Láttalak ám! XXIV. ;-)

Biccentések, integetések, tekerés közbeni pacsik, átkiáltások, ragmegek, és véletlenszerű észrevételek dokumentációja. Immáron a huszonnegyedik. Ez a Láttalak ám!

Már rég gondolkodtam egy ilyen topikon, amelyben megemlíthetjük, ha látunk valaki ismerőst innen a fórumról. Persze utolsó péntek, Milli, meg CM nem ér, csak ha nem megbeszélten futunk össze valakivel.
(by Peta)

Előzmények:
XXIII., XXII., XXI., XX., XIX., XVIII., XVII., XVI., XV., XIV., XIII., XII., XI., X., IX., VIII., VII., VI., V., IV., III., II., I.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
errorka képe
errorka
1 szo, 2010-05-15 14:24

*signup*

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
"Ok, Mr. Tour de kibaszott France, ki kérte, hogy bicajjal járj?"

pikopeti képe
pikopeti
2 szo, 2010-05-15 15:14

Üdv az utánfutós srácnak akit átsegítettem PHPH-nél járdáról az útra. Remélem épségben célba érsz a hagymákkal ebben az időben!:)

SzCiklon képe
SzCiklon
3 szo, 2010-05-15 15:41

PHPH = Petőfi híd pesti hídfő? LOL!
Ma utánfutós nap volt, én is láttam egy utánfutós az esőben a Wesselényin.
Belvárkodj, korzózz, szereld meg a bringád, és mindenhová csak stílusosan!

Saddalim képe
Saddalim
4 szo, 2010-05-15 20:01

signup
(ménincs gomb? :-))
--
Eltakart arccal suhanó alak kamionvilágítást meghazuttoló fénytechnikával megáldott fehér Caprine szamáron

pikopeti képe
pikopeti
5 szo, 2010-05-15 20:47

Szciklon: igen az!:)

Oleever07 képe
Oleever07
6 v, 2010-05-16 20:55

legközelebb használd a válasz gombot. :-)
----
Fábián Olivér from Pesterzsébet, aki immáron 1 éve CM-tag! :-) YEAH!!! :D
Járgányom: egy ALPHA monti tele CM-matricákkal.
Jellegzetességem: egy Kappa táska, amin egy kitűzőkből kirakott CM felirat van. :D

Kovács képe
Kovács
7 h, 2010-05-17 16:53

Kurva nagy riszpekt mindenki, aki kint volt ma, főképpen reggel, a futárokról nem is beszélve :)

---
"Úgy érzem, hogy az áttételek csak 45 felettieknek valók. Hát nem jobb az izmok erejével diadalmaskodni, mint valami mesterséges váltó szerkezet segítségével? Egyre puhányabbak vagyunk... ezért nekem mindig örökhajtós kerékpárt adjatok!"

jumpingmaki képe
jumpingmaki
8 h, 2010-05-17 17:21

én is láttam néhány futárt. csak úgy imbolyogtak a szélben. tényleg respekt! külön kiemelném az ősz szakállas, idősebb futár (vagy annak tűnő?) uraságot, aki 9 fele tekert át a nyugati térnél a váci út felüljárón... lehet, hogy valami ismert futár arc, nem tudom, nem vagyok otthon a témában, de akárhogy is van, keményen tolja!

csakegymaki.

petic képe
petic
9 k, 2010-05-18 11:06

hát, nem nagyon pörög a topic :-)
tegnap du. fél 6-kor Milót szpottoltam a Lánchídon.

----------------------------------------------------
A Ghisalloi Madonna óvjon titeket minden utatokon!

LaGrenouilleBleue képe
LaGrenouilleBleue
10 k, 2010-05-18 14:29

Tegnap a Bárkán valaki, akinek egy elefántot lenyelt boa van a táskájára hímezve. De az az érzésem, kivételesen nem két keréken érkezett az illető (jó, én sem...). (Kíváncsi volnék, mit érzel az előadások után!:))

Saddalim képe
Saddalim
11 k, 2010-05-18 18:10

Ma gyakorlatilag csak futárokat lehetett szpottolni (tisztelet a kivételnek), de ezzel elértem elismerő bólintásukat a mai csodálatos nyári időjárásban :-)
--
Eltakart arccal suhanó alak kamionvilágítást meghazuttoló fénytechnikával megáldott fehér Caprine szamáron

.Zs. képe
.Zs.
12 k, 2010-05-18 21:37

Ma délután/este fele valakit a Blahánál piros respro maszkban, meg linuxpingvines bagabooval :)

pikopeti képe
pikopeti
13 k, 2010-05-18 22:29

Hát most tényleg csak a nagyon elszántak bringáznak, munkahelyemen 5-öt számoltam magammal együtt, máskor tele szokott lenni a tároló. Hídon azért párszor majdnem elkúrt a szél, valaki kicsit könnyebb, azt simán. Veszélyes volt.

feb képe
feb
14 sze, 2010-05-19 09:46

Hétfőn-kedden csak az én brinyóm állt a tárolóban, pedig über jó időben akár kettőre is nőhet a lelakatolt gépek száma.

PTeker képe
PTeker
15 sze, 2010-05-19 10:50

Nálunk is csak én voltam, pedig télen volt ennél cudarabb idő is.

Sör nélkül rakom oszt?

Árnyékcickány képe
Árnyékcickány
16 k, 2010-05-18 23:00

Reggel mentem a Pajtiba beszerzőkörútra, és volt egy Sinyaspottingom, míg odaértem, aztán Küküvel együtt is láttam őt!

----------------------------------
Zsú.
CMtúra
Észak-Buda
"Függőágy, koktél, homokozólapát!"

lmariann képe
lmariann
17 sze, 2010-05-19 00:41

Láttam, ahogy egy bringás lányt elütöttek a körút és a Nap utca sarkán. vagyis már csak az eredményt láttam. szegény lány zokogva ült a padkán és fogta a fejét. megálltam megnézni, hogy mit tehetek, de már annyian körülvették, hogy nem tudtam volna hasznos lenni. a barátja is tekert vissza biciklivel.
vigyázzatok magatokra, ha már az autósok nem vigyáznak ránk!

Salud y pedal!

lmariann képe
lmariann
18 sze, 2010-05-19 00:41

Láttam, ahogy egy bringás lányt elütöttek a körút és a Nap utca sarkán. vagyis már csak az eredményt láttam. szegény lány zokogva ült a padkán és fogta a fejét. megálltam megnézni, hogy mit tehetek, de már annyian körülvették, hogy nem tudtam volna hasznos lenni. a barátja is tekert vissza biciklivel.
vigyázzatok magatokra, ha már az autósok nem vigyáznak ránk!

Salud y pedal!

jumpingmaki képe
jumpingmaki
19 sze, 2010-05-19 10:17

lehet, hogy picit off lesz, akkor töröljétek, de a reggel (és egyébként mindig) tapasztalt margit-hidas állapotról írnék pár sort. szembejött vagy 10 bicajos, amíg áthaladtam. ennek örültem is, annak viszont már kevésbé, hogy csak úgy száguldottak. és engem is jó páran megelőztek. namármost, ha nem tolod, akkor legalább lassan menj már, könyörgöm. én sem tolom, mert ha még beállok a 70 centi széles kormányom mellé/félig mögé, akkor a 3/4 utat elfoglalom és beleakadok mindenkibe. így inkább rajta ülök és lassabban megyek, mint a gyalogosok. és nem előzök, kivárom a soromat. soha nem súroltam még senkit így. a legtöbben viszont szarnak bele és nyomják neki. kicsit elegem van abból, hogy engem is "köcsög bicajos"-ként emlegetnek, csak mert van pár hülye. nem kell mindenkit egy kalap alá venni. az autósokat sem. ott is vannak idióták meg előzékenyek. figyeljünk oda egy kicsit! köszi.

csakegymaki.

azsofi24 képe
azsofi24
20 sze, 2010-05-19 13:48

Szia piroskabátos pöttyös-zoknis lány, aki mögött jöttem ma reggel a BAH-csomóponttól a Villányi út egy részéig. Szép a zoknid, és ezen az útvonalon mindig egyedül szoktam lenni, örültem hogy végre más is teker erre:)

Saddalim képe
Saddalim
21 cs, 2010-05-20 04:30

nem vagy egyedül az arrafelé járással, de a pöttyöszoknis lány fiúlétemre nem én voltam :-)
már hárman vagyunk :-)
--

azsofi24 képe
azsofi24
22 szo, 2010-05-22 13:03

Najó igaz, a Bel-Budások azért biztos járnak arra:) Csak még sose láttam senkit. Figyelek továbbra is:)

Chubby képe
Chubby
23 sze, 2010-05-19 14:25

Ma délelőtt fél 12 körül (plusz mínusz negyed óra) a Népligeti felüljáró alatt jöccembe a liget felől egy fekete hajú, napszemcsis, piercinges, fejhallgatós leányzó. Biccentettem, visszamosolygott. Na az a mosoly a napom fénypontja volt, köszönöm :)

---
Chubby, ki rendre piros-fehér bukó alatt piros pöttyös (vagy inverz) fejkendőben száguldozik
BME-VBK | BME Testnevelés Központ
Magyar Kerékpárosklub Kelet-Pest

peet képe
peet
24 cs, 2010-05-20 00:35

Délután fél öt körül VitézGiant a Kalandsport elé támasztva. Csengettem is egyet, hogy láttam ám! :)

--------------------------------------------
Káposztásmegyeri Aszfaltbetyár @ kék Simplon

brm képe
brm
25 cs, 2010-05-20 06:34

Zsargó Szilvi az Astorián tegnap du., előző nap meg talán Kobrizs rakta a Baross-Kálvin sarkán :-)

Borzaska képe
Borzaska
26 p, 2010-05-21 19:45

Wilikát spottoltam ma 4 körül a Csaba utca sarkán lévő olt előtt.

ezüst Bianchi országúti, piros pedállal, bandázs nélküli kormánnyal, bordó Bagagirl

Wilika képe
Wilika
27 h, 2010-06-07 23:59

Óh, néha én is láttalak a Batyin, meg itt-ott...
Illetve a zsákodat szoktam leginkább megismerni. :)

Oleever07 képe
Oleever07
28 p, 2010-05-21 21:05

Ma küldtem egy ragmeget azon bicajosnak, aki az M1-M7 bevezetőn, a Budaörsi út elején haladt a Déli pu. felé kb. 3 óra előtt. A Lapu utcánál jött ki, annak ellenére, hogy ki van téve a bicajjal behajtani tilos tábla. :-)
----
Jellegzetességem: egy Kappa táska, amin egy kitűzőkből kirakott CM felirat van. :D

Ypse képe
Ypse
29 p, 2010-05-21 22:02

Rit jött ki a melohelyéről 16:00 magasságában ma a Tompa ferenc körút sarkánál.

Bordó Trek 970-es srác Fekete Sisakban.

rit képe
rit
30 k, 2010-05-25 20:14

Így volt és ilyenkor annyira lefoglal a szabadulásom, hogy se látok, se hallok.
Üdv helyette innen, legközelebb igyekszem figyelni :-)
Fekete Moser v.
Piros double disc KTM
Piros Hauser

Kovács képe
Kovács
31 p, 2010-05-21 22:47

Kükü Újpest határában szerda estefelé.
Bups ma a belvárosban, és Tommal pacsiztunk a József Attilán.

---
"Úgy érzem, hogy az áttételek csak 45 felettieknek valók. Hát nem jobb az izmok erejével diadalmaskodni, mint valami mesterséges váltó szerkezet segítségével? Egyre puhányabbak vagyunk... ezért nekem mindig örökhajtós kerékpárt adjatok!"

zoldszem képe
zoldszem
32 v, 2010-05-23 23:27

ECMC Csepel Művek ér ? nem, mi ?
Ciklon, szia! az ablakrácsról köszöntem rád a fixiverseny alatt.. Sok ismerős arc még.. és az ismeretlen külföldiek :)
respect az összes szervezőnek! óriások
kulcsszavak : kona lava dome samu arpad sorry zold

SzCiklon képe
SzCiklon
33 h, 2010-05-24 01:35

Szia!
Jó, hogy beírtad, mert nem tudtam, honnan ismerlek... és éppen hasraestem egy bokorban :-D

zoldszem képe
zoldszem
34 h, 2010-05-24 08:46

:-) nem volt komoly konfliktus
csak így cm arcként ismertelek meg, legközelebb bemutatkozom szépen
kulcsszavak : kona lava dome samu arpad sorry zold

A Gyáli Gyors képe
A Gyáli Gyors
35 h, 2010-05-24 20:41

Tegnap este 7óra körül a Borárostéri aluljáróban egy fehér fixis srácot láttam egykerekezni.
A bicentés reflexből megvolt,kis fáziskéséssel rájöttem, hogy mivel épp koncertre mentem civilben vagyok ...

rit képe
rit
36 k, 2010-05-25 20:25

Imre hajnali 6.30kor a Ferihegyi reptéren, bringával, ahogy illik. Még korán volt alig ismertelek meg, hol hagytad a szép piros malit? :-)

Fekete Moser v.
Piros double disc KTM
Piros Hauser

Oleever07 képe
Oleever07
37 k, 2010-05-25 22:00

Ma is érdemes volt kimenni tekerni: sok ismerős arc a számláló-akasztásnál, köztük volt Tilla is, aki egész jó fej, legalábbis Orsi szerint. :-) Ugyanott negyed 6-kor Ypse húzott el a Deák tér felé a sárga sünnel.
De még nincs vége: Violával találkoztam a Fő utcában 3/4 6-kor. Majdan Grin érkezett a Bajcsy bringagyászon a Deák térre 6-kor, és aztán együtt raktuk a Vágóhídig. A jó időjárás előrejelzéseddel csak majdnem áztam meg. A nagy zuhét szerencsére elkerültem. :-) Köszi az előrejelzést! :D
----

Ypse képe
Ypse
38 sze, 2010-05-26 21:22

negyedórás késésben voltam, így megraktam a kiskörtét.. szerencsére sikerült behoznom, és időben odaérni a célhoz.

peet képe
peet
39 k, 2010-05-25 22:00

Múzeum körút, 17 óra környékén sok-sok bringás. A teljesség igénye nélkül:
SzCiklon, Dorccsa, JazzPeta, Gajdov Géza, László János :)

Nem igazán vágtam, hogy mi történik ott, de jó volt pacsizni, meg smúzolni egy kicsit. :)

Oleever07 képe
Oleever07
40 k, 2010-05-25 22:03

ez volt ott. Te voltál ilyen bringás mezben?
----

peet képe
peet
41 k, 2010-05-25 22:11

aha, sejtettem. :)

kék bandázsos, ütött-kopott, matricázott vázas fixivel voltam, kék bukóban, szemüvegben, mezben és szürkés-kék, mintás bermuda gatyában, szürke, gumiorrú tornacipőben.

kezet fogtam a gyüjtőedényt tartó sráccal, de lányos zavaromban a bemutatkozásig már nem jutottam el. :)

Oleever07 képe
Oleever07
42 k, 2010-05-25 22:28

na most hirtelen nem emlékszem rád, de lehet, hogy összetévesztelek valakivel. ájj, pedig annyit írsz erre a blogra, már rég ismerhetnénk egymást. :-)
----

peet képe
peet
43 k, 2010-05-25 22:46

Majd arra is sor kerül. Engem általában kevesen és ritkán látnak, mert korán megyek, amikor sokan még nem indultak el, illetve korán jövök, amikor sokan még dolgoznak.

Vagy szimplán csak láthatatlan vagyok...

Oleever07 képe
Oleever07
44 sze, 2010-05-26 21:38

azt nem hiszem, lehet, hogy ma is láttalak. :D
----
Fábián Olivér az az ember, aki elől szemüveget, tetején fehér-fekete bukót, hátulján meg egy kitűzőkből készített CM feliratú Kappa táskát hord, alatta pedig egy agyonmatricázott ALPHA monti várja, hogy tekerhesse. :-)

mcysh képe
mcysh
45 sze, 2010-05-26 10:38

nem emlékszem rád, de lehet, hogy összetévesztelek valakivel
:-D
===
bácsi a biciklin

Oleever07 képe
Oleever07
46 sze, 2010-05-26 21:36

ezek szerint néha hülye hsz.-okat írok. :D
----
Fábián Olivér az az ember, aki elől szemüveget, tetején fehér-fekete bukót, hátulján meg egy kitűzőkből készített CM feliratú Kappa táskát hord, alatta pedig egy agyonmatricázott ALPHA monti várja, hogy tekerhesse. :-)

mcysh képe
mcysh
47 cs, 2010-05-27 01:53

Neeem, éppen hogy tetszett! :^)
===
bácsi a biciklin

SzCiklon képe
SzCiklon
48 sze, 2010-05-26 00:54

Ypsét utolérni a Múzeum körúton öt körül: lehetetlen. Minden másra ott az MK Card...

Ypse képe
Ypse
49 sze, 2010-05-26 21:23

negyed órás csúszás esetén "selát sehall" módban suhanok..

Kovács képe
Kovács
50 sze, 2010-05-26 22:46

úgy hívják, nyél

nyélen voltál, fater? :)
---

Ypse képe
Ypse
51 sze, 2010-05-26 23:35

konzervdoboz nem sok volt a környékemen... így maradt az örökös harc a szembeszéllel.. :)

Oleever07 képe
Oleever07
52 sze, 2010-05-26 21:26

jó a szöveg. :D
----

Axelos képe
Axelos
53 sze, 2010-05-26 18:58

Oleevert láttam ma a soroksári és a haller kereszteződésénél fél négy körül.
----------------------------
Ne dudálj, biciklizz!!=D blog:D

Oleever07 képe
Oleever07
54 sze, 2010-05-26 21:27

Te meg nem mertél rám kiabálni a buszmegállóból, mert melletted a babakocsiban aludt a pici? :D
----

Oleever07 képe
Oleever07
55 sze, 2010-05-26 21:35

Nos, Axelos engem ugyan meglátott, de én őt nem láttam. Viszont helyette más embereket is láttam:
Mint pl. Rozit, akivel a Karinthy Frici-Nagykörte keresztnél találkoztam kb. 5-kor, negyed 6-kor, majd megraktuk a Nagykörutat a Blaha felé, onnét meg hazakísértem az otthonáig. :-)
Majdan megint Violát láttam az Astoriánál 6 óra előtt, mögötte jött két srác, akiket tegnap láttam a számláló-akasztáson: az egyik a dinamós Csepel bicajt tekerte (neki integettem is :-), a másik illető meg ugyanabban a bringás mezben volt, mint tegnap, és kék fixivel volt. Talán ő volt a Peet. Te voltál az, Peet? :D
----

er13a18 képe
er13a18
56 cs, 2010-05-27 11:01

wolf volt az egyik

rozi képe
rozi
57 cs, 2010-05-27 12:06

juhú :)
megraktuk bizony
-------------------------
nagykörútharcos drótszamárhuszár

peet képe
peet
58 cs, 2010-05-27 14:43

valóban én lehettem. :) azért mára már mezt váltottam :D

jocek képe
jocek
59 sze, 2010-05-26 23:01

én sosem ismerek fel senkit.

mivel ez nekem nagyon rossz, a jövőben csináljuk azt, hogy amikor valaki elmegy mellettem, kiáltsa oda a nevét, hogy én is tudjak ide beírni, hogy kivel találkoztam.

hogy ne legyen nekem rossz.

nektek meg nem nagy dolog.

Oleever07 képe
Oleever07
60 sze, 2010-05-26 23:53

ha aláírásba kiteszed, hogy hogy nézel ki, milyen bicajjal nyomod (lásd az enyimet), akkor lehet, hogy fel fogunk ismerni. (ha addig el nem fogy a kőolaj. :D) ha meg eljössz az ilyen Minimal Mass-ekre, meg egyéb programokra, és egy kicsit beszélgetsz, akkor még jobban megismerhetünk. :-)
----

feb képe
feb
61 cs, 2010-05-27 09:34

Előbb ismerlek fel kinézet alapján, mint a bringádról.

Oleever07 képe
Oleever07
62 cs, 2010-05-27 10:36

no ez meg a másik. :-)
----

PTeker képe
PTeker
63 cs, 2010-05-27 16:14

És főleg ha összekarcolod a másik vázát akkor biztosra tudni fogod egy életre ki az :)

Sör nélkül rakom oszt?

Oleever07 képe
Oleever07
64 cs, 2010-05-27 19:58

igen, ez így van. :D
----

jocek képe
jocek
65 cs, 2010-05-27 23:05

poén volt.

nem ment át.

daninthes3t képe
daninthes3t
66 cs, 2010-05-27 09:44

nyissunk egy 'szemely/kerekpar leiras forumot', hogy neked ne legyen olyan rossz.:)

jocek képe
jocek
67 cs, 2010-05-27 23:07

ezt már én is régóta tervezgetem, szerintem is tök jó lenne. és lehetne egyéb dolgokat is leírni magunkról, ki mivel foglalkozik, mi a hobbija, miegymás.

Vegha képe
Vegha
68 p, 2010-05-28 14:38

erre való a fészbúk meg a wiw meg a többi.

er13a18 képe
er13a18
69 cs, 2010-05-27 11:03

lol

jocek képe
jocek
70 cs, 2010-05-27 23:10

thx

peet képe
peet
71 cs, 2010-05-27 14:46

én felragasztottam egy "peet" matricát a bukóm hátuljára. szóval aki mögém ér, annak már sokat nem kell gondolkodnia :D

Oleever07 képe
Oleever07
72 cs, 2010-05-27 19:59

de azért rakhatsz előre is, hogyha szembe jössz velem, úgy is fel tudjalak ismerni. :D
----

shutruk képe
shutruk
73 cs, 2010-05-27 14:50

Ha meg kék-ezüst bukósisakos visszapillantós, folyton vigyorgó manust látsz az úton tépni, na az meg a shutruk.
----

http://www.nightride.hu

kavedavid képe
kavedavid
74 cs, 2010-05-27 14:56

:) fekete sapi, fekete felségjelzés nélküli outi, barna gatyó, szürke hátizsák,
de elég jó szem kell hozzá:
ha rosszul figyelsz
csak egy fekete csíkot látsz

Muhhaha

abrakadabra csiribú csiribá hókuszpókusz ákombákom

daninthes3t képe
daninthes3t
75 cs, 2010-05-27 15:11

ket arnyalatu szurke orszaguti vaz, piros gumik, aluszinu feluletek, nullfokos markolat nelkuli kormany, kontras hajtas.

daninthes3t képe
daninthes3t
76 cs, 2010-05-27 15:20

nincs lathato fek, nincs matrica, es igazabol a kormany minden heten mas:)

stp1 képe
stp1
77 cs, 2010-05-27 15:33

tolnál ide egy képet? érdekesnek hangzik.

daninthes3t képe
daninthes3t
78 cs, 2010-05-27 15:35

estefele tolok, ha erdekel. de mivel elloptak a fotoapparatom, csak telefonnal tudok fotozni:/

stp1 képe
stp1
79 cs, 2010-05-27 15:43

köszi!

SzCiklon képe
SzCiklon
80 cs, 2010-05-27 15:55

Leírjam magamat?
Előlről/oldalról:
Szőke néni óriási napszemüvegben, (esőben és eső előtt hülye sapkában, ami mostanáig jó napocskacsalogató volt, de mióta ellopták a napot, lemerült), piros női vázas trekking biciklivel, amin fényvisszaverő virágok, nem fényvisszaverő halak és egyéb matricák vannak. Hátulról: táskám fekete lupusbag, rajta egy zöld színű fényvisszaverő szellemmel meg egy sárga színű fényvisszaverő smiley-val.
Gyakran követ egy fellámpázott bukósisakos kisfiú egy 24-es magellan hydra-n. Olyankor folyamatosan beszélgetünk (ez a külső szemlélő számára úgy tűnik, hogy ordítozunk).

jocek képe
jocek
81 cs, 2010-05-27 23:13

téged már láttalak képeken, valszeg felismernélek :)

remélem, egyszer elsuhansz mellettem.

vagy én melletted.

SzCiklon képe
SzCiklon
82 szo, 2010-05-29 00:01

Talán, ha elfogy a kőolaj, arról megismerlek.

zenmacska képe
zenmacska
83 v, 2010-05-30 20:10

légyszi ne mondogasd már azt, hogy "néni". Ettől én is öregnek érzem magam. És ez az én esetemben végzetes lehet :)

"Never underestimate the power of denial." Ricky Fitts

Saddalim képe
Saddalim
84 cs, 2010-05-27 16:14

Hát én napközben asszem egy vagyok a sok közül, csak a fényvisszaverő dögcédula marad a sisak hátán, de este... muhhahahaaa :-)
--
(Néha) Eltakart arccal suhanó alak kamionvilágítást meghazuttoló fénytechnikával megáldott fehér Caprine szamáron

Axelos képe
Axelos
85 cs, 2010-05-27 18:22

Egy karácsonyfa nem olyan világos mint a biciklid. :D

Saddalim képe
Saddalim
86 p, 2010-05-28 17:08

Ma raktam rá még 194 ledet. Így összesen 334 van rajta, +3 a fejlámpában. MM-en találkozunk :-)
--

stp1 képe
stp1
87 p, 2010-05-28 17:11

van kép erről a csodamasináról?

Saddalim képe
Saddalim
88 p, 2010-05-28 17:18

nincs, mer nem tudom egyszerre tekerni, hogy a küllőfény is égjen és fotózni is. ahoz meg antiszociális vagyok, hogy megkérjek valakit :D
--

stp1 képe
stp1
89 p, 2010-05-28 17:19

értem. akkor kénytelen leszek egyszer élőben megnézni. :D

Saddalim képe
Saddalim
90 p, 2010-05-28 17:38

állok elébe :-)
--

Oleever07 képe
Oleever07
91 p, 2010-05-28 23:24

láttuk ám! atom durva, nem normális, stb. jelzők jutnak az eszembe erről az egész karácsonyfáról. :D
----

polimer képe
polimer
92 cs, 2010-05-27 16:39

somogyi úton a bartók felé tegnap este 3 bringás, gondolom együtt voltatok. én intettem a lila vázzal a hátamon. tsá!

....................................................
én inkább szimplán csak bringázok

Frajti képe
Frajti
93 cs, 2010-05-27 18:35

Új bringa készül? :)

~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~

Solo la AS Roma per sempre!

polimer képe
polimer
94 cs, 2010-05-27 23:09

amint lesz dollár, már épülik is a másik. minden meg van hozzá, csak meg köll venni, és összerakni. egyébként ma volt szerencsém megismerni Shutrukot és Apróhölgyet. üdvözlet again!

Frajti képe
Frajti
95 cs, 2010-05-27 23:36

Szurkolok, hogy legyen. :)

Borzaska képe
Borzaska
96 cs, 2010-05-27 16:46

Az enyém benne van az aláírásomban, de ma álcázom magam, a Bagagirl helyett a fekete-narancs futárzsákom van nálam. :-)

ezüst Bianchi országúti, piros pedállal, bandázs nélküli kormánnyal, bordó Bagagirl

feb képe
feb
97 cs, 2010-05-27 16:50

Múlt szombaton reggel 7 előtt 3 riksa jött szemben a MArgit-hídon a járdán.
A nulla forgalomban nem nagyon zavartak senkit.

brm képe
brm
98 cs, 2010-05-27 17:35

Qal reggel a szabihídon fél-háromnegyed hétkor rakta a Kálvin felé és immúnis volt a ragdmegre.

Oleever07 képe
Oleever07
99 cs, 2010-05-27 20:03

Ma negyed 5 körül a Soroksárin bicentettem egy kollégának, ki voltál? :-)
Ja és fél 6 körül a Lánchídon velem szembe jött egy kék országúti, szerintem Simplon volt ráírva, de nem esküszöm meg rá, hogy Peet volt az. :D
----

errorka képe
errorka
100 cs, 2010-05-27 21:15

Mar minden nap peet-et latod. CM lav sztori gyanus a tortenet...

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

Oleever07 képe
Oleever07
101 cs, 2010-05-27 21:53

no már csak az hiányozna. :D XD
----

SzCiklon képe
SzCiklon
102 cs, 2010-05-27 22:16
Drody képe
Drody
103 cs, 2010-05-27 22:25

Hihi.

De a múltkori sem ütötte meg a CM láv ingerküszöböt, ez meg még harmatgyenge. :o)

........................
Formaharc és sci-fi.

Oleever07 képe
Oleever07
104 p, 2010-05-28 00:11

a harmatgyengén is alul van. :D
----

peet képe
peet
105 p, 2010-05-28 22:56

Ha valami jó csaj lenne az Oli, pl. Oleevia, még örülnék is (csak az asszony meg ne tudja:))).. de így...

Oleever07 képe
Oleever07
106 p, 2010-05-28 23:23

kössz szépen. :D
----

peet képe
peet
107 cs, 2010-05-27 22:40

Nem, az nem én voltam. Nem is emlékszem már, mikor jártam a Lánchídon utoljára.

Oleever07 képe
Oleever07
108 p, 2010-05-28 00:12

ok. no problem.
----

peet képe
peet
109 p, 2010-05-28 00:13

azért elgondolkodtató, hogy valahol kering egy hasonmásom... :)

Drody képe
Drody
110 p, 2010-05-28 00:16

Nemtom, én egyszer láttalak, még a montiddal voltál, akkor arról meg a sisaklámpádról ismertelek fel...
Szerintem most nem ismernélek meg.

........................
Formaharc és sci-fi.

peet képe
peet
111 p, 2010-05-28 13:43

Biztos, hogy nem, azóta sokat változtam. Itt egy kép a lóról szemből is, a tavalyi CM matrica a homlokcsövön elég jellemző:

http://picasaweb.google.com/lendvai.peter/Bringagep?feat=directlink#5476...

Oldalról (mögötte Xab lova):

http://picasaweb.google.com/lh/photo/9Hogqm6OVzp1Qro94nCigA?feat=directl...

A sárvédőt le kell róla képzelni és a gyerektartó konzol is átkerült a MTB-ra.

Örök ismertetőjelem még a kétféle szürke Fila hátizsák, a kék kesztyű és a kékes ezüstös bukó.

Oleever07 képe
Oleever07
112 p, 2010-05-28 00:16

szerintem csak a bicaj volt ugyanaz, az alak, aki rajta ült, egyáltalán nem. :D
----

Chubby képe
Chubby
113 cs, 2010-05-27 21:15

Ma este negyed hét körül egy hajtipajti egy autós csomagtartójában? Fél hét körül jártam arra, villamosból láttam ám, hogy piros Mali a kocsi elejének támasztva, futár kolléga a kocsijában ülő sofőrrel dumcsiz, a kocsi csomagtartójának a közepén pedig egy bazinagy horpadás... Valaki tud valamit?

---
Chubby, ki rendre piros-fehér bukó alatt piros pöttyös (vagy inverz) fejkendőben száguldozik

Kovács képe
Kovács
114 cs, 2010-05-27 21:48

Piros Mali, jelentkezz! Hány van a Pajtában?
Cella pl azzal jár.
Egyébként csak azt hagytad ki, hogy hol :P

---

Chubby képe
Chubby
115 p, 2010-05-28 13:23

Hupsz :D És valóban. A Kálvin térnél történt az eset.

---

Vitéz képe
Vitéz
116 p, 2010-05-28 16:26

Jozó is

IPG képe
IPG
117 p, 2010-05-28 02:00

Üdv innen is annak az arcnak, akit húztam Nagytéténytől a sorompóig, aztán ő húzott engem tovább Érdig, miután elment a vonat. Hátha olvassa...

.
IPG
fehér fixi, kék bagaboo

feb képe
feb
118 p, 2010-05-28 09:16

Kükü a Vörösmarty X Andrássy sarkon hajtott fel a bringagyalogra (ahogy azt a KRESZ előírja) tegnap este hét előtt kicsivel.

Vegha képe
Vegha
119 p, 2010-05-28 14:49

május 28-án reggel 9:15-kor a VIII. kerületi Golgota téren egy piros vázas országúter ment el előttem (busz megálló) tűzoltó ROHAMSISAKBAN, XIV. felirattal a sisak jobb oldalán - ha jól láttam. úgy emlékszem a sild is le volt hajtva : ) utána nem sokkal kapott egy dudát egy piros volkwagentől (remélem csak a sisak miatt)

mcysh képe
mcysh
120 p, 2010-05-28 22:07

Jazzpeta a Bringabutikban.
===
bácsi a biciklin

Axelos képe
Axelos
121 szo, 2010-05-29 09:49

6 supermen ruhás biciklis a nagykörtén olyan fél tíz körül. Kaptak egy kis minimal mass utáni üvöltést.

SzCiklon képe
SzCiklon
122 szo, 2010-05-29 11:18

Köztük volt Neszetibi is, Gödörnél szpottoltuk őket!

Oleever07 képe
Oleever07
123 v, 2010-05-30 22:34

igen, azok is nagyok voltak. :D
----

peet képe
peet
124 szo, 2010-05-29 20:35

Mintha azt a BMX-es srácot láttam volna a Dózsán ma reggel a járdán a Keleti pu. felé BMX-elni, aki azon a videon volt, amit a fix vs. singlespeed topikban tett közzé. Daninth3set, vagy valami ilyesmi, tele számokkal. Narancs, vagy rozsda póló, szűk fekete nadrág, kilógó alsógatya, BMX, ugrálás padkákon át. Nyert?

daninthes3t képe
daninthes3t
125 h, 2010-05-31 11:21

nemnyert!:/
(mar a fix vs single topicban leirtam)
:)

Vegha képe
Vegha
126 h, 2010-05-31 12:09

mer egyébként béemikszes vagy ?
Nem Veled spanoltam múltkoriban vmelyik éjjeli fogason ? Egy későbbi alkalommal asszem szekercével vagy fűrésszel felfegyverkezve szálltatok le Svábhegynél. Először a sárga országútival voltam, másodszor meg a belga sráccal dumáltam.

daninthes3t képe
daninthes3t
127 h, 2010-05-31 12:24

:DD
nem hinnem! azt hiszem, van par klonom!:)

Kovács képe
Kovács
128 szo, 2010-05-29 21:09

Valamikor régen láttamám Mariannt a gödörnél, most beírom, és akkor már nem kell ruha nélkül kerékpároznia, hogy ez megtörténjen.

---

mcysh képe
mcysh
129 v, 2010-05-30 02:38

Ééés sokezer ifjú biciklis szívében kialudt a remény lángja...
===
bácsi a biciklin

Pontagy képe
Pontagy
130 v, 2010-05-30 02:36

este 9h tájban Vitéz a Dohány-Károly krt sarkon. Épp Oversize úrral tartottunk a nightridera.

Hédi képe
Hédi
131 v, 2010-05-30 11:25

Tegnap este spottolva a Szabadság téren:
-Wilika
-Bendzsó
- Járosi Balázs Úr
Nem köszöntünk, mert társasággal távolabb álltunk.

Kovács képe
Kovács
132 v, 2010-05-30 12:15

Ugyanott Kánaán, Vazsu és Qkac

---

dorcssa képe
dorcssa
133 v, 2010-05-30 20:58

Nesze Tibi (és valószínűleg a barátnője, bár vele még nem ismerjük egymást, és pont az ellenkező irányba nézett mikor köszöntem) a Kálvinon.

-----------
Kék fixi, zöld bagaboo

mcysh képe
mcysh
134 h, 2010-05-31 01:49

Szerintem Borzaska éjfél körül a Gödörnél. A táskája alapján legalábbis.
===
bácsi a biciklin

SzCiklon képe
SzCiklon
135 h, 2010-05-31 01:59

Ő volt, meg Te is, Európa Kiadó :-)
(Engem már be sem írsz)

mcysh képe
mcysh
136 h, 2010-05-31 02:08

Bocsánat, téged mindig látlak, de mostantól akkor írlak is.
===
bácsi a biciklin

Borzaska képe
Borzaska
137 h, 2010-05-31 02:13

Köszönöm! Végre megszűntem láthatatlan lenni. :-) Ciklonékkal pacsiztunk, de téged nem láttalak.

feb képe
feb
138 h, 2010-05-31 09:47

Még Holdudvar pultjánál is láthatatlan voltál :(

még egy olyan tré kiszolgálást.

Borzaska képe
Borzaska
139 h, 2010-05-31 10:10

Nagyon gáz volt. Először arra gyanakodtam, hogy csak túl kicsi vagyok, és nem látszottam ki rendesen a pult mögül, de rajtatok is simán átnézett a csaj...

Történt még valami érdekes, miután leléptem?

feb képe
feb
140 h, 2010-05-31 10:52

Történt még valami érdekes, miután leléptem?

Halálhörgés - siralom

SzCiklon képe
SzCiklon
141 h, 2010-05-31 02:01

Na, akkor mondom:
Gödörnél Áron a riksával szombaton,
vasárnap reggel Wekerlén Vazsu és Kánaán, Wackor és Mrs Wackor.
Este Európa Kiadó koncerten pedig Mcysh, és Borzaska.

mcysh képe
mcysh
142 h, 2010-05-31 02:10

Meg az Izémiki. Tömör?
===
bácsi a biciklin

SzCiklon képe
SzCiklon
143 h, 2010-05-31 08:30

Jaja, Miket. Meg Ge, de ő ritkán publikál.
És még a lépcső tetején GG (Géza), de én megbeszélten taliztam vele, úgyhogy megint csak neked kellene beírni :-D

errorka képe
errorka
144 h, 2010-05-31 13:39

Ucabob szerint a Grin, szerintem nem a Grin tegnap estefele nemtomtalan9korul az esoben a Fehervari-Etele sarkon. Allitolag integetett is nekunk. Aki magara ismer, talalja ki micsinaljon :)

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

SzCiklon képe
SzCiklon
145 h, 2010-05-31 13:57

Tényleg, szombaton nem volt Grin a Gödörnél? Elvileg óbégattam utána, de rám se bagózott, innen a bizonytalanság. Vagy már a hangom sem a régi.

errorka képe
errorka
146 h, 2010-05-31 15:26

Vagy a Grin nem a regi :) Kiderul, ha idenezett...

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

polimer képe
polimer
147 h, 2010-05-31 17:01

én is ott voltam, Eszterrel dumáltunk, mondta, hogy 5 perce még ott korzóztál Te is. majdnem láttalak ám!

szerk.: Orsiról van szó.

ucaBob képe
ucaBob
148 h, 2010-05-31 21:59

én is folyton kajabálok neki,és utólag esik le,h tök feleslegesen mer szeret muzsikát hallgatni cangázás közben.:)
viszont a tegnapiban nem vagyok annyira biztos mert esőben nem szeret cangázni,akkor meg elég rendesen esett.
---
bob

GriN képe
GriN
149 szo, 2010-06-05 22:26

Csak a fele fülemre nem hallok annyira. Az, hogy kajabálsz és nem hallom, legtöbbször azért van, mert éppen másra hegyezem a megmaradó felet. :)
Ja igen. Az nem én vótam. :)

G®in
http://www.flickr.com/photos/grin000/sets/72157622054201903/
http://www.flickr.com/photos/grin000/sets/72157623820007483/
http://soundcloud.com/grin00

GriN képe
GriN
150 szo, 2010-06-05 22:33

Ott voltam, de nem esett le csak csak pár másodpercel késöbb. Vissza is fordultam, de akkor már nem üvöltöttél. Legalább tudom, hogy te voltál. Elég nagy nyüzsi volt, azzal voltam elfoglalva. :)

G®in
http://www.flickr.com/photos/grin000/sets/72157622054201903/
http://www.flickr.com/photos/grin000/sets/72157623820007483/
http://soundcloud.com/grin00

shutruk képe
shutruk
151 h, 2010-05-31 19:15

Szoldi a DunaPláza mögött a tanpályán épp az oktatója szavait hallgatta figyelmesen az autóról, amikor... szpottoltuk Apróhölggyel.
Ilyen az igazi jó CM-aktivista... Ismerkedik a barikád másik oldalával. Vagy kettős kém lenne?
----

http://www.nightride.hu

szoldi képe
szoldi
152 h, 2010-05-31 21:27

:DD láttalakám titeket:)

Drody képe
Drody
153 h, 2010-05-31 21:16

Két darab Lódarázs SE tag ma dél körül az Árpád Fejedelem útján.

........................
Formaharc és sci-fi.

Vitéz képe
Vitéz
154 h, 2010-05-31 22:01

ERnő az újbudacenteri töcsőban

lujka képe
lujka
155 h, 2010-05-31 22:16

Adamekp ma az István út 8. előtt, köszöntünk és rohantunk. Én gyapotgyolcsban, a miszter bringásan.

- Ms. Critica "Lulu" Lujka -
*CMS* RABIC
MK - KP

"Az öröklét nem az időben rejlik, hanem az összhang állapotában."

IPG képe
IPG
156 k, 2010-06-01 00:47

Szciklon ült le egy asztallal mellénk az egyik szórakozóhelyen, és nem vett észre :)

.
IPG
olajzöld trek, sárga kerekek, kék bagaboo

SzCiklon képe
SzCiklon
157 k, 2010-06-01 01:05

Eltakart a hosszú hajzatod...

petic képe
petic
158 k, 2010-06-01 13:16

Gyanús, hogy Sinya kanyarodott elibém a Győri útról a Márvány utcára reggel 3/4 9 körül, a kapucni miatt csak egy pillanatra láttam.
Hajti-pajti emblémás fixivel voltál, a Krisztina térig osontam utánad :-) Maszk volt rajtam, amit nem akartam levenni, ezért nem a helyszínen rakdmegeztem, úgyhogy ezennel: Rakd meg!

SzCiklon képe
SzCiklon
159 k, 2010-06-01 14:11

Miért, biztos szívesen hallotta volna, hogy "rmmmmbg..."

petic képe
petic
160 k, 2010-06-01 14:29

LOL

Nuvanda képe
Nuvanda
161 k, 2010-06-01 14:58

Tegnap este Mariann a Ligetben.

lmariann képe
lmariann
162 k, 2010-06-01 22:41

alig ismertelek meg:)

Salud y pedal!

SzCiklon képe
SzCiklon
163 sze, 2010-06-02 10:05
Nuvanda képe
Nuvanda
164 sze, 2010-06-02 12:54

Mint mindig. :-)

lmariann képe
lmariann
165 sze, 2010-06-02 22:00

ő találta ki a tapinaci szót:D

Salud y pedal!

SzCiklon képe
SzCiklon
166 sze, 2010-06-02 22:56

Így születnek a városi legendák, a Mr. Tapinaci Bt. márkanév nem a te fejedből pattant ki?

lmariann képe
lmariann
167 cs, 2010-06-03 00:08

rémlik valami. most ahogy mondod:D

http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=234840&op=1&o=global&view=global&subj=1649253186&id=1577723032&fbid=1105291803993

Salud y pedal!

Nuvanda képe
Nuvanda
168 cs, 2010-06-03 08:41

Nem jó a link!

Van nekem öniróniám, ám ilyen szép szavakat nem tudnék kitalálni. :D

lmariann képe
lmariann
169 cs, 2010-06-03 21:18

Nekem működik. te vagy rajta, és az van odaírva, hogy mr tapinaci. és nem is én írtam oda:D

Salud y pedal!

Nuvanda képe
Nuvanda
170 p, 2010-06-04 09:49

Ja, az nekem működik link nélkül is, tükörrel. :-)

Oleever07 képe
Oleever07
171 k, 2010-06-01 20:40

Ma Szciklont láttam fél 6 előtt 5 perccel, ahogy rakja a Baross utcát a Nagykörúttól a Kiskörút felé. Engem nem láthattál, mert én épp a 83-as trolin ültem. Tettem egy kört a Kálvin tér felé majd vissza, hogy leteszteljem, hogyan működik a Ganz Solaris önjáró módban a Czuczor utca és a Kálvin tér között. :-)
Ja és még valakit láttam: egy Schwinn Csepel montis leányzót a Nagykörúton a Baross u. és az Üllői út között fél 6-kor. No de mi ebben az érdekes? Az, hogy a Combino-n szállította, a mozgássérültnek fenntartott helyen. :-) Azért megkérdeztem volna tőle, hogy mit keres itt, de inkább békén hagytam. :-)
----

SzCiklon képe
SzCiklon
172 k, 2010-06-01 22:58

Jaja, bent felejtettem a kulcsaimat a munkahelyemen :-(((

Viszont krisztab a Katona József(?) utcán, bukóban, de bogármód, valamint egy szimpatikus fiatalember köszönt rám és suhant el a Szent István körúton a Nyugati előtt nem sokkal, ki voltál?

TT képe
TT
173 sze, 2010-06-02 10:12

Szimpatikus? Ha ezt anyukám megtudja, büszke lesz rám... :)
Én suhantam, az a suhanóutam. :)

Krisztab. képe
Krisztab.
175 p, 2010-06-04 11:15

toltam a járdán, túl sokan jöttek szembe :)

*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

SzCiklon képe
SzCiklon
176 sze, 2010-06-02 14:31

Te, ahogy mondod, azt a trolit én is néztem, hogy mit keres ott, az nem tűnt fel, hogy nincs csatlakoztatva a felsővezetékhez, csak, hogy valami nem odaillőt látok. De nem foglalkoztam vele különösebben, csak úgy rögzült a kép, hogy jéééé, ez meg mi :-).

Oleever07 képe
Oleever07
177 sze, 2010-06-02 18:41

ezt úgy hívják, hogy önjáró trolibusz (?). mindegy, az a lényeg, hogy kétféle üzemmódban tud működni: van ugye a sima troliüzem, amikor a trolivezetéket használja, és villanymotor hajtja a trolit.
viszont amikor ne adj isten, valami baleset történik, vagy útakadály, stb. ami befolyásolja a troli közlekedését, akkor a troli áramszedő nélkül is tud működni, és egy dízelmotor hajtja a trolit. azt hiszem 3 km-t tud így megtenni áramszedő nélkül, de lehet, hogy többet is.
(BME-KSK hallgatói, pontosítsatok, ha valamit rosszul írtam. :D )
mivel a 83-as vonalán, a Fővám térnél és a Vámház krt.-on még nem építették vissza a felsővezetéket, a 4-es metró építése miatt, így a troli kénytelen áramszedők nélkül mennie a Czuczor utca és a Kálvin tér között.
egyébként nagyon ügyesen szedi le a csápot (áramszedőt) a Czuczor u.-nál, és helyezi vissza a Kálvin térnél. :-) majd ha ráérek, készítek egy videót erről a vonalról. :-)
----

IPG képe
IPG
178 cs, 2010-06-03 01:06

Dízelmotor az nincsen benne, ellenben akkumulátor.
A csáplehúzós-felengedős videó meg érdekelne. Teljesen automatizált minden?

.
IPG

brm képe
brm
179 cs, 2010-06-03 01:33

Szerintem leszáll és leakasztja, nem?

Vegha képe
Vegha
180 cs, 2010-06-03 11:07

de. legalábbis a másik végén (orczy tér) ezt csinálják.

Oleever07 képe
Oleever07
181 cs, 2010-06-03 19:02

teljesen automatikus minden. a Czuczor utcánál leenged a csáp, tehát egy gép húzza le, a Kálvin térnél meg feltolja, és aztán hamm, bekapja a vezetéket a csáp vége. ott a felsővezetéken láthatsz egy ilyen házikó-szerű valamit. no az azért van, hogy beigazítsa a csápot a megfelelő helyre. de hogyha véletlen rosszul illeszkedik a vezetékhez, tehát a gép túl magasra viszi a csápot, akkor a vezető kiszáll, és helyre igazítja.
majd ha nagyon ráérek, akkor készítek egy videót erről a szakaszról. :-)
----

-ogre- képe
-ogre-
182 p, 2010-06-04 04:21

emlékeim szerint kb 700V feszültség van a vezetékben, ami már önmagában alkalmas arra, hogy odaszippantsa a csápot, ha az megközelíti rendesen. a trükk meg annyi, hogy régen kampóztak, vagyis felülről akasztották rá az áramszedőt, most meg nem kell ilyennel vacakolni, mert feltételezik, hogy a fizika elektromos része is megoldja a dolgot, nem kell a klasszik gravitációt bevetni.

IPG képe
IPG
183 p, 2010-06-04 04:30

Én még leragadtam az ilyen oldszkúl dolgoknál, automatát felrakni még nem láttam :)

.
IPG

Oleever07 képe
Oleever07
184 szo, 2010-06-05 00:10

néha szokott lenni ilyen csápátrakás az Erzsébet királyné-Hermina keresztben, az még tényleg oldschool. :-) de ez a mai modern technológia... :-)
----

sagan képe
sagan
185 sze, 2010-06-02 19:39

Mondjuk engem csöppent zavart a múltkor,amikor kinyomta elém az orrát a bringasávra. Arra fel vagyok készülve,hogy a autós jöhet így egy keresztutcából,de a troli feltűnése kicsit sokkolt."Ez meg,hogy került ide"-t tudtam én is reagálni.
(Azt tudtam,hogy van vezeték nélküli troli,de azt nem,hogy ott van trolijárat is.)

----------------------
Legyen a zebra biztonságos!
Kerékpárral csak 10 perc

Oleever07 képe
Oleever07
186 sze, 2010-06-02 20:13

van, mégpedig a 83-as. előtte buszokkal pótolták a vonalat, meg helyette ment a 89-es járat. igaz, most is hétköznap csúcsforgalomban, meg szombaton is buszokkal pótolják, de ezek a trolik is megjelennek ezen a félig troli-félig busz útvonalon. :-)
----

Árnyékcickány képe
Árnyékcickány
187 k, 2010-06-01 20:57

Negyed 6-kor IPG-vel integettünk egymásnak a Műegyetem mögött az X u. (lusta vagyok megnézni) és Budafoki keresztben. Én gyalog, pontosabban zebrán...

Zsú.
CMtúra
Észak-Buda

brm képe
brm
188 k, 2010-06-01 21:07

Akkor lesz rólad videó :-) (IPG egész nap a mini kameráját teszteli).

Árnyékcickány képe
Árnyékcickány
189 k, 2010-06-01 21:22

óóó, jaj :D

Zsú.
CMtúra
Észak-Buda

IPG képe
IPG
190 sze, 2010-06-02 02:10

Szia innen is, az a Zenta utca volt asszem, visszafele meg nem kameráztam, mert jó mélyen a táskámba került a kamera. :)

.
IPG
fehér fixi, kék bagaboo

brm képe
brm
191 sze, 2010-06-02 03:21

Az ittragadt talán Belga túrázó srác a BringaButikban :-)

feb képe
feb
192 sze, 2010-06-02 09:43

Én a BKban találkoztam velük. Kedves csókák.

brm képe
brm
193 sze, 2010-06-02 09:56

Jaja, tolmácsoltam amennyit tudtam :-) Meg persze jó utat kívántam nekik, remélem minden okés lesz velük!

feb képe
feb
194 sze, 2010-06-02 10:05

Többnyire a saját bringámmal voltam elfoglalva, de ha jól emlékszem nem tettek sárvédőt a bringájukra.

Pedig az hasznos dolog ám egy akkora túrán.

Eccer már meg kéne nézni a blogjukat.

SzCiklon képe
SzCiklon
195 sze, 2010-06-02 20:27

A sárvédőre én is rákérdeztem, de azt mondták, hogy vízhatlan zsákjaik vannak a csomagtartón, és felfogják a vizet/sarat.

Kovács képe
Kovács
196 sze, 2010-06-02 22:49

tulajdonképpen teljesen jogos...

---

feb képe
feb
197 p, 2010-06-04 11:33

Míg egy megfelelő kialakítású első sárvédő megvédi a lábfejeket/bokát is, míg a csomag biztos nem.

Borzaska képe
Borzaska
198 p, 2010-06-04 11:37

Tegnap próbálgattak rá egyet, de végül nem került fel. Ezzel szemben a hátsó sárvédő funkcióját egy alaposan bebugyolált akusztikus gitár tölti be. :-)

feb képe
feb
199 p, 2010-06-04 13:18

A gitártartót láttam, és meg is felel sárvédőnek.

Alkalmasint -ha végre sikerül megnézni a blogjukat- megkérdem tőlük, hogy nem érzik-e hiányát.

er13a18 képe
er13a18
200 p, 2010-06-04 15:25

nekem is kéne az a megfelelő kialakítás.
sokat dobna a konfortérzetemen, ha csak felülről áznék, s alulról nem sarasodnék...

feb képe
feb
201 szo, 2010-06-05 22:01

Első sárvédő hosszabbító kellene? Az enyém igen csúnya, nem illene a szép bringádra. Ámbátor igazán jól kinézőt még nem nagyon láttam.

-ogre- képe
-ogre-
202 v, 2010-06-06 20:02

én pár réteg powertape-ből szoktam csinálni, meg a külső felére ragasztok néha fényvisszaverő fóliát is. olyanra vágod, amilyenre akarod.

fori képe
fori
203 sze, 2010-06-02 20:23

Vitézzel buszoztam 1 megállót. Mindketten világtalanul utazgatunk a BKV-n. Azt sem tudjuk, melyikről hol kell leszállnunk :D

errorka képe
errorka
204 sze, 2010-06-02 21:17

Best of gyanus :)

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

Vitéz képe
Vitéz
205 sze, 2010-06-02 21:34

A pacim Ciklonnál pihent, én meg tömeggel sz*tam egész nap...asszem háromszor tévedtem el ma? :D

brm képe
brm
206 sze, 2010-06-02 21:18

Oversize Ernő tekert este fél nyolckor a Rákóczin, de Vitézzel ellentétben én a másik oldalon voltam és nem hallotta a ragdmeged!

Oversize Load képe
Oversize Load
207 cs, 2010-06-03 02:44

Valóban, görög volt a falóban. Sorry.

Hmaci képe
Hmaci
208 cs, 2010-06-03 09:43

LJ szembe forgalomban, Hegedüs Gyulában, 1 perce. Tök jó, hogy fél percre dolgozik tőlem:-)

---------------------------------------------------

Én megrakom, Te meg tekered és mindketten szívunk;-)

bonnie képe
bonnie
209 cs, 2010-06-03 21:37

Vitéz ma du 6 táján a Bartókon.
bonnie

Vitéz képe
Vitéz
210 p, 2010-06-04 09:21

egészen pontosan a Bertalan Lajos utszai vmegállóál? :-)
Láttalak ám

bonnie képe
bonnie
211 p, 2010-06-04 10:33

háttööö.. nem vagyok jó megállónevekből ;)
ezen az oldalon az orlay utca van, lehet,h a túloldali utca a bertalan.
bonnie

Vitéz képe
Vitéz
212 p, 2010-06-04 22:59

az egyik zebránál no :-)

SzCiklon képe
SzCiklon
213 cs, 2010-06-03 21:56

Anti, aki Andris a Bringabutiknál.
Sok jó arc a Bike Kitchenben :-)

Oleever07 képe
Oleever07
214 cs, 2010-06-03 23:01

és remélem, lesznek jó képek is kárpótlásul, amiért nem voltam ott. :-)
----

polimer képe
polimer
215 p, 2010-06-04 15:32

kirándulgatsz, és még képet is küldjenek? megáll az eszem... :)

brm képe
brm
216 p, 2010-06-04 15:42

Legközelebb élő stream-et kell küldenünk a mobiljára...

Oleever07 képe
Oleever07
217 p, 2010-06-04 23:55

huhh, ha azt bírná az én telóm. :D
----

Oleever07 képe
Oleever07
218 szo, 2010-06-05 00:06

hát jó vicc, amiről lemaradok, azt visszanézem képek formájában. :-) pl. hogy telt a hangulat, miközben én hazatértem. :D
----

fori képe
fori
219 p, 2010-06-04 19:16

Tegnap este 8kor a Jászain láttam egy narancssárga női city vázas, zöld láncvédő, és zöld hátsó sárvédővel szerelt bringa mellett egy rövid- + tapinacis lányt, aki az OTP előtt várta talán a csepergő eső végét.

Frajti képe
Frajti
220 p, 2010-06-04 22:19

Ha ma se látott senki, akkor nem is létezem. Ennyi bringás még Őrmezőn se jött sose szembe. :)

Vegha képe
Vegha
221 p, 2010-06-04 22:35

Te még mindig nem lettél látva ám ?
próbáld ki, hogy ruha nélkül pattansz nyeregbe. csak előtte értesíts, mert úgy már nekem lesz kellemetlen ha mégsem látlak ; )

Frajti képe
Frajti
222 p, 2010-06-04 23:07

:P

Csak Polimerrel, de ő nem ér, mert két házzal odébb lakik. :)

Vegha képe
Vegha
223 p, 2010-06-04 23:23

Pontosan hol is ? csak hogy tudjam hogy mekkora ívben kerüljelek ;)

Frajti képe
Frajti
224 szo, 2010-06-05 17:02

A fentebb említett paradicsomban. :))

szerk: Lassan indulok a város felé. Lássatok! :D

Vegha képe
Vegha
225 szo, 2010-06-05 17:26

útvonalat is írhatnál, mert így nehéz lesz.
(főleg hogy azt sem tudom, hogy nézel ki :)

Frajti képe
Frajti
226 v, 2010-06-06 02:08

Hát micsoda telhetetlenség. :))

Keresztbe mentem Dél-Budáról Észak-Pestre, majd egy furcsa ötlettől vezérelve, véghezvittem ugyanezt vissza. :)

Holnap is megyek be a centrumba. :) És hogy segítsek, csak neked csak most. Egy fekete-világoskék Scott Contessa fut alattam. :) (hol fehér bukóval, hol nélküle rakom)

Vegha képe
Vegha
227 p, 2010-06-04 22:38

fekete coppy narancssárga laffantyúkkal 18 óra körül a mamcsi2 előtt.

AttentoRedaz képe
AttentoRedaz
228 p, 2010-06-04 22:44

Bendzsóval találkoztunk reggel a Móricz után kicsivel.

Angelus Pali
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

A magányos bicajos

brm képe
brm
229 p, 2010-06-04 23:46

Talán sdd a Kálvinon (mire a ragdmeg jazzpetá-ra odanéztem már az üllőin voltam) :-)

sdd- képe
sdd-
230 h, 2010-06-07 20:24

nem talan, biztos ;]

SzCiklon képe
SzCiklon
231 szo, 2010-06-05 03:00

Polimer a Dohány utcán délután.

polimer képe
polimer
232 szo, 2010-06-05 16:54

jól meglepődtem. helló :)

épp a második elszakított klipsz szíjam utánpótálását raktam fel, amíg Balázs vásárolt polárt.

Kovács képe
Kovács
233 szo, 2010-06-05 23:28

azt hogy cinálod? én január óta ugyanazzal a kettővel skiddelem el a kerekeimet sorban

---

argile képe
argile
234 szo, 2010-06-05 10:56

Innen is szia, zöld bagaboos lány, pénteken este fél tizenegy körül a Dózsa Györgyön, majd a Vágány utcán és a Tatai úton. Tényleg szépen raktad. :)

··································
Bianchi cyclocross

Kovács képe
Kovács
235 szo, 2010-06-05 23:43

KicsiKicsit láttam a vácin nyélen délelőtt. Cuki rasztacsajjal köszöntünk az astorián, és gecisok bringás volt a városban.
Üzenet: SPD/klipsz/fék és lámpa nélkül fixizni nem menő.

---

Oleever07 képe
Oleever07
236 v, 2010-06-06 21:26

és ugyanazon a napon (jún. 5.) mintha Téged láttalak volna elsuhanni a Roosevelt téren olyan fél 5-5 körül, igaz? :-) Lánchídon át raktad a Deák felé.
----

Kovács képe
Kovács
237 sze, 2010-06-09 17:00

igazából lehetséges

---

Oleever07 képe
Oleever07
238 sze, 2010-06-09 21:37

de az biztos, hogy ma Neked csilingeltem a Bartókon este 8 előtt. :D
----

Vegha képe
Vegha
239 v, 2010-06-06 10:08

szombaton 18:30 körül a Horváth kertnél egy k szép zöld-fekete Cube montin egy izmos néni izumi szerkókban. (nem vagyok oda a montikért, de ez a párosítás jól festett)
s aztán 19 óra tájékán az Istenhegyin a Városkútnál egy idősebb kolléga egy fekete Cube országutival, zöld izumi szerkóban.

polimer képe
polimer
240 v, 2010-06-06 22:11

Vitézzel és Kováccsal pacsi, beszélgetés, egy darabon még együtt bringázás is.

peet képe
peet
241 h, 2010-06-07 00:39

Nagyon sok kerékpárost láttam ám ma Miskolcon, kb. ugyanannyit annyit nyélen, mint amennyit járdán.

Szajd képe
Szajd
242 h, 2010-06-07 00:49

6-án 23.30-kor két arc a Baross utca Kálvária tér körüli részén a pirosnál. Mintha ismerősek lettek volna.

És Áron a Margit híd sziget felőli járdáján.

Vegha képe
Vegha
243 h, 2010-06-07 10:08

ma reggel 8:45 körül a kiskörúton egy fekete Pina(rello) futárzsákkal előttem.

AttentoRedaz képe
AttentoRedaz
244 h, 2010-06-07 13:32

Vitéz előzött meg ma reggel a Könyves Kálmánon motorossávon. Nem akartam teherautóból rákiabálni :)
Angelus Pali

A magányos bicajos

feb képe
feb
245 h, 2010-06-07 13:44

Elég lett volna kinyitni az ajtót :D

SzCiklon képe
SzCiklon
246 h, 2010-06-07 13:53
Vitéz képe
Vitéz
247 h, 2010-06-07 22:47

aztán nehogy olyan legyen a fogadjisten amilyen az adjonisten :D:D

AttentoRedaz képe
AttentoRedaz
248 h, 2010-06-07 23:57

No meg ezért sem illettem szóval, hát kell nekem a magyarázkodás, hogy mitől van behorpadva a tetejem?

Angelus Pali

A magányos bicajos

Vitéz képe
Vitéz
249 k, 2010-06-08 00:23

én meg fizethetem a 302000 forintot

SzCiklon képe
SzCiklon
250 k, 2010-06-08 01:58
Hmaci képe
Hmaci
251 h, 2010-06-07 17:20

Dr. Skoda Gabriella parkolási engedélyt váltott ki nálam 5 perccel ezelőtt, és aztán elkerekezett szépen nyugisan.

---------------------------------------------------

Én megrakom, Te meg tekered és mindketten szívunk;-)

SzCiklon képe
SzCiklon
252 h, 2010-06-07 17:58

és Dr. Skoda Oktávia mikor váltja ki?

IPG képe
IPG
253 h, 2010-06-07 18:02

Fővinform ugye?

.
IPG

lujka képe
lujka
254 h, 2010-06-07 19:57

Cseya meglepően késő reggel a Szlovákon.
Igen vidám volt az az "Adios!", én meg bőszen irigyeltelek.

*CMS* RABIC
MK - KP

Cseya képe
Cseya
255 h, 2010-06-07 20:08

A kerekezéstől jókedv kerekedik. Megvan a bicód?

lujka képe
lujka
256 h, 2010-06-07 20:40

nope. itthonhagytam a lakáskulcsot. :S

mármint... érted. :)

ma már nem, holnap.
és jó a füled! ;-)

*CMS* RABIC
MK - KP

brm képe
brm
257 h, 2010-06-07 20:52

Jelentem Vitézt és Kálmánt Bringabutikos gyaloglás közben begyűjtöttem.

IPG képe
IPG
258 h, 2010-06-07 22:53

Drótmanó szemben a Thökölyn, le is van kamerázva. :)

.
IPG

Vitéz képe
Vitéz
259 h, 2010-06-07 23:37

40-50 évvel ezelőtt hogy örültek volna neked...

brm képe
brm
260 k, 2010-06-08 10:40

Drótmanót én is szpottoltam aznap, 17:15 Kálvin rakta Astoria felé.

senki alfonz képe
senki alfonz
261 k, 2010-06-08 01:13

Ma este 10 ből 9 biciklis 22 órakor kivilágítatlanul közlekedett láttamám , a körút - király utca - nemis folytatom mindenfelé ,
menjenek a picsába.
0 kezezés mert az laza , ha kilépnek eléd mit teszel te nagyon ügyes ?

Énis tekerek , de már tudom miért utálnak alaphangon minket bicikliseket.

zenmacska képe
zenmacska
262 k, 2010-06-08 18:30

Szerintem meg mindenki úgy megy és ott ahol akar, feltéve, ha nem motorizált járművel teszi ezt a város közepén.
De én radikális vagyok.

"Never underestimate the power of denial." Ricky Fitts

Cseya képe
Cseya
263 k, 2010-06-08 18:53

"Radikális"? Az ilyen hozzászólásokat egész más jelzővel szoktak illetni.

brm képe
brm
264 k, 2010-06-08 10:43

Esetleg innen volt valaki (kétlem, mivel a cm-en más a szint) vagy csak ezt valahova be akartad röfögni?

Én például a önkéntes megmondó-embereket utálom olyan posztban amiben ennek nincs helye (ezért nem is válasszal írtam, hogy utólag töröld).

Lunkwill képe
Lunkwill
265 k, 2010-06-08 17:59

Miért lenne itt más a szint? Nem kötekedésből kérdezem. Van itt is mindenféle arc, szerintem.

brm képe
brm
266 k, 2010-06-08 20:39

A láttalak ám-ba írók kb. 50%-át személyesen ismerem és van lámpájuk mindnek.

SzCiklon képe
SzCiklon
267 sze, 2010-06-09 01:04

Engem egyszer feb leoltott a láttalakámban, mert járdáztam. :-)

feb képe
feb
268 sze, 2010-06-09 10:08

Tegnap 3 óra defektes szopás alatt egyetlen csákó kérdezte meg, hogy segíthet-e. A járdán ment valami DH szerű géppel. Mivel éppen a kapunkhoz értem, már nem volt szükségem segítségre, de azért innen és kösz.

No és ennyit az előítéletekről.

Borzaska képe
Borzaska
269 sze, 2010-06-09 10:17

Szomorú. Ha valakit bütykölni látok az út szélén mindig megkérdezem, tudok-e segíteni. Szerelni csak alap dolgokat tudok, de pótbelső, folt és szerszám mindig van nálam, ráadásul néha csak plusz egy kéz kell. Előbb-utóbb a közelmúltban megjelent nagy bringástömeg is beletanul, lesz világítása és talán segítőkészebb is lesz.

feb képe
feb
270 sze, 2010-06-09 10:49

Nálam is van többnyire (kivéve kocsmajáratban), de most 1 óra alatt nem sikerült megfoltozni egyik belsőt sem, így a hátsót kicseréltem, az elsőt pedig percenként fújtam (Óbudától a Blaháig)
Sikerült belemennem valami tüskerengetegbe, amitől ementáli jellegűvé vált a külső és belső is.

Lunkwill képe
Lunkwill
271 sze, 2010-06-09 09:50

50%-át? Basszus, én meg nem ismerek (szinte) senkit. :)

(Bár volt már egy-két eset, amikor itt kiderült, hogy láttuk egymást valakivel.)

Kovács képe
Kovács
272 sze, 2010-06-09 17:03

NightRide
Minimalmass
BikeKitchen

---

polimer képe
polimer
273 k, 2010-06-08 16:45

remélem szóltál is a kivilágítatlanoknak, jó biciklishez illően. vagy mindet elüldted a picsába? egyébként próbálj meg két kézzel gépelni, akkor nem lesz benne ennyi hiba. bro'.

Cseya képe
Cseya
274 sze, 2010-06-09 16:49

A kétkezes gépelés misztikus dolog, főleg mikor mondateleji nagy kezdőbetűket kell elővarázsolni a billentyűzetből.

senki alfonz képe
senki alfonz
275 k, 2010-06-08 23:53

Ki a radikális ?
Netán az ki tojik a láthatóságra ?
Vagy én ki szóváteszi ?
Láttalakám de a többi közlekedő , vajon időben észlel világítás nélkül ?
:)
-----
NEM a szabályosan közlekedőket szólítottam meg ,
de ha itt a többség látható de őmaga sosem látott hasonlót mit írtam.
ÉN kérek elnézést :)

brm képe
brm
276 sze, 2010-06-09 00:07

Egyszerűen nem fogod fel, hogy ez nem az a topic, ahová ez való (ez nem jelenti, hogy nem érzékeljük a problémát vagy egyetértünk a lámpanélküliséggel).

Megpróbálnám elmagyarázni, hogy a láttalak ám a cm egy belsőbb fóruma ahol ismerősök üdvözlik egymást és örülnek a másiknak, de menthetetlen eseteket nem vállalok...

Ha legalább ismerőst láttál volna (láttam jazzpetát lámpa nélkül járdázni vagy hasonló), de így kb. esélytelen hogy aki(k)ről fröcsögsz az olvassa ezt a topicot.

senki alfonz képe
senki alfonz
277 sze, 2010-06-09 00:26

Kisegítenél , melyik is az a topic ?
Hátha menthető vagyok , kedves jazzpeta :)

stp1 képe
stp1
278 sze, 2010-06-09 00:27

kereső: bringások szégyenfala

de még egyszer nem kell beírni, köszi.

sagan képe
sagan
279 sze, 2010-06-09 00:39

válassz :))
http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&domains=criticalmass.hu&s...

Itt éjszaka is egymást látják meg,mert mindkettőnek van lámpája.Esetleg akinek erősebb a fényereje az el tudja vakítani másikat addig,hogy előbb tudja szpottolni majd posztolni. :))

----------------------
Legyen a zebra biztonságos!
Kerékpárral csak 10 perc

Vitéz képe
Vitéz
280 sze, 2010-06-09 08:58

:) ugye te is azok közé tartozol, akik 13:15-kor is láthatósági mellényben mennek le a sarki boltba bringával :-)

peet képe
peet
281 sze, 2010-06-09 00:29

Ma este a BéKában Wackor, Polimer, Noémi, Vitéz, JP, Orsi (bár Rá számítottam) és mintha a Szimplában lent Kánaánt láttam volna, de lehet, hogy csak halucináltam. Szevasztok! :)

Oleever07 képe
Oleever07
282 sze, 2010-06-09 16:51

ez nem ér. :-)
----

peet képe
peet
283 sze, 2010-06-09 17:28

de ér, mert velük nem beszéltem meg. Orsit, Xab-ot nem írtam, mert Ővelük meg volt beszélve.

brm képe
brm
284 sze, 2010-06-09 17:38

Velem is megbeszéltél (valamit).

peet képe
peet
285 sze, 2010-06-09 19:49

Igen, de nem a Szimplában. Az váratlan volt, főleg, ahogy a #-ben elkaptál. Azt sem tudtam, hogy forduljak meg hirtelen. :)

Kovács képe
Kovács
286 sze, 2010-06-09 17:07

Szajddal találkoztunk a kempinszkinél.
Irrig kapott az arcába hatalmas ragmeget, majd pacsit a kezibe a kyotobár előtt, aztán láttam a bringáját a kiskörúton mégegyszer.
Marcipánnal tekertünk a királyu#körút kereszttől az erzsébet térig
Nyehivel és Orsival kajátunk Marika néninél, de az nem ér :P

---

Chubby képe
Chubby
287 sze, 2010-06-09 19:36

Tegnap este Bumi vett észre a Haller utcában. Kiabált szorgosan, de már nem hallottam, így a Mester utcából fordultam vissza, mert felhívott. Állítása szerint azért gondolta, hogy én vagyok az, mert ilyen csámpás lábbal, szimat szatyorral a hátán senki más nem biciklizik a városban, csak én. Bejött. :D

---

Hédi képe
Hédi
288 sze, 2010-06-09 22:31

BLAO szpottolva a kiskörtén Deák felé. Épp ellenkező irányban olvadtam a dugóban szolgálati négykerekessel, mikor elsuhantál. (kb.15:00)

lujka képe
lujka
289 sze, 2010-06-09 23:49

Ákos járhatott hajnalban a Szentmihéályin?

*CMS* RABIC
MK - KP

petic képe
petic
290 cs, 2010-06-10 00:28

Elfelejtettem beírni napközben: szerda reggel negyed 10-kor Vitéz futárnak álcázva (futárzsákkal a hátán) rakta a Szabadság-hídon a villamossínek között. Nézett balra, szpottolt - vszleg a TdP mez tűnt fel neki - de a nyomorék maszk miatt nyilván nem ismert meg. Mire kapcsoltam, hogy akkor leveszem, utánarohanok és rákiáltok egy ragmeget, már eltűnt - pedig megörültem ám, hogy végre egy ismerős! :)

Vitéz képe
Vitéz
291 cs, 2010-06-10 08:10

Felismertelek, csak épp sietbe voltam :-) Fél háromnegyed hat körül meg én láttalak úgy, hogy te nem vettél észre, méghozzá a Gödör előtti zebránál.
És tényleg a tdp mezről ismertelek fel :-)

petic képe
petic
292 cs, 2010-06-10 10:42

Ha, király! A Gödörnél a lámpára koncentráltam, tényleg nem láttalak - legközelebb akkor kérek egy hangos ragdmeget, még úgyse kaptam olyat :)

Vitéz képe
Vitéz
293 cs, 2010-06-10 15:42

örültem hogy lyuk van azon a bizonyos testrészemen, nem igazán volt eről kajabálni :-)

errorka képe
errorka
294 cs, 2010-06-10 23:52

Folytatas: http://criticalmass.hu/forum/20100610/lattalak-am-xxv

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"