Sziasztok! 04.22-e este 19:00-22:45 kozt valamikor a Mammut 2. melletti GKM elol ELLOPTAK a csodaszep
neonzold-citromsarga MALI vazu orszaguti kerekparomat (hozza volt lakatolva a biciklitarolohoz).
VISSZAVASAROLNAM (az eredeti szinben)! Legyszi ne szedjetek szet, ne fessetek le!
Fekete Mavic felnik voltak rajta. Nagyon szeretnem visszaszerezni :( Csenge
csenge.csoma (kukac) gmail.com; nullahatharminc-hatotvenkilenc-nyolcvanharom-negyvenharom
| Csatolmány | Méret |
|---|---|
| MALI.jpg | 1.7 MB |

nem bántani akarlak, de ha azzal a karpereccel volt lezárva, ami a képen a stucni körül díszeleg, akkor ne lepődj meg, hogy elvitték. kb mintha le se zártad volna.
szép bringa volt, sajnállak.
a következő gépedhez meg vegyél majd egy rendes láncot vagy u-lakaT.
Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
3:-O
Hog yis szól a mondás? Költsd a bringád tizedét zárra...
Sör nélkül rakom oszt?
Fele annyi energiat aldozz lakatvasarlasra, mint topicnyitasra, meg utolagos sirasra. Asszem igy van.
(Bocs, de utalom amikor telehannyak az oldalt, tok foloslegesen, friss reggel...)
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
"Ok, Mr. Tour de kibaszott France, ki kérte, hogy bicajjal járj?"
Ráadásul rögtön kettőt, tuti ami fix kiabálva..
bonnie
ráadásul ne szedjük szét, ne fessük le...
mintha mi loptuk volna el.
--------------------------------------------
Káposztásmegyeri Aszfaltbetyár @ kék Simplon
Igazából lassan a Critical Mass-t sejtik majd a lopások hátterében a hatóságok. Minden ellopot bringa után új taggal bővülünk. Ez gyanús!:-))
-"Elnézést a környezetszennyező netezésért"-
Lol, tényleg:
Ennyi ideje regisztrált felhasználó10 óra 59 perc
Na megyek, mert még szét kell szerelnem és át kell festenem egy neonzöld citromsárga malit.
Ha minden másba csak feleannyi energiát fektetnénk mint egymás fikázásába...,
nem tudom, hol tartanánk, de biztos, hogy már nem magyarok lennénk.
... kerékpáros szemmel ...
Akkor nagyon boldog vagyok hogy egymás fikázásába ennyi energiát fektetünk mert így magyarok maradunk hála az égnek. Aki meg más akar lenni és nem magyar annak nyitva vannak a schengeni határok! ;-) Én magyar maradok míg ver a szívem.
Igazából lassan a Critical Mass-t sejtik majd a lopások hátterében a hatóságok. Minden ellopot bringa után új taggal bővülünk. Ez gyanús!:-))
kedves csenge, sajnálom a történteket, ez asszem a tanulópénz, amit most megfizetsz. ezt olvasd el, és aztán ajánld minden kerékpározó ismerősödnek is.
--------------------
[The more ridiculous a belief system, the higher the probability of its success]
Az én Active márkájú biciklimen a hátsó soron a két legkissebb fogaskeréken már csak 8 fog volt összesen, ütött is volt, kopott is, mégis levágták az oszlopról ahova kötöttem...pedig piaci ára max 5e Ft volt, és akkor nagyon jó indulatúak voltunk... :( Szal tényleg vmi komolyabb zárat szerezz be.
ilyen vekony sodronyt talan meg nem is lattam.
koldokzsinor:D
ma reggel is lattam egy egesz jo kelly's aminek kizarolag a gyorszaras elsokereke volt kikotozve!! ilyenkor mar-mar kesztetest erzek, hogy kiengedjem a gyorszarat es a maradek biciklit egy jo u-lakattal kikossem egy tavolabbi oszlophoz...