Biccentések, integetések, tekerés közbeni pacsik, átkiáltások, ragmegek, és véletlenszerű észrevételek dokumentációja. Immáron a huszonnegyedik. Ez a Láttalak ám!
Már rég gondolkodtam egy ilyen topikon, amelyben megemlíthetjük, ha látunk valaki ismerőst innen a fórumról. Persze utolsó péntek, Milli, meg CM nem ér, csak ha nem megbeszélten futunk össze valakivel.
(by Peta)
Előzmények:
XXIII., XXII., XXI., XX., XIX., XVIII., XVII., XVI., XV., XIV., XIII., XII., XI., X., IX., VIII., VII., VI., V., IV., III., II., I.

*signup* --------------------
*signup*
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
"Ok, Mr. Tour de kibaszott France, ki kérte, hogy bicajjal járj?"
Üdv az utánfutós srácnak
Üdv az utánfutós srácnak akit átsegítettem PHPH-nél járdáról az útra. Remélem épségben célba érsz a hagymákkal ebben az időben!:)
PHPH = Petőfi híd pesti
PHPH = Petőfi híd pesti hídfő? LOL!
Ma utánfutós nap volt, én is láttam egy utánfutós az esőben a Wesselényin.
Belvárkodj, korzózz, szereld meg a bringád, és mindenhová csak stílusosan!
signup (ménincs gomb?
signup
(ménincs gomb? :-))
--
Eltakart arccal suhanó alak kamionvilágítást meghazuttoló fénytechnikával megáldott fehér Caprine szamáron
Szciklon: igen az!:)
Szciklon: igen az!:)
legközelebb használd a
legközelebb használd a válasz gombot. :-)
----
Fábián Olivér from Pesterzsébet, aki immáron 1 éve CM-tag! :-) YEAH!!! :D
Járgányom: egy ALPHA monti tele CM-matricákkal.
Jellegzetességem: egy Kappa táska, amin egy kitűzőkből kirakott CM felirat van. :D
Kurva nagy riszpekt
Kurva nagy riszpekt mindenki, aki kint volt ma, főképpen reggel, a futárokról nem is beszélve :)
---
"Úgy érzem, hogy az áttételek csak 45 felettieknek valók. Hát nem jobb az izmok erejével diadalmaskodni, mint valami mesterséges váltó szerkezet segítségével? Egyre puhányabbak vagyunk... ezért nekem mindig örökhajtós kerékpárt adjatok!"
én is láttam néhány
én is láttam néhány futárt. csak úgy imbolyogtak a szélben. tényleg respekt! külön kiemelném az ősz szakállas, idősebb futár (vagy annak tűnő?) uraságot, aki 9 fele tekert át a nyugati térnél a váci út felüljárón... lehet, hogy valami ismert futár arc, nem tudom, nem vagyok otthon a témában, de akárhogy is van, keményen tolja!
csakegymaki.
hát, nem nagyon pörög a
hát, nem nagyon pörög a topic :-)
tegnap du. fél 6-kor Milót szpottoltam a Lánchídon.
----------------------------------------------------
A Ghisalloi Madonna óvjon titeket minden utatokon!
Tegnap a Bárkán valaki,
Tegnap a Bárkán valaki, akinek egy elefántot lenyelt boa van a táskájára hímezve. De az az érzésem, kivételesen nem két keréken érkezett az illető (jó, én sem...). (Kíváncsi volnék, mit érzel az előadások után!:))
Ma gyakorlatilag csak
Ma gyakorlatilag csak futárokat lehetett szpottolni (tisztelet a kivételnek), de ezzel elértem elismerő bólintásukat a mai csodálatos nyári időjárásban :-)
--
Eltakart arccal suhanó alak kamionvilágítást meghazuttoló fénytechnikával megáldott fehér Caprine szamáron
Ma délután/este fele
Ma délután/este fele valakit a Blahánál piros respro maszkban, meg linuxpingvines bagabooval :)
Hát most tényleg csak a
Hát most tényleg csak a nagyon elszántak bringáznak, munkahelyemen 5-öt számoltam magammal együtt, máskor tele szokott lenni a tároló. Hídon azért párszor majdnem elkúrt a szél, valaki kicsit könnyebb, azt simán. Veszélyes volt.
Hétfőn-kedden csak az én
Hétfőn-kedden csak az én brinyóm állt a tárolóban, pedig über jó időben akár kettőre is nőhet a lelakatolt gépek száma.
Nálunk is csak én voltam,
Nálunk is csak én voltam, pedig télen volt ennél cudarabb idő is.
Sör nélkül rakom oszt?
Reggel mentem a Pajtiba
Reggel mentem a Pajtiba beszerzőkörútra, és volt egy Sinyaspottingom, míg odaértem, aztán Küküvel együtt is láttam őt!
----------------------------------
Zsú.
CMtúra
Észak-Buda
"Függőágy, koktél, homokozólapát!"
Láttam, ahogy egy bringás
Láttam, ahogy egy bringás lányt elütöttek a körút és a Nap utca sarkán. vagyis már csak az eredményt láttam. szegény lány zokogva ült a padkán és fogta a fejét. megálltam megnézni, hogy mit tehetek, de már annyian körülvették, hogy nem tudtam volna hasznos lenni. a barátja is tekert vissza biciklivel.
vigyázzatok magatokra, ha már az autósok nem vigyáznak ránk!
Salud y pedal!
Láttam, ahogy egy bringás
Láttam, ahogy egy bringás lányt elütöttek a körút és a Nap utca sarkán. vagyis már csak az eredményt láttam. szegény lány zokogva ült a padkán és fogta a fejét. megálltam megnézni, hogy mit tehetek, de már annyian körülvették, hogy nem tudtam volna hasznos lenni. a barátja is tekert vissza biciklivel.
vigyázzatok magatokra, ha már az autósok nem vigyáznak ránk!
Salud y pedal!
lehet, hogy picit off lesz,
lehet, hogy picit off lesz, akkor töröljétek, de a reggel (és egyébként mindig) tapasztalt margit-hidas állapotról írnék pár sort. szembejött vagy 10 bicajos, amíg áthaladtam. ennek örültem is, annak viszont már kevésbé, hogy csak úgy száguldottak. és engem is jó páran megelőztek. namármost, ha nem tolod, akkor legalább lassan menj már, könyörgöm. én sem tolom, mert ha még beállok a 70 centi széles kormányom mellé/félig mögé, akkor a 3/4 utat elfoglalom és beleakadok mindenkibe. így inkább rajta ülök és lassabban megyek, mint a gyalogosok. és nem előzök, kivárom a soromat. soha nem súroltam még senkit így. a legtöbben viszont szarnak bele és nyomják neki. kicsit elegem van abból, hogy engem is "köcsög bicajos"-ként emlegetnek, csak mert van pár hülye. nem kell mindenkit egy kalap alá venni. az autósokat sem. ott is vannak idióták meg előzékenyek. figyeljünk oda egy kicsit! köszi.
csakegymaki.
Szia piroskabátos
Szia piroskabátos pöttyös-zoknis lány, aki mögött jöttem ma reggel a BAH-csomóponttól a Villányi út egy részéig. Szép a zoknid, és ezen az útvonalon mindig egyedül szoktam lenni, örültem hogy végre más is teker erre:)
nem vagy egyedül az
nem vagy egyedül az arrafelé járással, de a pöttyöszoknis lány fiúlétemre nem én voltam :-)
már hárman vagyunk :-)
--
Najó igaz, a Bel-Budások
Najó igaz, a Bel-Budások azért biztos járnak arra:) Csak még sose láttam senkit. Figyelek továbbra is:)
Ma délelőtt fél 12
Ma délelőtt fél 12 körül (plusz mínusz negyed óra) a Népligeti felüljáró alatt jöccembe a liget felől egy fekete hajú, napszemcsis, piercinges, fejhallgatós leányzó. Biccentettem, visszamosolygott. Na az a mosoly a napom fénypontja volt, köszönöm :)
---
Chubby, ki rendre piros-fehér bukó alatt piros pöttyös (vagy inverz) fejkendőben száguldozik
BME-VBK | BME Testnevelés Központ
Magyar Kerékpárosklub Kelet-Pest
Délután fél öt körül
Délután fél öt körül VitézGiant a Kalandsport elé támasztva. Csengettem is egyet, hogy láttam ám! :)
--------------------------------------------
Káposztásmegyeri Aszfaltbetyár @ kék Simplon
Zsargó Szilvi az Astorián
Zsargó Szilvi az Astorián tegnap du., előző nap meg talán Kobrizs rakta a Baross-Kálvin sarkán :-)
Wilikát spottoltam ma 4
Wilikát spottoltam ma 4 körül a Csaba utca sarkán lévő olt előtt.
ezüst Bianchi országúti, piros pedállal, bandázs nélküli kormánnyal, bordó Bagagirl
Óh, néha én is láttalak
Óh, néha én is láttalak a Batyin, meg itt-ott...
Illetve a zsákodat szoktam leginkább megismerni. :)
Ma küldtem egy ragmeget azon bicajosnak, aki az M1-M7 bevezetőn, a Budaörsi út elején haladt a Déli pu. felé kb. 3 óra előtt. A Lapu utcánál jött ki, annak ellenére, hogy ki van téve a bicajjal behajtani tilos tábla. :-)
----
Jellegzetességem: egy Kappa táska, amin egy kitűzőkből kirakott CM felirat van. :D
Rit jött ki a
Rit jött ki a melohelyéről 16:00 magasságában ma a Tompa ferenc körút sarkánál.
Bordó Trek 970-es srác Fekete Sisakban.
Így volt és ilyenkor
Így volt és ilyenkor annyira lefoglal a szabadulásom, hogy se látok, se hallok.
Üdv helyette innen, legközelebb igyekszem figyelni :-)
Fekete Moser v.
Piros double disc KTM
Piros Hauser
Kükü Újpest határában
Kükü Újpest határában szerda estefelé.
Bups ma a belvárosban, és Tommal pacsiztunk a József Attilán.
---
"Úgy érzem, hogy az áttételek csak 45 felettieknek valók. Hát nem jobb az izmok erejével diadalmaskodni, mint valami mesterséges váltó szerkezet segítségével? Egyre puhányabbak vagyunk... ezért nekem mindig örökhajtós kerékpárt adjatok!"
ECMC Csepel Művek ér ?
ECMC Csepel Művek ér ? nem, mi ?
Ciklon, szia! az ablakrácsról köszöntem rád a fixiverseny alatt.. Sok ismerős arc még.. és az ismeretlen külföldiek :)
respect az összes szervezőnek! óriások
kulcsszavak : kona lava dome samu arpad sorry zold
Szia! Jó, hogy beírtad,
Szia!
Jó, hogy beírtad, mert nem tudtam, honnan ismerlek... és éppen hasraestem egy bokorban :-D
:-) nem volt komoly
:-) nem volt komoly konfliktus
csak így cm arcként ismertelek meg, legközelebb bemutatkozom szépen
kulcsszavak : kona lava dome samu arpad sorry zold
Tegnap este 7óra körül a
Tegnap este 7óra körül a Borárostéri aluljáróban egy fehér fixis srácot láttam egykerekezni.
A bicentés reflexből megvolt,kis fáziskéséssel rájöttem, hogy mivel épp koncertre mentem civilben vagyok ...
Fekete Moser v.
Piros double disc KTM
Piros Hauser
Ma is érdemes volt kimenni
Ma is érdemes volt kimenni tekerni: sok ismerős arc a számláló-akasztásnál, köztük volt Tilla is, aki egész jó fej, legalábbis Orsi szerint. :-) Ugyanott negyed 6-kor Ypse húzott el a Deák tér felé a sárga sünnel.
De még nincs vége: Violával találkoztam a Fő utcában 3/4 6-kor. Majdan Grin érkezett a Bajcsy bringagyászon a Deák térre 6-kor, és aztán együtt raktuk a Vágóhídig. A jó időjárás előrejelzéseddel csak majdnem áztam meg. A nagy zuhét szerencsére elkerültem. :-) Köszi az előrejelzést! :D
----
negyedórás késésben
negyedórás késésben voltam, így megraktam a kiskörtét.. szerencsére sikerült behoznom, és időben odaérni a célhoz.
Múzeum körút, 17 óra
Múzeum körút, 17 óra környékén sok-sok bringás. A teljesség igénye nélkül:
SzCiklon, Dorccsa, JazzPeta, Gajdov Géza, László János :)
Nem igazán vágtam, hogy mi történik ott, de jó volt pacsizni, meg smúzolni egy kicsit. :)
ez volt ott. Te voltál
ez volt ott. Te voltál ilyen bringás mezben?
----
aha, sejtettem. :) kék
aha, sejtettem. :)
kék bandázsos, ütött-kopott, matricázott vázas fixivel voltam, kék bukóban, szemüvegben, mezben és szürkés-kék, mintás bermuda gatyában, szürke, gumiorrú tornacipőben.
kezet fogtam a gyüjtőedényt tartó sráccal, de lányos zavaromban a bemutatkozásig már nem jutottam el. :)
na most hirtelen nem
na most hirtelen nem emlékszem rád, de lehet, hogy összetévesztelek valakivel. ájj, pedig annyit írsz erre a blogra, már rég ismerhetnénk egymást. :-)
----
Majd arra is sor kerül.
Majd arra is sor kerül. Engem általában kevesen és ritkán látnak, mert korán megyek, amikor sokan még nem indultak el, illetve korán jövök, amikor sokan még dolgoznak.
Vagy szimplán csak láthatatlan vagyok...
azt nem hiszem, lehet, hogy
azt nem hiszem, lehet, hogy ma is láttalak. :D
----
Fábián Olivér az az ember, aki elől szemüveget, tetején fehér-fekete bukót, hátulján meg egy kitűzőkből készített CM feliratú Kappa táskát hord, alatta pedig egy agyonmatricázott ALPHA monti várja, hogy tekerhesse. :-)
nem emlékszem rád, de
nem emlékszem rád, de lehet, hogy összetévesztelek valakivel
:-D
===
bácsi a biciklin
ezek szerint néha hülye
ezek szerint néha hülye hsz.-okat írok. :D
----
Fábián Olivér az az ember, aki elől szemüveget, tetején fehér-fekete bukót, hátulján meg egy kitűzőkből készített CM feliratú Kappa táskát hord, alatta pedig egy agyonmatricázott ALPHA monti várja, hogy tekerhesse. :-)
Neeem, éppen hogy tetszett!
Neeem, éppen hogy tetszett! :^)
===
bácsi a biciklin
Ypsét utolérni a Múzeum
Ypsét utolérni a Múzeum körúton öt körül: lehetetlen. Minden másra ott az MK Card...
negyed órás csúszás
negyed órás csúszás esetén "selát sehall" módban suhanok..
úgy hívják, nyél nyélen
úgy hívják, nyél
nyélen voltál, fater? :)
---
konzervdoboz nem sok volt a
konzervdoboz nem sok volt a környékemen... így maradt az örökös harc a szembeszéllel.. :)
jó a szöveg.
jó a szöveg. :D
----
Oleevert láttam ma a
Oleevert láttam ma a soroksári és a haller kereszteződésénél fél négy körül.
----------------------------
Ne dudálj, biciklizz!!=D blog:D
Te meg nem mertél rám
Te meg nem mertél rám kiabálni a buszmegállóból, mert melletted a babakocsiban aludt a pici? :D
----
Nos, Axelos engem ugyan
Nos, Axelos engem ugyan meglátott, de én őt nem láttam. Viszont helyette más embereket is láttam:
Mint pl. Rozit, akivel a Karinthy Frici-Nagykörte keresztnél találkoztam kb. 5-kor, negyed 6-kor, majd megraktuk a Nagykörutat a Blaha felé, onnét meg hazakísértem az otthonáig. :-)
Majdan megint Violát láttam az Astoriánál 6 óra előtt, mögötte jött két srác, akiket tegnap láttam a számláló-akasztáson: az egyik a dinamós Csepel bicajt tekerte (neki integettem is :-), a másik illető meg ugyanabban a bringás mezben volt, mint tegnap, és kék fixivel volt. Talán ő volt a Peet. Te voltál az, Peet? :D
----
wolf volt az egyik
wolf volt az egyik
juhú :) megraktuk
juhú :)
megraktuk bizony
-------------------------
nagykörútharcos drótszamárhuszár
valóban én lehettem. :)
valóban én lehettem. :) azért mára már mezt váltottam :D
én sosem ismerek fel
én sosem ismerek fel senkit.
mivel ez nekem nagyon rossz, a jövőben csináljuk azt, hogy amikor valaki elmegy mellettem, kiáltsa oda a nevét, hogy én is tudjak ide beírni, hogy kivel találkoztam.
hogy ne legyen nekem rossz.
nektek meg nem nagy dolog.
ha aláírásba kiteszed, hogy hogy nézel ki, milyen bicajjal nyomod (lásd az enyimet), akkor lehet, hogy fel fogunk ismerni. (ha addig el nem fogy a kőolaj. :D) ha meg eljössz az ilyen Minimal Mass-ekre, meg egyéb programokra, és egy kicsit beszélgetsz, akkor még jobban megismerhetünk. :-)
----
Előbb ismerlek fel kinézet
Előbb ismerlek fel kinézet alapján, mint a bringádról.
no ez meg a másik.
no ez meg a másik. :-)
----
És főleg ha összekarcolod
És főleg ha összekarcolod a másik vázát akkor biztosra tudni fogod egy életre ki az :)
Sör nélkül rakom oszt?
igen, ez így van.
igen, ez így van. :D
----
poén volt. nem ment
poén volt.
nem ment át.
ezt már én is régóta
ezt már én is régóta tervezgetem, szerintem is tök jó lenne. és lehetne egyéb dolgokat is leírni magunkról, ki mivel foglalkozik, mi a hobbija, miegymás.
lol
lol
thx ________________________
thx
de azért rakhatsz előre
de azért rakhatsz előre is, hogyha szembe jössz velem, úgy is fel tudjalak ismerni. :D
----
Ha meg kék-ezüst
Ha meg kék-ezüst bukósisakos visszapillantós, folyton vigyorgó manust látsz az úton tépni, na az meg a shutruk.
----
http://www.nightride.hu
:) fekete sapi, fekete
:) fekete sapi, fekete felségjelzés nélküli outi, barna gatyó, szürke hátizsák,
de elég jó szem kell hozzá:
ha rosszul figyelsz
csak egy fekete csíkot látsz
Muhhaha
abrakadabra csiribú csiribá hókuszpókusz ákombákom
ket arnyalatu szurke
ket arnyalatu szurke orszaguti vaz, piros gumik, aluszinu feluletek, nullfokos markolat nelkuli kormany, kontras hajtas.
nincs lathato fek, nincs
nincs lathato fek, nincs matrica, es igazabol a kormany minden heten mas:)
tolnál ide egy képet?
tolnál ide egy képet? érdekesnek hangzik.
estefele tolok, ha erdekel.
estefele tolok, ha erdekel. de mivel elloptak a fotoapparatom, csak telefonnal tudok fotozni:/
köszi!
köszi!
Leírjam
Leírjam magamat?
Előlről/oldalról:
Szőke néni óriási napszemüvegben, (esőben és eső előtt hülye sapkában, ami mostanáig jó napocskacsalogató volt, de mióta ellopták a napot, lemerült), piros női vázas trekking biciklivel, amin fényvisszaverő virágok, nem fényvisszaverő halak és egyéb matricák vannak. Hátulról: táskám fekete lupusbag, rajta egy zöld színű fényvisszaverő szellemmel meg egy sárga színű fényvisszaverő smiley-val.
Gyakran követ egy fellámpázott bukósisakos kisfiú egy 24-es magellan hydra-n. Olyankor folyamatosan beszélgetünk (ez a külső szemlélő számára úgy tűnik, hogy ordítozunk).
téged már láttalak
téged már láttalak képeken, valszeg felismernélek :)
remélem, egyszer elsuhansz mellettem.
vagy én melletted.
légyszi ne mondogasd már
légyszi ne mondogasd már azt, hogy "néni". Ettől én is öregnek érzem magam. És ez az én esetemben végzetes lehet :)
"Never underestimate the power of denial." Ricky Fitts
Hát én napközben asszem
Hát én napközben asszem egy vagyok a sok közül, csak a fényvisszaverő dögcédula marad a sisak hátán, de este... muhhahahaaa :-)
--
(Néha) Eltakart arccal suhanó alak kamionvilágítást meghazuttoló fénytechnikával megáldott fehér Caprine szamáron
Egy karácsonyfa nem olyan
Egy karácsonyfa nem olyan világos mint a biciklid. :D
Ma raktam rá még 194
Ma raktam rá még 194 ledet. Így összesen 334 van rajta, +3 a fejlámpában. MM-en találkozunk :-)
--
van kép erről a
van kép erről a csodamasináról?
nincs, mer nem tudom
nincs, mer nem tudom egyszerre tekerni, hogy a küllőfény is égjen és fotózni is. ahoz meg antiszociális vagyok, hogy megkérjek valakit :D
--
értem. akkor kénytelen
értem. akkor kénytelen leszek egyszer élőben megnézni. :D
állok elébe
állok elébe :-)
--
láttuk ám! atom durva, nem
láttuk ám! atom durva, nem normális, stb. jelzők jutnak az eszembe erről az egész karácsonyfáról. :D
----
somogyi úton a bartók
somogyi úton a bartók felé tegnap este 3 bringás, gondolom együtt voltatok. én intettem a lila vázzal a hátamon. tsá!
....................................................
én inkább szimplán csak bringázok
Új bringa készül?
Új bringa készül? :)
~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~
Solo la AS Roma per sempre!
amint lesz dollár, már
amint lesz dollár, már épülik is a másik. minden meg van hozzá, csak meg köll venni, és összerakni. egyébként ma volt szerencsém megismerni Shutrukot és Apróhölgyet. üdvözlet again!
Szurkolok, hogy legyen.
Szurkolok, hogy legyen. :)
Az enyém benne van az
Az enyém benne van az aláírásomban, de ma álcázom magam, a Bagagirl helyett a fekete-narancs futárzsákom van nálam. :-)
ezüst Bianchi országúti, piros pedállal, bandázs nélküli kormánnyal, bordó Bagagirl
Múlt szombaton reggel 7
Múlt szombaton reggel 7 előtt 3 riksa jött szemben a MArgit-hídon a járdán.
A nulla forgalomban nem nagyon zavartak senkit.
Qal reggel a szabihídon
Qal reggel a szabihídon fél-háromnegyed hétkor rakta a Kálvin felé és immúnis volt a ragdmegre.
Ma negyed 5 körül a
Ma negyed 5 körül a Soroksárin bicentettem egy kollégának, ki voltál? :-)
Ja és fél 6 körül a Lánchídon velem szembe jött egy kék országúti, szerintem Simplon volt ráírva, de nem esküszöm meg rá, hogy Peet volt az. :D
----
Mar minden nap peet-et
Mar minden nap peet-et latod. CM lav sztori gyanus a tortenet...
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
no már csak az hiányozna.
no már csak az hiányozna. :D XD
----
Drodyyyyyyy! **** Belvárkodj
Drodyyyyyyy!
Hihi. De a múltkori sem
Hihi.
De a múltkori sem ütötte meg a CM láv ingerküszöböt, ez meg még harmatgyenge. :o)
........................
Formaharc és sci-fi.
a harmatgyengén is alul
a harmatgyengén is alul van. :D
----
Ha valami jó csaj lenne az
Ha valami jó csaj lenne az Oli, pl. Oleevia, még örülnék is (csak az asszony meg ne tudja:))).. de így...
kössz szépen.
kössz szépen. :D
----
Nem, az nem én voltam. Nem
Nem, az nem én voltam. Nem is emlékszem már, mikor jártam a Lánchídon utoljára.
ok. no
ok. no problem.
----
azért elgondolkodtató,
azért elgondolkodtató, hogy valahol kering egy hasonmásom... :)
Nemtom, én egyszer
Nemtom, én egyszer láttalak, még a montiddal voltál, akkor arról meg a sisaklámpádról ismertelek fel...
Szerintem most nem ismernélek meg.
........................
Formaharc és sci-fi.
Biztos, hogy nem, azóta
Biztos, hogy nem, azóta sokat változtam. Itt egy kép a lóról szemből is, a tavalyi CM matrica a homlokcsövön elég jellemző:
http://picasaweb.google.com/lendvai.peter/Bringagep?feat=directlink#5476...
Oldalról (mögötte Xab lova):
http://picasaweb.google.com/lh/photo/9Hogqm6OVzp1Qro94nCigA?feat=directlink
A sárvédőt le kell róla képzelni és a gyerektartó konzol is átkerült a MTB-ra.
Örök ismertetőjelem még a kétféle szürke Fila hátizsák, a kék kesztyű és a kékes ezüstös bukó.
szerintem csak a bicaj volt
szerintem csak a bicaj volt ugyanaz, az alak, aki rajta ült, egyáltalán nem. :D
----
Ma este negyed hét körül
Ma este negyed hét körül egy hajtipajti egy autós csomagtartójában? Fél hét körül jártam arra, villamosból láttam ám, hogy piros Mali a kocsi elejének támasztva, futár kolléga a kocsijában ülő sofőrrel dumcsiz, a kocsi csomagtartójának a közepén pedig egy bazinagy horpadás... Valaki tud valamit?
---
Chubby, ki rendre piros-fehér bukó alatt piros pöttyös (vagy inverz) fejkendőben száguldozik
Piros Mali, jelentkezz!
Piros Mali, jelentkezz! Hány van a Pajtában?
Cella pl azzal jár.
Egyébként csak azt hagytad ki, hogy hol :P
---
Hupsz :D És valóban. A
Hupsz :D És valóban. A Kálvin térnél történt az eset.
---
Jozó
Jozó is
.
IPG
fehér fixi, kék bagaboo
Kükü a Vörösmarty X
Kükü a Vörösmarty X Andrássy sarkon hajtott fel a bringagyalogra (ahogy azt a KRESZ előírja) tegnap este hét előtt kicsivel.
május 28-án reggel
május 28-án reggel 9:15-kor a VIII. kerületi Golgota téren egy piros vázas országúter ment el előttem (busz megálló) tűzoltó ROHAMSISAKBAN, XIV. felirattal a sisak jobb oldalán - ha jól láttam. úgy emlékszem a sild is le volt hajtva : ) utána nem sokkal kapott egy dudát egy piros volkwagentől (remélem csak a sisak miatt)
Jazzpeta a
Jazzpeta a Bringabutikban.
===
bácsi a biciklin
6 supermen ruhás biciklis a
6 supermen ruhás biciklis a nagykörtén olyan fél tíz körül. Kaptak egy kis minimal mass utáni üvöltést.
Köztük volt Neszetibi is,
Köztük volt Neszetibi is, Gödörnél szpottoltuk őket!
igen, azok is nagyok voltak.
igen, azok is nagyok voltak. :D
----
Mintha azt a BMX-es srácot
Mintha azt a BMX-es srácot láttam volna a Dózsán ma reggel a járdán a Keleti pu. felé BMX-elni, aki azon a videon volt, amit a fix vs. singlespeed topikban tett közzé. Daninth3set, vagy valami ilyesmi, tele számokkal. Narancs, vagy rozsda póló, szűk fekete nadrág, kilógó alsógatya, BMX, ugrálás padkákon át. Nyert?
nemnyert!:/ (mar a fix vs
nemnyert!:/
(mar a fix vs single topicban leirtam)
:)
mer egyébként béemikszes
mer egyébként béemikszes vagy ?
Nem Veled spanoltam múltkoriban vmelyik éjjeli fogason ? Egy későbbi alkalommal asszem szekercével vagy fűrésszel felfegyverkezve szálltatok le Svábhegynél. Először a sárga országútival voltam, másodszor meg a belga sráccal dumáltam.
:DD nem hinnem! azt hiszem,
:DD
nem hinnem! azt hiszem, van par klonom!:)
Valamikor régen láttamám
Valamikor régen láttamám Mariannt a gödörnél, most beírom, és akkor már nem kell ruha nélkül kerékpároznia, hogy ez megtörténjen.
---
Ééés sokezer ifjú
Ééés sokezer ifjú biciklis szívében kialudt a remény lángja...
===
bácsi a biciklin
este 9h tájban Vitéz a
este 9h tájban Vitéz a Dohány-Károly krt sarkon. Épp Oversize úrral tartottunk a nightridera.
Tegnap este spottolva a
Tegnap este spottolva a Szabadság téren:
-Wilika
-Bendzsó
- Járosi Balázs Úr
Nem köszöntünk, mert társasággal távolabb álltunk.
Ugyanott Kánaán, Vazsu és Qkac
---
Nesze Tibi (és
Nesze Tibi (és valószínűleg a barátnője, bár vele még nem ismerjük egymást, és pont az ellenkező irányba nézett mikor köszöntem) a Kálvinon.
-----------
Kék fixi, zöld bagaboo
Szerintem Borzaska éjfél
Szerintem Borzaska éjfél körül a Gödörnél. A táskája alapján legalábbis.
===
bácsi a biciklin
Ő volt, meg Te is, Európa
Ő volt, meg Te is, Európa Kiadó :-)
(Engem már be sem írsz)
Bocsánat, téged mindig
Bocsánat, téged mindig látlak, de mostantól akkor írlak is.
===
bácsi a biciklin
Köszönöm! Végre
Köszönöm! Végre megszűntem láthatatlan lenni. :-) Ciklonékkal pacsiztunk, de téged nem láttalak.
Még Holdudvar pultjánál
Még Holdudvar pultjánál is láthatatlan voltál :(
még egy olyan tré kiszolgálást.
Nagyon gáz volt. Először
Nagyon gáz volt. Először arra gyanakodtam, hogy csak túl kicsi vagyok, és nem látszottam ki rendesen a pult mögül, de rajtatok is simán átnézett a csaj...
Történt még valami érdekes, miután leléptem?
Történt még valami
Történt még valami érdekes, miután leléptem?
Halálhörgés - siralom
Na, akkor
Na, akkor mondom:
Gödörnél Áron a riksával szombaton,
vasárnap reggel Wekerlén Vazsu és Kánaán, Wackor és Mrs Wackor.
Este Európa Kiadó koncerten pedig Mcysh, és Borzaska.
Meg az Izémiki.
Meg az Izémiki. Tömör?
===
bácsi a biciklin
Jaja, Miket. Meg Ge, de ő
Jaja, Miket. Meg Ge, de ő ritkán publikál.
És még a lépcső tetején GG (Géza), de én megbeszélten taliztam vele, úgyhogy megint csak neked kellene beírni :-D
Ucabob szerint a Grin,
Ucabob szerint a Grin, szerintem nem a Grin tegnap estefele nemtomtalan9korul az esoben a Fehervari-Etele sarkon. Allitolag integetett is nekunk. Aki magara ismer, talalja ki micsinaljon :)
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
Tényleg, szombaton nem volt
Tényleg, szombaton nem volt Grin a Gödörnél? Elvileg óbégattam utána, de rám se bagózott, innen a bizonytalanság. Vagy már a hangom sem a régi.
Vagy a Grin nem a regi :)
Vagy a Grin nem a regi :) Kiderul, ha idenezett...
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
én is ott voltam, Eszterrel
én is ott voltam, Eszterrel dumáltunk, mondta, hogy 5 perce még ott korzóztál Te is. majdnem láttalak ám!
szerk.: Orsiról van szó.
én is folyton kajabálok
én is folyton kajabálok neki,és utólag esik le,h tök feleslegesen mer szeret muzsikát hallgatni cangázás közben.:)
viszont a tegnapiban nem vagyok annyira biztos mert esőben nem szeret cangázni,akkor meg elég rendesen esett.
---
bob
Csak a fele fülemre nem
Csak a fele fülemre nem hallok annyira. Az, hogy kajabálsz és nem hallom, legtöbbször azért van, mert éppen másra hegyezem a megmaradó felet. :)
Ja igen. Az nem én vótam. :)
G®in
http://www.flickr.com/photos/grin000/sets/72157622054201903/
http://www.flickr.com/photos/grin000/sets/72157623820007483/
http://soundcloud.com/grin00
Ott voltam, de nem esett le
Ott voltam, de nem esett le csak csak pár másodpercel késöbb. Vissza is fordultam, de akkor már nem üvöltöttél. Legalább tudom, hogy te voltál. Elég nagy nyüzsi volt, azzal voltam elfoglalva. :)
G®in
http://www.flickr.com/photos/grin000/sets/72157622054201903/
http://www.flickr.com/photos/grin000/sets/72157623820007483/
http://soundcloud.com/grin00
Szoldi a DunaPláza mögött
Szoldi a DunaPláza mögött a tanpályán épp az oktatója szavait hallgatta figyelmesen az autóról, amikor... szpottoltuk Apróhölggyel.
Ilyen az igazi jó CM-aktivista... Ismerkedik a barikád másik oldalával. Vagy kettős kém lenne?
----
http://www.nightride.hu
:DD láttalakám titeket:)
:DD láttalakám titeket:)
Két darab Lódarázs SE tag
Két darab Lódarázs SE tag ma dél körül az Árpád Fejedelem útján.
........................
Formaharc és sci-fi.
ERnő az újbudacenteri
ERnő az újbudacenteri töcsőban
- Ms. Critica "Lulu" Lujka -
*CMS* RABIC
MK - KP
"Az öröklét nem az időben rejlik, hanem az összhang állapotában."
Szciklon ült le egy
Szciklon ült le egy asztallal mellénk az egyik szórakozóhelyen, és nem vett észre :)
.
IPG
olajzöld trek, sárga kerekek, kék bagaboo
Eltakart a hosszú
Eltakart a hosszú hajzatod...
Gyanús, hogy Sinya
Gyanús, hogy Sinya kanyarodott elibém a Győri útról a Márvány utcára reggel 3/4 9 körül, a kapucni miatt csak egy pillanatra láttam.
Hajti-pajti emblémás fixivel voltál, a Krisztina térig osontam utánad :-) Maszk volt rajtam, amit nem akartam levenni, ezért nem a helyszínen rakdmegeztem, úgyhogy ezennel: Rakd meg!
Miért, biztos szívesen
Miért, biztos szívesen hallotta volna, hogy "rmmmmbg..."
LOL -------------------------
LOL
Tegnap este Mariann a
Tegnap este Mariann a Ligetben.
alig ismertelek meg:) Salud
alig ismertelek meg:)
Salud y pedal!
Öltönyben
Öltönyben volt?
Mint mindig. :-)
Mint mindig. :-)
ő találta ki a tapinaci
ő találta ki a tapinaci szót:D
Salud y pedal!
Így születnek a városi
Így születnek a városi legendák, a Mr. Tapinaci Bt. márkanév nem a te fejedből pattant ki?
rémlik valami. most ahogy
rémlik valami. most ahogy mondod:D
http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=234840&op=1&o=global&view=global&subj=1649253186&id=1577723032&fbid=1105291803993
Salud y pedal!
Nem jó a link! Van nekem
Nem jó a link!
Van nekem öniróniám, ám ilyen szép szavakat nem tudnék kitalálni. :D
Nekem működik. te vagy
Nekem működik. te vagy rajta, és az van odaírva, hogy mr tapinaci. és nem is én írtam oda:D
Salud y pedal!
Ja, az nekem működik link
Ja, az nekem működik link nélkül is, tükörrel. :-)
Ma Szciklont láttam fél 6
Ma Szciklont láttam fél 6 előtt 5 perccel, ahogy rakja a Baross utcát a Nagykörúttól a Kiskörút felé. Engem nem láthattál, mert én épp a 83-as trolin ültem. Tettem egy kört a Kálvin tér felé majd vissza, hogy leteszteljem, hogyan működik a Ganz Solaris önjáró módban a Czuczor utca és a Kálvin tér között. :-)
Ja és még valakit láttam: egy Schwinn Csepel montis leányzót a Nagykörúton a Baross u. és az Üllői út között fél 6-kor. No de mi ebben az érdekes? Az, hogy a Combino-n szállította, a mozgássérültnek fenntartott helyen. :-) Azért megkérdeztem volna tőle, hogy mit keres itt, de inkább békén hagytam. :-)
----
Jaja, bent felejtettem a
Jaja, bent felejtettem a kulcsaimat a munkahelyemen :-(((
Viszont krisztab a Katona József(?) utcán, bukóban, de bogármód, valamint egy szimpatikus fiatalember köszönt rám és suhant el a Szent István körúton a Nyugati előtt nem sokkal, ki voltál?
Szimpatikus? Ha ezt anyukám
Szimpatikus? Ha ezt anyukám megtudja, büszke lesz rám... :)
Én suhantam, az a suhanóutam. :)
:-) **** Belvárkodj,
:-)
toltam a járdán, túl
toltam a járdán, túl sokan jöttek szembe :)
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Te, ahogy mondod, azt a
Te, ahogy mondod, azt a trolit én is néztem, hogy mit keres ott, az nem tűnt fel, hogy nincs csatlakoztatva a felsővezetékhez, csak, hogy valami nem odaillőt látok. De nem foglalkoztam vele különösebben, csak úgy rögzült a kép, hogy jéééé, ez meg mi :-).
ezt úgy hívják, hogy
ezt úgy hívják, hogy önjáró trolibusz (?). mindegy, az a lényeg, hogy kétféle üzemmódban tud működni: van ugye a sima troliüzem, amikor a trolivezetéket használja, és villanymotor hajtja a trolit.
viszont amikor ne adj isten, valami baleset történik, vagy útakadály, stb. ami befolyásolja a troli közlekedését, akkor a troli áramszedő nélkül is tud működni, és egy dízelmotor hajtja a trolit. azt hiszem 3 km-t tud így megtenni áramszedő nélkül, de lehet, hogy többet is.
(BME-KSK hallgatói, pontosítsatok, ha valamit rosszul írtam. :D )
mivel a 83-as vonalán, a Fővám térnél és a Vámház krt.-on még nem építették vissza a felsővezetéket, a 4-es metró építése miatt, így a troli kénytelen áramszedők nélkül mennie a Czuczor utca és a Kálvin tér között.
egyébként nagyon ügyesen szedi le a csápot (áramszedőt) a Czuczor u.-nál, és helyezi vissza a Kálvin térnél. :-) majd ha ráérek, készítek egy videót erről a vonalról. :-)
----
Dízelmotor az nincsen
Dízelmotor az nincsen benne, ellenben akkumulátor.
A csáplehúzós-felengedős videó meg érdekelne. Teljesen automatizált minden?
.
IPG
Szerintem leszáll és
Szerintem leszáll és leakasztja, nem?
de. legalábbis a másik
de. legalábbis a másik végén (orczy tér) ezt csinálják.
teljesen automatikus minden.
teljesen automatikus minden. a Czuczor utcánál leenged a csáp, tehát egy gép húzza le, a Kálvin térnél meg feltolja, és aztán hamm, bekapja a vezetéket a csáp vége. ott a felsővezetéken láthatsz egy ilyen házikó-szerű valamit. no az azért van, hogy beigazítsa a csápot a megfelelő helyre. de hogyha véletlen rosszul illeszkedik a vezetékhez, tehát a gép túl magasra viszi a csápot, akkor a vezető kiszáll, és helyre igazítja.
majd ha nagyon ráérek, akkor készítek egy videót erről a szakaszról. :-)
----
emlékeim szerint kb 700V
emlékeim szerint kb 700V feszültség van a vezetékben, ami már önmagában alkalmas arra, hogy odaszippantsa a csápot, ha az megközelíti rendesen. a trükk meg annyi, hogy régen kampóztak, vagyis felülről akasztották rá az áramszedőt, most meg nem kell ilyennel vacakolni, mert feltételezik, hogy a fizika elektromos része is megoldja a dolgot, nem kell a klasszik gravitációt bevetni.
Én még leragadtam az ilyen
Én még leragadtam az ilyen oldszkúl dolgoknál, automatát felrakni még nem láttam :)
.
IPG
néha szokott lenni ilyen
néha szokott lenni ilyen csápátrakás az Erzsébet királyné-Hermina keresztben, az még tényleg oldschool. :-) de ez a mai modern technológia... :-)
----
Mondjuk engem csöppent
Mondjuk engem csöppent zavart a múltkor,amikor kinyomta elém az orrát a bringasávra. Arra fel vagyok készülve,hogy a autós jöhet így egy keresztutcából,de a troli feltűnése kicsit sokkolt."Ez meg,hogy került ide"-t tudtam én is reagálni.
(Azt tudtam,hogy van vezeték nélküli troli,de azt nem,hogy ott van trolijárat is.)
----------------------
Legyen a zebra biztonságos!
Kerékpárral csak 10 perc
van, mégpedig a 83-as.
van, mégpedig a 83-as. előtte buszokkal pótolták a vonalat, meg helyette ment a 89-es járat. igaz, most is hétköznap csúcsforgalomban, meg szombaton is buszokkal pótolják, de ezek a trolik is megjelennek ezen a félig troli-félig busz útvonalon. :-)
----
Negyed 6-kor IPG-vel
Negyed 6-kor IPG-vel integettünk egymásnak a Műegyetem mögött az X u. (lusta vagyok megnézni) és Budafoki keresztben. Én gyalog, pontosabban zebrán...
Zsú.
CMtúra
Észak-Buda
Akkor lesz rólad videó :-)
Akkor lesz rólad videó :-) (IPG egész nap a mini kameráját teszteli).
óóó, jaj
óóó, jaj :D
Zsú.
CMtúra
Észak-Buda
Szia innen is, az a Zenta
Szia innen is, az a Zenta utca volt asszem, visszafele meg nem kameráztam, mert jó mélyen a táskámba került a kamera. :)
.
IPG
fehér fixi, kék bagaboo
Az ittragadt talán Belga
Az ittragadt talán Belga túrázó srác a BringaButikban :-)
Én a BKban találkoztam
Én a BKban találkoztam velük. Kedves csókák.
Jaja, tolmácsoltam amennyit
Jaja, tolmácsoltam amennyit tudtam :-) Meg persze jó utat kívántam nekik, remélem minden okés lesz velük!
Többnyire a saját
Többnyire a saját bringámmal voltam elfoglalva, de ha jól emlékszem nem tettek sárvédőt a bringájukra.
Pedig az hasznos dolog ám egy akkora túrán.
Eccer már meg kéne nézni a blogjukat.
A sárvédőre én is
A sárvédőre én is rákérdeztem, de azt mondták, hogy vízhatlan zsákjaik vannak a csomagtartón, és felfogják a vizet/sarat.
tulajdonképpen teljesen
tulajdonképpen teljesen jogos...
---
Míg egy megfelelő
Míg egy megfelelő kialakítású első sárvédő megvédi a lábfejeket/bokát is, míg a csomag biztos nem.
Tegnap próbálgattak rá
Tegnap próbálgattak rá egyet, de végül nem került fel. Ezzel szemben a hátsó sárvédő funkcióját egy alaposan bebugyolált akusztikus gitár tölti be. :-)
A gitártartót láttam, és
A gitártartót láttam, és meg is felel sárvédőnek.
Alkalmasint -ha végre sikerül megnézni a blogjukat- megkérdem tőlük, hogy nem érzik-e hiányát.
nekem is kéne az a
nekem is kéne az a megfelelő kialakítás.
sokat dobna a konfortérzetemen, ha csak felülről áznék, s alulról nem sarasodnék...
Első sárvédő
Első sárvédő hosszabbító kellene? Az enyém igen csúnya, nem illene a szép bringádra. Ámbátor igazán jól kinézőt még nem nagyon láttam.
én pár réteg
én pár réteg powertape-ből szoktam csinálni, meg a külső felére ragasztok néha fényvisszaverő fóliát is. olyanra vágod, amilyenre akarod.
Vitézzel buszoztam 1
Vitézzel buszoztam 1 megállót. Mindketten világtalanul utazgatunk a BKV-n. Azt sem tudjuk, melyikről hol kell leszállnunk :D
Best of gyanus
Best of gyanus :)
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
A pacim Ciklonnál pihent,
A pacim Ciklonnál pihent, én meg tömeggel sz*tam egész nap...asszem háromszor tévedtem el ma? :D
Valóban, görög volt a
Valóban, görög volt a falóban. Sorry.
LJ szembe forgalomban,
LJ szembe forgalomban, Hegedüs Gyulában, 1 perce. Tök jó, hogy fél percre dolgozik tőlem:-)
---------------------------------------------------
Én megrakom, Te meg tekered és mindketten szívunk;-)
Vitéz ma du 6 táján a
Vitéz ma du 6 táján a Bartókon.
bonnie
egészen pontosan a Bertalan
egészen pontosan a Bertalan Lajos utszai vmegállóál? :-)
Láttalak ám
ezen az oldalon az orlay utca van, lehet,h a túloldali utca a bertalan.
bonnie
az egyik zebránál no
az egyik zebránál no :-)
Sok jó arc a Bike Kitchenben :-)
és remélem, lesznek jó
és remélem, lesznek jó képek is kárpótlásul, amiért nem voltam ott. :-)
----
kirándulgatsz, és még
kirándulgatsz, és még képet is küldjenek? megáll az eszem... :)
Legközelebb élő stream-et
Legközelebb élő stream-et kell küldenünk a mobiljára...
huhh, ha azt bírná az én
huhh, ha azt bírná az én telóm. :D
----
hát jó vicc, amiről
hát jó vicc, amiről lemaradok, azt visszanézem képek formájában. :-) pl. hogy telt a hangulat, miközben én hazatértem. :D
----
Tegnap este 8kor a Jászain
Tegnap este 8kor a Jászain láttam egy narancssárga női city vázas, zöld láncvédő, és zöld hátsó sárvédővel szerelt bringa mellett egy rövid- + tapinacis lányt, aki az OTP előtt várta talán a csepergő eső végét.
Ha ma se látott senki,
Ha ma se látott senki, akkor nem is létezem. Ennyi bringás még Őrmezőn se jött sose szembe. :)
Te még mindig nem lettél
Te még mindig nem lettél látva ám ?
próbáld ki, hogy ruha nélkül pattansz nyeregbe. csak előtte értesíts, mert úgy már nekem lesz kellemetlen ha mégsem látlak ; )
:P Csak Polimerrel, de ő
:P
Csak Polimerrel, de ő nem ér, mert két házzal odébb lakik. :)
Pontosan hol is ? csak hogy
Pontosan hol is ? csak hogy tudjam hogy mekkora ívben kerüljelek ;)
A fentebb említett
A fentebb említett paradicsomban. :))
szerk: Lassan indulok a város felé. Lássatok! :D
útvonalat is írhatnál,
útvonalat is írhatnál, mert így nehéz lesz.
(főleg hogy azt sem tudom, hogy nézel ki :)
Hát micsoda
Hát micsoda telhetetlenség. :))
Keresztbe mentem Dél-Budáról Észak-Pestre, majd egy furcsa ötlettől vezérelve, véghezvittem ugyanezt vissza. :)
Holnap is megyek be a centrumba. :) És hogy segítsek, csak neked csak most. Egy fekete-világoskék Scott Contessa fut alattam. :) (hol fehér bukóval, hol nélküle rakom)
fekete coppy narancssárga
fekete coppy narancssárga laffantyúkkal 18 óra körül a mamcsi2 előtt.
Bendzsóval találkoztunk
Bendzsóval találkoztunk reggel a Móricz után kicsivel.
Angelus Pali
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
A magányos bicajos
Talán sdd a Kálvinon (mire
Talán sdd a Kálvinon (mire a ragdmeg jazzpetá-ra odanéztem már az üllőin voltam) :-)
nem talan, biztos ;]
nem talan, biztos ;]
Polimer a Dohány utcán
Polimer a Dohány utcán délután.
jól meglepődtem. helló
jól meglepődtem. helló :)
épp a második elszakított klipsz szíjam utánpótálását raktam fel, amíg Balázs vásárolt polárt.
azt hogy cinálod? én
azt hogy cinálod? én január óta ugyanazzal a kettővel skiddelem el a kerekeimet sorban
---
Innen is szia, zöld
Innen is szia, zöld bagaboos lány, pénteken este fél tizenegy körül a Dózsa Györgyön, majd a Vágány utcán és a Tatai úton. Tényleg szépen raktad. :)
··································
Bianchi cyclocross
KicsiKicsit láttam a vácin
KicsiKicsit láttam a vácin nyélen délelőtt. Cuki rasztacsajjal köszöntünk az astorián, és gecisok bringás volt a városban.
Üzenet: SPD/klipsz/fék és lámpa nélkül fixizni nem menő.
---
és ugyanazon a napon (jún.
és ugyanazon a napon (jún. 5.) mintha Téged láttalak volna elsuhanni a Roosevelt téren olyan fél 5-5 körül, igaz? :-) Lánchídon át raktad a Deák felé.
----
igazából
igazából lehetséges
---
de az biztos, hogy ma Neked
de az biztos, hogy ma Neked csilingeltem a Bartókon este 8 előtt. :D
----
szombaton 18:30 körül a
szombaton 18:30 körül a Horváth kertnél egy k szép zöld-fekete Cube montin egy izmos néni izumi szerkókban. (nem vagyok oda a montikért, de ez a párosítás jól festett)
s aztán 19 óra tájékán az Istenhegyin a Városkútnál egy idősebb kolléga egy fekete Cube országutival, zöld izumi szerkóban.
Vitézzel és Kováccsal
Vitézzel és Kováccsal pacsi, beszélgetés, egy darabon még együtt bringázás is.
Nagyon sok kerékpárost
Nagyon sok kerékpárost láttam ám ma Miskolcon, kb. ugyanannyit annyit nyélen, mint amennyit járdán.
6-án 23.30-kor két arc a
6-án 23.30-kor két arc a Baross utca Kálvária tér körüli részén a pirosnál. Mintha ismerősek lettek volna.
És Áron a Margit híd sziget felőli járdáján.
ma reggel 8:45 körül a
ma reggel 8:45 körül a kiskörúton egy fekete Pina(rello) futárzsákkal előttem.
Vitéz előzött meg ma
Vitéz előzött meg ma reggel a Könyves Kálmánon motorossávon. Nem akartam teherautóból rákiabálni :)
Angelus Pali
A magányos bicajos
Elég lett volna kinyitni az
Elég lett volna kinyitni az ajtót :D
Bestofgyanús
Bestofgyanús :-)
aztán nehogy olyan legyen a
aztán nehogy olyan legyen a fogadjisten amilyen az adjonisten :D:D
Angelus Pali
A magányos bicajos
én meg fizethetem a 302000
én meg fizethetem a 302000 forintot
Dr. Skoda Gabriella
Dr. Skoda Gabriella parkolási engedélyt váltott ki nálam 5 perccel ezelőtt, és aztán elkerekezett szépen nyugisan.
---------------------------------------------------
Én megrakom, Te meg tekered és mindketten szívunk;-)
és Dr. Skoda Oktávia mikor
és Dr. Skoda Oktávia mikor váltja ki?
Fővinform
Fővinform ugye?
.
IPG
Cseya meglepően késő
Cseya meglepően késő reggel a Szlovákon.
Igen vidám volt az az "Adios!", én meg bőszen irigyeltelek.
*CMS* RABIC
MK - KP
A kerekezéstől jókedv
A kerekezéstől jókedv kerekedik. Megvan a bicód?
nope. itthonhagytam a
nope. itthonhagytam a lakáskulcsot. :S
mármint... érted. :)
ma már nem, holnap.
és jó a füled! ;-)
*CMS* RABIC
MK - KP
Jelentem Vitézt és
Jelentem Vitézt és Kálmánt Bringabutikos gyaloglás közben begyűjtöttem.
Drótmanó szemben a
Drótmanó szemben a Thökölyn, le is van kamerázva. :)
.
IPG
40-50 évvel ezelőtt hogy
40-50 évvel ezelőtt hogy örültek volna neked...
Drótmanót én is szpottoltam aznap, 17:15 Kálvin rakta Astoria felé.
Ma este 10 ből 9 biciklis
Ma este 10 ből 9 biciklis 22 órakor kivilágítatlanul közlekedett láttamám , a körút - király utca - nemis folytatom mindenfelé ,
menjenek a picsába.
0 kezezés mert az laza , ha kilépnek eléd mit teszel te nagyon ügyes ?
Énis tekerek , de már tudom miért utálnak alaphangon minket bicikliseket.
Szerintem meg mindenki úgy
Szerintem meg mindenki úgy megy és ott ahol akar, feltéve, ha nem motorizált járművel teszi ezt a város közepén.
De én radikális vagyok.
"Never underestimate the power of denial." Ricky Fitts
"Radikális"? Az ilyen
"Radikális"? Az ilyen hozzászólásokat egész más jelzővel szoktak illetni.
Esetleg innen volt valaki
Esetleg innen volt valaki (kétlem, mivel a cm-en más a szint) vagy csak ezt valahova be akartad röfögni?
Én például a önkéntes megmondó-embereket utálom olyan posztban amiben ennek nincs helye (ezért nem is válasszal írtam, hogy utólag töröld).
Miért lenne itt más a
Miért lenne itt más a szint? Nem kötekedésből kérdezem. Van itt is mindenféle arc, szerintem.
A láttalak ám-ba írók kb. 50%-át személyesen ismerem és van lámpájuk mindnek.
Engem egyszer feb leoltott a
Engem egyszer feb leoltott a láttalakámban, mert járdáztam. :-)
Tegnap 3 óra defektes
Tegnap 3 óra defektes szopás alatt egyetlen csákó kérdezte meg, hogy segíthet-e. A járdán ment valami DH szerű géppel. Mivel éppen a kapunkhoz értem, már nem volt szükségem segítségre, de azért innen és kösz.
No és ennyit az előítéletekről.
Szomorú. Ha valakit
Szomorú. Ha valakit bütykölni látok az út szélén mindig megkérdezem, tudok-e segíteni. Szerelni csak alap dolgokat tudok, de pótbelső, folt és szerszám mindig van nálam, ráadásul néha csak plusz egy kéz kell. Előbb-utóbb a közelmúltban megjelent nagy bringástömeg is beletanul, lesz világítása és talán segítőkészebb is lesz.
Nálam is van többnyire
Nálam is van többnyire (kivéve kocsmajáratban), de most 1 óra alatt nem sikerült megfoltozni egyik belsőt sem, így a hátsót kicseréltem, az elsőt pedig percenként fújtam (Óbudától a Blaháig)
Sikerült belemennem valami tüskerengetegbe, amitől ementáli jellegűvé vált a külső és belső is.
50%-át? Basszus, én meg
50%-át? Basszus, én meg nem ismerek (szinte) senkit. :)
(Bár volt már egy-két eset, amikor itt kiderült, hogy láttuk egymást valakivel.)
NightRide Minimalmass BikeKit
NightRide
Minimalmass
BikeKitchen
---
remélem szóltál is a
remélem szóltál is a kivilágítatlanoknak, jó biciklishez illően. vagy mindet elüldted a picsába? egyébként próbálj meg két kézzel gépelni, akkor nem lesz benne ennyi hiba. bro'.
A kétkezes gépelés
A kétkezes gépelés misztikus dolog, főleg mikor mondateleji nagy kezdőbetűket kell elővarázsolni a billentyűzetből.
Ki a radikális ? Netán az
Ki a radikális ?
Netán az ki tojik a láthatóságra ?
Vagy én ki szóváteszi ?
Láttalakám de a többi közlekedő , vajon időben észlel világítás nélkül ?
:)
-----
NEM a szabályosan közlekedőket szólítottam meg ,
de ha itt a többség látható de őmaga sosem látott hasonlót mit írtam.
ÉN kérek elnézést :)
Egyszerűen nem fogod fel,
Egyszerűen nem fogod fel, hogy ez nem az a topic, ahová ez való (ez nem jelenti, hogy nem érzékeljük a problémát vagy egyetértünk a lámpanélküliséggel).
Megpróbálnám elmagyarázni, hogy a láttalak ám a cm egy belsőbb fóruma ahol ismerősök üdvözlik egymást és örülnek a másiknak, de menthetetlen eseteket nem vállalok...
Ha legalább ismerőst láttál volna (láttam jazzpetát lámpa nélkül járdázni vagy hasonló), de így kb. esélytelen hogy aki(k)ről fröcsögsz az olvassa ezt a topicot.
Kisegítenél , melyik is az
Kisegítenél , melyik is az a topic ?
Hátha menthető vagyok , kedves jazzpeta :)
kereső: bringások
kereső: bringások szégyenfala
de még egyszer nem kell beírni, köszi.
válassz
válassz :))
http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&domains=criticalmass.hu&s...
Itt éjszaka is egymást látják meg,mert mindkettőnek van lámpája.Esetleg akinek erősebb a fényereje az el tudja vakítani másikat addig,hogy előbb tudja szpottolni majd posztolni. :))
----------------------
Legyen a zebra biztonságos!
Kerékpárral csak 10 perc
:) ugye te is azok közé
:) ugye te is azok közé tartozol, akik 13:15-kor is láthatósági mellényben mennek le a sarki boltba bringával :-)
ez nem ér.
ez nem ér. :-)
----
de ér, mert velük nem
de ér, mert velük nem beszéltem meg. Orsit, Xab-ot nem írtam, mert Ővelük meg volt beszélve.
Velem is megbeszéltél
Velem is megbeszéltél (valamit).
Igen, de nem a Szimplában.
Igen, de nem a Szimplában. Az váratlan volt, főleg, ahogy a #-ben elkaptál. Azt sem tudtam, hogy forduljak meg hirtelen. :)
Szajddal találkoztunk a
Szajddal találkoztunk a kempinszkinél.
Irrig kapott az arcába hatalmas ragmeget, majd pacsit a kezibe a kyotobár előtt, aztán láttam a bringáját a kiskörúton mégegyszer.
Marcipánnal tekertünk a királyu#körút kereszttől az erzsébet térig
Nyehivel és Orsival kajátunk Marika néninél, de az nem ér :P
---
Tegnap este Bumi vett észre
Tegnap este Bumi vett észre a Haller utcában. Kiabált szorgosan, de már nem hallottam, így a Mester utcából fordultam vissza, mert felhívott. Állítása szerint azért gondolta, hogy én vagyok az, mert ilyen csámpás lábbal, szimat szatyorral a hátán senki más nem biciklizik a városban, csak én. Bejött. :D
---
BLAO szpottolva a
BLAO szpottolva a kiskörtén Deák felé. Épp ellenkező irányban olvadtam a dugóban szolgálati négykerekessel, mikor elsuhantál. (kb.15:00)
Ákos járhatott hajnalban a Szentmihéályin?
*CMS* RABIC
MK - KP
Elfelejtettem beírni
Elfelejtettem beírni napközben: szerda reggel negyed 10-kor Vitéz futárnak álcázva (futárzsákkal a hátán) rakta a Szabadság-hídon a villamossínek között. Nézett balra, szpottolt - vszleg a TdP mez tűnt fel neki - de a nyomorék maszk miatt nyilván nem ismert meg. Mire kapcsoltam, hogy akkor leveszem, utánarohanok és rákiáltok egy ragmeget, már eltűnt - pedig megörültem ám, hogy végre egy ismerős! :)
Felismertelek, csak épp
Felismertelek, csak épp sietbe voltam :-) Fél háromnegyed hat körül meg én láttalak úgy, hogy te nem vettél észre, méghozzá a Gödör előtti zebránál.
És tényleg a tdp mezről ismertelek fel :-)
örültem hogy lyuk van azon
örültem hogy lyuk van azon a bizonyos testrészemen, nem igazán volt eről kajabálni :-)
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"