Hol lehet kerékpárt regisztrálni?

Sziasztok! Tud valaki bármilyen információt arról, hogy Budapesten hol lehet regisztráltatni a kerékpárokat?
Köszi

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
syrtis képe
syrtis
2 h, 2010-07-19 17:31

Az első linken nem találtam erre vonatkozó infót, a másodikat ismerem, de az csak Szegedre vonatkozik.

beked képe
beked
3 h, 2010-07-19 17:33

Mert még csak ott van ilyen, de ha tovább nézed a kerékpárosklub honlapját akkor megtalálod, hogy Budapesten is el szeretnék indítani a programot... hogy el is fog-e az sokmindenen múlik, de én nem vagyok illetékes.

Beke Dávid

syrtis képe
syrtis
4 h, 2010-07-19 17:35

Köszi. Ezek szerint nincs ilyen, esetleg folyamatban. Kár :(

PapírKutya képe
PapírKutya
5 h, 2010-07-19 22:24

Parancsolj, használd egészséggel.
http://www.bringareg.hu/

| www.lopottkerekpar.hu |:

syrtis képe
syrtis
6 k, 2010-07-20 09:18

Köszi Papírkutya!!!

SzCiklon képe
SzCiklon
7 k, 2010-07-20 12:35

Nagy pluszpont, hogy a fejlécben egy bazinagy U lakat van. Égjen csak bele a jó infó a népek agyába.
Belvárkodj, korzózz, szereld meg a bringád, és mindenhová csak stílusosan!

rabbit képe
rabbit
8 cs, 2010-12-30 09:33

Hatalmas köszönet!! Már regisztráltam is :)

elfroland képe
elfroland
9 h, 2010-07-19 17:58

Ezt is nézd meg:

http://kerekparosklub.org/dns-vedelem-a-kerekparlopasok-ellen-uj-kedvezm...

Nem tudom most hogy állunk ezzel de ott találsz elérhetőséget is.

Wadmalac képe
Wadmalac
10 k, 2010-07-20 10:03

Lehet hogy paranoiás vagyok, de ha egy ilyen regisztrációs oldal adatbázis-gazdái közt csak egy fekete bárány megjelenik, esetleg a szervezett tolvajok akár rendelésre is tudnak lopni. Típus, felszereltség és lakcím szerint lehet lopandó lovat válogatni. Tudom, hogy ez tulajdonképpen ugyanígy igaz pl. a rendőrség gépkocsi-nyilvántartására, azzal kapcsolatban is megfordult a fejemben ez a hátsó gondolat, itt bringás vonalon sztem még kisebb az esély a visszaélésre, mert az ilyen regisztrációs oldalak tulajdonképpen szívvel-lélekkel bringás emberek által léteznek, akikről nem feltételezek ilyet. Mondom, ez már nekem is paranoia-gyanús, de nem kizárható. Ettől függetlenül én is regisztrálok. Csak sajnos sok a rossz tapasztalatom, ebben az országban semmit sem tartok lehetetlennek.
Wad

Wadmalac képe
Wadmalac
11 k, 2010-07-20 10:36

Mint írtam, én is regisztrálok, mert a kezdeményezést nagyon jónak és fontosnak tartom, de nem ártana, ha ennek a folyamatnak lenne valami kontrollja, ha esetleg feltűnően elkezdenek eltűnni a beregisztrált értékesebb lovak, az információ-kijutást leellenőrizni.
Wad

Zsabor képe
Zsabor
12 k, 2010-07-20 13:30

Ennek akkor lenne értelme, ha a kerékpárszervízek és -boltok nem vennének át gyanús alkatrészeket, vagy jelentenék azt a rendőrségnek, illetve a rendőrség foglalkozna a lopott kerékpárokkal.