Biccentések, integetések, tekerés közbeni pacsik, átkiáltások, ragmegek, és véletlenszerű észrevételek dokumentációja. Immáron a huszonötödik. Ez a Láttalak ám!

(by Chubby)

Már rég gondolkodtam egy ilyen topikon, amelyben megemlíthetjük, ha látunk valaki ismerőst innen a fórumról. Persze utolsó péntek, Milli, meg CM nem ér, csak ha nem megbeszélten futunk össze valakivel.
(by Peta)

Előzmények:
XXIV., XXIII., XXII., XXI., XX., XIX., XVIII., XVII., XVI., XV., XIV., XIII., XII., XI., X., IX., VIII., VII., VI., V., IV., III., II., I.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
err képe

NewSee es Bringavideo.Attila

NewSee es Bringavideo.Attila a Hungaria melletti bringafoson. Mindketto suket volt, de legalabb vak is. Helosztok innen is :)

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
"Ok, Mr. Tour de kibaszott France, ki kérte, hogy bicajjal járj?"

2
NewSee képe

Bocsi, néha tényleg se nem

Bocsi, néha tényleg se nem látok se nem hallok, utólag helló :D
Ági

3
Chubby képe

A leírást esetleg

A leírást esetleg javíthatnád Immáron a huszonötödikre ;) Meg ha már így idézgetünk, akár egy (by Chubby) is odakerülhet az első bekezdés végére hasonlóan Petáéhoz :$ ;) Amúgy meg csak sign up, mert ma nem sok mindenkit láttam :(

---
Chubby, ki rendre piros-fehér bukó alatt piros pöttyös (vagy inverz) fejkendőben száguldozik
BME-VBK | BME Testnevelés Központ
Magyar Kerékpárosklub Kelet-Pest

4
err képe

Kesz :) Mentsegemre szoljon,

Kesz :) Mentsegemre szoljon, hogy el se olvastam a bevezetot, azt hittem az csak egy sima leiras :D

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

5
Chubby képe

:P Köszkösz :) --- Chubby,

:P Köszkösz :)

---
Chubby, ki rendre piros-fehér bukó alatt piros pöttyös (vagy inverz) fejkendőben száguldozik

6
Saddalim képe

(signup) -- Eltakart arccal

(signup)
--
Eltakart arccal suhanó alak kamionvilágítást meghazuttoló fénytechnikával megáldott fehér Caprine szamáron

7
Vegha képe

énis

énis

8
Oleever07 képe

Tegnap üdvözöltem pár

Tegnap üdvözöltem pár bringásnak a Budakeszi úton, miközben az új Ikarust vártam. Üdv innét is!
no meg rengeteg bicajos van az utakon, pl. tegnap a Nagykörtén vagy 5-en,6-an voltunk. :-)
----
Fábián Olivér az az ember, aki elől szemüveget, tetején fehér-fekete bukót, hátulján meg egy kitűzőkből készített CM feliratú Kappa táskát hord, alatta pedig egy agyonmatricázott ALPHA monti várja, hogy tekerhesse. :-)

9
Vérszem képe

Ma Törökbálintról mentem

Ma Törökbálintról mentem be 2 kollegával, akikkel eddig egyszer sem találkoztam még. Hattalmas tempót diktáltatok, jó volt veletek menni :)
A Bartók-Bocskai #-ből ma kb 5 bringás startolt a zöldre, máskor egy hét alatt nem látok ott ennyi embert :)

Országúton, vagy kempinggel, Törökbálint-Óbuda. Igyekszem mindennap =)

10
lujka képe

magwas, TT, WoLand, vizsu?

magwas, TT, WoLand, vizsu? :)

- Ms. Critica "Lulu" Lujka -
*CMS* RABIC
MK - KP

"Az öröklét nem az időben rejlik, hanem az összhang állapotában."

11
TT képe

TT, Vizsu.:) Vérszem, pár

TT, Vizsu.:)
Vérszem, pár csepp olajat meghálálna a láncod. :)

12
Kovács képe

hihetetlen, hogy senki..

hihetetlen, hogy senki.. pedig sokat megnéztek, hogy CBIoztam át a városon félmezletenül... :P

---
"Úgy érzem, hogy az áttételek csak 45 felettieknek valók. Hát nem jobb az izmok erejével diadalmaskodni, mint valami mesterséges váltó szerkezet segítségével? Egyre puhányabbak vagyunk... ezért nekem mindig örökhajtós kerékpárt adjatok!"

13
sagan képe

Lehet rossz feled volt

Lehet rossz feled volt meztelen. ;))

(Egyébként láttam ma egy félmeztelen bringás srácot, de a kertem koncert alapján, nem te voltál az.)

----------------------
Legyen a zebra biztonságos!
Kerékpárral csak 10 perc

14
Kovács képe

összefogott hajjal vagyok

összefogott hajjal vagyok szinte mindig, csak ott hedbengelni kellett :D
de biztos van más is, akinek meleg a mez/póló... :)

---
"Úgy érzem, hogy az áttételek csak 45 felettieknek valók. Hát nem jobb az izmok erejével diadalmaskodni, mint valami mesterséges váltó szerkezet segítségével? Egyre puhányabbak vagyunk... ezért nekem mindig örökhajtós kerékpárt adjatok!"

15
Chubby képe

Jaja, mostanság én is

Jaja, mostanság én is teljesen kigombolt ingben suhanok, és ha megérkezek valahova, szépen összegombolom. Táskát (szimat szatyrot) meg az ing alá veszek tekeréshez, aztán max. öltözködök az úticélom végén :))

---

16
gabo- képe

Ha te voltál 3/4 4 körül

Ha te voltál 3/4 4 körül a Dózsán a Thököly felé, akkor láttalak. Biccentettünk is. Én az István utcai saroknál lévő élelmiszerbolt előtt telefonáltam.
(Ha nem te voltál, akkor másnak is meleg volt a póló)

17
stp1 képe

de ugye nem sísapkában?

de ugye nem sísapkában?

18
Oleever07 képe

hihetetlen, mégis igaz. én

hihetetlen, mégis igaz. én pl. tegnap láttalak Téged a Deák téren fél 7 körül félmeztelenül. :D am volt meztelen CM vagy elmaradt? :D
----
Fábián Olivér az az ember, aki elől szemüveget, tetején fehér-fekete bukót, hátulján meg egy kitűzőkből készített CM feliratú Kappa táskát hord, alatta pedig egy agyonmatricázott ALPHA monti várja, hogy tekerhesse. :-)

19
Drody képe

Ákos, Óbuda, a vasúti

Ákos, Óbuda, a vasúti híd alatti átjáró után, négy körül. Fehér furgon előzött.

........................
Formaharc és sci-fi.

20
zenmacska képe

T. Miki tegnap délután 4

T. Miki tegnap délután 4 körül a körúton a Nyugatinál. Ember és bicikli tökéletes harmóniája.

"Never underestimate the power of denial." Ricky Fitts

21
Axelos képe

Ma fél hét fele Kovács

Ma fél hét fele Kovács Fixistát láttuk szembe elsuhanni a deáknál. =D
----------------------------
Ne dudálj, biciklizz!!=D blog:D

22
Kovács képe

olyan lehet... :D de nem

olyan lehet... :D de nem egyedül voltam akkor

---

23
Oleever07 képe

nem, hogy lehet, biztos.

nem, hogy lehet, biztos. csilingeltem Neked, de a másik bringással foglalkoztál. :D
----

24
stp1 képe

remélem lány volt. :D

remélem lány volt. :D

25
Kovács képe

nagybátyám volt, gyíkok

nagybátyám volt, gyíkok :)
nézzétek meg egyszer azt a kerékpárt, ha látjátok... öntvény felnik göetty

@stp1: mondjuk nem tiltakoztam volna... :D

---

27
gabo- képe

Én, a Murányiban.

Én, a Murányiban.

28
SzCiklon képe

Igen, Monoblokkprobléma Úr

Igen, Monoblokkprobléma Úr a Bringakonyhából :-)
Szia! :-D
Belvárkodj, korzózz, szereld meg a bringád, és mindenhová csak stílusosan!

29
Kovács képe

Error és Bobi a

Error és Bobi a rudasfürdőnél szombat este

---

30
err képe

Akkor csak lattal :)

Akkor csak lattal :) HelloKovacsoltam egyet, de ugy tunt, nincs rejakcio.

Amugy meg mult het vasarnap esetleg Szabomikulas biztosan Romhanyban.

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

31
Kovács képe

Hosszú volt a

Hosszú volt a reakcióidő.. :)

---

32
szabomikulas képe

Rákerestem látott-e már

Rákerestem látott-e már valaki és igen, tényleg engem láthattál, mert akkor vasárnap (a fényképeim alapján) valóban jártam Romhányban.

33
Cseya képe

Döglött akták.

Döglött akták.

34
err képe

:) ---------------------- szm

:)

----------------------
szmog | fotózás
----------------------
"Bicajjal járok!"

35
er13a18 képe

ejha :)

ejha :)

36
AttentoRedaz képe

Ogrét láttam ma du

Ogrét láttam ma du Velencén, ahol családi tókerülésen voltunk, és éppen autóval indultunk hazafelé. Az úton láttunk még négy megrakós fiatalt, szép tempóban haladtak.
Angelus Pali
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

A magányos bicajos

37
mcysh képe

Ogre ránk várt. Pont

Ogre ránk várt. Pont lemaradtunk egymásről ezek szerint!
===
bácsi a biciklin

38
SzCiklon képe

Bebiciklizés közben

Bebiciklizés közben egyszer egy feb, egyszer meg egy Ge.

39
feb képe

Volt bebiciklizés after

Volt bebiciklizés after party?
Kértem Esztert, hogy szóljatok...

40
SzCiklon képe

Ó, nem mondta! Szilvuplé

41
Frajti képe

Bendzsó állt meg cigizni a

Bendzsó állt meg cigizni a Szabihídnál kb. fél kettő után. :)

~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~

Solo la AS Roma per sempre!

42
polimer képe

ja, tényleg... én is

ja, tényleg... én is láttam Bendzsót kb. 3-4-5 napja a Móriczon, aztán pénteken a műhelyben Buppa, Mársziii.

....................................................
én inkább szimplán csak bringázok

44
Ypse képe

Rit 7:40 körül a rádayban

Rit 7:40 körül a rádayban fekete moseren.

Bordó Trek 970-es srác Fekete Sisakban.

45
rit képe

Üdv innen is, mosolyogva

Üdv innen is, mosolyogva tekertem be a dolgozóba :-)

Fekete Moser v.
Piros double disc KTM
Piros Hauser

46
Ypse képe

reggel ismét.. csak most

reggel ismét.. csak most sétáltam éppen a pékségből befelé..

47
Vitéz képe

mintha peet-et láttam volna

mintha peet-et láttam volna ma a gellérten :)

48
peet képe

Szép a futárszerkód,

Szép a futárszerkód, Flaszter-master! Az emelés is jól nézett ki, láttam ám. :)

--------------------------------------------
Káposztásmegyeri Aszfaltbetyár @ kék Simplon

49
Axelos képe

Vitéz előzött meg a

Vitéz előzött meg a Bajcsyn az Arany János utcánál 16:40 körül.
Ne dudálj, biciklizz!!=D Egy szép KTM Knoxville tulajdonos) blog:D

50
Oleever07 képe

én meg vagy többször

én meg vagy többször előztem meg az új Ikarust az 5-ösön. ekkora egy szar vonalat... míg a busz 1 óra 10 perc alatt teszi meg Pasarét és Rákospalota közt az utat, addig én kb. 50 perc-1 óra körül saccolnám magam.
----

51
Vitéz képe

nem ismerlek a képesebb

nem ismerlek a képesebb feledről, de azért helómi :)

52
Axelos képe

Mire ragmegezni akartam,

Mire ragmegezni akartam, már eltűntél:D

53
Oleever07 képe

általában velem együtt

általában velem együtt szokott tekerni. mivel én nem voltam ott, ezért nem ismerted meg. :D
----

54
Vitéz képe

szerintem ha ott vagy sem

szerintem ha ott vagy sem ismertem volna meg...

55
Oleever07 képe

jó, persze.

jó, persze. :-)
----

56
rit képe

Azt hiszem Peetnek

Azt hiszem Peetnek biccentettem az Astoriától visszafelé, kék lufival voltál kicsivel 5 után:-)

Aztán sietősen Ákos tekert szembe a Nánásin,
üdv innen is Nektek.

Fekete Moser v.
Piros double disc KTM
Piros Hauser

57
Oleever07 képe

áhhám, akkor Te voltál az

áhhám, akkor Te voltál az a leányzó, aki ott volt a bringaparkoló átadáson? és ott volt Peet is, csak én nem tudtam róla? :D
----

58
peet képe

Nem volt ott Peet.

Nem volt ott Peet. :)

59
rit képe

Csak a végét kaptam

Csak a végét kaptam el.
Fekete Moser v.
Piros double disc KTM
Piros Hauser

60
peet képe

Melyik

Melyik végemet?:)

61
Borzaska képe

Én voltam ott. :-) ezüst

Én voltam ott. :-)

ezüst Bianchi országúti, piros pedállal, bandázs nélküli kormánnyal, bordó Bagagirl

62
peet képe

Kizárt dolog, 5 körül

Kizárt dolog, 5 körül lufi nélkül homokoztam Káposztásmegyeren... :)

63
Frajti képe

Nagy sztár lettél itt.

Nagy sztár lettél itt. Mindenki téged akar látni. :)

~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~

64
peet képe

De csak keveseknek adatik

De csak keveseknek adatik meg. :)

65
rit képe

Hozzám bejöhetnél

Hozzám bejöhetnél valamikor melóba is :-)
Mikor jársz arra?

Fekete Moser v.
Piros double disc KTM
Piros Hauser

66
peet képe

Kösz a meghívást. Amint

Kösz a meghívást. Amint adottá válnak a feltételek. :)

67
Vegha képe

20:45-kor a Vámház

20:45-kor a Vámház krt.-ról az Üllőire fordulva, ugyanezen ponton csak épp szemből, a piros lámpánál egy fekete (talán 5-ös) BMW-ből egy kopasz izomagyú csóka nagyott füttyentett, majd intett. Tuti bizti, hogy összekevert valakivel ezért:
fekete-kék-sárga custom schwinn trekking sárvédőkkel, én meg a magam 69 kg-os megjelenésével egy feltűrt nadrágszárú farmerben. vajon kire hasonlítok ?

68
autriche képe

udv a ket sracnak a margit

udv a ket sracnak a margit hidrol, szombat ejjel negyed egy fele.

toltam a biciklit jo almosan, ti toltatok szembe, egyikotoknek annyira jol nezett ki a szamara, hogy le nem birtam rola venni a szemem es fennakadt a bringam a drotkeritesen. mindharman szornyen rohogtunk. XD

never rub another man's rhubarb

69
lujka képe

Ismét köszi a felvezetést

Ismét köszi a felvezetést tegnapról:

- a láthatóan edzésre induló fitalaembernek (hátul két banán, oldalt egy túrórudi és a egy csoki) a Szentmihályin - előre fogadtam volna, hogy a felüljárón állva hagysz, így is let, de legalább odaáig bírtam. :)

- a mountexes pólós fiatalembernek az István úton, jól meglepődtél, amikor autó helyett engem találtál mögöttes járműként. :)

*CMS* RABIC
MK - KP

70
kavedavid képe

ma reggel olyan egyedül

ma reggel olyan egyedül tekertem végig a körtét, és az üllőit hogy szinte féltem, pedig az esőben nagyra nőttök ám

abrakadabra csiribú csiribá hókuszpókusz ákombákom

71
Don Kartács képe

Róna utcában egy

Róna utcában egy amerikából idáig jutott túrabringás srác.Messziről üvöltött a mez alapján,mikor közelebb értem a vázon az amerikai zászlós üzletmatrica a csodaszép valószínűleg egyedi építésű feliratok nélküli krómszínű vázon, teljesen ismeretlen gyártmányú külsők meg minden de látszott hogy nem gyenge cucc az utolsó csavarig.

Ewing ChainOil,Dallas-Texas

72
SzCiklon képe

Remélem, nem gerinclakattal

Remélem, nem gerinclakattal vagy sodronnyal lakatol. Nincs még egy eladható túraváz a Bike Kitchenben...
Viszont: bárkinek, aki olvassa, a jövőre nézve:
LÉGYSZI!
Ilyenkor állítsátok meg, adjátok meg a Bike Kitchen címét és nyílt napjait, az emailünket, és szívesen szervezünk az ilyen nagy túrásokkal akár rövid határidővel is élménybeszámolót, beszélgetést.

73
Don Kartács képe

Bakker, és én voltam a

Bakker, és én voltam a mafla hogy nem szólítottam le:( De ha lenne bk-s matricám, tuti kapott volna tőlem.Ahhh de **** vagyok:(( Az a baj, hogy el se hittem amit látok, mondom tuti csak képzelődök.Mire feleszméltem hogy kéne vele dumálni, megkérdezni hogy honnét jött,már túlvoltam az Ikeán is:(

---
szerk: komolyan mindjárt tökön szúrom magam, Tom Kevill-Davies hasonlatos formájú volt az ember:( ->lásd http://criticalmass.hu/blogbejegyzes/20100514/az-ehes-bringas
----

Nem láttam a lakatját, de a kryptonite országa ahonnét jött, tuti volt nála egy Kryptonite Budapest lock(az új széria neve - feketehumor).Azért csak van valami sejtése.

74
Kovács képe

Komolyan ez az új széria?

Komolyan ez az új széria? :D
Honat az infó, mester?

---

75
Don Kartács képe

Tuti nem ő volt, de valami

Tuti nem ő volt, de valami betegagyú jenki az fix aki arcra hasonló nagyon - kinézetre körülbringázta a bolygót többször, de lehet hogy többször több bolygót is meg a ragbrait.Az ilyen már félig tudja a 42 levezetését és más életbölcsességeket.Egyszóval Guru.Érezni lehetett a tempójából sugárzó nyugodtságot....

jah a lakat - hát de nem?:D

76
Kovács képe

Oké, nem fogtam, hogy poén

Oké, nem fogtam, hogy poén :)

---

77
Don Kartács képe

.

.

78
Árnyékcickány képe

Kovács reggel a

Kovács reggel a Gellérttől Aqiuncum-ig :)

----------------------------------
Zsú.
CMtúra
Észak-Buda
"Függőágy, koktél, homokozólapát!"

79
Kovács képe

pacsi :) --- "Úgy érzem,

pacsi :)

---

80
Oleever07 képe

Vitézt üdvözöltük a

Vitézt üdvözöltük a Király utcán a HP előtt negyed 6 után. Üdv itt is! :-)
----

81
Axelos képe

Lemerem fogadni, hogy vitéz

Lemerem fogadni, hogy vitéz most se ismerte fel szerény személyemet. :)

82
Vitéz képe

Ott voltatok ti

Ott voltatok ti is?

83
Oleever07 képe

Lol. :D igen, mi is ott

Lol. :D igen, mi is ott voltunk. de gondolom, a mellettünk álló futároknak köszöntél. :D
----

84
Vegha képe

25-35 közötti két férfi,

25-35 közötti két férfi, melyek közül az egyik baseball sapkában, borostával, köpcös, 180 cm magas alkattal a Szövetség utcai bringatároló közvetlen közelében egy meggy piros platós-ponyvás, IDR-732 frsz-ú tehergépjárműre egy hófehér (trekking?) bringát dobott, LÁTTALAK ÁM TITEKET! és azt is láttam, hogy volt még ott más bringa a raktérben! sajnos/hála Istennek bűntényt viszont nem láttam. utána tova a Wesselényin, bele a lezsákutcázott Almássy térbe, majd vissza Wesselényin át a körútra (Blaha irányba) ma este 19:50kor.
(a lopottbringás topicokat nem olvasom. ha valaki érintett lenne az esetben, itt megtalálja)

85
peet képe

Telefontanú? ---------------

Telefontanú?

86
Vegha képe

szerintem ez csak

szerintem ez csak anonimitást ad bűneset jelentéskor.
én akár tanúskodnék is, ellenben azt nem tudom, hogy történt-e bűntény.

87
mcysh képe

Mindenképpen értékes

Mindenképpen értékes információ lehet a rendőrségnek.
===
bácsi a biciklin

88
vizsu képe

Wolf délután 5 körül a

Wolf délután 5 körül a Kálvinon, Üllői felé kanyarodás előtt :-)

90
Em képe

igen udvudv :)

igen udvudv :)

91
Blu képe

Dobermann ácsorgott és

Dobermann ácsorgott és diskurált rakás helyett a Lágymányosi-Budafoki sarkán :)

92
AttentoRedaz képe

Vilmost láttam szerda este

Vilmost láttam szerda este a vásárcsarnok előtt a szép új biciglijén. Nagyon fess volt, és teljesen süket.

Angelus Pali

A magányos bicajos

93
IPG képe

Én a Gellért téren

Én a Gellért téren integettem a Wilmosnak, de az én esetemben ő kezdte. :)

.
IPG
olajzöld trek, sárga kerekek, kék bagaboo

94
Wilika képe

jaja. :) hosszú idő után

jaja. :)
hosszú idő után végre valakit látok ám, erre meg a szabályos ragmeg helyett, egy nyomi nyomjadot dobtam. :P

95
IPG képe

Nem a megszokott bicajoddal

Nem a megszokott bicajoddal voltál, ezért zavaromban nem tudtam mást mondani...

.
IPG

96
Wilika képe

...és nem is egyedül.

...és nem is egyedül. ^_^

97
Wilika képe

Szerda este én jártam a

Szerda este én jártam a vásárcsarnok előtt?

Jaa, hogy a szabi hídnál? Mentem barátnőmet összeszedni, igazságtalan tanár okozta lelki sebeiből, és úgy tűnik nagyon azzal voltam elfoglalva.

98
lovag képe

tegnap szoldi hatfelé

tegnap szoldi hatfelé öltönyben :P

99
szoldi képe

megvolt:D

megvolt:D

100
jazzpeta képe

Vitéz délelőtt a

Vitéz délelőtt a nagymezőben - két elázott madárnak néztünk ki kb.

101
Vitéz képe

furcsa állapotban lehettem,

furcsa állapotban lehettem, nem nagyon akartalak felismerni elsőre...

102
Vitéz képe

de valahogy a te mosolyod

de valahogy a te mosolyod sem volt őszinte :)

103
jazzpeta képe

Spongyabob voltam, plusz a

Spongyabob voltam, plusz a matricáktól nem tudtam felnézni, mert beleütközött a gurigába a tarkóm...

egyébként szerintem a sisak tévesztett meg (esőkabát helyett volt).

104
Vitéz képe

valószínűleg

valószínűleg :)

105
Kovács képe

Safival köszöntünk a

Safival köszöntünk a belgrádrakparton

tegnap éjjel (még éppen tegnap) Kicsikicsi és Szoldi az erzsébet téren

---

106
stp1 képe

dorccsa délben a

dorccsa délben a thököly#dózsa keresztnél lehetséges? hungária felé mentél tovább.

kissé elbizonytalanított, hogy nem a kék fixit hanem valami világosbarna városi gépet láttam alatta.

107
IPG képe

Ő is ide jött.

Ő is ide jött. :)

.
IPG

108
stp1 képe

én inkább az érettségi

én inkább az érettségi átadót választottam. :)

109
jazzpeta képe

Ő volt az, ment a

Ő volt az, ment a túragépével a Millire szurkolni :-)

Ne tévesszen meg a piros országútival, a kék női montifixivel és a többi bringájával sem, vanegypár...

110
stp1 képe

oké. akkor eltaláltam. a

oké. akkor eltaláltam. a táska miatt eléggé biztos voltam benne.

111
dorcssa képe

Igen, én voltam, ahogy már

Igen, én voltam, ahogy már megválaszolták előttem. Tényleg csak a táskát érdemes figyelni, mert lassan kész lesz az outim és azzal is lehet majd látni :)

-----------
Kék fixi, zöld bagaboo

112
IPG képe

Milót szpottoltuk a

Milót szpottoltuk a Dózsán a Hősöknél.

.
IPG
fehér fixed, kék bagaboo

113
jazzpeta képe

Nem Eco volt?

Nem Eco volt?

114
IPG képe

Tökugyanaz

Tökugyanaz :)

.
IPG

115
jazzpeta képe

Nemmondod 8-O

Nemmondod 8-O

116
Oleever07 képe

Tegnap este elég sok

Tegnap este elég sok biciklit láttam az Iparművészeti előtt fél 9 után. Köztük ott volt Violáé és SzCikloné is, meg talán Imié is. :-) Hagyj találjam ki: Museum Mass-ra mentetek? :D
Ja és utána az Üllőin üdvözöltem egy kollégának 3/4 9 körül.
Ma meg egy rákospalotai kolléga Csá!-zott le a Régi Fóti úton 3 körül. Üdv Mindenkinek itt is! :-)
----

117
er13a18 képe

egész jó szemed van

egész jó szemed van :)
ebből a kupacból a legalsó volt az enyém

gondban is voltunk, mikor indulni kellett tovább, de a legfelső gazdája még nem került elő :)

118
petic képe

Kb egy órája kaptam

Kb egy órája kaptam Bendzsótól egy szórólapot a Szabadság-hídnál :) Hajrá, sok sikert a vállalkozáshoz!

----------------------------------------------------
A Ghisalloi Madonna óvjon titeket minden utatokon!

119
SzCiklon képe

Borzaska az ELTE előtt,

Borzaska az ELTE előtt, majd az Astorián.
A vihar alatt: ázott Hajtipajti a Blahán, kedvesen elbeszélgettünk, résztvevő férfiember a Király-Nagykörte keresztben.

120
Borzaska képe

Király a csengőd

Király a csengőd :-)

ezüst Bianchi országúti, piros pedállal, sárga bandázzsal, fekete-narancs Bagaboo

121
dorcssa képe

Tibology-t (vagy újabban

Tibology-t (vagy újabban Té azt hiszem) láttam ma fél 4 körül a kiskörtén nyomni a futármelót. Nagyon másfelé néztél, innen üdv!

-----------
Kék fixi, zöld bagaboo

122
peet képe

Pule strázsált a

Pule strázsált a Kalandsport előtt a Budafokin fél 6 és 6 között, aztán az Astoriánál a megállóban bíztatott megrakásra JazzPeta.

123
jazzpeta képe

Bezony ám :-)

Bezony ám :-)

124
lujka képe

Végre én is láttam

Végre én is láttam AdamekP-t, nem csak ő engem.

Biztos azért, mert a "figyelős" kereszt előtt találkoztunk, lévén én erős késésben voltam a reggeli, zuhogó esőben véghezvitt láncvisszapattintásom követeztében.

*CMS* RABIC
MK - KP

125
feb képe

Ogrét láttam tegnap este 6

Ogrét láttam tegnap este 6 fele az Üllőin tépni kifele.

126
petic képe

Én is láttam ám

Én is láttam ám AdamekP-t, tegnap (kedd) este 8-kor a Klinikák metrómegállónál, piros esőkabátban. Ott is esett ;-)

127
petic képe

. ---------------------------

.

128
Drody képe

Most este több szimpi

Most este több szimpi bringást is láttam. Először is a Nánásin hagyott állva egy outis leányzó (talán zöld színű vázzal), akit a vasút alatti kis alagútnál értem utol, majd raktam mögötte a Hajógyári sziget bejáratánál lévő kútig, ahol elhagytuk egymást, pedig raktam volna még veled, igen jó tempót diktáltál.
Aztán újfent egy leányzó a Komjádi körül, akit a Margit hídnál lévő lámpánál értem utol majd előztem meg. Hát Te is nyomtad neki rendesen. :o)
Végül egy srác a Böszörményi útnál biccentett rám egy nagyot, ő lefelé, én felfelé.

Innen is üdv nektek!

........................
Formaharc és sci-fi.

129
Pedal of Honour képe

Láttam ám tegnap a

Láttam ám tegnap a Dózsán egy rendkívül szimpatikus családot apu, anyu kisfickó, kicsilány, békésen gördülve a bringáikon az Ajtósi felé az egyébként sztráda-széles járdán, mignem a kissrácot elgáncsolta az egyik alattomos Demszky-karó. Jó nagyot perecelt szegény, meg is álltam, hogy van-e SOS, de a mami ölelése minden bajra gyógyír volt, így hála istennek a kissrác megvígasztalódott hamar.
Láttam ám kispajtás a krokodilkönnyeket a szemedben, remélem a BAM-os mágnesnek azért kicsit örültél, amit fájdalomdíjként a kezedbe nyomtam... :o)

130
feb képe

Mágneses bácsi ;)

Mágneses bácsi ;)

131
Pedal of Honour képe

Bizony... :op -kérsz

Bizony... :op
-kérsz matricás cukorkát???

132
Kovács képe

Vitézzel vigyorogtunk a

Vitézzel vigyorogtunk a móricznál a bartókon - phaccsie inet neked, futárember

Tegnap estefele a nyugatinál Buppa nőstül

Rózsa a szépvölgyin úgy ment fel a hegyre, mintha nem is lett volna

---

133
Vitéz képe

ÚGy vigyorogtunk egymásra

ÚGy vigyorogtunk egymásra mint két buzi bazmeg...

134
Kovács képe

de én szeretlek --- "Úgy

de én szeretlek

---

135
Vitéz képe

me too :) és mindjárt

me too :)
és mindjárt j9önnek Drodyval a kekszfaszúak :D

136
Kovács képe

már várom :D --- "Úgy

már várom :D

---

137
Drody képe

Kekszfaszúak? ..............

Kekszfaszúak?

........................
Formaharc és sci-fi.

138
ucaBob képe

hm... hát tényleg, ez egy

hm...
hát tényleg, ez egy picit erős volt. :O

139
Drody képe

Én csak szimplán nem

Én csak szimplán nem értem...

........................
Formaharc és sci-fi.

140
ucaBob képe

gondolom ez azoknak

gondolom ez azoknak szol,akik ha ceem lavsztorirol van szo,poenbol teged kezdenek emlegetni.

141
Drody képe

Pl. Ciklon, mint

Pl. Ciklon, mint kekszfaszú. Aranyos. :o)

........................
Formaharc és sci-fi.

142
ucaBob képe

figyi,voltam én is már

figyi,voltam én is már puhapöcs eco szerint,ugy h sztem belefér :)

143
Drody képe

Tééényleg.

Tééényleg. :o)

........................
Formaharc és sci-fi.

144
SzCiklon képe

Jó hallani az ilyesmit.

Jó hallani az ilyesmit. Bár amennyi Viagra-spamet kapok mostanában...

145
Drody képe

Én viszont válaszoltam

Én viszont válaszoltam neked, csak asszem kicsit későn. :o( Vagy aktuális még a BK-s fuvar?

........................
Formaharc és sci-fi.

146
SzCiklon képe

Írok privit, befejezem azt

Írok privit, befejezem azt a fél levelet, ami azóta ott figyel a vázlatok között.

147
Wilika képe

Dorcsát láttam tegnap

Dorcsát láttam tegnap felkanyarodni a Szabihídra.

148
dorcssa képe

Az erősen meglehet,

Az erősen meglehet, genetikai konzultációról jöhettem épp :)

-----------
Kék fixi, zöld bagaboo

149
lovag képe

és mit konzultáltatok? mi

és mit konzultáltatok? mi volt a téma, s a tartalom?

150
dorcssa képe

A záróvizsga tételei,

A záróvizsga tételei, úgy kb érintettük a genetika minden területét, a jelátviteli útvonalaktól a mutációkon át a rekombinációig meg a mendeli törvényekig minden homályos pontot átbeszélve. Tömör 3 óra volt, de megérte, egész jó lett ma a feleletem. :) (Genetikából írtam a szakdogám, így abból mindenképp kellett húznom ma)

-----------
Kék fixi, zöld bagaboo

151
lovag képe

örülök akkor, gratu, és

örülök akkor, gratu, és hajrá a továbbiakban :) lehet egy hülye kérdésem? igen? tökjó:) szóval a dns hogyan keletkezik? hogyan alakul? vagy honnan indul egyáltalán? de mondjuk ez már eléggé off.

152
dorcssa képe

Hát, ez tényleg eléggé

Hát, ez tényleg eléggé off, de a dns mint örökítő anyag kb azóta létezik mióta léteznek bacik (több mint 2 milliárd éve), azóta csak változik és másolódik. Hogy hogyan keletkezett (tegyük hozzá először egyszálú rns világ volt, ennek maradványai az rns vírusok), az az elméleti biológusok tárgyköre, és az élet keletkezésének rejtélyei közé tartozik. :)

-----------
Kék fixi, zöld bagaboo

153
Wadmalac képe

OFF: Az rns-korszak még

OFF:
Az rns-korszak még keményen az "ősleves"-állapotban volt, nem? Nem lehet hogy egy rns-szál látta magát alulról a víztükörben és azt mondta: milyen szépek lennénk mi együtt?
Wad

154
lovag képe

és szerinted működik úgy

és szerinted működik úgy DNS lánc, hogy ha egy eleme hiányzik pl? vagy is ha kiveszünk belőle bármit is?

155
Wadmalac képe

Nincs itt Esztergom

Nincs itt Esztergom környéki júzer? Mert a töbiekkel elég nehéz úton-útféles összefutnom.
Wad

156
Frajti képe

És Starnberg környéki?

És Starnberg környéki? :)

~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~

157
kavedavid képe

Valaki tegnap este a király

Valaki tegnap este a király izabella sarok közelében mintha vadul csengetett volna egy bicőcsengővel, de ez nem biztos.

158
lujka képe

A Király-Vörösmarty

A Király-Vörösmarty sarkán lévő HP-nál csöngettek és voltam oly hiú, hogy azt gondoltam, nekem köszönnek, de már csak visszaintegetni tudtam a fejcsóválóshülyeforgalom és a kanyarodás okán.

*CMS* RABIC
MK - KP

159
kavedavid képe

nem tudom kinek szólt, de

nem tudom kinek szólt, de szép hangja volt:)

160
lujka képe

igen, nagyon vidám volt!

igen, nagyon vidám volt! :D

*CMS* RABIC
MK - KP

161
SzCiklon képe

Tegnap vadul nyulaztam a

Tegnap vadul nyulaztam a Vígszínháznál egy Margithíd felé forduló, MK pólós egyedet. Rám se bagózott.
Aztán ggergo a Wesselényiben. Volt még valaki?

162
boci képe

lehet odafigyelt volna, ha

lehet odafigyelt volna, ha inkább rókázol ;-D

Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
3:-O

163
AttentoRedaz képe

Feb reggel a 7-es úton, jó

Feb reggel a 7-es úton, jó volt végre városon kívül találkozni valakivel. Hát te mit csináltál arra? Ja, még Sinyával is Ferdinánd hídnál.

Angelus Pali

A magányos bicajos

164
feb képe

Az hagyján, hogy reggel

Az hagyján, hogy reggel arra mentem ki, de előző éjjel Diósdról tekertem be ugyanott kissé ittasan.
Amúgy ott lakik a főnököm, őt pickoltam fel.

Nem is tudtam, hogy már szabad biciklizni a 7-es azon szakaszán, régen végig kint volt a kerékpárral behajtani tilos.

165
Hédi képe

17 óra körül szombaton az

17 óra körül szombaton az Akáckfa u-ban egy sereg alleycat versenyző! Köztük Dorcssa, Kiskubai és sok ismerős arc. Épp a pakisztáni étteremből indultunk tovább Forival. Most még kocsiból irígykedtem rátok, de számolom vissza a napokat, mikor ismét lovamra ülhetek! :)
Kiklettek a dobogósok?????

166
Kovács képe

Qkac, Kiskubai, Sala

Qkac, Kiskubai, Sala (csajokat nem tudom)

---

167
polimer képe

1)Qkac 2)Kiskubai

1)Qkac 2)Kiskubai 3)Sala

mindenki nagyon nagy volt!

ALUL KELL FOGNI!

168
Hédi képe

THX Polimer! :) Grat a

THX Polimer! :)
Grat a nyerteseknek.

169
Kovács képe

ja látom, már írtad.

ja látom, már írtad. VÁLASZ gomb, férfi :)

---

170
polimer képe

most figyeljed, gyakorlom

most figyeljed, gyakorlom :)

ALUL KELL FOGNI!

171
Kovács képe

nagy vagy ;) --- "Úgy

nagy vagy ;)

---

172
fori képe

Pénteken fél 3 körül a

Pénteken fél 3 körül a Honvéd u. Alkotmány utca kereszteződésben Áronra köszöntem rá, ő pedig vissza.
Szintén pénteken este 8 körül a Lánchídon kapott és adott Ragmeget egy Budára tartó bringás srác. Épp akkor jártunk ott a MinimalMass-szal.

173
Oleever07 képe

én meg pénteken 7-kor

én meg pénteken 7-kor üdvözöltem Nektek a Népliget végén, a metrónál, és közben feltartottam az autókat a jobbhorognál, hogy biztosítsam utatokat a cél felé. :-)
----

174
Pontagy képe

Wilika,kb 7-kor (vagy mikor)

Wilika,kb 7-kor (vagy mikor) a Batyin,10 percet dumáltunk,és léptünk is. Állat az a gép, nagyon!

175
Wilika képe

A tiedet is

A tiedet is megcsodálta-irigyeltem :)

176
Kovács képe

a hittudományis

a hittudományis devilbaszó?

---

177
Wilika képe

Baz... Basso?

Baz...
Basso? :D

178
Pontagy képe

gyárekek, látom nagy a

gyárekek, látom nagy a népszerűsége a gépemnek :D

179
sagan képe

Ciklon a Fő utcán. Pár

Ciklon a Fő utcán.
Pár perccel előtte dudált le egy kedves autós,így kicsit sokkoló volt a Hello ;)). Alig tudtam visszamotyogni.(mentségemre pár gyalog is összerezzent a környéken :DD)
Szóval HELLO!!

----------------------
Kerékpárral csak 10 perc

180
SzCiklon képe

Őőőőő, ja. Kicsit

Őőőőő, ja. Kicsit hangos vagyok...
A Nagydiófában pedig Sinya, fehér furgonnal :-D

181
Bendi képe

Szombaton láttam Pulét

Szombaton láttam Pulét Etelén háromnegyed 9kor. Előbb meg egy futár kérdezte meg tőlem merre van a Bártfai utca.

182
ucaBob képe

Nuvandát láttam este 7

Nuvandát láttam este 7 után,éppen a Szerémire kanyarodott. :)

183
Nuvanda képe

Akkor innen: Szia! Már 2:0

Akkor innen: Szia! Már 2:0 a javadra. :-)

A bringaút lámpánál álltál? Ott több bicajost láttam.
Máskor a bicaj utat használom (megszokás), de most nagy késésben voltam. Majd 40-es tempóval megvolt végig a zöldhullám. :-)

184
ucaBob képe

aha. a lámpánál

aha.
a lámpánál álltam,és csak onnan néztem irigykedve,h mire mi zöldet kaptunk, te már a trófea kereszteződésénél jártál. :)

185
Nuvanda képe

Én azért szoktam abból az

Én azért szoktam abból az irányból jönni (a Nagykörútról jöttem épp), mert nagyobb eséllyel kapok zöldet. Nem megyek ki a Szerémiig, hanem előtte balra bemegyek a xy utcába. Mondjuk 2 éve egyirányúsították, de ugyanolyan széles maradt. Így általában nyerek egy lámpaváltást.

186
polimer képe

bááz ma láttuk egymást

bááz ma láttuk egymást valakivel, de nem tudom már ki volt az. amúgy reggel (~12körül) a somogyin egy kedves lánnyal biccentettünk egymásra. ő a bringaúton, én meg szembe.

ALUL KELL FOGNI!

187
err képe

Vitez alcazta magat a

Vitez alcazta magat a Malival meg bukosisakkal a Rakoczin. Rajottem aztan, csak nem latok ilyen messzire :)

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

188
Vitéz képe

"Már fel sem

"Már fel sem ismersz??!!"

189
err képe

Hat mas ez, mint amikor fel

Hat mas ez, mint amikor fel meterre steppelsz SPD-ben az Osanban :)

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

190
Kovács képe

Tekerés közbeni pacsik?

Tekerés közbeni pacsik? egyszer Jozó a lágymányosin, egyszer Deák Zoli az Ady szobornál
Szarek kétszer, aztán LÖACCI mester a deákon ("nna hhhoa meggyhünkk?")

---

191
Vitéz képe

Egyiik sűrűbben postolgat

Egyiik sűrűbben postolgat ide mint a másik :)

192
Kovács képe

az nem baj :D --- "Úgy

az nem baj :D

---

193
vizsu képe

Dome53 reggel a Somogyin.

Dome53 reggel a Somogyin. Engedd meg, hogy bemutassam az "új" bringámat, a neve Atomszekszi :-)

194
Oleever07 képe

Kováccsal raktuk meg 6

Kováccsal raktuk meg 6 körül (?) a Lónyay utca végét, a Kiskörútnál, csak én ki a városbul, ő be a városba. Üdv itt is! :-)
----

195
polimer képe

szevasz

szevasz Vitéz!

ALUL KELL FOGNI!

196
Vitéz képe

szevasz _____________________

szevasz

197
lujka képe

A topik lehetne lassan

A topik lehetne lassan vitézlátó.
Tegnap az Erzsébet téren tekert körbe kétszer, denem vett észre, lapítottam a fűben és civilt játszottam, turkálós ruhákkal. A bringám kissé útban volt, de az sem tűnt fel a mi Vitézünknek, valamit/valakit nagyon keresett, már már nem fért bele a figyelmi fókuszba. :)

*CMS* RABIC
MK - KP

198
Vitéz képe

szori

szori :)

199
lujka képe

nem hangoskodtam. :) - Ms.

nem hangoskodtam. :)

*CMS* RABIC
MK - KP

200
Pec képe

Ma egy zöld Puchos arctól

Ma egy zöld Puchos arctól tanultam sokat, ahogy Batthyány tér - Fő utca - Lánchíd - József Attila utca - Bécsi utca útvonalon követhettem.
Köszi!

--~-P-~-E-~-C-~--
"Never trust a smiling scout!"

201
zenmacska képe

Drótszamár az Attila úton

Drótszamár az Attila úton (nomen est omen) háromnegyed hat körül.

202
peet képe

Bendzsótól kaptam ma

Bendzsótól kaptam ma reggel egy szórólapot a Szabadság híd budai végén. Ki is tűztem a hirdetőre. :)

203
petic képe

+1, én is láttam reggel 7

+1, én is láttam reggel 7 körül, szórólapom már van korábbról.

204
petic képe

Szerda (06.30) reggel

Szerda (06.30) reggel hn8-kor pujcsi kanyarodott ki a JA Ltp-ről, én az Üllőin kifelé tekertem. Szia! :-)

205
Oleever07 képe

Bocsi, de véletlen nem

Bocsi, de véletlen nem Téged láttalak ma 16.00 után a Szabadság téren a holland és a brazil szurkolók közt a zöld gyepen? ha igen, akkor üdv innét utólag! :D
----

206
petic képe

Semmi gond, spongyát rá!

Semmi gond, spongyát rá! :-) És nem merő véletlenségből, valóban én voltam az. Én is észrevettelek, meg sasoltam abba az irányba, de mégsem jött össze a szemkontaktus. Neked is üdv!

ps. csak a rend kedvéért, inkább a brazil szurkolók között ültem, a hollandok csak úgy ott voltak :-)

207
Oleever07 képe

oké, akkor még jó a

oké, akkor még jó a memóriám. :D ha mondjuk a teljes harci díszedben lettél volna (magyarul bukó, napszemcsi a helyén), akkor még jobban felismertelek volna. :D
ps. kár volt a brazilok közé ülni. :-( :D
----

208
lujka képe

Ma Görögöt előztem nagy

Ma Görögöt előztem nagy ívben: vezetős élményeim között az első futárzsák, nekem izgi volt, remélem, ő ezt nem érzékelte. :)

*CMS* RABIC
MK - KP

209
feb képe

Greget láttam reggel a

Greget láttam reggel a nagykörtén az Üllői út előtt.
Integettem meg minden, de innen is helló!

210
Saddalim képe

Szia Olivér :-) -- Eltakart

Szia Olivér :-)
--
Eltakart arccal suhanó alak kamionvilágítást meghazuttoló fénytechnikával megáldott fehér Caprine szamáron

211
Oleever07 képe

szia Saddalim! :-) ugye

szia Saddalim! :-) ugye finom volt a szendvicsed? :D
----

212
lujka képe

Tegnap megismerkedtem jó

Tegnap megismerkedtem jó sok nickhez tartozó arccal, éljen a W26. :)

Éjfél után indultunk haza, az egész városban nem volt forgalom nyilván. A stefánián sem. Haladtunk a buszsávban ketten, egymás mellett.

Éshát járműfüggetlenbunkóbarátunknak pont a kettőnk közötti távolságot kellett kicentiznie. Nem tudok mit mondani, most, másnap, kipihenten is dühít: ott volt az egész Stefánia, összesen min. négy sávval és bringaúttal a miénken kívül. Nyilván minket kellett széjjelugrasztani, kormánnyal az aurámhoz dörgölőzni, csak hogy beírhassam: láttalak ám?! Nem, nem mentem utánad, nem, nem gondolom, hogy minden futárzsákos (hátsó villogós, biciklis, pesti, ember) paraszt, de az eredményes együttéléshez érdemes átrendezned a térköztechnikádat és az agressziókezelésedet. Nem (csak) az okozott kár a fontos, hanem a szándék (is).

Én kiírtam magamból, részemről letudva, neked is további sikeres életet.

*CMS* RABIC
MK - KP

213
SzCiklon képe

Ki szólt rám az

Ki szólt rám az Astoriánál vigyorogva, hogy "Jó a kannád, Ciklon?"
(éppen egy zöld öntözőkannával a kormányon közlekedtem)

214
Oleever07 képe

Hétfőn sok ismerőssel

Hétfőn sok ismerőssel találkoztam, köztük volt Polimer, akivel az Üllőin köszöntem, aztán Gida telefonálgatott a Dob utca-Nagykörte keresztben. Aztán Saddalimmal a Blahán, végül Wackor jött Velem szembe a feltúrt Kiskörtén. Időpontokra már nem emlékszek, de sorrendben így történtek az események. :D
----

215
Gida képe

majdnem minden nap arra

majdnem minden nap arra tekerek, es tokre emlekszem, hogy volt egy nap, amikor a felszabtol hazaig toltam a bringat, mert addig beszeltem. :)
gida

216
Oleever07 képe

lehetséges, hogy ez a nap

lehetséges, hogy ez a nap volt az. :D
----

217
Gida képe

igenigen, biztos az

igenigen, biztos az volt.
gida

218
kavedavid képe

Szevasz fehér ss bicós

Szevasz fehér ss bicós brit zászlós táskás valaki, aki a bartók bélán a gellért térig raktad előttem tegnap este meccs után, ha nem jársz arra fogalmam sincs hogy vánszorgok haza másfél óra foci és egy sörrentős meccsnézés után:) Köszi

219
err képe

Szokasos: Vitez, ezuttal a

Szokasos: Vitez, ezuttal a Thokolyn.

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

220
Axelos képe

Tegnap Ciklonék a

Tegnap Ciklonék a Szimplába. Nem gondoltam,hogy meccs előtt sikerül ott összefutnom ismerőssel. :D

221
Borzaska képe

Tegnap 6 körül Ogre suhant

Tegnap 6 körül Ogre suhant át előttem a Király utcán a Kis Diófa magasságában. Innen is üdv!

ezüst Bianchi országúti, piros pedállal, sárga bandázzsal, fekete-narancs Bagaboo

222
dorcssa képe

Tegnap Krys a bajnokban,

Tegnap Krys a bajnokban, majd zenmacskával futottam össze a tesco expressz előtt, épp egy San fransisco-i sráccal volt :)

-----------
Kék fixi, zöld bagaboo

223
zenmacska képe

hehe, mondta a fiú, hogy

hehe, mondta a fiú, hogy egy darabig gyanakodva nézegetted a táskáján a Ciklontól kapott Bike Kitchenes matricát, de amint kiléptem a boltból felderült az arcod, láthatóan összeállt a kép :) amúgy utólag bocs, hogy nem mutattalak be, azt hozom fel mentségemül, hogy k.va fáradt és éhes voltam, azért is ugrottunk be a boltba vásárolni. Ilyen állapotban nemigen törődöm a formaságokkal :)

224
err képe

Szokasos @

Szokasos @ Batyi.

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

225
Kovács képe

:D --- "Úgy érzem, hogy az

:D

---

226
Vitéz képe

+1 _________________________

+1

227
Oleever07 képe

Tegnap a Mechanikai

Tegnap a Mechanikai Műveknél üdvözöltem egy srácnak. Üdv itt is!
És ma egy újabb CM-s ismerőssel lettem gazdagabb: Sagan-nal futottam össze a biciklist számláló készüléknél a Múzeum krt.-on fél 7 után. :-) Aztán a másik oldalon tekerő Sinyát üdvözöltük. :D
----

228
sagan képe

Most már könnyebb lesz

Most már könnyebb lesz kiszűrnöd feb-et a múlt heti fotódokumentációból. :DD

----------------------
Kerékpárral csak 10 perc

229
Oleever07 képe

igen, most már nem keverlek

igen, most már nem keverlek össze vele. :D
----

230
feb képe

Úgy nézek ki, mint a James

Úgy nézek ki, mint a James Bond, csak sokkal szőrösebb vagyok :D

231
peet képe

Küldtem neked privátot,

Küldtem neked privátot, megkaptad?

232
Oleever07 képe

igen, meg is néztelek

igen, meg is néztelek Téged. :-) válasz formájában küldjek Magamról egy képet privátban? :-)
----

233
peet képe

De csak olyat, amiben

De csak olyat, amiben ruhában vagy. :)

234
Oleever07 képe

:P privát message is

:P privát message is elment. :-)
----

235
zenmacska képe

szóval ti vagytok azok,

szóval ti vagytok azok, akik állandóan oda-vissza bicikliztek, hogy manipuláljátok a számlálót???!!!!

236
sagan képe

Innen lemaradt a

Innen lemaradt a szmájli??
Mi voltunk azok akik a járdáról nézték,hogy működik a rendszer.

----------------------
Kerékpárral csak 10 perc

237
zenmacska képe

Nyugi, nem őrültem meg.

Nyugi, nem őrültem meg. Persze, hgoy lemaradt a szmájli :)

238
Nuvanda képe

Ki köszönt rám vasárnap

Ki köszönt rám vasárnap 5 felé az Andrássy-Izabella kereszteződésben? Hátrafelé nézve nem ismertem meg.

239
Vegha képe

Vasárnap 18:45-kor az

Vasárnap 18:45-kor az Andrássyn befelé jövet egy fekete-piros Simplon outival tolta valaki, kb. üveghangon, nagyon ment a gép.
Utána nem sokkal a Hősök teréről egy hasonló (fekete-piros) országúter nőszemély fekete ruciban fordult a Dózsára. (talán GT volt)

240
UB képe

Bendzsót láttam ma

Bendzsót láttam ma délelőtt az Alkotáson a BAH-tól felfelé tekerni. Hajrá Bendzsó, szép a bringád és egész jól megy már felfelé az emelkedőn!

241
boci képe

reggel 7 előtt Lúj

reggel 7 előtt Lúj kanyarodott Újpest központban az Árpád útról a bankja elé. se lát-se hall üzemmódban koncentrált a műveletre :D

Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
3:-O

242
lujka képe

az az a kanyar, ahol

az az a kanyar, ahol adamekp-t sem veszem észre soha.
tudod, lélekben akkor már a melóra koncentrálok és a túlélésre. :D

:*
*CMS* RABIC
MK - KP

243
Árnyékcickány képe

Tegnap n4-kor

Tegnap n4-kor valószínűleg Vitéznek integettem a Szentendrein a Raktár utcánál, de nem volt rajtam a dioptriás szemüvegem. Visszaintegetett. Ha nem ő volt, akkor biztos hülyének nézett az illető, ha ő volt, akkor lehet, hogy nem is ismert fel :D

----------------------------------
Zsú.
CMtúra
Észak-Buda
"Függőágy, koktél, homokozólapát!"

244
Vitéz képe

10 méterrel később már

10 méterrel később már tudtam hogy kinek integettem :)

245
Kovács képe

Uncsitól kaptam ragmeget a

Uncsitól kaptam ragmeget a toldinál, meg találkoztunk ezzel-azzal nyélen. Gödörnél futárflood.

---

246
Oleever07 képe

Ejnye, ejnye, Vitéz.

Ejnye, ejnye, Vitéz. Legközelebb figyelj a szembe jövő villamosokkal. Am a Kálvin téren volt a láttalak-ám, fél 7 körül.
----

247
Vitéz képe

Miért elütött? ha igen

Miért elütött? ha igen nem tűnt fel...

248
peet képe

Lehet, hogy te ütötted el

Lehet, hogy te ütötted el őt és jól cserben hagytad. :)

249
Vitéz képe

valszeg

valszeg :)

250
Oleever07 képe

csak majdnem ütött el.

csak majdnem ütött el. volt egy kis rés, amin megmenekültél. :-)
----

251
Oleever07 képe

ja, és még aznap (2010.

ja, és még aznap (2010. 07. 16., péntek) találkoztam egy outis leányzóval: először a 17.28-as szobi zónázó vonaton utaztunk Váctól a Nyugatiig (ekkor Axelos is ott volt :D ), aztán a 19.05-ös Tököli HÉV-en láttam, amint felpakolja a HÉV szerelvény nem megfelelő részébe. Üdv itt is, és ragmeg!
----

252
SzCiklon képe

Cseya, lábai között a

Cseya, lábai között a csíkos fenevaddal, és még sokan mások Újpest-városkapunál fél kilenc fele. Sajnos nem tudtam csatlakozni, apukámmal vacsoráztam...

253
Cseya képe

Pedig jó kis móka volt,

Pedig jó kis móka volt, feltekertünk a Nagy-Kevélyre, aztán Solymár felé haza.

254
SzCiklon képe

Ja, és Sápa-tag a

Ja, és Sápa-tag a Szabihídon, előtte meg Hekki a Kálvinon.

255
Sápa-tag képe

Még integettünk is

Még integettünk is ;)
Végre újra itthon, már el is felejtettem, milyen, mikor szétmarja a tüdőmet a szmog ...

256
Kovács képe

Zaivaldi a fehérvárin

Zaivaldi a fehérvárin albertfalván

---

257
zaivaldi képe

Jó reggelt. :)

Jó reggelt. :)

258
Kovács képe

Neked is :) --- "Úgy

Neked is :)

---

259
Oleever07 képe

Ma két emberrel

Ma két emberrel találkoztam:
Matyi1-gyel délelőtt a Kiskörtén biciklivel, délután a Moszkva téren, bicaj nélkül, nyereggel és nyeregcsővel. Sajnálom a bicajt, viszont jól néz ki a bagaboo-d. :D
És délután a Szilágyi Eeedzsi fasoron FishÚr ordított le (a kedvese mellett), hogy hun a bicóm. Így volt? :D
----

260
Nuvanda képe

Tegnap 5 felé Bendzsót

Tegnap 5 felé Bendzsót láttam a Szabihídnál.

261
dorcssa képe

Vitézzel futottunk össze

Vitézzel futottunk össze ma 4 körül a Deákon :)

-----------
Kék fixi, zöld bagaboo

262
Vitéz képe

jó a géped

jó a géped ;)

263
dorcssa képe

Köszi, szeretem is nagyon

Köszi, szeretem is nagyon :)

-----------
Kék fixi, zöld bagaboo

264
fori képe

Axelos és Oleever07 a

Axelos és Oleever07 a Mester utcában tekert 18:30 körül. Épp a Haller utcánál tartottak. Én kocsiból pislogtam kifelé.

265
Oleever07 képe

no, akkor azért nem

no, akkor azért nem láttunk. :-) Üdv itt!
----

266
Kovács képe

Azért szépet

Azért szépet lánctalpaztunk egy fekete trekking ss kollégával déltájban a hármas úton, végig 35 felett, az örstől a flórferenc-kh-ig. Ki voltál, lacci? Nagyok voltunk!

---

267
zaivaldi képe

Én meg téged láttalak

Én meg téged láttalak megint ma hazafelé a Fehérvárin (csak nem biciklivel), csak mintha úgy haladtál volna egy darabon, hogy nem tekertél, mi van veled? :P

268
Kovács képe

előfordulhat, kivételes

előfordulhat, kivételes eset volt :D

---

269
SzCiklon képe

Lujka a Béke-Szegedi

270
lujka képe

:))) nagyot tudsz kiáltani!

:)))

nagyot tudsz kiáltani! :)

És nagyon szép az a meggpiros fölső, amely az obligát szoknyácskához járt. Az enyém csak bringán ilyen rövid. ;-)

*CMS* RABIC
MK - KP

271
Kovács képe

tegnap délután Drótmanó

tegnap délután Drótmanó a kiskörúton

---

272
Wadmalac képe

Én nemtom kit láttam.

Én nemtom kit láttam. Szombaton Pilisvörösváron Csobánka felől követte az országútis versenyünk pályáját zöld-fehér fixivel, én láthatósági díszmagyarban+baseballsapkában elirányítottam a megfelelő irányba. Csak gondolom, hogy itt is megjelenő emberről van szó, de innen is üdv!
Wad

273
Kovács képe

zöld-fehér fix alapján

zöld-fehér fix alapján adam182 - fixedgeadhungary.com

---

274
Wadmalac képe

Akkó ő itt ezexerint

Akkó ő itt ezexerint nincs.
Wad

275
-ogre- képe

felhőszakadás-spotting

felhőszakadás-spotting :)
sok-sok bátor kerékpáros a zivatarban, köztük kb /4-/2 7 felé Vitéz a külső üllőin befelé.

276
Vitéz képe

már nem volt őszinte a

már nem volt őszinte a mosolyom...mentem fel az Ali utcába...

277
dybi képe

Délután 6 körül, defekt

Délután 6 körül, defekt szerelés közben, Az Árpád híd közepén a lehajtónál, egy futárnak látszó szép leány és később egy fiatal ember megálltak, megkérdezték segíthetnek-e. Innen is köszönöm.
--------------------------------------------------
A Földön élni drága mulatság, de a csomag legalább tartalmaz évente egy ingyenes Nap-körüli utat.

üdv dybi

278
Saddalim képe

Ma a Filatorigátnál a

Ma a Filatorigátnál a fűben egy fekvő bicikli mellett egy félbetört sárhányót fogott tanácstalan arckifejezéssel egy kolléga. Kérdésemre, hogy "minden ok?", furán felháborodva nézett, úgyhogy továbbhajtottam. Remélem megvagy :-)
--

279
vizsu képe

Pule ma reggel 7:40 körül

Pule ma reggel 7:40 körül a Feneketlen-tónál hasított, Campinggel :-)

280
fori képe

Tegnap Olivér és egy

Tegnap Olivér és egy németországi török bringás járt a Batyin. Onnan a Szabi hídig együtt jöttünk Olival.

281
Oleever07 képe

igen, jó arc volt az a

igen, jó arc volt az a török, tök jó beszélgetés volt. :D meg azt elfelejtetted hozzátenni, hogy Te egy 3 kerekű rollerral nyomattad neki a Szabi hídig. :D
----

282
stp1 képe

László János a

László János a margitszigeti Holdudvar előtt lakatolt kedd este 6 felé.

283
Oleever07 képe

mi meg ugyanazon a napon

mi meg ugyanazon a napon láttuk őt fél 7 körül (?) a Pannónia utca-Radnóti M. utca sarkában gyalogosan. :-)
----

284
stp1 képe

teleport mester. hasonló

teleport mester. hasonló volt az időpont ha jól emlékszem. :)

285
Oleever07 képe

lehet, hogy átbiciklizett a

lehet, hogy átbiciklizett a Dunán. :-) bocs, átvízibiciklizett. :D
----

286
peet képe

Mintha Wilikát láttam

Mintha Wilikát láttam volna álldogálni a Gellért téren délután fél-/háromnegyed hat felé. Lehet? Kicsit zombi voltam a szivaccsá ázástól, ezért csak valami alig észrevehetőt biccentettem... Helló, ha igen.

287
Wilika képe

Épp kőbányán voltam.

Épp kőbányán voltam. Valószínűleg egy gonosz klón volt.

288
shutruk képe

Nem te vagy a gonosz klón?

Nem te vagy a gonosz klón? :O
----

http://www.nightride.hu

289
Wilika képe

Hát persze hogy nem. ;)

Hát persze hogy nem. ;) Muhahaaa.

290
vizsu képe

Ma 11 körül rám kiabált

Ma 11 körül rám kiabált és integetett egy "illető" a Munkácsy#Lendvay saroknál, aztán elszáguldott a Lendvay-n. Láttalak/hallottalak ám :-)

291
SzCiklon képe

Rákerestem, nincs "illető"

Rákerestem, nincs "illető" nevű nick a cm-en. :-//

292
Drody képe

Háromnegyed10 körül

Háromnegyed10 körül mintha Wilika lett volna a Csaba utcában gyalogszer. Én mentem ki a házból, te jöttél be. De lehet, hogy csak egy klón volt.

Valamint Ogre a Szentendrei úton 5 előtt 10 perccel rakta befelé.

........................
Formaharc és sci-fi.

293
Wilika képe

Akkortájt járhattam

Akkortájt járhattam arra...
Mentem fájó derékkal bérletet venni. :(
Ennyire szomszédok vagyunk?

294
Drody képe

Ennyire nem, ismerős lakik

Ennyire nem, ismerős lakik ott. :o)

........................
Formaharc és sci-fi.

295
gbkMnkii képe

Fél nyolc körül,

Fél nyolc körül, neszetibi a hungária és a stefánia között félúton.

296
Inairal képe

Tegnap 3/4 5 körül mintha

Tegnap 3/4 5 körül mintha Borzaska suhant volna át a Déli előtt az Attila felé.
Szolid kis irodai ruhában villamosra várván nem mertem rádkajabálni :o)
Szóval szia!

297
Borzaska képe

És tényleg! Pacsi, és

És tényleg! Pacsi, és legközelebb nyugodtan kiálts. :-D

298
Ypse képe

Rabbi reggel 7:40 körül a

Rabbi reggel 7:40 körül a Lónyayban..

hiába orditottam csak néztél előre és mentél.. :))

299
Ypse képe

dupla

dupla

300
Wilika képe

Tegnap Dorcsát spottoltam

Tegnap Dorcsát spottoltam jól a Határ úton, aki rögtön elém is tárta friss tulok-élményét.