ELLOPTAK: NEONZOLD-CITROMSARGA MALI ORSZAGUTI

Sziasztok! 04.22-e este 19:00-22:45 kozt valamikor a Mammut 2. melletti GKM elol ELLOPTAK a csodaszep

neonzold-citromsarga MALI vazu orszaguti kerekparomat (hozza volt lakatolva a biciklitarolohoz).

VISSZAVASAROLNAM (az eredeti szinben)! Legyszi ne szedjetek szet, ne fessetek le!
Fekete Mavic felnik voltak rajta. Nagyon szeretnem visszaszerezni :( Csenge
csenge.csoma (kukac) gmail.com; nullahatharminc-hatotvenkilenc-nyolcvanharom-negyvenharom

CsatolmányMéret
MALI.jpg1.7 MB

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
boci képe
boci
1 p, 2010-04-23 06:07

nem bántani akarlak, de ha azzal a karpereccel volt lezárva, ami a képen a stucni körül díszeleg, akkor ne lepődj meg, hogy elvitték. kb mintha le se zártad volna.
szép bringa volt, sajnállak.
a következő gépedhez meg vegyél majd egy rendes láncot vagy u-lakaT.

Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
3:-O

PTeker képe
PTeker
2 p, 2010-04-23 08:35

Hog yis szól a mondás? Költsd a bringád tizedét zárra...

Sör nélkül rakom oszt?

errorka képe
errorka
3 p, 2010-04-23 09:29

Fele annyi energiat aldozz lakatvasarlasra, mint topicnyitasra, meg utolagos sirasra. Asszem igy van.

(Bocs, de utalom amikor telehannyak az oldalt, tok foloslegesen, friss reggel...)

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
"Ok, Mr. Tour de kibaszott France, ki kérte, hogy bicajjal járj?"

bonnie képe
bonnie
4 p, 2010-04-23 09:54

Ráadásul rögtön kettőt, tuti ami fix kiabálva..
bonnie

peet képe
peet
5 p, 2010-04-23 11:59

ráadásul ne szedjük szét, ne fessük le...
mintha mi loptuk volna el.

--------------------------------------------
Káposztásmegyeri Aszfaltbetyár @ kék Simplon

dendru képe
dendru
6 p, 2010-04-23 12:05

Igazából lassan a Critical Mass-t sejtik majd a lopások hátterében a hatóságok. Minden ellopot bringa után új taggal bővülünk. Ez gyanús!:-))

-"Elnézést a környezetszennyező netezésért"-

j_gergo képe
j_gergo
7 p, 2010-04-23 12:25

Lol, tényleg:

Ennyi ideje regisztrált felhasználó10 óra 59 perc

Na megyek, mert még szét kell szerelnem és át kell festenem egy neonzöld citromsárga malit.

R-nesto képe
R-nesto
8 p, 2010-04-23 12:35

Ha minden másba csak feleannyi energiát fektetnénk mint egymás fikázásába...,
nem tudom, hol tartanánk, de biztos, hogy már nem magyarok lennénk.

... kerékpáros szemmel ...

dendru képe
dendru
9 p, 2010-04-23 15:49

Akkor nagyon boldog vagyok hogy egymás fikázásába ennyi energiát fektetünk mert így magyarok maradunk hála az égnek. Aki meg más akar lenni és nem magyar annak nyitva vannak a schengeni határok! ;-) Én magyar maradok míg ver a szívem.

dendru képe
dendru
10 p, 2010-04-23 12:06

Igazából lassan a Critical Mass-t sejtik majd a lopások hátterében a hatóságok. Minden ellopot bringa után új taggal bővülünk. Ez gyanús!:-))

_WoL_ képe
_WoL_
11 p, 2010-04-23 19:25

kedves csenge, sajnálom a történteket, ez asszem a tanulópénz, amit most megfizetsz. ezt olvasd el, és aztán ajánld minden kerékpározó ismerősödnek is.

--------------------
[The more ridiculous a belief system, the higher the probability of its success]

Loach képe
Loach
12 cs, 2010-04-29 14:32

Az én Active márkájú biciklimen a hátsó soron a két legkissebb fogaskeréken már csak 8 fog volt összesen, ütött is volt, kopott is, mégis levágták az oszlopról ahova kötöttem...pedig piaci ára max 5e Ft volt, és akkor nagyon jó indulatúak voltunk... :( Szal tényleg vmi komolyabb zárat szerezz be.

daninthes3t képe
daninthes3t
13 cs, 2010-04-29 14:56

ilyen vekony sodronyt talan meg nem is lattam.
koldokzsinor:D

daninthes3t képe
daninthes3t
14 cs, 2010-04-29 15:01

ma reggel is lattam egy egesz jo kelly's aminek kizarolag a gyorszaras elsokereke volt kikotozve!! ilyenkor mar-mar kesztetest erzek, hogy kiengedjem a gyorszarat es a maradek biciklit egy jo u-lakattal kikossem egy tavolabbi oszlophoz...