Biccentések, integetések, tekerés közbeni pacsik, átkiáltások, ragmegek, és véletlenszerű észrevételek dokumentációja. Immáron a huszonnegyedik. Ez a Láttalak ám!

Már rég gondolkodtam egy ilyen topikon, amelyben megemlíthetjük, ha látunk valaki ismerőst innen a fórumról. Persze utolsó péntek, Milli, meg CM nem ér, csak ha nem megbeszélten futunk össze valakivel.
(by Peta)

Előzmények:
XXIII., XXII., XXI., XX., XIX., XVIII., XVII., XVI., XV., XIV., XIII., XII., XI., X., IX., VIII., VII., VI., V., IV., III., II., I.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
err képe

*signup* --------------------

*signup*

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
"Ok, Mr. Tour de kibaszott France, ki kérte, hogy bicajjal járj?"

2
pikopeti képe

Üdv az utánfutós srácnak

Üdv az utánfutós srácnak akit átsegítettem PHPH-nél járdáról az útra. Remélem épségben célba érsz a hagymákkal ebben az időben!:)

3
SzCiklon képe

PHPH = Petőfi híd pesti

PHPH = Petőfi híd pesti hídfő? LOL!
Ma utánfutós nap volt, én is láttam egy utánfutós az esőben a Wesselényin.
Belvárkodj, korzózz, szereld meg a bringád, és mindenhová csak stílusosan!

4
Saddalim képe

signup (ménincs gomb?

signup
(ménincs gomb? :-))
--
Eltakart arccal suhanó alak kamionvilágítást meghazuttoló fénytechnikával megáldott fehér Caprine szamáron

5
pikopeti képe

Szciklon: igen az!:)

Szciklon: igen az!:)

6
Oleever07 képe

legközelebb használd a

legközelebb használd a válasz gombot. :-)
----
Fábián Olivér from Pesterzsébet, aki immáron 1 éve CM-tag! :-) YEAH!!! :D
Járgányom: egy ALPHA monti tele CM-matricákkal.
Jellegzetességem: egy Kappa táska, amin egy kitűzőkből kirakott CM felirat van. :D

7
Kovács képe

Kurva nagy riszpekt

Kurva nagy riszpekt mindenki, aki kint volt ma, főképpen reggel, a futárokról nem is beszélve :)

---
"Úgy érzem, hogy az áttételek csak 45 felettieknek valók. Hát nem jobb az izmok erejével diadalmaskodni, mint valami mesterséges váltó szerkezet segítségével? Egyre puhányabbak vagyunk... ezért nekem mindig örökhajtós kerékpárt adjatok!"

8
jumpingmaki képe

én is láttam néhány

én is láttam néhány futárt. csak úgy imbolyogtak a szélben. tényleg respekt! külön kiemelném az ősz szakállas, idősebb futár (vagy annak tűnő?) uraságot, aki 9 fele tekert át a nyugati térnél a váci út felüljárón... lehet, hogy valami ismert futár arc, nem tudom, nem vagyok otthon a témában, de akárhogy is van, keményen tolja!

csakegymaki.

9
petic képe

hát, nem nagyon pörög a

hát, nem nagyon pörög a topic :-)
tegnap du. fél 6-kor Milót szpottoltam a Lánchídon.

----------------------------------------------------
A Ghisalloi Madonna óvjon titeket minden utatokon!

10
LaGrenouilleBleue képe

Tegnap a Bárkán valaki,

Tegnap a Bárkán valaki, akinek egy elefántot lenyelt boa van a táskájára hímezve. De az az érzésem, kivételesen nem két keréken érkezett az illető (jó, én sem...). (Kíváncsi volnék, mit érzel az előadások után!:))

11
Saddalim képe

Ma gyakorlatilag csak

Ma gyakorlatilag csak futárokat lehetett szpottolni (tisztelet a kivételnek), de ezzel elértem elismerő bólintásukat a mai csodálatos nyári időjárásban :-)
--
Eltakart arccal suhanó alak kamionvilágítást meghazuttoló fénytechnikával megáldott fehér Caprine szamáron

12
.Zs. képe

Ma délután/este fele

Ma délután/este fele valakit a Blahánál piros respro maszkban, meg linuxpingvines bagabooval :)

13
pikopeti képe

Hát most tényleg csak a

Hát most tényleg csak a nagyon elszántak bringáznak, munkahelyemen 5-öt számoltam magammal együtt, máskor tele szokott lenni a tároló. Hídon azért párszor majdnem elkúrt a szél, valaki kicsit könnyebb, azt simán. Veszélyes volt.

14
feb képe

Hétfőn-kedden csak az én

Hétfőn-kedden csak az én brinyóm állt a tárolóban, pedig über jó időben akár kettőre is nőhet a lelakatolt gépek száma.

15
PTeker képe

Nálunk is csak én voltam,

Nálunk is csak én voltam, pedig télen volt ennél cudarabb idő is.

Sör nélkül rakom oszt?

16
Árnyékcickány képe

Reggel mentem a Pajtiba

Reggel mentem a Pajtiba beszerzőkörútra, és volt egy Sinyaspottingom, míg odaértem, aztán Küküvel együtt is láttam őt!

----------------------------------
Zsú.
CMtúra
Észak-Buda
"Függőágy, koktél, homokozólapát!"

17
lmariann képe

Láttam, ahogy egy bringás

Láttam, ahogy egy bringás lányt elütöttek a körút és a Nap utca sarkán. vagyis már csak az eredményt láttam. szegény lány zokogva ült a padkán és fogta a fejét. megálltam megnézni, hogy mit tehetek, de már annyian körülvették, hogy nem tudtam volna hasznos lenni. a barátja is tekert vissza biciklivel.
vigyázzatok magatokra, ha már az autósok nem vigyáznak ránk!

Salud y pedal!

18
lmariann képe

Láttam, ahogy egy bringás

Láttam, ahogy egy bringás lányt elütöttek a körút és a Nap utca sarkán. vagyis már csak az eredményt láttam. szegény lány zokogva ült a padkán és fogta a fejét. megálltam megnézni, hogy mit tehetek, de már annyian körülvették, hogy nem tudtam volna hasznos lenni. a barátja is tekert vissza biciklivel.
vigyázzatok magatokra, ha már az autósok nem vigyáznak ránk!

Salud y pedal!

19
jumpingmaki képe

lehet, hogy picit off lesz,

lehet, hogy picit off lesz, akkor töröljétek, de a reggel (és egyébként mindig) tapasztalt margit-hidas állapotról írnék pár sort. szembejött vagy 10 bicajos, amíg áthaladtam. ennek örültem is, annak viszont már kevésbé, hogy csak úgy száguldottak. és engem is jó páran megelőztek. namármost, ha nem tolod, akkor legalább lassan menj már, könyörgöm. én sem tolom, mert ha még beállok a 70 centi széles kormányom mellé/félig mögé, akkor a 3/4 utat elfoglalom és beleakadok mindenkibe. így inkább rajta ülök és lassabban megyek, mint a gyalogosok. és nem előzök, kivárom a soromat. soha nem súroltam még senkit így. a legtöbben viszont szarnak bele és nyomják neki. kicsit elegem van abból, hogy engem is "köcsög bicajos"-ként emlegetnek, csak mert van pár hülye. nem kell mindenkit egy kalap alá venni. az autósokat sem. ott is vannak idióták meg előzékenyek. figyeljünk oda egy kicsit! köszi.

csakegymaki.

20
azsofi24 képe

Szia piroskabátos

Szia piroskabátos pöttyös-zoknis lány, aki mögött jöttem ma reggel a BAH-csomóponttól a Villányi út egy részéig. Szép a zoknid, és ezen az útvonalon mindig egyedül szoktam lenni, örültem hogy végre más is teker erre:)

21
Saddalim képe

nem vagy egyedül az

nem vagy egyedül az arrafelé járással, de a pöttyöszoknis lány fiúlétemre nem én voltam :-)
már hárman vagyunk :-)
--

22
azsofi24 képe

Najó igaz, a Bel-Budások

Najó igaz, a Bel-Budások azért biztos járnak arra:) Csak még sose láttam senkit. Figyelek továbbra is:)

23
Chubby képe

Ma délelőtt fél 12

Ma délelőtt fél 12 körül (plusz mínusz negyed óra) a Népligeti felüljáró alatt jöccembe a liget felől egy fekete hajú, napszemcsis, piercinges, fejhallgatós leányzó. Biccentettem, visszamosolygott. Na az a mosoly a napom fénypontja volt, köszönöm :)

---
Chubby, ki rendre piros-fehér bukó alatt piros pöttyös (vagy inverz) fejkendőben száguldozik
BME-VBK | BME Testnevelés Központ
Magyar Kerékpárosklub Kelet-Pest

24
peet képe

Délután fél öt körül

Délután fél öt körül VitézGiant a Kalandsport elé támasztva. Csengettem is egyet, hogy láttam ám! :)

--------------------------------------------
Káposztásmegyeri Aszfaltbetyár @ kék Simplon

25
jazzpeta képe

Zsargó Szilvi az Astorián

Zsargó Szilvi az Astorián tegnap du., előző nap meg talán Kobrizs rakta a Baross-Kálvin sarkán :-)

26
Borzaska képe

Wilikát spottoltam ma 4

Wilikát spottoltam ma 4 körül a Csaba utca sarkán lévő olt előtt.

ezüst Bianchi országúti, piros pedállal, bandázs nélküli kormánnyal, bordó Bagagirl

27
Wilika képe

Óh, néha én is láttalak

Óh, néha én is láttalak a Batyin, meg itt-ott...
Illetve a zsákodat szoktam leginkább megismerni. :)

28
Oleever07 képe

Ma küldtem egy ragmeget

Ma küldtem egy ragmeget azon bicajosnak, aki az M1-M7 bevezetőn, a Budaörsi út elején haladt a Déli pu. felé kb. 3 óra előtt. A Lapu utcánál jött ki, annak ellenére, hogy ki van téve a bicajjal behajtani tilos tábla. :-)
----
Jellegzetességem: egy Kappa táska, amin egy kitűzőkből kirakott CM felirat van. :D

29
Ypse képe

Rit jött ki a

Rit jött ki a melohelyéről 16:00 magasságában ma a Tompa ferenc körút sarkánál.

Bordó Trek 970-es srác Fekete Sisakban.

30
rit képe

Így volt és ilyenkor

Így volt és ilyenkor annyira lefoglal a szabadulásom, hogy se látok, se hallok.
Üdv helyette innen, legközelebb igyekszem figyelni :-)
Fekete Moser v.
Piros double disc KTM
Piros Hauser

31
Kovács képe

Kükü Újpest határában

Kükü Újpest határában szerda estefelé.
Bups ma a belvárosban, és Tommal pacsiztunk a József Attilán.

---
"Úgy érzem, hogy az áttételek csak 45 felettieknek valók. Hát nem jobb az izmok erejével diadalmaskodni, mint valami mesterséges váltó szerkezet segítségével? Egyre puhányabbak vagyunk... ezért nekem mindig örökhajtós kerékpárt adjatok!"

32
zoldszem képe

ECMC Csepel Művek ér ?

ECMC Csepel Művek ér ? nem, mi ?
Ciklon, szia! az ablakrácsról köszöntem rád a fixiverseny alatt.. Sok ismerős arc még.. és az ismeretlen külföldiek :)
respect az összes szervezőnek! óriások
kulcsszavak : kona lava dome samu arpad sorry zold

33
SzCiklon képe

Szia! Jó, hogy beírtad,

Szia!
Jó, hogy beírtad, mert nem tudtam, honnan ismerlek... és éppen hasraestem egy bokorban :-D

34
zoldszem képe

:-) nem volt komoly

:-) nem volt komoly konfliktus
csak így cm arcként ismertelek meg, legközelebb bemutatkozom szépen
kulcsszavak : kona lava dome samu arpad sorry zold

35
Gyáli Gyors képe

Tegnap este 7óra körül a

Tegnap este 7óra körül a Borárostéri aluljáróban egy fehér fixis srácot láttam egykerekezni.
A bicentés reflexből megvolt,kis fáziskéséssel rájöttem, hogy mivel épp koncertre mentem civilben vagyok ...

36
rit képe

Imre hajnali 6.30kor a

Imre hajnali 6.30kor a Ferihegyi reptéren, bringával, ahogy illik. Még korán volt alig ismertelek meg, hol hagytad a szép piros malit? :-)

Fekete Moser v.
Piros double disc KTM
Piros Hauser

37
Oleever07 képe

Ma is érdemes volt kimenni

Ma is érdemes volt kimenni tekerni: sok ismerős arc a számláló-akasztásnál, köztük volt Tilla is, aki egész jó fej, legalábbis Orsi szerint. :-) Ugyanott negyed 6-kor Ypse húzott el a Deák tér felé a sárga sünnel.
De még nincs vége: Violával találkoztam a Fő utcában 3/4 6-kor. Majdan Grin érkezett a Bajcsy bringagyászon a Deák térre 6-kor, és aztán együtt raktuk a Vágóhídig. A jó időjárás előrejelzéseddel csak majdnem áztam meg. A nagy zuhét szerencsére elkerültem. :-) Köszi az előrejelzést! :D
----

38
Ypse képe

negyedórás késésben

negyedórás késésben voltam, így megraktam a kiskörtét.. szerencsére sikerült behoznom, és időben odaérni a célhoz.

39
peet képe

Múzeum körút, 17 óra

Múzeum körút, 17 óra környékén sok-sok bringás. A teljesség igénye nélkül:
SzCiklon, Dorccsa, JazzPeta, Gajdov Géza, László János :)

Nem igazán vágtam, hogy mi történik ott, de jó volt pacsizni, meg smúzolni egy kicsit. :)

40
Oleever07 képe

ez volt ott. Te voltál

ez volt ott. Te voltál ilyen bringás mezben?
----

41
peet képe

aha, sejtettem. :) kék

aha, sejtettem. :)

kék bandázsos, ütött-kopott, matricázott vázas fixivel voltam, kék bukóban, szemüvegben, mezben és szürkés-kék, mintás bermuda gatyában, szürke, gumiorrú tornacipőben.

kezet fogtam a gyüjtőedényt tartó sráccal, de lányos zavaromban a bemutatkozásig már nem jutottam el. :)

42
Oleever07 képe

na most hirtelen nem

na most hirtelen nem emlékszem rád, de lehet, hogy összetévesztelek valakivel. ájj, pedig annyit írsz erre a blogra, már rég ismerhetnénk egymást. :-)
----

43
peet képe

Majd arra is sor kerül.

Majd arra is sor kerül. Engem általában kevesen és ritkán látnak, mert korán megyek, amikor sokan még nem indultak el, illetve korán jövök, amikor sokan még dolgoznak.

Vagy szimplán csak láthatatlan vagyok...

44
Oleever07 képe

azt nem hiszem, lehet, hogy

azt nem hiszem, lehet, hogy ma is láttalak. :D
----
Fábián Olivér az az ember, aki elől szemüveget, tetején fehér-fekete bukót, hátulján meg egy kitűzőkből készített CM feliratú Kappa táskát hord, alatta pedig egy agyonmatricázott ALPHA monti várja, hogy tekerhesse. :-)

45
mcysh képe

nem emlékszem rád, de

nem emlékszem rád, de lehet, hogy összetévesztelek valakivel
:-D
===
bácsi a biciklin

46
Oleever07 képe

ezek szerint néha hülye

ezek szerint néha hülye hsz.-okat írok. :D
----
Fábián Olivér az az ember, aki elől szemüveget, tetején fehér-fekete bukót, hátulján meg egy kitűzőkből készített CM feliratú Kappa táskát hord, alatta pedig egy agyonmatricázott ALPHA monti várja, hogy tekerhesse. :-)

47
mcysh képe

Neeem, éppen hogy tetszett!

Neeem, éppen hogy tetszett! :^)
===
bácsi a biciklin

48
SzCiklon képe

Ypsét utolérni a Múzeum

Ypsét utolérni a Múzeum körúton öt körül: lehetetlen. Minden másra ott az MK Card...

49
Ypse képe

negyed órás csúszás

negyed órás csúszás esetén "selát sehall" módban suhanok..

50
Kovács képe

úgy hívják, nyél nyélen

úgy hívják, nyél

nyélen voltál, fater? :)
---

51
Ypse képe

konzervdoboz nem sok volt a

konzervdoboz nem sok volt a környékemen... így maradt az örökös harc a szembeszéllel.. :)

52
Oleever07 képe

jó a szöveg.

jó a szöveg. :D
----

53
Axelos képe

Oleevert láttam ma a

Oleevert láttam ma a soroksári és a haller kereszteződésénél fél négy körül.
----------------------------
Ne dudálj, biciklizz!!=D blog:D

54
Oleever07 képe

Te meg nem mertél rám

Te meg nem mertél rám kiabálni a buszmegállóból, mert melletted a babakocsiban aludt a pici? :D
----

55
Oleever07 képe

Nos, Axelos engem ugyan

Nos, Axelos engem ugyan meglátott, de én őt nem láttam. Viszont helyette más embereket is láttam:
Mint pl. Rozit, akivel a Karinthy Frici-Nagykörte keresztnél találkoztam kb. 5-kor, negyed 6-kor, majd megraktuk a Nagykörutat a Blaha felé, onnét meg hazakísértem az otthonáig. :-)
Majdan megint Violát láttam az Astoriánál 6 óra előtt, mögötte jött két srác, akiket tegnap láttam a számláló-akasztáson: az egyik a dinamós Csepel bicajt tekerte (neki integettem is :-), a másik illető meg ugyanabban a bringás mezben volt, mint tegnap, és kék fixivel volt. Talán ő volt a Peet. Te voltál az, Peet? :D
----

56
er13a18 képe

wolf volt az egyik

wolf volt az egyik

57
rozi képe

juhú :) megraktuk

juhú :)
megraktuk bizony
-------------------------
nagykörútharcos drótszamárhuszár

58
peet képe

valóban én lehettem. :)

valóban én lehettem. :) azért mára már mezt váltottam :D

59
jocek képe

én sosem ismerek fel

én sosem ismerek fel senkit.

mivel ez nekem nagyon rossz, a jövőben csináljuk azt, hogy amikor valaki elmegy mellettem, kiáltsa oda a nevét, hogy én is tudjak ide beírni, hogy kivel találkoztam.

hogy ne legyen nekem rossz.

nektek meg nem nagy dolog.

60
Oleever07 képe

ha aláírásba kiteszed,

ha aláírásba kiteszed, hogy hogy nézel ki, milyen bicajjal nyomod (lásd az enyimet), akkor lehet, hogy fel fogunk ismerni. (ha addig el nem fogy a kőolaj. :D) ha meg eljössz az ilyen Minimal Mass-ekre, meg egyéb programokra, és egy kicsit beszélgetsz, akkor még jobban megismerhetünk. :-)
----

61
feb képe

Előbb ismerlek fel kinézet

Előbb ismerlek fel kinézet alapján, mint a bringádról.

62
Oleever07 képe

no ez meg a másik.

no ez meg a másik. :-)
----

63
PTeker képe

És főleg ha összekarcolod

És főleg ha összekarcolod a másik vázát akkor biztosra tudni fogod egy életre ki az :)

Sör nélkül rakom oszt?

64
Oleever07 képe

igen, ez így van.

igen, ez így van. :D
----

65
jocek képe

poén volt. nem ment

poén volt.

nem ment át.

66
daninthes3t képe

nyissunk egy

nyissunk egy 'szemely/kerekpar leiras forumot', hogy neked ne legyen olyan rossz.:)

67
jocek képe

ezt már én is régóta

ezt már én is régóta tervezgetem, szerintem is tök jó lenne. és lehetne egyéb dolgokat is leírni magunkról, ki mivel foglalkozik, mi a hobbija, miegymás.

68
Vegha képe

erre való a fészbúk meg a

erre való a fészbúk meg a wiw meg a többi.

69
er13a18 képe

lol

lol

70
jocek képe

thx ________________________

thx

71
peet képe

én felragasztottam egy

én felragasztottam egy "peet" matricát a bukóm hátuljára. szóval aki mögém ér, annak már sokat nem kell gondolkodnia :D

72
Oleever07 képe

de azért rakhatsz előre

de azért rakhatsz előre is, hogyha szembe jössz velem, úgy is fel tudjalak ismerni. :D
----

73
shutruk képe

Ha meg kék-ezüst

Ha meg kék-ezüst bukósisakos visszapillantós, folyton vigyorgó manust látsz az úton tépni, na az meg a shutruk.
----

http://www.nightride.hu

74
kavedavid képe

:) fekete sapi, fekete

:) fekete sapi, fekete felségjelzés nélküli outi, barna gatyó, szürke hátizsák,
de elég jó szem kell hozzá:
ha rosszul figyelsz
csak egy fekete csíkot látsz

Muhhaha

abrakadabra csiribú csiribá hókuszpókusz ákombákom

75
daninthes3t képe

ket arnyalatu szurke

ket arnyalatu szurke orszaguti vaz, piros gumik, aluszinu feluletek, nullfokos markolat nelkuli kormany, kontras hajtas.

76
daninthes3t képe

nincs lathato fek, nincs

nincs lathato fek, nincs matrica, es igazabol a kormany minden heten mas:)

77
stp1 képe

tolnál ide egy képet?

tolnál ide egy képet? érdekesnek hangzik.

78
daninthes3t képe

estefele tolok, ha erdekel.

estefele tolok, ha erdekel. de mivel elloptak a fotoapparatom, csak telefonnal tudok fotozni:/

79
stp1 képe

köszi!

köszi!

80
SzCiklon képe

Leírjam

Leírjam magamat?
Előlről/oldalról:
Szőke néni óriási napszemüvegben, (esőben és eső előtt hülye sapkában, ami mostanáig jó napocskacsalogató volt, de mióta ellopták a napot, lemerült), piros női vázas trekking biciklivel, amin fényvisszaverő virágok, nem fényvisszaverő halak és egyéb matricák vannak. Hátulról: táskám fekete lupusbag, rajta egy zöld színű fényvisszaverő szellemmel meg egy sárga színű fényvisszaverő smiley-val.
Gyakran követ egy fellámpázott bukósisakos kisfiú egy 24-es magellan hydra-n. Olyankor folyamatosan beszélgetünk (ez a külső szemlélő számára úgy tűnik, hogy ordítozunk).

81
jocek képe

téged már láttalak

téged már láttalak képeken, valszeg felismernélek :)

remélem, egyszer elsuhansz mellettem.

vagy én melletted.

82
SzCiklon képe

Talán, ha elfogy a kőolaj,

83
zenmacska képe

légyszi ne mondogasd már

légyszi ne mondogasd már azt, hogy "néni". Ettől én is öregnek érzem magam. És ez az én esetemben végzetes lehet :)

"Never underestimate the power of denial." Ricky Fitts

84
Saddalim képe

Hát én napközben asszem

Hát én napközben asszem egy vagyok a sok közül, csak a fényvisszaverő dögcédula marad a sisak hátán, de este... muhhahahaaa :-)
--
(Néha) Eltakart arccal suhanó alak kamionvilágítást meghazuttoló fénytechnikával megáldott fehér Caprine szamáron

85
Axelos képe

Egy karácsonyfa nem olyan

Egy karácsonyfa nem olyan világos mint a biciklid. :D

86
Saddalim képe

Ma raktam rá még 194

Ma raktam rá még 194 ledet. Így összesen 334 van rajta, +3 a fejlámpában. MM-en találkozunk :-)
--

87
stp1 képe

van kép erről a

van kép erről a csodamasináról?

88
Saddalim képe

nincs, mer nem tudom

nincs, mer nem tudom egyszerre tekerni, hogy a küllőfény is égjen és fotózni is. ahoz meg antiszociális vagyok, hogy megkérjek valakit :D
--

89
stp1 képe

értem. akkor kénytelen

értem. akkor kénytelen leszek egyszer élőben megnézni. :D

90
Saddalim képe

állok elébe

állok elébe :-)
--

91
Oleever07 képe

láttuk ám! atom durva, nem

láttuk ám! atom durva, nem normális, stb. jelzők jutnak az eszembe erről az egész karácsonyfáról. :D
----

92
polimer képe

somogyi úton a bartók

somogyi úton a bartók felé tegnap este 3 bringás, gondolom együtt voltatok. én intettem a lila vázzal a hátamon. tsá!

....................................................
én inkább szimplán csak bringázok

93
Frajti képe

Új bringa készül?

Új bringa készül? :)

~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~

Solo la AS Roma per sempre!

94
polimer képe

amint lesz dollár, már

amint lesz dollár, már épülik is a másik. minden meg van hozzá, csak meg köll venni, és összerakni. egyébként ma volt szerencsém megismerni Shutrukot és Apróhölgyet. üdvözlet again!

95
Frajti képe

Szurkolok, hogy legyen.

Szurkolok, hogy legyen. :)

96
Borzaska képe

Az enyém benne van az

Az enyém benne van az aláírásomban, de ma álcázom magam, a Bagagirl helyett a fekete-narancs futárzsákom van nálam. :-)

ezüst Bianchi országúti, piros pedállal, bandázs nélküli kormánnyal, bordó Bagagirl

97
feb képe

Múlt szombaton reggel 7

Múlt szombaton reggel 7 előtt 3 riksa jött szemben a MArgit-hídon a járdán.
A nulla forgalomban nem nagyon zavartak senkit.

98
jazzpeta képe

Qal reggel a szabihídon

Qal reggel a szabihídon fél-háromnegyed hétkor rakta a Kálvin felé és immúnis volt a ragdmegre.

99
Oleever07 képe

Ma negyed 5 körül a

Ma negyed 5 körül a Soroksárin bicentettem egy kollégának, ki voltál? :-)
Ja és fél 6 körül a Lánchídon velem szembe jött egy kék országúti, szerintem Simplon volt ráírva, de nem esküszöm meg rá, hogy Peet volt az. :D
----

100
err képe

Mar minden nap peet-et

Mar minden nap peet-et latod. CM lav sztori gyanus a tortenet...

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

101
Oleever07 képe

no már csak az hiányozna.

no már csak az hiányozna. :D XD
----

103
Drody képe

Hihi. De a múltkori sem

Hihi.

De a múltkori sem ütötte meg a CM láv ingerküszöböt, ez meg még harmatgyenge. :o)

........................
Formaharc és sci-fi.

104
Oleever07 képe

a harmatgyengén is alul

a harmatgyengén is alul van. :D
----

105
peet képe

Ha valami jó csaj lenne az

Ha valami jó csaj lenne az Oli, pl. Oleevia, még örülnék is (csak az asszony meg ne tudja:))).. de így...

106
Oleever07 képe

kössz szépen.

kössz szépen. :D
----

107
peet képe

Nem, az nem én voltam. Nem

Nem, az nem én voltam. Nem is emlékszem már, mikor jártam a Lánchídon utoljára.

108
Oleever07 képe

ok. no

ok. no problem.
----

109
peet képe

azért elgondolkodtató,

azért elgondolkodtató, hogy valahol kering egy hasonmásom... :)

110
Drody képe

Nemtom, én egyszer

Nemtom, én egyszer láttalak, még a montiddal voltál, akkor arról meg a sisaklámpádról ismertelek fel...
Szerintem most nem ismernélek meg.

........................
Formaharc és sci-fi.

111
peet képe

Biztos, hogy nem, azóta

Biztos, hogy nem, azóta sokat változtam. Itt egy kép a lóról szemből is, a tavalyi CM matrica a homlokcsövön elég jellemző:

http://picasaweb.google.com/lendvai.peter/Bringagep?feat=directlink#5476...

Oldalról (mögötte Xab lova):

http://picasaweb.google.com/lh/photo/9Hogqm6OVzp1Qro94nCigA?feat=directlink

A sárvédőt le kell róla képzelni és a gyerektartó konzol is átkerült a MTB-ra.

Örök ismertetőjelem még a kétféle szürke Fila hátizsák, a kék kesztyű és a kékes ezüstös bukó.

112
Oleever07 képe

szerintem csak a bicaj volt

szerintem csak a bicaj volt ugyanaz, az alak, aki rajta ült, egyáltalán nem. :D
----

113
Chubby képe

Ma este negyed hét körül

Ma este negyed hét körül egy hajtipajti egy autós csomagtartójában? Fél hét körül jártam arra, villamosból láttam ám, hogy piros Mali a kocsi elejének támasztva, futár kolléga a kocsijában ülő sofőrrel dumcsiz, a kocsi csomagtartójának a közepén pedig egy bazinagy horpadás... Valaki tud valamit?

---
Chubby, ki rendre piros-fehér bukó alatt piros pöttyös (vagy inverz) fejkendőben száguldozik

114
Kovács képe

Piros Mali, jelentkezz!

Piros Mali, jelentkezz! Hány van a Pajtában?
Cella pl azzal jár.
Egyébként csak azt hagytad ki, hogy hol :P

---

115
Chubby képe

Hupsz :D És valóban. A

Hupsz :D És valóban. A Kálvin térnél történt az eset.

---

116
Vitéz képe

Jozó

Jozó is

117
IPG képe

Üdv innen is annak az

Üdv innen is annak az arcnak, akit húztam Nagytéténytől a sorompóig, aztán ő húzott engem tovább Érdig, miután elment a vonat. Hátha olvassa...

.
IPG
fehér fixi, kék bagaboo

118
feb képe

Kükü a Vörösmarty X

Kükü a Vörösmarty X Andrássy sarkon hajtott fel a bringagyalogra (ahogy azt a KRESZ előírja) tegnap este hét előtt kicsivel.

119
Vegha képe

május 28-án reggel

május 28-án reggel 9:15-kor a VIII. kerületi Golgota téren egy piros vázas országúter ment el előttem (busz megálló) tűzoltó ROHAMSISAKBAN, XIV. felirattal a sisak jobb oldalán - ha jól láttam. úgy emlékszem a sild is le volt hajtva : ) utána nem sokkal kapott egy dudát egy piros volkwagentől (remélem csak a sisak miatt)

120
mcysh képe

Jazzpeta a

Jazzpeta a Bringabutikban.
===
bácsi a biciklin

121
Axelos képe

6 supermen ruhás biciklis a

6 supermen ruhás biciklis a nagykörtén olyan fél tíz körül. Kaptak egy kis minimal mass utáni üvöltést.

122
SzCiklon képe

Köztük volt Neszetibi is,

Köztük volt Neszetibi is, Gödörnél szpottoltuk őket!

123
Oleever07 képe

igen, azok is nagyok voltak.

igen, azok is nagyok voltak. :D
----

124
peet képe

Mintha azt a BMX-es srácot

Mintha azt a BMX-es srácot láttam volna a Dózsán ma reggel a járdán a Keleti pu. felé BMX-elni, aki azon a videon volt, amit a fix vs. singlespeed topikban tett közzé. Daninth3set, vagy valami ilyesmi, tele számokkal. Narancs, vagy rozsda póló, szűk fekete nadrág, kilógó alsógatya, BMX, ugrálás padkákon át. Nyert?

125
daninthes3t képe

nemnyert!:/ (mar a fix vs

nemnyert!:/
(mar a fix vs single topicban leirtam)
:)

126
Vegha képe

mer egyébként béemikszes

mer egyébként béemikszes vagy ?
Nem Veled spanoltam múltkoriban vmelyik éjjeli fogason ? Egy későbbi alkalommal asszem szekercével vagy fűrésszel felfegyverkezve szálltatok le Svábhegynél. Először a sárga országútival voltam, másodszor meg a belga sráccal dumáltam.

127
daninthes3t képe

:DD nem hinnem! azt hiszem,

:DD
nem hinnem! azt hiszem, van par klonom!:)

128
Kovács képe

Valamikor régen láttamám

Valamikor régen láttamám Mariannt a gödörnél, most beírom, és akkor már nem kell ruha nélkül kerékpároznia, hogy ez megtörténjen.

---

129
mcysh képe

Ééés sokezer ifjú

Ééés sokezer ifjú biciklis szívében kialudt a remény lángja...
===
bácsi a biciklin

130
Pontagy képe

este 9h tájban Vitéz a

este 9h tájban Vitéz a Dohány-Károly krt sarkon. Épp Oversize úrral tartottunk a nightridera.

131
Hédi képe

Tegnap este spottolva a

Tegnap este spottolva a Szabadság téren:
-Wilika
-Bendzsó
- Járosi Balázs Úr
Nem köszöntünk, mert társasággal távolabb álltunk.

132
Kovács képe

Ugyanott Kánaán, Vazsu és

Ugyanott Kánaán, Vazsu és Qkac

---

133
dorcssa képe

Nesze Tibi (és

Nesze Tibi (és valószínűleg a barátnője, bár vele még nem ismerjük egymást, és pont az ellenkező irányba nézett mikor köszöntem) a Kálvinon.

-----------
Kék fixi, zöld bagaboo

134
mcysh képe

Szerintem Borzaska éjfél

Szerintem Borzaska éjfél körül a Gödörnél. A táskája alapján legalábbis.
===
bácsi a biciklin

135
SzCiklon képe

Ő volt, meg Te is, Európa

Ő volt, meg Te is, Európa Kiadó :-)
(Engem már be sem írsz)

136
mcysh képe

Bocsánat, téged mindig

Bocsánat, téged mindig látlak, de mostantól akkor írlak is.
===
bácsi a biciklin

137
Borzaska képe

Köszönöm! Végre

Köszönöm! Végre megszűntem láthatatlan lenni. :-) Ciklonékkal pacsiztunk, de téged nem láttalak.

138
feb képe

Még Holdudvar pultjánál

Még Holdudvar pultjánál is láthatatlan voltál :(

még egy olyan tré kiszolgálást.

139
Borzaska képe

Nagyon gáz volt. Először

Nagyon gáz volt. Először arra gyanakodtam, hogy csak túl kicsi vagyok, és nem látszottam ki rendesen a pult mögül, de rajtatok is simán átnézett a csaj...

Történt még valami érdekes, miután leléptem?

140
feb képe

Történt még valami

Történt még valami érdekes, miután leléptem?

Halálhörgés - siralom

141
SzCiklon képe

Na, akkor

Na, akkor mondom:
Gödörnél Áron a riksával szombaton,
vasárnap reggel Wekerlén Vazsu és Kánaán, Wackor és Mrs Wackor.
Este Európa Kiadó koncerten pedig Mcysh, és Borzaska.

142
mcysh képe

Meg az Izémiki.

Meg az Izémiki. Tömör?
===
bácsi a biciklin

143
SzCiklon képe

Jaja, Miket. Meg Ge, de ő

Jaja, Miket. Meg Ge, de ő ritkán publikál.
És még a lépcső tetején GG (Géza), de én megbeszélten taliztam vele, úgyhogy megint csak neked kellene beírni :-D

144
err képe

Ucabob szerint a Grin,

Ucabob szerint a Grin, szerintem nem a Grin tegnap estefele nemtomtalan9korul az esoben a Fehervari-Etele sarkon. Allitolag integetett is nekunk. Aki magara ismer, talalja ki micsinaljon :)

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

145
SzCiklon képe

Tényleg, szombaton nem volt

Tényleg, szombaton nem volt Grin a Gödörnél? Elvileg óbégattam utána, de rám se bagózott, innen a bizonytalanság. Vagy már a hangom sem a régi.

146
err képe

Vagy a Grin nem a regi :)

Vagy a Grin nem a regi :) Kiderul, ha idenezett...

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

147
polimer képe

én is ott voltam, Eszterrel

én is ott voltam, Eszterrel dumáltunk, mondta, hogy 5 perce még ott korzóztál Te is. majdnem láttalak ám!

szerk.: Orsiról van szó.

148
ucaBob képe

én is folyton kajabálok

én is folyton kajabálok neki,és utólag esik le,h tök feleslegesen mer szeret muzsikát hallgatni cangázás közben.:)
viszont a tegnapiban nem vagyok annyira biztos mert esőben nem szeret cangázni,akkor meg elég rendesen esett.
---
bob

149
GriN képe

Csak a fele fülemre nem

Csak a fele fülemre nem hallok annyira. Az, hogy kajabálsz és nem hallom, legtöbbször azért van, mert éppen másra hegyezem a megmaradó felet. :)
Ja igen. Az nem én vótam. :)

G®in
http://www.flickr.com/photos/grin000/sets/72157622054201903/
http://www.flickr.com/photos/grin000/sets/72157623820007483/
http://soundcloud.com/grin00

150
GriN képe

Ott voltam, de nem esett le

Ott voltam, de nem esett le csak csak pár másodpercel késöbb. Vissza is fordultam, de akkor már nem üvöltöttél. Legalább tudom, hogy te voltál. Elég nagy nyüzsi volt, azzal voltam elfoglalva. :)

G®in
http://www.flickr.com/photos/grin000/sets/72157622054201903/
http://www.flickr.com/photos/grin000/sets/72157623820007483/
http://soundcloud.com/grin00

151
shutruk képe

Szoldi a DunaPláza mögött

Szoldi a DunaPláza mögött a tanpályán épp az oktatója szavait hallgatta figyelmesen az autóról, amikor... szpottoltuk Apróhölggyel.
Ilyen az igazi jó CM-aktivista... Ismerkedik a barikád másik oldalával. Vagy kettős kém lenne?
----

http://www.nightride.hu

152
szoldi képe

:DD láttalakám titeket:)

:DD láttalakám titeket:)

153
Drody képe

Két darab Lódarázs SE tag

Két darab Lódarázs SE tag ma dél körül az Árpád Fejedelem útján.

........................
Formaharc és sci-fi.

154
Vitéz képe

ERnő az újbudacenteri

ERnő az újbudacenteri töcsőban

155
lujka képe

Adamekp ma az István út 8.

Adamekp ma az István út 8. előtt, köszöntünk és rohantunk. Én gyapotgyolcsban, a miszter bringásan.

- Ms. Critica "Lulu" Lujka -
*CMS* RABIC
MK - KP

"Az öröklét nem az időben rejlik, hanem az összhang állapotában."

156
IPG képe

Szciklon ült le egy

Szciklon ült le egy asztallal mellénk az egyik szórakozóhelyen, és nem vett észre :)

.
IPG
olajzöld trek, sárga kerekek, kék bagaboo

158
petic képe

Gyanús, hogy Sinya

Gyanús, hogy Sinya kanyarodott elibém a Győri útról a Márvány utcára reggel 3/4 9 körül, a kapucni miatt csak egy pillanatra láttam.
Hajti-pajti emblémás fixivel voltál, a Krisztina térig osontam utánad :-) Maszk volt rajtam, amit nem akartam levenni, ezért nem a helyszínen rakdmegeztem, úgyhogy ezennel: Rakd meg!

159
SzCiklon képe

Miért, biztos szívesen

Miért, biztos szívesen hallotta volna, hogy "rmmmmbg..."

160
petic képe

LOL -------------------------

LOL

161
Nuvanda képe

Tegnap este Mariann a

Tegnap este Mariann a Ligetben.

162
lmariann képe

alig ismertelek meg:) Salud

alig ismertelek meg:)

Salud y pedal!

164
Nuvanda képe

Mint mindig. :-)

Mint mindig. :-)

165
lmariann képe

ő találta ki a tapinaci

ő találta ki a tapinaci szót:D

Salud y pedal!

166
SzCiklon képe

Így születnek a városi

Így születnek a városi legendák, a Mr. Tapinaci Bt. márkanév nem a te fejedből pattant ki?

167
lmariann képe

rémlik valami. most ahogy

rémlik valami. most ahogy mondod:D

http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=234840&op=1&o=global&view=global&subj=1649253186&id=1577723032&fbid=1105291803993

Salud y pedal!

168
Nuvanda képe

Nem jó a link! Van nekem

Nem jó a link!

Van nekem öniróniám, ám ilyen szép szavakat nem tudnék kitalálni. :D

169
lmariann képe

Nekem működik. te vagy

Nekem működik. te vagy rajta, és az van odaírva, hogy mr tapinaci. és nem is én írtam oda:D

Salud y pedal!

170
Nuvanda képe

Ja, az nekem működik link

Ja, az nekem működik link nélkül is, tükörrel. :-)

171
Oleever07 képe

Ma Szciklont láttam fél 6

Ma Szciklont láttam fél 6 előtt 5 perccel, ahogy rakja a Baross utcát a Nagykörúttól a Kiskörút felé. Engem nem láthattál, mert én épp a 83-as trolin ültem. Tettem egy kört a Kálvin tér felé majd vissza, hogy leteszteljem, hogyan működik a Ganz Solaris önjáró módban a Czuczor utca és a Kálvin tér között. :-)
Ja és még valakit láttam: egy Schwinn Csepel montis leányzót a Nagykörúton a Baross u. és az Üllői út között fél 6-kor. No de mi ebben az érdekes? Az, hogy a Combino-n szállította, a mozgássérültnek fenntartott helyen. :-) Azért megkérdeztem volna tőle, hogy mit keres itt, de inkább békén hagytam. :-)
----

172
SzCiklon képe

Jaja, bent felejtettem a

Jaja, bent felejtettem a kulcsaimat a munkahelyemen :-(((

Viszont krisztab a Katona József(?) utcán, bukóban, de bogármód, valamint egy szimpatikus fiatalember köszönt rám és suhant el a Szent István körúton a Nyugati előtt nem sokkal, ki voltál?

173
TT képe

Szimpatikus? Ha ezt anyukám

Szimpatikus? Ha ezt anyukám megtudja, büszke lesz rám... :)
Én suhantam, az a suhanóutam. :)

175
Krisztab. képe

toltam a járdán, túl

toltam a járdán, túl sokan jöttek szembe :)

*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

176
SzCiklon képe

Te, ahogy mondod, azt a

Te, ahogy mondod, azt a trolit én is néztem, hogy mit keres ott, az nem tűnt fel, hogy nincs csatlakoztatva a felsővezetékhez, csak, hogy valami nem odaillőt látok. De nem foglalkoztam vele különösebben, csak úgy rögzült a kép, hogy jéééé, ez meg mi :-).

177
Oleever07 képe

ezt úgy hívják, hogy

ezt úgy hívják, hogy önjáró trolibusz (?). mindegy, az a lényeg, hogy kétféle üzemmódban tud működni: van ugye a sima troliüzem, amikor a trolivezetéket használja, és villanymotor hajtja a trolit.
viszont amikor ne adj isten, valami baleset történik, vagy útakadály, stb. ami befolyásolja a troli közlekedését, akkor a troli áramszedő nélkül is tud működni, és egy dízelmotor hajtja a trolit. azt hiszem 3 km-t tud így megtenni áramszedő nélkül, de lehet, hogy többet is.
(BME-KSK hallgatói, pontosítsatok, ha valamit rosszul írtam. :D )
mivel a 83-as vonalán, a Fővám térnél és a Vámház krt.-on még nem építették vissza a felsővezetéket, a 4-es metró építése miatt, így a troli kénytelen áramszedők nélkül mennie a Czuczor utca és a Kálvin tér között.
egyébként nagyon ügyesen szedi le a csápot (áramszedőt) a Czuczor u.-nál, és helyezi vissza a Kálvin térnél. :-) majd ha ráérek, készítek egy videót erről a vonalról. :-)
----

178
IPG képe

Dízelmotor az nincsen

Dízelmotor az nincsen benne, ellenben akkumulátor.
A csáplehúzós-felengedős videó meg érdekelne. Teljesen automatizált minden?

.
IPG

179
jazzpeta képe

Szerintem leszáll és

Szerintem leszáll és leakasztja, nem?

180
Vegha képe

de. legalábbis a másik

de. legalábbis a másik végén (orczy tér) ezt csinálják.

181
Oleever07 képe

teljesen automatikus minden.

teljesen automatikus minden. a Czuczor utcánál leenged a csáp, tehát egy gép húzza le, a Kálvin térnél meg feltolja, és aztán hamm, bekapja a vezetéket a csáp vége. ott a felsővezetéken láthatsz egy ilyen házikó-szerű valamit. no az azért van, hogy beigazítsa a csápot a megfelelő helyre. de hogyha véletlen rosszul illeszkedik a vezetékhez, tehát a gép túl magasra viszi a csápot, akkor a vezető kiszáll, és helyre igazítja.
majd ha nagyon ráérek, akkor készítek egy videót erről a szakaszról. :-)
----

182
-ogre- képe

emlékeim szerint kb 700V

emlékeim szerint kb 700V feszültség van a vezetékben, ami már önmagában alkalmas arra, hogy odaszippantsa a csápot, ha az megközelíti rendesen. a trükk meg annyi, hogy régen kampóztak, vagyis felülről akasztották rá az áramszedőt, most meg nem kell ilyennel vacakolni, mert feltételezik, hogy a fizika elektromos része is megoldja a dolgot, nem kell a klasszik gravitációt bevetni.

183
IPG képe

Én még leragadtam az ilyen

Én még leragadtam az ilyen oldszkúl dolgoknál, automatát felrakni még nem láttam :)

.
IPG

184
Oleever07 képe

néha szokott lenni ilyen

néha szokott lenni ilyen csápátrakás az Erzsébet királyné-Hermina keresztben, az még tényleg oldschool. :-) de ez a mai modern technológia... :-)
----

185
sagan képe

Mondjuk engem csöppent

Mondjuk engem csöppent zavart a múltkor,amikor kinyomta elém az orrát a bringasávra. Arra fel vagyok készülve,hogy a autós jöhet így egy keresztutcából,de a troli feltűnése kicsit sokkolt."Ez meg,hogy került ide"-t tudtam én is reagálni.
(Azt tudtam,hogy van vezeték nélküli troli,de azt nem,hogy ott van trolijárat is.)

----------------------
Legyen a zebra biztonságos!
Kerékpárral csak 10 perc

186
Oleever07 képe

van, mégpedig a 83-as.

van, mégpedig a 83-as. előtte buszokkal pótolták a vonalat, meg helyette ment a 89-es járat. igaz, most is hétköznap csúcsforgalomban, meg szombaton is buszokkal pótolják, de ezek a trolik is megjelennek ezen a félig troli-félig busz útvonalon. :-)
----

187
Árnyékcickány képe

Negyed 6-kor IPG-vel

Negyed 6-kor IPG-vel integettünk egymásnak a Műegyetem mögött az X u. (lusta vagyok megnézni) és Budafoki keresztben. Én gyalog, pontosabban zebrán...

Zsú.
CMtúra
Észak-Buda

188
jazzpeta képe

Akkor lesz rólad videó :-)

Akkor lesz rólad videó :-) (IPG egész nap a mini kameráját teszteli).

189
Árnyékcickány képe

óóó, jaj

óóó, jaj :D

Zsú.
CMtúra
Észak-Buda

190
IPG képe

Szia innen is, az a Zenta

Szia innen is, az a Zenta utca volt asszem, visszafele meg nem kameráztam, mert jó mélyen a táskámba került a kamera. :)

.
IPG
fehér fixi, kék bagaboo

191
jazzpeta képe

Az ittragadt talán Belga

Az ittragadt talán Belga túrázó srác a BringaButikban :-)

192
feb képe

Én a BKban találkoztam

Én a BKban találkoztam velük. Kedves csókák.

193
jazzpeta képe

Jaja, tolmácsoltam amennyit

Jaja, tolmácsoltam amennyit tudtam :-) Meg persze jó utat kívántam nekik, remélem minden okés lesz velük!

194
feb képe

Többnyire a saját

Többnyire a saját bringámmal voltam elfoglalva, de ha jól emlékszem nem tettek sárvédőt a bringájukra.

Pedig az hasznos dolog ám egy akkora túrán.

Eccer már meg kéne nézni a blogjukat.

195
SzCiklon képe

A sárvédőre én is

A sárvédőre én is rákérdeztem, de azt mondták, hogy vízhatlan zsákjaik vannak a csomagtartón, és felfogják a vizet/sarat.

196
Kovács képe

tulajdonképpen teljesen

tulajdonképpen teljesen jogos...

---

197
feb képe

Míg egy megfelelő

Míg egy megfelelő kialakítású első sárvédő megvédi a lábfejeket/bokát is, míg a csomag biztos nem.

198
Borzaska képe

Tegnap próbálgattak rá

Tegnap próbálgattak rá egyet, de végül nem került fel. Ezzel szemben a hátsó sárvédő funkcióját egy alaposan bebugyolált akusztikus gitár tölti be. :-)

199
feb képe

A gitártartót láttam, és

A gitártartót láttam, és meg is felel sárvédőnek.

Alkalmasint -ha végre sikerül megnézni a blogjukat- megkérdem tőlük, hogy nem érzik-e hiányát.

200
er13a18 képe

nekem is kéne az a

nekem is kéne az a megfelelő kialakítás.
sokat dobna a konfortérzetemen, ha csak felülről áznék, s alulról nem sarasodnék...

201
feb képe

Első sárvédő

Első sárvédő hosszabbító kellene? Az enyém igen csúnya, nem illene a szép bringádra. Ámbátor igazán jól kinézőt még nem nagyon láttam.

202
-ogre- képe

én pár réteg

én pár réteg powertape-ből szoktam csinálni, meg a külső felére ragasztok néha fényvisszaverő fóliát is. olyanra vágod, amilyenre akarod.

203
fori képe

Vitézzel buszoztam 1

Vitézzel buszoztam 1 megállót. Mindketten világtalanul utazgatunk a BKV-n. Azt sem tudjuk, melyikről hol kell leszállnunk :D

204
err képe

Best of gyanus

Best of gyanus :)

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

205
Vitéz képe

A pacim Ciklonnál pihent,

A pacim Ciklonnál pihent, én meg tömeggel sz*tam egész nap...asszem háromszor tévedtem el ma? :D

206
jazzpeta képe

Oversize Ernő tekert este

Oversize Ernő tekert este fél nyolckor a Rákóczin, de Vitézzel ellentétben én a másik oldalon voltam és nem hallotta a ragdmeged!

207
Oversize Load képe

Valóban, görög volt a

Valóban, görög volt a falóban. Sorry.

208
Hmaci képe

LJ szembe forgalomban,

LJ szembe forgalomban, Hegedüs Gyulában, 1 perce. Tök jó, hogy fél percre dolgozik tőlem:-)

---------------------------------------------------

Én megrakom, Te meg tekered és mindketten szívunk;-)

209
bonnie képe

Vitéz ma du 6 táján a

Vitéz ma du 6 táján a Bartókon.
bonnie

210
Vitéz képe

egészen pontosan a Bertalan

egészen pontosan a Bertalan Lajos utszai vmegállóál? :-)
Láttalak ám

211
bonnie képe

háttööö.. nem vagyok jó

háttööö.. nem vagyok jó megállónevekből ;)
ezen az oldalon az orlay utca van, lehet,h a túloldali utca a bertalan.
bonnie

212
Vitéz képe

az egyik zebránál no

az egyik zebránál no :-)

213
SzCiklon képe

Anti, aki Andris a

Anti, aki Andris a Bringabutiknál.
Sok jó arc a Bike Kitchenben :-)

214
Oleever07 képe

és remélem, lesznek jó

és remélem, lesznek jó képek is kárpótlásul, amiért nem voltam ott. :-)
----

215
polimer képe

kirándulgatsz, és még

kirándulgatsz, és még képet is küldjenek? megáll az eszem... :)

216
jazzpeta képe

Legközelebb élő stream-et

Legközelebb élő stream-et kell küldenünk a mobiljára...

217
Oleever07 képe

huhh, ha azt bírná az én

huhh, ha azt bírná az én telóm. :D
----

218
Oleever07 képe

hát jó vicc, amiről

hát jó vicc, amiről lemaradok, azt visszanézem képek formájában. :-) pl. hogy telt a hangulat, miközben én hazatértem. :D
----

219
fori képe

Tegnap este 8kor a Jászain

Tegnap este 8kor a Jászain láttam egy narancssárga női city vázas, zöld láncvédő, és zöld hátsó sárvédővel szerelt bringa mellett egy rövid- + tapinacis lányt, aki az OTP előtt várta talán a csepergő eső végét.

220
Frajti képe

Ha ma se látott senki,

Ha ma se látott senki, akkor nem is létezem. Ennyi bringás még Őrmezőn se jött sose szembe. :)

221
Vegha képe

Te még mindig nem lettél

Te még mindig nem lettél látva ám ?
próbáld ki, hogy ruha nélkül pattansz nyeregbe. csak előtte értesíts, mert úgy már nekem lesz kellemetlen ha mégsem látlak ; )

222
Frajti képe

:P Csak Polimerrel, de ő

:P

Csak Polimerrel, de ő nem ér, mert két házzal odébb lakik. :)

223
Vegha képe

Pontosan hol is ? csak hogy

Pontosan hol is ? csak hogy tudjam hogy mekkora ívben kerüljelek ;)

224
Frajti képe

A fentebb említett

A fentebb említett paradicsomban. :))

szerk: Lassan indulok a város felé. Lássatok! :D

225
Vegha képe

útvonalat is írhatnál,

útvonalat is írhatnál, mert így nehéz lesz.
(főleg hogy azt sem tudom, hogy nézel ki :)

226
Frajti képe

Hát micsoda

Hát micsoda telhetetlenség. :))

Keresztbe mentem Dél-Budáról Észak-Pestre, majd egy furcsa ötlettől vezérelve, véghezvittem ugyanezt vissza. :)

Holnap is megyek be a centrumba. :) És hogy segítsek, csak neked csak most. Egy fekete-világoskék Scott Contessa fut alattam. :) (hol fehér bukóval, hol nélküle rakom)

227
Vegha képe

fekete coppy narancssárga

fekete coppy narancssárga laffantyúkkal 18 óra körül a mamcsi2 előtt.

228
AttentoRedaz képe

Bendzsóval találkoztunk

Bendzsóval találkoztunk reggel a Móricz után kicsivel.

Angelus Pali
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

A magányos bicajos

229
jazzpeta képe

Talán sdd a Kálvinon (mire

Talán sdd a Kálvinon (mire a ragdmeg jazzpetá-ra odanéztem már az üllőin voltam) :-)

230
sdd- képe

nem talan, biztos ;]

nem talan, biztos ;]

232
polimer képe

jól meglepődtem. helló

jól meglepődtem. helló :)

épp a második elszakított klipsz szíjam utánpótálását raktam fel, amíg Balázs vásárolt polárt.

233
Kovács képe

azt hogy cinálod? én

azt hogy cinálod? én január óta ugyanazzal a kettővel skiddelem el a kerekeimet sorban

---

234
argile képe

Innen is szia, zöld

Innen is szia, zöld bagaboos lány, pénteken este fél tizenegy körül a Dózsa Györgyön, majd a Vágány utcán és a Tatai úton. Tényleg szépen raktad. :)

··································
Bianchi cyclocross

235
Kovács képe

KicsiKicsit láttam a vácin

KicsiKicsit láttam a vácin nyélen délelőtt. Cuki rasztacsajjal köszöntünk az astorián, és gecisok bringás volt a városban.
Üzenet: SPD/klipsz/fék és lámpa nélkül fixizni nem menő.

---

236
Oleever07 képe

és ugyanazon a napon (jún.

és ugyanazon a napon (jún. 5.) mintha Téged láttalak volna elsuhanni a Roosevelt téren olyan fél 5-5 körül, igaz? :-) Lánchídon át raktad a Deák felé.
----

237
Kovács képe

igazából

igazából lehetséges

---

238
Oleever07 képe

de az biztos, hogy ma Neked

de az biztos, hogy ma Neked csilingeltem a Bartókon este 8 előtt. :D
----

239
Vegha képe

szombaton 18:30 körül a

szombaton 18:30 körül a Horváth kertnél egy k szép zöld-fekete Cube montin egy izmos néni izumi szerkókban. (nem vagyok oda a montikért, de ez a párosítás jól festett)
s aztán 19 óra tájékán az Istenhegyin a Városkútnál egy idősebb kolléga egy fekete Cube országutival, zöld izumi szerkóban.

240
polimer képe

Vitézzel és Kováccsal

Vitézzel és Kováccsal pacsi, beszélgetés, egy darabon még együtt bringázás is.

241
peet képe

Nagyon sok kerékpárost

Nagyon sok kerékpárost láttam ám ma Miskolcon, kb. ugyanannyit annyit nyélen, mint amennyit járdán.

242
Szajd képe

6-án 23.30-kor két arc a

6-án 23.30-kor két arc a Baross utca Kálvária tér körüli részén a pirosnál. Mintha ismerősek lettek volna.

És Áron a Margit híd sziget felőli járdáján.

243
Vegha képe

ma reggel 8:45 körül a

ma reggel 8:45 körül a kiskörúton egy fekete Pina(rello) futárzsákkal előttem.

244
AttentoRedaz képe

Vitéz előzött meg ma

Vitéz előzött meg ma reggel a Könyves Kálmánon motorossávon. Nem akartam teherautóból rákiabálni :)
Angelus Pali

A magányos bicajos

245
feb képe

Elég lett volna kinyitni az

Elég lett volna kinyitni az ajtót :D

247
Vitéz képe

aztán nehogy olyan legyen a

aztán nehogy olyan legyen a fogadjisten amilyen az adjonisten :D:D

248
AttentoRedaz képe

No meg ezért sem illettem

No meg ezért sem illettem szóval, hát kell nekem a magyarázkodás, hogy mitől van behorpadva a tetejem?

Angelus Pali

A magányos bicajos

249
Vitéz képe

én meg fizethetem a 302000

én meg fizethetem a 302000 forintot

251
Hmaci képe

Dr. Skoda Gabriella

Dr. Skoda Gabriella parkolási engedélyt váltott ki nálam 5 perccel ezelőtt, és aztán elkerekezett szépen nyugisan.

---------------------------------------------------

Én megrakom, Te meg tekered és mindketten szívunk;-)

253
IPG képe

Fővinform

Fővinform ugye?

.
IPG

254
lujka képe

Cseya meglepően késő

Cseya meglepően késő reggel a Szlovákon.
Igen vidám volt az az "Adios!", én meg bőszen irigyeltelek.

*CMS* RABIC
MK - KP

255
Cseya képe

A kerekezéstől jókedv

A kerekezéstől jókedv kerekedik. Megvan a bicód?

256
lujka képe

nope. itthonhagytam a

nope. itthonhagytam a lakáskulcsot. :S

mármint... érted. :)

ma már nem, holnap.
és jó a füled! ;-)

*CMS* RABIC
MK - KP

257
jazzpeta képe

Jelentem Vitézt és

Jelentem Vitézt és Kálmánt Bringabutikos gyaloglás közben begyűjtöttem.

258
IPG képe

Drótmanó szemben a

Drótmanó szemben a Thökölyn, le is van kamerázva. :)

.
IPG

259
Vitéz képe

40-50 évvel ezelőtt hogy

40-50 évvel ezelőtt hogy örültek volna neked...

260
jazzpeta képe

Drótmanót én is

Drótmanót én is szpottoltam aznap, 17:15 Kálvin rakta Astoria felé.

261
senki alfonz képe

Ma este 10 ből 9 biciklis

Ma este 10 ből 9 biciklis 22 órakor kivilágítatlanul közlekedett láttamám , a körút - király utca - nemis folytatom mindenfelé ,
menjenek a picsába.
0 kezezés mert az laza , ha kilépnek eléd mit teszel te nagyon ügyes ?

Énis tekerek , de már tudom miért utálnak alaphangon minket bicikliseket.

262
zenmacska képe

Szerintem meg mindenki úgy

Szerintem meg mindenki úgy megy és ott ahol akar, feltéve, ha nem motorizált járművel teszi ezt a város közepén.
De én radikális vagyok.

"Never underestimate the power of denial." Ricky Fitts

263
Cseya képe

"Radikális"? Az ilyen

"Radikális"? Az ilyen hozzászólásokat egész más jelzővel szoktak illetni.

264
jazzpeta képe

Esetleg innen volt valaki

Esetleg innen volt valaki (kétlem, mivel a cm-en más a szint) vagy csak ezt valahova be akartad röfögni?

Én például a önkéntes megmondó-embereket utálom olyan posztban amiben ennek nincs helye (ezért nem is válasszal írtam, hogy utólag töröld).

265
Lunkwill képe

Miért lenne itt más a

Miért lenne itt más a szint? Nem kötekedésből kérdezem. Van itt is mindenféle arc, szerintem.

266
jazzpeta képe

A láttalak ám-ba írók

A láttalak ám-ba írók kb. 50%-át személyesen ismerem és van lámpájuk mindnek.

267
SzCiklon képe

Engem egyszer feb leoltott a

Engem egyszer feb leoltott a láttalakámban, mert járdáztam. :-)

268
feb képe

Tegnap 3 óra defektes

Tegnap 3 óra defektes szopás alatt egyetlen csákó kérdezte meg, hogy segíthet-e. A járdán ment valami DH szerű géppel. Mivel éppen a kapunkhoz értem, már nem volt szükségem segítségre, de azért innen és kösz.

No és ennyit az előítéletekről.

269
Borzaska képe

Szomorú. Ha valakit

Szomorú. Ha valakit bütykölni látok az út szélén mindig megkérdezem, tudok-e segíteni. Szerelni csak alap dolgokat tudok, de pótbelső, folt és szerszám mindig van nálam, ráadásul néha csak plusz egy kéz kell. Előbb-utóbb a közelmúltban megjelent nagy bringástömeg is beletanul, lesz világítása és talán segítőkészebb is lesz.

270
feb képe

Nálam is van többnyire

Nálam is van többnyire (kivéve kocsmajáratban), de most 1 óra alatt nem sikerült megfoltozni egyik belsőt sem, így a hátsót kicseréltem, az elsőt pedig percenként fújtam (Óbudától a Blaháig)
Sikerült belemennem valami tüskerengetegbe, amitől ementáli jellegűvé vált a külső és belső is.

271
Lunkwill képe

50%-át? Basszus, én meg

50%-át? Basszus, én meg nem ismerek (szinte) senkit. :)

(Bár volt már egy-két eset, amikor itt kiderült, hogy láttuk egymást valakivel.)

272
Kovács képe

NightRide Minimalmass BikeKit

NightRide
Minimalmass
BikeKitchen

---

273
polimer képe

remélem szóltál is a

remélem szóltál is a kivilágítatlanoknak, jó biciklishez illően. vagy mindet elüldted a picsába? egyébként próbálj meg két kézzel gépelni, akkor nem lesz benne ennyi hiba. bro'.

274
Cseya képe

A kétkezes gépelés

A kétkezes gépelés misztikus dolog, főleg mikor mondateleji nagy kezdőbetűket kell elővarázsolni a billentyűzetből.

275
senki alfonz képe

Ki a radikális ? Netán az

Ki a radikális ?
Netán az ki tojik a láthatóságra ?
Vagy én ki szóváteszi ?
Láttalakám de a többi közlekedő , vajon időben észlel világítás nélkül ?
:)
-----
NEM a szabályosan közlekedőket szólítottam meg ,
de ha itt a többség látható de őmaga sosem látott hasonlót mit írtam.
ÉN kérek elnézést :)

276
jazzpeta képe

Egyszerűen nem fogod fel,

Egyszerűen nem fogod fel, hogy ez nem az a topic, ahová ez való (ez nem jelenti, hogy nem érzékeljük a problémát vagy egyetértünk a lámpanélküliséggel).

Megpróbálnám elmagyarázni, hogy a láttalak ám a cm egy belsőbb fóruma ahol ismerősök üdvözlik egymást és örülnek a másiknak, de menthetetlen eseteket nem vállalok...

Ha legalább ismerőst láttál volna (láttam jazzpetát lámpa nélkül járdázni vagy hasonló), de így kb. esélytelen hogy aki(k)ről fröcsögsz az olvassa ezt a topicot.

277
senki alfonz képe

Kisegítenél , melyik is az

Kisegítenél , melyik is az a topic ?
Hátha menthető vagyok , kedves jazzpeta :)

278
stp1 képe

kereső: bringások

kereső: bringások szégyenfala

de még egyszer nem kell beírni, köszi.

279
sagan képe

válassz

válassz :))
http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&domains=criticalmass.hu&s...

Itt éjszaka is egymást látják meg,mert mindkettőnek van lámpája.Esetleg akinek erősebb a fényereje az el tudja vakítani másikat addig,hogy előbb tudja szpottolni majd posztolni. :))

----------------------
Legyen a zebra biztonságos!
Kerékpárral csak 10 perc

280
Vitéz képe

:) ugye te is azok közé

:) ugye te is azok közé tartozol, akik 13:15-kor is láthatósági mellényben mennek le a sarki boltba bringával :-)

281
peet képe

Ma este a BéKában Wackor,

Ma este a BéKában Wackor, Polimer, Noémi, Vitéz, JP, Orsi (bár Rá számítottam) és mintha a Szimplában lent Kánaánt láttam volna, de lehet, hogy csak halucináltam. Szevasztok! :)

282
Oleever07 képe

ez nem ér.

ez nem ér. :-)
----

283
peet képe

de ér, mert velük nem

de ér, mert velük nem beszéltem meg. Orsit, Xab-ot nem írtam, mert Ővelük meg volt beszélve.

284
jazzpeta képe

Velem is megbeszéltél

Velem is megbeszéltél (valamit).

285
peet képe

Igen, de nem a Szimplában.

Igen, de nem a Szimplában. Az váratlan volt, főleg, ahogy a #-ben elkaptál. Azt sem tudtam, hogy forduljak meg hirtelen. :)

286
Kovács képe

Szajddal találkoztunk a

Szajddal találkoztunk a kempinszkinél.
Irrig kapott az arcába hatalmas ragmeget, majd pacsit a kezibe a kyotobár előtt, aztán láttam a bringáját a kiskörúton mégegyszer.
Marcipánnal tekertünk a királyu#körút kereszttől az erzsébet térig
Nyehivel és Orsival kajátunk Marika néninél, de az nem ér :P

---

287
Chubby képe

Tegnap este Bumi vett észre

Tegnap este Bumi vett észre a Haller utcában. Kiabált szorgosan, de már nem hallottam, így a Mester utcából fordultam vissza, mert felhívott. Állítása szerint azért gondolta, hogy én vagyok az, mert ilyen csámpás lábbal, szimat szatyorral a hátán senki más nem biciklizik a városban, csak én. Bejött. :D

---

288
Hédi képe

BLAO szpottolva a

BLAO szpottolva a kiskörtén Deák felé. Épp ellenkező irányban olvadtam a dugóban szolgálati négykerekessel, mikor elsuhantál. (kb.15:00)

289
lujka képe

Ákos járhatott hajnalban a

Ákos járhatott hajnalban a Szentmihéályin?

*CMS* RABIC
MK - KP

290
petic képe

Elfelejtettem beírni

Elfelejtettem beírni napközben: szerda reggel negyed 10-kor Vitéz futárnak álcázva (futárzsákkal a hátán) rakta a Szabadság-hídon a villamossínek között. Nézett balra, szpottolt - vszleg a TdP mez tűnt fel neki - de a nyomorék maszk miatt nyilván nem ismert meg. Mire kapcsoltam, hogy akkor leveszem, utánarohanok és rákiáltok egy ragmeget, már eltűnt - pedig megörültem ám, hogy végre egy ismerős! :)

291
Vitéz képe

Felismertelek, csak épp

Felismertelek, csak épp sietbe voltam :-) Fél háromnegyed hat körül meg én láttalak úgy, hogy te nem vettél észre, méghozzá a Gödör előtti zebránál.
És tényleg a tdp mezről ismertelek fel :-)

292
petic képe

Ha, király! A Gödörnél a

Ha, király! A Gödörnél a lámpára koncentráltam, tényleg nem láttalak - legközelebb akkor kérek egy hangos ragdmeget, még úgyse kaptam olyat :)

293
Vitéz képe

örültem hogy lyuk van azon

örültem hogy lyuk van azon a bizonyos testrészemen, nem igazán volt eről kajabálni :-)

294
err képe

Folytatas:

Folytatas: http://criticalmass.hu/forum/20100610/lattalak-am-xxv

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"