Ausztriában az Oberwarti (Burgenland)Intersport boltban lehet rendelni!Bizonyos típusokból akár 52-es m. ig is!
Én egy 51-es shimano SH-M086L (montis)csukának örvendhetek már!Vannak magyar eladók is ,tehát a kommunikáció nem gond, és meg lehet dumálni hogy különböző méreteket is lekérjenek a próba miatt,ja és előleget kérnek hogy "biztos elvidd,mert sokan szemét módon lerendeltették ,megpróbálták,s valami kifogással otthagyták és nem vitték el ,hanem a neten azután tudva h meik a jó ,onnan szerezték be olcsóbban" mondta az eladó srác! 100euró volt a csuka ,nagyon tuti bőr, racsnis csattal + két tépőzár bombabiztosan áll a patámon,ja és pont fekete-fehér mint a paripám (Merida Crossway800D),ettől kívánni többet nem is lehetne :)!
Jó tekerést mindenkinek!
Üdv S

Felsőőrt akartál írni, ugye? 8)
Mellesleg nekem meg tudták rendelni a 47-est Pesten is, Japánból, 1998-ban is, nem hinném, hogy azóta visszaglobalizálódtunk annyit, hogy most már a sógorékig kelljen menni. Pláne Berettyóújfaluról... Bár kőszegieknek lehet, hogy hasznos az infó, de ott is láttam jó kis bicajboltot.