40

Exszegediként is hajrá-hajrá. :)

atomboy képe
atomboy
120 sze, 2010-04-21 13:11

Na a veglegesnek tuno szegedi kuldottseg:
3-an penteken ernek fel pentek este, ha minden jol megy.
2-en vonattal jovunk szombat delelott.
1 meg hertizal, azon van, hogy fel tavot vonattal, a masik felet bringaval teszi meg. Hogy mikor erkezik, erosen kerdojeles. :)

atomboy

----
Biciklizes Szegeden

sagan képe
sagan
121 szo, 2010-04-24 00:27

2 szegedi már teljesítette a csillagtúrát :))
Majd Pesterzsébettől, az egyszemélyes fogadóbizottsággal kiegészülve tekert be a Nyugatiig.

----------------------
Legyen a zebra biztonságos!
Nem én vagyok őrült,hanem a világ.

atomboy képe
atomboy
122 szo, 2010-04-24 00:54

Harmadikat hol hagytak?! Majd jol megmosom a fejuket!

atomboy

----
Biciklizes Szegeden

youdit képe
youdit
123 sze, 2010-04-21 12:39

Wow, címlap, köszi! :)

Oleever07 képe
Oleever07
124 sze, 2010-04-21 21:14

lehet, hogy nagy nehezen összejön az erzsébeti csillagtúra is, csak kéne pár dél-pesti, de elsősorban erzsébeti szervező.
Valahogy így nézne ki az útvonal:
Találkozó: Kossuth Lajos utca, Városháza, 1 óra előtti indulással (kb. 12.45 körül), majd Kossuth Lajos utca-Ady Endre utca-Topánka utca-Szent Erzsébet tér-Hosszú utca-Köteles utca-Határ út, és a Nagykőrösi útnál rákanyarodunk a bringaútra, ami így vezet:Gyáli út-Epreserdő utca-Ecseri út. És itt az Ecseri útnál tudnánk becsatlakozni a lőrinci csapathoz.
Ezt most még ne tegyétek fel, ez csak egy terv, ha lesz elég szervező, akkor tudok/tudunk biztosat mondani.
----

otapi képe
otapi
125 sze, 2010-04-21 23:09

Szerkesztettem is hozzá egy térképet, lásd
Persze, szigorúan nem hivatalos, mivel kb. 2-3-an leszünk szervezők, hacsak innen a CM-ről nem jelentkezik valaki!
Mindenesetre én ott leszek a Városháza előtt 12:45-kor. Elég lesz elindulni 13:00-kor, mert a Lőrinciek is akkor indulnak, de hosszabb távon.

Oleever07 képe
Oleever07
126 sze, 2010-04-21 23:57

ohh, köszi a térképet. :-) remélem, majd valahol be tudok csatlakozni a menethez.
----

madam képe
madam
127 cs, 2010-04-22 01:16

OK, várom!

Oleever07 képe
Oleever07
128 cs, 2010-04-22 11:07

szerintem mehet fel a tetejére. 2 szervező már van, 3.-nak meg majd én becsatlakozok valahol. pár bringást itt, a suliban tájékoztattam, meg majd este kirakom Facebook-ra. vagy ha valaki kiteszi helyettem, akkor annak örülünk! :-)
----
Fábián Olivér from Pesterzsébet, aki immáron 1 éve CM-tag! :-) YEAH!!! :D
Járgányom: egy ALPHA monti tele CM-matricákkal.
Jellegzetességem: egy Kappa táska, amin egy kitűzőkből kirakott CM felirat van. :D

Axelos képe
Axelos
129 cs, 2010-04-22 20:12

Megpróbálok oda érni háromnegyed 1-re. Max. ha kések utol érem a csapatot és zárom a tömeget
Ne dudálj, biciklizz!!=D// 2éves CM tag:D blog:D

otapi képe
otapi
130 cs, 2010-04-22 23:21

Gyere mindenképp, kevesen vagyunk egyelőre!

alterego képe
alterego
131 cs, 2010-04-22 07:51

Hali, javasolnám, hogy ma véglegesítsük az összes találkozó időpontját, mert lesznek, akik nem lesznek esetleg már neten szombatig.

Amit a szervezők vigyenek: Imbuszkészlet, 10-es, 13-as kulcs, lehetőleg 2 db (asszem a 13-as kell a régi fajta kerekek leszedéséhez), defektjavító készlet, kerékleszedő 3db, legalább 1 db 26-os belső (meg a sajátotok, nem baj, ha 24-es is van), 1 l víz, kézkendő kéztisztításhoz kendő, esetleg kötszer horzsolásokra, punpa.

Sztraki képe
Sztraki
132 cs, 2010-04-22 10:02

Nekem van felesleges 24"-os belsőm, vadi új. Véletlen vette rokonom :) Elviszem, hátha szüksége lesz rá valakinek. A "punpa" az vicc akart lenni? Vagy csak korán volt és elgépelted? :D
Sztraki - GT Tequesta

pujcsi képe
pujcsi
133 cs, 2010-04-22 10:30

Valaki beszélt a szigetszentmiklósiakkkal? Honnan tudjuk, hogy a lőrinciekhez csatlakoznak be? Nekem nem tűnik logikusnak. A listában meg a Campona áll, szóval min. az egyik hibás.

madam képe
madam
134 cs, 2010-04-22 15:54

Infó megerősítve: Campona felé mennek.

pujcsi képe
pujcsi
135 cs, 2010-04-22 16:29

Szuper! Köszi! Viszont pont lekésik az érdi vonalat, ahogy látom (12.25-kor még csak Lakihegyen járnak).

madam képe
madam
136 cs, 2010-04-22 16:32

Igen, Érd elöbb elmegy onnan, de úgy tervezik, hogy Gellért térig beérik őket.

pujcsi képe
pujcsi
137 cs, 2010-04-22 10:39

A Csepeli Újságban meg ez lett meghirdetve:

Csepeli Bringások!
Kerekezzünk családias tempóban együtt 2010. április 24-én a Critical Mass kerékpáros felvonulás Roosevelt téri indulásához, majd onnan a városligeti közös bringaemelésre!
Találkozás 13.30 órakor a Radnóti Miklós Mûvelõdési Ház elõtt (1214 Bp., Vénusz u. 2.)!
Mindenkit szeretettel várunk!
Csillag-mûhely Közösségfejlesztõ Egyesület

Sőt, itt is fent van: http://csepeliprogramok.kozos.info/?p=139

Judit87 képe
Judit87
138 cs, 2010-04-22 14:44

Hello! A csillagtérkép nem jó társaim! Én a XVIII. ker.-ből vagyok és nem jelezték a szigetesek hogy hozzánk csatlakoznának! Viszont a Campocához nem tudom hogy csatlakoznak mert Szigetszentmiklosról a M0-ről lehet átmenni a Camponához! Vagy nincs igazam??? Valaki helyesbitse a térképet! Köszi

Saddalim képe
Saddalim
139 cs, 2010-04-22 15:15

szerbusz
a térkép koncepciója az volt, hogy ahol összefutás van, oda odakerül egy plusz csillag, időponttal és helyszínnel (Váci úr, Gellért tér). szsztmiklós és a ti vonataloknál nincs ilyen, ezért húztam egybe, mert kicsit sok lett volna a vonal arrafelé. ezekszerint akkor nem egyértelmű, következő változatban akkor húzok nekik külön vonalat

(mér frissíti magát auto az oldal, hogy elvesszen az egész hozzászólás?!)
--

pujcsi képe
pujcsi
140 cs, 2010-04-22 15:26

Nekem a leglogikusabb útvonalnak Miklósról az tűnik, hogy át Csepelen, aztán végig a Szabadkikötőin, de ez persze nem jelent semmit. A lőrinci útvonal tán a legnagyobb kerülő. Sajnos miután posztolták itt az indulást, el is tűntek, és nem reagálnak semmilyen kérdésre. Viszont adtak meg elérhetőséget, lehet, hogy érdemes felhívni őket, és megkérdezni a pontos útvonalat, hogy jól szerepeljen a térképen/listában:

Telefonszám: 06-20-478-6325
Email: info@sziszke.hu

youdit képe
youdit
141 cs, 2010-04-22 15:27

Ha már nagyon pontosra akarod csinálni és úgyis belejavítasz, akkor a XVII. és a XVIII. legvége ugyanaz (csillag és bevárás nélkül). Amúgy sztem nagyon jó a térkép! :)))) Köszi!!

youdit képe
youdit
142 cs, 2010-04-22 15:28

És mégegyszer köszi, ha már dupla! ;)

atomboy képe
atomboy
143 cs, 2010-04-22 15:32

Szeged nem kap csillagoskat?

atomboy

----
Biciklizes Szegeden

Saddalim képe
Saddalim
144 cs, 2010-04-22 16:11

Mégegy vonal és lassan amőbázni lehet a térképen :-)
De rendben, következő módosítással kaptok egy csillagot. Pontos hely és időpont? :-)
--

atomboy képe
atomboy
145 cs, 2010-04-22 17:06

atomboy

Pontos hely: A kep jobb also sarka, delkeletre van Szeged. :)
Idopont nincs, fele penteken del felol, a Duna menten, fele szombaton erkezik a Nyugatira.

----
Biciklizes Szegeden

sagan képe
sagan
146 cs, 2010-04-22 22:26

A nyíl miért Szeged felé mutat,amikor Szeged-Bp az útirány?

----------------------
Legyen a zebra biztonságos!
Nem én vagyok őrült,hanem a világ.

Zsabor képe
Zsabor
147 cs, 2010-04-22 15:42

Hello.

A XII. ker. csillagtúra mikor fog felkerülni a térképre és a hivatalos csillagtúrák közé?
Lassan kezdek aggódni, hogy nem fog róla értesülni senki, és nem lesz ott senki :)

Saddalim képe
Saddalim
148 cs, 2010-04-22 16:12

Most ;-)
--

kata cica képe
kata cica
149 cs, 2010-04-22 16:22

Sziasztok. A lőrinci útvonalról érdeklődni lehet telefonon. 06207718229.

otapi képe
otapi
150 cs, 2010-04-22 23:30

Köszi, küldtem SMS-t.

-ogre- képe
-ogre-
151 cs, 2010-04-22 16:37

btw. a pesten kívülről érkezőknél a nyilat a város irányába raknám, mert úgy néz ki, mintha valaki szegedre vagy pécelre akarna menni cm helyett :)

Saddalim képe
Saddalim
152 cs, 2010-04-22 23:09

madam, átcseréled a posz képét a frissre? nincs most perpill időm átrajzolni abba is
--

Sakura képe
Sakura
153 cs, 2010-04-22 23:26

Elhozom Apámat!

Mongoose Crossway 450
Landscape is changing!

pujcsi képe
pujcsi
154 cs, 2010-04-22 23:43

Én is! És már nem is először! :-)

pujcsi képe
pujcsi
155 cs, 2010-04-22 23:42

A listához még: Csepel az igazából XXI. kerület :-)

Az új térképen meg ugye a miklósi vonal is a helyére kerül? Amúgy ezer köszönet a koordinálásért nektek!

Oleever07 képe
Oleever07
156 cs, 2010-04-22 23:58

most már feltehetitek a térképre az erzsébeti csillagtúrát is. már Facebook-ra is felraktam, mehet ide mindenképp. de azért várunk pár szervezőt is. :-) fentebb írtam az útvonalat.
----
Jellegzetességem: egy Kappa táska, amin egy kitűzőkből kirakott CM felirat van. :D

Oleever07 képe
Oleever07
157 p, 2010-04-23 11:28

egy kis módosítás az időponttal kapcsolatban: a találkozó van 12.45-kor, és 13.00-kor indulunk. előre köszi a módosítást! :-)
----

janika88 képe
janika88
158 szo, 2010-04-24 00:13

mikor lesztek kb Nagykőrösi-Határ sarkon?
Mert akkor szervezhetek egy túrát Wekerle szívéből, a kós térről 13:15kor.
és 13:30körül csatlakoznánk hozzátok!
vagy túl későn szóltam?
(tudom későn de reggelre lesz kész a bringa, kérdéses volt h megyek-e:()

Trek 2300 Composite full SH600 szettel

otapi képe
otapi
159 szo, 2010-04-24 01:13

Ha minden jól megy, 13:30-kor már az Ecseri útnál leszünk, hogy elérjük a Lőrinci menetet.
A Wekerléről egyszerűbb, ha az Europarknál kapcsolódtok be a Lőrinci menetbe. Viszont, ne az Europark előtt álljatok, hanem az Üllői mellett a pesti irányba várakozzatok.

Zsabor képe
Zsabor
160 v, 2010-04-25 11:00

Csillagtúra XII. ker: FAIL

Árnyékcickány képe
Árnyékcickány
161 v, 2010-04-25 11:08

Mi történt?

Zsú.
CMtúra

matyi1 képe
matyi1
162 v, 2010-04-25 11:55

4fő:D

Árnyékcickány képe
Árnyékcickány
163 v, 2010-04-25 12:50

Ha a jó kedv, a lelkesedés és a mosoly ott volt, akkor nem fail ;)

Zsú.
CMtúra

atomboy képe
atomboy
164 v, 2010-04-25 22:33

Rendori kiserettel? :)

atomboy

----
Biciklizes Szegeden

Oleever07 képe
Oleever07
165 v, 2010-04-25 20:33

nyugi, a XX. ker.-i is egy kissé fail volt, mert csak 9-en vagy 10-en voltunk. :D de kárpótolt minket a lőrinci menet, amiben voltak vagy 200-an. :D
----

-ogre- képe
-ogre-
166 h, 2010-04-26 00:59

optikai kéccázan voltunk, mert széthúztuk a menetet. induláskor kb 50 fő lehetett, de inkább kevesebb.

kata cica képe
kata cica
167 h, 2010-04-26 08:18

Sziasztok. ha van valakinek a XVIII. indulás előtt készült képe,légyszíves küldjön nekem. katalinacsai@gmail.com Köszönöm.

aron képe
aron
168 k, 2010-04-27 11:25

én épp kocsival (lol:) akadtam bele vagy az északpesti vagy az óbudai menetbe buliépítésből hazafelé, majdnem lekéstem miattatok a cm-et:))

*
mindig van hátszél, csak te mész rossz irányba.

MK észak-pest
cyclechic.hu

szelvesz képe
szelvesz
169 k, 2010-04-27 18:28

Könnyen eldöntheted h melyik volt. Ha elöl Gálya akkor ÉP, ha motoros rendőr akkor Óbuda.
:-))